Frootvpn Review

Hastighedstest afslørede, at Frootvpn ser ud til at opretholde rimelige forbindelseshastigheder, selvom uploadhastigheder kunne være bedre. Frootvpn hævder, at dens “høje hastigheder” er en af ​​dens største fordele, da dens servere er forbundet til en flere 10gbit/s rygradstruktur. Min test viste dog, at forbindelseshastighederne handlede om parter med sine konkurrenters samlede gennemsnit. Frootvpn hævder også at tilbyde en indbygget hastighedstester, men jeg kunne ikke få den til at fungere, mens jeg var tilsluttet.

Frootvpn Review & Test 2023 – Læs dette, før du køber

Da jeg undersøgte Frootvpn, var jeg imponeret over virksomhedens 150 servere og 31 lande. VPN tilbyder forbindelser i lande, der sjældent bruges af andre VPN -tjenester, Og jeg har aldrig oplevet nogen forbindelsesproblemer med deres servere. Og det imponerende Torrenting/P2P-netværk er takket være Frootvpns mangeårige engagement i at støtte P2P-downloads. Faktisk blev virksomheden berømt forfremmet på det torrentende sted The Pirate Bay på grund af VPNs omfattende torrenting/P2P -system.

Frootvpn bruger L2TP, PPTP, IPSEC IKEV1 og OpenVPN -protokoller, Så du har alle standardindstillinger sammenlignet med andre VPN’er.

Forbindelseshastigheder, mens du brugte Frootvpn, var rimelige og burde ikke hæmme brugernes internetaktiviteter. HD -streaming, spil og hverdags surfing holder godt op, mens du bruger Frootvpn. Mens brugere vil se små reduktioner i forbindelseshastigheder afhængigt af den server, de bruger, er det ikke nok til at skabe et problem. Du kan også oprette forbindelse op til 5 enheder samtidig pr. Abonnement, hvilket betyder, at de fleste af dine enheder vil nyde sikker internet -browsing med Frootvpn.

Med Frootvpn var det at fjerne blokering af Netflix, som de fleste brugere finder yderst nyttige i deres søgning efter en pålidelig VPN.

Brugere skal ikke være nødt til at bekymre sig om deres data, som Frootvpn bruger 2048-bit kryptering, Selvom der er legitime spørgsmål om den faktiske krypteringsprotokol, der bruges. Det er også værd at bemærke, at Frootvpn ikke har frigivet nogen revisionsdata i årevis. Det er noget at tænke på, når man overvejer denne VPN.

Mens der ikke er nogen gratis prøve, tilbyder Frootvpn en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så der er masser af tid til at prøve det og stadig få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Du kan også betale via Visa, Mastercard, American Express, Discover, PayPal og Perfect Money. Og cryptocurrency indehavere vil være glade for at vide, at Frootvpn accepterer krypto som en form for betaling!

Under min test var den eneste virkelige letdown den dårlige respons fra kundeservice Da jeg forsøgte at stille frootvpn spørgsmål om deres service. E -mails gik ubesvarede, og kundeservicemidler var altid travlt, da jeg prøvede at bruge live chat -funktionen. Et andet potentielt problem, som nogle brugere kan synes at være frustrerende, er det Frootvpn tilbyder kun deres VPN som et installabelt Windows -program.

Kort til tiden? Her er mine centrale fund

 • Let fjerne blokering af Netflix og Amazon Prime Video. Frootvpn ser ud til at fungere godt med Netflix, Amazon Prime Video og Spotify, men har problemer med andre platforme. Du kan tjekke mine streamingtestresultater her.
 • Hurtig og let opsætning. Jeg havde ingen problemer med at oprette Frootvpn og begyndte at bruge det inden for få minutter. For at se, hvor let det er at konfigurere Frootvpn, skal du tjekke min opsætning og installationsanmeldelse her.
 • Brugervenlig. Frootvpns program er meget enkel at bruge og gør surfing med en VPN let for begyndere. Tjek min fulde gennemgang af Frootvpns brugbarhed her.
 • Solid forbindelseshastighed. Frootvpn opretholder gode forbindelseshastigheder, der gør spil og torrenting let. Se på mine hastighedstest her.
 • Langsom kundeservice. Mens Frootvpn har en robust FAQ -database, var kundeservice ekstremt langsom, når man besvarede spørgsmål. Klik her for en fuld analyse af min kundeserviceanmeldelse til Frootvpn.

Frootvpn -funktioner – 2023 -opdatering

8.4

&#x1f4b8 Pris 3.33 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 30 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 150+
&#x1f4bb Antal enheder pr. Licens 5
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Seychellerne
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Streaming – Unblocks Netflix, Prime Video, YouTube og Spotify, men ser ikke ud til at arbejde med mange andre streamingtjenester

Under min test, Frootvpn kom rundt i geo-begrænsningerne til Netflix, YouTube, Prime Video og Spotify For næsten alle servere. Men streamingtjenester såsom Hulu og BBC iPlayer virkede ikke Nå overhovedet, som nogle gange producerer helt tomme sider, mens de er forbundet til VPN. Frootvpn kommer endda med specialiserede Netflix og BBC iPlayer -forbindelser, selvom jeg ikke var i stand til at få iPlayer til at arbejde med VPN. Jeg forsøgte at kontakte Frootvpns kundeserviceafdeling for at se, hvordan deres VPN -software fungerede med streamingtjenester såsom BBC iPlayer, Kodi og ESPN, men modtog aldrig et svar efter tre dages ventetid.

Ublokeret: Netflix, Prime Video, YouTube og Spotify fungerede perfekt

Jeg havde ingen problemer med at få Frootvpn til at arbejde med Netflix, Prime Video, YouTube og Spotify. Alle fire tjenester havde ingen problemer med at arbejde gennem Frootvpns servere og afslørede internationalt indhold, mens de var forbundet til VPN.

Jeg havde ikke noget problem med at få adgang til mexicanske filmtitler, mens jeg var forbundet til en af ​​Frootvpns servere i Mexico.

Et skærmbillede af Frootvpn Unclocking Netflix Mexico

Det er let at fjerne blokering af Netflix med Frootvpn

Frootvpn syntes også at fungere godt med Prime Video, som genkendte mine placeringer på tværs af flere servere. Jeg brugte let Spotify, mens jeg var forbundet til en server i Italien gennem Frootvpn -softwaren. Da jeg blev tilsluttet en server i Japan, kunne jeg få adgang til YouTube Japan uden problemer.

Blokeret af: Hulu, BBC iPlayer, Vudu, Disney+og Pandora

Frootvpn så ikke ud til at arbejde med Disney+ eller Hulu, som kan være en deal-breaker for mange brugere. Disse to streamingtjenester kom enten op helt tomme eller viste os kun indhold uanset hvilket land jeg forbandt igennem. Der var også problemer med at teste Pandora, som fortsatte med at sende mig til en ødelagt hjælpeside, uanset hvilken server jeg har tilsluttet mig. Disney+ ville slet ikke indlæse, da jeg prøvede at få adgang til tjenesten, mens jeg brugte Frootvpn.

Hulu syntes at vise os indhold, uanset hvilken server jeg brugte på VPN. Pandora omdirigeret til en manglende hjælpartikel uanset min forbindelse gennem VPN.

Hastighed – solide forbindelseshastigheder

Hastighedstest afslørede, at Frootvpn ser ud til at opretholde rimelige forbindelseshastigheder, selvom uploadhastigheder kunne være bedre. Frootvpn hævder, at dens “høje hastigheder” er en af ​​dens største fordele, da dens servere er forbundet til en flere 10gbit/s rygradstruktur. Min test viste dog, at forbindelseshastighederne handlede om parter med sine konkurrenters samlede gennemsnit. Frootvpn hævder også at tilbyde en indbygget hastighedstester, men jeg kunne ikke få den til at fungere, mens jeg var tilsluttet.

På en 100 Mbps symmetrisk forbindelse gennemsnit jeg omkring 50 Mbps ned og 5 Mbps op efter at have forbundet gennem adskillige lande. Den langsomste hastighed, der blev observeret, bestod af en downloadhastighed på 36 Mbps og uploadhastighed på 3 Mbps, mens den er tilsluttet en server i Rusland. Frootvpns hastigheder er tilstrækkelige til generel websurfing, HD -streaming og filoverførsel. Hvis du gerne vil prøve at øge dine forbindelseshastigheder, fungerer Frootvpn med tredjeparts Wireguard Tunnel Client.

Et skærmbillede af Frootvpn

Frootvpn er hurtig nok til de fleste aktiviteter

Er Frootvpn’s hastigheder hurtigt nok til spil? Masser af hastighed til online spil

Frootvpns forbindelseshastigheder er mere end nok til gennemsnitlige online spil. Jeg var i stand til at oprette forbindelse til forskellige onlinespil med krav om båndbredde på over gennemsnittet uden problemer uden problemer. Mens tunge spilsessioner muligvis kræver justeringer på grund af de langsommere uploadhastigheder, Frootvpn fungerer fint for de fleste spillere.

Et skærmbillede af Frootvpn, der ikke blokerede for et spil

Jeg var i stand til at spille grafik-tunge spil online uden problemer

Servernetværk – solidt udvalg af servere over hele verden

Frootvpn kan i øjeblikket prale af over 150 servere i 31 lande med en imponerende syv servere i USA alene. Derudover har VPN -servere i lande mindre repræsenteret af andre VPN’er, specifikt Kina, Mexico, Costa Rica og Brasilien. Frootvpn hævdede engang at have servere i Rusland, men min test afslørede, at landet ikke var på den aktuelle liste. VPN hævder også, at P2P er tilgængelig på alle serverplaceringer.

Argentina Costa Rica Luxembourg Spanien, Barcelona Irland USA, Florida
Australien Tjekkiet Mexico Spanien, Madrid Israel USA, Georgien
Brasilien, Rio de Janeiro Danmark Holland Sverige Italien, Porcia USA, Illinois
Brasilien, São Paulo Finland New Zealand Schweiz Italien, Venedig USA, New York
Canada, øst Tyskland, Dusseldorf Norge Kalkun Japan USA, Texas
Canada, West Tyskland, Frankfurt Polen Det Forenede Kongerige Sydkorea USA, Virginia
Kina, Hong Kong Singapore Portugal Indien USA, Californien Frankrig

Sikkerhed – kan prale af god kryptering, men med nogle advarsler

Når jeg testede Frootvpns sikkerhedskrav, fandt jeg, at VPN bruger 2048-bit kryptering til at sikre dine data, Sammen med en PGP (temmelig god privatlivets fred) til kryptografisk privatliv og et andet lag med datakodkendelse. Frootvpn understøtter også TLS1.1 og opad.

Med Windows -programmet kan brugere oprette forbindelse til VPN’s servere ved hjælp af L2TP, PPTP, IPSEC IKEV1 og OpenVPN.

Kravet 2048-bit kryptering kræver imidlertid mere forskning, da Frootvpn henviser til håndtryksprotokollen. Den faktiske datakryptering er stadig lidt af et mysterium.

Mens Frootvpn bruger en dræbskontakt, blev dens funktionalitet ramt eller gå glip af under min test. Killafbryderen er bundet til Windows Firewall. Hvis du har det deaktiveret eller bruger en anden firewall, vil Kill Switch hævde at fungere, når den faktisk ikke gør noget.

Privatliv – virkelig anonym surfing

Jeg havde ingen problemer med at skjule min sande IP -adresse og placering, mens jeg brugte Frootvpn. Der så ikke ud til at være nogen datalækager, uanset hvilken server eller placering jeg brugte.

Frootvpn hævder, at det har en politik uden logs. Mens jeg ikke fandt noget, der modsatte denne påstand, er virksomheden ikke blevet revideret eller i det mindste ikke har frigivet nogen revisionsresultater i årene. Det er også vigtigt at bemærke, at Frootvpn er placeret i Sverige, en jurisdiktion på ni øjne.

Et skærmbillede af Frootvpn

Frootvpn holder ikke nogen logfiler

Torrenting – Solid P2P -netværk på tværs af alle steder

Torrent -brugere har grund til at glæde sig over Frootvpn. Torrenting fungerer godt som et P2P -netværk er tilgængeligt på alle servere, ifølge virksomheden. Faktisk blev Frootvpn oprindeligt forfremmet på Pirate Bay, da de først kom online. Brugere skal ikke have noget problem med torrenting og P2P -forbindelser, mens de bruger Frootvpn.

Fungerer frootvpn i Kina: Måske?

Frootvpn tilbyder servere i Kina, selvom det er svært at se, om enkeltpersoner i Kina kan bruge VPN. Da Kinas internetpolitik altid ændrer sig og bliver mere komplicerede, er det vanskeligt at sige, om visse VPN’er fungerer i landet. Frootvpn har endnu ikke svaret på mine kundeservicespørgsmål om problemet.

Samtidige enhedsforbindelser – 5 enheder ad gangen

Et Frootvpn -abonnement giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til 5 enheder på én gang. Og du kan oprette din router til at arbejde med Frootvpn for at tillade problemfri forbindelser til andre enheder.

Under min test var jeg i stand til at tilslutte en smartphone, bærbar computer og tablet på samme tid uden problemer overhovedet.

En anden vigtig funktion at bemærke er det Frootvpn giver endnu flere enheder mulighed for at oprette forbindelse, hvis du bruger en routerforbindelse.

Enhedskompatibilitet – Alle større enheder og operativsystemer understøttet

Et af de vigtigste problemer med enhver VPN er enhedskompatibilitet. Frootvpn kan prale af kompatibilitet med Windows og Unix/Linux -systemer sammen med iOS- og Android -enheder. Frootvpn er også kompatibel med routere, der understøtter VPN -installationer.

Mac -brugere kan dog føle sig udeladt, da VPN -softwaren er designet til Windows -pc’er. Frootvpn giver instruktioner til installation af VPN på Mac -computere.

Endnu mere interessant er det faktum, at Frootvpn kan også installeres på Chromebooks og routere takket være manuelle installationsguider og brugen af ​​OpenVPN.

Installation og apps

8.6

Opsætning og installation-Let at installere og bruge

Brug af VPN er en leg. Ansøgningen om Windows er let at installere og fungerer inden for få minutter. Tilmeld dig, vælg dit abonnement, vælg din betaling, så er du klar til at gå. Og det sker alt på den samme side.

Den ledsagende webkonsol er også brugervenligt og et meget nyttigt værktøj, mens du opretter forbindelse til VPN. Du kan holde styr på din kontostatus, forbindelsesstatus og diagnostiske værktøjer til at hjælpe dig med at teste dine forbindelser.

Der er også links til at hjælpe dokumentation sammen med OpenVPN -konfigurationsfiler til Frootvpns servere, så du kan bruge OpenVPN. Du kan vælge at bruge disse konfigurationsfiler i stedet for standard Frootvpn -forbindelsen. Dette kan komme godt med til Mac-, Linux- og Android -brugere.

De mobile apps til Android og iOS var også lette at downloade og bruge, uden problemer på nogen af ​​mine mobile enheder.

Da jeg fulgte Frootvpns installationsvejledning til Macs, stødte jeg på ingen problemer og havde programmet i gang på få minutter. Mac -ejere bør ikke have nogen bekymringer om installation og brug af Frootvpn.

Frootvpn tilbyder i øjeblikket en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med VPN inden for denne tidsramme.

Frootvpn Review

Side mobil banner Side Desktop Banner

Siden min start i 2008 har jeg dækket en lang række emner fra rummissioner til faxtjenesteanmeldelser. Hos PCMAG har meget af mit arbejde været fokuseret på sikkerheds- og privatlivstjenester samt et videospil eller to. Jeg skriver også de lejlighedsvise sikkerhedskolonner med fokus på at gøre informationssikkerhed praktisk for normale mennesker. Jeg hjalp med at organisere Ziff Davis Creators Guild Union og fungerer i øjeblikket som sin enhedsstol.

Opdateret 25. oktober 2016
https: // www.PCMAG.com/anmeldelser/frootvpn

Frootvpn

Bundlinjen

Frootvpn er en overkommelig service, men det tilbyder få funktioner eller servere, og det kræver en dybdegående forståelse af Windows en dybdegående forståelse af Windows.

PCMAG -redaktører vælger og gennemgår produkter uafhængigt. Hvis du køber gennem tilknyttede links, kan vi tjene provisioner, som hjælper med at støtte vores test.

Fordele

 • Overkommelig.
 • P2P og BitTorrent er tilladt.
 • Geografisk forskellige servere.
 • Gode ​​internationale hastighedstestresultater.

Ulemper

 • Mangler desktop -klient.
 • Vanskeligt at bruge og konfigurere.
 • Kun tre enheder tilladt.
 • Få servere.

Antivirus -software sikrer din enhed, men det gør ikke meget for at beskytte din webtrafik mod svindlere, spioner eller annoncører. For disse trusler har du brug for et virtuelt privat netværk (eller VPN), såsom Frootvpn. Denne service tilbyder prisfastsættelse af forhandlinger af forhandlinger og tillader bittorrent trafik, men det er vanskeligt nok at bruge, at det er bedst overladt til Windows-eksperter. Desuden tilbyder det ikke meget i vejen for funktioner eller servere. For en rigere, mere brugervenlig oplevelse, skal du overveje PCMAGs redaktørers valgvindere: Privat internetadgang, Nordvpn og KeepSolid VPN Unlimited.

Hvad er en VPN?
Gennemse på nettet føles Sikker, men du udsender oplysninger om de websteder, du besøger, og din identitet, når du besøger et websted. Annoncører kan udlede meget om dig fra de websteder, du besøger, mens snoops af alle slags kan overvåge dine bevægelser på nettet. Og hvis du er på et usikret netværk, kan en hacker aflytte alle dine oplysninger med et mand-i-middel-angreb.

Vores eksperter har testet 17 produkter i VPN -kategorien i år

Siden 1982 har PCMAG testet og bedømt tusinder af produkter, der hjælper dig med at tage bedre købsbeslutninger. Se hvordan vi tester.

At tænde for en VPN skaber en krypteret tunnel mellem din computer og VPN Service’s server. Alle dine data dirigeres gennem denne tunnel og skjuler dem for alle nysgerrige øjne imellem. Fordi din webtrafik ser ud til at komme fra VPN -serveren, kan annoncører ikke være i stand til at bestemme din rigtige IP -adresse.

Mens du sandsynligvis vil bruge en VPN til at sikre dit privatliv, er VPN’er også et kritisk sikkerhedsværktøj, der bruges over hele verden hver dag. Journalister og politiske aktivister i lande med restriktive internetpolitikker bruger VPN’er til at omgå censur. Ved hjælp af de samme værktøjer kan du låse op for regionbegrænset indhold, såsom streaming af BBC-shows, mens du bor i USA. Husk dog, at Netflix ($ 0.00 hos Apple.com) og andre mediefirmaer klemmer sig ned ved brugen af ​​VPN’er.

Lignende produkter

Privat internetadgang VPN

Fremragende

Nordvpn

Spotflux Premium VPN

TORGUARD VPN

Vyprvpn

Hotspot Shield VPN

HMA VPN

Purevpn

Totalvpn

Funktioner og prisfastsættelse
Frootvpn har en meget ligetil prisstruktur. Service koster $ 4.99 pr. Måned, $ 11.97 for et tre-måneders abonnement og $ 35.88 i et helt år. Auto-fornyelse er opt-in, en funktion, jeg værdsætter. Frootvpn accepterer større kreditkort, PayPal, Bitcoin, Web Money og Giro Pay. Andre tjenester går videre og lader dig betale for dit abonnement ved hjælp af gavekort for endnu mere anonymitet. Hvis du nogensinde ville betale for en måned med VPN -dækning ved hjælp af et Starbucks -kort, Purevpn ($ 0.99 til 7 -dages prøve, derefter $ 5.75 pr. Måned i 1 år på PureVPN) er tjenesten for dig.

Frootvpn er ikke bare billig. Det er blandt de billigste VPN’er på markedet. Hvis du vil gå lavere, ville du gøre det godt med at læse vores liste over de bedste gratis VPN -tjenester. Frootvpn koster mindre end redaktørers valgvindere Nordvpn ($ 3.19 pr. Måned + 3-måneders gratis (op til 68% rabat på 2-årig plan) på Nordvpn) og privat internetadgang. De fleste VPN-tjenester tilbyder reducerede satser som kampagner eller uendelig salg, der muger en faktisk prissammenligning. Alligevel skiller Frootvpn sig ud for sin overkommelige pris.

Når du bruger Frootvpn, opretter du forbindelse til en af ​​dens servere. Frootvpn tilbyder nu servere i 19 lande, herunder Australien, Brasilien, Canada, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, Isle of Man, Israel, Japan, Mexico, Holland, Polen, Rusland, Singapore, Sydkorea, Sverige, Schweiz, det UK og USA. Tjenesten tilbyder 36 servere spredt over disse steder.

Jeg er meget glad for at se Frootvpn tilbyde flere servere og serverplaceringer, især i Rusland og Australien. Desværre har Frootvpn stadig ingen servere overalt i Afrika. Privat internetadgang ($ 2.19 pr. Måned + 2-måneders gratis (82% rabat på 2-årig plan) ved privat internetadgang) har på den anden side hundreder af placeringer og tusinder af servere til rådighed. Nordvpn har færre servere end privat internetadgang, men kaster specialiserede servere til aktiviteter som videostreaming.

Fra denne skrivning understøtter Frootvpn Windows, MacOS og Linux Desktop -operativsystemer samt iPhone og Android. Men i modsætning til de fleste af de andre VPN -tjenester, jeg har gennemgået, gider Frootvpn ikke med en lokal klient. I stedet tilmelder du dig tjenesten fra virksomhedens veldesignede websted og indtaster derefter de relevante oplysninger i en lokal VPN-klient eller direkte i din computers indstillinger. Hvis du synes, dette lyder kompliceret, har du ret. Det er ikke ideelt til den gennemsnitlige bruger, da jeg forklarer.

Det er vigtigt at bemærke, at Frootvpn ikke er konsistent i sin platformstøtte. F.eks. Hvis du er på Windows 8 eller en Linux -maskine, sidder du fast med den glatte PPTP. Det er ikke godt. Du kan også installere FrootVPN -softwaren på visse routere, men Torguard VPN sælger en række netværkshardware og streamingbokse med sin software allerede installeret.

Frootvpn tillader deling af P2P -fil og bittorrent på sine servere, en funktion, som mange brugere er sikker på at værdsætte. Mange VPN’er forbyder praksis eller som Torguard VPN tillader kun disse aktiviteter på visse servere. I modsætning til Nordvpn tilbyder Frootvpn ikke nogen specialiserede servere.

Hænderne med frootvpn
Jeg tester VPN’er på en Lenovo ThinkPad T460s (ved Amazon), der kører Windows 10. Uden en lokal klient til at interagere med, er Frootvpn afhængig af, at du manuelt indtaster de relevante oplysninger i dine operativsystemindstillinger og forbinder på den måde. Windows 10 -brugere, der forbinder med OpenVPN, har det lidt bedre, men Frootvpn giver ikke OpenVPN -support til Windows 8.1.

Selvom virksomheden leverer guider til at hjælpe dig gennem processen, er jeg ikke fan. Jeg var nødt til at installere OpenVPN -softwaren, downloade konfigurationsfilerne til FrootVPN -serveren, jeg ville oprette forbindelse til, og derefter kopiere disse filer til OpenVPN -mappen. Det er en kedelig proces, og når den er færdig, gør OpenVPN -klienten ikke tingene lettere. Privat internetadgang på trods af sin grimme grænseflade er meget bedre end Frootvpn i brugervenlighed.

Fordi Frootvpn mangler en lokal grænseflade, skal du få oplysninger om virksomhedens servere via virksomhedens websted. Nordvpns klientsoftware inkluderer på den anden side praktisk statistik om serverbelastning, hvilket hjælper dig med at vælge den bedste server til at nå dit mål. Med Frootvpn skal du logge ind på websiden for at se, hvor meget aktivitet der i øjeblikket er på hver server.

Når du er i gang, kan du oprette forbindelse til tre enheder samtidigt til Frootvpns servere. Det er lidt mere halvdelen af ​​branchestandarden på fem. Bemærk, at hvis du har VPN-software på din router, beskytter du alle dine smarte enheder og computere-inklusive dit internetbevidste køleskab-med kun en enkelt enhed.

Hastighedstest
Uanset hvilken VPN -service du vælger, vil du bruge den en vis indflydelse på din webbrowsingoplevelse. Generelt øger forbindelsen til en VPN latenstid og bremser din upload og downloadhastigheder, selvom dette ikke er en hård og hurtig regel. Faktisk gav brug af PureVPN faktisk markant bedre upload og downloadhastigheder i min test.

Når jeg tester VPN’er, bruger jeg begge speedof.Mig og Ooklas Speedtest.Netthastighedstest, hvoraf sidstnævnte ejes af PCMAGs moderselskab, Ziff Davis. Jeg understreger tjenesten ved at oprette forbindelse til den længst mulige VPN-server, jeg kan (normalt i Australien) og vælge en Ookla Speedtest-server i Fairbanks, Alaska. Efter at have udført flere tests, gennemsnit jeg resultaterne og beregner en procentvis ændring fra en basislinje. Al min test udføres over et sekvesteret netværk med sammenligneligt langsomt, men pålideligt, hastigheder.

For al min test tager jeg baseline -målinger umiddelbart efter at have fået VPN -tjenesterne. Netværksbetingelser er trods alt notorisk uklart.

Jeg er glad for, at Frootvpn har udvidet dækningen til at omfatte Australien siden sidste gang jeg gennemgik tjenesten. Desværre var jeg ikke i stand til at få adgang til internettet via den australske VPN -server, skønt Froot angav, at serveren var online og operationel. I stedet brugte min stresstest en server i Singapore.

I denne test fandt jeg, at Frootvpn øgede latenstid med 279.2 procent. Det er et gennemsnitligt resultat. Faktisk var den bedste score, jeg har set i denne test, med PureVPN, hvilket øgede latenstid med kun 188.8 procent. Frootvpn presterede bedre i min download -test, hvor det bremsede downloadhastigheder med kun 6.5 procent. Igen kan Frootvpn ikke sammenligne med PureVPN, hvilket faktisk forbedrede downloadhastigheder med over 166 procent. Til upload -testen reducerede Frootvpn uploadhastigheder med 32.6 procent. Det er en anstændig score; Det bedste, jeg har optaget, kom fra Nordvpn, som bremsede uploads med 31.1 procent.

Det er fint, når du vil forfalskning af din placering, men odds er, at du vil have privatliv og hastighed mere end en australsk IP -adresse. I disse situationer vil du oprette forbindelse til den nærmeste mulige server. For at teste denne oplevelse kører jeg hurtig.mig, der automatisk vælger den nærmeste mulige server.

Jeg er skuffet over at se, at på denne lokale VPN -test øgede Frootvpn latenstid med 208 procent. Ipvansk på den anden side øgede latenstid med kun 4.2 procent, den bedste score, jeg endnu har set i denne test. Min skuffelse fortsatte ind i download -testen, hvor Frootvpn faldt downloadhastigheder med 9.2 procent. Den indbyggede VPN, der følger med operabrowseren, gjorde langt bedre, hvilket reducerede downloadhastigheder med kun 1.2 procent. I upload -testen bremsede Frootvpn uploads med 8.6 procent, hvilket er en respektabel score. Purevpn forbedrede imidlertid faktisk uploadhastigheder i denne test med 4.7 procent.

Men disse er alle bare tal, og nogle af dem repræsenterer ændringer så minimale, at du måske ikke engang bemærker dem. På trods af sine ho-hum-internationale VPN-hastighedstestresultater, fandt jeg, at browsing med Frootvpn var næsten ikke anderledes end at gennemse uden tjenesten. Sider primært fyldt med tekst indlæst. Jeg fandt dog, at Netflix blev blokeret, mens jeg brugte Frootvpn.

Hvordan man ikke skiller sig ud
Frootvpn er mest bemærkelsesværdig for, hvad det ikke tilbyder (en GUI, ekstra funktioner eller et stort valg af servere) snarere end for hvad det gør (anstændige hastigheder og en lav pris). Det kan være okay for en person, der ønsker en sikker, pålidelig service til en rimelig pris og ikke ønsker at gider med finne ting som GUI’er og ekstra funktioner. Men hvis du virkelig ønsker en service med bare knogler, ville du have det bedre med at undersøge redaktørers valg af privat internetadgang, som har en minimal grænseflade, men ellers er fuldt udstyret. Hvis du vil have funktioner og En stor grænseflade, redaktørernes valgvindere KeepSolid VPN Ubegrænset og Nordvpn vil tjene dig godt.

Ligesom hvad du læser?

Tilmeld dig SecurityWatch Nyhedsbrev til vores top privatliv og sikkerhedshistorier leveret lige til din indbakke.

Dette nyhedsbrev kan indeholde reklame, tilbud eller tilknyttede links. Abonnering på et nyhedsbrev angiver dit samtykke til vores brugsbetingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbreve.

Tak for tilmelding!

Dit abonnement er blevet bekræftet. Hold øje med din indbakke!