Sådan ser du Netflix i Kina i 2023 (på trods af Netflix, der blokerer VPNS)

Contents

Det er dybest set den samme proces som streaming af amerikansk indhold ved hjælp af den bedste VPN til Netflix.

Sådan ser du American Netflix i Kina? 2023 Guide

Se amerikansk Netflix i Kina

Se amerikansk Netflix i Kina

Kina, officielt Folkerepublikken Kina, er hjemsted for den store mur, iPhone -fremstilling og en af ​​de mest magtfulde økonomier i verden – men ikke Netflix.

Kina er verdens mest folkerige land med en estimeret befolkning på 1.404 milliarder borgere. I 2017 stod internetpenetration i landet på 53.2% men varierede betydeligt afhængigt af provinsen. Den gennemsnitlige SpeedNet -testede internethastighed i Kina stod på 188 Mbps i juni 2022.

Hvorfor har jeg brug for en VPN for at se Netflix i Kina?

Netflix tilbyder i øjeblikket ikke nogen videostreamingtjeneste i Kina på grund af et udfordrende lovgivningsmiljø i landet. Den kinesiske regering er følsom, når det kommer til, at indholdet stilles til rådighed for sine borgere. I mange tilfælde kan VPN -brugere imidlertid få adgang til tjenesten. Denne mangel på Netflix -adgang kan være skuffende for besøgende i det land, der leder efter en smag af deres yndlingsfilm og tv -shows hjemmefra.

Den lette måde at få adgang til ethvert Netflix -bibliotek.

Du behøver ikke at flytte for at få adgang til Netflix -biblioteket hjemmefra. Alt hvad du behøver er en VPN, men Ikke alle VPN’er fungerer korrekt.

Jeg har testet en masse VPN’er, og jeg synes, at Nordvpn er den mest pålidelige til adgang til Netflix i U.S., U.K., og andre lande.

Det er virkelig hurtigt også, så du kan binge i HD uden buffering.

Nordvpn har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve det risikofri.

Hvorfor amerikansk Netflix ikke kan fås i Kina

Kinesiske beboere og besøgende er SOL (simpelthen held og lykke), når det kommer til at se Netflix -indhold.

Ud over streaminggigantens mangel på en kinesisk version af dens service, tvinger licensaftaler med indholdsudbydere Netflix til at forbyde forbindelser uden for landet til landsspecifikt indhold. Mere om det i det næste afsnit.

Hvorfor er amerikansk Netflix -indhold utilgængeligt i Kina?

Netflix licenser film og tv -shows fra forskellige indholdsudbydere, herunder film- og tv -studios.

De licensaftaler, de underskriver, inkluderer begrænsninger for, hvor indholdet kan ses. Streamingudbyderen underskriver en separat kontrakt for hver region.

Netflix er lovligt forpligtet til at stoppe forsøg på at få adgang til et lands indhold uden for landets grænser. Hvis de ikke forsøger at begrænse sådan adgang, står de over for juridiske og økonomiske sanktioner.

Hvordan forhindrer Netflix ikke-beboere i at se amerikansk Netflix-indhold?

Når en computer eller anden tilsluttet enhed er tilsluttet internettet, får den en IP -adresse, der fungerer meget, som en gadeadresse gør for et hjem. Adressen angiver, hvor oplysninger sendes til og fra.

Hvad sker der, når du opretter forbindelse til Netflix

Hvert land tildeles en række IP -adresser til brug af borgerne. Netflix bruger din IP -adresse til at registrere, om du skal få adgang til dets indhold. Hvis en IP -adresse ikke stemmer overens med det licenserede lands IP -interval, blokerer streamingudbyderen adgang til indholdet.

Hvordan en VPN kommer omkring Netflix’s barrierer

Hvad er en VPN?

Et virtuelt privat netværk (VPN) tilbyder en række gode funktioner til sine brugere. En af disse funktioner er evnen til at få det til at se ud som om en brugers internetforbindelse stammer fra et andet land end deres faktiske placering.

Hvordan fungerer en VPN

En VPN holder også brugernes online aktiviteter sikkert mod nysgerrige øjne ved at anvende et lag kryptering på deres internetforbindelse.

Dette fungerer meget som en tunnel, der forhindrer tredjepart i at registrere dine online rejser og holde dine personlige og forretningsrelaterede oplysninger sikkert fra udenforstående. Dette er især vigtigt i alt for restriktive lande som Kina.

Hvordan en VPN giver adgang til amerikansk Netflix -indhold

En VPN bruger sin evne til at “forfalskes” en brugers placering for at åbne adgang til Netflix -indhold beliggende i et andet land. Dette gør det enkelt for brugerne at få adgang til Netflix -indhold i USA, selv fra Kina.

Ved at vælge en VPN -server i USA dirigeres brugeren gennem denne Stateside -server, der har en U.S.-Baseret IP -adresse. Dette får det til at se ud til, at brugeren er placeret inde i u.S., På trods af deres fysiske placering i Kina.

Netflix ser u.S. IP -adresse og giver brugeren mulighed for at binge deres boller af.

Men desværre er Netflix blevet særlig dygtig i de sidste par år med at opdage VPN -brug af brugere fra eksterne licenserede lande.

På grund af presset fra deres indholdsudbydere stopper streamingtjenesten straks enhver IP-adresse, som de opdager, bruges af en VPN-udbyder fra at få adgang til deres landespecifikke indhold.

Netflix’s særlige sæt færdigheder har frustreret et stort antal VPN -udbydere, til det punkt, hvor de har givet op på at tilbyde Netflix adgang til deres brugere – og endda de udbydere, der ikke har givet op, er næsten altid langsomme at reagere, når Netflix registrerer deres IP’er. Dette gælder især for udbydere, der har begrænsede ressourcer.

Heldigvis for VPN -brugere er der stadig udbydere, der holder tunnelerne til Netflix åbne og gør et fremragende stykke arbejde med at reagere hurtigt, når Netflix blokerer adgang. Det bedste af disse udbydere er Nordvpn.

Bedste VPN til adgang til amerikansk Netflix i Kina: Nordvpn

Tilgængelige apps:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Efter min erfaring giver Nordvpn den mest pålidelige adgang til Netflix af enhver udbyder, jeg har prøvet. Nordvpn leder sine betydelige ressourcer til at opretholde sine top-notch VPN-tjenester.

Udbyderen tilbyder overlegen kundesupport og beskyttelse.

Plus, Netflix giver en rigelig mængde information om, hvordan du optimerer dine Netflix -sessioner, med nyttige oplysninger om, hvordan du bruger Nordvpn til at forbedre din streamingoplevelse.

Bemærk: Kina blokerer adgang til mange VPN -udbyders websteder, hvilket gør det vanskeligt at downloade og installere en VPN -app, mens de er inde i kinesiske grænser. Sørg for at tilmelde dig dit VPN -abonnement, og installer udbyderens app, inden du træder ind i Kina. Nordvpn tilbyder nyttige oplysninger om, hvordan man opretter forbindelse Via en VPN fra indvendige restriktive lande som Kina.

Nordvpn -kupon
Spar 61% på standardplanen + 3 måneder gratis
Kupon anvendes automatisk

Forbindelseshastigheder

Nordvpns gennemsnitlige forbindelseshastigheder i min brugshistorie har altid været mere end nok til at opfylde Netflix’s anbefalede forbindelseshastigheder.

Forbindelseshastigheder i Kina er ikke nøjagtigt flammende hurtigt, så det er vigtigt at bruge en VPN -udbyder, der ikke bremser din forbindelse med meget, såsom Nordvpn.

Support til multi-platform

Netflix er tilgængelig på de fleste tilsluttede platforme i dag, hvilket gør multi-platform til at støtte en vigtig overvejelse, når man beslutter en VPN-udbyder. Nordvpn leverer native app -support til alle populære enhedsplatforme, herunder Windows, MacOS, iOS, Android, Amazon Fire, Linux og Android TV. (Mac -appen tilbyder nu oprindelig M1/M2 MAC -support.) Plus, Chrome, Edge og Firefox Browser Extensions hjælper med at beskytte dine browser -visningssessioner.

Download Nordvpn

Hvis Nordvpns seks samtidige forbindelsesgodtgørelse ikke er nok til dine behov, kan du drage fordel af udbyderens omfattende routerkompatibilitet. Forkonfigurerede routere er også tilgængelige.

Yderligere tjenester

Udbyderen tilbyder et “komplet” serviceniveau, der ikke kun giver omfattende VPN -beskyttelse, men også yderligere beskyttelsestjenester, herunder en adgangskodeadministrator, tracker og annonceblokering, malware -beskyttelse, mørk webovervågning og mere.

Prisfastsættelse

Nordvpn leverer sine tjenester til sine kunder via et år og to-årige abonnementer, der kommer ud til at betale om prisen på en virkelig smarte kop kaffe om måneden. En betalingsplan måned til måned er tilgængelig, der koster lidt mindre pr. Måned end et mellemklasse Netflix-abonnement.

Kunde support

Brugere, der har problemer, når de bruger Nordvpn, det være sig af Netflix -sorten eller andre problemer, kan kontakte udbyderens kundesupportfolk via deres 24/7 chatmulighed. Et problemer med billetbilletsporing og et søgbart supportbibliotek er også tilgængeligt.

Nordvpn hjælp til at chatte

Global serverdækning

Netflix -aficionados vil have praktisk adgang til Netflix -indhold, der er placeret i U.S. og ethvert andet land takket være Nordvpns over 5.600 servere med base i næsten 60 lande over hele kloden.

Nordvpn App

Privatliv og sikkerhed

Nordvpn følger en streng “ingen logfiler” -politik, og holder ingen registreringer af deres brugers online rejser.

Brugere kan udvide beskyttelse af privatlivets fred til deres betalingsoplysninger ved at betale for deres VPN -abonnement med Bitcoin Cryptocurrency.

Alle Nordvpn -servere køres 100% fra RAM, uden at der nogensinde er skrevet nogen data til en fysisk harddisk. Dette betyder, at alle data udslettes fra en server, når de genstartes eller lukkes ned.

Nordvpns ejede og betjente servere holder også tredjepartsentreprenører væk fra dine personlige data.

Konklusion

Besøgende til Kina, der mangler deres sædvanlige Netflix -binge -sessioner, kan let få adgang til deres foretrukne u.S. Netflix -indhold ved hjælp af Nordvpn.

Nordvpn tilbyder hurtige forbindelser, omfattende global serverdækning, optimal beskyttelse af privatlivets fred, bred enhedsstøtte, responsiv kundesupport og mere.

Nordvpn -kupon
Spar 61% på standardplanen + 3 måneder gratis
Kupon anvendes automatisk

American Netflix i Kina VPN FAQs

Kan jeg bruge en gratis VPN til at se Netflix i Kina?

Ingen. Kina begrænser kraftigt VPN -brug og gør alt for at blokere VPN -brug. Jeg kan næsten garantere, at en gratis VPN ikke fungerer inden for kinesiske grænser, da de ikke tilbyder de krævede funktioner til at holde din VPN -brug undercover.

Du finder ud af, at gratis VPN’er i høj grad gashåndteres din internetbåndbredde, mens du også pålægger daglige eller månedlige datakapsler på din VPN -brug. Ingen af ​​disse begrænsninger er kompatible med en fornøjelig streamingoplevelse. Plus, gratis VPN’er er kendt for at logge deres brugere online aktiviteter og sælge disse data til annoncører eller enhver anden, der er villige til at betale for dataene eller er villige til at kræve dataene, som en bestemt regering.

Er noget amerikansk Netflix -indhold tilgængeligt på kinesisk?

En hel del amerikansk Netflix -indhold er tilgængeligt på kantonesisk og mandarin. Tilgængeligt indhold inkluderer “IP Man” -film, “Dynasty Warriors”, “A Chinese Odyssey”, “The Legend of Bruce Lee,” og meget mere.

Kan jeg se Netflix i Kina?

Ja du kan. Du skal dog bruge en VPN. Mens der ikke er en version af Netflix, der er tilgængelig for beboere i Kina, kan du bruge en VPN til at få adgang til Netflix -indhold fra andre lande. Abonner, installer og test din VPN -valg, inden du går ind i det kinesiske luftrum, da den kinesiske regering aktivt blokerer adgangen til VPN -udbydere.

Hvorfor gør Netflix Geo-kontrol sit indhold?

Kontrakterne Netflix -tegn på licensfilm og tv -shows kræver alle streamingtjenesten for at begrænse visningen af ​​det licenserede indhold til et individuelt land eller region. Dette kræver, at Netflix blokerer forsøg på at se visse indhold fra visse områder af verden. Imidlertid åbner en pålidelig VPN, ligesom Nordvpn, adgang til geo-indhegnet indhold som det, der tilbydes af Netflix.

 • Ved første øjekast
 • Hvorfor har jeg brug for en VPN for at se Netflix i Kina?
 • Den lette måde at få adgang til ethvert Netflix -bibliotek.
 • Hvorfor amerikansk Netflix ikke kan fås i Kina
 • Hvordan en VPN kommer omkring Netflix’s barrierer
 • Bedste VPN til adgang til amerikansk Netflix i Kina: Nordvpn
 • Konklusion
 • American Netflix i Kina VPN FAQs
 • Kan jeg bruge en gratis VPN til at se Netflix i Kina?
 • Er noget amerikansk Netflix -indhold tilgængeligt på kinesisk?
 • Kan jeg se Netflix i Kina?
 • Hvorfor gør Netflix Geo-kontrol sit indhold?

Sådan ser du Netflix i Kina i 2023 (på trods af Netflix, der blokerer VPNS)?

Er det muligt at se Netflix i Kina i 2023? Nå, jeg har nogle gode og dårlige nyheder til dig. Den dårlige nyhed er, at Netflix aktivt arbejder for at forhindre os i at streame shows, mens vi er i Kina. Den gode nyhed er, at det med de rigtige værktøjer og lidt fleksibilitet ikke er for svært at overvinde deres indsats. Her er en simpel guide videre hvordan man ser Netflix i Kina.

Hvordan man ser Netflix i Kina, selvom de blokerer VPN'er

Forestil dig dette: Din foretrukne Netflix -serie er genoptaget, og du kan bare ikke gå glip af det.

Der er dog et lille problem ..

… du var tilfældigvis fysisk placeret i Kina.

At se Netflix i Kina er næsten umuligt på grund af Netflix’s geo-begrænsende politikker. Ethvert forsøg på at få adgang til Netflix -biblioteket med shows i Kina vil blive opfyldt med fejlmeddelelsen vist nedenfor:

Netflix er endnu ikke kommet til denne del af verden

Kreative metoder til at bruge VPN’er og smartdns i Kina kan hjælpe dig med at omgå Netflix’s stramme begrænsninger.

Sådan gør du det.

Bemærk: Nogle af linkene i denne artikel er tilknyttede links, hvilket betyder, at jeg uden ekstra omkostninger for dig kan blive kompenseret, hvis du vælger at bruge en af ​​de nævnte tjenester.

Hvorfor indhold Netflix Geo-begrænsning?

Netflix geo-begrænser deres indhold af en grund:

Penge.

Ethvert underholdningsprodukt (musik, film og tv -serier) er underlagt noget kendt som en licensaftale. Netflix smeder partnerskaber med indholdsudbydere gennem licensaftaler for at sikre, at du får de tv -shows og film, du ønsker.

Dette gælder for store netværk, såsom med CBS, der licenser viser som Big Bang -teorien på Netflix (selvom ikke i USA!).

Netflix opretter også licensaftaler for sin originale serie såsom Orange er det nye sort eller Stranger Things.

Adgangskoder Paradise med Dashlane

Disse licensaftaler er beregnet til at beskytte både indholdet og producenten. Alle licensaftaler indeholder en form for royaltyarrangement, der giver producenten af ​​indholdet mulighed for at tjene en procentdel af indtjeningen.

Disse licensaftaler er landsspecifikke, Dog dækker ikke streaming uden for landet, som aftalen dækker. Dette er det samme, selv for mindre steder, der blokerer indhold som Crunchyroll (anime).

Netflix har ingen licensaftale i Kina

Netflix har licensaftaler i de fleste lande over hele kloden, hvilket betyder, at ændring af Netflix -regioner giver dig adgang til forskellige indhold. Dette er et produkt af forskellige licensaftaler.

Kina er imidlertid et andet dyr.

Sammen med et par andre lande (så godt selskab som Nordkorea og Syrien) er Kina meget betyder med hensyn til, hvad det tillader på internettet.

Netflix forsøgte på et tidspunkt at samarbejde med et kinesisk firma, men disse forhandlinger faldt igennem. I slutningen af ​​2017 indgik de en aftale om at streame Netflix-produceret indhold på Kinas Iqiyi, men det hjælper stadig ikke, du vil have andre shows, du ønsker.

Du betalte for Netflix ..

… du skal være i stand til at se det!

Sådan ser du Netflix i Kina | 3 lette trin

Med Netflix, er).

Officielt forbyder virksomheden brugen af ​​VPN’er, fuldmagter og fjernelse af værktøjer, der giver brugerne mulighed for at omgå visningsbegrænsninger.

Streaming Netflix i Kina ved hjælp af en VPN eller SmartDNS

Så hvordan kan du sikre dig, at du kan bruge en VPN i Kina til at se dine foretrukne Netflix -shows?

Trin 1: Forskning og download en velrenommeret VPN

Masser af VPN- og SmartDNS -tjenester hævder at være ”de bedste”, men ikke mange af dem er aktivt målrettet mod det kinesiske marked, da det er et så dyrt marked at vedligeholde (det er også grunden til, at jeg anbefaler at bruge en betalt VPN i stedet for et gratis VPN).

Kinas forsøg på at slå ned på VPN’erne, der skirter deres system, har resulteret i, at nogle VPN’er bare opgiver Kina helt.

Du skal finde en VPN, der er villig til at spille spillet.

I løbet af det årti, hvor jeg personligt har boet i Kina, har jeg testet både SmartDNS -tjenester og de bedste VPN’er til Kina. Ikke alle af dem har fungeret godt, men dem, der konsekvent har givet mig mulighed for at streame indhold, inkluderer:

Surfshark VPN

Ved hjælp af deres “ingen grænser” -indstilling i Kina har Surfshark let tilladt folk at streame Netflix i Kina uden for mange problemer.

Du kan læse min dybdegående gennemgang af Surfshark her eller prøve dem risikofri i 30 dage.

Nordvpn

En anden fremragende VPN, der fungerer godt med Netflix og tilbyder adskillige country -serverindstillinger. (Jeg bruger dette som min sikkerhedskopi).

Læs min fulde anmeldelse af Nordvpn her, eller prøv dem risikofri i 30 dage:

Vyprvpn

Endelig kan jeg godt lide Vyprvpn som en mulighed for at se Netflix i Kina. Det har fungeret godt for mig gennem årene både på min computer og telefon.

Trin 2: Juster VPN -indstillinger og serverplaceringer

Begræns dig ikke til en VPN -tjeneste. Jeg abonnerer personligt på både Surfshark og Nordvpn (blandt andre), så jeg altid har en sikkerhedskopi.

Bestem hvilken VPN, og hvilken server, der fungerer bedst til din placering (i Kina, reagerer hver placering forskelligt på VPN’er). Det hjælper også med at skifte forbindelsesprotokoller, herunder prøve den nye Wireguard -protokol, hvis din VPN har det.

Surfshark Desktop App Screenshot

Hvis du logger på Netflix, og du stadig får en proxyfejl, skal du ikke give op! Dette sker ofte med mig, og jeg gennemgår normalt følgende tjekliste:

 • Prøv mindst 3-5 forskellige servere på den samme VPN-service. Hvis det ikke fungerer ..
 • Skift VPN’er, og prøv et par forskellige servere. Hvis det ikke fungerer ..
 • Skift mellem forskellige VPN -forbindelsesprotokoller (normalt i VPN -softwareindstillinger).

Yubikey er din nøgle til et sikrere internet

Sikre din internettrafik med ExpressVPN

Trin 3: Vær tålmodig og fleksibel

Det er muligt, at du får en fejlmeddelelse midt i at se et show på Netflix i Kina. Igen, fortviv ikke.

Dette sker også med mig, hele tiden. ��

Uanset hvad, tålmodighed er absolut vigtig, hvis du vil se Netflix i Kina.

I de fleste tilfælde har jeg fundet ud af, at bare genindlæsning af siden vil nulstille forbindelsen og give mig mulighed for at fortsætte streaming. I andre tilfælde er jeg nødt til at ændre servere eller VPN -tjenester. Uanset hvad er tålmodighed absolut vigtig for at se Netflix i Kina.

Bonus: kraften i smartdns

En anden levedygtig løsning (for nogle mennesker er det den foretrukne løsning) at se Netflix i Kina er at bruge det, der er kendt som “smartdns” (ikke sikker på, hvad det er? Lær mere om smartdns her).

I modsætning til en VPN, der fokuserer på at sikre og kryptere dine data, mens du omgår geo-begrænsninger, er smartdns kun nyttigt til at omgå geoblokering.

Kort sagt, smartdns “tricks” Netflix til at tro, at du ser fra et andet land udover Kina. Næsten som at ændre nummerpladen på en bil.

Brug smartdns til at forfalde din placering til Netflix

Fordi der ikke er nogen kryptering involveret, kan det at bruge smartdns have en tendens til at være en bedre løsning i Kina, fordi den streamer hurtigere.

Det eneste problem er, at SmartDNS ikke hjælper dig med at få adgang til Facebook, YouTube, Gmail eller andre blokerede websteder i Kina. Det er derfor, de fleste mennesker har en tendens til at bruge en VPN til at gøre det hele.

Vil du streame i Kina? (Henstilling)

Jeg anbefaler at starte med Surfshark og derefter prøve andre muligheder efter behov.

Der er masser af rigtig gode VPN’er til Kina, men ikke alle har fungeret godt for nylig på grund af øget censur.

Det, der får Surfshark til at skille sig ud, er ikke kun deres virkelig lave priser (sandsynligvis den laveste af de populære tjenester i dag), men også det faktum, at de tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette betyder, at hvis du ankommer til Kina, og VPN ikke fungerer som du håbede, at det ville, har du en hel måned til at anmode om refusion.

Hvis du finder ud af, at Surfshark ikke fungerer (nogle VPN’er fungerer ikke så godt i visse dele af Kina), kan du prøve en af ​​følgende VPN -muligheder for at streame Netflix i Kina:

Inden du kommer til Kina, skal du downloade et par forskellige VPN’er, der tilbyder 30-dages pengene tilbage garantier.

Når du ankommer, kan du finde ud af, hvilken der fungerer bedst for dig og derefter returnere den anden. Eller endnu bedre, du kan gøre, hvad jeg gør, og have et par VPN’er til at bruge som backup, når du uundgåeligt har problemer.

Sidste tanker | Hvordan man ser Netflix i Kina

Det er umuligt at se Netflix i Kina uden at bruge en slags VPN, proxy eller smartdns -teknologi. Det kan virke som lidt af en smerte at oprette, men i sidste ende vil det være værd at gøre det, så længe du er villig til at være tålmodig.

Det er dybest set den samme proces som streaming af amerikansk indhold ved hjælp af den bedste VPN til Netflix.

Hvis du følger de strategier, der er beskrevet i denne artikel, ser du Netflix i Kina på kort tid!