Express VPN kan ikke oprette forbindelse

Kan ikke oprette forbindelse til Google -webstedet, når ExpressVPN kører

Det ser ud til, at hvis jeg tænder for ExpressVpn, kan jeg ikke oprette forbindelse. Hvis jeg afbryder ExpressVpn, går forbindelsen igennem. Jeg prøvede filteret i ExpressVpn for at lade forbindelser igennem, når Librewolf prøver, men det ser ikke ud til at fungere heller ikke.

[FAQ] ExpressVPN kan ikke registrere internetforbindelse

Express VPN, der ikke forbinder, er et af de spørgsmål, der virkelig tester tålmodighed. Jeg var temmelig uheldig at blive ramt af denne ulykke i løbet af brugen af ​​Express VPN til Windows. Så jeg lovede mig selv at ikke lade dette ske med nogen anden, der nogensinde står over for ExpressVPN, kan ikke registrere internetforbindelse.

Hvorfor fungerer mit internet ikke med ExpressVPN?

Her er grunden til, at du er forbundet med ExpressVPN, men ikke kan gennemse internettet:

  • Dårlig forbindelse på den valgte VPN -serverplacering
  • Interferens fra internetudbydere til visse VPN -protokoller
  • Interferens fra din antivirus eller online sikkerhedsapplikations udgående pakkeoverførsel

(Express VPN ikke forbinder) – Hvordan fikser jeg ExpressVPN kan ikke registrere internetforbindelse?

Hvis du undrer dig over “Hvorfor siger min wifi intet internet, når det er tilsluttet VPN”, kan der være en legitim grund til det, som nævnt ovenfor. Sådan kan du løse problemer med internetbrowsing, når du er tilsluttet ExpressVPN -appen:

  • Først og fremmest skal du downloade den nyeste version af Express VPN -appen
  • Opret forbindelse til en anden VPN -serverplacering for at fikse Express VPN, der ikke forbinder eller stadig prøver at oprette forbindelse
  • Skift din VPN -protokol for at fikse ude af stand til at oprette forbindelse til ExpressVPN. Prøv at bruge IKEV2, Lightway eller OpenVPN
  • Tilføj Express VPN -app som en undtagelse fra din antivirus eller online sikkerhedsapplikation for at løse ExpressVPN, der ikke fungerer
  • Skyl DNS. Sådan gør du det for at løse “ikke i stand til at oprette forbindelse” fejlmeddelelse.
Tryk på Windows -tasten, søg efter 'kommandoprompt' og slå Enter. Skriv nu 'ipconfig /flushdns' -> indtast. Skriv 'ipconfig /registerdns' -> indtast. Skriv 'ipconfig /udgivelse' -> Enter. Skriv 'ipconfig /forny' -> Enter. Skriv 'Netsh Winsock Reset' -> Indtast. Endelig skal du genstarte din computer -> oprette forbindelse til ExpressVPN> Kontroller, om du kan få adgang til internettet.
  • Reducer den samtidige anvendelse af ExpressVPN for at løse udtrykkelige VPN -ikke -arbejdsproblemer
  • I værste fald skal du kontakte ExpressVPN -supportteamet, så de kan hjælpe dig med at løse Express VPN, der ikke fungerer

Jeg håber, at dette løser din ExpressVPN kan ikke registrere internetforbindelsesproblem ��

Kan ikke oprette forbindelse til Google -webstedet, når ExpressVPN kører

Jeg prøvede at søge efter en løsning, men fandt ikke noget. Brug af version 111.0-3, jeg prøver at oprette forbindelse til google-websteder (dokumenter, søgning, drev) og LW siger, at webstedet ikke er sikkert. Jeg prøvede Diabling Https-kun midlertidigt, og det virkede stadig ikke.

Det ser ud til, at hvis jeg tænder for ExpressVpn, kan jeg ikke oprette forbindelse. Hvis jeg afbryder ExpressVpn, går forbindelsen igennem. Jeg prøvede filteret i ExpressVpn for at lade forbindelser igennem, når Librewolf prøver, men det ser ikke ud til at fungere heller ikke.

Har nogen nogensinde oplevet dette? I bekræftende fald, hvad var din løsning til at løse den? Jeg er på Windows 10.