Bedste gratis VPN’er til torrenting (og risikoen ved at bruge dem)

Contents

Windscribe placerer ikke hastighedsbegrænsninger på den gratis service, Men der er en datatak af 10 GB, hvilket er meget for en gratis VPN. Tillæget nulstilles på samme dag i den måned, du tilmelder dig. For at holde styr på dette registrerer Wndscribe naturligvis mængden af ​​data, der forbruges af hver gratis konto.

Fix uTorrent fungerer ikke med VPN på Windows 11/10

Når du downloader torrents fra en klient som uTorrent, er det vigtigt at bruge et virtuelt privat netværk (VPN). VPN’er gør din browsing sikker og beskyt dig mod hammeren på din internetudbyder.

Imidlertid har flere brugere oplevet problemer med uTorrent og deres VPN, hvor torrenterne ikke downloader, når de opretter forbindelse til en VPN. For det første er de primære mistænkte for dette problem, at VPN er utæt eller ikke understøtter P2P -aktivitet. Denne guide undersøger årsagerne til dette problem og måderne til at reparere det.

uTorrent arbejder ikke med VPN

 1. Tænd for VPN Firewall eller Kill Switch.
 2. Sørg for, at der ikke er nogen forbindelseslækager.
 3. Brug en VPN -server, der understøtter P2P -trafik.
 4. Deaktiver IPv6 på din enhed.
 5. Tillad uTorrent i Windows Firewall.

Uden videre dykker vi ned i de detaljerede trin til ovenstående løsninger.

1] Tænd for VPN Firewall eller Kill Switch

uTorrent arbejder ikke med VPN

Flere faktorer kan forstyrre din VPN -forbindelse tilfældigt, og du ved måske ikke engang, at det skete. Når dette sker, stopper Torrent -download ikke eller holder pause, men fortsæt med at downloade uden VPN -forbindelsen. Bemærk, at VPN -firewall er forskellig fra Windows Defender.

De fleste VPN -tjenester sports dræbskontakten eller firewall -funktionen, der kobler dit internet, når der ikke er nogen VPN -forbindelse. Brugere har løst problemet, hvor uTorrent ikke arbejder på deres VPN -forbindelse ved at aktivere denne Kill Switch -funktion.

Med dræbskontakten aktiv, vil uTorrent pause downloadet, når du er på en ikke-VPN forbindelse. Nogle VPN’er installerer systemdækkende firewalls, der forbliver aktive, selv når du forlader VPN-klienten. Hvis din VPN har denne funktion, anbefaler jeg, at du aktiverer den.

2] Sørg for, at der ikke er nogen forbindelseslækager

Gratis VPN -test

Når du bruger en VPN, er alle dine datapakker tunnelet gennem sit netværk. Det er dog sædvanligt at opleve nogle lækager. Dette er, når nogle af dine data flugt Fra VPN. Nogle internetudbydere har filtre, der registrerer og begrænser P2P -trafik, og en lækkende forbindelse vil få dine uTorrent -downloads til ikke at fungere.

Heldigvis kan du tjekke din VPN -forbindelse for lækager hurtigt med gratis onlinetjenester, såsom IPX, BrowserLeaks og iPleak osv. Kontroller for lækager, og hvis du finder dem, skal du skifte til en mere pålidelig VPN for at downloade uTorrent Torrents med succes.

3] Brug en VPN -server, der understøtter P2P -trafik

Torrenting betragtes som en peer-to-peer (P2P) aktivitet og rynkede på af nogle lande takket være brugere, der bruger det til ulovlige aktiviteter. Af denne grund blokeres P2P -trafik i disse territorier.

Nogle VPN’er har også blokeret P2P -trafik i overensstemmelse med reglerne. Dine uTorrent -downloads fungerer muligvis ikke, fordi VPN -serveren, du bruger, ikke understøtter P2P -trafik. Hvis dette er tilfældet, kan du få dine downloads op og køre ved at skifte til en server, der understøtter P2P -drift.

Med dette sagt har nogle VPN’er ingen servere, der fungerer med P2P -trafik. Derfor, hvis du downloader masser af torrents, skal du vælge en VPN, der understøtter disse slags aktiviteter og altid vælge P2P-aktiverede servere, når torrenting.

4] Deaktiver IPv6 på din enhed

Din computer understøtter to internetprotokoller – IPv4 (eller simpelthen IP) og IPv6. IPv4 er den mest anvendte protokol, mens IPv6 er nyere og ikke meget understøttet for nu. På grund af arten af ​​IPv6 er de fleste VPN’er ikke udstyret til at beskytte IPv6 -trafik fra din internetudbyder. Tjek vores detaljerede sammenligning mellem IPv4 og IPv6.

Nogle VPN’er hævder muligvis at støtte IPv6, men de udelader muligvis nogle detaljer om begrænsningerne. Din bedste indsats er at deaktivere IPv6 på din enhed, hvis du ikke kan bruge uTorrent på din VPN -forbindelse.

 • Højreklik på netværksikonet på din proceslinje
 • Vælg Åbn netværk og internetindstillinger.
 • Klik derefter på Skift adapterindstillinger link i vinduet, der åbner
 • Højreklik på din internetadapter og vælg Ejendomme Fra kontekstmenuen.
 • Find Internet Protocol version 6 (TCP/IPv6) og umark afkrydsningsfeltet ved siden af.

Endelig skal du slå Okay knappen nedenfor for at gemme dine indstillinger og lukke Ejendomme vindue.

5] Tillad uTorrent i Windows 10 Firewall

Denne løsning antager, at problemet ikke er relateret til din VPN. Hvis uTorrent fungerer perfekt uden en VPN -forbindelse, kan du springe over denne løsning. Ellers kan problemet være, at Windows Firewall blokerer indgående torrentforbindelser.

Tryk på Windows -tasten og skriv Firewall. Vælg Firewall & Network Protection Fra søgeresultaterne. Klik på Tillad en app gennem firewall Link på Windows Security -siden.

Hit Ændre indstillinger knap øverst og lokaliser uTorrent fra applikationslisten. Sørg for at markere afkrydsningsfelterne for både offentlige og private firewalls, og klik på Okay knappen nedenfor. Genstart din maskine for at gennemføre ændringerne.

Disse teknikker skal give dig mulighed for at downloade torrents på uTorrent -klienten, når du bruger en VPN. Hvis du prøver dem og ikke har held, skal du læse denne guide, hvor vi leverer andre fejlfindingsmetoder til uTorrent på Windows 10.

Bedste gratis VPN’er til torrenting (og risikoen ved at bruge dem)

Gratis er altid fristende, men når det kommer til privatlivets fred og sikkerhed, er det en risiko værd at tage? Vi gennemgår de bedste gratis VPN’er til torrenting og viser dig også nogle af de bedste billige VPN’er som sikrere alternativer.

@Vpn_news OPDATERET: 9. januar 2023

Bedste gratis VPN'er til torrenting

P2P -netværk er gode til at dele store filer, men de er ikke uden deres problemer. For eksempel, når du torrent, kan enhver anden person, der downloader den samme fil, se din IP -adresse. Derudover gashugler ofte hastigheder for brugere, der torrent. En VPN kan hjælpe med at løse begge disse problemer, men hvis du vil torrent med en gratis VPN, står du over for flere forhindringer.

Denne artikel forklarer mere om gratis VPN’er til torrenting, de tilgængelige muligheder og nogle alternativer. Kort til tiden? Her er en kort oversigt over de bedste gratis og billige VPN’er til torrenting:

Bedste gratis VPN’er til torrenting

 1. Windscribe: En hurtig, sikkerhedsbevidst VPN med en generøs 10 GB datakap.
 2. Skjule.mig: Meget konfigurerbar udbyder med stor multi-platform support og en 3 GB månedlig grænse.

Du kan forbedre din oplevelse meget, hvis du har lidt mere plads i budgettet. Med dette i tankerne har vi også oprettet en liste over de bedste VPN’er til lavpriser til torrenting.

Bedste billige VPN’er til torrenting:

 1. Surfshark: Ekstremt hurtig med banebrydende sikkerhedsfunktioner og ingen forbindelsesgrænse. Leveres med en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. Cyberghost: En brugervenlig service med et enormt netværk og dedikerede servere til torrenting.
 3. Privatevpn: Hurtig og pålidelig, denne privatlivsfirst-service er ideel til sikker torrenting.

Vil du prøve VPN, vi lister nr. 1 for torrenting risikofri?

Nordvpn tilbyder et fuldt udstyret risikofri 30-dages forsøg Hvis du tilmelder dig på denne side. Du kan bruge VPN -klassificeret nr. 1 til torrenting uden begrænsninger i en månedFantastisk, hvis du vil prøve et premiumprodukt til download af torrents, men ikke sikker på, om omkostningerne er det værd.

Der er ingen skjulte vilkårBare kontakt support inden for 30 dage, hvis du beslutter, at Nordvpn ikke er rigtigt for dig, og du får en fuld refusion. Start din Nordvpn -prøve her.

Bedste gratis VPN’er til torrenting

Tilvejebringelse af høje hastigheder og stærke kryptering koster tjenesten mange penge. Så det er næsten umulig at finde en gratis torrenting VPN med alle de kvaliteter, der er nødvendige for fuld beskyttelse. Når det er sagt, når du leder efter en gratis VPN -udbyder til torrenting, kan du vedtage en af ​​følgende strategier:

 • Brug de gratis prøve- eller refusionsperioder med betalte VPN -tjenester
 • Find en gratis VPN til P2P -download med høje hastigheder og stærk kryptering
 • Se efter de gratis versioner af velrenommerede VPN’er, der ikke har servicebegrænsninger
 • Vær opmærksom på, at mange gratis VPN’er har lave datakapsler, som hurtigt vil blive overskredet af de fleste torrenters.

Her er en liste over de bedste gratis VPN’er til torrenting:

1. Windscribe

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: TRE DAGE

Windscribe er en fremragende betalt VPN, og dens gratis version er næsten lige så god. Mens gratis brugere kan få adgang til kun 11 af sine 63 understøttede lande, har de adgang til nøjagtigt de samme sikkerhedsfunktioner; 4096-bit RSA-nøgler og 256-bit AES-kryptering, der betragtes som effektivt ukugelig. Denne VPN sletter alle forbindelsesregistre tre minutter efter, at en session er afsluttet.

Windscribe placerer ikke hastighedsbegrænsninger på den gratis service, Men der er en datatak af 10 GB, hvilket er meget for en gratis VPN. Tillæget nulstilles på samme dag i den måned, du tilmelder dig. For at holde styr på dette registrerer Wndscribe naturligvis mængden af ​​data, der forbruges af hver gratis konto.

Windscribe er tilgængelig som både en app og en browserudvidelse. Browser -udvidelsen er tilgængelig for Chrome, Edge, Firefox og Opera. Appen er tilgængelig til Windows, MacOS og Android. Du opretter forbindelse til VPN gennem en tredjeparts-app på iOS, og du kan installere VPN manuelt på Linux og routere.

Fordele:

 • Tilbyder et gratis niveau op til 10 GB pr. Måned
 • Robust Server Network
 • Har ingen problemer med dig torrenting

Ulemper:

 • Mangler avancerede funktioner

Bedste gratis VPN til torrenting: Windscribe tilbyder en fuldt udbygget gratis plan, med høje hastigheder, stærk sikkerhed og en særlig generøs datagrænse. Der er også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du gerne vil prøve den betalte version.

2. Skjule.mig

Tilgængelige apps:

Skjule.mig er blevet uafhængigt revideret for at bevise, at det ikke holder nogen logfiler. Yderligere bruger den 256-bit kryptering og en næsten ubehag på 8196-bit RSA-nøgler for at sikre dit privatliv. Hastighederne er anstændige til en gratis service, selvom der er en månedlig datagrænse på 2 GB. Som sådan er dette måske ikke den bedste mulighed, hvis du ofte torrent.

Den betalte version kan bruge OpenVPN, Softher, IKEV2, SSTP og PPTP -protokoller. Med den gratis version kan du ikke få adgang til OpenVPN eller Softher, så vi anbefaler IKEV2 i stedet. Desktop -versioner af appen inkluderer en dræbskontakt, selvom du bliver nødt til at aktivere denne manuelt.

VPN -appen kan installeres på Windows, MacOS, iOS og Android. Du kan installere VPN manuelt på Linux -computere og routere.

Fordele:

 • Malaysisk baserede udbyder med gode privatlivets legitimationsoplysninger
 • Tilbyder en masse kontrol over sikkerhedsfunktioner
 • Faste hastigheder

Ulemper:

 • Ikke særlig god og fjernelse af geo-begrænset streamingindhold

Sikker torrenting: skjul.Mig sætter dit privatliv først med kraftfulde sikkerhedsfunktioner og en politik uden logs. Tilbyder også imponerende hastigheder plus en 30-dages pengene-tilbage-garanti for betalte abonnementer.

Bedste budgetvenlige VPN’er til torrenting-med et øjeblik

Vi har sammenlignet de vigtigste funktioner til de øverste VPN’er her. Foretrækker at læse de dybdegående anmeldelser? Start med Surfshark– Vores #1 -budget VPN -valg til torrenting.

Billige VPN’er egnet til torrenting

VPN -markedet er fuld af gode tilbud på gode VPN’er. For et lille månedligt gebyr kan du abonnere på en VPN -service, der er langt bedre end en gratis VPN, der giver dig mulighed for at torrent privat og uden hastighedsproblemer. Her er tre gode VPN’er at overveje:

1. Surfshark

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Surfshark er en veteranudbyder med mere end 3.200 servere i 100 lande. Det kan prale af høje hastigheder, en streng nul-logs-politik og nogle af de stærke sikkerhedsfunktioner omkring. Disse inkluderer 256-bit AES-kryptering, en dræbskontakt, beskyttelse mod DNS, IPv6 og WebRTC-lækager og en automatisk forbindelsesfunktion. Support er til rådighed, 24 timer om dagen, over e-mail og live chat. Bedst af alt, såvel som at være budgetvenlig, har Surfshark ingen forbindelse eller båndbredde-grænser, hvilket gør det til den billigste måde at sikre, at alle dine enheder er beskyttet.

Apps er tilgængelige til macOS, iOS, Windows, Linux og Android. Denne service kan også installeres manuelt på nogle routere.

Fordele:

 • Bredt netværk af servere i 100+ lande
 • Stærke sikkerheds- og privatlivets legitimationsoplysninger
 • Hurtig nok til uafbrudt streaming, torrenting eller browsing
 • Ingen grænse for antallet af tilsluttede enheder
 • Fremragende unblocking -evne

Ulemper:

 • Kundesupport kunne forbedres

4.5 ud af 5

Bedste billige VPN til torrenting: Surfshark er hurtig, privatlivsbevidst og pålidelig. Hvad mere er, det giver dig mulighed for at beskytte alle enheder, du ejer, og leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Surfshark -kupon
Få 2 måneder gratis med en 2-årig plan
Rabat anvendes automatisk

2. Cyberghost

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 45 dage

Cyberghost Tilbyder meget høje hastigheder og har omkring 9.000 servere i 90 lande. Brugere kan endda vælge P2P-optimerede servere, hvis de gerne vil. Denne service kan prale. Der er også 24/7 støtte i tilfælde af problemer. Op til syv samtidige forbindelser er tilladt pr. Konto.

Cyberghost -apps er tilgængelige på Windows, MacOS, Android, Linux og iOS -enheder. Tjenesten kan installeres manuelt på understøttede WiFi -routere.

Fordele:

 • Store hastigheder til torrenting
 • Solid privatlivets fred og sikkerhedsfunktioner aktiveret som standard
 • Masser af servere at vælge imellem
 • Fremragende unblocking -evne
 • 45-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper:

 • Strømbrugere kan beklage manglen på avancerede konfigurationsindstillinger
 • Fungerer ikke i Kina

4.5 ud af 5

Godt budget VPN: Cyberghost er et valg af stor værdi . Stærk på brugernes privatliv, hurtige hastigheder og pålidelige til torrenting med ubegrænset båndbredde. Vi fandt det let at konfigurere og bruge. 45-dages pengene tilbage-garanti.

Cyberghost -kupon
Spar 82% på den 2 -årige plan + 2 måneder gratis
Rabat anvendes automatisk

3. Privatevpn

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Privatevpn Har færre servere at vælge imellem (ca. 150 i 62 lande), men det er usædvanligt hurtigt og fungerer godt til torrenting. Med 256-bit AES-kryptering, en nul-logs-politik og beskyttelse mod IPv6 og DNS-lækager, forbliver dine aktiviteter din virksomhed. Bedre er, at denne VPN inkluderer en tilpasselig dræbskontakt, så hvis din forbindelse falder, kan du straks stoppe torrenting. Op til ti enheder kan tilsluttes på et hvilket som helst tidspunkt. Live chatbaseret support er tilgængelig de fleste timer på dagen.

Privatevpns app kan installeres på Windows, MacOS, Android, Linux og iOS. Du kan også installere tjenesten manuelt på udvalgte netværksroutere.

Fordele:

 • Nogle af de højeste hastigheder omkring
 • Fører også vejen for torrenting og streaming
 • Privatliv og sikkerhed er top hak
 • Nul-logs-udbyder

Ulemper:

 • Har ikke 24/7 live chat
 • Lille netværk af servere

4.5 ud af 5

Fantastisk til hastighed: Privatevpn er konsekvent pålidelig . God til brug af generel formål og torrenting. Hastighederne er imponerende for denne ende af markedet. Kunne gøre med at have flere servere og mangler 24/7 support. 30-dages pengene tilbage-garanti.

Læs vores fulde gennemgang af Privatevpn.

Privatevpn -kupon
Spar 85% på den treårige plan
Rabat anvendes automatisk

Hvordan man torrent sikkert med en VPN

Tro det eller ej, den sværeste del af torrenting sikkert er at oprette VPN. Her er en kort oversigt over, hvordan man gør dette:

 1. Tilmeld dig først en af ​​VPN’erne ovenfor. Vi anbefaler især at vælge en billig velrenommeret VPN som Surfshark.
 2. Derefter skal du downloade og installere VPN -appen.
 3. Åbn appen og opret forbindelse til en nærliggende server. Placeringen betyder ikke noget for torrenting, men hvis det er for langt fra din faktiske placering, vil dine hastigheder lide. Bemærk, at nogle udbydere kun giver dig mulighed for at bruge specifikke servere til torrenting.
 4. Din trafik og reelle IP -adresse er nu skjult, så selvom du bare kan torrent, som du normalt ville, vil ingen overvåge netværket være i stand til at fortælle, hvad du laver.

Få en betalt VPN gratis

Syg af datakapsler? Hvorfor ikke drage fordel af en betalt service af høj kvalitet til at få ubegrænset adgang?

Nordvpn tilbyder for eksempel en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan bruge den så meget som du vil i en måned, risikofri. Når du er færdig, skal du bare annullere for at modtage en fuld refusion.

Nordvpn -kupon
Spar 61% + 3 måneders gratis
Rabat anvendes automatisk

Gratis versioner af VPN’er, der ikke er helt gode nok

Selvom der er nogle gode gratis versioner af fremragende VPN’er til at prøve, i de fleste tilfælde, gør de svækkelser, der pålægges dem, dem ubrugelige til torrenting. Her er et par eksempler:

Tunnelbear

TunnelBear er en fantastisk VPN med et sødt, enkelt design. Utroligt nok har denne fantastiske VPN En gratis version. Du skulle tro, at dette ville være perfekt til brug, når du torrenting. Imidlertid:

 • Den gratis version tillader kun en data gennemstrømning på 500 MB pr. Måned
 • Virksomheden tillader ikke, at dens VPN bruges til torrenting

Så TunnelBear ville være fantastisk til browsing med lav datavolumen, men Det er ikke et muligt valg for torrenters.

Safervpn

Safervpn er en service, som vi ofte anbefaler på Comparitech. Du kan prøve tjenesten på En 24-timers gratis prøve Og du får også En 14-dages pengene-tilbage-garanti. Så du kan bruge denne VPN gratis i en dag, tilmelde dig og derefter annullere efter to uger og få dine penge tilbage.

Den gratis version af SaferVPN er tilgængelig, når du har afsluttet den gratis prøve, hvis du vælger ikke at abonnere. Imidlertid:

 • Du får kun en månedlig datatilskud på 500 MB
 • Kun tilgængelig som browserforlængelse og dækker ikke din torrent -klient

SecurityKiss

SecurityKiss er en lavpris VPN-service, der også er tilgængelig gratis. Virksomheden er baseret i Republikken Irland. Denne VPN -service erklærer, at den holder “minimumslogfiler.”Du behøver slet ikke at give nogen oplysninger om dig selv for at bruge den gratis VPN. Du behøver ikke engang at konfigurere et brugernavn og adgangskode.

Du ønsker dog ikke at bruge den betalte version af denne VPN til torrenting, fordi disse minimum Logfiler inkluderer din IP -adresse og tidsstempler på dine sessioner. Andre grunde til, at SecuritKiss ikke er egnet til torrenting, inkluderer:

 • Crackable 1024-bit RSA-kryptering til session-etablering
 • Data gennemstrømningsgrænse på 300 MB pr. Dag
 • Servicevilkår Ban Torrenting

Proxpn

Proxpn tillader torrenting og inkluderer OpenVPN -beskyttelse. VPN har hovedkontor i USA, som ikke er et ideelt sted for en privatlivstjeneste, fordi det gør det sårbart over for regeringspres og juridiske udfordringer. Den betalte version af VPN tilbyder servere i USA, Storbritannien, Holland og Singapore. Imidlertid, Den gratis version giver kun adgang til servere i USA.

Du kan tilmelde dig den præmie (betalte) service og få En 30-dages refusionsperiode. Dette ville være bedre end at bruge den gratis version, fordi:

 • Torrenting er ikke tilladt
 • Dataoverførselshastigheder er begrænset til 300 kbps

Gratis VPN’er for at undgå

Der er nogle Meget dårlig gratis VPN’er Det bør undgås for enhver pris og ikke kun til torrenting. Disse VPN’er gør sortlisten enten ved at yde frygtelig service, kompromittere brugersikkerhed eller blot være almindelig, ligefrem og skamløst uærlig. Så uanset hvor meget deres reklame kan friste dig, skal du under nogen omstændigheder ikke installere følgende VPN’er.

Hej!

Hej! er en gratis service, der hævder at være en VPN, men det er det ikke. Systemet emulerer TOR -netværket, idet det bruger forbindelserne mellem medlemmerne til at passere andre brugers forbindelser. Dette præsenteres meget som en gensidigt fordelagtig opsætning, der betjener et samfund. Organisationen, der driver Hola! ejer også en virksomhed, der sælger adgang til netværket. Så gratis brugere giver andre brugere mulighed for at videregive deres forbindelser gennem deres system i bytte for den samme service til gengæld. Med andre ord, hvis nogen udfører en kriminel handling, der kan spores til din IP -adresse, kan du komme i en masse problemer.

BetterNet

BetterNet er en anden VPN, der ejes af Anchorfree. CSIRO -forskerne fandt, at denne gratis VPN indeholder malware, adware og sporingskoder. Faktisk inkluderer det 14 forskellige sporingskoder, hvilket er langt mere end de fleste dodgy VPN’er. CSIRO opdagede også 13 tilfælde af malware i BetterNet -appen. BetterNets servicevilkår giver også VPN ret til at give tredjepartsfirmaer adgang til din computer. I det samme dokument frigiver tjenesten sig for ethvert ansvar for handlingerne fra disse tredjeparts.

Metodologi: Hvordan vi tester og vurderer VPN’er til torrenting

For at være en effektiv VPN til torrenting skal en service tilbyde stærk sikkerhed og høje hastigheder, men det er ikke alt, hvad vi ser efter. Nedenfor har vi listet et par egenskaber, du skal kigge efter, når du vælger en VPN til torrenting.

 • Hurtige hastigheder til hurtige downloads
 • Ubegrænset båndbredde
 • Stort servernetværk
 • No-Logs-politik
 • Stærk kryptering for at blokere dyb pakkeinspektion
 • Omfattende adresse maskering
 • Portforsendelse for at hjælpe torrenting
 • Systemdækkende dækning (i.e beskytter mere end bare browsertrafik)

Vi os disse kriterier sammen med vores bredere forskning, herunder analyse af VPN -logpolitikker, test af VPN -hastigheder, kontrol af DNS -lækager og en række andre VPN -test.

VPN -adresseudskiftning og privatliv

Dataopbevaring er meget vigtig, når du vælger en VPN. En tjenestes beskyttelse er ubrugelig, hvis din udbyder fortæller copyright -advokater eller retshåndhævelse, hvilken bruger der blev repræsenteret af en IP -adresse på et bestemt tidspunkt. Men hvis der ikke er nogen logfiler med brugeraktivitet eller identificerbare oplysninger, kan tredjeparter ikke anmode om, stjæle eller tvinge sådanne oplysninger fra VPN -udbyderen.

VPN -branchen er meget overfyldt, og konkurrencen er hård. Alle VPN -virksomheder kender vigtigheden af ​​privatlivets fred for brugerne. Mange holder logfiler, der identificerer brugere på trods af påstande om det modsatte. Nogle virksomheder danser rundt om definitionen af, hvad en log er og vil strække definitionen af ​​personligt identificerbare oplysninger. Nogle direkte løgn og siger, at de ikke holder logfiler, når de faktisk gør det.

Placeringen af ​​VPN -udbyderens hovedkvarter er også vigtig. Nogle lande er meget stærke på copyright -håndhævelse. Hvis et VPN -selskab er baseret i et land med stærke ophavsretlige love, kan ejerne af dette selskab blive truet med fængsel eller bøder, hvis de ikke samarbejder med retshåndhævende myndigheder. Denne trussel kan være nok til at ofre din anonymitet.

Valg af en VPN -server til torrenting

Som en generel tommelfingerregel er det bedre at oprette forbindelse til en VPN -server så tæt som muligt på kilden til de data, du får adgang til. Dette skyldes, at VPNS dirigerer din internettrafik gennem VPN -serveren. Hvis du er i Tyrkiet og opretter forbindelse til en webserver i Tyskland, for eksempel, ville aflede al din trafik gennem en VPN placeret i Hong Kong skabe ekstra afstand til hvert stykke data at rejse og bremse download.

Når du torrenter, vil du sandsynligvis oprette forbindelse til kammerater over hele kloden samtidigt, så det er ikke muligt at oprette forbindelse til en VPN -server tæt på kilden. En alternativ VPN -serverudvælgelsesstrategi er at oprette forbindelse til en server tæt på dig. For at gøre det endnu sværere for nogen at spore dine aktiviteter, kan du bruge en serverplacering uden for dit hjemland.

De øverste VPN’er har servere i mange lande. Hvis du er i Europa, får du sandsynligvis masser af valg fra enhver VPN -service. Imidlertid tilbyder mange gratis VPN -tjenester kun en VPN -placering, som ofte er i USA.

Skal du undgå “gratis” VPN’er?

Selvom der er hundreder af gratis VPN’er på markedet, tilbyder overraskende få af dem tilstrækkelig beskyttelse af privatlivets fred. Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation opdagede, at 18 procent af VPN’er på markedet ikke inkluderer nogen kryptering overhovedet (PDF). Denne undersøgelse fandt sted i slutningen af ​​2016 og undersøgte i alt 283 VPN -tjenester. Uden kryptering er protokoldetaljerne for dine forbindelser synlige for din internetudbyder, for ikke at nævne den, der ejer VPNs servere.

Gratis VPN’er tjener ofte penge ved at vise reklamer til brugere, enten i appen eller injiceres på websider, når de bliver indlæst i browsere. Denne irritation kombineret med deres andre begrænsninger gør dem umulige til den daglige brug. Vi anbefaler at søge velrenommerede udbydere uden loge i stedet for at vælge en service, simpelthen fordi det er gratis.

Gratis VPN Torrenting FAQ

Bruger en torrent -tjeneste ulovlig i mit land?

Torrenting er ikke iboende ulovlig – det er bare en alternativ måde at downloade en fil på. Simpelthen er folk, der får problemer med torrenting. Med andre ord, så længe du kun torrent indhold, som du har rettighederne til, har du det godt.

Hvad er den bedste og billigste VPN -klient til torrent -downloads?

Nordvpn og Cyberghost tilbyder begge store servernetværk, 256-bit kryptering og beskyttelse mod DNS og IPv6-lækager, så du næsten helt anonymt anonymt anonymt anonymt anonymt anonymt anonymt anonymt. Endnu bedre har disse tjenester minimal indflydelse på din forbindelseshastighed, så du kan afslutte din download så hurtigt som muligt.

Er openvpn god til torrenting?

OpenVPN er et stærkt valg til torrenting af nogle få grunde. For det første skal brugerne sjældent konfigurere denne form for forbindelse manuelt (medmindre de er på Linux). For det andet formår OpenVPN at forblive meget sikker uden at gå på kompromis for stærkt på hastighed; Der er hurtigere protokoller derude, men i sidste ende er OpenVPN ofte mere praktisk.

Hvad er nogle mobile VPN -apps, der tillader download af torrent?

De fleste større VPN -udbydere tillader torrenting i disse dage, og dette ændrer sig ikke bare fordi du vil torrent på en mobilenhed. ExpressVPN, Nordvpn og Cyberghost er alle fremragende valg: de kan prale.

Vil en gratis VPN gøre mine torrent -downloads langsomt?

Desværre er gratis VPN’er bare ikke egnede til torrenting, streaming eller online spil. Alle disse aktiviteter kræver højhastighedsforbindelser og lige så vigtige, ubegrænsede båndbredde. Gratis VPN’er har et begrænset antal servere, og med så mange brugere på hver, vil de normalt smadre din båndbredde. Dette gør torrent -downloads alt for langsomt.

Se også:

 • Bedste VPN’er til 2023
 • 6 bedste VPN’er til torrenting & p2p for 2021