Expressvpn Speed ​​Test – Hvor hurtigt er denne VPN i 2023

Derefter flyttede vi Singapore – Jurong Server. Denne gang faldt vores uploadhastigheder forbi Kun 1%. Er ikke så fantastisk? Pingene var også ekstremt lave.

Ja, en VPN bremser dit internet – her er hvad man skal gøre ved det

Brug af et VPN (virtuelt privat netværk) bremser din internetforbindelse. I henhold til vores forskning ser du Wi-Fi-hastigheder falde med så meget som 77%, så snart du tilmelder dig en VPN.

Men du kan stadig opretholde pålidelige Wi-Fi-hastigheder, hvis du får en kvalitet, abonnementsbaseret VPN. Og du kan også holde dit internet kørende glat, hvis du holder din router opdateret og placeret på et centraliseret sted i dit hjem.

Her er en hurtig guide til, hvordan en VPN påvirker internetbåndbredde. Vi forklarer, hvorfor dine hastigheder bliver langsommere med en VPN og anbefaler de bedste VPN’er til at opretholde hurtige hastigheder.

Vil du teste din internethastighed?

Tag vores internethastighedstest for at måle, hvordan din VPN påvirker dine hastigheder.

Download vores app -app til gratis hastighed for at teste din hastighed hvor som helst via din mobiltelefon.

Hop til:

 • Bedste VPN’er til hastighed
 • Test din VPN -hastighed
 • Hvorfor bremser VPN’er din internethastighed?
 • Sådan forbedres VPN -hastighed

Hvad er de bedste VPN’er til internethastighed?

Service Mulighed for bedste pris # af servere Max -enheder pr. Abonnement Få det
Nordvpn $ 59.88 for det første år, derefter $ 99.48/år (starter ved $ 4.99/mo.) 5.000+ 6 Tilmelde
Expressvpn $ 99.84 for første år ($ 8.32/mo.) 3.000+ 5 Tilmelde
Surfshark $ 59.76 i to år ($ 2.49/mo.) 3.200+ Ubegrænset Tilmelde
Privat internetadgang $ 56.94 for de første to år, derefter den pris om året 10.000+ 10 Tilmelde
Hotspot Shield $ 95.99/år ($ 7.99/mo.) 3.200+ 5 Tilmelde
Cyberghost $ 78.00 i to år ($ 3.25/mo.) 8.000+ 7 Tilmelde
Skjule.mig Gratis ($ 69.95 i to år for betalt version) 1.700+ 1 (10 for betalt service) Tilmelde

Nordvpn, ExpressVPN og Surfshark rangerer konsekvent som de hurtigste VPN’er blandt korrekturlæsere og eksperter – og de betragtes generelt som de bedste VPN’er til privatlivets fred og andre funktioner også. Alle tre bruger effektive, ajourførte krypteringsprotokoller og har nok servere, så du er mindre tilbøjelig til at opleve større netværksgodbelastning, når du logger på.

Privat internetadgang, hotspot-skjold og cyberghost er også velkendte VPN’er og har udført fremragende i mange hastighedstest. Privat internetadgang kan også prale af de fleste servere af enhver VPN i verden, hvilket giver dig flere muligheder at vælge imellem. Skjule.Mig er ikke så hurtig, men det er en god gratis VPN -service, der ikke spiser så meget båndbredde som de fleste gratis VPN’er.

Find hurtigt internet

Nøglen til at få god hastighed på en VPN starter med en god internetforbindelse. Kør en søgning med dit postnummer nedenfor for at se, hvilken slags internetudbydere og planer du kan finde i dit område.

Vil du se, hvordan en VPN påvirker din hastighed? Tag en hastighedstest

Tag vores hastighedstest for at se, om din VPN bremser dit internet.

Selv de bedste VPN -hastigheder kan svinge dagligt. Din internethastighed kan også let påvirkes af en række andre faktorer, inklusive din internetudbyder, forbindelsestypen, din plan og den router, du bruger. Men en hastighedstest giver dig et estimat af ballpark om, hvordan forskellige VPN’er påvirker din båndbredde.

Her er en hurtig gennemgang af, hvordan man gør det.

Sådan tester VPN -hastighed

Trin et: Kør en hastighedstest med din VPN -deaktiveret. Skriv resultaterne ned.

Trin to: Tænd for VPN og kør testen igen. Skriv også disse resultater ned.

Trin tre: Sammenlign de to hastigheder for at se, hvordan de er forskellige.

Trin fire: Gentag processen et par gange hele dagen for at se, hvordan antallet adskiller sig.

Hvorfor bremser en VPN dit internet?

En VPN bremser dit internet, fordi det tilføjer flere ekstra trin til processen med at få data fra dit hjemmeinternetnetværk til din internetudbyder og tilbage.

VPNS fungerer ved at lade dig logge på en separat server – normalt beliggende i en anden stat eller fremmed land. Dette skaber en virtuel tunnel, der maskerer din online aktivitet, IP -adresse og placering, og holder dig sikker mod hacking og online overvågning og giver dig adgang til websteder, som du måske ikke kan besøge ellers (som udenlandske versioner af Netflix).

Men kryptering tager båndbredde, og dirigerer en VPN gennem en udenlandsk server øger forsinkelsen (især hvis det er en server placeret i en fjern tilstand eller land). En VPNs egen serverbåndbredde og effektivitet kan også påvirke din hastighed. Hvis en VPN -server er overfyldt med andre brugere, kan den føre til langsommere hastigheder og en mindre pålidelig forbindelse.

På flip side kan en VPN også bekæmpe hastighedsspjæld fra en internetudbyder, da den maskerer den slags data, du bruger. Så hvis din udbyder, siger, CAPS -videostreaming ved 5 Mbps, kan brug af en VPN potentielt forbedre din hastighed.

Hvor meget hastighed har du brug for?

Ikke alle har brug for det hurtigste internet i verden – men at have hurtigt internet hjælper bestemt med at sikre en jævn forbindelse, selv når en langsom VPN er i spil. Brug vores “Hvor meget internethastighed har jeg brug for?”Værktøj til at se, hvilken båndbredde der er bedst til dit hjemmeopsætning.

Expressvpn Speed ​​Test – Hvor hurtigt er denne VPN i 2023?

De seneste ExpressVPN -hastighedstests forstærker stedet for denne VPN som en af ​​de hurtigste i branchen. Det tilbyder konsekvent op til 89% af din basishastighed, hvilket sætter en fremragende præstationsstandard.

 • Opdateret: 21. september 2023
 • 2 brugeranmeldelser
 • Gerald Hunt

Expressvpn-hastighed-test-guide-in-USA

Hver gang du kigger efter den hurtigste VPN -service, ser du ExpressVPN overalt. Det er fordi Expressvpn er blevet mærket som en flammende hurtig VPN over hele kloden. Men er det faktisk så hurtigt? Er det værd at betale en præmie for ExpressVPN? Lad os finde ud af det i vores Expressvpn Speed ​​Test i USA Table!

Da vi udførte vores dybdegående test, opdagede vi det Expressvpn er virkelig den hurtigste VPN, vi nogensinde har brugt. Efter at have testet sin ydeevne på tværs af ni (9) forskellige serverplaceringer, var vi mere end tilfredse med dens ydeevne.

Hvis budgettet ikke er et problem, er det den bedste VPN, du kan få. Til en pris af $ 6.67/mo (få 49% rabat på + 3 måneder gratis på sin 12-måneders plan), ExpressVPN tilbyder også 3000 + servere i 94 lande Og er den pålidelige førende leder i VPNS over hele verden.

Hurtig oversigt – ExpressVPN -hastighedstest i USA resulterer i 2023

Hvis du ikke ønsker at læse hele artiklen, er her en ExpressVPN -hastighedssammenligningstabel for de opsummerede resultater af sine ni (9) globale serverplaceringer.

Landsservere Download hastighed Upload hastighed Pings
USA – New York 89.26 Mbps 85.12 Mbps 307 ms
Canada – Toronto 84.17 Mbps 39.17 Mbps 210 ms
Holland – Haag 85.84 Mbps 86.67 Mbps 127 ms
Schweiz – 2 86.67 Mbps 90.84 Mbps 142 ms
Italien – Milano 84.17 Mbps 93.34 Mbps 123 ms
UK – Docklands 89.17 Mbps 75.56 Mbps 134 ms
Hong Kong – 2 86.67 Mbps 95.26 Mbps 259 ms
Singapore – Jurong 78.75 Mbps 93.83 Mbps 86 ms
Australien – Melbourne 85.84 Mbps 90.11 Mbps 168 ms

Få ExpressVpn i USA nu!30-dages pengene-tilbage-garanti

ExpressVPN-hastighed resulterer i USA [testet-2023] dybdegående analyse

For at finde ud af, om ExpressVPN faktisk tilbyder ubegrænsede hastigheder, testede vi dens ydelse ved hjælp af ni (9) forskellige servere placeret over hele verden på vores 100 Mbps internetforbindelse.

Selvom downloadhastighed er den vigtigste faktor i kvaliteten af ​​din internetoplevelse, målte vi mere end bare downloadhastighed. Lad os forklare alle 4 forskellige foranstaltninger, som vi testede under vores ExpressVPN -hastighedstest i USA:

 • Download hastighed: Downloadhastigheden fortæller dig, hvor hurtigt du kan forvente, at filer skal downloades, og hvor længe websider vil tage for at indlæse. Det måler også kvaliteten af ​​din videostreaming. Jo højere downloadhastighed, jo bedre er din online internetoplevelse.
 • Upload hastighed: Uploadhastigheden (målt i Mbps) bestemmer, hvor hurtigt du kan transmittere data til andre brugere og websteder online. For eksempel vil det at sende en stor filfilmning via e -mail uploade hurtigere, hvis du har en højere uploadhastighed.
 • Ping: Ping (også kendt som latenstid) er den tid, det tager for et websted at svare på dine anmodninger. Det måles i millisekunder (MS), og jo mindre ping, jo bedre er kvaliteten af ​​din forbindelse.
 • Jitter: Dette ligner meget ping, men det måler variationen i ping over tid. Praktisk set er det næsten umuligt at modtage den samme ping på alle tidspunkter, men en god forbindelse vil sikre, at variationen i ping er så lille som muligt. Til spil og streaming -applikationer, jo lavere er jitteret, jo bedre er den ydelse, du kan forvente.

Nu hvor vi er færdige med at forklare tekniske termer, der drejer sig om hastighed, lad os komme lige ind i ExpressVPN -hastighedstesten i USA, vi gennemførte på Speedtest.net.

Amerika

Fra den amerikanske region testede vi ExpressVPNs amerikanske og canadiske servere. Vi testede en enkelt serverplacering i begge lande og afslørede de hastigheder, vi modtog.

Forenede Stater

Uden VPN Med VPN
Expressvpn-hastighed-test-uden-vpn-for-us-in-usa Expressvpn-hastighed-test-med-vpn-for-us-in-USA

For at starte med forbundet med ExpressVPNs USA – New York Server for at teste hastighederne. Da det var en lokal server, fik vi en hastighedsfald på kun 1% På vores downloadhastigheder, hvilket resulterer i 89.26 Mbps, hvorimod faldet var kun 3% På vores uploadhastigheder sammenlignet med basisforbindelseshastighederne. Imidlertid, Pingene var lidt høje.

Canada

Uden VPN Med VPN
Expressvpn-hastighed-test-uden-vpn-for-canada-in-USA Expressvpn-hastighed-test-med-vpn-for-canada-in-USA

Dernæst testede vi, hvordan ExpressVPN optrådte på serverne i Canada. Vi testede dens Toronto Server og fik en downloadhastighed 84.17 Mbps og en uploadhastighed på 39.17 Mbps med kun 210 ms ping. På vores 100 Mbps -forbindelse fik vi et hastighedsfald på 16%, hvilket er ret godt. Som du kan se, var uploadhastighederne imidlertid temmelig lave.

Europa

Dernæst testede vi servere fra Holland, UK, Italien og Schweiz. Så vi udførte en ExpressVPN -hastighedstest på en enkelt server i hvert land for at finde ud af dens hastigheder:

Holland – Haag

Uden VPN Med VPN
Expressvpn-hastighed-test-uden-vpn-for-netherlands-in-USA Expressvpn-hastighed-test-med-vpn-for-nederlands-i-USA

Selvom ExpressVPN tilbyder flere placeringer i Holland, forbindes vi til dets hAgue -server til test ud af hastigheder. På denne server fik vi en downloadhastighed på 85.84 Mbps. Det er som et hastighedsfald af næsten 15% kun På vores 100 Mbps -forbindelse! Vi fik også reducerede pinger af lige 127 ms. Nu er det sejt, er det ikke?

Schweiz

Uden VPN Med VPN
Expressvpn-hastighed-test-uden-vpn-for-switzerland-in-USA Expressvpn-hastighed-test-med-vpn-for-switzerland-in-USA

Efter Holland testede vi Schweiz -regionen i vores ExpressVPN -hastighedstest. Til dette formål forbandt vi det til dets Schweiz – 2 server For at teste hastighederne. Sammenlignet med den hastighed, vi modtog uden VPN, faldt ExpressVPN vores downloadhastighed med Kun 9%. Vores Uploadhastigheder lidt forbedret, og vi Fik mindre pinger mens du er tilsluttet denne server.

Italien

Uden VPN Med VPN
Expressvpn-hastighed-test-uden-vpn-for-italy-in-USA Expressvpn-hastighed-test-med-vpn-for-italie-in-USA

Dernæst gennemførte vi en ExpressVPN -hastighedstest på Windows i den italienske region. Vi forbandt til Milan -server af denne VPN og modtog en downloadhastighed på 84.17 Mbps – et hastighedsfald på 12%. Mens vores uploadhastigheder svarede til det, vi havde før, forbedrede vores pinger sig markant og faldt til 123ms.

Det Forenede Kongerige

Uden VPN Med VPN
Expressvpn-hastighed-test-uden-vpn-for-uk-i-USA Expressvpn-hastighed-test-med-vpn-for-uk-i-USA

Sidst, i den europæiske region, testede vi UK – Docklands Server af ExpressVpn. Denne gang fik vi en downloadhastighed på 89.17 Mbps, som fulgte med et hastighedsfald af Kun 5% sammenlignet med vores hastigheder uden en VPN. Serveren forbedrede også vores ping.

Asien

Fra den asiatiske region testede vi ExpressVPNs servere fra Hong Kong og Singapore. Lad os gennemgå deres ExpressVPN -hastighedstestresultater nedenfor:

Hong Kong

Uden VPN Med VPN
Expressvpn-hastighed-test-uden-vpn-for-hong-kong-in-USA Expressvpn-hastighed-test-med-vpn-for-hong-kong-in-USA

Flytter videre til Asien, testede vi først ExpressVpn’s Hong Kong – 2 Server, og formået at få et output af 86.67 Mbps Til downloadhastigheder. Det bedste var, at denne server faktisk Forbedret vores uploadhastigheder, Gør det til et godt valg til at spille spil.

Singapore

Uden VPN Med VPN
Expressvpn-hastighed-test-uden-vpn-for-singapore-in-USA Expressvpn-hastighed-test-med-vpn-for-singapore-in-USA

Derefter flyttede vi Singapore – Jurong Server. Denne gang faldt vores uploadhastigheder forbi Kun 1%. Er ikke så fantastisk? Pingene var også ekstremt lave.

Oceanien

Til sidst testede vi dets servere fra Australien. Denne gang gennemførte vi ExpressVPN -hastighedstesten på Android. Lad os tjekke resultatet nedenfor:

Australien

Uden VPN Med VPN
Expressvpn-hastighed-test-uden-vpn-for-australien-i-USA Expressvpn-hastighed-test-med-vpn-for-australien-i-USA

På dens Australien – Melbourne Server, Expressvpn presterede utroligt godt. Når vi kørte testen, faldt ExpressVPN vores downloadhastighed med 10% og vores uploadhastighed med 2%. Men samlet set var forbindelsen stabil og hurtig. Lad os ikke glemme, at vi også fik lave pinger på 168 ms. Expressvpn kom også som en vinder på vores VPN -hastighedstest for routere i USA.

Få ExpressVpn i USA nu!30-dages pengene-tilbage-garanti

Expressvpn torrenting hastighedstest i USA

ExpressVPN fungerer ekstremt godt med torrenting i USA. Når vi blev tilsluttet sine Holland -servere, lykkedes det os at få en downloadhastighed på 70 Mbps med vores 100 Mbps -forbindelse.

Ved hjælp af BitTorrent kunne vi downloade en stor torrent -fil inden for få minutter. Den gennemsnitlige downloadhastighed, vi fik med ExpressVPN, var 5.4 MB/s.

Expressvpn-torrenting-speeds-on-bittorrent-in-USA

Vi kunne torrent store filer inden for få minutter med ExpressVPN i USA.

Få ExpressVpn i USA nu!30-dages pengene-tilbage-garanti

Øger ExpressVPN internethastighed i USA?

Ja, i de fleste tilfælde kan ExpressVPN forbedre dine internethastigheder i USA. På tværs af alle testede tidspunkter og steder leverede ExpressVPN en Gennemsnitlig downloadhastighed på 89 Mbps. Det er hurtigere end Surfshark og Cyberghost, men lidt langsommere end Nordvpn. Du vil ikke bemærke meget af afmatningen, medmindre dine hastigheder er over 100 Mbps.

Ved hjælp af ExpressVPN vil du være i stand til at opnå forskellige niveauer af videokvalitet til streaming sammen med forskellige hastigheder. Vores ExpressVPN -hastighedstest i USA bekræfter, at dette er den bedste VPN til at omgå ISP -throttling i USA.

Når dine internetudbydere gashåndteres din forbindelse i spidsbelastningen, kan forbindelse til en af ​​ExpressVPNs servere faktisk forbedre dine internethastigheder.

Vi har personligt oplevet en 10-15% forbedring af vores internethastigheder Når det er forbundet til ExpressVpn. Når du opretter forbindelse til en server, skal du dog sørge for at bruge Smart placeringsfunktion For at få tilsluttet den hurtigste tilgængelige server i nærheden af ​​dig.

Få ExpressVpn i USA nu!30-dages pengene-tilbage-garanti

Hvad påvirker ExpressVPN -forbindelseshastighed i USA?

ExpressVpns forbindelseshastigheder afhænger af din Placering, VPN -protokol, serverplacering og nuværende netværkstopstelse. Med det sagt var ExpressVPNs uploadhastigheder næsten de samme som dens downloadhastigheder i vores hastighedstest.

Når det er sagt, kan du altid forbedre dine hastigheder ved at oprette forbindelse til en serverplacering i nærheden af ​​din bolig. Derudover anbefales det meget, at du bruger Lightway -protokollen for denne VPN -tjeneste takket være dens hurtige hastigheder og stabil forbindelse.

Lidt om ExpressVPN i USA

Uanset hvor du ser ud, vil du altid se ExpressVpn rocke det øverste sted på alles liste. Det er fordi det er 3000 + VPN -servere i 94 lande er super hurtige. Således kan du glat Se faldet (2022) hvor som helst i USA Brug af ExpressVPN!

Sikkerhed og privatliv

ExpressVPN tilbyder flere robuste sikkerhedsfunktioner, herunder AES 256-bit kryptering, delt tunneling, DNS/IP-lækagebeskyttelse og trusselchef For at beskytte sine brugere på alle servere. i øvrigt, ExpressVPNs Kill Switch i USA er også temmelig magtfuld og afbryder dig fra internettet, hvis VPN -forbindelsen bliver ustabil.

Det No-Logs Policy of ExpressVPN i USA Vedligeholder brugertillid og sikrer, at VPN ikke ville indsamle nogen data for sine brugere.

Derudover er hele servernetværket af denne VPN blevet vendt til Ram-kun som kører på privatiserede. Disse RAM-kun-servere tørrer alle dine data af, så snart du afbryder forbindelsen fra VPN-tjenesten.

Du kan nyde disse sikkerhedsfunktioner på flere operativsystemer og enheder, herunder Android, Firestick, iOS, Kodi, MacOS, Roku, og mere. Lad os ikke glemme, at dens brugervenlige VPN-app til Windows gør det til et godt valg for pc-brugere. Hvis du specifikt leder efter de bedste gratis VPN’er til Mac, vil du overveje nogle muligheder, der er kompatible med macOS.

Funktioner og support

ExpressVPN tilbyder 24/7 live chat support, Hvilket er noget, der kun tilbyder premium VPN’er. På denne måde, hvis du vil annullere ExpressVPN -abonnement i USA, kan du nemt kontakte dem gennem live chat, da de også tilbyder 30-dages refusion.

Når du taler om, hvis du leder efter hurtige fejlfindingstrin til ExpressVPN, skal du bare tjekke vores Expressvpn fungerer ikke i USA.

Hvad angår prisfastsættelse, er ExpressVPN kun tilgængelig til en pris på $ 6.67/mo (få 49% rabat på + 3 måneder gratis på sin 12-måneders plan). For mere information om denne VPN -service, gå igennem vores ExpressVPN anmeldelse i USA.

Du kan også lære mere om ExpressVPN -hastighedstesten i USA gennem Reddit Reviews. Tjek vores ExpressVPN -indtryk af Reddit i USA i vores guide.

Streaming & torrenting

Ved hjælp af et massivt servernetværk kan ExpressVPN let fjerne blokering af Netflix i USA og andre streamingplatforme. Hil til sine P2P-optimerede servere, vil du være i stand til at downloade enorme torrent-filer inden for få minutter og streame US Netflix i Haiti i ultra-HD-kvalitet. Du kan endda se Alert: Missing Persons Unit på Hulu og navngiv den melodi: Sæson 3 i USA.

Få ExpressVpn i USA nu!30 dages pengene-tilbage-garanti

Streamingtjenester, du kan få adgang til ved hjælp af ExpressVPN

Vi testede omkring 50+ servere inklusive os, britiske, canadiske, australske og andre regioner. Som en reult fjernede vi hele denne liste over streamingplatforme med ExpressVPN:

amerikansk Britisk Canadisk australsk Andre regioner
Amazon Prime Video Sky TV CBC perle Tenplay Tysk tv
Showtime BBC iPlayer USA Crave TV 9now Dstv
Disney Plus Kanal 5 By TV Foxtel Hotstar
ESPN+ Sky Sport Hayu Stan Rai TV
MLB.tv Eurosport CityTV Optus Sports Viutv
YouTube TV Itv Kayo Sports Telecinco
MTV Kanal 4 Sonyliv
Vudu BT Sport Showmax
Knæk UK TVPlayer
Bein Sports
Slynge tv
Bravo TV
Starz

FAQ – ExpressVPN Speed ​​Test i USA

Lad os nu diskutere nogle af de hyppigst stillede spørgsmål om ExpressVPN Server Speed ​​Test Guide i USA.

Er ExpressVpn den hurtigste VPN i USA?

Forskellige gennemgangssteder og tech -eksperter har ofte fundet Expressvpn At være en af ​​de hurtigste VPN -tjenester i USA.

Sådan vælger du den hurtigste server på ExpressVPN i USA?

Vælg en VPN -server, der er tættest på din fysiske placering fra listen over anbefalede serverplaceringer. Du kan også bruge den smarte placeringsfunktion, der anbefaler den optimale placering for sine brugere.

Hvordan kan jeg øge min ExpressVPN -hastighed i USA?

Her er følgende måder at øge din ExpressVPN -hastighed i USA:

 1. Installer den opdaterede ExpressVPN -app. Hvis du allerede er installeret, skal du kontrollere, om du bruger den nyeste version.
 2. Opret forbindelse til en serverplacering. Vælg en server fra listen over anbefalede serverplaceringer.
 3. Skift til en anden VPN -protokol.
 4. Kontakt kundesupportteamet til ExpressVPN.

Du kan også bruge disse metoder, hvis du står over for en fejl, mens du selv udfører en ExpressVPN -hastighedstest.

Bremser ExpressVPN internethastighed i USA?

ExpressVPN tilføjer et lag kryptering, der potentielt bremser din internetforbindelse i USA. Imidlertid, ExpressVPN har en flammende hurtig, konstant optimeret servernetværk, Så du vil ikke bemærke nogen forskel.

Flere hastighedstest resulterer i USA

 • Surfshark Speed ​​Test i USA
 • Nordvpn Speed ​​Test i USA
 • Ipvansk hastighedstest i USA
 • Cyberghost Speed ​​Test i USA
 • PIA Speed ​​Test i USA

Afslutter!

Efter at have samlet alle resultaterne fra ExpressVPN -hastighedstesten i USA, kan vi bekræfte, at ExpressVPN er blandt de hurtigste VPN’er i USA i branchen.

Af alle de serverplaceringer testede vi, ExpressVPN formåede at udsende forbindelseshastighed i de øverste 80’ere til 90’erne af MBPS. Du kan tjekke den hastighedstesttabel, som vi dækkede tidligere for en hurtig genopfriskning.

Hvis vi taler om oplevelse af den virkelige verden. I testperioden kunne vi Stream film og shows som Web of Death Mini Series 2023 i HD -kvalitet og download store torrent -filer temmelig hurtigt uden nogensinde at bemærke nogen throttling. Så for at bekræfte er ExpressVpn Speed ​​Test bestemt hurtig.

Gerald Hunt

Gerald Hunt

Gerald Hunt’s biografi:

Gerald er en standhaftig troende i den ukrænkelige ret for enhver borger til ytringsfrihed. At skrive om online privatliv og sikkerhed uden hensyntagen til politisk korrekthed er hans måde at imødegå instrumenterne, der truer vores frihed. I sin fritid elsker han at overse Netflix, anime og spille videospil.

Hos VPNRanks.com, vi bruger cookies til at levere tilpasset service til brugere og hjælpe os med at analysere webstedsydelse. Vi har opdateret vores privatlivspolitik

Som nævnt

Mærker nævner os

Seneste VPN -anmeldelser

 • #275469 (ingen titel)
 • #7916 (ingen titel)
 • 10 Beste Kostenlose VPN-testversionen (feb. 2021 Aktualisiert)
 • 10 Mejores Servicios de Prueba Gratis VPN (Dec 2021 Actualizado)
 • 13 Bedste Reddit VPN’er efter Redditors ‘valg
 • 160+ uvildige VPN -anmeldelser
 • 162
 • 2021’Deki en İyi VPN Hizmetleri
 • 2021 年 最高 の VPN サービス
 • 2021 년 최고 의 VPN 서비스
 • 51 Bedste Kodi Builds for 2020 med installationsguider – tilgængelig til enheder (PC, Android, Firestick, Leia, & Krypton)
 • 6 bedste VPN for Tyskland (opdateret 2023) – sikker og hurtig
 • 64 Mest chokerende Game of Thrones dødsfald Tidslinje
 • Tilknyttet ansvarsfraskrivelse
 • Bedste Kodi VPN – En guide til opsætning af VPN & kanaler på Kodi
 • Bedste VPN -tilbud i juni 2023 (startende fra $ 2)
 • Bedste VPN til Netflix 2020
 • Sammenlign de øverste VPN’er i 2022 med værktøjer og diagram
 • Kontakt os
 • E -mail verifator
 • Ev
 • Express VPN Review
 • Express VPN Review
 • ExpressVPN Review
 • Haziran 2021 için en İyi ücretsİz VPN Hizmetleri (Gerçekt ücretsiz ve Güvenli)
 • Hidemyass Review
 • Hjem
 • Hjem
 • Hjem
 • Sådan ser du Game of Thrones i Canada?
 • I Migliori Servizi VPN Gratuiti pr. Settembre 2021 (Davvero Gratuiti E Sicuri)
 • I Migliori Servizi VPN Nel 2021
 • Ipvansk anmeldelse
 • Ipvansk anmeldelse
 • Ivacy Review
 • Les Meilleurs Services VPN EN 2021
 • Mais de 160 Avaliações de vpn imparcial
 • Melhores Provedores de Serviços de VPN para 2021 – Rápido. Seguro E Fácil de USAR
 • Nordvpn Review
 • Nordvpn Review
 • Oltre 160 Recensioni VPN Imparziali
 • Offersoplysning
 • Plus de 160 avis sur les vpn impartiaux
 • Purevpn 2016 anmeldelse
 • Purevpn Review-Save 70% på 1 års plan
 • Réclamer Votre Liberté d’internet avec vpnranks.com
 • Ressourcer oprettet af VPNRanks.com
 • Gennemgangsindhold En til ZH
 • Sig farvel til disse Kodi-tilføjelser en gang og for alle
 • Søg efter specifik formål
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Søgeresultat
 • Sitemap
 • Vilkår og Betingelser
 • Den bedste gratis VPN i 2023
 • De bedste VPN -tjenester til 2023 [160+ VPN’er testet]
 • Total VPN -gennemgang
 • Fjern blokering og se hotstar uden for Indien
 • Videoer Tutorials af vpnranks
 • Besøg
 • VPN forbinder ikke? Lad os fejlfinde!
 • VPN -anmeldelser
 • VPN -anmeldelser – objektiv, uinflueret og autentisk
 • Vpnranks gamle hjemmesideændring den 1. september
 • VR-FB-SA
 • Hvad er min IP -adresse? Alt hvad du har brug for at vide
 • Hvad er vpnranks?
 • Лие постаåbe
 • أفضل خمات vpn ف عام 2021

© Copyright 2023 vpnranks | Alle rettigheder forbeholdes