Føj Surfasy til Chrome

VPN’er gør en masse arbejde med at bundle og derefter pakke ud hver datapakke. Routing over internettet til Washington og tilbage til en server tæt på testcomputeren involverer en masse ekstra afstand. Så ydelsen af ​​ping- og downloadhastighederne i dette eksempel er imponerende. Dette er dog ikke et meget praktisk scenarie i den virkelige verden. For en mere realistisk applikation kan nogen fra USA på ferie i Den Dominikanske Republik måske bruge en VPN til at få adgang til amerikanske tv -websteder. Lad os se på en standardforbindelse til Miami:

Surfeasy Review 2019 – Hold Surfasy Hold logfiler?

Opera -software, der gør browseren med samme navn, købte Surfasy i 2015. Det har investeret meget i sin VPN -service lige siden. Det Norge-baserede browserfirma holdt Surfasy hovedkvarter i Toronto, Canada. Det koordinerer nu udviklingshold i begge lande for at forbedre Surfasy VPN -oplevelsen med sine browserudviklernes færdigheder. Siden han købte virksomheden har Opera udvidet serverplaceringerne af Surfasy fra 13 lande til 25. Virksomhedens samlede servertælling er i øjeblikket 1.000. Kinas Qihoo købte operasoftware i juli 2016.

Fordele

  • Gratis version tilgængelig
  • Live support
  • Versioner til Windows, Mac, iOS og Android
  • Let at bruge
  • Ingen dataforbrugsmåler

Ulemper

  • Baseret i Canada
  • Relativt lille servernetværk
  • Ingen Linux -version

Bundlinie

En voksende VPN -service, godt understøttet af et innovativt moderselskab.

Ud over at få adgang til tjenesten via en app, kan du downloade en tilføjelse til Chrome- og Opera-browserne. Virksomheden tilbyder en syv-dages pengene-tilbage-garanti på sin premium-service. Den gratis service giver adgang til en kortere liste over servere, der er placeret i 16 lande. Denne kortere liste inkluderer stadig store nationer, såsom USA, Canada, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Japan og Australien.

Hvor meget koster Surfasy?

Den grundlæggende plan er helt gratis. Den gratis version har en månedlig dataforbrugsgrænse på 600 MB. Brugsniveauet nulstilles ikke i begyndelsen af ​​hver måned, men på samme dag i den måned, hvor du installerede softwaren. Virksomheden tilbyder to abonnementsmuligheder på sin betalte pakke, som er et en-måneders abonnement eller en etårig serviceplan.

Surfasy prisplan

Du kan betale med et kreditkort eller betalingskort, hvis du har Visa eller MasterCard. Virksomheden accepterer også betalinger via PayPal.

Der er faktisk andre serviceplaner tilgængelige, men du kan ikke få adgang til dem direkte fra hjemmesiden. Du vil læse mere om disse muligheder senere i denne rapport.

I både en måned og et års planer har du tilladelse til fem samtidige forbindelser. Med den gratis service har du kun tilladelse til en forbindelse.

Hvilke funktioner har Surfasy?

De vigtigste funktioner i alle pakker er:

• Kundesupport via telefon, e -mail og live chat, syv dage om ugen
• Ultra hurtige servere
• Bedst inden for klassesikkerhed og kryptering
• Automatisk WiFi -sikkerhed
• Ingen logfiler

Med den betalte version får du også:

• Syv-dages pengene-tilbage-garanti
• Torrent privatliv
• Tracker -blokering
• Op til fem samtidige forbindelser
• Ubegrænset dataforbrug

Surfasy logfiler og placering

Virksomhedens placering i Canada kan bekymre.”Det betyder, at det ikke engang ville bede om en retsafgørelse i nogle omstændigheder. Det hævder dog, at det ikke holder nogen brugslogfiler, så det er vanskeligt at se, hvilke oplysninger det kan tvinges til at udlevere.

Surfasy Security and Privacy

Logningspolitikken for VPN -virksomheder er vigtig, fordi en af ​​de vigtigste grunde til at abonnere på en VPN er at skjule dine aktiviteter på nettet. Indehavere af ophavsret tager undertiden folk til retten for at downloade kopier af mediefiler uden at betale for dem. De sporer disse downloadere ved at læne sig på de virksomheder, der kører downloadserverne for at udlevere deres adgangsregistre.

SurfEasy byder torrenters og maskerer IP -adresserne til dem, der beskæftiger sig med at downloade filer. Så hvis et juridisk team sporer dem, der har downloadet filer, ville det få VPN’s IP -adresse fra downloadwebstedets adgangslogfiler. Anklagemyndighederne kunne derefter få en retsafgørelse mod VPN -selskabet for at finde ud af, hvem der brugte denne IP -adresse på det bestemte tidspunkt. Så hvis SurfEasy holdt logfiler, ville der ikke være nogen mening i at betale for tilslutningsteknologi, fordi du stadig kunne spores.

Surfasy -tjenesten inkluderer en annoncetracker -blok, som er sjælden blandt VPN’er. Når du surfer på nettet, skal de websteder, du besøger, kopiere små programmer og datafiler kaldet cookies på din computer. Har du nogensinde bemærket, at hvis du besøger et kommercielt websted, overalt, hvor du surfer efter det, bærer annoncer for det firma, eller for produkter, der ligner dem, som webstedet havde? Dette kaldes retargeting, og det er muliggjort af cookies. Tracker -blokeringselementet i Surfasy stopper denne praksis.

ISPS er undertiden påkrævet for at filtrere adgang til visse typer websteder, såsom torrent -websteder. I dette tilfælde læser de simpelthen destinationsadressen på hver datapakke, der passerer gennem deres routere og slipper enhver, der indeholder en på en liste over forbudte adresser. VPN’er som Surfasy krypterer hele datapakken for at forhindre detektion. Imidlertid har hver pakke på internettet brug for et overskrift med en læselig adresse, ellers ville routere ikke vide, hvor de skal sende den videre til. Således bærer VPN din pakke inde i en anden, der er adresseret til deres server. Når pakken ankommer, bliver den ubundne, dekrypteret og sendt til den tilsigtede destination.

SurfEasy bruger OpenVPN -protokollen til at kryptere datapakker fra Windows -enheder, Mac’er og Android -systemer. Den bruger IPsec til at kryptere pakker fra iOS -enheder. Begge disse systemer bruges i vid udstrækning af VPN’er og giver ukorrekt privatlivets fred.

Surfasy -systemet har yderligere to funktioner til at holde din kommunikation privat. Din computer kan oprette forbindelse til ethvert wifi -hotspot, som du passerer, selvom den bærbare computer er i dvaletilstand, så en Surfasy WiFi -sikkerhedsmulighed krypterer alle WiFi -kommunikation automatisk. Den anden sikkerhedsfunktion er en dræbskontakt, der kan tændes eller slukkes. Dette forhindrer din computer i at oprette forbindelse til ethvert netværk, hvis VPN -tjenesten ikke kører, eller ikke kan kontaktes.

Surfasy gratis version

Det bedste udgangspunkt for at komme i Surfasy er sandsynligvis gennem installation af den gratis version. Du kan finde det ved at klikke på knappen “Tilmeld gratis” øverst på hjemmesiden. Processen begynder, når du indtaster din e -mail -adresse på følgende skærmbillede.

Surfasy gratis konto

Tjek din indbakke for en e -mail fra Surfasy. Klik på knappen “Bekræft e -mail” for at få din konto opsat.

En ny browserfane åbnes med en skærm til oprettelse af adgangskode. Indtast din nye adgangskode to gange for at fortsætte. Klik på knappen på den næste skærm for dit operativsystem for at downloade softwaren.

Surfasy gratis konto

Klik bagefter på den downloadede fil for at starte installationsguiden. Klik gennem installationsprocessen for at afslutte opsætningen. Applikationen åbner ikke automatisk, når installationen er færdig, så find den på dit skrivebord og åbn appen. Du bliver måske spurgt, om du vil have din firewall til at lade programmet fortsætte.

Sådan bruges Surfasy

Første gang du klikker på appen for at åbne den, får du en skærm, der beder dig om at oprette en konto. Du har allerede oprettet en konto, så klik på “Har allerede en konto?”Og log ind på det næste skærmbillede. Efter et par pop-up-meddelelser forsvinder appen. Du tror måske, at det er faldet om, men kig efter det røde skjold i bunden af ​​dit skrivebord og klik på det.

Surfasy Client

Dette åbner appen.

Surfasy Client

Klik på klodesymbolet øverst i vinduet for at få adgang til listen over serverplaceringer. Klik på en af ​​disse får forbindelsen i gang. Globen vil ændre sig til det tilsluttede lands flag, når din VPN -server har sparket ind. Skift placeringen ved at klikke på flaget og vælge et andet land fra rullelisten.

Surfasy Client

Tilbage på hjemmesiden kan du kontrollere dine kontooplysninger på brugerens instrumentbræt.

Surfasy Client

Du kan også se en registrering af din gennemstrømning inden for appen ved at klikke på “Din brug” i den vandrette menulinje.

Surfasy Client

Abonnering på Surfasy

Selvom du kan vende tilbage til hovedtilmeldingssiden på Surfasy -webstedet for at tilmelde dig den betalte service, kan du også købe premium -pakken inden for brugerkontoområdet. Faktisk får du et bredere udvalg af abonnementsaftaler i afsnittet “Opgradering” af klientområdet, end du gør fra hovedtilmeldingssiden.

Priserne for Ultra -indstillingen (fem samtidige forbindelser plus torrenting) er de samme som dem, du ville betale ved at tilmelde dig på hovedabonnementssiden på webstedet. Her er der også to billigere muligheder tilgængelige, som giver dig en eller fem samtidige forbindelser.

Surfasy Abonner

Udfyld faktureringsdetaljerne, give et visum- eller mastercard -nummer, eller vælg at betale med PayPal. Du vil modtage en bekræftelses -e -mail om dit køb, men det er ikke nødvendigt at downloade mere software mere. Easysurf fjerner automatisk databrænsen fra den app, du allerede har installeret, og viser de nye betingelser for din konto i instrumentbrættet.

Surfasy kundesupport

Der er et link til Helpdesk fra en rullemenu tilgængelig fra indstillingerne COG.

Surfasy kundesupport

Klik på “Kontakt support” åbner en fane i din standardbrowser og fører dig til supportsiden på Surfasy -webstedet. Dette er en FAQ -side. “Hjælp” -boblen i nederste højre hjørne af skærmen giver dig et søgefelt til at indtaste et spørgsmål.

Foreslåede artikler vil blive opført som svar på dit spørgsmål. Hvis ingen af ​​disse løser dit problem, kan du klikke på knappen “Forlad os en besked” for at stille et spørgsmål. Dette er ikke et live chat -system; Du indtaster din e -mail -adresse og stiller et spørgsmål, så svarer nogen via e -mail.

Surfasy kundesupport

Du kan komme til en større version af hjælpanmodningsformularen ved at klikke på “Indsend en anmodning” øverst på hjælpesiden.

Der er ingen live chat til support. En fræk måde at få øjeblikkelig kontakt er at vende tilbage til hovedsiden og klikke på linket “Chat med os” i nederste højre hjørne af skærmen. Denne kanal er virkelig beregnet til salgsteamet, men de er i stand til at besvare spørgsmål om tjenesten. Dog er chatsystemet ikke altid bemandet.

Du kan også bare sende teamet en e -mail eller ringe til supporthotline, hvis du er i USA, Canada eller Storbritannien.

Surfasy kundesupport

Surfasy Browser Add-On

Du kan få adgang til browser -software fra fanen Download på dit konto Dashboard på Surfasy -webstedet. Du kan vælge at installere en tilføjelse til operabrowseren, til Google Chrome eller begge dele.

Klik på knappen på din valgte download for at få processen i gang. Her er skærmen at tilføje på anlægget til Chrome:

Surfasy Browser Extension

Når installationen er afsluttet, vil du se det røde skjold på applikationen placeret ved siden af ​​adresselinjen i din browser.

Installation af browserversionen får dig en højere datagrænse, men udseendet af tilføjelsen er nøjagtigt det samme som appen.

Surfasy Browser Extension

Tilføjelse af Chrome -versionen stødte endda min datafordeling til den generelle Windows -app også.

Er surfeasy hurtigt?

Som en generel tommelfingerregel for enhver VPN -service er du bedre til at oprette forbindelse til en server tæt på din destination. Dette er vigtigt, hvis du vil få adgang til et medieside med regionale begrænsninger, fordi det vil forhindre dig i at få adgang til dets indhold, hvis du ikke er i dets land. Lad os tjekke nogle hastighedstesteksempler.

Surfasy har en mulighed for en optimeret VPN -serverplacering, som den vælger automatisk, hvis du bruger browserversionen. Med appversionen skal du specifikt vælge denne indstilling som et sted fra rullelisten.

Forbindelse i Den Dominikanske Republik til et websted, der er vært for et par miles ad vejen, giver følgende ydelse:

Surfasy Speed

Den optimerede servervalg tildelte et adgangspunkt i Washington DC. At køre en hastighedstest til den lokale testserver gav følgende resultater.

Surfasy Speed

VPN’er gør en masse arbejde med at bundle og derefter pakke ud hver datapakke. Routing over internettet til Washington og tilbage til en server tæt på testcomputeren involverer en masse ekstra afstand. Så ydelsen af ​​ping- og downloadhastighederne i dette eksempel er imponerende. Dette er dog ikke et meget praktisk scenarie i den virkelige verden. For en mere realistisk applikation kan nogen fra USA på ferie i Den Dominikanske Republik måske bruge en VPN til at få adgang til amerikanske tv -websteder. Lad os se på en standardforbindelse til Miami:

Surfasy Speed

Ved hjælp af det optimerede placeringsvalg af Washington DC forbedrede VPN faktisk hastigheden på forbindelsen lidt.

Surfasy Speed

En turist til DOM -rep fra Storbritannien vil måske bruge en VPN til at hente britisk tv, mens du er på ferie. De fleste mediesider blokerer adgang uden for landet. Her er en standardforbindelse til London fra Den Dominikanske Republik uden VPN anvendt:

Surfasy Speed

Anvendelse af den surfasy-anbefalede VPN-server i Washington får lidt bedre downloadresultater. Men det får ikke en brit ind i BBC iPlayer.

Surfasy Speed

Ved at skifte til en britisk-baseret Surfasy Sever er downloadhastighederne lidt forbedret, og britiske mediesider bliver narret til at tro, at adgangen er fra landet.

Surfasy Speed

Skal jeg abonnere på Surfasy?

Omtalen af ​​overlevering af data til de myndigheder, der er skrevet til servicevilkårene til Surfasy, kan godt bekymre brugere i Canada. Virksomhedens nye kinesiske ejerskab kan også gøre det til et dårligt valg for dem, der er bosiddende i Folkerepublikken. Men hvis du er en rejsende, der besøger lande med elendige internethastigheder, vil du stadig være i stand til at få adgang til dine hjemme -tv -websteder med en Surfasy VPN.

Den gratis service fungerer godt til beskyttet adgang. Det inkluderer den øjeblikkelige WiFi -beskyttelsesfunktion, men du er nødt til at få en betalt konto for at drage fordel af Ad Tracker Block og Torrent Anonymity. Hvis du spiller spil online eller stream -video, kan du snart gabble den gratis datatilladelse. Den billigste betalte mulighed med kun en forbindelse skal holde dig beskyttet online for meget lidt penge.

Yay!
• Gratis version (med dataforbruget begrænset)
• 24/7 support via telefon eller e -mail
• Selvinstallation på Windows, Mac’er og smartphones
• Brugervenlig app og browser-tilføjelse
• Billigere versioner med færre faciliteter
• Op til fem samtidige forbindelser på betalt plan
• WiFi Protection, Ad Tracking Blocker og Torrent Privacy
• Optimeret servervalg
• Ingen logfiler

Nej!
• Ikke rigtig noget

Lidt meh!
• Live chat sjældent bemandet
• Accepterer ikke Bitcoin
• Ingen Linux -version
• Canadisk placering kan være et problem
• Kinesiske ejere kan forringe adgangen fra Kina

Føj Surfasy til Chrome

Vælg din enhed nedenfor. Når du er færdig med at installere, skal du bare logge ind på appen, og du er klar til at surfe!

Brug for hjælp?

Vores venlige supportteam venter på dit opkald.

Vores højeste prioritet er at sikre dig, at du kommer i gang uden problemer.

QVC-telefonnummer: 1 (888) 367-9444

USA & Canada: 1 (888) 743-8102
UK: 0 (800) -011-9492

Om

Platforme

Ressourcer

Support

Vælg land:

Copyright © 2023 Surfasy. Alle rettigheder forbeholdes. Surfasy, Surfasy -logoet og Surfasy Shield -logoet er varemærker eller registrerede varemærker til Surfasy -mærket eller dets tilknyttede selskaber i USA og andre lande. Mac, iPhone, iPad, Apple og Apple -logoet er varemærker til Apple Inc., registreret i U.S. og andre lande. Windows -logoet er et varemærke til Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande. Andre navne kan være varemærker til deres respektive ejere.