Fastestvpn anmeldelse

I øjeblikket kan du vælge IKEV2, OpenVPN (TCP & UDP) og Wireguard -protokoller på tværs af FastestVPN -apps. Vi anbefaler at bruge OpenVPN eller Wireguard – de sikreste (og hurtigste) protokoller.

Fastestvpn anmeldelse

Vær advaret om, at du bliver nødt til at gå til din internetflade i internettet og deaktivere IPv6 for at der ikke er nogen DNS -lækager. Jeg havde DNS -lækager fra min IPv6 IP, da jeg havde IPv6 på (der er ingen IPv6 -blokering i appen)

Hvordan appen ser ud (Lifetime Trial blev givet til mig)

Om appemnet:

Indstillingerne er ikke engang der. Betydning af, at der ikke er meget at rod med udover protokol, dræbe switch og lancering ved opstart.

Appen er også meget langsom, den kan og vil gå ind “Svarer ikke”Ofte når det gør dette bare lad det tage sin tid, skal du ikke klikke rundt, ellers går det ned. (Det har den sidste dag blevet bedre for mig)

Nu for at gå videre til streaming:

Der er ingen understøttet streaming, som du kan stole på. Hvis der er fungerende IP’er, er det ikke garanteret at vare. Der fungerer i øjeblikket,.

Om Logging Emne:

Fastestvpn er 100% ingen logs VPN . Du behøver ikke at bekymre dig om, at de logger info, som derfor betyder, at torrenting/p2p er mere end okay og ingen grund til at bekymre sig om, at DMCA -anmodninger bliver videresendt (medmindre du lækker). BEMÆRK: Jeg er ikke villig til at downloade piratkopieret indhold, så jeg har ikke testet dette. Men ud fra hvad jeg har hørt fra andre er det fint. Jeg har testet P2P på Ubuntu Torrents.

De er baseret på Caymanøerne, hvis det betyder noget for dig.

Redigering: Hvis du har spørgsmål, er jeg mere end glad for at svare på dem. Jeg er altid interesseret i at besvare spørgsmål om VPN’er.

Redigering: Jeg kan ikke længere oprette forbindelse til VPN. Jeg har også haft store app-forsinkelsesproblemer, der virkelig er modbydeligt. Jeg vil ikke anbefale, før appen er fast og mere stabil. Appen går ind “ikke svarer” en god 30-40% af den tid, du klikker på noget, hvis ikke mere, og til tider går endda ned. Det falder også tilfældigt forbindelsen, og nu er det til det punkt, at jeg ikke engang kan oprette forbindelse til deres servere.

Bemærk: Levetidskontoen blev givet til mig. Jeg behøver dog ikke give det en god bedømt, for det.

Her er beviset for, at det ikke forbinder

Bemærk: Jeg slører den del af appen, der viser min IP.

Dette løses nu, og VPNS -supporten kom tilbage til mig via e -mail inden for 30 minutter efter at have kontaktet dem. De gjorde nogle ting på deres ende og bad mig om at logge ud og logge ind, og alt var guld efter. Hvis dette dog er normen, og mange mennesker er nødt til at gennemgå dette, er det helt sikkert en besvær, at nogle måske ikke ønsker at tackle.

REDIGERE 3. oktober 2019: VPN er ikke længere i stand til at oprette forbindelse og støtte ser ikke ud til at pleje nu. Dette løses ikke, og jeg er ikke længere interesseret i at få det løst. (Dette er selv efter en Windows geninstalleret)

EDIT2: Der har været mennesker, der måtte nulstille deres pc på grund af VPN Kill -switch, der forbliver aktiv på alle tidspunkter (selv på applikationens afslutning) og support kunne ikke løse den. Kilden ser ud til at være, hvis dræbskontakten bliver aktiv, men du glemmer at tillade automatisk at logge ind. Det vil derefter ikke underskrive dig i automatisk (husk legitimationsoplysninger) og log dig i stedet ud og holde Kil -kontakten aktiv, hvilket igen ikke tillader logning.

Fastestvpn anmeldelse

Skærmbillede af FastestVPN -app i computerskabelon

Callum Tennent fører tilsyn med, hvordan vi tester og gennemgår VPN -tjenester. Han er medlem af IAPP, og hans VPN -råd har vist sig i Forbes og Internet Society.

Fakta-kontrolleret af Simon Migliano Yderligere test af David Hughes

Vores dom

Samlet bedømmelse:
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi beregner VPN -tjenestens samlede bedømmelse ved at kombinere klassificeringerne af flere testkategorier. Hver kategori vægtes som følger:

 • Politik for privatlivets fred: 20%
 • Hastighed: 20%
 • Sikkerhed og tekniske funktioner: 15%
 • Streaming: 15%
 • Brugervenlighed: 10%
 • Torrenting: 5%
 • Serverplaceringer: 5%
 • Omgås webcensur: 5%
 • Kundesupport: 5%

Hurtigstvpn er godt for VPN -nykommere og fremragende til streaming. Takket være sin levetidsaftale er det en af ​​de bedste værdier for penge VPN’er rundt, og det tilføjede for nylig Wireguard til sin pakke med protokoller. Men det har stadig brug for forbedring: dens apps lækker DNS -anmodninger og IPv6 -data på Windows, og brugeroplevelsen kan være frustrerende på grund af fejl. Hurtigstvpn er mangelfuld, men en billig mulighed for pålidelig streaming.

Rangeret nr. 19 ud af 55 VPN’er

Fastestvpn kategori vurderinger

 • Streaming

Hurtigstvpn fordele & ulemper

Fordele

 • Lifetime -abonnementsforhandling
 • Privat loggingspolitik
 • Fremragende til global streaming
 • Hurtig live-chat support
 • Ubegrænset torrenting

Ulemper

 • Windows App lækker DNS -anmodninger
 • Ingen IPv6 -support fører til lækager
 • Forbindelsesfejl og bugs
 • Lille servernetværk
 • Routerinstallation fungerer ikke

Hvorfor stole på vores anmeldelse?

Vi har brugt tusinder af timer på at teste og gennemgå 55 VPN -tjenester ved hjælp af vores uvildige gennemgangsproces for at anbefale dig den bedste VPN -software.

Her er nogle af vores centrale VPN -teststatistikker:

Samlede timer med test 30.000+
Ugentlige hastighedstest 3.000+
VPN -tjenester gennemgået 55
Streamingplatforme testet dagligt 12
IP & DNS lækketest udførte 9.500+
Hvor meget vi har brugt på at teste $ 25.000+

Fastestvpn har to hovedstyrker: streaming og privatliv. Det har en revideret privatlivspolitik og udmærker sig på at fjerne blokering af streamingsteder Over hele kloden, inklusive geo-blokeret sport på Dazn, britisk tv på kanal 4 og BBC iPlayer, og indhold fra 5 Netflix -biblioteker, inklusive USA.

det er En af de bedste værdier VPN’er på markedet På grund af en særlig $ 40.00 Lifetime -abonnementstilbud. Hurtigstvpn leveres med god live chat -support, og der er nulbegrænsninger på torrenting.

Men hurtigstvpn er begrænset af et lille servernetværk, nogle funktionalitetsproblemer og En kort refusionsperiode. Det har en eller anden vej at gå, før det kan udfordre de allerbedste VPN’er.

Fastestvpn nøgledata

Tilføj for at sammenligne

Datahætte Ubegrænset
Download hastighed 95 Mbps
Logningspolitik Ingen logfiler
Datalækager Ja
Jurisdiktion Cayman Islands (Privacy Haven)
Servere 550
IP -adresser 550+
Lande med servere 35
US Netflix Ja
Torrenting Ubegrænset
Samtidige forbindelser 10
Arbejder i Kina Ingen
Support Live chat support
Billigste pris $ 40.00 Over Lifetime
Money-Back-garanti 15-dages pengene-tilbage-garanti
Officiel hjemmeside Hurtigstvpn.com

Politik for privatlivets fred og logning

Fastestvpns privatlivspolitik er revideret og verificeret

Privatliv og loggingspolitisk vurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi analyserer og dissekerer VPN -tjenestens logning og privatlivspolitik. En VPN skal aldrig logge og gemme:

 • Din rigtige IP -adresse
 • Forbindelsestidsstempler
 • DNS -anmodninger

Hovedkvarter uden for 14 øjne eller EU -jurisdiktioner foretrækkes også.

Fastestvpn logger næsten ingen data overhovedet: bare den e -mail -adresse, du brugte til at registrere, og sidste gang du har tilsluttet en server. Dette slettes, når du deaktiverer din konto. Det er baseret på Caymanøerne, som er et privatlivshaven, og der er ingen skandaler eller kontrovers omkring virksomheden. Vi elsker at det for nylig gennemgik en tredjeparts revision af dens loggingspolitik, som virkelig har forbedret vores tillid til den som en tjeneste.

Rangeret nr. 18 ud af 55 VPN’er for politik for privatlivets fred og logning

Her kan du se et resumé af alt, hvad der er hurtigstvpn -logfiler:

Datatype Logget af hurtigstvpn
Gennemse aktivitet Ingen
Enhedsoplysninger Ingen
DNS -forespørgsler Ingen
Individuel brug af båndbredde Ingen
Individuelle forbindelsestidsstempler Ingen
ISP Ingen
Antal samtidige forbindelser Ingen
Oprinsmæssigt IP -adresse Ingen
Kontooplysninger Ja
VPN Server IP Ingen
VPN -serverplacering Ingen
Dato for sidste forbindelse Ja

Fastestvpn gør et meget godt stykke arbejde med at afklare nøjagtigt, hvilke brugeroplysninger det indsamler og butikker. Det faktum, at det for nylig bestilte og vedtog en loggingsrevision fra det uafhængige firma Altius, det går langt for at forbedre tilliden også.

Cayman Islands jurisdiktion

Hurtigstvpn er indarbejdet på Caymanøerne, som er en sikker havn for privatlivets fred.

Der er ingen obligatoriske love om opbevaring af data som i EU’s Data Retention-direktiv, og det har ingen tilknytning til alliancer fra anti-privacy efterretningsdeling som de fem øjne. Det har også vedtaget sin egen lov om databeskyttelse.

Fastestvpn ejerskab er ikke meget gennemsigtig

Fastestvpn kunne opbygge tillid hos os og andre brugere ved at offentliggøre regelmæssige gennemsigtighedsrapporter, der beskriver eventuelle lovhåndhævelsesanmodninger, den har modtaget. Dette er ret almindeligt i branchen.

Vi kan også godt lide mere gennemsigtighed omkring virksomheden bag FastestVPN. Der leveres næsten ingen oplysninger. Hjemmesiden informerer kun læserne om, at det blev grundlagt af ”et team af dedikerede it -specialister.”

Dette er ikke overraskende fra et privatlivsfirma, men vi kan også godt lide at kende virksomhedsstrukturen bag VPN -tjenester for at sikre, at de er pålidelige.

Da vi spurgte hurtigstvpn, fik vi at vide:

”Vi vil gerne fortælle dig, at vi er placeret i Grand Pavilion Commercial Center, West Bay Road, Cayman Islands. Vores marketing- og supportteam er placeret i Dallas, Texas. Mærket ejes af Fast Technologies Ltd.”

Der er Næppe nogen offentlig information tilgængelig om Fast Technologies Ltd. Alt, hvad vi kunne finde ud af, er, at det blev grundlagt af den pakistanske forretningsmand Azneem Bilwani i 2017. Bilwani var formand for Intermarket Group, et fremstillingsfirma, indtil 2021.

Streaming

Streams US Netflix, BBC iPlayer & More

Streaming rating
Hvordan beregnes dette? Tæt

Denne bedømmelse beregnes af hvor mange forskellige streamingtjenester og regionale indholdsbiblioteker VPN kan fjerne blokeringen, og hvor konsekvent det kan få adgang til dem.

Vi tester adgang til Netflix, Disney+, Max, Amazon Prime Video, BBC iPlayer og mange flere platforme på ugentlig basis.

Hurtigstvpn leveres med et antal streamingoptimerede servere, der arbejder for at fjerne blokering af 5 Netflix-biblioteker, inklusive amerikanske Netflix, og andre streamingsteder over hele kloden. Dette inkluderer HBO Max, Hulu, BBC iPlayer og Dazn Canada. Det er et højdepunkt for os, Canada, UK og Indien streaming. Kun dens Italien streamingserver fungerer ikke.

Rangeret nr. 7 ud af 55 VPN’er til streaming

Her er en liste over populære streamingtjenester, der hurtigstvpn i øjeblikket fjerner blokeringer:

Streaming platform Arbejder med hurtigstvpn
Alle 4 Ja
Amazon Prime Video Ja
BBC iPlayer Ja
Disney+ Ja
HBO Max Ja
Hotstar Indien Ja
Hulu Ja
Itvx Ja
Netflix os Ja
Youtube Ja

Hvis du vil vide, om FastestVPN fungerer med en streamingtjeneste, der ikke er anført ovenfor, så spørg os til [email protected], og vi tester det for dig.

Fastestvpn leveres med et udvalg af streamingoptimerede servere til et antal lande, herunder USA, Canada, Indien, Italien, Japan og Storbritannien. Disse er alle let tilgængelige ved at skrive ‘streaming’ i serversøgningslinjen.

Fastestvpn streaming -servere

Fastestvpn har et stort udvalg af arbejdsgrupper servere.

Det specificerer ikke, hvilke streamingtjenester disse servere fjerner blokering, men vi testede dem og fandt det bortset fra Italien, Alle arbejder med det børsnoterede lands Netflix -bibliotek, inklusive pålidelig adgang til Netflix Japan – og meget mere.

Du kan bruge hurtigstvpn til at tilmelde dig HBO Max uden for USA og også streame Hulu.

Hurtigstvpn skiller sig også ud som En streaming VPN til Indien. Det har fire Indien -streaming -servere, der alle arbejder for at få adgang til Netflix Indien og Hotstar uden for Indien.

UK -streamingsteder er let tilgængelige. Fastestvpn streams Channel 4 (alle 4) fra USA samt BBC iPlayer og ITV -spiller. Du kan også streame fra Disney+ Star Hub overalt, som er et UK og Europa eksklusivt.

Fastestvpn BBC iPlayer Streaming Test

Fastestvpn fjerner alle større britiske streamingtjenester.

samlet set, Fastestvpn er en fremragende VPN til streaming. Italiens streaming -server fungerer ikke, og en Tyskland streaming -server ville gå langt, men alle andre servere arbejder for at fjerne blokering af de mest populære streamingsteder over hele kloden.

EKSPERTRÅD: Du skal bruge UDP- og TCP -protokoller til at få adgang til de hurtigstvpn -streaming -servere. Disse er tilgængelige via Indstillinger > Generel.

Torrenting

P2P-venlige, men langsomme torrenthastigheder

Torrenting -vurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Denne bedømmelse bestemmes af VPNs torrentinghastigheder, procentdelen af ​​servere, der tillader P2P -fildeling, tjenestens privatliv og pålidelighed og nyttige indstillinger som videresendelse.

For hastighed specifikt beregner vi VPN’s gennemsnitlige download -bitrate ved hjælp af vores skræddersyede torrentingopsætning.

Hurtigstvpn tillader P2P -torrentingaktivitet på tværs af sit servernetværk, og dens loggingspolitik er sikker, men vi oplevede nogle af de langsomste torrenting -hastigheder, vi nogensinde har set, når vi tester hurtigstvpn, og fik kun 0.7mib/s. Langsomme hastigheder, en ufuldkommen dræbskontakt og DNS -lækager betyder, at du skal undgå hurtigstvpn til fildeling. Der er heller ingen mulighed for at videresende eller sokker5.

Rangeret nr. 33 ud af 55 VPN’er til torrenting

Her er et resumé af, hvor hurtigstvpn fungerede i vores seneste torrentingstest:

Torrenting -attribut Resultat
Gennemsnitlig download bitrate 0.28mib/s
Ingen. af P2P -servere 550
Logningspolitik Ingen logfiler
Kill switch Defekt
Portvideresendelse Ingen

Vi anbefaler ikke hurtigstvpn til torrenting. Tilslutning til en lokal server for at teste sine P2P -hastigheder, vi oplevede en gennemsnitlig bitrate på 0.7mib/s. Disse torrenthastigheder er ikke i nærheden af ​​gode nok.

Fastestvpn torrenting test

Vi testede hurtigstvpn på qbittorrent

Vi forventer, at en god torrenting VPN er tættere på 10.0mib/s, gør P2P -fildeling hurtig og nem.

En torrenting VPN bør også tilbyde videresendelse af port og sokker5, som er yndlingsværktøjer til erfarne torrenters. Fastestvpn har ikke nogen af ​​disse.

Vi har også sikkerhedsmæssige bekymringer Omkring hurtigstvpns kill switch og lækker. Vores Kill Switch -test viser, at det ikke altid blokerer for din rigtige IP -adresse, hvilket betyder, at en internetafbrydelse kan afsløre din sande placering.

Desuden registrerede vi DNS -anmodning om lækager og IPv6 -lækager ved hjælp af hurtigstvpn på Windows – hvilket er meget alvorligt. Helt bestemt Brug ikke hurtigstvpn til torrent på Windows -enheder.

Det er en skam, da hurtigstvpn giver dig mulighed for at torrent på alle dens servere, og dens loggingspolitik er mere end privat nok.

Fart

Hurtige lokale og internationale hastigheder

Hastighedsvurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi beregner VPN’s hastighedsvurdering ved hjælp af vores downloadhastigheder, uploadhastigheder og ping (latency) målinger.

Vi tester regelmæssigt VPN’s lokale og internationale hastigheder ved hjælp af en dedikeret 100 Mbps internetforbindelse i New York, USA.

Hurtigstvpn er intetsteds så hurtigt som navnet antyder, men det leverer stærke hastigheder på tværs af sit servernetværk. Det er mere pålideligt for lokale forbindelser, men internationale hastigheder er også gode. Hurtigstvpn svækkes kun af amerikanske forbindelser med lang afstand, som har høje downloadhastighedstab, lav uploadhastigheder og høj ping.

Rangeret nr. 26 ud af 55 VPN’er for hastighed

Hurtigstvpn er mere end hurtig nok til alle dine internetbehov, men det er en eller anden måde at udfordre de hurtigste VPN’er på markedet.

Vi fandt ud af, at vores hastigheder konsekvent faldt jo længere og længere væk fra vores rigtige placering den hurtigstvpn -server, vi forbandt til, var. For eksempel er en gennemsnitlig downloadhastighed på en Canada -server på 96 Mbps meget imponerende, men 80 Mbps, når man opretter forbindelse til Storbritannien, er betydeligt værre.

Alle hurtigstvpns downloadhastigheder mere end opfylder vores tærskel for det, vi betragter som en hurtig VPN, men det er hurtigstvpn’er Upload hastigheder, der virkelig skuffer. Det producerede konsekvent meget dårlige uploadhastigheder rundt om i verden på enhver anden server end den, der er tættest på os.

Dette har muligvis ikke en enorm indflydelse på din daglige brug, men hvis du spiller online, foretager en masse videoopkald eller regelmæssigt torrent, kan du synes, det påvirker dig.

Serverplaceringer

Lille servernetværk, men fysisk

Vurdering af serverplaceringer
Hvordan beregnes dette? Tæt

Nøglefaktoren til beregning af denne vurdering er den globale spredning og dækning af VPNs servernetværk.

Vi overvejer også det samlede antal servere, antallet af servere på byniveau og antallet af tilgængelige IP-adresser.

Fastestvpns websted hævder at have over 40 lande på sin serverliste, men vi tællede kun 35 i appen. Dette er ikke et stort antal lande, og der er kun 550 individuelle servere. Det er også stærkt vestcentrisk-der er ingen placeringer i Afrika og kun en hver i Sydamerika og Mellemøsten. Vi vil gerne se valg på byniveau også udvidet. De største lande er dog dækket, og serverinfrastrukturen er sund.

Rangeret nr. 36 ud af 55 VPN’er til serverplaceringer

35 Lande
50 Byer
550+ IP -adresser

Fastestvpn har servere på følgende kontinenter:

Kontinent Antal lande
Europa 22
Asien 7
Sydamerika 2
Nordamerika 3
Afrika 0
Oceanien 1

Hurtigstvpn har ret 35 lande til at oprette forbindelse til. Dette er et ganske lavt antal sammenlignet med mange andre VPN -tjenester. Expressvpn har for eksempel 94 lande.

Der er også kun 550 individuelle servere – meget mindre end konkurrenter, hvis servere ofte er i de tusinder.

Problemet med at have så få servere er, at serveroverbelastning (når for mange mennesker bruger den samme server) bliver mere sandsynlig, hvilket betyder Større chance for hastighedstab såvel som irriterende captchas Når du gennemser internettet. Jo mere populære hurtigstvpn bliver det værre, dette bliver.

De fleste serverplaceringer er beliggende i Vesten, Også, hvilket betyder, at hvis du er i andre dele af verden, vil du kæmpe for at finde optimale forbindelseshastigheder.

Brugere i Afrika, Sydamerika og Mellemøsten skal vælge en anden VPN med et mere ekspansivt servernetværk, som privat internetadgang. Hurtigstvpn plejede at have en Egypt -server, Men det blev fjernet.

Den bedst tjente nation er USA, der har 11 valg på byniveau på tværs 11 amerikanske stater.

De tilgængelige servere afhænger også af dit protokolvalg, som du kan se i videoen herunder:

Den hurtigstvpn -protokol, du vælger, påvirker hvilke servere der er tilgængelige.

Fysisk servernetværk

Alle hurtigstvpns servere er Fysiske, bare metal-servere, hvilket betyder, at serverne faktisk er placeret i den geografiske region, der er anført.

I modsætning hertil leverer virtuelle servere kun IP -adresser fra landet uden faktisk at være placeret i dette land.

Dette hjælper med at forklare, hvorfor hurtigstvpn har så få individuelle servere, da fysiske servere er dyrere at etablere og betjene. Fordelen er det Disse servere anses for at være mere sikre og mere stabil.

Undtagelsen er hurtigstvpns India -servere, som alle er virtuelle for at undgå Indiens nye VPN -datalov, der kræver, at VPN -tjenester gemmer brugerdata. Vi godkender dette træk.

Imidlertid var FastestVpn uvillig til at fortælle os, om det ejer alle sine servere eller lejer dem, da dette betragtes som ”fortroligt.”Baseret på dette antager vi, at de er lejet, da mange VPN’er er højt og stolte over at eje deres infrastruktur.

Sikkerhed og tekniske funktioner

Sikker på macOS, men lækker på vinduer

Sikkerheds- og tekniske funktioner Bedømmelse
Hvordan beregnes dette? Tæt

En sikker VPN skal tilbyde OpenVPN- eller Wireguard-protokoller, AES-256-kryptering og en arbejdsdrabskontakt.

For at beregne denne vurdering faktor vi også i yderligere sikkerhedsindstillinger og funktioner.

Hurtigstvpn får nødvendighederne af VPN -sikkerhedsretten, og det er sikkert fra lækager – men kun på macOS. På Windows lækker hurtigstvpn følsomme data, inklusive dine DNS -anmodninger. Heldigvis er AES-256-kryptering anvendt, og OpenVPN-protokollen er tilgængelig, mens den nye branchestandard Wireguard for nylig blev tilføjet. Hurtigstvpns drill switch -funktion skal dog forbedres.

Rangeret nr. 34 ud af 55 VPN’er for sikkerhed og tekniske funktioner

Protokoller krypteringssikkerhed Avancerede funktioner

Protokoller Fås i hurtigstvpn
IKEV2/IPSEC Ja
L2tp/ipsec Ja
OpenVPN (TCP/UDP) Ja
PPTP Ja
Wireguard Ja
Kryptering Fås i hurtigstvpn
AES-128 Ingen
AES-192 Ingen
AES-256 Ja
Blowfish Ingen
Chacha20 Ingen
Sikkerhed Fås i hurtigstvpn
DNS -lækageblokering Ingen
Førsteparts DNS Ja
IPv6 -lækageblokering Ja
Understøtter TCP -port 443 Ingen
VPN Kill Switch Ja
WEBRTC -lækageblokering Ingen
Avancerede egenskaber Fås i hurtigstvpn
Ad Blocker Ja
Dedikeret IP Ingen
Dobbelt VPN Ingen
Smart DNS Ingen
Statisk IP Ingen
SOKKER Ingen
Opdel tunneling Ja
Tor over VPN -server Ingen
Tracker Blocker Ingen

Hurtigstvpn er sikker og kommer med det væsentlige for internetsikkerhed, men det er ikke så avanceret som VPN’er som Nordvpn eller Windscribe. Der er intet så sofistikeret som dobbelt VPN, kun RAM-servere eller en GPS-spoofer.

I øjeblikket kan du vælge IKEV2, OpenVPN (TCP & UDP) og Wireguard -protokoller på tværs af FastestVPN -apps. Vi anbefaler at bruge OpenVPN eller Wireguard – de sikreste (og hurtigste) protokoller.

VPN -protokollerne til rådighed til valg i den hurtigstvpn macOS -app

Fastestvpns nye MacOS-app, der viser den nyligt tilføjede support til Wireguard.

Split Tunneling er kun tilgængelig på Android -appen, som er frustrerende – bruges til at være en del af Windows -appen, men ser ud til at være for nylig blevet fjernet.

Krypteres hurtigstvpn din trafik?

Den første ting, vi ønskede at teste, var, om hurtigstvpn faktisk krypterer din trafik effektivt. Vi kørte det gennem Wireshark, et pakke-sniffingværktøj.

Som du kan se på skærmbilledet nedenfor, blev vores internettrafik, der blev forbundet til hurtigstvpn.

Hurtigstvpn Wireshark -test

Fastestvpn krypterer din internettrafik.

Fastestvpn bruger AES-256-kryptering, der betragtes som den allerbedste. Vi forventer intet mindre af en kvalitet VPN.

Fastestvpns Kill Switch mislykkedes vores tests

Vi testede FastestVPNs Kill Switch ved hjælp af vores unikke Kill Switch -testværktøj. Vi registrerede vores test, så du kan se hvordan Fastestvpn undlader at blokere din rigtige IP, der udsættes. Se det nedenfor:

Fastestvpn mislykkedes vores Kill Switch -test på macOS.

Brug af hurtigstvpn på macOS eller Windows, Din IP -adresse vil blive udsat, når du ændrer din VPN -server eller når man genforbinder sig til internettet efter en tilfældig afbrydelse. Dette er et problem, der skal løses.

Kill -switch fungerer lidt bedre på Windows, hvis du også vælger ‘automatisk tilslut’ ved siden af ​​dræbskontakten, men det er stadig ikke vandtæt.

EKSPERTRÅD: Killskontakten er kun automatisk på macOS. Du skal tænde det, når det kommer til andre enheder. Desuden understøttes Kill Switch ikke på IKEV2 -protokollen på Android.

Lækager, virus og malware -kontroller

Vi satte hurtigstvpn gennem en række tests for at sikre, at der ikke er lækager, malware eller påtrængende trackere. Vi var skuffede over resultaterne.

Efter at have testet det med vores lækketestværktøj, kan vi rapportere det Fastestvpn lækker ikke IP, DNS, WebRTC eller geolocation data på macOS, men det gør det på Windows.

Specifikt, DNS anmoder om lækage, når du bruger hurtigstvpn på Windows. DNS -lækager er en stor ting, fordi det betyder, at din internetudbyder stadig kan se, hvilke websteder du besøger, hvilket gør VPN meget mindre privat. Af denne grund foreslår vi, at du ikke bruger hurtigstvpn på Windows.

IPv6 lækker på Windows

Hurtigstvpn stadig Understøtter ikke IPv6 -forbindelser. På macOS blokerer hurtigstvpn direkte forbindelser for at sikre, at der ikke er nogen datalækager.

Fastestvpn ipv6 forbindelsesblokke

Fastestvpn blokerer IPv6 -forbindelser på macOS, men ikke på Windows.

Dette er en sikker tilgang, men den bedste tilgang er at udvikle support til nye IPv6 -forbindelser.

Det er dog en helt anden historie på Windows -appen. Det har ikke den samme automatiske blokering af IPv6 -forbindelser, og vores lækketestværktøj afslørede det Hurtigstvpn lækker IPv6 på Windows. Dette er en enorm sikkerhedsfejl.

Hurtigstvpn har dog i det mindste for nylig løst et problem med sin certificering, der kan have fået sin app til at blive forkert markeret som malware af nogle antivirusprogrammer.

Dårlig annonce & tracker -blokkering

Fastestvpn hævder at have en annonce- og tracker -blokkering automatisk aktiveret på alle dens apps.

Vi satte hurtigstvpns annonceblokker på prøve ved at bruge en annonceblokprøve. Resultatet var skuffende: Kun 56% af annoncer og trackere blev blokeret, Gør det til en af ​​de værste, vi har testet.

De bedste VPN -annonceblokkere formår at forhindre over 90% af annoncer og trackere.

Vi testede også hurtigstvpns tracker -blokkeringsevne ved hjælp af et værktøj leveret af EFF. Resultatet var skuffende. Det sagde det Hurtigstvpn blokerer ikke effektivt.

Hurtigstvpn tracker -test

Hurtigstvpn var skuffende over at blokere både annoncer og trackers.

Generelt er hurtigstvpn nødt til at fokusere på at øge sit sikkerhedstilbud: Fixing af DNS-lækager og opbygning af IPv6-support, samt en systemomfattende dræbskontakt, der ikke lækker. Det er før avancerede funktioner som multi-hop-servere, diskløse servere, roterende IP-adresser og meget mere. Fastestvpn har en lang vej at gå.

Omgås webcensur

Kan ikke få adgang til blokerede websteder i Kina

Omgå censurvurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi tester rutinemæssigt, om VPN kan omgå strenge internetbegrænsninger i Kina ved hjælp af vores fjernadgangsserver i Shanghai.

Andre vigtige faktorer, vi overvejer, inkluderer tilslutningsteknologier og tilgængeligheden af ​​servere i nabolandene (for hurtigere forbindelser).

Fastestvpn har ikke nogen tilsløringsteknologi, og vores test bekræfter, at det ikke fungerer i Kina. Det fungerer muligvis i et land med blødere begrænsninger, som Rusland, men der er bedre tilgængelige muligheder.

Rangeret nr. 32 ud af 55 VPN’er til omgåelse af webcensur

Vi testede hurtigstvpn på vores egen Shanghai -server for at se, om den kan få adgang til websteder, der er blokeret af den store firewall. Desværre kan det ikke.

Vi var Kan ikke logge ind på hurtigstvpn, når det er forbundet i Kina. Alle hurtigstvpns apps er blevet blokeret.

Men efter at vi brugte en anden VPN, der fungerer pålideligt i Kina, fungerede vores login, og vi var i stand til at få adgang til blokerede websteder som Instagram og Facebook ved hjælp af hurtigstvpn.

Kravet om at bruge en anden VPN før betyder det Vi kan ikke anbefale hurtigstvpn til censur.

Det klarer sig måske bedre i et land med mindre robust censur, som Tyrkiet, men den vestlige-centriske karakter af dets servernetværk betyder, at hurtigstvpn ikke kan hjælpe meget i regioner, hvor internettet ofte blokeres og censureres.

Enhed & OS -kompatibilitet

Tilgængelig på populære platforme

Enhedskompatibilitet Hvordan vurderes dette? Tæt

En VPN i høj kvalitet skal opretholde funktionelle, fuldt udstyrede applikationer og browserudvidelser til så mange platforme og enheder som muligt.

Vores ‘enhed & OS -kompatibilitet’ -vurdering bidrager til brugervenlighedsvurderingen.

Hurtigstvpn er tilgængelig til at installere som en brugerdefineret app på populære desktop- og mobile enheder, inklusive Windows, MacOS, Android og iOS. Det hævder at have apps til Fire TV og Android TV, men de skal installeres manuelt. Vi kæmpede også for at installere hurtigstvpn på routeren på trods af at have fulgt de medfølgende instruktioner. Dette betyder, at vi ikke kunne bruge hurtigstvpn på smarte tv’er, spilkonsoller, Apple TV, Roku og mere.

Apps

Hurtigstvpn er kompatibel med de store platforme. Dette inkluderer:

Selvom det er muligt at bruge hurtigstvpn på Linux -enheder, er dette først efter en eller anden manuel konfiguration, hvilket kan være lidt vanskeligt for begyndere. De bedste Linux VPN’er leveres med en dedikeret GUI Linux -app.

Fastestvpn viser en lang række enheder og platforme, det er kompatible med.

Routerinstallation fungerer ikke

Da vi forsøgte at installere hurtigstvpn på vores Linksys WRT 32100 ACN -testrouter, fandt vi installationsprocessen meget vanskelig, og til sidst undlod den at etablere en VPN -forbindelse.

Ikke i stand til at installere hurtigstvpn på routeren, vi kunne ikke bruge den på spilkonsoller og andre enheder uden en dedikeret app, inklusive smarte tv’er, Apple TV og Roku. Dette reducerer hurtigstvpns kompatibilitet drastisk.

Fire TV -app fungerer kun med UDP & TCP -protokol

Fastestvpn hævder at have en brugerdefineret, brugervenlig Firestick VPN-app, men den vises ikke overalt i Fire TV App Store.

Fastestvpn er ikke tilgængelig i Fire TV -butikken og skal installeres manuelt.

I stedet har den kun en guide til installation af hurtigstvpn manuelt. Vi fulgte disse instruktioner og formåede at indstille det, men det tager nogen tid, og da vi testede det, opdagede det VPN Connect -knappen fungerer ikke, når du bruger IKEV2.

For at Fire TV Stick -appen kan fungere, Du skal vælge UDP eller TCP. For at gøre dette, gå til Indstillinger > Vælg protokol.

Du kan se os bruge appen i videoen herunder:

Du kan bruge FastestVPNs Fire TV -app til at fjerne blokering af Netflix.

10 samtidige VPN -forbindelser

Hurtigstvpn giver dig mulighed for at køre 10 samtidige VPN -forbindelser på tværs af så mange enheder, som du vil.

Det er en ubegrænset godtgørelse, da hurtigstvpn ikke logger antallet af enheder, der er knyttet til din konto.

Dette er en meget generøs godtgørelse, der giver dig mulighed for at beskytte enhver enhed, du ejer.

Browserudvidelser

Hurtigstvpn har browserudvidelser til rådighed til at installere på:

 1. Chrome
 2. Firefox

Disse udvidelser har streaming-servere til Netflix, Hotstar, Pureflix og Prime Video US. Der er også nogle indstillinger, som Block WebRTC og en annonceblokker.

Imidlertid, Browserudvidelsesstrømningsservere fungerer faktisk ikke For at fjerne blokering af de anførte websteder.

Fastestvpns browserudvidelser leveres med yderligere funktioner – men de fungerer ikke.

Desuden presterede udvidelsesannoncerne værre end desktop, Blokerer kun 22% af annoncer og trackere i vores test.

De hurtigstvpn browserudvidelser er ret begrænset og er ikke gratis Som dem, der tilbydes af Windscribe, Cyberghost og TunnelBear.

Men hvis du er en hurtigstvpn -abonnent, tilbyder de en løsning til hurtig og privat webbrowsing. Bare husk: udvidelser er ikke VPN’er og Krypter ikke din trafik.

Fastestvpns browser-tilføjelser er HTTPS-proxier, hvilket betyder, at de krypterer browsertrafik, men efterlader al trafik uden for webbrowseren ubeskyttet. Det burde ikke være en erstatning for den fulde VPN -desktop -app, der også beskytter alle andre apps som torrenting -klienter og e -mail.

Brugervenlighed

Dateret apps, men helt enkle

Brugervenlighedsvurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Denne vurdering består hovedsageligt af brugervenligheden og intuitiviteten ved at opsætte og regelmæssigt bruge VPN.

Vi faktorerer også tilpasningsindstillinger såvel som enheds- og OS -kompatibilitet (se afsnit ovenfor).

Hurtigstvpn er stadig meget let at bruge, men det er nødvendigt at opdatere sine apps og løse fejl, der får brugeren til at opleve frustrerende. Vi oplevede mislykkede forbindelsesforsøg og ekstremt langsomme forbindelsestider. Sprogindstillinger ville også gå langt for at hjælpe med tilgængelighed.

Rangeret nr. 42 ud af 55 VPN’er for brugervenlighed

Fastestvpns apps kunne gøre med både opdateringer og rettelser. På dette tidspunkt hænger grænsefladen og designet bag andre mere brugervenlige tilbud, der nu er tilgængelige på VPN-markedet.

Under vores test oplevede vi også tekniske problemer og bugs, der gjorde brugeren meget værre end det måtte være. For eksempel, Nogle servere forbandt simpelthen ikke og belastningstider var undertiden uacceptabelt langsomme.

På samme tid er hurtigstvpn så fraværende af yderligere funktioner, at det forbliver en idiotsikker VPN, utroligt enkel at bruge. Der er ikke meget ved det: en startskærm med en forbindelsesknap, en serverliste og et COG -symbol til at tage dig til indstillinger.

Selvom der ikke er mange funktioner, der følger med hurtigstvpn, kan du sammenligne dem på tværs af platforme ved hjælp af nedenstående tabel: