Expressvpn Smart placering: Hvad er det, og hvordan man bruger det

Bemærk: Hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til smart placering, kan du oprette forbindelse til nogen af ​​vores VPN -servere i 94 lande.

Hvordan fungerer smart placering?

Expressvpn’s Smart placering Funktion vælger automatisk VPN -serverplaceringen, der giver den optimale oplevelse for dig ved hjælp af målinger såsom downloadhastighed, latenstid og afstand.

Bemærk: Hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til smart placering, kan du oprette forbindelse til nogen af ​​vores VPN -servere i 94 lande.

Hop til…

Hvornår skal man bruge smart placering?

Du anbefales at bruge smart placering, hvis du:

 • Ønsker en sikker og privat forbindelse
 • Ønsker at få hurtigere hastigheder. (Du kan også få hurtigere hastigheder ved at oprette forbindelse til en VPN -placering tættest på din fysiske placering)
 • Har ikke en placeringspræference

Hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til smart placering, kan du oprette forbindelse til nogen af ​​vores VPN -servere i 94 lande.

Hvordan man opretter forbindelse til smart placering

Se det afsnit, der svarer til din enhed nedenfor.

Som standard foreslås smart placering første gang du opretter forbindelse til ExpressVPN. Vælg for at oprette forbindelse.

For at oprette forbindelse skal du trykke på knappen ON

For at oprette forbindelse ved hjælp af smart placering skal du indtaste

ExpressVpn Connect Smart

Indtast “ExpressVPN Connect Smart” for at oprette forbindelse til den smarte placering på Linux

Som standard, første gang du opretter forbindelse, vil ExpressVPN foreslå smart placering til dig.

Når du ser

Hvis du vil oprette forbindelse til smart placering igen efter at have oprettet forbindelse til andre VPN -placeringer:

 1. Log ind på din router, der kører ExpressVPN.
 2. Vælg i den enhedsgruppe, du ønsker at ændre placering til.
 3. Vælg placeringen under Smart placering.

Opret forbindelse til en anden VPN -serverplacering

Hvis du ikke ønsker at oprette forbindelse til smart placering, kan du oprette forbindelse til nogen af ​​vores VPN -servere i 94 lande.

Opret forbindelse til en anden serverplacering til ..

 • ExpressVPN Windows -app
 • ExpressVPN Mac App
 • Expressvpn iOS -app
 • ExpressVPN Android -app
 • Expressvpn Linux App
 • ExpressVPN for routere

Expressvpn Smart placering: Hvad er det, og hvordan man bruger det?

Expressvpn Smart placering

Når du bruger en VPN, skal du vælge mellem et katalog over VPN -servere beliggende forskellige steder over hele kloden. At gøre denne beslutning lettere for dig, Expressvpn Giver en funktion kaldet Smart Location.

Vi vil gerne understrege vigtigheden af ​​at vælge den rigtige VPN -serverplacering, så du forstår dens konsekvenser. Valg af den mest passende server sikrer, at du får den bedste oplevelse, når du går online ved hjælp af en VPN. Med andre ord betyder det at få de hurtigste hastigheder, stærkeste forbindelse og laveste latenstid.

Hvad er ExpressVpns smarte placering? Hvordan fungerer det, og hvornår man skal bruge det?

Expressvpn Smart placeringsforslag

Den smarte placeringsfunktion i Expressvpn vælger automatisk den bedst mulige VPN -server til at oprette forbindelse til. Det gør det ved at analysere vigtige målinger såsom downloadhastighed, latenstid og afstand fra serveren.

Da ExpressVPN tilbyder tusinder af serverplaceringer med base i 94 lande, kan det være en skræmmende opgave at vælge en. Dette gør nytten af ​​smart placering desto mere synlig. Ikke kun sparer det tid, men det fjerner også dilemmaet med at vælge den mest passende server.

Smart placering er aktiveret som en standardindstilling i ExpressVPN. Og du skal holde dig til det, hvis du kun leder efter en sikker og hurtig forbindelse uden nogen præference for en bestemt serverplacering.

Hvordan man bruger smart placering i expressvpn?

På en Windows -pc og Mac er smart placering let tilgængelig uden noget at knytte med indstillingerne. Du skal bare klikke på tænd / sluk -knappen i ExpressVPN -appen for at aktivere den. Det samme gælder for sine Android- og iOS -apps.

smart placering tænd / sluk -knap ekspressvpn

Hvis du er en Linux -bruger, skal du åbne terminalen og indtaste kommandoen “ExpressVPN Connect Smart” til at bruge smart placering. Når det kommer til at bruge det samme på routere, skal det som standard indstilles. I tilfælde af at det ikke er tilfældet, skal du bare logge ind på routeren ved hjælp af ExpressVPN, klikke på ellipsis -knappen og vælge Smart Location Server.

Mens du vælger på egen hånd er en god ting, kan det nogle gange være mere fordelagtigt at tage rådgivning nogle gange. Det er nøjagtigt tilfældet med den smarte placeringsfunktion. For flere ExpressVPN -artikler, se vores dedikerede guide.

Priye er en teknisk forfatter, der skriver om alt, hvad der er fjernt relateret til tech, herunder spil, smartphones, sociale medier osv. Han foretrækker at blive kaldt en “videospiljournalist” og grimaser, når han ikke bliver “spiller 1.”Hvis du vil dele feedback eller tale om spil, skal du nå ud til @Priyeakapj på Twitter.