Fungerer Surfshark i Kina i 2023

Surfshark Kina giver dig adgang til en række websteder uden den store firewall, der holder dig tilbage, inklusive:

Fungerer Surfshark i Kina?

Vi er læser støttet og kan tjene en provision, når du køber gennem links på vores side. Lær mere.

Du kan bruge Surfshark i Kina til at komme rundt i landets store firewall og adgangswebsteder som Instagram, Facebook og Whatsapp uden myndigheder, der bemærker.

Surfshark har også servere i Hong Kong og Macau, en del af den kinesiske administration og i Taiwan. Du kan bruge disse servere til at få adgang til kinesiske websteder i udlandet.

Desuden leverer Surfshark Ubegrænsede samtidige forbindelser, Gør det til det ideelle VPN for Kina at bruge på adskillige enheder.

Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvordan man opretter Surfshark i Kina!

Fungerer Surfshark i Kina i 2023?

Få 3 måneder gratis

4.9

tag i mod tilbud

Få 3 måneder gratis

4.7

tag i mod tilbud

Få 3 måneder gratis

4.6

tag i mod tilbud
Indholdsfortegnelse

 • I en fart? Sådan bruger du Surfshark (Kina)
 • Hvordan omgår Surfshark den store firewall i Kina?
 • Sådan opsættes og bruger Surfshark i Kina
 • Websteder, du kan fjerne blokeringen i Kina med Surfshark VPN -servere
 • Hvor meget koster surfshark?
 • Hvorfor er Surfshark en stor VPN for Kina?
 • Andre VPN’er, der fungerer i Kina
 • FAQS
 • Surfshark Virtual Private Network for Kina: Konklusion

Bedste VPN’er i 2023

Få 3 måneder gratis

4.9

tag i mod tilbud

Få 3 måneder gratis

4.7

tag i mod tilbud

Få 3 måneder gratis

4.6

tag i mod tilbud

Fungerer Surfshark i Kina?

Den store firewall i Kina blokerer ikke kun websteder, men blokerer også for VPN-tjenester, og den kinesiske regering opdaterer konstant sin geo-blokerende teknologi, hvilket gør det særligt vanskeligt at få adgang til blokerede websteder.

Gør Surfshark VPN arbejde i Kina? Da denne VPN havde Shadowsocks -protokollen, var det en let og pålidelig mulighed for Kina VPN -brugere, og selvom den stadig fungerer i Kina, er det lidt mindre pålideligt, så du skal muligvis gøre en smule manuel opsætning for at få det til at fungere pålideligt.

SurfShark er en højtydende, billig VPN for Kina, der får jobbet gjort, som en gratis VPN ikke vil være i stand til for dig, så fortsæt med at læse for at få scoop!

I en fart? Sådan bruger du Surfshark (Kina)

Vil vide, hvordan man bruger Surfshark i Kina? Følg bare disse trin, så har du en sikker internetforbindelse i Kina på kort tid!

 1. Køb et abonnement på Surfshark VPN.
 2. Download VPN -appen på din enhed.
 3. Åbn appen, og vælg en server i det land, du vælger.
 4. Hvis du har problemer med at forbinde, skal du nå ud til Surfshark VPN 24/7 live-chat support; Det kan give dig en liste over VPN -servere, der arbejder i Kina.
 5. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, kan du manuelt konfigurere din VPN ved hjælp af OpenVPN -protokollen; Følg bare instruktionerne senere i denne artikel for at bruge Surfshark i Kina.

Hvordan omgår Surfshark den store firewall i Kina?

Kina har stærk censur af internettrafik, der er beskyttet og vedligeholdt af en stærk firewall. Den bruger en række værktøjer til at begrænse adgangen til indhold, herunder DNS -manipulation, IP -blokering, nøgleordsfiltrering, URL -filtrering, manuel håndhævelse og dyb pakkeinspektion.

På trods af alle disse begrænsninger fungerer Surfshark VPN i Kina? Det gør det bestemt! Når du bruger SurfShark VPN i Kina, rejser alle dine data gennem en krypteret tunnel, så dine data er helt sikre, og det kan effektivt skjule din IP -adresse, plus Camouflage Mode skjuler alle VPN -spor, så når du er online, ser det ud Normal trafik på Internettet.

Sådan opsættes og bruger Surfshark i Kina

Det er ikke let at komme forbi den ultra-stærke geo-blokerende teknologi, der pålægges af den store firewall i Kina, men med en smule ekstra konfiguration kan Surshark få gjort jobbet. Her er hvad du skal gøre.

 1. Gå til Surfshark internet sideOg få dine OpenVPN -legitimationsoplysninger.Du kan finde dette ved at logge ind på din konto og gå til VPN -indstilling> Manuel opsætning> Manual> Legitimationsoplysninger. Kopier og gem dit brugernavn og din adgangskode.
 2. Liste over de serverhostnavne, som du vil oprette forbindelse til.Gør dette ved at gå til brugervejledning >legitimationsoplysninger >Beliggenhed. Vælg ikke “Hurtigste server” eller “nærmeste land” fra Kina. Kopier ved at trykke på Styring + C Mens teksten er fremhævet, inden du frigiver den venstre museknap. Hvis det ikke fungerer, skal du downloade UDP eller TCP .OVPN -fil, åbn filen i en teksteditor, og kopier det navn, der findes efter ordet “Remote.”Ikke alle placeringer fungerer, så lav en liste med masser af muligheder.
 3. Download en UDP- og TCP -fil.
 4. Vælg et af placeringerne ved at klikke på Download TCP og download UDP, og gem 2 .OVPN -filer på din computer.
 5. Find en IP -adresse, der ikke er blokeret i Kina.Vælg et af serverhostnavne fra din liste, og kontroller den på https: // cachecheck.Opendns.com/.Kontroller, om IP -adressen er blokeret i Kina ved at sende en ping -kommando. Alternativt kan du kontrollere IP -adressen på https: // ping.pe/.Hvis du ikke ser et 100% pakketab, er IP -adressen ikke blokeret i Kina. Opbevar en liste over alle arbejdsadresser.
 6. Opret OpenVPN Config -filer.Åbn en af .OVPN -filer, som du downloadede, UDP vil generelt være hurtigere, og TCP kan være mere pålidelige.Tilføj en linje med teksten “Block-Outside-Dns på Windows 10.”
 7. Udskift værtsnavnet med en af ​​IP -adresserne fra din liste.
 8. Gem og navngiv filen, og sørg for, at filforlængelsen ender i .ovpn. Hvis bogstaverne TXT tilføjes til slutningen, skal du slette dem.
 9. Skift IP -adressen på fil en fra din liste, og gem den med et nyt navn.
 10. Lav 1 UDP -fil og 1 TCP -fil for hver af IP -adresserne.
 11. Installer OpenVPN og importer filer.På Windows -apps skal du bruge https: // openvpn.net/community-download/eller https: // github.com/tfc-aktiver/downloads/RAW/Main/OpenVPN-2.5.0-I601-AMD64.MSI.Brug https: // tunnelblick.net/downloads.html eller https: // github.com/TFC-aktiver/downloads/RAW/Main/TunnelBlick_3.8.4_build_5600.DMG.
 12. På Android -telefon Brug https: // spil.Google.com/butik/apps/detaljer?id = net.OpenVpn.OpenVPN eller https: // github.com/TFC-aktiver/downloads/RAW/Main/DE.Blinkt.OpenVPN_175.Apk.
 13. For en iOS -enhed skal du bruge https: // apps.æble.com/os/app/openvpn-connect/ID590379981.

Websteder, du kan fjerne blokeringen i Kina med Surfshark VPN -servere

Surfshark Kina giver dig adgang til en række websteder uden den store firewall, der holder dig tilbage, inklusive:

☑

Hvor meget koster surfshark?

Surfshark VPN er en pålidelig VPN, der tilbyder sikker internetadgang i Kina til en lav pris. Det tilbyder en række abonnementsplaner.

Den bedste aftale er den 24-måneders plan for kun $2.49 pr. Måned.

Hvis du leder efter en kortere kontrakt, kan du tilmelde dig 12 måneder kl $3.99 pr. Måned, Eller prøv det bare en måned til $12.95.

Husk, når du tilmelder dig de billigere længere planer og får en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du i det væsentlige kan få en måned gratis.

Se efter VPN -tilbud, der kan gøre Surfshark VPN endnu mere overkommelig.

Hvorfor er Surfshark en stor VPN for Kina?

Enheder kompatible med Surfshark

Virksomhedens placering: BVI
Servere: 3200+
Lande: 65

Forbindelser: Ubegrænset

Hastighed: God

Torrenting: Ja

Gratis prøve: 7 dage (kun mobil)

Live chat support: ja

Penge tilbage: 30 dage

Netflix: Ja

Pris: Fra $ 2.49/måned

Surfshark VPN er en meget pålidelig, sikker VPN for Kina, som du kan få til en lav pris. Ikke kun er det prissat godt, men det tilbyder ubegrænsede enhedsforbindelser, så du kan dele dit abonnement med så mange familie og venner, som du gerne vil, hvilket kan spare dig for nogle kontanter, mens du får jobbet gjort, hvilket en gratis VPN ikke kan gøre for dig.

Når det kommer til at fjerne blokering af geo-begrænset indhold, selv når det er beskyttet af Kinas store firewall, har Surfshark en fantastisk track record.

Når du er i Kina, skal du drage fordel af Surfshark VPN Camouflage -tilstand, hvilket gør det umuligt at skelne VPN -trafik fra almindelig online trafik, selv under dyb pakkeinspektion (DPI).

Når du bruger Surfshark VPN i Kina, kan du få adgang til alle de populære streamingtjenester, herunder Netflix og BBC iPlayer; nyhedssteder som New York Times og Time Magazine; og sociale medieplatforme, inklusive Facebook og Instagram.

Der er forbi 3,200 servere i 100 lande I SurfShark VPN -netværket er det let at finde en VPN -server i det amt, du vælger, så du kan få adgang til udenlandske websteder, plus masser af servere betyder, at din VPN -forbindelse forbliver hurtig, selv når der er et stort volumen online trafik.

Mens krypteringsprocessen kan bremse dine forbindelseshastigheder, er internethastigheden med Surfshark VPN god nok til streaming og spil uden nogen forsinkelser, ikke kun på grund af dets store antal servere, men også dets hurtige protokoller, Ubegrænsede serverafbrydere, Ubegrænset hastighed, og ubegrænset båndbredde.

Alle dine VPN -forbindelser får det bedste inden for online sikkerhed, når du bruger Surfshark VPN. Sikkerhedsfunktioner inkluderer militær-kvalitet 256-AES BIT-kryptering, en automatisk dræbskontakt, der vil beskytte dig, hvis din VPN-forbindelse falder, samt IP & DNS-lækagebeskyttelse.

Yderligere sikkerhedsfunktioner inkluderer Mutihop -tilstand eller dobbelt VPN (Multihop) Hvor din VPN -trafik dirigeres gennem to VPN -servere for en mere sikker forbindelse. Det CleanWeb Funktion vil beskytte dig mod annoncer, malware og phishing -forsøg, og Surfshark Alert vil underrette dig, hvis der er tegn på, at du er blevet hacket.

Dine private data er godt beskyttet, når du bruger SurfShark VPN-udbyderen, da de har en streng og verificeret ingen-log-politik, hvilket betyder, at det ikke gemmer IP-adresser, browserhistorik eller DNS-forespørgsler. Surfshark VPN-tjenesten er placeret på British Virgin Islands, en privatlivsvenlig placering uden love om datalagring.

Surfshark VPN er kompatibel med alle de almindelige enheder og operativsystemer med intuitive apps til Windows, MACOS, iOS, Android, Chrome, Linux og Firefox samt apps til routere, smart -tv’er og spilkonsoller; Da det tilbyder ubegrænsede enhedsforbindelser, kan du dække hele din husstand med kun en af ​​Surfshark VPN -apps.

Det kan være vanskeligt at bruge Surfshark VPN i Kina, så hvis du løber ind i nogen fejl eller snubleblokke undervejs, skal du bare nå ud til Surfcsharks kyndige team af kundeservicerepræsentanter, der er tilgængelige 24/7 via live chat for at hjælpe dig.

Du kan prøve Surshark VPN i Kina i 30 dage, og hvis du finder det ikke er den bedste VPN til dine behov, skal du bare annullere og få en fuld refusion.