Zenmate Review

Contents

Selvom jeg faktisk var i USA, fik Zenmate det til at se ud som om jeg var i Italien

Zenmate Review 2023: lave priser, men er det virkelig sikkert?

Zenmate har været en populær VPN i 10+ år, især med sine gratis browserudvidelser. Det tilbyder lave priser og mange tiltalende funktioner som streamingservere og hurtige hastigheder. Men intet af dette betyder noget, hvis det ikke kan holde dig sikker, så jeg besluttede at finde ud af, om det virkelig kan.

Efter mine tests kan jeg sige Zenmate er en sikker VPN, der tilbyder stor værdi. Det fungerer godt til streaming, har hurtige hastigheder i tæt afstande, og browserudvidelserne er gode (men kun de betalte versioner). Der er et par ulemper, som en vag fortrolighedspolitik og svag kundesupport. Men dets positive opvejer bestemt negativerne.

Vigtig. Zenmate har samarbejdet med den populære VPN -udbyder Cyberghost. Fra 1. maj 2023 vil Zenmate -apps ikke længere være aktive. Hvis du har en Zenmate -konto, har du adgang til Cyberghosts VPN for resten af ​​dit abonnement. Stadig skal du kontakte Zenmates støtte til spørgsmål eller bekymringer. Download Cyberghost -appen, når du logger ind på din Zenmate -konto.

Kort til tiden? Her er mine centrale fund

Fordele

 • Fantastisk til streaming. Jeg var i stand til at fjerne blokering af enhver platform, jeg testede. Tjek hvilke streamingtjenester det er optimeret til her.
 • Hurtige hastigheder. På nærliggende servere mistede jeg næppe nogen hastighed. Se hvilke servere der gav mig de bedste resultater her.
 • Solid VPN til spil. Jeg kunne spille spil med næppe nogen forsinkelse. Find ud af, hvilke ping-resultater du har brug for for at spille forsinkelse her.
 • Pålideligt servernetværk. Jeg har aldrig haft nogen forbindelsesproblemer, mens jeg brugte Zenmate. Se de forskellige servertyper, det tilbyder her.
 • Stærke sikkerhedsfunktioner. Det bestod alle mine lækketest, og dræbskontakten fungerer godt. Tjek, hvor mange servere jeg testede for lækager her.
 • God mulighed for torrenting. Jeg havde ikke noget problem med at downloade filer hurtigt. Se hvilken streamingserver, der fungerede bedst for mig her.

Ulemper

 • Vagt privatlivspolitik. Det fortæller dig ikke direkte, hvad VPN -butikkerne. Find ud af, hvordan det kunne forbedre sin politik her.
 • Dårlig kundesupport. Jeg var aldrig i stand til at komme i kontakt med en live supportagent. Se hvad der skete, da jeg prøvede at kontakte support her.

Zenmate VPN -funktioner – 2023 -opdatering

9.0

&#x1f4b8 Pris 1.99 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 30 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 4700+
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Tyskland
&#x1f6e0 Support 24/7 live chat support
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Streaming – God til at fjerne blokering med lidt fejlfinding

Jeg var i stand til at fjerne blokering af alle større streamingplatforme med Zenmate, men det tog lidt arbejde. Nogle gange ville den optimerede server ikke fungere, men en almindelig ville. Andre gange var jeg nødt til at prøve en anden optimeret server (til en anden service). Men til sidst var jeg i stand til at fjerne blokering af alle platforme, som Zenmate har optimeret servere til.

Dette er også et område, hvor browserudvidelserne underpresterer. De gratis servere kunne ikke fjerne blokering af nogen streamingplatforme. Men den betalte version af udvidelserne leveres med 3 optimerede servere fra Tyskland, Storbritannien og USA. Jeg kunne fjerne blokering af Netflix og BBC iPlayer med disse, men intet andet. De ikke-optimerede servere i udvidelsen kunne ikke fjerne blokering af nogen platforme.

Uklassificeret: Netflix

Jeg fjernede Netflix med 12 Zenmate -servere. Jeg lavede min første test med Netflix os streaming placering. Desværre, da jeg prøvede at få adgang til platformen på Firefox, fik jeg en fejlskærm, der sagde: ”Sikker forbindelse mislykkedes.”Men jeg opdaterede siden og derefter blev Netflix indlæst lige op. Hvis du får en lignende fejl, anbefaler jeg at prøve en hurtig opdatering.

Skærmbillede af Netflix -spiller streaming R.I.P.D. mens du er forbundet til Zenmate

Det tog 7 sekunder at indlæse min film, men så spillede den tilbage i HD uden buffering

Jeg kunne kun fjerne blokering af Netflix -originaler med de 11 andre servere, jeg testede. Netflix Originals er en version af webstedet, der kun tilbyder film og viser, at Netflix ejer rettighederne til, så du går glip af regionsspecifikt indhold.

Og jeg havde et par flere problemer. For eksempel blev Netflix Japan -serveren blokeret på Firefox, men den fungerede med Chrome. Netflix Tyskland -serveren arbejdede med det samme, men den kunne ikke spille videoer i HD. Kvaliteten var kornet og så ud som om jeg så et tv fra 90’erne. Netflix Japan, Netflix Brasilien og Netflix UK -servere var alle blokeret i hver browser, jeg prøvede.

Tilsvarende arbejdede Netflix Turkey og Netflix India -servere kun med Chrome (ikke Firefox). Streamingskvaliteten var imidlertid perfekt på begge. Jeg fjernede også originaler med de Netflix-optimerede servere fra Australien, Korea, Frankrig og Holland. Jeg kunne også få adgang til Netflix med de ikke-optimerede servere fra Frankrig, Storbritannien og Japan.

Mens der er bedre VPN’er til at fjerne blokering af fulde Netflix -biblioteker, var jeg stadig imponeret over, at jeg kunne få adgang til det med så mange servere. Netflix har forbudt flere og flere IP’er, så Jeg har ikke fundet mange VPN’er, der fungerer så godt med at få adgang til det.

Ublokeret: Disney+

Jeg fjernede Disney+ med Disney+ IT -serveren (fra Italien). Det fungerede, når jeg testede det med Microsoft Edge. Jeg var bekymret, fordi menuen tog cirka et minut at indlæse og yderligere 14 sekunder at afspille min film. Men efter alt dette var afspilningen stor.

Skærmbillede af Disney+ Player Streaming Captain America: Civil War, mens du er forbundet med Zenmate

Filmen spillede tilbage i perfekt kvalitet og endda indlæst øjeblikkeligt, da jeg sprang rundt

Desværre kunne jeg ikke fjerne blokering af platformen med Disney+ US Server. Men den gode ting er Disney+ -biblioteket ændrer sig ikke meget fra region til region. Så der er en god chance for, at du finder det, du leder efter, selvom du kun kan fjerne blokering af et andet lands bibliotek.

Uklasset: HBO Max

Jeg var nødt til at teste et par forskellige servere, men til sidst fjernede jeg HBO Max. Når jeg fik det til at fungere (med kant), tog det kun 10 sekunder at indlæse min video.

Skærmbillede af HBO Max -spiller, der streamer den sidste af os, mens vi er forbundet med Zenmate

Videoen løste sig til HD efter 15 sekunder og spillede derefter tilbage uden afbrydelser

HBO Max USA og HBO Max No (Norge) servere blev begge blokeret. Først så det ud til, at startskærmen skulle indlæse. Efter cirka et minut blev det dog bare til en sort skærm begge gange.

Ublokeret: Hulu

Jeg var nødt til at komme med et smart trick for at fjerne blokering af denne platform. Zenmate har ikke en optimeret server til denne kun amerikanske service, så min første test var med den almindelige amerikanske server. Det virkede ikke, og jeg fik en besked på login-skærmen, der fortæller mig, at Hulu opdagede VPN.

Skærmbillede af Hulu Player Streaming Jumanji: Velkommen til junglen, mens du er forbundet med Zenmate

Videoen startede lidt uklar, men den opgraderede til HD på mindre end et minut

Annoncerne på Hulu er super irriterende, men den eneste gode ting ved dem er, at det giver videoen tid til at indlæse i HD. Det betød Jeg havde ikke nogen problemer med at se Jumanji: Velkommen til junglen i høj kvalitet uden buffering.

Uklasset: Amazon Prime Video

Prime Video er en af ​​de hårdeste platforme til at fjerne blokeringen, så jeg var glad for, at det fungerede på min anden test. Amazon Prime US Server gav mig en velkendt fejlskærm, der informerede mig, at Amazon vidste, at jeg brugte en VPN, og bad mig om at gå tabt. Men fejlskærmen forsvandt, da jeg testede Amazon Prime It (Italien) -serveren.

Screenshot af Amazon Prime Video Player Streaming The Rings of Power, mens den er tilsluttet Amazon Prime IT -serveren

Det tog 12 sekunder, før videoen kunne indlæses, men så spillede den tilbage uden at stoppe

Amazon Prime -video er tilgængelig i flere lande end nogen anden platform, så du kan teste enhver server, hvis denne bliver blokeret.

Også fjernet: Crunchyroll, BBC iPlayer og mere

Jeg blev blokeret et par gange, men jeg kunne altid finde en måde at få adgang til hver platform, jeg testede. Hvis du støder på lignende problemer, anbefaler jeg at skifte browsere, protokoller eller bruge en anden optimeret server. Der fungerede for mig.

Foruden Crunchyroll, YouTube og BBC iPlayer, Zenmate har også optimeret streamingservere til 20 andre verdensomspændende streamingtjenester, herunder:

Itva Påfugl Paramount+ Hotstar Dazn
CBC TV nu ESPN+ Servus TV ZDF
TF1 Rd Raiplay Frankrig tv Orf
Comedy Central Foxsport RTS CH Spil srf NFL os

samlet set, Zenmate er et solidt valg til streaming. Selvom det ikke er det absolut bedste, er det bestemt konkurrencedygtigt med de øverste VPN’er.

Hastighed – Super hurtige hastigheder på nærliggende servere

Zenmate er meget hurtig med lokale servere, og jeg fik gode hastigheder på mange fjerne. For det meste begyndte jeg ikke at se betydelige hastighedsfald, før serverne var omkring 6.000 km væk. Når din trafik skal omdirigeres over lange afstande, er det sværere at opretholde hastighed. Så afmatning som disse er temmelig normale.

Før jeg går ind i mine resultater, lad mig forklare, hvordan vi sørger for, at vores er nøjagtige. Vi har en dedikeret hastighedstester. På den måde er alle vores tests udført med den samme forbindelse, hvilket gør dem lettere at sammenligne. Vores hastighedsekspert tester hver server mindst 10 gange og gentager disse test ugentligt. Det betød, at jeg var i stand til at analysere en hel måned med Zenmate -hastigheder, og jeg kan forsikre dig om, at det har været så hurtigt hele tiden.

Et hastighedskort, der viser gennemsnitlige hastigheder på flere Zenmate -servere

Jeg mistede 22% af min downloadhastighed på nærliggende servere og 56% på fjerne servere

Jeg har kun set et par VPN’er fungere bedre på lokale servere. Og der var endda et par fjerne servere, der var meget hurtigere end forventet.

Jeg vil også bemærke det De gratis servere, du kan bruge med browserudvidelserne, er super langsomme. Mine hastigheder faldt med 91% i gennemsnit med lokale servere og tæt på 99% med fjerne. Men med de betalte servere så jeg ikke nogen forskel mellem hastighederne i browserudvidelserne sammenlignet med apps.

Lokal hastighed

Vi mistede kun 9% af vores hastigheder, da vi brugte funktionen Auto Connect. Dette gav vores tester en nærliggende server i Storbritannien, hvor hun er placeret.

Skærmbillede af OOKLA -hastighedstest udført uden VPN -forbindelse og mens du er forbundet til Zenmate

Der var nogle uger, hvor den britiske server var endnu hurtigere

Jeg var også meget imponeret over ping- og uploadhastighederne. Uploadhastigheden faldt kun med 4%, og hendes ping blev kun hævet med 2 millisekunder.

Langdistancehastighed

På de fleste langdistanseservere faldt Zenmate vores hastigheder markant. Serverne i Brasilien og Japan reducerede begge vores downloadhastigheder med mere end 50%, hvilket ikke er godt. Nogle var dog hurtigere end andre, som du ser i testen nedenfor.

Skærmbillede af OOKLA -hastighedstest udført uden VPN -forbindelse og mens du er forbundet til Zenmate

Selvom det er over 15.000 km væk, faldt denne server kun vores hastigheder med 24%

Det er super imponerende, fordi de fleste VPN’er vil sænke dine hastigheder med 50% eller mere i dette interval. Mens Zenmate ikke er den hurtigste VPN omkring, Hvis du holder dig til servere i området 6.000 km, hvor du bor, får du gode hastigheder.

Gaming – fungerer godt på nærliggende servere

9.0

Jeg var i stand til at nyde online spil, mens jeg var forbundet med Zenmate. Din pinghastighed er vigtig, mens du spiller. Dette giver dig mulighed for at vide, hvor hurtigt dine data rejser, så din karakter kan øjeblikkeligt reagere på dine input. Det er bedst, hvis det er under 85 ms, og det var jeg lige under min første test.

Skærmbillede af Steam Running Counter Strike: Global Offensiv, mens du er forbundet med Zenmate

Spillet løb godt, fordi jeg havde en ping -sats på 79 ms med Zenmate’s amerikanske server

Da jeg ikke havde den laveste pinghastighed, var spillet ikke perfekt. Der var lejlighedsvis forsinkelse, hvor min skærm ville stamme kort. Dette påvirkede dog ikke min glæde af spillet. Mest vigtigt, Pistolen reagerede straks hver gang jeg skød, og jeg var i stand til at dukke, løbe og hoppe problemfrit.

På langdistanseservere var der meget mere forsinkelse. Det er faktisk helt normalt for en VPN. Jeg har ikke fundet en, der giver dig mulighed for at spille online spil perfekt med servere på den anden side af verden. Så, Zenmate er lige der oppe med de bedste VPN’er til spil, jeg har set.

Servernetværk – Stort med solide specialservere

Zenmate tilbyder et ret stort netværk med 4.700 servere i 81 lande. Mens der er flere VPN’er, der har mere, er dette stadig større end de fleste. Der er en god mængde verdensomspændende dækning og en anstændig blanding af virtuelle og fysiske servere.

Skærmbillede af Zenmate

Lastet giver dig mulighed for at vide, hvor overfyldte serverne er, hvilket kan føre til afmatning

Imidlertid, Jeg ville ønske, at der var placeringer på byniveau. Lige nu kan du kun vælge servere efter land. Der er heller ingen mulighed for at købe dedikerede servere. Oven i det kan forbindelses- og afbrydelse. Til sidst lejer det sine servere. Dette er ikke nødvendigvis et privatlivsproblem, men de øverste VPN’er ejer normalt mindst nogle af dem.

På plussiden, Det er super let at navigere, og fanerne for de optimerede servere gør dem lette at finde. Generelt er det ikke det største servernetværk på jorden, men det er solidt. Det ser ud til at være en tendens med Zenmate.

Torrenting -servere

De fleste af serverne giver dig mulighed for at torrent, Så det er lettere at fortælle dig, hvilke der ikke gør det. Du kan ikke bruge P2P -tjenester med følgende placering. Det efterlader dig med ca. 70 servere, du kan bruge.

Den eneste klage, jeg har med denne funktion, er, at der ikke er nogen torrenting fane til mobile enheder. Du kan stadig torrent med din telefon; Du kan bare ikke gøre det med de optimerede servere. Det er for dårligt, fordi de er meget hurtigere.

Streaming -servere

Jeg har allerede listet alle de tjenester, det arbejder med i streamingafsnittet. De er tilgængelige i et imponerende antal lande (17 i alt). Jeg kan også godt lide, at der er så mange regionspecifikke tjenester, det giver dig mulighed for at målrette mod BBC iPlayer eller Frankrig TV. Det er også rart, at fanen streaming er tilgængelig for hver app.

Jeg foretrækker dog det, hvis du let kunne bestille serverne efter land eller service. Lige nu er den eneste måde at gøre det ved at indtaste et land eller platform i søgefeltet.

Virtuelle servere

Der er 34 virtuelle placeringer. Det betyder, at disse servere er fysisk placeret i et andet land. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting. For eksempel har den russiske regering konfiskeret VPN -servere før. Så virtuelle servere giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en russisk IP, mens du holder disse servere på et sted, hvor de er sikrere. Disse kan dog påvirke dine hastigheder, hvis de ender med at være længere væk, end du forventede.

Følgende servere er virtuelle:

Argentina Armenien Bahamas Bangladesh Kina
Kroatien Cypern Egypten Grønland Indien
Indonesien Iran Isle of Man Kasakhstan Macau Sar Kina
Malta Mexico Monaco Montenegro Marokko
Nigeria Pakistan Panama Filippinerne Portugal
Qatar Rusland Saudi Arabien Sydkorea Sri Lanka
Thailand Kalkun Ukraine Venezuela

Selvom dette virker som mange placeringer, udgør disse kun 17% af Zenmate’s servertælling. Det er fordi de fysiske placeringer tilbyder mange flere servere. Dette betyder, at de normalt er mindre overfyldte og er din bedste indsats for at optimere hastigheden.

Gratis servere

Browserudvidelserne giver dig en måde at bruge Zenmate gratis.

Skærmbillede af Zenmate Browser Extensions, der fremhæver de gratis servere

De dukker op lige øverst på listen, så du spilder ikke tid på at søge efter dem

Browserudvidelserne er tilgængelige til Chrome, Firefox og Edge. Jeg har mere om dem i de kommende sektioner.

Sikkerhed – Stor kryptering og stærke funktioner

Zenmate har stærke sikkerhedsfunktioner, og dens krypteringsniveau er temmelig meget uknuselig. Den bruger AES-256 bit kryptering med sine apps, som er det samme niveau, der bruges af militærer og banker over hele verden. Selv en supercomputer ville tage hundreder af år at knække en af ​​disse krypteringskoder. Oven i det bruger Zenmate perfekt fremadrettet hemmeligholdelse. Dette opdaterer sine koder ofte for at gøre det endnu mere sikkert.

Det bestod også alle mine lækketest, og det leveres med en automatisk dræbskontakt.

Et mindre problem er, at delt tunneling kun kan udføres med browserudvidelserne. Derudover bruger udvidelserne AES-128 bit krypteringsniveauet. Det er stadig meget sikkert, men det er lidt mindre sikkert end de fulde apps (ikke overraskende, da de er gratis).

Lækketest

Jeg har aldrig haft nogen problemer med at skjule min virkelige placering, mens jeg var forbundet med Zenmate.

Skærmbillede af en lækketest udført på iPleak.net, mens du er forbundet til Zenmate

Selvom jeg faktisk var i USA, fik Zenmate det til at se ud som om jeg var i Italien

Sammen med skrivebordskontrollerne lavede jeg også lækketest for browserudvidelser og mobile apps. Heldigvis skjulte disse versioner af Zenmate min rigtige placering lige så godt. Zenmate leveres også med DNS og IPv6 lækagebeskyttelse, hvilket gør det endnu mere sikkert.

Kill switch

Dette er en vigtig funktion, som enhver VPN skal have. Det vil deaktivere din netværksforbindelse, hvis VPN pludselig afbryder forbindelsen. Heldigvis skete dette aldrig, mens jeg brugte Zenmate. Men, Jeg testede dræbskontakten bare for at sikre, at den fungerer som annonceret.

For at gøre dette holder jeg en browser åben, mens jeg skifter servere. Mens det forbinder, rammer jeg Refresh for at se, om mit netværk er blokeret. Med Zenmate skete dette hver gang, så jeg vidste, at dræbskontakten var aktiv. Du kan slå den fra i indstillingerne, men jeg anbefaler altid at lade den være tændt.

Protokoller

Dette er et område, hvor Zenmate kunne forbedres. Nogle OS ‘har ikke stærke protokoller. Tjek nedenstående tabel for at se, hvilke protokoller der er tilgængelige for hver enhedstype:

IKEV2 OpenVpn Wireguard
Windows
Android
Mac
iOS

Jeg foretrækker OpenVPN-protokollen primært fordi den er open source. Dette betyder, at det altid bliver undersøgt for potentielle svagheder fra tech -fagfolk globalt, hvilket forbedrer dens sikkerhed. Zenmate tilbyder også muligheden for at skifte mellem TCP- og UDP -versioner på Windows. Mens TCP tilbyder større hastighed, giver UDP en lille kant, når man håndterer restriktive netværk.

Så, Jeg er skuffet over, at du ikke kan bruge OpenVPN på Mac- eller iOS -enheder. Wireguard er også den hurtigste protokol, så det er for dårligt, det er kun på Android. Dette er ikke at sige, at IKEV2 er en dårlig protokol, det er bare lidt forældet sammenlignet med de andre 2.

Privatliv – vag politik, der skal bevises

Zenmate fortæller dig ikke nok i sin privatlivspolitik. Det største problem er, at politikken hovedsageligt handler om, hvad den gemmer, når du besøger Zenmate’s websted. Det gemmer nogle data, som ikke rigtig generer mig. Næsten hvert websted gemmer hvad det kan fra dig at tjene penge og holde deres websted optimeret. Så længe du bruger en VPN, er dette ikke et problem.

Hvad er et problem er det faktum, at Politikken angiver ikke eksplicit, hvad der er gemt, når du bruger VPN. Det er heller ikke bevist, så jeg kan ikke være 100% sikker på, at Zenmate følger det. I fremtiden håber jeg, at Zenmate tager sig tid til at fortælle dig nøjagtigt, hvad det gemmer, og hvad det ikke gør.

Opbevarer Zenmate logfiler? Uklar

desværre, Jeg kan ikke fortælle dig, hvad Zenmate gemmer, fordi politikken er så vag.

Skærmbillede af Zenmate

De bedste VPN’er har meget mere tydeligt skrevne politikker, der fortæller dig nøjagtigt, hvad de logger

De værste ting, som en VPN kan gemme, er din IP -adresse eller browserhistorik. De fleste indsamler kun ting som tidsstempler, hvor mange gange du har tilsluttet dig, og hvor meget data du bruger. Dette er normalt anonymiseret, så det kan ikke knyttes til nogen person. Jeg gætter på, at Zenmate falder i sidstnævnte kategori, men der er ingen reel måde at vide.

Var Zenmate revideret? Ingen

Der har ikke været nogen uafhængige revisioner i virksomhedens hele historie. Det er for dårligt, fordi det kunne rydde op på spørgsmålene omkring dens vage politik. Det kan endda fortælle os nøjagtigt, hvad virksomheden gør eller ikke opbevarer. Jeg håber, at man er færdig i fremtiden.

Baseret i Tyskland

Zenmate ligger i et land inden for 14 Eyes Alliance. Dette er en aftale mellem regeringer om at indsamle efterretning på deres borgere og dele informationen. Det vedrører, når en VPN har hovedkontor i et af disse lande, fordi regeringen kunne kræve, at den ændrer sin politik til enhver tid.

Det ville være fordelagtigt, hvis Zenmate overvejede at flytte. I betragtning af at VPN ikke er nævnt i sin politik, er det plausibelt, at den tyske regering allerede bruger Zenmate til at indsamle data om sit klientel.

Fungerer Zenmate i Kina?Ingen

Desværre er support ikke længere tilgængelig for Zenmate. Jeg har nået til virksomheden i løbet af flere uger og modtog ingen svar. Den live chat er væk, og ingen vil svare på mine e -mails. Det betyder Jeg må bare antage, at denne VPN ikke fungerer i Kina.

Den kinesiske regering har forbudt flere VPN’er, men den går normalt først efter teknologien. Det er sjældent for det at få enkeltpersoner i problemer. Jeg anbefaler dog, at du læser op om lovene, før du beslutter at bruge en VPN i Kina.

Torrenting – Hurtige hastigheder med optimerede servere

Zenmate gav mig hurtige hastigheder, da jeg brugte dets torrenting -servere. Ovenfor noterede jeg de 11 lande, der ikke fungerer med P2P. Hver anden placering vil, men der er også optimerede servere, der lader dig gøre det meget hurtigere.

Uden en VPN -tilsluttet kan jeg downloade Night of the Living Dead Om cirka 17 minutter. Det er en 1.62 GB -fil. Tilsluttet Zenmate’s amerikanske torrenting -server kunne jeg afslutte filen på kun 27 minutter. Det er et fantastisk resultat. De fleste VPN’er har jeg testet langsomt mig meget mere. Det arbejdede med BitTorrent, Deluge, UTORRENT og transmission i vores test.

Men hvis du bruger en ikke-optimeret server, får du meget værre hastigheder. Da jeg brugte den almindelige amerikanske server, ville det have taget mig over en time at afslutte at downloade filmen. Jeg ville også ønske, at Zenmate havde havneforvaltning. Dette er en funktion, der giver dig mulighed for at torrent og frø lidt hurtigere.

Zenmate er også ret sikker, så Du kan få adgang til P2P -netværk sikkert. Mens dens privatlivspolitik ikke er den bedste, burde dette ikke være et problem, så længe du holder dig med copyright gratis filer. Det er lovligt at torrent i de fleste lande, men at downloade ophavsretligt beskyttede filer er ikke.

Installation og apps

9.2

Installation og apps – Enkel installation og god kompatibilitet

Zenmate deler et brugergrænseflade med cyberghost, hvilket er en god ting. Cyberghost er en af ​​de mest intuitive og brugervenlige VPN’er derude. Det er normalt vores nummer 1 -anbefaling til VPN -begyndere. Da Zenmate bruger det samme UI, har du ikke noget problem.

Skærmbillede af Zenmate UI til Windows, der fremhæver, hvor du kan finde indstillingerne

Dette giver dig mulighed for at skifte protokoller og skifte VPN’s forskellige sikkerhedsfunktioner

Der er nogle små forskelle mellem mobil- og desktop -apps. Men hver version er lige så enkel at bruge.

Opsætning og installation

Det kunne virkelig ikke være enklere at oprette Zenmate. Når du abonnerer, tilmelder du dig på sin hjemmeside og finder din konto. Det er her du får din installationsfil.

Skærmbillede af Zenmate -webstedet, der viser dig, hvor du kan få .exe -filen til Windows

Zenmate ved automatisk, hvilken enhed du bruger, og giver dig den relevante fil

Det er lige så let at installere som enhver anden app på din telefon. Browserudvidelser er installeret på samme måde som de er ved at tilføje udvidelsen fra den tilsvarende butik. For routere, spilkonsoller og de fleste tv’er vil du kun være i stand til at bruge det gennem OpenVPN, som jeg vil beskrive mere detaljeret i de kommende sektioner. Du kan se mere detaljerede instruktioner til installation nedenfor:

Hurtig guide: Sådan installeres Zenmate i 3 lette trin

 1. Tilmeld dig en konto. Den nemmeste måde er at få et abonnement fra Zenmate -webstedet .
 2. Gå til dit instrumentbræt. Hvis du er på en stationær enhed, skal du logge ind på Zenmate’s websted. Dette fører dig til din kontoside, hvor du kan få din installationsfil. På en mobil enhed downloader du den via den rigtige butik.
 3. Installer Zenmate. Når du har installationsprogrammet, skal du bare køre det og følge instruktionerne. På mobil installerer du det direkte fra butikken.

Enhedskompatibilitet

Zenmate er tilgængelig for alt det store OS ‘ og kan bruges i en eller anden form på spilkonsoller, routere og smarte tv’er. Der er også 3 forskellige browserudvidelser. Det ville dog være rart, hvis det havde en Linux -app. Lige nu kan du kun installere det manuelt med det operativsystem.

Desktop – Apps til Windows og Mac

Desktop -apps er de nemmeste at navigere, og Windows -appen har en lille kant. På Windows kan du bruge OpenVPN TCP og UDP. På Mac vil du kun være i stand til at oprette forbindelse til IKEV2 -protokollen. Windows -appen giver dig også mulighed for at tilslutte VPN automatisk ved opstart, slukke for dræbskontakten (selvom jeg ikke anbefaler det) og skifter sprog.

Skærmbillede af Zenmate -appen

De andre billeder, du har set i hele denne artikel, blev lavet med Windows -appen

Zenmate har ikke en Linux -app. Mange af sine nærmeste konkurrenter tilbyder dem, og nogle giver dig endda en fuld GUI, så du behøver ikke at bruge kommandolinjen.

Android og iPhone (iOS)

Android -appen har et par flere muligheder, end du får på iOS. Dette inkluderer domænefronting. Det er en funktion, der kan lade dig omgå internetcensur, selvom det ikke er garanteret. Det giver dig også mulighed for at skifte mellem Wireguard, OpenVPN (TCP og UDP) og IKEV2. IKEV2 er den eneste mulighed med en iPhone.

Skærmbilleder af Android -appen, der viser læserne, hvordan man får adgang til hver af sine skærme

Jeg ønsker, at de mobile apps lader dig se belastningen og afstand ved siden af ​​serverne

Begge versioner af appen på mobil giver dig forbindelse til streamingservere og vælg favoritter. Ingen af ​​dem giver dig dog mulighed for at oprette forbindelse til P2P -serverne. Det er ikke en stor ting for mig, da jeg ikke torrent meget på min telefon. Men hvis din telefon er den vigtigste måde, du opretter forbindelse til internettet på, kan dette være et problem.

Browserudvidelser til Chrome, Firefox og Edge

Browserudvidelserne kan bruges gratis, med et abonnement, der kun giver dig mulighed for at bruge browsere eller med et almindeligt abonnement. Med en gratis konto kan du kun få adgang til 4 servere, og du får ikke adgang til nogen af ​​udvidelsens specielle funktioner. Jeg kan dog godt lide, at de kommer med ubegrænset dataforbrug, hvilket er sjældent for gratis VPN’er.

Skærmbilleder af Zenmate Browser -udvidelsen til Chrome fremhæver, hvor man kan finde funktionerne

Whitelist -funktionen er dens opdelte tunnelingsfunktion, og den er kun tilgængelig med udvidelserne

Der er ganske mange funktioner, der kun fungerer med browserne:

 • Smart placering. Dette er en unik funktion, der giver dig mulighed for at parre websteder med et land. For eksempel, hvis du altid ønsker at få franske resultater på Google, kan du få browseren automatisk til at oprette forbindelse til det land, hver gang du besøger webstedet.
 • Stealth -forbindelse. Dette lyder som tilsløring, men det er mere som en inkognito -tilstand. Det fjerner cookies, rydder din cache og sletter al browserhistorik, hver gang du kobler browseren.
 • Privatliv. Der er flere muligheder for dig at skifte her. Du tænder for malware- og sporingsblokkere sammen med WebRTC -beskyttelse. Du kan også forhindre Google i at logge på dine tidligere set websteder eller logge, når som helst du besøger “usikre” websteder. Dette giver dig også mulighed for at deaktivere autofilldetaljer for dit kreditkort eller adresse. Til sidst kan du blokere websteder fra at indsamle cookies uden dit samtykke.
 • Whitelist. Du bruger dette til at vælge websteder, du vil omgå VPN -tunnelen. Det kan være nyttigt, hvis du prøver at få adgang til lokalt indhold, eller du stoler på et websted og vil undgå captchas.

Apps til Android TV

Hvis du har et Android -tv, kan du downloade den fulde app. Dette vil gøre det nemt at se Zenmate på din store skærm. For at bruge det med Apple TV’er, Amazon Fire TV’er eller andre smarte tv’er, skal du først forbinde Zenmate til din router. Dette er lidt af en besvær. Jeg anbefaler, at du prøver at casting med din telefon, mens du er tilsluttet Zenmate, før du tager til denne mulighed.

Apps til PlayStation, Xbox og Nintendo

Der er ingen apps til spilkonsoller. Imidlertid, Du kan forbinde Zenmate til disse konsoller 2 måder. Først kan du oprette Zenmate på din router. På den måde vil alt, der bruger din WiFi -forbindelse, blive sendt gennem Zenmate’s servere. Den anden måde er ved at oprette et hotspot med din computer, mens VPN er tilsluttet. Du kan oprette forbindelse til det gennem din konsol.

Routerkompatibilitet

Du kan manuelt konfigurere OpenVPN på din router til at bruge Zenmate -servere. Dette er dog kun tilgængeligt for DD-WRT-enheder. Det er en dejlig mulighed at have, men det er lidt af en smerte at opsætte og bruge. For eksempel skal du genstarte routeren, hver gang du skifter placering.

De øverste VPN’er er tilgængelige for mange flere routere. Nogle, som ExpressVPN, har endda en bestemt app til routere, der gør det meget lettere at bruge, så du hurtigt får adgang til indstillinger og skifter servere. Så selvom jeg er glad for, at Zenmate giver dig denne mulighed, kan det forbedres.

Samtidige enhedsforbindelser

Zenmate giver dig mulighed for at forbinde et ubegrænset antal enheder. Jeg er virkelig glad for, at det tilbyder dette, især med sit lave prispunkt. Jeg testede dette ved at forbinde det til min Android -telefon, min værelseskammerats iPhone, mit Android -tv og min Windows bærbare computer. Jeg var i stand til at streame på hver enhed på samme tid uden problemer.

Zenmate Review

Zenmate VPN -app til Apple MacOS

Simon Migliano er en anerkendt verdensekspert i VPN’er. Han har testet hundreder af VPN -tjenester, og hans forskning har vist sig på BBC, New York Times og mere.

Fakta-kontrolleret af Callum Tennent Yderligere test af Alyx Morley

Vores dom

Samlet bedømmelse:
7.58 7.6/10
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vores samlede bedømmelse nås ved at kombinere flere underkategorier. Underkategorierne vægtes som følger:

 • Logning og jurisdiktion: 30%
 • Hastighed og pålidelighed: 25%
 • Sikkerhed og ekstra funktioner: 20%
 • Streaming: 10%
 • Torrenting: 5%
 • Brugervenlighed: 5%
 • Støtte: 5%

Se vores fulde metodologi i, hvordan vi gennemgår VPN’er.

Zenmate er en enkel, billig VPN rettet mod begyndere. Det har gode sikkerhedsindstillinger, strømmer os Netflix og tillader P2P-fildeling. VPNs middelmådige hastigheder, vage privatlivspolitik og utilstrækkelig kundesupport er imidlertid skuffende. Kort sagt, Zenmate er en acceptabel begynders VPN til streaming, torrenting og beskyttelse af dataoverførsler på gratis offentlig WiFi.

Rangeret nr. 23 ud af 55 VPN’er

Zenmate -kategoriforholdelser

 • Streaming

Zenmate Pros & Cons

Fordele

 • Gode ​​niveauer af sikkerhed og privatliv
 • Meget overkommelige abonnementsplaner
 • Streams US Netflix, BBC iPlayer og Amazon Prime Video
 • Ingen WebRTC, IP og DNS adresserer lækager
 • Gratis proxybrowserudvidelse og 7-dages gratis prøve
 • 4.800 servere i 81 lande

Ulemper

 • Vagt privatlivspolitik
 • Langsomme hastigheder overalt
 • Upålidelige streaming -servere
 • Ingen Firestick -app og ingen smart DNS
 • Få avancerede tilpasningsmuligheder
 • Mac- og iOS -apps bruger kun IKEV2 -protokol

Hvorfor stole på vores anmeldelse?

Vi har brugt tusinder af timer på at teste og gennemgå 55 VPN -tjenester ved hjælp af vores uvildige gennemgangsproces for at anbefale dig den bedste VPN -software.

Her er nogle af vores centrale VPN -teststatistikker:

Samlede timer med test 30.000+
Ugentlige hastighedstest 3.000+
VPN -tjenester gennemgået 55
Streamingplatforme testet dagligt 12
IP & DNS lækketest udførte 9.500+
Hvor meget vi har brugt på at teste $ 25.000+

Marts 2023 Opdatering: Zenmate har annonceret, at det vil fusionere med Cyberghost VPN, en VPN -service, der ejes af Kape Technologies.

Hvis du allerede er en Zenmate -bruger, anbefaler vi at downloade Cyberghost -appen så hurtigt som muligt med dine eksisterende Zenmate -kontooplysninger. Du kan ikke længere købe et Zenmate -abonnement eller få adgang til VPN -tjenesten.

Zenmate er en billig VPN-service, der tilbyder tre produkter: en gratis VPN-browserforlængelse, en betalt tilføjelse (Pro) og fuld VPN-software til alle enheder (Ultimate).

Alle tre produkter er sikre at bruge, og VPN -softwaren giver et godt niveau af sikkerhed og privatliv. Zenmate giver dog ikke noget usædvanligt for sine brugere.

For det Zenmate Review, Vi testede alle VPN’s applikationer og udvidelser til hastighed, sikkerhed, privatliv, streaming og torrenting.

I vores tests verificerede vi VPN bruger højstandard AES-256-kryptering og lækker ikke IP- og DNS-legitimationsoplysninger. VPN registrerer ikke din internetaktivitet, men Dens privatlivspolitik er vag.

På trods af at have et stort servernetværk var Zenmate’s gennemsnitlige hastigheder middelmådige og især dårlige forbindelser til fjerntliggende servere.

VPN’s streamingoptimerede servere blev ramt-og-miss og ikke altid fjernede streamingwebsteder. Når det er sagt, viser vores nylige streamingtest, at Zenmate Works med os Netflix.

Mens det er Konkurrencedygtig prismærke Vil appellere til nogle brugere, Zenmate er nødt til at forbedre sin software, før den kan konkurrere med de allerbedste VPN -tjenester.

EKSPERTRÅD: Vores Cyberghost VPN -test resulterede i hurtigere, mere private og sikre forbindelser end Zenmate. Også ejet af Kape, Cyberghost er billig, let at bruge og fjerne blokering af Netflix USA. Prøv cyberghost risikofri i 30 dage.

Zenmate nøgledata

Tilføj for at sammenligne

Datahætte Ubegrænset
Download hastighed 94 Mbps
Logningspolitik Ingen logfiler
Datalækager Ingen
Jurisdiktion Tyskland (14-Eyes-medlem)
Servere 4.800
IP -adresser 4.800+
Lande med servere 81
US Netflix Ja
Torrenting Ubegrænset
Samtidige forbindelser Ubegrænset
Arbejder i Kina Ingen
Support Live-chat, e-mail og online ressourcer
Billigste pris $ 1.51 /mo over 3 år
Gratis prøveversion 7 dage (ingen betalingsinfo krævet)
Money-Back-garanti 30-dages pengene-tilbage-garanti
Officiel hjemmeside Zenmate.com

Politik for privatlivets fred og logning

Vag loggingspolitik

Privatliv og loggingspolitisk vurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi dissekerer logning og privatlivspolitikker for hver VPN. En VPN skal aldrig logge:

 • Din rigtige IP -adresse
 • Forbindelsestidsstempler
 • DNS -anmodninger

En base af operationer uden for 14 øjne eller EU-jurisdiktion foretrækkes.

Zenmate er en Tyskland-baseret VPN, som ikke er det bedste for privatlivets fred. Dens loggingspolitik er også uklar og vag, hvilket betyder, at vi ikke fuldt ud stoler på den måde, den håndterer dine data. Efter at have talt med Zenmate -repræsentanter og få dem til at besvare spørgsmål, er vi mere sikre på, at det er en sikker service. Imidlertid skal dens forpligtelse til privatlivets fred afklares og skrives skriftligt.

Rangeret nr. 15 ud af 55 VPN’er for privatlivets fred og logningspolitik

Zenmate’s 5.000 ord fortrolighedspolitik nævner ordet “VPN” kun én gang:

”Ovennævnte personlige data er på noget tidspunkt ikke forbundet med nogen form for aktivitet udført af brugeren inde i Zenmate VPN-tunnelen, som overhovedet ikke er registreret, logget eller gemt.”

Selvom dette lyder godt, er det faktisk ikke specifikt nok. Det meste af fortrolighedspolitikken henviser til oplysninger, som ZenMate -webstedet indsamler, eller når du registrerer en konto, Ikke når du bruger VPN -tjenesten. Dette inkluderer dit navn, adresse, e -mail, IP -adresse og omtrentlig placering.

Politikken hedder det Det logger ikke nogen af ​​disse oplysninger, når du bruger selve VPN. Det angiver dog ikke de data, de faktisk logger på.

Kort sagt har Zenmate skrevet en vag ikke-logs-erklæring om, at næsten enhver VPN på markedet bruger.

Vi talte med en Zenmate -repræsentant for at afklare situationen. De sagde, at VPN ikke fører registreringer af brugeraktivitet, metadata, tidsstempler eller IP -adresser.

Virksomheden ved, hvor mange brugere der er på en bestemt server til enhver tid, men det ved ikke, hvem disse brugere er.

Baseret på disse svar ser det ud til, at Zenmate er en privat VPN, der holder minimal information om sine brugere og deres aktivitet.

Disse oplysninger skal dog inkluderes i fortrolighedspolitikken, før de kan anbefales med absolut sikkerhed.

Baseret på denne tvetydighed ville virksomheden drage fordel af en uafhængig revision, der verificerer dens krav uden logging. Som det står, er det nuværende niveau af tvetydighed ikke acceptabelt for en top VPN.

Kape ejer Zenmate

Kape Technologies købte Zenguard GmbH, ejeren af ​​Zenmate, i 2018. Kape ejer tre andre (større) VPN -tjenester: ExpressVPN, Cyberghost og privat internetadgang.

Zenguard GmbH er stadig baseret i Berlin, Tyskland. Zenguard er også fusioneret med mobile koncepter GmbH, som er baseret i byen übach Palenberg, Tyskland.

VPN -tjenesten falder ind under Den Europæiske Unions jurisdiktion. Dette er ikke ideelt til privatlivets fred, da EU har indgribende overvågnings- og dataopbevaringslovgivning.

Den Europæiske Union er også opført som en investor og/eller partner i Zenmate VPN, der rejser nogle bekymringer.

En europæisk jurisdiktion er ikke et problem, hvis VPN-tjenesten har en bekræftet privatlivspolitik. Mens Zenmate ser ud til at være privat, ville en uafhængig loggingsrevision gå langt for at bekræfte dette.

Streaming

Zenmate arbejder med 5 Netflix -biblioteker

Streaming rating
Hvordan beregnes dette? Tæt

Streaming er vurderet af antallet af forskellige tjenester, der er ulåst, hvor mange regionale biblioteker kan ses, og hvor konsekvent VPN kan få adgang til dem.

Netflix, BBC iPlayer, HBO MAX, Amazon Prime Video og mere testes alle ugentligt.

Zenmate har mange servere, der er optimeret til at fjerne blokering af streamingtjenester, men de er ikke altid pålidelige. I øjeblikket fjerner Zenmate BBC iPlayer, 5 Netflix -biblioteker (inklusive USA) og Amazon Prime Video. Det er en god VPN til streaming, men det er forbindelseshastighederne kan være meget langsomme.

Rangeret nr. 20 ud af 55 VPN’er til streaming

Her er en liste over populære streamingplatforme, som Zenmate i øjeblikket fjerner blokeringer:

Streaming platform Arbejder med Zenmate
Alle 4 Ingen
Amazon Prime Video Ja
BBC iPlayer Ja
Disney+ Ingen
HBO Max Ingen
Hotstar Indien Ingen
Hulu Ingen
Itvx Ingen
Netflix os Ja
Youtube Ingen

Zenmate er en relativt god VPN til at slå streaming geo-blokke, men det matcher ikke helt kapaciteterne for de højest rangerede streaming VPN’er.

VPN har masser af servere designet til at omgå streaming geo-blokke, men over mange års test har vi fundet ud af, at disse servere ikke fungerer 100% af tiden.

I øjeblikket driver Zenmate servere, der er målrettet mod følgende streamingtjenester:

 • 7tv
 • Amazon Prime
 • Ard
 • BBC iPlayer
 • CBS
 • Disney+
 • Fox Sport
 • Hulu
 • Itv
 • NBC
 • Netflix (FR, DE, It JP, USA)
 • Orf
 • Slingtv
 • Yle
 • Zattoo de

Vi stødte på adskillige problemer med at teste ovenstående servere. VPN kunne ofte ikke oprette forbindelse til dem. Da det forbandt, fjernede det ofte ikke den relevante streamingplatform.

Zenmate arbejder med os Netflix

I vores seneste test arbejdede Zenmate med 5 Netflix -regioner: USA, Japan, Italien, Tyskland og Frankrig. Dette er meget imponerende sammenlignet med andre Mid-Tier VPN’er, vi har testet, såsom Avira Phantom VPN.

Zenmate US Netflix Streaming Test

Zenmate Unlocks US Netflix

Desværre oplevede vi en betydelig mængde buffering på grund af VPNs langsomme langdistancehastigheder.

Zenmate Unlocks BBC iPlayer

Overraskende fungerer Zenmate stadig med BBC iPlayer. BBCs videotjeneste er en af ​​de sværeste at fjerne blokeringen, men Zenmate’s BBC iPlayer -server fungerede som tilsigtet og med lethed.

HBO Max, Dazn og Disney+ Block Zenmate

På trods af at arbejde med os Netflix, kunne Zenmate ikke fjerne blokering af andre populære amerikanske indholdsplatforme som Hulu, HBO Max og Disney+.

Vi prøvede både streamingserverne og de almindelige amerikanske servere uden succes.

Zenmate har ikke en Fire TV Stick -app

Frustrerende tilbyder Zenmate ikke en dedikeret app til Amazon Fire TV.

Fordi VPN -selskabet ikke har frigivet en officiel Android .APK -fil, det er heller ikke muligt at indlæse Android VPN -appen.

Derfor, for at bruge VPN på din Firestick, bliver du nødt til at installere den på din hjemrouter. Det er en temmelig kedelig proces, så Firestick -brugere skal vælge en VPN med en indfødt Fire TV -stick -app i stedet.

Zenmate har ingen smart DNS -support

En anden fiasko af Zenmate er fraværet af smart DNS -funktionalitet. Dette er den nemmeste måde at bruge en VPN på Apple TV og på spilkonsoller.

Din eneste mulighed for at bruge Zenmate på disse enheder er igen at oprette VPN på din router.

Torrenting

Torrenting-venlige servere, men langsomme P2P-hastigheder

Torrenting -vurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Vi beregner den gennemsnitlige download -bitrate for hver VPN ved hjælp af en skræddersyet torrenting -opsætning.

Testning faktorer i procentdelen af ​​servere, der tillader P2P, plus nyttige funktioner som portforsendelse.

Zenmate er ikke en stor VPN til torrenting. Mens alle servere tillader P2P -trafik, med nogle specifikt optimeret til torrenting, var hastigheder for langsomme. Desuden gør VPNs vage privatlivspolitik os på vagt over for at bruge Zenmate til følsom fildeling.

Rangeret nr. 28 ud af 55 VPN’er til torrenting

Zenmate skjuler effektivt din IP -adresse, krypterer dine data og holder din internetaktivitet sikker mod ISP Snooping. Dette er ideelt til sikker torrenting.

Tjenesten tillader P2P-trafik og fildeling på alle dens servere, hvoraf 60 (mærket ’til download’) er specifikt optimeret til torrenting trafik.

Zenmate

Zenmate lister P2P-optimerede servere på sin hjemmeside.

Vi testede disse P2P -tjenere med torrent -klienter som BitTorrent, Deluge, UTORRENT og Transmission, og de downloadede torrent filer anonymt.

VPN’s Kill Switch, kaldet ‘Secure Connect’, udskærer også vores internetforbindelse, da VPN uventet mislykkedes. Dette forhindrede vores sande IP -adresse i at blive udsat.

Zenmate Torrenting Test

Zenmate tillader torrenting og har P2P -servere

Problemet med at bruge Zenmate til torrenting er VPN’s langsomme hastigheder. Vi kunne ikke downloade filer så hurtigt som vi gjorde, da vi kørte ExpressVPN gennem vores P2P -test.

Hvad mere er, mange af Zenmate’s servere er ikke fuldt optimeret til torrenting. De fungerer, men torrenthastighederne var ikke så gode i vores erfaring.

Servere, der ikke er optimeret til torrenting, inkluderer:

 • Argentina
 • Australien
 • Brasilien
 • Indien
 • Israel
 • Rusland
 • Singapore
 • Sydafrika
 • Sydkorea
 • Taiwan
 • Thailand
 • Ukraine
 • Vietnam

Zenmate mangler portforsendelse

En anden P2P -mangel på Zenmate er, at det ikke tillader portforsendelse. Ikke mange VPN’er gør det, men frøe søger ofte denne funktion, der drastisk forbedrer filoverførslerne.

Vi kan især godt lide PIA VPNs værktøj til portforsendelse, som er et af de mest tilpassede, vi har gennemgået.

Fart

Zenmate’s netværk leverer skuffende hastigheder

Hastighedsvurdering
Hvordan beregnes dette? Tæt

Hastighedsvurderinger beregnes ved hjælp af uploadhastigheder, downloadhastigheder og ping (latenstid).

Vi tester gennemsnitlige hastigheder regelmæssigt ved hjælp af en dedikeret 100 Mbps -forbindelse i London, UK. Lokal downloadhastighed betragtes som den vigtigste faktor.

Zenmate’s hastigheder er skuffende. VPN er bare ikke hurtig nok, både på kort afstand og længere afstand. Blandet med gennemsnitlige ping -tider, Zenmate’s streaming, torrenting og spilhastigheder er undervejrende.

Rangeret nr. 37 ud af 55 VPN’er for hastighed

Her er en tabel, der viser ZenMates hastighedstestresultater: