Et Nord -produkter

Nordvpn com Cheyenne Wy

Sådan annulleres Nordvpn -abonnement i lette trin

Annullering af en abonnementstjeneste, som du ikke længere behøver, blev bare så meget lettere.

Hot-to-Cancel Hot-to-Cancel

For at annullere dit Nordvpn -abonnement skal du følge disse lette trin:

For at annullere dit Nordvpn -abonnement skal du følge disse lette trin:

1. Få adgang til din Nordvpn -konto via deres websted.
2. Find Privat og sikker internetadgang (VPN) sektion under Mine tjenester. Vælg de tre vandrette prikker ved siden af Skift plan.
3. Vælg Annuller automatiske betalinger.
4. Vælg Ja
5. Din side genindlæser automatisk, og du vil se bekræftelse af, at dit abonnement annulleres.
Hvis du har lavet et abonnement via App Store, skal du lære mere om at annullere det her
Hvis du har lavet et abonnement via Google Play -butikken, skal du lære mere om at annullere det her
Hvis du også ønsker at modtage en refusion, skal du kontakte kundesupport.

Dit Nordvpn -abonnement vises muligvis på din erklæring:

Nordvpn com Cheyenne Wy

Produkter

Med et intuitivt nyt paneldesign, en premium tredobbelt sensor-nøgle, komplet effektafsnit for hvert lag og massive forbedringer til vores prisvindende teknologier, sætter Nord Stage 4 en ny standard.

Nord klaver 5

Den seneste udgave af vores prisvindende klaverserie er udstyret med dobbelt klavermotorer, dobbeltprøvesynths og to gange mindet om den forrige generation. Med kombinationen af ​​en premium tredobbelt sensor -nøgle og vores eksklusive Virtual Hammer Action Technology leverer det bærbare Nord Piano 5 en enestående spilleoplevelse.

Nord fase 3

Nord Stage 3 er vores fremragende nye flagskibsinstrument med vores seneste prisvindende teknologier, herunder Nord Lead A1 Synth-motoren med prøveafspilning, vores anerkendte Nord C2D-orgel, et stærkt forbedret klaverafsnit og omfattende praktiske effekter-alt sammen i en ekstraordinær Performance -tastatur.

Nord Wave 2

Nord Wave 2

Nord Wave 2 er en kraftfuld 4-dels ydelsessynthesizer, der kombinerer virtuel analog syntese, prøver, FM og Wavetable med en intuitiv lagfokuseret grænseflade. Med 48 Voice Polyphony, innovative ydelsesfunktioner og praktiske kontroller tilbyder Nord Wave 2 fremragende soniske muligheder med avanceret lagdeling og finjustering på farten.

Nord Grand

Nord Grand har en premium vægtet tastebolig med avancerede tredobbelte sensorer, der fanger bevægelserne fra hammerne med enestående præcision, der leverer den glatte og naturlige fornemmelse af en akustisk flygel.

Nord Electro 6

Nord Electro 6 kombinerer vores prisvindende emuleringer af vintage elektromekaniske og akustiske instrumenter i en ultra-bærbar pakke. Med 3 uafhængige lydsektioner, en ny strømlinet brugergrænseflade og tilføjelsen af ​​problemfri overgange, er vi stolte over at præsentere den mest kraftfulde og fleksible elektro nogensinde – en raffineret moderne klassiker.

Nord leder A1

Nord leder A1

Lead A1 kombinerer vores seneste analoge modelleringsmotor med en strømlinet brugergrænseflade til hurtig-track-programmering. Uanset hvad din synth -programmeringsoplevelse er, er den ledende A1 et vanedannende instrument, der leverer sensationelle soniske resultater.

Nord Drum 3p

Ekspressiv 6-kanals trommesynthesizer med en fantastisk dynamisk respons. Nu med tilføjet reverb/forsinkelse, forenklet lydudvælgelse og integreret multipad.

Nord Piano Monitor -højttalere

Nord Piano Monitor

Nord Piano Monitor -højttalersystemet er udelukkende konstrueret til optimal dynamisk gengivelse af de elektriske og akustiske klaverer i Nord Piano Library.