Fungerer Surfshark med Netflix

Fungerer Surfshark med Netflix

Contents

At være i stand til at få adgang til det amerikanske Netflix -bibliotek er en enorm fordel, hvis du ikke bor i USA, da det har det største indholdskatalog.

Surfshark Netflix: fungerer Surfshark med Netflix? [2023 Guide]

Surfshark kan fjerne blokering af 10 Netflix geo-begrænsede biblioteker uden buffering eller fejl. Mens kun koster $ 2.30/mo, Surfshark er en ganske overkommelig mulighed for streaming af Netflix.

 • Opdateret: 20. september 2023
 • 3 Brugeranmeldelser
 • Gerald Hunt

Gør-surfshark-work-with-netflix

Indholdsbiblioteket i Netflix ændres i henhold til din placering. Så for eksempel er et show, der måske er tilgængeligt i USA, muligvis ikke tilgængeligt i Storbritannien.

Imidlertid bruger forskellige binge-streamers en VPN til at omgå disse geo-begrænsninger og få mest muligt ud af deres Netflix-abonnement. En VPN skjuler din faktiske IP -adresse og dirigerer din internettrafik gennem en fjernserver, hvilket får det til at virke som om du er på et andet sted.

Desværre, da Netflix er begyndt aktivt at blokere VPN -brugere, er det vanskeligt at finde en udbyder, der arbejder pålideligt med streamingplatformen. Imidlertid, Brug af Surfshark Netflix -kombinationen, Du kan bruge dit eksisterende Netflix -abonnement til at streame forskellige Netflix -biblioteker, såsom Netflix Canada, Australien, tysk, Italien, Sydafrika og lettere.

I dagens blog sætter vi Surfshark på prøve og svarer til sidst – Gør Surfshark -arbejde med Netflix?” Vi informerer dig også om, hvor god Surfshark VPN er til Netflix og deler et par hurtige tip til at ordne Surfshark, der ikke arbejder med Netflix -problemet.

Surfshark Netflix – nøglefunktioner

 • 2. Bedste VPN for at fjerne blokering af Netflix
 • Unblocks 10 Netflix -biblioteker
 • Arbejder med os Netflix
 • Tilbyder ubegrænset båndbredde til ubegrænset streaming
 • Garanteret privatliv fra internetudbydere, mens du streamer
 • Bedste servere til Netflix: USA – Chicago, UK – Edinburgh, CA – Montreal
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Surfshark Netflix – er Surfshark godt til Netflix?

Ja, Surfshark er den bedste Netflix VPN til streaming. For at gennemgå Surfshark fuldt ud, sætter vi VPN gennem en omfattende testproces. I vores seneste Surfshark Netflix -streamingtests, VPN -blokeret 10 forskellige Netflix -biblioteker med hurtige hastigheder og minimal buffering, Ved at aktivere Surfsharks No Border -tilstand, da det er den bedste måde at sikre, at du får adgang til sådanne regionalt begrænsede platforme.

VPN fungerer også spektakulært på forskellige enheder. Disse inkluderer Firestick, Roku, Kodi, Smart TV’er og mere at nyde geo-blokeret Netflix-indhold i dit land.

I dette afsnit ser vi, hvorfor Surfshark er en god VPN til Netflix. I tilfælde af at du allerede kender og har abonneret på udbyderen, kan du springe til: Sådan ser du Netflix med Surfshark. Eller du kan finde hurtige fejlfindingstips, hvis du støder på Netflix -fejl.

Surfshark Unlocks 10 Netflix -biblioteker

Surfshark kan fjerne blokering af 10 regionale biblioteker i Netflix. Disse inkluderer:

Forenede Stater Det Forenede Kongerige
Tyskland Holland
Mexico Italien
Australien Canada
Indien Japan

Da det amerikanske Netflix -katalog tilbyder de mest eksklusive titler, er det temmelig forbløffende, at du kan få adgang til dets indhold med Surfshark, mens du ikke er bosiddende i landet.

Mens et par VPN -tjenester som ExpressVPN kan fjerne blokering af flere Netflix -biblioteker, tilbyder SurfShark adgang til forskellige diversificerede Netflix -kataloger som Netflix i og JP, som skulle være nok til forskellige streamere. Bortset fra det kan Surfshark også fjerne blokering af Amazon Prime, Hulu, HBO Max, Surfshark med Disney Plus, CBS, Crackle og mere.

Få adgang til os Netflix med Surfshark hvor som helst

Det bedste ved Surfshark er, at alle dens servere er optimeret til streaming. Mens du kan få adgang til US Netflix ved hjælp af SurfSharks serverplaceringer tilgængelige i USA, kan du også få adgang til de eksklusive amerikanske tv -shows og film ved hjælp af servere, der ikke er optimeret til streaming. Forbind bare til et land, der ikke er nævnt ovenfor, og du vil blive ledet til det amerikanske bibliotekindhold.

Denne funktion er fantastisk, da det giver brugerne, der bor langt væk fra USA at nyde amerikansk Netflix -indhold uden at gå på kompromis med deres hastigheder. Du får hurtige hastigheder fra en nærliggende server, mens du får adgang til det bedste Netflix -bibliotek.

Hurtige hastigheder til bufferløs streaming

Surfshark er ret hurtig. Det har alt, hvad du vil have i en premium VPN-service, inklusive hastigheder, protokoller og militærstandardkryptering. Det tilbyder også en række servere forskellige steder, hvilket er et plus.

Når du opretter forbindelse til en VPN -server for at ændre din Netflix -region, har din internettrafik en længere rute til at passere end din almindelige forbindelse til at nå destinationen. Dette betyder, at dine hastigheder vil være lidt langsommere end at oprette forbindelse direkte.

Hvis din hastighed ikke er hurtig, vil du blive udsat for dårlig videokvalitet og en masse buffering. Netflix anbefaler følgende minimumshastigheder i henhold til videokvalitet:

 • Standarddefinition (480p): 1 Mbps
 • Høj opløsning: 3 Mbps (720p) og 5 Mbps (1080p)
 • Ultra-HD/4K: 15 Mbps

Heldigvis, Surfshark er en af ​​de hurtigste VPN -tjenester, Med høje hastigheder på både nærliggende og langdistanseservere, der bruger, som du kan streame Netflix i ultra-HD-kvalitet uden nogen forsinkelse.

Da vi testede Surfshark for hastigheder, modtog vi en hastighedsfald på ca. 12% På vores downloadhastigheder, når den er tilsluttet den amerikanske server ved hjælp af Wireguard Tunneling -protokollen. Den hastighed, vi modtog, var 88%-mere end nok til at nyde Netflix i ultra-HD/4K.

Hvis du ønsker at fjerne blokering af et Netflix -bibliotek, der er langt væk fra din faktiske placering, så bekymrer du mig ikke fordi Surfshark også tilbyder hurtige internationale forbindelser. Når de testes, vores hastigheder faldt med 20% Kun på sin britiske server, og vi fik en downloadhastighed på 80 Mbps på en 100 Mbps -forbindelse.

Ved hjælp af disse hastigheder fjernede vi britiske Netflix inden for et minut. Du kan se hele det britiske bibliotek af Netflix, der ikke er blokeret i skærmbilledet nedenfor:

Åbnede-uk-netflix-med-surfshark

Der var ingen buffering på vores forbindelse, mens vi streamer UK-eksklusive Netflix-titler.

Hastighederne var også hurtige på andre langdistanseservere. Du kan tjekke dem nedenfor:

Lande Download hastigheder (/100 Mbps) Hastighedstab
Canada 83 Mbps 17%
Australien 81 Mbps 19%
Tyskland 78 Mbps 22%

SurfShark tilbyder et omfattende servernetværk, inklusive 3200 + i 100 lande, hvilket hjælper med at omgå overbelastning på servere og hastighedsproblemer for at få os Netflix i Haiti.

Gennem test var hastighederne Blazing-hurtig uden buffering eller latenstidsproblemer. Hver server, vi testede, ikke -blokerede film og alle vores foretrukne titler inden for få sekunder.

Højt niveau af sikkerhed og kryptering

SurfShark tilbyder branchens strandige datakrypteringsteknologier for at holde brugerdata sikre. Den bruger Militær-klasse AES 256-bit kryptering og tilbyder flere tunnelprotokoller, herunder Wireguard og OpenVpn, at vælge imellem. Surfshark er også kendt som Top VPN med CleanWeb Dens kraftfulde CleanWeb -funktion sikrer et uberørt online miljø.

Desuden tilbyder VPN en Kill switch Det afbryder dig fra internettet, hvis VPN -forbindelsen stopper selv i et øjeblik. Du får også en DNS, IP og WebRTC lækagebeskyttelsesfunktion Det sikrer ikke at lække din faktiske IP -adresse til nogen. Når de blev testet, fungerede begge disse funktioner temmelig godt.

Til DNS/IP -lækage -test forbandt vi den amerikanske server, og du kan se, at VPN holdt vores originale IP -sikre og lyd:

Surfshark-IP-leak-test

Surfshark holdt med succes vores IP -adresse skjult, når de blev testet for IP -lækager.

Det er ikke alt, hvad du får med Surfshark. For effektivt at omgå Netflix’s geo-blokke bruger VPN tilsløringsteknologi Det får din VPN -trafik til at se ud som almindelig internettrafik, hvilket gør det vanskeligt for Netflix at detektere dig som en VPN -bruger.

Kompatibel med flere enheder

Surfshark giver dig mulighed for at se Netflix på alle større operativsystemer, herunder Windows, MacOS, iOS, Android og Linux. Hvis du foretrækker at bruge din internetbrowser til streamingformål, får du også Udvidelser til Firefox og Chrome.

Takket være sin brugervenlige app til Firestick kan du kalde Surfshark den bedste VPN til streaming Netflix på større skærme som Smart TV’er. Alt hvad du skal gøre er at få sin dedikerede ansøgning til Amazon -butikken og nyde streamingtjenesten med bare et par klik.

Smart DNS og tillid DNS

SurfShark kan bruges på forskellige enheder til at få adgang til Netflix, der ikke nativt understøtter VPN -apps, som PS4, Amerikansk Netflix på Apple TV, Xbox, Kodi, Smart TV’er og mere. For konfiguration kræver du dog at bruge SurfSharks Smart DNS/Trust DNS -funktion, der dirigerer dine DNS -anmodninger i stedet for at maskere din IP.

Bemærk, at selvom Smart DNS ikke krypterer hele din internettrafik, er det en fantastisk mulighed for at få adgang til Netflix på medieafspillere og spilkonsoller.

Overkommelig VPN med en gratis prøve på 7 dage

Surfshark -priser er relativt lave, hvilket gør det til Bedste billige VPN på markedet. VPN koster kun $ 2.30/mo, hvis du er villig til at få sin 2-årige plan. Det er temmelig overkommeligt, hvis vi sammenligner det med en premium VPN som ExpressVPN, der koster $ 6.67/mo .

Men hvis du tøver, kan du vælge Surfsharks gratis prøve i 7 dage, som du kan få på mobile enheder. Der er også en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti tilgængelig, hvilket betyder, at du kan teste Surfshark Netflix-kombinationen i en hel måned!

Sådan bruges SurfShark til at få adgang til Netflix

Sådan bruger du Surfshark til at se Netflix:

 1. Abonner på Surfshark. Vælg det 2-årige abonnement for den mest overkommelige plan. Du kan også få sin 7-dages gratis prøve på mobile enheder.
 2. Download VPN -appen på din enhed. Vælg den dedikerede app til din enhed fra SurfSharks officielle websted.
 3. Vælg det regionale Netflix -bibliotek, du ønsker at få adgang til. Du kan besøge unogs for at se, hvilken film eller tv -show der er tilgængelig, hvor biblioteket.
 4. Opret forbindelse til en server i dette land. Søg efter din foretrukne placering, eller rul ned, indtil du ser det.
 5. Start Netflix -appen, når din forbindelse er vellykket, og find det ønskede bibliotek med Netflix der.

Surfshark Netflix – Surfshark VPN arbejder ikke med Netflix?

Netflix blokerer konstant VPN’er for at forhindre folk i at se indhold, der ligger uden for deres geo-placering på grund af licensaftaler og ophavsret. Derfor arbejder kun et par VPN’er med Netflix, inklusive Surfshark. Hvis du bruger en VPN, der ikke fungerer med Netflix, vil du se en Netflix -proxy -fejl.

Netflix-Proxy-Error

“Streamingfejl – du ser ud til at bruge en fjernelse eller proxy.”

Men hvis du bruger SurfShark og stadig ikke kan få det til at fungere, kan du tjekke disse hurtige fejlfindingsrettelser, der er anført nedenfor:

1. Vælg en anden server:

Hvis du ikke kan få adgang til Netflix -biblioteker med surfshark, så Vælg en anden server i din valgte region, og prøv igen. Sørg for at logge ud af Netflix -appen eller webstedet, før du ændrer serverne på SurfShark og logger derefter tilbage.

2. Brug en anden streamingprotokol:

Hvis du har adgang til det Netflix -bibliotek, du ønsker, men det stopper ikke buffering, skal du skifte til enhver anden VPN -protokol. Følg nedenstående trin for at ændre din krypteringsprotokol:

 • Åbn ” Indstillinger”Fanen fra Surfshark -menuen.
 • Klik på derfra “VPN -indstillinger.”
 • Rul ned og Vælg din foretrukne protokol Når du ser fanen. Vi anbefaler Wireguard eller OpenVPN (UDP).
 • Log ud af Netflix og Genstart det at nyde bufferfri Netflix -streaming.

3. Brug en kablet forbindelse:

Trådløse forbindelser har en tendens til at fungere langsommere, især når de er forbundet til en VPN. Der henviser til En kablet forbindelse giver lavere latenstid og højere downloadhastigheder. Så prøv at få adgang til Netflix gennem en kabelforbindelse med Surfshark, der kører på den.

4. Skift din Smart DNS -server:

Hvis ingen af ​​Surfsharks servere fungerer, er der en mulighed for et forbindelsesproblem mellem Netflix og din enhed. For at løse dette, dig skal manuelt ændre de smarte DNS -servere For at få Surfshark VPN Netflix til at arbejde sammen på din pc.

Mens hver enhed er forskellig, kan du muligvis finde DNS -indstillingerne i Netværks indstillinger Under Wi-Fi/Ethernet. Du kan bruge 208.67.220.220 eller 208.67.222.222 Servere til at løse SurfShark Netflix fungerer ikke med smart DNS.

5. Genstart router:

Hvis din router har kørt kontinuerligt i et stykke tid, Prøv at genstarte den for at rydde sin cache. Dette enkle trick kan forbedre dine hastigheder og give dig mulighed for at åbne apps og websteder, du ikke kunne komme forbi tidligere tidligere.

6. Aktivér dræbskontakten:

Du kan også aktivere drill switch -funktionen for at få Surfshark Netflix -problemet til at forsvinde. Dette forhindrer Netflix fra at opdage din faktiske placering og blokere dig. Du kan nemt finde SurfSharks Kill Switch fra dens app og være sikker.

7. Kontakt Surfsharks kundesupport:

Hvis ingen af ​​Surfshark Netflix ikke fungerer, er nyttige for dig, er den endelige beslutning at kontakte 24/7 live chatstøtte af Surfshark. Den gode del er, at de live chat -repræsentanter hurtigt besvarer dine forespørgsler og også kan finde dig en optimeret server, der fungerer med Netflix.

Efter at have prøvet alle disse rettelser, hvis surfshark stadig ikke fungerer for dig, og du ikke ønsker at fortsætte med at bruge dens tjenester, kan du altid annullere dit SurfShark -abonnement. Efter aflysning kan du vælge et andet VPN -alternativ som Expressvpn eller Nordvpn.

Andre fordele ved Surfshark

Surfshark er perfekt til at bruge med Netflix. I henhold til vores omfattende Surfshark -gennemgang tilbyder det en Super-hurtig forbindelse, fantastiske ublokerende kapaciteter, ubegrænsede multi-logins, brugervenlige apps og live chat support, Alle kombinerer og giver brugerne den ultimative Surfshark Netflix -streamingoplevelse.

VPN har flere tricks op i ærmerne end bare at fjerne blokering af streamingtjenester. Du kan installere Surfshark på routere såvel som på forskellige enheder som Apple TV og Firestick for at få en fantastisk streamingoplevelse. Lad os se på et par fordele ved Surfshark for at nyde det fuldt ud:

 • Surfshark er godt til torrenting
 • Det udstyrer stærke 256-bit kryptering til sikre P2P-filharing sessioner.
 • Det tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser og understøtter forskellige operativsystemer og enheder.
 • Tilbyder SurfShark -gratis prøve i 7 dage på mobile enheder, før du køber det fulde abonnement.

Lad os se på fordele og ulemper ved Surfshark VPN Netflix og afgøre, om det virkelig er et godt valg for streamingplatformen:

 • Tilbyder Wireguard -protokollen
 • 3200+ servere i 100 lande til Netflix Surfshark
 • Super-overkommelige VPN
 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • SurfShark Unlocks Netflix -biblioteker i forskellige lande (10 eller derover)
 • 24/7 live chat support
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Fungerer Surfshark med Netflix?

Simon Migliano er en anerkendt verdensekspert i VPN’er. Han har testet hundreder af VPN -tjenester, og hans forskning har vist sig på BBC, New York Times og mere.

 1. Guider
 2. Streaming og blokering
 3. Fungerer Surfshark med Netflix?

Vores dom

Surfshark omgår geo-begrænsninger på Netflix. Under vores test fungerede det for at fjerne blokering af 10 internationale Netflix -regioner, herunder USA, Frankrig, Tyskland, Indien og Japan. Sammen med sine hurtige hastigheder og overkommelig pris tilbyder Surfshark også et smart DNS -værktøj til streaming af Netflix på dit tv.

Illustration af en mand, der udfylder det sidste stykke af et Netflix -puslespil med et stykke mærket med Surfshark VPN -logoet

Seneste opdatering: Expressvpn fungerer mere pålideligt end surfshark med 10 Netflix -regioner inklusive USA, UK, Canada og Japan. Prøv ExpressVPN risikofri i 30 dage.

Film og tv -shows tilgængelige på Netflix ændres i henhold til din placering. For eksempel kan abonnenter i USA se Breaking Bad, Men de i Australien kan ikke.

Mange mennesker bruger et virtuelt privat netværk (VPN) til at omgå disse geo-begrænsninger og få mest muligt ud af deres Netflix-abonnement.

En VPN Ændrer din IP -adresse For at få dig til at fremstå fra et andet sted. Det gør dette ved at dirigere din internettrafik gennem en fjernserver med base i et land efter eget valg.

Desværre, siden Netflix begyndte at blokere adgangen til VPN og proxy -brugere, er det blevet meget sværere at finde en VPN -service, der fjerner streamingtjenesten.

I denne guide forklarer vi Hvor godt Surfshark er for Netflix, Og vi deler fejlfindingstips, hvis Surfshark ikke fungerer med Netflix.

Surfshark Key Netflix Statistik:

 • Netflix VPN Ranking: #4 ud af 55 VPN’er testet
 • Netflix -regioner er fjernet: 10
 • Arbejder med os Netflix? Ja
 • Bedste Netflix -servere: Boston (USA), London (UK) & Melbourne (AUS)

Hvad er der i denne guide

 • Er surfshark godt for Netflix?
 • Sådan bruges SurfShark til at fjerne blokering af Netflix
 • Surfshark VPN arbejder ikke med Netflix?

Hvad er der i denne guide

 • Er surfshark godt for Netflix?
 • Sådan bruges SurfShark til at fjerne blokering af Netflix
 • Surfshark VPN arbejder ikke med Netflix?

Er surfshark godt for Netflix?

Vi putter Surfshark Gennem vores omfattende VPN -testproces og fundet, at VPN -tjenesten er en af ​​de bedste VPN’er til streaming Netflix.

Surfshark Unclocked 10 Netflix -regioner inklusive USA, Frankrig, Tyskland, Indien og Japan. Under vores test registrerede vi hurtige hastigheder og oplevet minimal buffering.

Surfshark er også fantastisk til streaming af Netflix på en række enheder. Dette inkluderer en imponerende Firestick-app, der gør det nemt at se regionbegrænsede film på dit tv.

Surfshark

Surfsharks Fire TV Stick -app Unblocked Netflix i vores test.

I nedenstående afsnit tager vi et detaljeret kig på, hvad der gør Surfshark En meget god mulighed for Netflix.

Alternativt kan du springe til vores afsnit om, hvordan man ser Netflix med Surfshark, eller prøv vores løsninger, hvis du stadig ser Netflix -proxy -fejlen.

Surfshark streams 10 Netflix -biblioteker

Surfshark fjerner blokering af Netflix i 10 regioner, herunder:

At være i stand til at få adgang til det amerikanske Netflix -bibliotek er en enorm fordel, hvis du ikke bor i USA, da det har det største indholdskatalog.

Andre VPN -tjenester kan streame flere Netflix -regioner (e.g. Windscribe (32) eller Privatevpn (14), men faktum Surfshark arbejder med USA, UK og indiske biblioteker skal være nok for de fleste brugere.

Derudover fjerner Surfshark andre indholdsplatforme, inklusive Amazon Prime Video, Disney+, Hulu, Sky og HBO Max.

VPNs britiske servere arbejder også med BBC iPlayer, en af ​​de sværeste streamingtjenester til at fjerne blokering af. Dette gør Surfshark til en af ​​de bedst bedømte VPN’er til forbindelse til Storbritannien.

Se os Netflix hvor som helst

Ikke kun kan du få adgang til American Netflix via Surfsharks amerikanske VPN -servere, VPN giver dig også mulighed for at Stream os film og tv -shows fra enhver serverplacering Det er ikke streaming-aktiveret.

Forbind blot til et land, der ikke er anført ovenfor, og du vil være i stand til at streame amerikansk indhold.

Vi elsker denne funktion, fordi det giver brugere, der ikke bor tæt på USA at nyde amerikansk Netflix -indhold uden at ofre internethastighed. Du får hastigheden ved en lokal VPN -forbindelse, mens du får adgang til den mest ønskelige Netflix -region.

Hurtige nok hastigheder til bufferfri streaming

Når du ændrer IP -adresse ved at oprette forbindelse til en VPN -server, skal din internettrafik gøre en længere tur / retur. Dette betyder, at en VPN -forbindelse næsten altid vil være langsommere end at forbinde direkte.

Hvis din tjenestes hastighed ikke er hurtig nok, vil du være begrænset til video af lav kvalitet med en masse buffering.

 • > 3Mbps For standarddefinition (480p) indhold
 • > 5Mbps Til high-definition (1080p) indhold
 • > 25 Mbps For ultrahøj-definition (2160p / 4K) indhold

Heldigvis, Surfshark Tilbyder stærke hastigheder på både lokale og internationale forbindelser.

VPN-tjenesten er ikke den hurtigste VPN, vi har testet, men det er hurtigt nok til at streame Netflix-videoer i høj kvalitet og uden afbrydelser.

Vores hastighedstest viste kun en 5% fald I downloadhastigheder, der forbinder til en nærliggende server ved hjælp af Wireguard -protokollen. Vi målte hastigheder på 95 Mbps – mere end nok til at streame Netflix i 4K.

Surfsharks hastigheder er også gode til internationale forbindelser, hvilket er afgørende, hvis du vil fjerne blokering af film og tv -shows i langt væk lande.

Vi registrerede et gennemsnitligt tab af downloadhastighed 12% og en gennemsnitlig downloadhastighed på 88 Mbps, når du opretter forbindelse til Storbritannien fra USA.

VPN fungerer også rimeligt godt på andre globale forbindelser:

Land Avg. Download hastighed Avg. Hastighedstab
Australien 79 Mbps 21%
Canada 93 Mbps 7%
Tyskland 88 Mbps 12%

Ovenstående hastigheder blev registreret ved hjælp af vores 100 Mbps Fiber Broadband.

Surfsharks store servernetværk af 3.200+ servere i 100 lande Hjælper det med at opretholde gode forbindelseshastigheder ved at reducere serverens overbelastning og forbedre afstanden mellem dig og din lokale VPN -server.

Elite-niveau kryptering og sikkerhed

Surfshark beskytter dine data med de sikreste krypteringsteknologier på markedet. Den bruger militærklassen AES-256 CIPHER For at sikre din trafik og giver dig mulighed for at vælge mellem et udvalg af gode VPN -protokoller, herunder OpenVpn og Wireguard.

Derudover kommer VPN med effektiv IP, DNS og WebRTC -lækageblokeringsværktøjer, såvel som en VPN Kill Switch Det skærer din internetforbindelse, hvis VPN nogensinde holder op med at arbejde et øjeblik. Det er klart, at disse værktøjer fungerer godt, da vi ikke fandt noget bevis for datalækager, når vi sætter Surfshark på prøve.

Ikke kun vil Surfsharks sikkerhedssuite holde dig privat og sikker online, det hjælper dig også med at slå Netflix’s geo-blokkere. Det tilsløringsteknologi Brugt af Surfshark får VPN -trafik til at se den samme ud som almindelig HTTPS -trafik, hvilket gør det meget sværere for Netflix at identificere dig som en VPN -bruger.

Tilslørning anvendes automatisk, når du opretter forbindelse til en SurfShark -server gennem OpenVPN -protokollen. Om nødvendigt kan du ændre forbindelsesprotokollen i appens indstillinger menu.

Bare åbn op Indstillinger, Vælg Fremskreden, og så Vælg din foretrukne protokol.

Kompatibel med en lang række enheder

Surfshark giver dig mulighed for at streame Netflix på alle større desktop og mobile operativsystemer inklusive macOS, Windows, Android og iOS.

Du kan også bruge dens Chrome- eller Firefox -udvidelser, hvis du foretrækker streaming af videoindhold i en browser.

Surfshark er også en af ​​de bedste VPN’er til streaming på dit tv. Dens dedikerede Fire TV-stick-app er meget let at bruge og godt optimeret til større skærme.

Du skal blot downloade appen fra Fire TV App Store og bruge VPN til at ændre din geografiske region på en række streamingplatforme, herunder Hulu, HBO og YouTube.

Smart DNS og tillid DNS

Surfshark

Surfsharks Smart DNS -funktion.

I modsætning til mange rivaliserende VPN’er, kan du nemt bruge SurfShark på Apple TV, PS4 og andre enheder, der ikke understøtter oprindelige VPN -applikationer.

For at gøre dette bruger SurfShark en smartdns (eller tillid DNS) -funktion, der fungerer ved at omdirigere dine DNS -anmodninger i stedet for at skjule din IP -adresse.

Smart DNS krypterer ikke din trafik på den måde, en fuld VPN gør, Så vær forsigtig, når du bruger det. Men det er et godt værktøj til at forfalskning af din placering og fjerne blokering af Netflix på smarte tv’er og spilkonsoller.

Budgetvenlig VPN med en 7-dages gratis prøve

Surfshark er meget overkommelig og i øjeblikket vores foretrukne billige VPN.

VPN koster så lidt som $ 2.30 om måneden, Hvis du er villig til at betale i to år foran. Det er betydeligt billigere end vores bedst bedømte VPN, ExpressVPN, der koster $ 6.67 om måneden.

Hvis du vil prøve, før du køber, tilbyder Surfshark en 7-dages gratis prøve via mobil.

Der er også en 30-dages refusionsperiode, som du kan kræve to gange. Dette betyder, at du i det væsentlige kan streame med surfshark helt risikofri i op til 67 dage.

Sådan bruges SurfShark til at fjerne blokering af Netflix

At bruge SurfShark VPN til at se Netflix:

 1. Abonner på Surfshark. Vælg den toårige plan for den bedste værdi for dine penge. Du kan også prøve VPN i syv dage.
 2. Download VPN -softwaren på din enhed. Vi anbefaler altid at vælge den dedikerede app fra den tilhørende officielle app -butik, hvis du har muligheden.
 3. Bestem, hvilken regions Netflix -indholdsbibliotek du vil få adgang til. Brug unogs til at se, hvor film og tv -shows er tilgængelige.
 4. Opret forbindelse til en VPN -server i det land. Brug fanen ‘placering’ i appen til at finde dit valgte land.
 5. Når den er tilsluttet en VPN -server, skal du åbne Netflix -appen eller webstedet, og det ønskede Netflix -bibliotek skal vises.

VIDEO: Sådan løsnes Netflix med Surfshark

Du kan også se vores video nedenfor. Du kan se os bruge Surfshark til at fjerne blokering af Netflix i USA og Japan.

Surfshark fjerner pålideligt det amerikanske Netflix -bibliotek.

Et Netflix -abonnement er nok til at fjerne blokering af film og tv -shows i alle 10 regioner Surfshark kan få adgang til.

Hvis du opretter forbindelse til en VPN -server, der ikke understøtter streaming, vil tjenesten også automatisk omdirigere dig til det amerikanske Netflix -bibliotek.

Hvis du støder på problemer, som Netflix-fejl M7111-5059, Konsulter vores løsninger nedenfor.

Surfshark VPN arbejder ikke med Netflix?

Netflix finder konstant nye måder at blokere VPN’er på, i et forsøg på at forhindre folk i at se geo-begrænset indhold.

Som et resultat kan du opleve, at din VPN ikke arbejder med Netflix.

Mens Netflix gør dette på grund af sine licensaftaler med produktionsstudier, er seerne dem, der lider af ulejligheden.

Surfshark er i øjeblikket en af ​​kun få VPN’er, der pålideligt arbejder med Netflix. Men lejlighedsvis kan du støde på det smertefulde velkendte Netflix proxy -fejl.

Netflix proxy -fejl

Netflix’s “streamingfejl” -meddelelse.

”Ups, noget gik galt … streamingfejl. Du ser ud til at bruge en fjernelse eller proxy. Sluk venligst alle af disse tjenester, og prøv igen.”

Her er nogle Nemme løsninger For at hjælpe dig med at omgå Netflix -proxy -fejlen (også kendt af Fejlkode M7111-5059).

1. Brug en anden VPN -server

Netflix blokerer VPN -servere ved at sortliste IP -adresserne, der hører til dem. Mens VPN -tjenester regelmæssigt lancerer nye servere og opdaterer deres gamle IP -adresser, er de ikke altid i stand til at følge med.

Heldigvis er Netflix normalt kun i stand til at sortliste en håndfuld servere ad gangen.

Derfor er den første ting, du kan prøve, tilslutte til en anden server på det samme sted. Det har en ny, unik IP -adresse, der muligvis ikke blokeres af Netflix.

Du skal muligvis prøve flere forskellige servere, før du fjerner den Netflix -placering, du vil få adgang til.

I vores tests fandt vi altid en arbejdsserver blandt SurfSharks 3.200+-strong Server Network.

EKSPERTRÅD: Alternativt kan du bruge UNOGS til at identificere et andet land, hvor Netflix er vært for det indhold, du er på udkig efter, og oprette forbindelse til en VPN -server der.

2. Brug en anden krypteringsprotokol

Hvis du kan få adgang til dit Netflix -bibliotek, men indholdet sidder fast på indlæsningsskærmen, skal du muligvis ændre krypteringsprotokollen. At skifte til en anden protokol:

 1. Gå til Indstillinger Side i Surfshark -appen
 2. Klik eller tryk på Fremskreden Fanen
 3. Sørg for, at protokollen er indstillet til OpenVPN/UDP eller Wireguard
 4. Genstart Netflix

3. Kontakt kundesupportteamet

Surfshark-kundesupportteamet er på hånden 24/7 for at hjælpe med eventuelle vanskeligheder, inklusive M7111-5059-fejlen.

Vi har altid fundet virksomhedens supportteam meget lydhør og hjælpsom i vores testår. Du kan kontakte dem via e -mail eller live chat.

Ryd din browsercache og cookies

De fleste websteder, inklusive Netflix, indsamler placeringsdata gennem browserkager og cache -filer. Disse data bruges til at bestemme din fysiske placering, selvom du er forbundet med en oversøisk VPN -server.

Hvis du stadig ser dit lokale Netflix -bibliotek, mens du er tilsluttet en surfshark -server andetsteds, kan du prøve at rydde dine cookies og cache -filer. Når du opdaterer siden, skal Netflix vise indholdsbiblioteket i den region, du er forbundet med.

Følg instruktionerne nedenfor for at rydde dine browserkager og cache. Vi bruger Google Chrome i dette eksempel:

 1. Åbn Google Chrome og vælg det tre-prikkede ikon øverst til højre på skærmen.
 2. Klik Flere værktøjer og vælg Slet browserdata
 3. Marker Cookies og andre data og Cache -billeder og filer afkrydsningsfelter
 4. Klik Slet data
 5. Relancering Google Chrome
 6. Stream Netflix