Sådan ændres placeringen på en ildsted

Contents

At vide, hvordan man ændrer placering på Firestick, kan være ekstremt praktisk. Uanset om du bruger en VPN eller ændrer placeringen manuelt, får du adgang til forskellige tv -shows, programmer og film, der ellers ikke ville være tilgængelige i dit land. Når du har fundet ud af, hvordan du bruger en VPN til din Firestick, kan du også begynde at anvende den på forskellige apps og websteder.

Sådan ændres placering på Firestick

Skift Firestick -placering

Mange streamingplatforme og tv -tjenester er regionlåst, hvilket betyder, at når du rejser til udlandet, kan du ikke se dem. Selv platforme som Netflix, der er tilgængelige over hele verden, har forskellige indholdsbiblioteker, når du rejser på ferie. Heldigvis, med en VPN, kan du ændre Firestick -placering for at få adgang til regionale tjenester og se flere tv -shows og film.

I denne vejledning forklarer vi, hvordan man ændrer regionen på din Amazon Fire TV Stick. Dette giver dig mulighed for at få adgang til regionlåste apps og streamingtjenester hvor som helst over hele kloden. Ikke alle VPN’er har apps til Firestick -enheder, så du skal vælge din udbyder omhyggeligt. Her vil vi anbefale de bedste VPN’er til din Firestick, så du kan komme i gang med det samme.

Sådan ændres dit land på Amazon Firestick

Hvis du vil være i stand til at foretage huslejer og videokøb på din Firestick ved hjælp af Amazon Prime Video Catalog fra et andet land, skal du først ændre regionen på din primære konto. Du kan gøre dette ved at følge nedenstående trin:

 1. Først har du brug for en VPN. Vi anbefaler Nordvpn.
 2. Opret forbindelse til en VPN -server i det land, hvor du vil ændre din Amazon -konto til. Vi anbefaler at ændre din Amazon Prime -region på en computer eller mobil enhed.
 3. Log ind på Amazon Prime -kontoen, der er registreret i din Firestick.
 4. Naviger til Konti og lister >Dit indhold og enheder >Præferencer.
 5. Vælg Indstillinger for land/region.
 6. Klik Lave om ved siden af ​​det land, hvor din konto i øjeblikket er registreret.
 7. Giv en adresse i det land, hvor du vil have din Prime Video -konto til at blive registreret.
 8. Nu hvor du har opdateret din Amazon Prime -konto, skal du genstarte din Firestick -enhed.
 9. Følg anmodningerne på skærmen for at registrere din Firestick til den opdaterede Prime-konto.
 10. Tilslut din Firestick til VPN -serveren i det land, hvor du har registreret din Prime -konto.

Det er det! Du er nu klar til at se indhold, købe husleje og købe Prime Video -downloads fra en anden Amazon Prime Video Region.

Vigtigt: Husk, at du måske vil lave en ny Amazon -konto til at udføre denne proces. Dette giver dig mulighed for at bruge din originale konto til at få shopping leveret til din hjemmeadresse i dit eget land.

Sådan ændres IP -adressen til din Firestick til et andet land

Uanset om du vil få adgang til det primære videoindhold fra et andet land, eller du vil se Netflix, internationale tv -udsendelser eller enhver anden regional streamingplatform, mens du er i udlandet, skal du oprette forbindelse til en VPN.

En VPN ændrer IP -adressen på en ildsted, så den ser ud til at være i et andet land. Dette er kendt som geo-spoofing og giver dig mulighed for at se tv-netværk hjemmefra, selv mens du bruger tv’et på dit hotelværelse! Ikke alle VPN’er er egnede til streaming på en ildsted, så sørg for at se vores shortlist nedenfor.

For nu er her en hurtig guide, der forklarer, hvordan du opretter forbindelse til en VPN på din Firestick:

 1. Vælg en VPN, der har en app til Firesticks og Fire TV’er. Vi anbefaler Nordvpn, fordi det er superhurtigt, let at bruge og meget pålidelig til at få adgang til vandløb på en ildsted.
 2. Abonner på VPN i den nødvendige periode. VPN bliver billigere, jo længere du abonnerer på.
 3. Download VPN -appen på din Firestick -enhed. Vores anbefalinger har alle en Firestick VPN -app, som du kan downloade direkte fra Amazon App Store på din enhed.
 4. Log ind på VPN -appen på din Firestick Brug af de legitimationsoplysninger, du har indtastet under tilmelding.
 5. Vælg en VPN -server i det nødvendige land og klik Forbinde.

Så snart VPN -forbindelsen er etableret, er dine data krypteret og tunnelet til den eksterne serverplacering. Som et resultat ser IP -adressen, der er knyttet til din Firestick, at være i et andet land. Du kan streame den service, du er interesseret i fra udlandet.

Husk, at streamingudbydere arbejder hårdt for at blokere VPN’er. Derfor skal du vælge en VPN til din Firestick omhyggeligt.

Vi testede vores øverste anbefaling Nordvpn Med adskillige streamingtjenester, herunder Netflix US, Hulu, HBO Max, Peacock, ESPN Plus, Crunchyroll, ABC og BBC iPlayer. Hvis du vil teste det med nogen anden streamingtjeneste, kan du gøre det risikofri takket være sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvad er de bedste VPN’er til en ildsted?

For at hjælpe dig med at vælge en pålidelig VPN til YouTube Firestick har vi leveret en liste over de bedste Firestick VPN’er nedenfor. Disse VPN’er har alle en Firestick -app, som du kan downloade direkte fra Amazon App Store.

 1. Nordvpn: Bedste VPN til Firesticks. Har solid kryptering og et bredt udvalg af privatlivsfunktioner. Apps til alle populære enheder, herunder Firestick. Arbejder med et stort antal internationale streamingtjenester. Risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. Surfshark: Bedste billige VPN til Firestick. Fungerer perfekt på Firestick -enheder og arbejder for at se Netflix, Hulu, iPlayer og mange flere. Tillader ubegrænsede forbindelser med en enkelt konto. 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 3. Expressvpn: En pålidelig VPN med en Firestick -app tilgængelig i Amazon App Store. Hurtige hastigheder til streaming og arbejder med omkring 20 Netflix -regioner. Stærk sikkerhed og fremragende apps. 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 4. Cyberghost: En solid mulighed for begyndere. Denne VPN har færre funktioner, hvilket gør den super let at bruge. Arbejder med populære streamingtjenester og har servere i 89+ lande. Generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti.
 5. Protonvpn: Super sikker og privat. Proton VPN er en meget avanceret VPN, der har mange yderligere sikkerhedsfunktioner. Fantastisk til torrenting takket være sin portvideresendelsesfunktion.
 6. Atlasvpn: En hurtig VPN, der giver Wireguard som standard. Arbejder med adskillige populære streamingtjenester, herunder Netflix, iPlayer, Hulu og Disney+. 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Vil prøve den øverste VPN -risikofri?

Nordvpn tilbyder en fuldt udstyret risikofrit 30-dages retssag, hvis du Tilmeld dig på denne side . Du kan bruge VPN -klassificeret nr. 1 uden begrænsninger i en måned – fantastisk, hvis du vil binge dit yndlingsshow eller skal på en kort tur.

Der er ingen skjulte udtryk – bare kontakt support inden for 30 dage, hvis du beslutter, at Nordvpn ikke er rigtigt for dig, og du får en fuld refusion. Start din Nordvpn -prøve her .

Hvordan vi valgte de bedste VPN’er til Firestick

Vi bruger en VPN -testmetodologi til at anbefale VPN’er. For ekstra gennemsigtighed har vi inkluderet de vigtigste kriterier, vi brugte til at vælge vores liste nedenfor:

 • Apps til alle platforme, inklusive Firestick
 • Hurtige servere, der ikke forårsager buffering, når man streamer eller foretager videoopkald
 • En stærk politik uden logging, der beskytter dit privatliv
 • Sikre VPN -protokoller med robuste AES -kryptering
 • Servere, der arbejder for at få adgang til populære streamingtjenester, herunder Prime Video og Netflix
 • Pålidelig kundesupport
 • Masser af nyttige funktioner, herunder ting som en dræbskontakt, split tunneling, portvideresendelse, DNS -lækagebeskyttelse, multihop og mere.

For at komme ind i vores top tre, skal VPN have et netværk af diskløse servere. Dette gør det muligt for VPN.

Derudover skal vores top tre henstillinger have haft en uafhængig revision, der verificerer sikkerheden for apps, politikker og serverinfrastruktur. Revisioner øger tilliden til forbrugerne, fordi du ikke behøver at tage VPN’s påstande om tro.

Sådan ændres Firestick Location – Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge en gratis VPN til Firestick?

Ikke rigtig. Selvom vi har anbefalet to VPN’er i denne vejledning, der har en begrænset gratis plan, fungerer disse ikke rigtig med din Firestick. Gratis VPN’er har kun et par servere at vælge imellem, og de er langsommere end de servere, du får med en betalt konto. Dette gør dem uegnet til streaming på en ildsted.

Derudover er gratis VPN -servere ikke optimeret til streaming og fungerer ikke med populære platforme som Netflix eller International TV Streaming Services. Du skal betale for et abonnement for at få adgang til internationale streams på din enhed.

Langt de fleste frie VPN’er bør undgås af privatlivets fred og sikkerhedsmæssige årsager. Disse tjenester har bortfaldspolitikker, der giver dem mulighed for at spore dig online. Dette giver dem mulighed for at spore brugernes webbesøg og sælge brugerbrowsingvaner til tredjepart såsom marketingfirmaer og datamæglere.

For at gøre tingene værre, lider mange af de gratis VPN’er, der er annonceret i app -butikker, og Google -søgninger mangler kryptering, har sårbarheder, har lækager og skjuler endda spyware i deres apps. Dette gør brug af langt de fleste frie VPN’er til en enorm risiko for sikkerheden på dine enheder.

Hvilke lande har fuld Firestick -funktionalitet?

Selvom du kan bruge en Firestick i de fleste lande over hele verden, har kun nogle få lande kun få lande med fuld Firestick -funktionalitet. Du skal oprette forbindelse til en VPN -server for at få fuldstændig adgang til alle dine Firesticks funktioner. Nedenfor har vi inkluderet en liste over lande, der har fuld Firestick -funktionalitet:

Hvis du undrer dig over, hvilke funktioner der muligvis ikke er tilgængelige uden for disse lande, har vi leveret en liste nedenfor:

 • Adgang til regionspecifikt indhold: Nogle streamingtjenester og tv -platforme er regionlåst, hvilket betyder, at de muligvis ikke er tilgængelige uden for disse lande.
 • Stemmesøgning og Alexa -integration: Firestick-fjernbetjeningen har en indbygget mikrofon, der giver dig mulighed for at bruge stemmesøgning for at finde indhold og kontrollere dit tv ved hjælp af Alexa. Nogle lande har muligvis ikke fuld stemmeintegration.
 • Apptilgængelighed: Apptilgængelighed adskiller sig over hele verden på grund af licensaftaler eller statslige pålagte begrænsninger. For eksempel kan Skype, Whatsapp, Zoom, Viber og andre VoIP -apps være blokeret.

Hvis du vil genvinde adgangen til nogen af ​​ovenstående funktioner (og andre, der muligvis ikke er tilgængelige), kan du gøre det ved at oprette forbindelse til en VPN -server i et af de lande, hvor Firestick har fuld funktionalitet.

Hvorfor er ikke nogle apps tilgængelige på min ildsted?

Amazon App Store viser kun dig apps, der er tilgængelige i det land, hvor du bor. Som et resultat skal du muligvis oprette forbindelse til en VPN for at opdatere butikken og downloade alle apps, der ikke er tilgængelige, hvor du i øjeblikket er.

For eksempel er BBC iPlayer ikke tilgængelig i USA. Du bliver nødt til at oprette forbindelse til en VPN -server i Storbritannien for at downloade iPlayer -appen til din Firestick eller Fire TV.

Kan jeg sidelås apps på en ildsted?

Generelt set anbefaler vi, at du holder dig til officielle apps, som du kan downloade direkte fra Amazon App Store. Du kan normalt få adgang til enhver app, du har brug for ved at ændre din region med en VPN. Dette er den nemmeste måde at få de apps, du har brug for.

Når det er sagt, er det muligt at downloade APK -filer til en sekundær enhed og derefter overføre (sideload) disse apps på din Firestick -enhed eller ved at bruge en app som Downloader. Bare sørg for kun at downloade og sideload apps fra officielle kilder. Mange tredjeparts app-lagre indeholder falske apps, der indeholder malware.

Hvilke Amazon Firestick -generationer accepterer VPN’er?

Enhver Firestick, der har adgang til Amazon App Store, giver dig mulighed for at installere APK -filer, inklusive VPN -applikationer. Alle Firestick -enheder og brand -tv fra Generation Two eller senere fungerer med en VPN. Hvis du har en første generation af ildsted, er du ude af held.

Hvor fungerer Fire TV -terningen?

Hvis du ejer en brand -tv -terning, skal du være opmærksom på, at den kun i øjeblikket fungerer i USA, Storbritannien, Canada, Tyskland og Japan. Hvis du tager din Fire TV -terning uden for disse lande, fungerer den ikke korrekt.

Hvis du ejer en Fire TV -terning, anbefaler vi at oprette forbindelse til en VPN -server derhjemme i USA, Storbritannien, Canada, Tyskland eller Japan for at fortsætte med at bruge den uden problemer.

Den gode nyhed er, at Fire TV -terningen har fuld adgang til Amazon App Store. Tilslutning til en VPN på din Fire TV -enhed sikrer, at du kan skifte din IP -adresse til et af de lande, hvor Fire TV -terningen understøttes.

Kan jeg se flere shows på Amazon Prime med en VPN?

Amazon Prime Video Licenser sit indhold fra mange indholdsudgivere og copyright -indehavere over hele verden. Disse licensaftaler begrænser, hvor Amazon Prime er i stand til at udsende visse tv -shows og film. Dette er grunden til, at Amazon Prime Video -kataloget adskiller sig over hele verden.

Med en VPN kan du ændre regionen på din ildsted, når du rejser til udlandet. Dette giver dig adgang til et andet Amazon Prime -katalog for at se flere tv -shows og film eller regional programmering og indhold i fremmedsprog, der er eksklusivt for en bestemt region.

Kan jeg se mere Netflix med en Firestick VPN?

Hvis du er på ferie eller rejser på arbejde, kan du få adgang til dit hjemme Netflix -katalog ved at oprette forbindelse til en VPN. Dette giver dig mulighed for at se nogen af ​​de shows, du startede hjem, selvom de ikke er tilgængelige i regionen, du besøger.

Kan jeg fjerne blokering af VoIP -apps på en ildsted med en VPN?

Talrige VoIP -budbringere og videoopkaldsapps kan downloades fra Amazon App Store. Dette giver dig mulighed for at bruge din Firestick til at foretage opkald. For eksempel kan du downloade Skype, Whatsapp, Viber og Zoom til din Firestick -enhed.

Desværre er VoIP -opkald i nogle lande, såsom UAE, forbudt. Dette er for at tvinge mennesker, der bor i disse lande til at foretage traditionelle telefonopkald. Heldigvis kan enhver i et land, hvor VoIP er begrænset, bruge en VPN til at genvinde adgang til VoIP -tjenester og foretage gratis opkald uden at blive sporet af deres internetudbyder eller regeringen.

Har jeg brug for en hurtig Firestick VPN?

Ja. Langt de fleste VPN’er kører på langsomme servere, der får dit internet til at bremse med 50% eller mere. Dette medfører buffering, når du prøver at streame på din ildsted.

VPN’erne, der er anbefalet i denne guide, har alle hurtige servere. De giver en IP -adresse i udlandet uden unødvendigt at bremse dit internet.

Den vigtige ting at huske er, at en VPN ikke kan fremskynde dit internet. Hastigheden på dit internet styres af din internetudbyder og den forbindelse, du betaler for. Således vil selv de hurtigste VPN’er kun give dig mulighed for at bruge din almindelige forbindelse tæt på fuld kapacitet.

Er det lovligt at ændre min Firestick -placering?

Selvom det ikke er ulovligt at bruge en VPN til at oprette forbindelse til en IP -adresse i udlandet, kan det være imod servicevilkårene for de streamingtjenester, du får adgang til. Streamingtjenester bruger målrettet regionlåse for at forhindre adgang til ulicenseret indhold, og når du omgår disse begrænsninger, fløj du reglerne. Dette kan potentielt føre til, at din konto opsiges.

Heldigvis ønsker streamingudbydere, at abonnenter fortsætter med at betale for deres konti. Derfor bruger de tid og kræfter på at blokere VPN’er i stedet for at afslutte brugerkonti. Dette betyder, at du ikke skal have nogen problemer, når du får adgang til dine streamingtjenester i udlandet med en VPN.

På trods af dette er det værd at huske, at jeg ikke er en juridisk ekspert, og at der ikke skal tages noget i denne vejledning som juridisk rådgivning. Gør din due diligence.

Spørgsmål Mark Icon

Vidste du

Følgende information er tilgængelig på ethvert websted, du besøger:

Sådan ændres placeringen på en ildsted

Ansvarsfraskrivelse: Nogle sider på dette websted kan indeholde et tilknyttet link. Dette påvirker ikke vores redaktion på nogen måde.

Amazon Fire TV er en streamingtjeneste, der giver dig mulighed for at se forskellige shows og film fra Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video og flere andre platforme fra en enhed. Firestick -brugere i forskellige lande har dog ikke alle adgang til de samme programmer og funktionaliteter.

Sådan ændres placeringen på en ildsted

Men for at få adgang til funktioner i andre regioner har du muligheden for at ændre din placering på din ildsted. Denne guide viser dig de forskellige måder, hvordan du ændrer placering på Firestick. Vi vil også besvare nogle almindelige spørgsmål vedrørende dette emne.

Sådan ændrer du din byplacering på en ildsted direkte

Når du ændrer din placering, ændrer du teknisk din IP -adresse.

En af de sikreste måder at ændre din placering på, hvad enten det er din by eller land, er med en VPN (et virtuelt privat netværk). Brug af en VPN sikrer din beskyttelse og privatliv, og det “tricks” apps og websteder til at identificere dig på en IP -adresse, når du faktisk er på en anden.

Der er snesevis af VPN -apps, du kan bruge til at gøre dette, men den bedste til Amazon Fire TV er ExpressVPN. Sådan fungerer det: For det første skal du tilmelde dig ExpressVPN på din computer. Så skal du downloade appen til dit Fire TV. Det sidste trin er at forbinde VPN til dit Fire TV.

Begrænset aftale: 3 måneder gratis!

30-dages pengene tilbage-garanti

 1. Åbn ExpressVPN -webstedet på din computer.
 2. Vælg en plan (en måned, seks måneder eller 15 måneder).
 3. Indtast din e -mail -adresse på den samme side.
 4. Vælg din foretrukne betalingsmetode. Du kan vælge at betale med et kreditkort, PayPal, Bitcoin eller andre betalingsmetoder.

Det næste trin er at downloade appen til dit Fire TV, og der er to måder, du kan gøre dette på. Du kan enten downloade appen fra Amazon App Store eller downloade appen APK (Amazon Package Kit). Vi anbefaler den første metode, da det er meget lettere.

På dette tidspunkt skal du registrere dig i det samme land på både din VPN -serverplacering og Amazon -konto. Sådan kan du downloade appen i Amazon App Store:

 1. Start dit Amazon Fire TV og gå til startskærmen.
 2. Gå til “Søg” -funktionen ved at trykke på venstre knap på retningspuden. Dette åbner automatisk Amazon App Store.
 3. Indtast “ExpressVpn” og vælg det.
 4. Gå til “Download.”
 5. Vent på, at download er færdig og åbner appen.

Den sidste del kræver, at du forbinder din ExpressVPN -konto og dit Fire TV. Sådan gør du det:

 1. Åbn appen.
 2. Opret din konto. Appen aktiveres i det øjeblik, du logger ind.
 3. Vælg “OK” for at konfigurere din VPN.
 4. Vælg det sted, du vil tilmelde dig. Dette inkluderer både et land og en by.
 5. Gå til tænd / sluk -knappen for at tænde VPN.

Det er det! Nu kan du begynde at streame og se, hvad du vil på dit Fire TV.

Sådan ændrer du din byplacering på en ildsted gennem routeren

Der er yderligere to måder, du kan ændre din byplacering til din Fire TV -konto: den ene er på din Amazon -konto, og den anden er på din Firestick. Sådan kan du ændre din placering ved hjælp af Amazon -kontoen:

 1. Gå til Amazon i din browser og log ind på din konto.
 2. Naviger til “Konti og lister” på det øverste banner.
 3. Find “dit indhold og enheder” i rullemenuen.
 4. Gå til fanen “Præferencer”.
 5. Under “Land/regionindstillinger” klik på knappen “Skift”.
 6. Skift dit land, region, by, adresselinje og flere placeringsoplysninger.
 7. Klik på knappen “Opdater”.

For at forsegle aftalen skal du genstarte din ildsted. Du bliver måske bedt om at logge ind på din konto efter genstart. Du kan også ændre din placering på Firestick. Sådan gør du det:

 1. Start dit Fire TV og gå på startskærmen.
 2. Brug knappen “højre” på retningspuden til at gå til “Indstillinger.”
 3. Vælg “Præferencer.”
 4. Find “placering” på menuen.
 5. Indtast postnummeret til din foretrukne placering.

Sådan aktiveres eller deaktiveres placeringsdeling til din Firestick

Når du først opretter din Amazon -konto, skal du indtaste din placering. Dette henviser til dit land, stat, region, by, adresselinje og postnummer. Din placering er automatisk aktiveret, når du begynder at bruge din Firestick, så du behøver ikke at bekymre dig om det.

Desværre er der ingen måde at deaktivere placeringsdeling eller skjule din placering på din Firestick. Det skyldes, at Amazon Fire TV skal have adgang til din placering for at fungere. Men hvis du har lyst til, at dit privatliv er i fare, kan du ændre din placering.

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvordan; Gå tilbage til begyndelsen af ​​vores guide og vælg en af ​​de placeringsændrende metoder, vi foreslog.

Yderligere FAQ

Her er flere svar på dine spørgsmål om at ændre din placering på din ildsted.

Får placering af apps til placering?

Hvis du spekulerer på, om VPN -apps endda fungerer, og hvis de er værd at være opmærksom, er svaret ja. Du kan bruge VPN -apps til næsten alt. Du kan endda installere dem på din mobile enhed. VPN -software bruges generelt med apps og websteder, hvor du vil beskytte dit privatliv eller få adgang til noget, der ikke er tilgængeligt i dit land.

Er der nogen ulemper ved at ændre din placering?

Mens der er masser af fordele ved hjælp af apps, der kan ændre din placering, er der nogle mindre ulemper, som du skal vide om. Selvfølgelig er ikke alle VPN -apps de samme, så det afhænger af hvilken du bruger.

I nogle tilfælde kan brug af en VPN -app bremse din internetforbindelse, og endda forbindelsesdråber kan undertiden forekomme.

Husk, at der også er en håndfuld anti-VPN-softwareprogrammer, der kan blokere din VPN. Men hvis du vælger en pålidelig VPN, som ExpressVPN, vil du ikke støde på nogen af ​​disse problemer.

Som du kan se, er disse ulemper mere som små ulemper snarere end faktiske ulemper. Brug af en app, der kan ændre din placering, er generelt en sikker proces, der ikke får dig i problemer.

Hvis jeg ændrer min placering, vil Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer og Hulu være i stand til at opdage, at jeg bruger en VPN?

Mens din internetudbyder kan registrere, at du bruger en VPN, kan andre platforme, såsom Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer og Hulu, ikke registrere det. Og selvom din internetudbyder kan registrere din VPN, er chancerne for, at der sker noget.

Hvis du bruger en høj kvalitet, pålidelig VPN-service, bliver du muligvis overhovedet ikke detekteret.

Få adgang til censurfrit indhold

At vide, hvordan man ændrer placering på Firestick, kan være ekstremt praktisk. Uanset om du bruger en VPN eller ændrer placeringen manuelt, får du adgang til forskellige tv -shows, programmer og film, der ellers ikke ville være tilgængelige i dit land. Når du har fundet ud af, hvordan du bruger en VPN til din Firestick, kan du også begynde at anvende den på forskellige apps og websteder.

Har du nogensinde ændret din placering på en ildsted? Brugte du nogen af ​​de metoder, der er beskrevet i denne artikel? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.