Sådan installeres og bruger ExpressVPN på Firestick (opdateret 2023)

Contents

EKSPERTRÅD: Expressvpn er en meget god Firestick VPN. Imidlertid, Ipvansk er endnu lettere at bruge – og meget billigere.

Sådan bruges ExpressVPN med Amazon Fire TV Stick & Fire TV

Callum Tennent fører tilsyn med, hvordan vi tester og gennemgår VPN -tjenester. Han er medlem af IAPP, og hans VPN -råd har vist sig i Forbes og Internet Society.

 1. Guider
 2. VPN -funktioner og fejlfinding
 3. Sådan bruges ExpressVPN med Amazon Fire TV Stick & Fire TV

ExpressVPN har en dedikeret VPN -app til Amazon Firestick, der også fungerer med andre Fire TV -enheder. Det er hurtigt, sikkert, let at bruge og hjælper med at fjerne blokering af masser af streaming indholdsbiblioteker. Her viser vi dig, hvordan du installerer ExpressVPNs app til Firestick, hvordan du bruger den, og hvordan du afinstallerer den, hvis du afmelder dig.

Sådan bruges ExpressVPN på Amazon Fire TV -enheder

Du kan installere ExpressVPN direkte på enhver Amazon Fire TV -enhed hurtigt og nemt.

Når du er forbundet til en ExpressVPN -server, vil VPN -appen Spoof din IP -adresse og Krypter al internettrafik Går til og fra det.

ExpressVPN Firestick -appen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til over 3.000 servere beliggende i 94 lande. Disse servere er optimeret til at fjerne blokering af en lang række streaming -apps og indholdsbiblioteker lige fra dit tv.

Resumé: Sådan installeres ExpressVPN på Amazon Fire TV Stick

 1. Abonner på ExpressVPN via det officielle websted.
 2. Åbn Amazon Appstore.
 3. Søg efter ExpressVPN og installer den officielle app.

I denne vejledning lærer du nøjagtigt Sådan installeres og bruger ExpressVPN på Firestick. Vi vil også foreslå nogle alternative VPN -tjenester, hvis du ikke ønsker at bruge ExpressVPN, inklusive en gratis mulighed.

Mens ExpressVPN presterede ekstremt godt i vores seneste Fire TV -stick VPN -test, kan ting lejlighedsvis gå galt, eller du kan se fejlkoder. Vi viser dig, hvordan du let løser disse yderligere nedenfor.

EKSPERTRÅD: Expressvpn er en meget god Firestick VPN. Imidlertid, Ipvansk er endnu lettere at bruge – og meget billigere.

Hvad er der i denne guide

 • Fungerer ekspressvpn på brand -tv -pind?
 • Sådan installeres ExpressVPN på Amazon Firestick & Fire TV
 • Sådan bruges ExpressVPN på Fire TV Stick

Hvad er der i denne guide

 • Fungerer ekspressvpn på brand -tv -pind?
 • Sådan installeres ExpressVPN på Amazon Firestick & Fire TV
 • Sådan bruges ExpressVPN på Fire TV Stick

Fungerer ekspressvpn på brand -tv -pind?

RESUMÉ: Expressvpn fungerer meget godt på Fire TV Stick. Det kan installeres som en indbygget applikation direkte på enheden og tilbyder en enkel måde at ændre din IP -adresse på Firestick uden at installere en VPN på din router.

ExpressVPN fungerer på Fire TV Stick nøjagtigt som det fungerer på din computer eller smartphone. Lige Hent Det fra Amazon Appstore, installere det og Opret forbindelse til en server efter eget valg ved hjælp af VPN -applikationen.

Fire TV -appen ser endda den samme ud som på andre platforme, så hvis du allerede har brugt ExpressVPN, før du finder hele processen let.

Expressvpn

Hjemskærmen på ExpressVPNs Firestick -app.

Vi testede det ved hjælp af vores 3. generation Fire TV Stick Lite, som vi bruger til at udføre alle vores VPN og streamingtest. Dog ekspressvpn også Arbejder med alle andre generationer af Fire TV Stick, Plus andre Amazon -streaming -enheder som Fire TV -terningen.

Vi fandt, at ExpressVPN med succes ændrede vores IP -adresse og krypterede trafikken sendt fra vores Fire TV Stick. Det fungerer godt med Kodi og Pålideligt fjerner blokering af mange populære streaming -apps inklusive Netflix, Disney+og HBO Max.

ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN’er til Fire TV -stick i henhold til vores test, men det er ikke det allerbedste. Den går glip af den øverste position, fordi dens Firestick -app mangler nogle af de funktioner, der tilbydes af konkurrenter, herunder Ipvansk og Surfshark.

EKSPERTRÅD: ExpressVPN fungerer på Fire TV Stick, Fire TV Cube og Fire HD -tabletter (undertiden kaldet Kindle Fire). Alle ExpressVPN -behov er, at enheden kører på FireOS 5 eller senere. Det fungerer dog ikke med den første generations brand -tv -stick.

Hvorfor bruge ExpressVpn på Fire TV Stick?

Du kan bruge ExpressVPN på Fire TV Stick af de samme grunde, som du bruger en VPN på enhver anden enhed.

Når den er installeret og aktiveret, vil ExpressVpn kryptere alle dataene Fra hver app, du bruger på Firestick. Ved at forbinde dig til en ekstern server kan det også geo-spoof din placering for at hjælpe dig Fjern blokering af og se streamingtjenester fra forskellige regioner.

Expressvpn er en af ​​de hurtigste VPN’er, vi har testet. På en lokal forbindelse bremsede det kun vores internetforbindelse med 3% til 97 Mbps, selv på Firestick. Det betyder, at vi stadig var i stand til det Stream i HD og 4K uden buffering.

ExpressVPN er især en fremragende VPN til Netflix. Når du er installeret på din Fire TV-enhed, kan du bruge den til at fjerne blokering af Netflix fra 10 forskellige regioner og afsløre hundreder af shows og film, der tidligere var uden for grænserne på dit sted.

Det er også en stor VPN for Kodi. Når du opretter forbindelse til en ExpressVPN-server, er alle apps og opbevaringssteder (endda sidebelastede) fuldt krypteret. Det vil gøre alt, hvad du downloader og streamer via Kodi usynlig til din internetudbyder.

Du kan også bruge det til at få adgang til britisk tv på din Fire TV -stick, inklusive BBC iPlayer eller streaming Channel 4 (alle 4), selvom du ikke er i Storbritannien.

Sådan installeres ExpressVPN på Amazon Firestick & Fire TV

Der er to måder at installere ExpressVPN på din Amazon Fire TV Stick: via Amazon AppStore eller ved Sideloading. Nedenfor giver vi dig trin-for-trin-instruktioner til begge metoder samt en fuld video gennemgang.

Sådan installeres ExpressVPN på Amazon Fire TV Stick via Amazon Appstore

På mindre end et minut havde vi ExpressVPN downloadet og installeret på vores Amazon Firestick. Se videoen for at se, hvor enkel den er.

Sådan installeres du ExpressVPN på din Firestick gennem den officielle Amazon Appstore:

 1. Tænd for din Amazon Fire -enhed og gå til Søg. Søgetappen på Amazon Fire TV
 2. Søge efter Expressvpn. Søger efter ExpressVpn på brand -tv
 3. Vælg den officielle Expressvpn app. Det skal se ud som billedet herunder – pas på ikke at falde for nogen forfalskninger eller alternativer. Vælg Hent. Expressvpn
 4. Du kan nu køre ExpressVpn ved at vælge Åben. I fremtiden vil du være i stand til at finde det på din Fire TV -enheds startskærm eller inden for Apps afsnit.

Sådan installeres ExpressVPN på Amazon Fire TV Stick via sideloading

Installation af ExpressVpn ved at sidelaste sin officielle .APK er en ganske lang proces, men det er ikke for vanskeligt. Se vores video ovenfor, før du prøver den selv.

Sådan installeres du ExpressVPN på din ildsted ved at sidelaste den officielle ExpressVPN .APK -fil:

 1. Åbn søgning og kig efter Downloader. Find den rigtige liste, og vælg Hent. Det søgeresultat, du ønsker, skal ligne billedet herunder. Den officielle downloaderliste i Amazon Appstore
 2. Mens installation kan der vises en pop-up-meddelelse. Det spørger, om du vil lade Downloader Access Media and Files på din enhed – Vælg Give lov til derefter Okay. Du kan tilbagekalde disse tilladelser eller afinstallere appen helt, når denne proces er afsluttet.
 3. Naviger til Indstillinger >Mit Fire TV >Udvikler muligheder. Fire TV -udviklerindstillinger
 4. Gå ned til Installer ukendte apps , Vælg Downloader og ændre dens skift til . Tilladelse af apptilladelser til Downloader -appen
 5. For at downloade ExpressVpn .APK -installationsfil, skal du få URL’en fra ExpressVPN -support. På din computer eller smartphone skal du blot åbne et live chat -vindue på ExpressVPN -webstedet og bede om Expressvpn .APK -installationsprogram. Det er en almindelig anmodning, så bør ikke tage en chatagent længe at svare på dig.
 6. Vend tilbage til din brand -tv -enhed og åben Downloader, Indtast derefter den URL, der er givet dig af den ExpressVPN -agent, du talte med. Denne URL kan være ret lang, så pas på, når du går ind i den for at undgå fejl. Når du har indtastet det, skal du vælge >Installere. Installation af Expressvpn .apk på brand -tv
 7. Du kan nu køre ExpressVpn ved at vælge Åben. I fremtiden vil du være i stand til at finde det på din Fire TV -enheds startskærm eller inden for Apps afsnit.

Ekspert tip: Den url, du skal skrive ud for at downloade ExpressVPN .APK -fil er meget lang – vi anbefaler at tilslutte et Bluetooth -tastatur til din Fire TV -enhed, hvis det er muligt.

Sådan fortæller du, om ExpressVPN arbejder på Fire TV Stick

Når du har installeret ExpressVPN på din Firestick, skal du åbne appen og oprette forbindelse til en server overalt i verden. Baggrunden for ExpressVPN -appen skal vende sig fra rød til grøn Og du får vist en besked, der siger, at du har været tilsluttet.

Din rigtige IP -adresse vil nu blive skjult af En ny IP -adresse, der er tildelt dig af ExpressVPN. Hvis du vil sikre dig, at ExpressVPN fungerer korrekt, kan du bruge vores IP -checker -værktøj.

Sådan sørger du for, at ExpressVPN fungerer korrekt på Firestick:

 1. Med ExpressVpn ikke forbundet Åbn den på din brand -tv -pind Downloader app.
 2. Trykke op På din fjernbetjening skal du derefter indtaste følgende URL i adresselinjen, der vises til højre: TOP10VPN.com/værktøjer/hvad-er-my-ip/vælg derefter . Brug af Downloader til at gennemse vores IP -checker -værktøj på brand -tv
 3. Værktøjet indlæses nu automatisk. IP -adressen, du har vist her, vil være dine brand -tv -enheder rigtigt, ubeskyttet Offentlig IP -adresse. Noter det. Brug af et IP -checker -værktøj på Amazon Fire TV
 4. Tryk på Hjem knap på din Fire TV -fjernbetjening for at forlade Downloader -appen. Nu Åben ExpressVpn.
 5. Vælg en server i en forskellige land til dig og oprette forbindelse til det. Tilslutning til en server i USA i ExpressVPN til Fire TV
 6. Tryk på Hjem knappen igen for at afslutte ExpressVpn, og derefter åbne igen Downloader. Vælg en gang til.
 7. Siden genindlæser nu, og du skal vises en IP -adresse fra den region, du valgte inden for ExpressVPN – en ny IP, der er anderledes end din rigtige fra trin tre. Med ExpressVpn tændt for vores Fire TV Stick

Sådan bruges ExpressVPN på Fire TV Stick

Her forklarer vi alt hvad du kan gøre på ExpressVPNs Firestick -app, og nøjagtigt hvordan man gør det.

Efter først at have installeret ExpressVPN, skal du finde appen på din enhed. For at gøre dette skal du rulle til højre langs menulinjen, indtil du når Apps ikon. Tryk nu på Vælg.

Hvor kan man finde indstillingsknappen på brand -tv

Du føres til en skærm, der viser hver app, der er installeret på din Fire TV -enhed. Nu skal du blot navigere til ExpressVPN og presse Vælg for at åbne det.

ExpressVPN -appen placeret inden for Fire TV -apps -menuen

Fra nu af har du adgang til en Meget hurtigere måde at åbne ExpressVPN på.

Tryk to gange ned på din startskærm for at nå For nylig anvendte apps menu. Expressvpn skal være placeret der, så længe du fortsætter med at bruge det regelmæssigt.

ExpressVPN -appen har en genvej på startskærmen på din Fire TV -enhed

Sådan forbindes og afbrydes fra en VPN -server

 1. For at oprette forbindelse til den sidste ExpressVPN -server, du har valgt, skal du blot vælge tænd / sluk -knap I ExpressVPN -appen og tryk på Vælg knap på din Fire TV -fjernbetjening – det er den store runde -knap inden for retningsbestemte kontroller.
 2. Efter en kort pause ændres appens baggrund fra rød til grønt, og du vil blive tilsluttet en server med succes.
 3. For at afbryde forbindelsen skal du bare gentage denne proces. Appen vender derefter tilbage fra grøn til rød og fortæller dig, at du ikke længere er tilsluttet en VPN -server.

Sådan vælger du en VPN -server

 1. Gå til Valgt placering knappen inden i ExpressVPN -appen og tryk på Vælg knap på din fjernbetjening. Servervalgikonet på ExpressVPN til Fire TV
 2. Dette viser dig en liste over servere, men Det viser ikke enhver tilgængelig server. Standardvisningen på denne menu er Anbefalede servere. For at se alle 94 lande med ExpressVPN -servere skal du vælge Alle placeringer i stedet. Vælg bare et sted, du ønsker, og det vil øjeblikkeligt forbinde dig. Alle servere, der viser på ExpressVPN til Fire TV
 3. Alternativt kan du vælge Forstørrelsesglas Ikon i øverste højre hjørne og søg efter et specifikt sted, du vil oprette forbindelse til. Vi anbefaler at vælge en VPN -server Tæt på din fysiske placering For de hurtigste hastigheder. Brug af søgefeltet til at finde en server på ExpressVPN til Fire TV

Sådan aktiveres ExpressVPNs Kill Switch på Firestick

Kill -kontakten er super vigtig for enhver VPN, da den holder din IP -adresse skjult selv i tilfælde af et uventet emne. Hvis ExpressVPN mislykkes når som helst, vil det øjeblikkeligt stoppe din internetforbindelse og forhindre, at din rigtige IP -adresse udsættes.

Det er lige så vigtigt at bruge en VPN Kill Switch på din Fire TV -enhed, som den er på din smartphone eller computer. På ExpressVpn for Fire TV kaldes det Netværksbeskyttelse.

 1. For at finde ExpressVpns Kill Switch på Firestick, skal du vælge Muligheder På startskærmen. Indstillinger -knappen på ExpressVPN Fire TV -hovedskærmen
 2. Vælg derefter Indstillinger På følgende skærmbillede. Indstillingsindstillingen på ExpressVPN til Fire TV
 3. Rul ned til Netværksbeskyttelse og vælg det. Netværksbeskyttelsesmuligheden inden for ExpressVPN for Fire TV
 4. Tryk derefter på VælgInternetadgang At ændre skiften fra Af til . Killskontakten er nu aktiv. Skiftende på dræbskontakten på ExpressVPN til Fire TV

Hvordan man vælger VPN -protokol

ExpressVPN har et valg af fire protokoller på Fire TV: Lightway (TCP eller UDP) og OpenVPN (TCP eller UDP). Sådan vælger du mellem dem:

 1. Vælg på ExpressVPN -startskærmen Muligheder derefter Indstillinger. Indstillingsindstillingen på ExpressVPN til Fire TV
 2. Rul ned og vælg VPN -protokol. Nu kan du vælge, hvilken protokol du vil bruge. Glem ikke, at du også kan lade den være indstillet til Automatisk (anbefalet), som vælger det optimale valg for dig. Protokollen Vælg indstilling på ExpressVPN til Fire TV

OpenVPN er en populær, afprøvet protokol, der afbalancerer hastighed og sikkerhed. TCP -indstillingen prioriterer en pålidelig forbindelse frem for en hurtig, mens UDP -forbindelsen prioriterer hastighed.

Lightway er ExpressVPNs egen overtagelse af den nye Wireguard -protokol. Det kommer også i TCP- og UDP -versioner, ligesom OpenVPN. Lightway er vores anbefalede valg af protokol til ExpressVPN. Det er super hurtigt uden at ofre nogen sikkerhed.

Expressvpn

Hvordan man bruger delt tunneling

VPN Split Tunneling giver dig mulighed for at kontrollere, hvilke apps der er omdirigeret af ExpressVPN, og hvilke der får adgang til internettet som normalt ved hjælp af din sande IP -adresse. ExpressVpn giver dig mulighed for at bruge det på to forskellige måder – her er hvordan.

 • Vælg på ExpressVPN -startskærmen Muligheder derefter Indstillinger. Rul ned og vælg Opdel tunneling. Menuen Split Tunneling inden for ExpressVPN Fire TV -appen
 • Som standard vil alle apps blive tunnelet inde i ExpressVPN. Du kan nu vælge at tunnel Hver app undtagen dem, du angiver, eller Ingen apps undtagen dem, du angiver. Vælg hvilken mulighed du foretrækker, så kan du tilføje så mange apps, som du vil ved at rulle gennem listen og vælge dine valg. Valg af apps til at splitte tunnelen på ExpressVPN til Fire TV
 • Sådan streamer du Netflix On Fire TV Stick med ExpressVPN

  Med ExpressVPN installeret på din Amazon Fire TV -enhed, har du adgang til streamingtjenester og indholdsbiblioteker, der ellers ville være Begrænset på din placering.

  Vores igangværende tests finder kontinuerligt, at ExpressVPN er den allerbedste VPN til streaming generelt. Det kan fjerne blokering af næsten enhver streamingtjeneste, inklusive Hulu, Disney+og HBO Max, og det kan Adgang 10 Netflix -biblioteker fra hele verden.

  Kun visse regioner kan fjerne blokering af visse streamingtjenester. For eksempel, hvis du vil fjerne blokering af HBO Max, skal du oprette forbindelse til en amerikansk VPN -server. Hvis du vil fjerne blokering af BBC iPlayer, skal du oprette forbindelse til en britisk VPN -server.

  I dette eksempel opretter vi forbindelse til en amerikansk server for at få adgang til det amerikanske Netflix -bibliotek.

  Sådan streamer man med ExpressVPN på Firestick:

  1. Åben ExpressVpn. Naviger til Valgt placering knap og tryk Vælg. Du får nu vist en liste over lande, der indeholder ExpressVPN -servere. Vælg USA – New York. ExpressVPN vil nu automatisk forbinde dig til den server. Valg af den amerikanske server i ExpressVPN til Fire TV
  2. Tryk på Hjem knap på din fjernbetjening. Du forlader ExpressVPN -appen, men du forbliver tilsluttet den amerikanske server. Ruller lige, indtil du når Indstillinger. Trykke ned og navigere til Applikationer. Trykke Vælg. Indstillingsmenuen på Fire TV
  3. Rul ned og vælg Administrer installerede applikationer. Håndtering af de installerede applikationer på Fire TV
  4. Vælg Netflix. Naviger til Tvunget stop og tryk Vælg Rul derefter ned til din fjernbetjening Ryd cache og tryk Vælg en gang til. Dette får Netflix -appen til at glemme, hvilken region du var for sidste gang, du åbnede den. Hvis du ikke gør dette, viser det dig ikke biblioteket i det område, du har tilsluttet sig i ExpressVPN. Tving med at holde op med Fire TV Netflix -appen
  5. Log ind Hvis du ikke allerede er. Du skal nu præsenteres for det amerikanske Netflix -bibliotek, som du kan se som sædvanligt. Hvis du vil få adgang til forskellige film og shows, skal du bare gentage disse trin, men vælg en anden region for at oprette forbindelse til. US Netflix med succes ikke -blokeret på Amazon Fire TV med ExpressVPN

  Sådan opdateres ExpressVPN på Fire TV Stick

  ExpressVPNs Firestick -applikation skal holde sig opdateret automatisk. For at sikre, at automatiske opdateringer er aktiveret, skal du gå til Indstillinger > Applikationer >App butik > Automatiske opdateringer og sørg for, at det er indstillet til .

  Indstilling af automatiske opdateringer til apps på Amazon Fire TV

  Alternativt kan du opdatere appen manuelt. Du vil kun være i stand til at gøre dette, når en opdatering er tilgængelig og ikke er installeret automatisk.

  Hvis du navigerer til ExpressVpn som sædvanligt, men se Åben knap erstattet med en Opdatering knappen, tryk bare på Vælg på det, og appen begynder at opdatere. Du vil være i stand til at køre ExpressVPN som normalt, når opdateringen er afsluttet.

  Sådan afinstallerer du ExpressVPN fra din Fire TV Stick

  Sådan fjerner du ExpressVPN fra din Amazon Fire TV -enhed. Bare rolig, hvis du skifter mening, kan du altid geninstallere det på et senere tidspunkt:

  1. På startskærmen skal du navigere til højre, indtil du når Indstillinger, Naviger derefter ned til Applikationer og tryk Vælg. Indstillingsmenuen på Fire TV
  2. Gå til Administrer installerede applikationer. Håndtering af de installerede applikationer på Fire TV
  3. Rul ned, indtil du når Expressvpn. Denne liste er i alfabetisk rækkefølge, hvilket skal gøre det lettere at finde det, hvis du har masser af apps installeret.
  4. Tryk på Spil/pause knap på din fjernbetjening for at afinstallere ExpressVPN. Du bliver bedt om at bekræfte dit valg – vælg Bekræfte og afinstallationsprocessen begynder. Det skal kun tage et par sekunder, før det er komplet, og ExpressVPN fjernes fuldt ud fra din Fire TV -pind. Afinstallations -prompt -skærmen til ExpressVPN på Amazon Fire TV

  Expressvpn fungerer ikke på brand -tv -pind? Sådan løser du det

  Hvis ExpressVPN ikke fungerer på din Fire TV -pind, er dine muligheder for at ordne det mere begrænsede end på andre platforme. Der er dog en enkel løsning, du kan prøve for almindelige fejl:

  1. På startskærmen skal du navigere til højre, indtil du når Indstillinger, Tryk derefter på Vælg.
  2. Vælg Applikationer >Administrer installerede applikationer. Håndtering af de installerede applikationer på Fire TV
  3. Rul ned, indtil du når Expressvpn.
  4. Vælg det, vælg derefter Slet data, derefter Ryd cache. De klare data og klare cache -indstillinger på Amazon Fire TV til ExpressVPN

  Ved at rydde ExpressVPN -appens cache, kan du forhåbentlig løse eventuelle problemer, du har med ExpressVPN på Firestick.

  Hvis appen fungerer, men du har vanskeligheder med streaming, er der flere løsninger, du kan prøve.

  Den nemmeste løsning er at Prøv at afbryde forbindelsen og tilslutte igen til din valgte VPN -server. Dermed kan ExpressVPN tildele dig en anden IP -adresse, som muligvis løser problemet. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve følgende løsninger:

  Løsning 1: Skift VPN -server

  1. Åben ExpressVpn.
  2. Naviger til Valgt placering og tryk Vælg. Vælg derefter Alle placeringer. Alle servere, der viser på ExpressVPN til Fire TV
  3. Hvis der er en bestemt streamingtjeneste eller bibliotek, har du problemer med at fjerne blokering af, Prøv en anden server i det land, du har brug for. ExpressVPN vil ofte have flere serverindstillinger eller placeringer i det samme land. Brug af søgefeltet til at finde en server på ExpressVPN til Fire TV

  Løsning 2: Skift VPN -protokol

  Expressvpn

  1. Åben ExpressVpn.
  2. Gå til Muligheder >Indstillinger >VPN -protokol og vælg derefter en anden protokol. Dette kan lejlighedsvis hjælpe dig med at få adgang til streamingbiblioteker, som tidligere er blevet blokeret.

  Er ExpressVpn faktisk god til Fire TV Stick? (2023 tests)

  RESUMÉ: ExpressVPN er et top valg til Amazon Firestick. Det er let at installere og bruge, har superhastighedshastigheder til bufferfri streaming og kan fjerne blokering af 10 Netflix-biblioteker samt tonsvis af andre streamingtjenester fra hele verden. I vores test fungerede det også med Kodi.

  Den bedste VPN til streaming på Firestick

  I årenes løb har vores regelmæssige test af ExpressVPN fundet, at det konsekvent er den bedste VPN til at fjerne blokering af streamingtjenester fra hele verden.

  Hvis du er en Netflix -abonnent, kan ExpressVPN få dig adgang til indhold fra 10 forskellige internationale biblioteker. Det er den bedste VPN til at omgå Amazon Prime -videoblokke.

  Det kan også låse streamingtjenester op, der muligvis ikke er tilgængelige i dit land, som BBC iPlayer, Disney+eller HBO Max.

  Disney+ på Amazon Fire TV

  Expressvpn unlocks Disney+ på vores Fire TV -pind uden problemer.

  Når du har fået en konto hos nogen af ​​disse tjenester, skal du alt sammen downloade sin officielle Fire TV -app, oprette forbindelse til den rigtige ExpressVPN -server og begynde at se.

  Hurtig nok til 4K streaming

  ExpressVPN er også en af ​​de hurtigste VPN’er på markedet. Hvis du er en Fire TV -stick 4K, 4K Max eller Fire TV Cube -bruger med en internetforbindelse hurtigt nok til at streame 4K -video uden VPN, vil det stadig være i stand til med ExpressVPN tilsluttet – selv når du bruger servere uden for din Land.

  ExpressVPN bruger sin skræddersyede lightway -protokol til at få de bedst mulige hastigheder. Det er også en del af det, der gør det så effektivt til at fjerne blokering af begrænsede websteder og tjenester.

  Inkluderer en VPN Kill Switch på Firestick

  Mens en dræbskontakt muligvis er den mest almindelige funktion for VPN’er på deres desktop -app, er de meget mere sjældne at se på Firestick. Expressvpn for Fire TV har dog et, og vi kan gennemgå vores test af det Det fungerer for at holde din IP -adresse skjult.

  Det har også delt tunneling, hvilket er nyttigt på Firestick, for når du vil have en streamingtjeneste til at have en forfalsket IP -adresse og en anden til at bruge din rigtige IP -adresse.

  Fungerer perfekt med Kodi

  Hvis du bruger din Fire TV -enhed til at køre Kodi, er ExpressVPN endnu mere vigtig. Det fungerer for at holde din IP-adresse helt skjult uden at forstyrre Kodi og eventuelle tilføjelser, du kører med den. Vi har testet det med Kodi 18 (Leia) og Kodi 19 (Matrix) og oplevet ingen problemer med live streaming eller torrented indhold.

  Der er billigere alternativer

  Expressvpn er dog ikke perfekt. For det første er det dyrere end næsten alle dens bedste rivaler. På $ 6.67 pr. Måned På det absolut billigste kan du overveje en billigere mulighed, hvis du kun vil bruge en VPN på din Firestick.

  På trods af sine nyttige ekstra funktioner er ExpressVPNs Fire TV -app stadig en Strippet-back-version af sin fulde desktop-app. Dens design, der ligner så pc- eller macOS -appen, betyder også, at det er lidt irriterende at kontrollere med en Fire TV -fjernbetjening.

  Alternativer til ExpressVPN til Amazon Firestick & Fire TV

  Mens ExpressVPN muligvis er en af ​​de bedst bedømte VPN’er til Amazon Fire TV, er det måske ikke det bedste valg for dig. Her er to alternativer, som vi stærkt anbefaler:

  IPVanish: Den bedste VPN til brand -tv -pind generelt

  Baseret på vores regelmæssige test er IPVanish generelt den bedste VPN til Fire TV -stick.

  Vores to største kritik af ExpressVPN er layoutet af dens app og dens pris: Ipvanish er bedre for begge.

  Den ipvanske hjemmeskærm på Amazon Fire TV Stick

  Den ipvanske hjemmeskærm på Amazon Fire TV Stick.

  Til kun $ 2.99 pr. Måned på sin længste aftale, Ipvansk er betydeligt billigere end ExpressVpn. Du får dog ikke mindre for dine penge. Et IPVANSH -abonnement kan bruges på et ubegrænset antal enheder, sammenlignet med kun fem med ExpressVpn. Det betyder, at du kan beskytte din Firestick såvel som enhver anden enhed i dit hjem.

  Ipvanish er en godt designet app, der er let at bruge på alle platforme, men vi kan især godt lide det på Fire TV. Det har også alle de ekstra funktioner, som ExpressVPN har, såsom split tunneling og en arbejdsdrabskontakt.

  Det er måske ikke så godt til streaming som ExpressVPN, men IPVanish arbejder stadig for at få adgang til 3 Netflix -biblioteker, plus et udvalg af andre video på efterspørgselssider fra hele verden. Det er bedre designet, lettere at bruge og har flere funktioner på brand -tv end andre store navne som Nordvpn, Proton VPN og Hotspot Shield også.

  Windscribe Free: Den bedste gratis VPN til Fire TV Stick

  Ipvanish er måske billigere end ExpressVPN, men Windscribe har en 100% gratis Fire TV -stick -app, der blev bedømt som den bedste gratis VPN til Firestick i vores test.

  Gør ingen fejl, det er en meget mere begrænset anvendelse end Ipvanish og ExpressVPN – men det er stadig helt sikkert og fungerer perfekt.

  Windscribe

  Her er Windscribe’s VPN -app til Firestick. Desværre kan gratis brugere ikke bruge Windflix -serveren til at se Netflix.

  Den største ulempe er en 10 GB månedlig datatækkelse, som vil begrænse, hvor meget du kan streame med Windscribe gratis aktiveret. Det er lig med cirka tre timers Full HD Netflix.

  Du får ikke adgang til Windscribe’s fulde servernetværk på den gratis version af appen, selvom du stadig kan oprette forbindelse til 11 lande fra hele verden.

  Det kan endda fjerne blokering af 6 Netflix -biblioteker, og det fungerer med Kodi.

  Expressvpn Fire TV Stick FAQ

  Kan du bruge ExpressVpn med Firestick gratis?

  Du kan bruge ExpressVPN gratis på din Fire TV Stick og alle dine andre enheder, men kun i en begrænset periode. Efter denne periode koster det $ 6.67 pr. Måned til sin billigste abonnementspris.

  For at bruge ExpressVPN gratis, skal du drage fordel af dets 30-dages no-spørgsmåls-optagede pengene-tilbage-garanti.

  Det er superenkelt: Tilmeld dig bare på ExpressVPN og anmod derefter om en refusion fra en supportagent, når du nærmer dig slutningen af ​​de første 30 dage af din plan.

  ExpressVPN har den bedste live chat-support i branchen med 24-timers support og hurtige responstider. Du har ikke brug for nogen særlig grund til at annullere dit abonnement – bare at spørge er godt nok. Pengene er tilbage på din bankkonto i løbet af få dage.

  Sådan installeres og bruger ExpressVPN på Firestick (opdateret 2023)

  Lær hvordan du opretter ExpressVpn på Firestick. Disse 10 minutters instruktioner fungerer godt med alle Amazon Fire TV -enheder, inklusive Firestick 4K, Firetv Stick Lite, & Firetv Cube.

  • Opdateret: 15. september 2023
  • 0 Brugeranmeldelser
  • Minnie J. Hamilton

  ExpressVpn-on-Firestick-in-USA

  Expressvpn fungerer fejlfrit, når det kommer til at bruge det på Amazon Firestick. Faktisk tilbyder ExpressVPN nu en brugerdefineret app til Amazon Fire TV -enheder. Dette gør det super let at installere og få adgang til fantastiske streamingplatforme som Disney Plus, Netflix, BBC iPlayer, etc.

  I denne vejledning vil vi diskutere, hvordan man installerer ExpressVPN på Firestick, Amazon Fire TV Stick og andre Amazon -enheder. Dette giver dig mulighed for at beskytte dit online privatliv, mens du streamer dine yndlingsfilm og tv -shows med de bedste Firestick -apps. Du kan også bruge det med Fire TV Cube og Fire TV Stick Lite også.

  Desuden gør ExpressVPNs ekstraordinære serverydelse og hurtige hastigheder det til den bedste VPN til streaming. Brugere kan nyde streaming af videoer i HD -kvalitet uden buffering.

  Bemærk: ExpressVPN -app er ikke kompatibel med 1. generation af brand -tv -pinde

  Hvorfor bruge ExpressVpn på Firestick?

  ExpressVPN er det øverste valg blandt pålidelige VPN -tjenester som den bedste VPN for Firestick, der udmærker sig i privatlivets fred, sikkerhed og streaming. ExpressVPN giver forskellige fordele for Firestick -brugere. Det er en smart løsning for enhver, der ønsker at få adgang til geo-begrænset materiale eller applikationer, og det forbedrer dit privatliv og sikkerhed ved at maskere din IP-adresse og kryptere data, så selv din ISP-udbyder ikke kan se det.

  Her er nogle vigtige grunde til, at du skal bruge ExpressVPN på Firestick, og hvordan du tilføjer ExpressVPN til Firestick:

  Tilbyder fremragende hastigheder

  Expressvpn på Firestick er en morderkombination, der tilbyder enestående hastighed, der adskiller den som en af ​​de hurtigste VPN’er tilgængelige. Med et netværk af over VPN -servere distribueret over 94 lande er det optimeret til hastighed. Dette sikrer en problemfri streamingoplevelse i HD og 4K, der overgår ydelsen af ​​den gennemsnitlige VPN.

  Uanset om du streamer videoer eller downloader filer, garanterer ExpressVPN-serverhastighed en fejlfri, lynhurtig internetoplevelse.

  Let fjerne blokering af geo-begrænsede streamingtjenester

  Brug af ExpressVPN på Firestick tilbyder fordelen ved let at fjerne blokering af geo-begrænset indhold, hvilket gør det til et fremragende valg. ExpressVPN skiller sig ud som en af ​​de få VPN’er, der konsekvent giver adgang til populære streamingtjenester som Netflix.

  Ved at oprette en konto og installere VPN, kan du oprette forbindelse til en server efter eget valg og ændre din Netflix -region til en anden, såsom en amerikansk IP -adresse, og ubesværet fjerne blokering af Netflix -biblioteker fra flere lande, herunder USA, UK, Canada, Holland , Tyskland, Japan, Indien og mere.

  ExpressVPN er en af ​​de få udbydere, der let kan omgå geo-begrænsninger pålagt af Netflix US. Du kan også bruge det til at få adgang til andre geo-begrænsede tjenester såsom BBC iPlayer, HBO Max, Disney+, Hulu, og mere.

  Tilbyder pålidelig sikkerhed og beskyttelse af privatlivets fred

  Brug af ExpressVPN på Firestick tilbyder forbedret sikkerhed som en af ​​dens vigtigste fordele. Expressvpn indeholder avancerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner som en ExpressVPN Kill Switch, DNS/IP -lækagebeskyttelse, det ExpressVPN trusselchef, og robust AES 256-bit kryptering. Desuden klæber det strengt til en No-Logs-politik, At sikre, at dit privatliv forbliver intakt. Med ExpressVPN holdes dine online aktiviteter anonyme, sikre og private.

  Når du bruger tredjepart Kodi-tilføjelser og andre applikationer, der kan indeholde piratkopieret indhold på dit Firestick TV, er der en risiko for at blive fanget. Derfor bliver det vigtigt at skjule dine streamingaktiviteter fra din internetudbyder (ISP) og regeringen ved at bruge en VPN, især.

  Let at bruge

  Ikke alle VPN Express Firestick-brugere er programmerere eller avancerede internetbrugere, faktisk er de for det meste lægfolk, der ikke har meget forståelse for de kompleksiteter, der får VPN’er til at fungere, hvorfor det er afgørende, at enhver VPN i høj kvalitet skal være let At installere og bruge af mennesker, der ikke har så specialiserede færdigheder.

  Ud over at tilbyde banebrydende funktioner som en Netværkslås dræbte switch og VPN split tunneling, Expressvpn opretholder en glat og Brugervenlig appgrænseflade, Det gør det meget let at bruge ExpressVPN på Firestick.

  Få ExpressVpn til Firestick 30 dages pengene tilbage -garanti

  Sådan installeres ExpressVPN på Firestick

  ExpressVPN er tilgængelig i Amazon App Store, så der er ingen problemer med at installere ExpressVPN på Firestick -enheder. Du kan endda sideload ExpressVPN -appen, hvis du ikke kan få adgang til eller finde den rigtige app på Amazon Appstore. Vi lærer jer begge metoder til, hvordan du får ExpressVPN på Firestick:

  Metode 1: Installer appen fra Amazon Store

  Trin 1: Køb ExpressVpn eller prøv dens gratis prøve. Klik på Søg ikon fra Firestick startskærm (forstørrelsesglasikon øverst til venstre hjørne).

  Trin 2: Gå ind “Expressvpn”I søgefeltet og klik på det.

  Search-for-expressvpn-app

  Trin 3: Vælg “Hent”Eller“”At downloade og installere ExpressVPN -appen.

  Download-Express-VPN-App

  Trin 4: Start ExpressVpn ved at klikke på “Åben.

  Åben-expressvpn-on-Firestick-5

  Du bliver nu nødt til at konfigurere din konto på ExpressVPN eller tilmelding til ExpressVPN gratis prøve for at være i stand til at oprette forbindelse til enhver VPN -serverplacering og nyde ubegrænset adgang til tjenester som Netflix. Du kan henvise til vores guide til at lære at se Netflix med ExpressVPN.

  Få ExpressVpn til Firestick 30 dages pengene tilbage -garanti

  Metode 2: Sideloading af ExpressVpn Apk på Firestick

  Denne metode gælder for dem, der ikke kunne finde ExpressVPN i Amazon -butikken. I dette tilfælde kan du downloade filen ExpressVPN APK og installere den. Sådan gør du det:

  Trin 1: Gå til Søg mulighed i hovedmenuen.

  Trin-1-install-expressvpn-on-Firestick-APK-metode

  Trin 2: I søgeresultaterne, gå ind Downloader og derefter Vælg Downloader.

  Trin-2-install-expressvpn-on-Firestick-APK-metode

  Trin 3: Du kan se “Downloader” Fra listen over indstillinger.

  Trin-3-install-expressvpn-on-Firestick-APK-metode

  Trin 4: Klik “Få” eller “Hent” For at installere appen på din ildsted.

  Trin-4-install-expressvpn-on-firestick-apk-metode

  Trin 5: Når du har installeret Downloader -appen, skal du gå til startskærmen og klikke på Firestick -indstillinger.

  Trin-5-install-expressvpn-on-firestick-apk-metod

  Trin 6: Næste, Vælg “Mit brand -tv.”

  Trin-6-install-expressvpn-on-firestick-apk-metod

  Trin 7: Klik På “Udviklerindstillingerne.”

  Trin-7-install-expressvpn-on-firestick-apk-metode

  Trin 8: Start “Installer ukendte apps.”

  Trin-8-install-expressvpn-on-firestick-apk-metode

  Trin 9: Næste, Klik applikationen “downloader” og indstiller sin status til PÅ.

  Trin-9-install-expressvpn-on-firestick-apk-metode

  Trin 10: Nu kan du Åbn Downloader -appen På din ildsted. (Når du åbner downloaderen første gang, vil du se nogle prompter. Ignorere dem alle). Efter det, Klik adresselinjen, som det ses på billedet herunder.

  Trin-10-install-expressvpn-on-Firestick-APK-metode

  Trin 11: Indtast ExpressVPN URL til Firestick “Firesticktricks.com/Express og klik på Gå.

  Trin-11-Install-Expressvpn-on-Firestick-APK-metode

  Trin 12: Det Expressvpn Firestick Apk App vil starte Download.

  Trin-12-Install-ExpressVPN-on-Firestick-APK-metod

  Trin 13: Klik Installere Når download er færdig.

  Trin-13-Install-ExpressVPN-on-Firestick-APK-metod

  Trin 14: Efter installation skal du vælge Færdig.

  Trin-14-Install-ExpressVPN-on-Firestick-APK-metod

  Det er det. Det er alt, hvad det kræver for at få ExpressVPN korrekt installeret på din Firestick -enhed. I tilfælde af at du ønsker at installere ExpressVPN til Kodi, her er en installationsvejledning til let at installere ExpressVPN på Kodi.

  Få ExpressVpn til Firestick 30 dages pengene tilbage -garanti

  ExpressVPN -funktioner til Amazon Firestick -brugere

  Expressvpn

  • 3000 + hurtige hastighedsservere i 94 lande
  • 88 Mbps på en 100 Mbps basisforbindelse
  • 5 samtidige forbindelser
  • Split tunneling, 24/7 chat supportteam, dræb switch
  • 30-dages pengene-tilbage-garanti
  • Unblocks Netflix, Hulu, HBO MAX, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Disney+og mere
  • Kompatibel med Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Firestick, routere, browsere og mere

  Expressvpn er baseret på Britiske Jomfruøer, Langt fra jurisdiktion for indgribende regeringer, de såkaldte 14 øjne lande. Denne VPN -udbyder har et godt servernetværk med 3000 servere i 94 + lande.

  Det er kendt for sin stærke holdning til at beskytte brugernes privatliv gennem sin politik uden log. Det tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve ExpressVPNs gratis prøve, før du forpligter sig til et fuldt abonnement. Dette er en stor mulighed uden risiko for at kontrollere Expressvpn for Firestick Free.

  Gennem ExpressVpn MediaStreamer -funktion, Du kan endda bruge din VPN på enheder, der normalt ikke understøtter deres brug, såsom spilkonsoller, routere og nogle streaming -enheder. Hvis du opretter ExpressVPN på din router, vil alle dine enheder derhjemme, inklusive Firestick, blive dækket med VPN -beskyttelse. Lær hvordan du opretter ExpressVPN på Mikrotik -routeren i vores ExpressVPN -konfiguration til Mikrotik Router Guide.

  Den største fordel ved routerkonfiguration er, at det giver dig mulighed for nemt at overføre VPN -netværket på komplicerede enheder, såsom PfSense, som kræver omfattende konfiguration ellers. Når det er sagt, kan du nu nemt oprette ExpressVPN på PfSense med kun et par enkle trin.

  Med ExpressVPN vil du ikke have nogen sådanne problemer, da det giver en sikker og stabil forbindelse, der har magten til at omgå begrænsninger på alle slags streamingtjenester og websteder.

  Få ExpressVpn til Firestick 30 dages pengene tilbage -garanti

  Sådan bruges ExpressVPN på Firestick

  Sådan bruger du ExpressVPN på Firestick, og hvordan man opdaterer ExpressVPN på Firestick efter at have installeret ExpressVPN -appen på din Fire TV -enhed. For at køre det glat skal du opdatere ExpressVPN på Firestick rettidigt.

  1. Gå til “Alle mine apps” og få adgang til ExpressVPN Firestick gratis app, du lige har downloadet.

  2. Start appen og Gå ind Dine login -legitimationsoplysninger for at logge ind.

  3. Appen vil anmode om dit samtykke til at konfigurere din Firestick, når du logger ind. Når Firestick beder om en tilslutningsanmodning, blot Klik på OK to gange.

  How-to-brug-expressvpn-aap-on-fs

  4 . Du kan nu se VPN -apperne startskærmen.

  How-to-brug-expressvpn-aap-on-fs-2

  5. Til Opret forbindelse VPN på din Firestick eller Fire TV, Klik den røde cirkelknap.

  Valg af ExpressVPN Server på Fire TV / Stick

  ExpressVPN er ganske enkel at bruge, bare klik på tænd / sluk -knappen, og din Fire TV -stick opretter forbindelse til en VPN -server.

  • For at vælge en server skal du klikke på den server, der er anført på skærmen.

  Valg af expressvpn-server-on-Fire-TV-stick

  • Du kan enten gå til “Alle placeringer” eller vælg en af ​​de servere, der er anført i “Anbefalede” afsnit. Dens servere er organiseret i regioner, lande og endda byer.

  Få ExpressVpn til Firestick 30 dages pengene tilbage -garanti

  Expressvpn fungerer ikke på brand -tv -pind? Sådan løser du det

  Expressvpn fungerer ikke på brand -tv -pind? Intet problem, her er nogle af de almindelige problemer, du kan møde, mens du installerer ExpressVPN sammen med deres rettelser:

  Opret forbindelse til forskellige servere:

  Hvis ExpressVPN pludselig holder op med at arbejde på din Firestick, har den service, du forsøger at få adgang til, sandsynligvis sortlistet IP -adressen Express har tildelt dig.

  ExpressVPN fungerer måske med din ildsted, hvis du skifter til en anden server og modtager en ny IP -adresse, der ikke er blevet blokeret.

  Ryd cache/data på din ildsted.

  Ved at rydde dine tjenester Cache, vender ExpressVPN FIRETV tilbage til sine standardindstillinger. Dette kan korrigere problemet, der forhindrer ExpressVPN i at arbejde.

  Gå til applikationer > Administreret installeret applikation > Vælg den app, du har problemer med (e.G Netflix)> Ryd cache.

  LADE VÆRE MED Klik på klare data, det fjerner din cache inklusive dine loginoplysninger.

  Skift til en anden protokol

  En anden grund til, at ExpressVPN muligvis ikke fungerer på Firestick, er, at protokollen ikke længere tilbyder en sikker forbindelse,

  VPN’er anvender flere protokoller. Dette er de retningslinjer, som VPN overholder for at give dig en anonym internetforbindelse. Nogle af disse protokoller lægger en højere prioritet på sikkerhed end andre gør på hastighed. Prøv at skifte til en anden protokol for at se, om den løser problemet.

  For at gøre det skal du gå til Indstillinger> Protokoller. Du kan nu vælge den protokol, du kan lide. Derefter skal du gemme indstillingerne og oprette forbindelse til en VPN.

  Opdater Firestick:

  Følg nedenstående instruktioner for at opdatere din ildsted.

  1. Gå til Firesticks indstillinger.
  2. Vælg “My Fire TV”> “Om”.
  3. Klik derefter på “Kontroller for opdateringer”.
  4. Hvis der er et opdateringskrav på din Firestick, skal du vælge indstillingen Installationsopdatering.

  Hvis de ovennævnte fejlfindingstrin ikke virkede for dig, foreslog jeg stærkt at tjekke vores ExpressVPN ikke arbejdsvejledning. Du vil ikke fortryde det en smule.

  Sådan afinstallerer du ExpressVpn fra din ildsted

  Efter at have brugt ExpressVPN i et stykke tid, kan du beslutte at skifte udbydere eller stoppe med at bruge en VPN helt. Under alle omstændigheder skal du fjerne ExpressVPN for at rydde din appliste og gemme lidt plads.

  1. Naviger til ExpressVPN -siden på Firesticks hjemmeside.
  For at slette ExpressVPN skal du navigere til din Fire TV Stick’s hjemmeside og kigge efter ExpressVPN -appen under “Dine Apps & Games.”

  Find-Expressvpn-on-Firestick-Homepage

  Find ExpressVPN først!

  2. Tryk på knappen “Menu” på din fjernbetjening.
  Vælg den ved hjælp af din fjernbetjening “Menu” -knap, og en menu skal vises i nederste højre hjørne af skærmen.

  3. Vælg “Afinstaller.”
  Vælg “Afinstaller” og vent på, at programmet skal fjernes.

  Select-Uinstall

  Klik på afinstallation!

  Ved at vælge “Afinstaller” fra app -menuen, skal ExpressVPN fjernes fra din Amazon Firestick. Hvis du ikke længere bruger ExpressVPN, skal du annullere dit abonnement.

  Streamingtjenester, du kan få adgang til ved hjælp af ExpressVPN

  Vi testede omkring 50+ servere inklusive os, britiske, canadiske, australske og andre regioner. Som et resultat fjernede vi hele denne liste over streamingplatforme med ExpressVPN:

  amerikansk Britisk Canadisk australsk Andre regioner
  Amazon Prime Video Sky TV CBC perle Tenplay Tysk tv
  Showtime BBC iPlayer USA Crave TV 9now Dstv
  Disney Plus Kanal 5 CityTV Foxtel Hotstar
  ESPN+ Sky Sport Hayu Stan Rai TV
  MLB.tv Eurosport Optus Sports Viutv
  YouTube TV Itv Kayo Sports Telecinco
  MTV Kanal 4 Sonyliv
  Vudu BT Sport Showmax
  Knæk UK TVPlayer
  Bein Sports
  Slynge tv
  Bravo TV
  Starz

  FAQ – ExpressVPN på Firestick

  Fungerer ExpressVpn på Firestick?

  Ja, ExpressVPN -appen er kompatibel med alle versioner af Fire TV. Fire TV Stick: Anden generation og derover. Hvis du ikke kan finde ExpressVPN på Firestick, kan det skyldes, at du bruger første generation af Firestick-enhed.

  Hvorfor kan jeg ikke downloade ExpressVpn på Firestick?

  Den første generation af Amazon Fire Stick understøtter ikke VPN’er, så du får muligvis ExpressVPN, der ikke fungerer på Firestick-fejl. Selvom det teoretisk er muligt at sideload ExpressVpn ved hjælp af APK på disse enheder, er det upålideligt, selv når det fungerer. For at komme rundt på grænserne for den første generation af Amazon Fire TV-enheder skal du bruge en VPN på dit netværk.

  Er ExpressVpn bedre end Nordvpn Firestick?

  Vælg Nordvpn, hvis omkostningerne er din primære bekymring. ExpressVPN har på den anden side bedre hastigheder og omkring 100 flere serverplaceringer end Nordvpn. ExpressVPN kan være en bedre mulighed afhængigt af det land eller det område, du ønsker at oprette forbindelse til Firestick gennem din VPN.

  Kan jeg installere ExpressVPN på en 1. generation Firestick?

  Den første generation af Amazon Fire Stick understøtter ikke VPN’er og vil give dig ExpressVPN på Firestick, der ikke arbejder fejl. Imidlertid kan ExpressVpns apk blive sidelastet på sådanne enheder, og selvom dette undertiden lykkes, er det en hit-eller-miss-proces.

  Sådan downloades ExpressVpn på Firestick ?

  For at downloade ExpressVPN på Firestick Free, følg disse trin til, hvordan man installerer ExpressVPN på Firestick ved hjælp af Downloader:

  • Gå til Downloader -indstillingen under hovedmenuen.
  • Vælg Tillad at aktivere Downloader adgang til dine billeder, medier og filer.
  • Klik på OK for at fortsætte. Indtast installationsprogrammet til ExpressVPN APK. (Kom i kontakt med ExpressVPN -supportteamet for at få URL’en.)
  • Klik på Install for at afslutte installationsprocessen.

  Kan du bruge ExpressVpn med Firestick gratis ?

  Ja, ExpressVPN fås gratis på Fire TV Stick og alle dine andre enheder i en begrænset periode. Der er ExpressVPNs 30-dages, ikke-spørgsmål-optagede pengene-tilbage-garanti for at bruge den gratis. Efter denne periode skal du betale den laveste abonnementspris på kun $ 6.67/måned.

  Hvordan ved jeg, om ExpressVpn arbejder på Firestick ?

  For at kontrollere, om din VPN fungerer på Firestick, skal du bruge ExpressVPNs IP -adresse -checker til at finde din IP -adresse. Hvis din forbindelse var vellykket, ville den viste IP -adresse svarer til det sted, du bruger en VPN til at oprette forbindelse til. Derudover vises en meddelelse om, at “din IP -adresse er sikret”.

  Fungerer ExpressVPN på alle Firestick -enheder?

  Ja, ExpressVPN fungerer med alle aktuelle generation af Firestick-enheder, der inkluderer Firestick, Firestick 4K og Firestick 4K Max. Det er værd at bemærke, at så længe det interne operativsystem (OS) på ældre enheder fortsat modtager opdateringer, vil ExpressVPN også give opdateringer for at sikre kompatibilitet med disse enheder, selv når nye Firestick -modeller frigives.

  Afslutter

  Kan du bruge ExpressVpn på Firestick? Ja, ExpressVPN er en fantastisk VPN -service, der fungerer godt på alle Amazon -enheder. Da det er tilgængeligt i den officielle Amazon -butik, har du ikke problemer med at downloade denne service. Med hurtige hastigheder og evnen til at fjerne blokering af de fleste streaming -apps, kan du forbedre kvaliteten af ​​dine overstadige sessioner ved at installere ExpressVPN på Firestick.

  Du kan lære mere om denne VPN i vores ExpressVPN -anmeldelse.

  Minnie J. Hamilton

  Minnie J. Hamilton

  admin

  Minnie J. Hamiltons biografi:

  Minnies vej til følelse af opfyldelse og formål har berørt medicin, mønstre til forretning og økonomi og finder nu udvidelsen af ​​dette formål gennem stemmer af fornuft i verden af ​​teknologi og online privatliv. Hun vil fortsætte med at skrive, så længe folk kan finde sandhed i det. På søndagens klikker hun tilbage i virkeligheden af ​​fantastiske ogres, satyrer og dybden af ​​havet. Hendes nuværende eventyr er det niende hus.

  Hos VPNRanks.com, vi bruger cookies til at levere tilpasset service til brugere og hjælpe os med at analysere webstedsydelse. Vi har opdateret vores privatlivspolitik

  Som nævnt

  Mærker nævner os

  Seneste VPN -anmeldelser

  • #275469 (ingen titel)
  • #7916 (ingen titel)
  • 10 Beste Kostenlose VPN-testversionen (feb. 2021 Aktualisiert)
  • 10 Mejores Servicios de Prueba Gratis VPN (Dec 2021 Actualizado)
  • 13 Bedste Reddit VPN’er efter Redditors ‘valg
  • 160+ uvildige VPN -anmeldelser
  • 162
  • 2021’Deki en İyi VPN Hizmetleri
  • 2021 年 最高 の VPN サービス
  • 2021 년 최고 의 VPN 서비스
  • 51 Bedste Kodi Builds for 2020 med installationsguider – tilgængelig til enheder (PC, Android, Firestick, Leia, & Krypton)
  • 6 bedste VPN for Tyskland (opdateret 2023) – sikker og hurtig
  • 64 Mest chokerende Game of Thrones dødsfald Tidslinje
  • Tilknyttet ansvarsfraskrivelse
  • Bedste Kodi VPN – En guide til opsætning af VPN & kanaler på Kodi
  • Bedste VPN -tilbud i juni 2023 (startende fra $ 2)
  • Bedste VPN til Netflix 2020
  • Sammenlign de øverste VPN’er i 2022 med værktøjer og diagram
  • Kontakt os
  • E -mail verifator
  • Ev
  • Express VPN Review
  • Express VPN Review
  • ExpressVPN Review
  • Haziran 2021 için en İyi ücretsİz VPN Hizmetleri (Gerçekt ücretsiz ve Güvenli)
  • Hidemyass Review
  • Hjem
  • Hjem
  • Hjem
  • Sådan ser du Game of Thrones i Canada?
  • I Migliori Servizi VPN Gratuiti pr. Settembre 2021 (Davvero Gratuiti E Sicuri)
  • I Migliori Servizi VPN Nel 2021
  • Ipvansk anmeldelse
  • Ipvansk anmeldelse
  • Ivacy Review
  • Les Meilleurs Services VPN EN 2021
  • Mais de 160 Avaliações de vpn imparcial
  • Melhores Provedores de Serviços de VPN para 2021 – Rápido. Seguro E Fácil de USAR
  • Nordvpn Review
  • Nordvpn Review
  • Oltre 160 Recensioni VPN Imparziali
  • Offersoplysning
  • Plus de 160 avis sur les vpn impartiaux
  • Purevpn 2016 anmeldelse
  • Purevpn Review-Save 70% på 1 års plan
  • Réclamer Votre Liberté d’internet avec vpnranks.com
  • Ressourcer oprettet af VPNRanks.com
  • Gennemgangsindhold En til ZH
  • Sig farvel til disse Kodi-tilføjelser en gang og for alle
  • Søg efter specifik formål
  • Søgeresultat
  • Søgeresultat
  • Søgeresultat
  • Søgeresultat
  • Søgeresultat
  • Sitemap
  • Vilkår og Betingelser
  • Den bedste gratis VPN i 2023
  • De bedste VPN -tjenester til 2023 [160+ VPN’er testet]
  • Total VPN -gennemgang
  • Fjern blokering og se hotstar uden for Indien
  • Videoer Tutorials af vpnranks
  • Besøg
  • VPN forbinder ikke? Lad os fejlfinde!
  • VPN -anmeldelser
  • VPN -anmeldelser – objektiv, uinflueret og autentisk
  • Vpnranks gamle hjemmesideændring den 1. september
  • VR-FB-SA
  • Hvad er min IP -adresse? Alt hvad du har brug for at vide
  • Hvad er vpnranks?
  • Лие постаåbe
  • أفضل خمات vpn ف عام 2021

  © Copyright 2023 vpnranks | Alle rettigheder forbeholdes