Frootvpn hurtig krypteret VPN -forbindelsessoftware til Windows Download 2021

Men med Frootvpn aktiveret, bremses mine forbindelser ned til en gennemsøgning. Her er læsningen for en amerikansk server:

Frootvpn Review (2023)

Frootvpn er en etableret Sverige-baseret VPN-udbyder med 80 servere over 22 lande, vandtæt privatliv, ingen logfiler og support til OpenVPN, PPTP og L2TP. Jeg var tilfreds med stort set alt om Frootvpn undtagen deres forbindelseshastighed og support.

Vi modtager muligvis kompensation fra de virksomheder, hvis produkter vi gennemgår. Meningerne her er vores egne.

Hvad vi kan lide

 • Op til 5 samtidige forbindelser
 • Fremragende sikkerhed
 • Ingen logfiler, vandtæt privatliv
 • Accepterer Bitcoin
 • Tillader P2P
 • Ingen sikkerhedslækager
 • Intuitiv, brugervenlig desktop-klient
 • Overkommelig

Hvad vi ikke kan lide

 • Langsomme hastigheder
 • Ingen oprindelige mobile apps
 • Kunne ikke fjerne blokering af Netflix os eller BBC iPlayer i mine test
 • Ingen live chat support
 • Ingen kill switch

Indholdsfortegnelse

Funktioner

Frootvpn lavede en ganske indgang i 2014 takket være Pirate Bay. Det var en gratis service på det tidspunkt, og Torrenters over hele verden hoppede på båndvognen.

Frootvpn understøtter de vigtigste operativsystemer – Windows, Mac, Linux, Android, iOS og nogle routere. I teorien kan enhver enhed, der er i stand til at køre OpenVPN -software, konfigureres til at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af en VPN. Frootvpn tilbyder konfigurationsfiler, hvis du er bekendt med OpenVPN -softwaren og vil hellere stole på det i stedet for en frootvpn -indfødt klient.

De mobile enheder kræver openvpn-appen og Frootvpn Config-filer, men opsætningen er ikke skræmmende, især i betragtning af de ofte stillede spørgsmål og installationsguider er lette at følge selv for de ikke-teknikker. Windows -brugere kan bare gå med den oprindelige Frootvpn -applikation, der er let at installere og endnu lettere at bruge. Jeg blev oprettet og kørt i løbet af få minutter – klienten er slank, intuitiv og udfører fejlfrit.

Et øjeblik blev jeg formørket ud og kunne ikke finde openvpn config -filer til Android -enheder, gennemse i sløjfer fra medlemmernes områder for at hjælpe artikler. Til sidst indså jeg, at serverne fanen på min konto var det, jeg ledte efter, men jeg troede oprindeligt, at det var en side, der reflekterede serverstatus. Men mens jeg søgte efter filerne, tænkte jeg, at en hurtig undersøgelse med supportteamet ville løse mit problem. Desværre tilbyder Frootvpn ikke 24/7 support, så min undersøgelse faldt på døve ører.

Skrivebordsappen har en temmelig grundlæggende indstillingsfane, hvor du kan konfigurere appadfærd ved opstart og ændre interface -sprog. Hovedforbindelsesvinduet giver dig dog mulighed for at vælge protokollen – OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, PPTP eller L2TP.

Der er også en fin funktion, der hjælper dig. Du kan sortere servere efter land og tilføje servere til favoritter. Hovedforbindelsesskærmen viser din aktuelle IP, mens knappen Quick Connect giver dig mulighed for bare at vælge et land – tjenesten vælger den optimale server automatisk baseret på din placering.Jeg har ikke placeret en dræbskontakt i appens kontroller, ingen DNS -lækagebeskyttelse.

Prisfastsættelse

Frootvpn er en af ​​de mest overkommelige VPN’er derude med $ 4.99 i den månedlige plan, $ 11.97 pr. Tre måneder og $ 35.88 i 12 måneder.

Alle planer kommer med den oprindelige desktop-klient, support til OpenVPN, PPTP, SSTP og L2TP, ubegrænset båndbredde og hastighed og 2048-bit kryptering. Du har lov til at oprette forbindelse op til 5 enheder samtidigt, og torrenting er tilladt.

Frootvpn accepterer betalinger via kreditkort, PayPal, Bitcoin og Perfect Money, så du kan forblive under radaren og betale anonymt. Der er ingen gratis eller betalt retssag med Frootvpn, desværre. Den gode nyhed er, at der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti, der er baseret på udbyderens manglende evne til at opfylde brugerens rimelige forventninger. Jeg er dog ikke sikker på, hvordan de definerer, om brugerens forventninger var rimelige.

Tests

Jeg testede Frootvpn fra et sted i Caribien, og min forbindelse var temmelig langsom. Ikke desto mindre var jeg i stand til at streame og gennemse uden mærkbare forsinkelser med mine standardhastigheder uden VPN:

Men med Frootvpn aktiveret, bremses mine forbindelser ned til en gennemsøgning. Her er læsningen for en amerikansk server:

og en britisk server forudkonfigureret til at køre med BBC iPlayer:

Selvom uploadhastighederne blev forbedret, var downloadhastigheden ikke så fremragende.Derefter testede jeg Frootvpn for sikkerhedslækager og problemer og var glad for at finde ingen. Ingen DNS -lækage:

Dette betyder, at sikkerhedsteknologien under dens hætte faktisk fungerer for at beskytte din placering og identitet.

Hvis du leder efter en måde at omgå Netflix’s amerikanske geo-begrænsninger, er jeg bange for, at jeg har dårlige nyheder for dig-Frootvpn, ligesom mange andre udbydere, i øjeblikket ikke fjerner Netflix’s amerikanske biblioteker for brugere beliggende uden for USA. Jeg var heller ikke i stand til at opnå en konsekvent præstation med BBC iPlayer. Det ville indlæse og buffer i aldre. Så genkender det til sidst bare, at jeg ikke var placeret i Storbritannien, hvilket betyder, at VPN -forbindelsen faldt på et tidspunkt.

P2P Torrenting er tilladt med Frootvpn, men med disse hastigheder er jeg ikke sikker på, om det er muligt.

Privatliv og sikkerhed

På sikkerhedsfronten kommer Frootvpn fuldt fyldt med branchens bedste funktioner. De understøtter OpenVPN, L2TP og PPTP. Især understøttes IPv6 også med OpenVPN -forbindelse. Brugerdata er krypteret med 2048-bit kryptering, PGP-nøgle er tilgængelig såvel som support til TLS1.1 og op, ved hjælp af perfekt fremadrettet hemmeligholdelse. Udbyderen logger ikke brugeraktivitet, hvilket betyder, at din brugerinfo, båndbredde, IP -adresse, tidsstempler, DNS -forespørgsler og sessionslogfiler er sikre. De har brug for din e -mail og brugernavn. Den ene ting, der fik mig til at krybe, er, at hvis dit login er din e -mail – det er det, du ender med at bruge som et login til VPN på tværs af alle dine enheder.

Det betragtes som en god sikkerhedspraksis for VPN’er at tildele brugere en login/adgangskodekombination til VPN, der er forskellig fra login/adgangskode for medlemmernes område.Frootvpn gør et fremragende stykke arbejde med at gøre sine TOS, privatlivspolitik og juridisk erklæring forståelig for den gennemsnitlige person. Dokumenterne er rimeligt kortfattede og fokuserer på det, der betyder mest. Udbyderen er under en svensk jurisdiktion, hvilket betyder, at udbydere, der opererer på en forudbetalt flad rate basis. Hvis retshåndhævelse kræver brugerdata, er alt Frootvpn kan udlevere et brugernavn, e -mail og abonnementsudløbsdato.

De driver også en Warrant Canary Page. Generelt er jeg mere end tilfreds med Frootvpns vandtæt sikkerhed og ikke-logs privatlivspolitik.

Sidste tanker

Frootvpn leveres med fremragende privatlivets fred og sikkerhedsspecifikationer, men mislykkes på præstationsfronten med svage hastigheder. Din kilometertal kan variere, så prøv det-deres månedlige abonnement er meget tegnebogsvenlig.

Frootvpn hurtig krypteret VPN -forbindelsessoftware til Windows Download 2021

Frootvpn er en meget sikker VPN -service, der sikrer fuld privatliv på alle dine enheder, der er forbundet til internettet ved at gå gennem vores VPN -tunnel, ingen andre kan få adgang til dine data, ikke engang hackere eller regeringen, ligesom Internettet var beregnet til at være nyttig.

Frootvpn er en meget sikker VPN, der sikrer fuld privatliv på alle dine enheder, der er forbundet via VPN til Internettet. Ved at gå gennem vores VPN -tunnel kan ingen andre få adgang til dine data.

Frootvpn til Windows DownloadHvorfor VPN bruges?

 • Sikker forbindelse på wifi -hotspots: Mens du er forbundet med Frootvpn På hotspots og WiFi -netværk krypterer vi din forbindelse op til 2048 bit kryptering og beskytter dig mod hackere, der læser dine data.
 • Tilgængelig hvor som helst: Med Frootvpn, Du kan få adgang til tjenester som Facebook, Twitter, Skype, YouTube og Gmail, selvom du er i et land eller et privat netværk, hvor adgangen er blokeret.
 • Ingen logning overhovedet: De bryder sig om dit internet -privatliv, og derfor logger vi overhovedet ikke noget. Dine detaljer vil aldrig blive delt med nogen tredjepart.

Sikker internetforbindelse

Frootvpn Krypterer din forbindelse op til 2048-bit kryptering for at beskytte dig mod din internetudbyder eller din regering spionerer på din online aktivitet. Med vores VPN vil du være sikker at logge ind på din bank online eller oprette forbindelse til offentlige hotspots.

Skjul din IP -adresse og identitet
Frootvpn skjuler din IP -adresse og placering og gør det sværere for tredjepart at vide, hvem du er, og hvor du er placeret. Vores service beskytter din identitet og sørger for, at du kan surfe på nettet.

Ultra sikker og hurtig

Netværket er meget sikret med SSL, og alle servere er tilsluttet flere 10 Gbps rygrad. Frem for alt leveres ubegrænset båndbredde til alle kunder.

Frootvpn til pcFrootvpn krypteret VPN -forbindelsessoftware til pc -funktioner

 • Kill switch: Kill Switch er en funktion, der er skrevet til software, der dræber en brugers internetforbindelse i tilfælde af at VPN -forbindelsen mislykkes.
 • OpenVPN, PPTP og L2TP: Frootvpn Rummer de nyeste forbindelsesprotokoller eller sæt kommunikationsregler, nemlig OpenVPN, PPTP og L2TP.
 • Surf anonymt: Vær aldrig bekymret for hacking, overvågning eller overfald af identitetstyveri.
 • Ingen logning af din aktivitet: Har du nogensinde oplevet dine browserapps, der spørger, om du vil have dem til at huske dine loginoplysninger til dine konti?
 • Ingen nat: Som en del af vores forpligtelse til at give dig ultimativ internetsikkerhed tilbyder Frootvpn Service ingen NAT.
 • Stærk kryptering: Mens du bruger vores service, kan du være sikker på, at dine oplysninger aldrig bliver opfanget.
 • Dedikeret højhastighed: Opret forbindelse til dit hjertes indhold med vores dedikerede internetadgangstjeneste, der tilbyder ubegrænset båndbredde til VPN -brug.
 • Alle enheder understøttes: Vær altid teknisk kyndig, mens du bruger FrootVPN-tjenesten, der understøtter og fungerer på alle operativsystemer og enheder.
 • Vælg region/placering: Vælg frit om, hvilken region du vil oprette forbindelse til, mens du bruger vores service, for at skjule din IP -adresse og få det til at se ud som om du er i.
 • 99.99% oppetidgaranti: Frootvpn Tilbyder kun den bedste branchestandard for vores serveropfang. Oplev ingen nedslidt eller afbrydelse på vores servere, derfor kan du.
 • Torrent og P2P tilladt: Mange af os bruger internettet til at downloade eller uploade indhold. De fleste VPN -tjenester og udbydere.
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti: Vær glad og tilfreds med vores tilbud og tjenester med vores absolutte 30-dages pengene-tilbage-garanti. Ja, du har læst det rigtigt, det er for en fuld.
 • 24/7 kundesupport: Tøv aldrig med at stille vores pålidelige støttepræsentanter, hvis du har spørgsmål, afklaringer eller nogen bekymring for vores tjenester.
 • Ubegrænset båndbredde: Frootvpn har ingen båndbreddebegrænsninger. Være tilfreds og holde kontakten med sin ubegrænsede. Det er forbundet til flere 10 g bit/s rygrad.
 • Brug af flere enheder: I dag, at brug af flere enheder samtidig er i, har vores pakke adgang til 5 enheder, som du kan bruge på samme tid.

Systemkrav

Operativ system Windows XP, Vista, 7, 8, 10