Bedste VPN for virksomheder i 2023 og nogle at undgå

Nøglefunktioner:

Forretnings -VPN -udbydere

Virtuelle private netværk eller VPN’er opretter et privat netværk på tværs af en offentlig internetforbindelse. De giver dig anonymitet og privatliv ved at skjule din Internet Protocol (IP) -adresse, som reducerer dit digitale fodaftryk og ved at sikre og kryptere dine forbindelser. Tænk på VPN som en hemmelig tunnel mellem din enhed og internettet; Ingen kan se, hvad du laver inde i tunnelen, undtagen dig og den person i den anden ende, som du sender data til – ikke engang din internetudbyder. Dette betyder, at brugere kan sende og modtage information så sikkert som om de var direkte tilsluttet et privat netværk. Men hvorfor har din virksomhed brug for en virksomhed VPN eller en virksomheds VPN?

Når dine brugere surfer på internettet på et usikret Wi-Fi-netværk, kan enhver anden, der bruger det samme netværk, benytte det, de laver, og få adgang til deres browsingvaner og private oplysninger. For det første, ved at kryptere dine brugers forbindelser, sikrer en virksomheds VPN deres online aktivitet mod alle, der prøver at få adgang til den uden tilladelse. For det andet forbedrer en privat forbindelse sikkerhed på tværs af private netværk, når brugerne opretter forbindelse via en offentlig eller usikker Wi-Fi-router. Dette er en særlig nyttig funktion for organisationer med medarbejdere, der arbejder eksternt, enten hjemmefra eller i en rolle, der kræver, at de rejser. For det tredje tillader en virksomhed VPN administrator. Nogle VPN’er gør dette gennem interne gated netværk, og nogle implementerer det på et applikationsniveau. En stærk virksomheds VPN kan også komme med indbyggede firewalls for at beskytte mod vira, hacks og andre trusler.

Store virksomheder kræver et højt sikkerhedsniveau, nogle gange for tusinder af brugere på én gang. Det er vigtigt, at en virksomheds VPN er i stand til at imødekomme dette krav, samt give organisationen de værktøjer, den har brug for for at være i stand til at implementere og styre sin VPN og integrere den med andre sikkerhedsressourcer.

I denne artikel udforsker vi de top ti Enterprise VPN’er, der er designet specifikt til at beskytte virksomhedswebforbindelser. Hver af disse tilbyder forskellige funktioner, inklusive varieret enhedskompatibilitet, skalerbarhed, central styring og aktivitetsstyring. Vi giver dig nogle baggrundsoplysninger om udbyderen og nøglefunktionerne i hver løsning såvel som den type kunde, som de er bedst egnede til.

De top 10 Enterprise VPN -løsninger inkluderer:

Twingate

Twingate er et cybersikkerhedsfirma, der giver sikker, fjernadgang til virksomhedsressourcer til distribuerede arbejdsstyrke uden at ofre produktivitet. Deres skybaserede platform gør det muligt for den at etablere en softwaredefineret omkreds og centralt administrere brugeradgang til virksomhedsapplikationer, uanset om de er on-prem eller i skyen, uden at ændre den eksisterende IT-infrastruktur.

Med Twingate kan brugere oprette forbindelse til en virksomhedsressource via dens FQDN- eller IP -adresse uden nogen brug af brugerinteraktion. Twingate understøtter delt tunneling og intelligent routing for at reducere byrden på en organisations netværk og eliminere backhauling, hvilket sikrer hurtige og pålidelige forbindelser. Platformens VIPR -teknologi håndterer autorisation og routingbeslutninger automatisk, hvilket reducerer belastningen på IT -holdene. Fra Central Management Console kan administratorer tilvejebringe og deprovisionsbrugere, få synlighed på appniveau i brugeradgang og konfigurere granulære adgangspolitikker. Tilpasning af ressource-niveau Access Policy-tilpasning gør det muligt for organisationer at håndhæve principperne for mindst privilegium og nul tillidssikkerhed ved at begrænse netværksadgang for potentielle hackere, selvom de formår at kompromittere en brugers forbindelse. Endelig tilbyder Twingate integrationer med førende identitetsudbydere som Okta og Onelogin til at understøtte enkelt sign-on (SSO) på tværs af alle brugerkonti for ekstra sikkerhed og brugervenlighed.

Implementeret i skyen tilbyder Twingate tre pakker: starter til enkeltpersoner og små teams på op til fem brugere, forretning for op til 150 brugere med e -mail -support og mere granulær adgangskontrol og virksomhed til et ubegrænset antal brugere med netværksanalysefunktioner og Prioritetsstøtte. Kunder roser Twingate for sin lette, intuitive interface og lette implementering. Vi anbefaler Twingate som en brugervenlig løsning til SMBS og mellemstore virksomheder, der ønsker at give deres eksterne brugere med hurtig, sikker adgang til virksomhedsressourcer med lethed.

Good Access -logo

God adgang

God adgang tilbyder en skybaseret VPN-løsning designet til virksomheder. Denne service er en 100% software-as-a-service (SaaS) platform, der giver fjernadgang til ressourcer, der sigter mod at beskytte brugere, applikationer og netværk. God adgang giver virksomhederne mulighed for hurtigt at etablere en VPN -forbindelse gennem en dedikeret gateway, der kan vælges fra forskellige globale lokationer.

God adgang kan prale. Yderligere sikkerhedsforanstaltninger inkluderer to-faktor-godkendelse til både platformens styringsgrænseflade og klientapplikationer. Desuden letter det gode adgangskontrolpanel integrationen af ​​systemer, applikationer og enheder i netværket og tilbyder en brugervenlig grænseflade med vejledning til netværk og brugerstyring.

Nøglefunktioner inkluderer en dedikeret VPN -gateway med mulighed for at vælge fra flere globale placeringer, statisk IP til IP -hvidlistning til at begrænse adgang, en sikker webport til at beskytte brugerne fra trusler, split tunneling kapaciteter og indbyggede apps til forskellige enheder. Kryptering prioriteres med IKEV2/IPSEC og OpenVPN -protokoller, hvilket sikrer, at kommunikation forbliver fortrolig. VPN-tjenesten er også udstyret med to-faktor-godkendelse til forbedret sikkerhed. Den brugervenlige kontrolpanel hjælper i netværk og brugerstyring, der tilbyder et klart overblik over trafikken.

Cisco -logo

Cisco Anyconnect

Cisco er markedsleder inden for at aktivere og sikre fjerntliggende måder at arbejde på. Deres produkter spænder fra digitale konferenceværktøjer til internetadgangssikkerhed, hvilket altid sikrer, at organisationers kommunikation er beskyttet. Anyconnect er Ciscos politikdrevne VPN-værktøj, designet til at sikre fjernarbejderes netværksadgang på tværs af kablede, trådløse og VPN-forbindelser. Løsningen giver sikker adgang til netværket fra enhver enhed til enhver tid fra ethvert sted og tilbyder fuldstændig synlighed for, hvem der får adgang til en organisations netværk gennem en enkelt managementagent.

Anyconnect bruger IKEV2- og SSL -protokoller til at understøtte en meget sikker internetforbindelse. Alle brugere godkendes ved hjælp af multi-faktor-godkendelse (MFA) før tilslutning for at sikre, at kun dem med tilladelse får adgang. Brugen af ​​MFA betyder, at hackere ikke kan udnytte forbindelsen, selvom de kender brugerens adgangskode. Al datatrafik er krypteret, så hvis forbindelsen er Opfanget, datatrafikken vil være ulæselig. Med AnyConnect Secure Mobility Client kan organisationer også beskytte Android- og iOS -enheder, der giver fuldstændig beskyttelse, indtil enheden er slukket. Administratorer får fuldstændig synlighed på tværs af den udvidede virksomhed, inklusive mobile enheder, for hvem der får adgang til netværket og fra hvilken enhed. Hvis der kræves support, tilbyder Cisco en 24/7 teknisk support til applikationsledere.

Anyconnect leverer softwareopdateringer automatisk for at sikre, at brugerne altid modtager den mest effektive og effektive beskyttelse af den mulige beskyttelse. Det integreres godt med andre Cisco-løsninger, så organisationer kan bruge det som et selvstændigt produkt eller som en del af en bredere sikkerhedsstak. Af denne grund anbefaler vi Cisco Anyconnect som en stærk, skalerbar VPN -løsning for alle store virksomheder, men især dem med interesse for at investere i andre Cisco -produkter.

Citrix -logo

Citrix Gateway (tidligere NetScaler)

Citrix leverer cybersecurity -tjenester, der er fokuseret på at gøre det muligt for eksterne medarbejdere at arbejde så produktivt som de var på kontoret. Serverer over 100 m brugere over hele kloden, inklusive 98% af Fortune 500, deres løsninger inkluderer virtuelle desktops, slutpunktstyring og adfærd og performanceanalyse. Citrix Gateway, tidligere NetScaler, er Citrix’s VPN -service, der sikrer web-, sky- og mobilapplikationer på tværs af alle enheder.

Citrix Gateway giver organisationer et enkelt adgangspunkt, hvorigennem de kan få adgang til internettet, apps og andre forretningsressourcer, uanset hvor deres brugere er placeret. Alle forbindelser fra eksterne enheder er oprettet via Citrix, hvilket betyder, at organisationer ikke behøver at bekymre sig om, hvilke enheder medarbejdere bruger for at få adgang – Citrix tillader kun sikre, godkendte enhed. Citrix Gateway leverer to-faktor-godkendelse, hvor brugerne skal tilmelde sig at bruge en adgangskodeannoncebelægning, så hackere ikke kan få adgang til netværket, selvom de knækker en brugers adgangskode. Denne sikre godkendelsesproces giver Gateway mulighed for at give en konsekvent adgang til en enkelt sign-on for alle applikationer. Når brugere verificeres, før de kan oprette forbindelse til gatewayen, behøver de ikke at indtaste legitimationsoplysninger, når de først er tilsluttet VPN. Løsningen tilbyder også rollebaseret adgang, så enkeltpersoner kun kan få adgang til de netværksniveauer, de har brug for for at være i stand til at udføre deres arbejde.

Citrix Gateway giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til deres arbejdsskrivebord overalt, inklusive på mobile enheder. Kunder har rost løsningen for dens hurtige forbindelser, som gør den velegnet til organisationer, der arbejder med aktive klientforhold. Dette gør det også til en fantastisk løsning for virksomheder med medarbejdere over hele verden, der forbinder på tværs af forskellige tidszoner, når det måske ikke er muligt at komme ind på kontoret.

Fortinet -logo

Fortinet Forticlient

Fortinet er markedsleder inden for at sikre fjerntliggende virksomhedsnetværk. Deres intelligente løsninger giver sikkerhed til mere end 450.000 kunder over hele verden. Fortinet’s Forticlient er deres integrerede slutpunktbeskyttelsesplatform. Det tilbyder automatiseret trusselbeskyttelse og sårbarhedsstyring samt fuldstændig synlighed gennem en central styringskonsol.

Forticlient bruger SSL og IPsec VPN til at give brugerne sikker adgang til deres organisations netværk fra ethvert fjerntliggende sted. Denne lette løsning er let at integrere og implementere og tilbyder realtids centralstyring gennem Enterprise Management Server (EMS). Dette giver administratorer mulighed for at konfigurere VPN -indstillinger, overvåge angrebsoverfladen, styre sårbarheder, håndhæve overholdelse og spore ændringer fra et sted. Administratorer kan også bruge platformen til at oprette fjerninstallation til nye startere.

Brugere opretter forbindelse til VPN gennem en sikker to-faktor-godkendelsesproces. Når klienten er verificeret, minimerer klienten for at forårsage så lidt forstyrrelse for brugeren som muligt, mens den stadig giver en sikker forbindelse. Ud over VPN -sikkerhed beskytter Forticlient Microsoft Office -applikationer og PDF -læsere mod udnyttelse. Det registrerer også operativsystemet og tredjepartsapplikationssårbarheder i realtid. Administratorer kan konfigurere og håndtere deres sårbarhedsrettelser gennem Central Management Console.

Forticlient integrerer problemfrit med Fortinets andre sikkerhedsløsninger, især Fortisandbox og Fortiguard, som både bruger adfærdsbaseret analyse og crowddsourced intelligens til at opdage og afhjælpe kendte og ukendte malware-trusler. Selvom det også fungerer godt som et selvstændigt produkt, gør dette Forticlient til en særlig god løsning for virksomheder, der ønsker at investere i en VPN som en del af en bredere sikkerhedsstak.

Google Cloud -logo

Google Cloud VPN

Google producerer et antal cloud -sikkerhedsprodukter under deres Google Cloud -brand for at hjælpe med at holde organisationers kritiske aktiver sikre og deres processer kompatible. Deres løsninger er designet til at dække alle aspekter af sikkerhed, fra den samlede netværksarkitektur ned til den granulære beskyttelse af brugere og slutpunkter. Cloud VPN er Googles VPN -service, der tilbyder en hurtig, sikker forbindelse mellem fjernbrugere og deres organisations bredere netværk.

Google tilbyder to typer cloud VPN: HA (High tilgængelighed) VPN og klassisk VPN. Begge disse forbinder en bruger til deres netværk gennem en IPsec -forbindelse. Googles cloud -VPN’er krypterer trafik i den ene ende og derefter dekrypterer den, når den når sin destination. Dette betyder, at alle sendte oplysninger holdes sikre og private, så ikke engang tjenesteudbyderen kan læse brugerens data. HA VPN tilbyder en serviceniveau (SLA) på 99.99% servicetilgængelighed; Den klassiske VPN tilbyder en SLA på 99.9%. Kunder roser Cloud VPNS-brugervenlig grænseflade, selvom det er vigtigt at bemærke, at HA VPN kører over to separate grænseflader. Begge VPN’er bruger eksterne IP -adresser for at beskytte brugerens identitet og placering, når man gennemser. HA VPN vælger IP -adresser fra en pool, men en administrator skal oprette eksterne IP’er, hvis du kører den klassiske VPN.

Google udfører regelmæssigt automatisk vedligeholdelse på deres Cloud VPN -tjenester, hvilket sikrer, at brugerne altid modtager det højest mulige beskyttelsesniveau. Begge løsninger er lette at oprette, og Google yder dybdegående support, så selv dem med lidt teknisk ekspertise kan konfigurere netværkspolitikker let. Dette er en stærk løsning for organisationer, der leder efter en sikker VPN, der er enkel at konfigurere og let at administrere efterindretning.

Nordlayer Logo

Nordlayer

Nordlayer er en cybersecurity-løsning til forretning fra markedsledende online privatliv og sikkerhedsudbyder, Nord Security. Over 15 millioner brugere stoler i øjeblikket på Nordsecurity for at holde deres data sikre på internettet. Nordlayer, designet til at give adgangskontrol i overensstemmelse med nul tillidsprincipper, hjælper virksomheder med at sikre fjernadgang til deres virksomhedsnetværk. Ud over at tilbyde fjernadgangssikkerhed tilbyder Nordlayer hver af sine kunder tjenester fra en dedikeret kontoadministrator for at hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres løsning.

Nordlayer sikrer eksterne enheder i kun et enkelt klik og sikrer al datatrafik med AES 256-bit kryptering, så snart brugeren klikker på en gateway. Brugere kan også aktivere funktionen Auto-Connect for en konstant og øjeblikkelig netværksforbindelse. App’s Kill Switch -funktion, når det er aktiveret, afskærer automatisk al internettrafik fra enheden, hvis forbindelsen til serveren overhovedet går. Administratorer kan administrere brugerkonti, tilladelser og gateways fra et enkelt centraliseret instrumentbræt med valgfri hjælp fra en udpeget kontoadministrator. Brugere opretter forbindelse til VPN med deres eksisterende forretningsoplysninger, men Nordlayer støtter også tredjeparts multifaktor og biometrisk godkendelse med Azure AD, Google Workspace, Okta og Onelogin samt enkelt signeret for at sikre maksimal sikkerhed uden at skabe friktion inden for Brugerens loginoplevelse.

Ud over deres VPN -sikkerhed tilbyder Nordlayers løsning support via live chat og e -mail, og supportteamet lover at svare på alle forespørgsler inden for tre timer. Fordi Nordlayer er en skybaseret løsning, er den let skalerbar og kan give beskyttelse inden for få timer efter køb. Løsningen er tilgængelig via tre planer-basic, avanceret og virksomhed-hvilket gør den til en stærk løsning for organisationer af enhver størrelse på udkig efter brugervenlig sikkerhed og en hurtig opsætning.

Palo Alto Logo

Palo Alto Networks GlobalProtect

Palo Alto Networks er en global leder inden for cybersikkerhedstilbud på virksomhedsniveau. De er specialiserede i deres brug af AI, analyse og automatisering og orkestrering på tværs af deres løsninger. GlobalProtect er Palo Alto Networks ‘VPN -løsning, der leverer kapaciteten på deres sikkerhedsoperationsplatform til eksterne arbejdstagere og mobile enheder. Det giver fremragende beskyttelse af netværksforbindelser såvel som en dybdegående synlighed i, hvem der får adgang til en organisations netværk.

GlobalProtect etablerer en sikker SSL- eller IPSEC VPN-forbindelse mellem brugere og netværket og løsningens næste generations firewall. Selve forbindelsen understøtter tung trafik ved at distribuere anmodninger på tværs af flere netværksportaler og gateways. Det tilbyder autoritativ bruger- og enhedsidentifikation og multi-faktor godkendelse. GlobalProtects Advanced Firewall -kapaciteter tillader administratorer, der bruger løsningen til at oprette forbindelse til deres netværk og applikationer, samt hvilke enheder de får adgang til. De kan også oprette sikkerhedspolitikker, der begrænser eller tillader adgang baseret på forretningsbehov. Disse politikker strækker sig til alle brugere, uanset deres placering, for at give alle brugere sikre adgang og fjerne eventuelle fjernadgangsbersikpunkter. GlobalProtect integrerer problemfrit med Palo Altos næste generations firewall, hvilket betyder, at det også er i stand til at sikre enheder mod en række målrettede cyberattacks, undvigende applikationstrafik og ondsindede websteder.

Da GlobalProtect er tilgængelig som app, kan organisationer også bruge den til at sikre mobile enheder som Android og iOS -systemer. Dette gør det især nyttigt til at arbejde på tværs af forskellige tidszoner og organisationer, hvis medarbejdere kræver fleksible timer og regelmæssigt får adgang til netværket ud af timer, for eksempel for at opretholde kontakt med klienter og partnere. Kunder roser denne løsning for dens lette implementering og konfiguration, selv blandt ikke-tekniske brugere. Palo Alto Networks ‘GlobalProtect er en stærk løsning for organisationer, der leder efter omfattende sikkerhed på tværs af fjernenheder og især mobile enheder, at de hurtigt kan oprette.

Perimeter 81

Perimeter 81 er en førende leverandør af netværkssikkerhed, der er specialiseret i skalerbare, skybaserede løsninger til den moderne hybrid arbejdsstyrke. Perimeter 81-platformen kombinerer en prisbelønnet Zero Trust Network Access (ZTNA) -løsning, en sikker servicekant (SSE) platform, en firewall som en service (FWAAS) og en sikker webgateway (SWG), for at gøre det muligt for organisationer at beskytte deres skymiljøer, hvad enten det er lokalt eller fjerntliggende.

Perimeter 81’s forenklede platform krypterer al trafik for at beskytte følsomme virksomhedsdata mod uautoriseret adgang, der kan føre til et brud. Det understøtter IPsec, OpenVPN og Wireguard -protokoller for at sikre, at alle skymiljøer er beskyttet effektivt. Platformen bruger en Zero Trust -tilgang til at begrænse netværksadgang, herunder adgang til webapplikationer og skymiljøer. Administratorer kan konfigurere adgangstilladelser baseret på rolle og enhed, så de har total synlighed for, hvem der får adgang til netværket fra en samlet styringsportal. Administratorer kan også få adgang til aktivitetsrevisioner og rapporter for at overvåge login, gateway -implementeringer og appforbindelser. Perimeter 81’s nul-trust-løsning har også to-faktor-godkendelse (2FA) til et ekstra lag af beskyttelse mod identitetsbaserede angreb samt DNS-filtreringsfunktioner, som giver administratorer mulighed for at blokere brugere fra at få adgang til specifikke websteder gennem en webbrowser.

Perimeter 81’s holistiske og brugercentriske platform er skybaseret, hvilket betyder, at organisationer kan skalere hele deres infrastruktur uden brug af ekstern hardware. Perimeter 81 er fuldt kompatibel med Windows, Mac, iOS og Android samt Linux og Chromebook for at sikre, at netværksadgang altid er sikker og enkel, uanset hvilken enhed der bruges. Vi anbefaler omkreds 81 som et stærkt, moderne VPN -alternativ til organisationer, der ønsker at sikre fjernadgang til deres virksomhedsnetværk, uden hardware eller kompleksitet ved at implementere en traditionel VPN.

Zscaler Privat adgang

Zscaler er en markedsledende leverandør i skybaseret websikkerhed, der skalerer til at vokse med klientens organisation. ZSCaler Private Access (ZPA) er deres nul-trust skybaserede løsning, der giver en problemfri, sikker forbindelse mellem fjernenheder og private applikationer, der kører på den offentlige sky eller inden for et datacenter. Det sikrer, at applikationer aldrig udsættes for internettet, så de er helt utilgængelige for uautoriserede brugere. ZPA understøtter både administrerede og ikke -styrede enheder og sikrer forbindelsen til enhver privat applikation, ikke kun webapps.

ZSCaler Private Access er bygget på et Foundation (Zero-Trust Network Access (ZTNA), hvilket betyder, at apps er forbundet til udgående til autoriserede brugere, snarere end det netværk, der udvides som med nogle traditionelle VPN’er. Dette betyder, at IP -adresser altid er skjult, og DDoS er umulig. Når de er autoriseret, kan brugerne få adgang til specifikke private apps uden at skulle få adgang til det samlede netværk, hvilket reducerer risikoen for den laterale spredning af ransomware. Fra ZPA Management Portal har administratorer granulær kontrol over at oprette og definere politiske navne, vælge de applikationer, som hver politik er forbundet med, og konfiguration af tilladelser til brugere og brugergrupper ned til individuelt applikations- og brugerniveau. Derudover bruger ZPA den samme ZSCaler Client Connector -app som deres internetadgangsløsning, Zia, for at sikre, at browseradgang er tilgængelig til webapps.

ZPAs løsning tager en bruger- og applikationscentrisk tilgang til adgang til sikkerhed. De segmenterede forbindelser mellem applikationer og brugerenheder gør denne løsning særlig god til at reducere lateral bevægelse. Fordi det er skybaseret, er ZPA hurtig til at implementere og ekstremt skalerbar, så organisationer behøver ikke at bekymre sig om at bruge ekstern hardware til at opgradere deres beskyttelse, når de vokser. Vi anbefaler Zscaler Privat adgang som en stærk sikker adgangsløsning for virksomheder på udkig efter problemfri fjernadgang for deres ansatte, der let skalerer og hjælper med at reducere truslen om ransomware -angreb.

FAQS

Hvordan fungerer VPN’er?

Du kan tænke på en VPN som en krypteret tunnel. Det skaber forbindelse mellem din enhed og en vært VPN -server. Du får derefter adgang til data fra vært VPN -serveren snarere end fra din egen enhed direkte. Dette maskerer effektivt din enheds -IP og placering, så du får adgang til indhold med immunitet.

Denne tunnel er helt sikker, hvilket betyder, at ingen kan overvåge den trafik, der passerer gennem tunnelen. Hackers vil ikke være i stand til at indlejre ondsindet kode på den trafik, der sendes til din enhed, mens du er i transit.

Hvad er fordelene ved at bruge en VPN?

 • Giver dig adgang til indhold uden at blive identificeret. Dette er især nyttigt til sikre sektorer eller journalister, der kan være i fare, hvis deres identitet eller kilder blev afsløret.
 • Forklar din placering. Som VPNS -maske, hvor din rigtige placering er, kan du få adgang til indhold, der er geografisk begrænset.
 • Forhindrer ondsindede aktører i at integrere malware i din internettrafik-dette er især nyttigt, hvis du har brug for at logge ind på offentlige Wi-Fi-netværk

Hvad skal du være opmærksom på, når du bruger en VPN?

 • Din forbindelse kan være lidt langsommere end hvis du ikke brugte en VPN
 • Du skal kontrollere, at din VPN har en politik uden logs, ellers kan den katalogisere dine “anonyme” aktiviteter
 • Nogle lande har forbudt VPN’er
 • Gratis VPN’er kan være usikre eller overvælde dig med annoncer

Stedfortrædende leder af indhold

Caitlin Jones er vicechef for indhold hos Expert Insights. Før han kom til Expert Insights, tilbragte Caitlin tre år på at producere prisvindende teknisk træningsmateriale og journalistisk indhold. Caitlin har en første klasse BA i engelsk litteratur og tysk og giver i øjeblikket vores indholdsteam strategisk redaktionel vejledning samt udfører detaljeret forskning for at skabe artikler, der er nøjagtige, engagerende og relevante.

Bedste VPN for virksomheder i 2023 og nogle at undgå

Med flere mennesker, der nogensinde har arbejdet eksternt, har Business VPN’er aldrig været mere populære. Vi ser på de bedste VPN’er for små virksomheder.

Paul Bischoff Tech Writer, Privacy Advocate og VPN -ekspert
@pabischoff OPDATERET: 6. juli 2023

Bedste VPN -virksomheder

En forretning VPN skaber en sikker og krypteret tunnel mellem brugerens enhed og virksomhedens netværk. Dette sikrer, at data, der transmitteres mellem dem, er beskyttet mod aflytning og uautoriseret adgang.

Dette gør det muligt for eksterne brugere eller afdelingskontorer at få adgang til virksomhedens interne netværksressourcer sikkert.

Der er en række dedikerede forretnings -VPN’er på markedet (mange tilbyder en række netværkssikkerhedsløsninger) såvel som forbruger VPN’er med forretningsplaner.

Vi kommer i masser af detaljer om hver af udbydere nedenfor, men i tilfælde af at du kun har tid til et hurtigt blik, er der nedenfor et resumé af de bedste VPN’er for forretning.

Bedste forretningsvpns:

 1. Perimeter 81 Vores #1 valg VPN for forretning. Servere er i stand til hurtige og stabile forbindelser, der kan håndtere alle slags netværkstrafik, herunder SSH, RDP, VNC og Telnet. Du kan endda oprette VPN’er til sted til stedet.
 2. Nordlayer Specialist Business VPN populær blandt små og mellemstore organisationer.
 3. Twingate Forretning VPN, der henvender sig til fjernteams med SSO-support, split tunneling, nul-trust-adgang og private gateways.
 4. Windscribe Budgetforretning VPN -option med top sikkerhedsfunktioner, brugervenlige apps og centraliseret faktureringsmulighed. God dokumentation, men mangler 24/7 support.
 5. Cyberghost Service af stor værdien med sikre apps, der er lette at installere og komme i gang. Nogle af de hurtigste servere, vi har testet.
 6. Ipvansk Hurtige servere med sikre og pålidelige forbindelser. Brugervenlige apps. Foretrækker 24 timers support.
 7. Expressvpn Omfattende netværk af hurtige servere. Højkvalitet kryptering og fungerer endda godt i Kina og UAE. Ikke den billigste mulighed på denne liste.

Bedste forretningsvpns – med et øjeblik

Vi har sammenlignet de vigtigste funktioner til de øverste VPN’er her. Foretrækker at læse de dybdegående anmeldelser? Start med Perimeter81 – vores #1 valg VPN for virksomheder.

Bedste forretningsvpns

Mens der er mange udbydere at vælge imellem, er ikke enhver VPN -service sammenlignelig. Vores øverste valg til de bedste VPN’er for erhvervslivet rangeres på følgende faktorer:

 • Tilbyder tjenester, der specifikt imødekommer virksomheder
 • Hastighed og stabilitet
 • Stærk sikkerhed
 • Antal samtidige forbindelser
 • Apps til Android, iOS, Windows og MacOS

1. Perimeter 81

Tilgængelige apps:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Perimeter 81 er en Specialist Business VPN. Det giver virksomheder mulighed for at implementere private VPN -servere, som personalet sikkert kan oprette forbindelse til hvor som helst i verden. Du kan nemt styre netværksaktivitet for hele dit personale uden en IT -grad fra et online instrumentbræt. Dette giver medarbejderne mulighed for sikkert at få adgang til filer, apps og andre ressourcer sikkert fra fjerntliggende placeringer.

Nøglefunktioner:

 • Designet til distribuerede virksomheder
 • Inkluderer applikationshegn
 • Kan implementere SASE
 • Beskyttelse af lokaler og skykonti
 • Kontrollerer adgangsrettigheder

Perimeter 81 henvender sig til virksomheder med unikke sikkerhedsfunktioner som netværkssegmentering for at isolere følsomme data fra overtrædelser. Hvis din virksomhed har kontorer forskellige steder, kan du konfigurere webstedet til Site VPN’er for at forbinde de to netværk. Cloud VPN’er tillader fjernadgang og kan let skaleres op efter behov.

Alle data er krypteret med 256-bit AE’er. Hvis du ikke implementerer din egen VPN, kan du vælge mellem 700 offentlige servere på 36 lokationer rundt om i verden. Virksomheder kan overvåge adgang til VPN ved at logge og inspicere al trafik, der passerer gennem den.

Apps er tilgængelige til Windows, MacOS, Linux, iOS, Android og Chrome.

Fordele:

 • Henvender sig specifikt til virksomheder
 • Distribuer din egen server eller vælg mellem offentlige
 • Understøtter VPN’er til sted til stedet
 • Værtsapps og filer på VPN -serveren
 • Stærk kryptering
 • Understøtter netværkssegmentering

Ulemper:

 • Ikke den billigste mulighed på denne liste

Bedste VPN til forretning: Perimeter 81 er vores #1 valg . Den ‘Advanced Cloud VPN’ er en dedikeret funktion, der er specialbygget til forretningsbrug. Et stort netværk af hurtige servere, der er ekstremt tilpasselige. Velegnet til de fleste forretningsformål og tillader 5 samtidige forbindelser. Inkluderer en 30-dages pengene tilbage-garanti, så du kan prøve det risikofri.

Perimeter 81 kupon
Spar 20% på årlige planer
Kupon anvendes automatisk

2. Nordlayer

Tilgængelige apps:

Money-Back-garanti: 14 dage

Nordlayer er Nordvpns forretningsfokuserede service for små til mellemstore virksomheder. Du kan nemt konfigurere sikker fjernadgang til både kontornetværket og til internettet. Hver brugerkonto kan styres fra et enkelt, centraliseret kontrolpanel. Du kan tunnelforbindelser fra arbejdsenheder gennem 33 forskellige lande. Det er let at tilføje brugere og komplicerer fakturering.

Nøglefunktioner:

 • AES-256 kryptering
 • Dedikeret IP -indstilling
 • Fjernadgang og sted til stedet
 • Enhedssikkerhedsscanning

Tredjepartsgodkendelse fungerer med Gsuite, Onelogin, Okta og Azure. Apps er tilgængelige til Windows, MacOS, iOS, Android og Linux. Stærk kryptering og en kill switch Sørg for, at din organisations data er beskyttet til enhver tid. Nordlayer lover at hjælpe virksomheder, der har brug for støtte på mindre end tre timer.

Fordele:

 • Hurtige og pålidelige forbindelser
 • Militær kvalitet 256-bit kryptering for stort privatliv
 • Strenge politik uden logs ideel til privatlivets bevidste brugere
 • Ubegrænset båndbredde og ingen datakapsler
 • Apps til Windows, MacOS, iOS, Linux og Android

Ulemper:

 • Desktop -app kan tage nogle at vænne sig til

Stor lave omkostninger VPN: Nordlayer tilbyder stor værdi . En reel konkurrent i alle kategorier har stærke sikkerhedsfunktioner, hurtige hastigheder og enkel fakturering for virksomheder.

Her er vores fulde gennemgang af Nordvpn (bemærk, at denne anmeldelse er af forbrugerversionen).

Nordlayer -kupon
Spar 22% på den årlige plan!
Rabat anvendes automatisk

3. Twingate

Twingate er en ny VPN -forretning med nogle interessante funktioner, der adskiller den fra andre på denne liste. Twingate er en skybaseret service, der adskiller sig fra traditionelle VPN-løsninger takket være nul-trust adgangskontrol og gør gateways usynlig for internettet. Twingate kan implementeres uden at ændre netværksinfrastruktur og skaleres let.

Nøglefunktioner:

 • Adgangskontrol til applikationer
 • Enkelt sign-on
 • Rollebaserede adgangsgrupper

Twingate understøtter et enkelt tegn på (SSO), så personalet kun kan få adgang til de ressourcer, som det administrerer, giver dem. Det inkluderer apps på sky og lokale og fjerntliggende netværk. Opdel tunneling giver trafikken mulighed for kun.

Fordele:

 • Zero-Trust-adgangskontrol
 • Understøtter de fleste større single sign-on (SSO) udbydere
 • Let implementeret
 • Opdel tunneling

Ulemper:

 • Ikke en VPN, strengt taget

Let implementering: Twingate er en tillidsløs løsning til fjernteams, der bruger SSO. Der tilbydes en 14-dages gratis prøve på tidspunktet for skrivningen.

Twingate kupon
Spar 15% på en årlig plan
Rabat anvendes automatisk

4. Windscribe

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: TRE DAGE

Windscribe Har et tilbud, der er skræddersyet specifikt til teams og virksomheder, navngivet Scribeforce. Dette er en billig service, ideel til forretningsejere på et budget. Planen giver dig alle funktioner i en Windscribe Pro -plan, der inkluderer adgang til over 600 servere i mere end 50 lande. Du får også centraliseret fakturering og et panel fra dig kan konfigurere og styre hele dit team.

Windscribe tilbyder hurtige hastigheder og førsteklasses sikkerhed. Den bruger 256-bit kryptering med perfekt fremadrettet hemmeligholdelse, en dræbskontakt og DNS, IPv6 og WebRTC lækagebeskyttelse. En ny funktion blokerer annoncer og malware på alle enheder. Tjenesten logger ikke nogen oplysninger, der kan identificere dig.

Apps er tilgængelige til Windows, MacOS, iOS og Android. I øjeblikket kan et ubegrænset antal enheder tilsluttes under hver plan.

Fordele:

 • App har en indfødt firewall, der blokerer al ikke-VPN-trafik for at undgå datalækager
 • Mulighed for billigt budget for virksomheder
 • Blokerer annoncer og malware på al enhed
 • Hurtige serverhastigheder og pålidelige forbindelser

Ulemper:

 • Ingen ægte live chat vil frustrere nogle brugere
 • Mindre servere end andre på vores liste

Bedste budgetforretning VPN: Windscribe rammer gode hastigheder . Solid til forretningsbrug. Butikker ingen logfiler og bruger tunneleteknikker til god sikkerhed og privatliv. Mangler ægte 24/7 support. 3-dages pengene-tilbage-garanti.

Windscribe -kupon
$ 5.75 pr. Måned for den årlige plan
Rabat anvendes automatisk

5. Cyberghost

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 45 dage

Der er ingen dedikeret Business VPN-indstilling tilgængelig på Rumænien-hovedkvarter Cyberghost. Men det gør den bedste forretningsvpn til listen på grund af dets overkommelige priser og antal samtidige forbindelser i betalte konti.

Nøglefunktioner:

 • AES-256 kryptering
 • Dedikeret IP -indstilling
 • Valgfri Antivirus Suite

Denne udbyder har tilføjet nye servere i et frenetisk tempo. I øjeblikket er der mere end 9.000 servere spredt over 91 lande, men vi forventer, at dette fortsætter med at gå op på mellemlang sigt. Den ekstra fordel for virksomheder er, at det har en intern politik for ikke at gemme nogen datalogfiler, så indholdet af kommunikation skal forblive skjult, selv fra systemadministrator. Der er apps til både Android og iOS samt desktop support til Windows, MacOS og Linux. En enkelt konto giver mulighed for syv samtidige forbindelser.

Denne VPN-service bruger 256-bit AES-kryptering på OpenVPN-protokollen som standard sammen med 2.048-bit RSA-taster og MD5 HMAC-godkendelse. Der er også en internetdrillskontakt, der betyder, at webtrafikken vil blive standset, hvis forbindelsen falder uventet.

Syv enheder kan oprette forbindelse på samme tid med en konto.

Fordele:

 • Nogle af de hurtigste servere, vi har testet
 • Kill switch på alle apps og holder ingen logfiler
 • Apps er lette at installere og bruge

Ulemper:

 • Ingen forretningsspecifik service
 • Ikke egnet til dem, der har brug for kontrol med avancerede funktioner

Begyndernes valg: Cyberghost er let at bruge . Fantastisk privatliv med nul logfiler og DNS -lækagebeskyttelse. Fjern blokering af populære streamingplatforme og begrænsede tjenester. 45-dages pengene tilbage-garanti.

Her er vores fulde gennemgang af Cyberghost.

Cyberghost -kupon
Spar 82% på den 2 -årige plan + 2 måneder gratis
Rabat anvendes automatisk

6. Ipvansk

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Ipvansk fortsætter i venen ved at have en nul-logs-politik. Det kombinerer det med stive krypteringsprotokoller og et fokus på hurtige hastigheder for at levere et robust produkt generelt.

Nøglefunktioner:

 • Ubegrænsede samtidige forbindelser
 • Meget høje hastigheder
 • WiFi -beskyttelse

I øjeblikket er der mere end 2.000 servere spredt over hele verden med et anstændigt udvalg på hvert kontinent. Krypteringsstandarder er på samme måde imponerende. IPVanish bruger 256-bit kryptering på OpenVPN-protokollen som standard, SHA512-godkendelse og en DHE-RSA 2.048-bit nøgleudveksling med perfekt fremadrettet hemmeligholdelse. En internetdrillskontakt er tilgængelig i alle klienter.

Der er apps til både iOS og Android samt desktop -programmer til Windows og MacOS. Der er ingen grænse for antallet af enheder, du kan oprette forbindelse til tjenesten samtidig med en konto.

Fordele:

 • Imponerende hastigheder og pålidelige forbindelser
 • En temmelig grundig videnbase kan søges på virksomhedens websted
 • DNS og IPv6 lækagebeskyttelse, tilslutning af trafik og en dræbskontakt er alle indbygget i

Ulemper:

 • Ingen forretningsspecifik service
 • Se andre steder, hvis du har brug for at bruge apps i Kina
 • Tilbyder ikke nogen browserudvidelser

Hurtig og pålidelig: IPVanish har et stort netværk af servere . Uheldede netværk opnår gode hastigheder. Stærke sikkerheds- og privatlivsfunktioner. Kunne gøre med at have live kundesupport. 30-dages pengene tilbage-garanti.

Læs vores fulde anmeldelse af IPVanish.

Ipvansk kupon
Spar 72% på 2 -årig plan
Rabat anvendes automatisk

7. Expressvpn

Tilgængelige apps:

VPN -ratings:

Money-Back-garanti: 30 DAGE

Expressvpn Har tusinder af servere spredt over 94 lande, hvilket betyder, at det er et ret godt valg for medarbejdere, der muligvis skal rejse ofte eller arbejde eksternt. Det største udvalg er i Europa, Nordamerika og Asien og Stillehavet med et mindre antal i Afrika og Mellemøsten.

Nøglefunktioner:

 • Stærk kryptering
 • Adgangskodeadministrator
 • Privat DNS

VPN-tjenesten er en favoritfavorit hos brugerne, da den tilbyder hurtige hastigheder kombineret med kryptering af militær kvalitet. Beskyttelsesbevidste brugere vil være glade for, at ExpressVPN ikke gemmer nogen trafiklogfiler. Den eneste lille smule metadataopbevaring vedrører datoen (ikke tid) for forbindelse, valg af serverplacering og total anvendt båndbredde.

Det hjælper, at ExpressVPNs hovedkvarter er på de britiske Jomfruøer, og det behøver derfor ikke at overholde nogen obligatoriske love om opbevaring af data. Dette betyder, at det også er ude af jurisdiktion for vestlige statslige agenturer.

Krypteringsstandarder er strenge. Udbyderen bruger 256-bit AES-CBC som dens standardkrypteringsprotokol såvel som både HMAC-godkendelse og perfekt fremadrettet hemmeligholdelse. Der er en Internet Kill Switch inkluderet, som virksomheden omtaler som en ‘netværkslås’.

Det er ikke særlig generøst, når det kommer til samtidige forbindelser, men med maksimalt tilladt fem enheder på en enkelt plan.

Apps er tilgængelige til både iOS og Android såvel som desktop -software til Windows, MacOS og Linux.

Fordele:

 • Høje hastigheder til download og videostrømning
 • Solid privatliv og sikkerhed
 • Store muligheder for at fjerne blokering af geo-låst indhold

Ulemper:

 • Ingen forretningsspecifik service
 • Lidt dyrere end nogle andre muligheder
 • Power-brugere kan finde de avancerede indstillinger begrænsede

Fantastisk allrounder: Expressvpn holder sin egen . Et hurtigt og pålideligt valg, der med sikkerhed fjerner de mest begrænsede steder. Store privatlivsfunktioner og holder ingen logfiler. En af de få VPN’er, der skal arbejde i Kina og UAE. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Expressvpn -kupon
Gem: 49% på den årlige plan
Kupon anvendes automatisk

Find de bedste forretnings -VPN’er: Vores metodologi

Der kan være en masse VPN’er på markedet, men mange er simpelthen ikke egnede til små og mellemstore virksomheder. Vores metode til at finde de bedste VPN’er til en virksomhed involveret på udkig efter dem, der giver følgende:

 • Forretningsorienteret: De fleste VPN’er på markedet imødekommer enkeltpersoner snarere end virksomheder. Vi søgte efter dem, der tilbyder tjenester specifikt til virksomheder. For eksempel forstår vi, at du muligvis er nødt til at være vært for ressourcer, som personalet sikkert kan få adgang til eksternt.
 • Fart: Tiden er penge, og dette gør en VPN’s hastighed desto vigtigere. Ved at teste hver virksomhed VPN for os selv er vi i stand til at bestemme dets præstationsniveau. Vi ser efter de hurtigste VPN’er, som alle bør omfatte ubegrænset båndbredde. Dette giver mulighed for hurtigere filoverførsler og forbindelser til fjerntliggende virksomhedsservere.
 • Fjern blokering: Desværre er der mange geografiske begrænsninger på nettet. Dette inkluderer populære nyhedswebsteder og online banktjenester. Hvis du vil have, at dit team skal have adgang.
 • Sikkerhed: Hacks, vira og dataovertrædelser er blot nogle af de sikkerhedstrusler, som din virksomhed står overfor på daglig basis. Vi ser efter hver VPN, vi anbefaler at tilbyde avanceret kryptering og lækagebeskyttelse på et minimum. Imidlertid tilbyder mange af de bedste VPN’er for virksomheder langt mere end dette.
 • Privatliv: Den VPN, du bruger, skal betjene en politik uden logs. Dette betyder, at det ikke holder nogen identificerende logfiler over brugere, beskytter privatlivets fred ikke kun for din virksomhed, men hele personalet, der bruger det. Ikke hver VPN kan dog stole på. Derfor har vi set på over 140 VPN -logningspolitikker for at finde det bedste.
 • Brugervenlighed: Fra at oprette VPN for første gang til at tilføje eller fjerne brugere, skal oplevelsen være ligetil. De bedste VPN’er til virksomheder leverer begyndervenlige apps og 24-timers support via live chat og e-mail. Derudover er der ingen mangel på opsætning og fejlfindingsvejledninger, hvis du har brug for dem.
 • Værdi for pengene: Den gode nyhed er, at de bedste VPN’er for virksomheder giver en række muligheder, der passer til alle budgetter. Din virksomhed kan spare endnu mere, når du bruger en af ​​VPN -rabatkuponer, vi har leveret i dette indlæg. Bedre stadig kan du prøve VPN-risikofri, fordi hver enkelt inkluderer en pengene-tilbage-garanti.

Business VPN FAQ

Hvorfor har jeg brug for en Business VPN?

Virksomheder kan bruge en VPN til to vigtigste ting: sikker adgang til internettet og tilslutning til en virksomhedsserver, hvor medarbejderne sikkert kan få adgang til filer, apps og andre virksomhedsressourcer.

En VPN opretter en krypteret forbindelse over internettet mellem to enheder, typisk en smartphone eller en bærbar computer og en server. Krypteringen forhindrer tredjepart som hackere, regeringer og internetudbydere fra at snuppe på data, når det passerer mellem disse to enheder. Dette er især nyttigt for eksterne medarbejdere, der har brug for sikker internetadgang fra ubeskyttede netværk på hoteller, lufthavne og caféer.

En VPN kan også give personalet mulighed for sikkert at få adgang til filer, dokumenter, apps, printere og andre ressourcer på VPN -serveren, som om de var på et lokalt netværk. For eksempel kunne en medarbejder oprette forbindelse til en app på VPN -serveren til at skrive og redigere dokumenter uden nogensinde at downloade disse dokumenter til deres egen enhed.

Hvordan opretter jeg en VPN til min virksomhed?

Det er ret let at oprette en VPN. Medarbejdere bliver nødt til at downloade VPN -udbyderens app på deres bærbare computer og/eller smartphone. De kan derefter bruge appen til at oprette forbindelse til VPN -serveren, som krypterer alle dataene, før den forlader enheden.

Hvis du kører din egen VPN -server, kan du gemme filer eller host -apps på det, som medarbejderne kun kan få adgang til, mens de er tilsluttet. Du har brug for en måde at administrere brugeroplysninger på – enten adgangskoder eller en anden slags nøgle. Heldigvis vil de forretningsorienterede VPN’er, vi anbefaler ovenfor, tage sig af det meste af dette for dig.

Skal jeg bruge en gratis forretningsvpn?

En gratis VPN -service lyder som en attraktiv mulighed for virksomheder, der ønsker at skære ned på udgifterne og undgå unødvendige omkostninger. Men vi må advare dig om, at denne proces indebærer en betydelig grad af risiko.

Gratis VPN’er har ikke store servernetværk spredt over hele verden, strenge krypteringsstandarder eller hurtige forbindelser, der er en hæfteklamme med betalte muligheder. Den svage kryptering betyder, at din virksomhed kan være modtagelig for et hackingforsøg og en reel trussel om datatab. Langsomme hastigheder vil resultere i længere ventetider for filoverførsler eller forbindelser til fjerntliggende virksomhedsservere.

I nogle tilfælde har gratis VPN -tjenester også kraftigt indsat sporing af cookies, udvindede brugerdata og solgt dem til annoncører for et overskud. Vi er temmelig sikre på, at du ikke ønsker, at det skal ske med dine medarbejdere, hvorfor vi synes, det er i din bedste interesse at springe dem over.

Hvordan beskytter VPN’er eksterne medarbejdere?

Internettet har bidraget til at nedbryde barrierer for kommunikation, bringe folk tættere sammen og demokratisere adgangen til information. Virksomheder er ikke længere begrænset til det talent, der er tilgængelige i deres by/by – de kan skure kloden for medarbejderne og bruge eksterne medarbejdere til at skalere.

Sådanne tendenser fanger nu på. I øjeblikket anslås det, at ca. 2.8 procent af den globale arbejdsstyrke arbejder nu hjemmefra. Tallet repræsenterer en stigning på 105% fra 2005. Og efter den covid-19-pandemi ser det meget sandsynligt, at efterspørgslen efter fjernarbejde stiger.

For virksomheder, der ansætter fjernarbejdere, er det vigtigt, at deres data er beskyttet og krypteret. Dette holder det væk fra enhver ondsindet enhed, der måtte forsøge at snuppe ind. En VPN vil hjælpe med at mindske disse risici i betydelig grad.

På samme tid rejser medarbejderne på off-site møder, salgsbesøg og andre forretningsbehov. De opretter muligvis forbindelse til offentlig WiFi i kaffebarer, indkøbscentre, hoteller eller caféer. Sådanne netværk betragtes ikke som utroligt sikre. Hundredvis af mennesker er forbundet til enhver tid, der repræsenterer en sikkerhedsfare.

En anden faktor, der skal overvejes, er den stigende trussel om cyberkriminalitet – specifikt virksomhedsspionage. De mest almindelige måder at opnå dette på er e -mail- og kreditkorttyveri med hackere, der er ivrige efter at målrette de svageste links i kæden. Dette er hovedsageligt medarbejdere, der bruger deres personlige telefoner til forretningsopgaver såvel som andre usikrede enheder, der er forbundet til netværket.

I 2014 blev mere end 16 millioner mobile enheder verden over inficeret af malware ifølge Alcatel-Lucents Motive Security Labs. Virksomheder mistede over 400 milliarder dollars til cyberkriminalitet samme år. En rutinemetode er for hackere at prøve at målrette mod smartphones som en måde at indtaste systemet. Derfra kan de overtræde firewalls og udføre angreb på benægtelse af service for at stjæle data.

Det er ikke kun store virksomheder, der kommer under angreb, og små virksomheder føler også virkningen. En Malwarebytes Ransomware -rapport afslørede konklusioner om, at 22% af små virksomheder ramte af ransomware -angreb faktisk måtte straks ophøre.

I et sådant scenarie giver det perfekt mening at hoste et par dollars hver måned for at sikre din virksomhed. Så længe dine medarbejdere har VPN -apps installeret på deres bærbare computere og telefoner, kan du sove lettere om natten.

Hvad skal jeg kigge efter i en forretningsvpn?

For det første anbefaler vi, at du bruger en VPN, der er beregnet specifikt til forretningsbrug. Dette vil sikre, at det har den nødvendige funktionalitet og sikkerhed, og opfylder lovgivningsmæssige overholdelsesstandarder.

Virksomheder bør overveje et par faktorer, når de vejer forskellige VPN -indstillinger:

 • Sky eller selvhostet? De fleste af de VPN’er, vi anbefaler ovenfor, fungerer i skyen. Dette gør dem meget lettere at oprette, styre og skalere. Du kan være vært for filer og apps på Cloud VPN -serveren, som medarbejderne kan eksternt få adgang til ved hjælp af VPN -apps. Alternativt kan du være vært for din egen VPN-server enten i skyen eller på stedet, men ved, at det vil kræve flere it-ressourcer og ekspertise.
 • Et godt instrumentbræt. Det kan virke overfladisk, men et godt designet instrumentbræt til styring af VPN-konti og adgangsprivilegier på tværs af din virksomhed vil gå langt med at holde medarbejderne tilsluttet og sikret.
 • Site-to-site: Medarbejdere er ikke de eneste, der kan bruge en VPN. Du kan også oprette en sikker tunnel mellem to netværk med en VPN. Dette kaldes et sted-til-sted VPN, og det er nyttigt for virksomheder med flere kontorer, for eksempel.
 • Skalerbarhed: Hvis du planlægger at gå på en ansættelsesfunktion, skal du sørge for, at din VPN kan følge med. Tilføjelse og fjernelse af adgang og konti til VPN -serveren skal være let. Hold også øje med prisen.
 • Sikkerhed: Dette siger sig selv, men sørg for at vælge en sikker VPN. Det betyder stærk kryptering, forebyggelse af lækage, godkendelse og en politik uden logs fra VPN-udbyderen. Hold øje med funktioner som to-faktor-godkendelse, perfekt fremadrettet hemmeligholdelse og moderne, open source VPN-protokoller.
 • Segmentering: Ved at dele dit netværk i mindre dele kan du bedre beskytte kritiske data, mens du stadig giver adgang til andre filer og apps.
 • Support: Hvis du vælger en af ​​de VPN’er, vi anbefalede, er du sandsynligvis ikke certificeret som netværksadministrator. Det betyder, at du måske støder på problemer, som du har brug for hjælp til. Sørg for at vælge en VPN med kyndig og hurtig – præference live – kuster support. Nogle støtte er begrænset til arbejdstiden for det land, hvor VPN er baseret, så sørg for at kontrollere, hvornår der er support til rådighed.

Business VPN -alternativer

For virksomhedsmiljøer er VPN’er muligvis ikke den mest passende løsning. For forbindelser til sted-til-sted mellem geografisk fjerne kontorer og datacentre, der især findes flere mere moderne alternativer:

 • MPLS eller multi-protokol-label-switching, ruter data ved hjælp af etiketter i stedet for offentlige IP-adresser. Det muliggør trafikprioritering, er mindre sårbar over for usikre IP-opslag og lider generelt mindre latenstid end et sted-til-sted VPN.
 • Ztna. Zero Trust Network Access Solutions fungerer på applikationslaget og er i modsætning til VPN’er uafhængige af netværket. I stedet er brugerne tilsluttet direkte til applikationer baseret på brugerverifikation og enhedsstilling. Ansøgninger er skjult for internettet, hvilket reducerer angrebsoverfladen. Dette er den ordning, der bruges af Twingate.
 • Cloud VPN. Oprettet ved hjælp af SD-WAN (softwaredefineret bred er netværk), sky VPN’er kan være hurtigere, mere sikre og kræve mindre vedligeholdelse end traditionelle VPN’er. SD-WAN Cloud VPN’er implementeres bedst med SASE eller Secure Access Service Edge, som giver organisationen et enkelt, centraliseret syn på hele netværket.
 • Lejede kredsløb, også kendt som lejede linjer, er permanente og private forbindelser mellem to eller flere placeringer. Lejede kredsløb er dyre og gælder kun for meget store virksomheder.

Nogle VPN’er for at undgå

Når du vælger en Business VPN, vil du gerne tro, at udbyderen vil gøre alt, hvad det kan for at beskytte data og beskytte din virksomhed mod eksterne trusler. VPN -udbydere har et moralsk ansvar for at opfylde deres side af forhandlingen. Men ikke alle virksomheder har dette princip kære – vi føler, at du skal afstå fra at bruge dem.

1. Holavpn

Israel-baserede Hola, der betjente en gratis peer-to-peer VPN-udvidelse til Chrome, havde engang en brugerbase på næsten 50 millioner. Desværre implementerede det de maskiner, den blev installeret på som bonde i en massiv botnet -hær.

En del af Hola -brugernes individuelle båndbredde blev brugt til at deltage i ting som distribueret benægtelse af service (DDoS) -angreb, fremme piratkopieret indhold og distribuere pornografi. Og det er uden nogen brugert samtykke overhovedet.

2. BetterNet

BetterNet eksemplificerer, hvorfor du skal holde dig væk fra gratis VPN’er. Det viste sig at indeholde malware, krænke sin egen privatlivspolitik og omdirigere brugere til websider, hvor det stod for at tjene penge. Det loggede brugeroplysninger for at betjene dem reklamer fra tredjepart.

Oven på alt dette er hastigheder langsomme, og serverne er upålidelige. BetterNet har meget lidt at tilbyde forbrugere og endnu mindre for virksomheder.

3. Purevpn

Medierapporter har oplyst, at den velkendte betalte VPN-udbyder PureVPN samarbejdede med FBI for at identificere Massachusetts-beboer Ryan Lin, som antages at forfølge en navngivet 24-årig kvinde.

Ryan havde angiveligt brugt PureVPN til at dække sine spor, mens han forsøgte at afpresse kvinden. FBI ropede i PureVPN, efter at en klage blev indgivet.

På sin side insisterer PureVPN på, at det ikke registrerede indholdet af Ryans kommunikation, mens han var tilsluttet sine servere, men virksomheden praler af en ‘no-logs’ politik forud for denne episode.