Er VPNS lovlige i Indien i 2023? Hvordan lovene truer privatlivets fred

ExpressVPN er den bedste premium VPN -udbyder til sikkerhed, privatliv og mange andre anvendelser. Den bruger RAM-baserede servere, hvilket gør det umuligt for VPN-tjenesten at holde løbende logfiler af brugerdata.

Er VPN forbudt i Indien

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Er VPNS lovlige i Indien i 2023? Hvordan lovene truer privatlivets fred

Er VPNS lovlige

Ja, VPN’er er lovlige i Indien, Men din VPN -aktivitet skal logges og kunne inspiceres af regeringen. De fleste VPN’er har fjernet deres servere fra Indien, men Andre VPN -servere kan stadig bruges i landet. Min favorit VPN til Indien er Expressvpn – du kan Prøv det gratis med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Indien har et kompliceret forhold til Internettet og virtuelle private netværk (VPN’er). Landet er kun nummer to for Kina i sit antal internetbrugere, men det er bag mange nationer, når det kommer til online frihed. I løbet af de sidste par år har den indiske regering også prøvet flere taktikker til enten at begrænse eller overvåge VPN -servicebrug. Så er VPNS lovlige i Indien?

Bedste Indien VPN
Samlet bedømmelse 9.5/10
Samlet bedømmelse 9.2/10
Samlet bedømmelse 8.7/10

I denne artikel vil vi se på de forskellige indiske VPN -love og forbud på plads, så du forstår det grumle svar, og hvordan du kan navigere i situationen, hvis du har brug for at bruge en VPN -server i Indien.

Vil Indien forbyde VPN’er?

Der er i øjeblikket ikke noget aktivt forbud mod VPN’er i Indien, men med den stigende regulering af VPN -virksomheder er borgerne usikre på, hvordan regeringens holdning vil ændre sig i fremtiden.

Skulle du bruge en VPN i Indien?

Ja, du kan og bør stadig bruge en VPN i Indien til at beskytte dit privatliv, men brug ikke indiske servere, da brugerdata indsamles på dem. Vælg i stedet andre landsservere eller en virtuel server til Indien.

Er VPNS lovlige i Indien?

Ja, VPN’er er lovlige i Indien, men de er lovlige på en måde, der besejrer formålet med en VPN, hvor din VPN -aktivitet er logget og kan inspiceres af regeringen.

VPN’er er tjenester, der skjuler din IP -adresse og får det til at se ud til, at du opretter forbindelse fra en anden region. De er ofte vant til at omgå internetcensur og få adgang til information og indhold rundt om i verden.

Smartphone -brugere er VPNS lovlige i Indien

For eksempel, hvis du er i Indien og vil se en film på Netflix u.S., En VPN kan hjælpe dig med at komme rundt i geoblocks ved at forbinde dig via en amerikansk server. Det krypterer også din trafik, så internetudbyderen – eller statslige agenturer – ikke kan se, hvad du gør online.

Imidlertid har den indiske regering for nylig forsøgt at reducere funktionen af ​​at bruge en VPN. I september 2021 forsøgte den indiske regering at forbyde VPN’er, fordi cyberkriminelle kan bruge disse værktøjer til at omgå begrænsninger og få adgang til det mørke web.

Imidlertid besluttede regeringen i sidste ende ikke at forbyde alle VPN’er, men den gik videre med planer om at spore og overvåge VPN-brug: cert-in-loven.

Jeg vil gå nærmere ind på både det foreslåede forbud og den nye overvågningslov i de næste sektioner. Kort sagt, dog lige nu er VPN’er helt lovlige i Indien – men lovlig, som i ”Jeg har det godt med alle mine oplysninger, der gives til den indiske regering, hvis jeg bruger indiske servere.”

Hvorfor vedtage nye VPN -regler og online -begrænsninger?

Overvågning af VPN’er er en del af et forsøg fra den indiske regering på at gøre internetcensurlovgivningen lettere at håndhæve.

Det første skridt af den indiske regering var at begrænse online frihed gennem loven om informationsteknologi. For eksempel håber regeringen at forhindre folk i at bruge sikre kommunikationsapps som WhatsApp på grund af brugere, der spreder forkert information om politiske emner.

Det andet trin er at vedtage regler på indiske baserede servere, hvilket tvinger VPN-udbydere til at holde brugerlogfiler og videregive disse logfiler, når de anmodes om af retshåndhævelse. Jeg vil detaljerede begge dele i de følgende afsnit.

Lov om informationsteknologi

Den indiske regering har i stigende grad slået ned på borgernes elektroniske frihed – især gennem sociale medieplatforme – gennem forskellige love, såsom lov om informationsteknologi.

 • Forbud mod Tiktok, en blandt mange kinesiske apps, der tidligere var tilgængelige i landet, på grund af monteringsspændingerne mellem de to lande og de apps, der opfattes som en national trussel.
 • Forbud over 2 millioner WhatsApp -konti, angiveligt at forhindre spam og skadelig opførsel på den sociale messaging -platform.
 • Kæmper på beskyldninger om “overtrædelse af informativ privatliv” mod WhatsApp i Højesteretssager, da regeringen forsøger at begrænse spredningen af ​​forkert information ved at mandatere WhatsApp til at give sporbarhed af meddelelser til sin originale afsender.
 • Blokerer 22 YouTube -kanaler over sikkerhedsmæssige bekymringer.
 • Forøgelse af kontrol på sociale medier over platforme som Twitter og Facebook.

At komme omkring censur er ikke noget nyt. Folk har altid fundet måder at få adgang til indhold, der restriktive regeringer ikke ønsker, at de skal se. Det bedste værktøj til dette er selvfølgelig at bruge en VPN.

Nye VPN -regler fra den indiske regering

I april 2022 krævede Ministeriet for Elektronik og Informationsteknologi, at alle VPN-virksomheder skal holde styr på kundenavne, fysiske adresser, IP-adresser, brugslogfiler og anden identificerende information- og indsende disse data til det indiske computers beredskabsteam (cert- In) efter anmodning.

Udbydere (og brugere), der går imod dette, kan have op til et års fængselstid.

Det bliver værre. VPN -virksomhederne skal beholde en kundes data, selv efter at kunden annullerer deres abonnement eller sletter deres konto. Derudover skal VPN’er rapportere om deres brugers “uautoriserede adgang til sociale mediekonti”, der sandsynligvis antyder Tiktok, der er forbudt i Indien.

Dette kan gøre det muligt at fungere i Indien næsten umuligt for udbydere, som ExpressVPN, der kører VPN-tjenesterne gennem RAM-kun-servere, der automatisk sletter alle lagrede data hvert 15. minut. Sådanne udbydere har med vilje ikke kapacitet til at logge omfattende mængder kundedata. Ved at fortsætte med at operere i Indien ville de bryde den nye lov.

I henhold til ministeriet er VPN -loggingsloven beregnet til at forhindre ”cyberhændelser og interaktioner med valgkredsen.”Men denne sag er ikke en simpel; VPN -udbydere er allerede begyndt at lukke deres servere i Indien snarere end at overholde.

Hvad betyder den nye loggingslov for VPN -tjenesteudbydere?

Det mest kontroversielle aspekt af de nye VPN -regler er relateret til at logge brugerdata. De nye regler siger, at VPN -virksomheder skal have kundedata i en periode på mindst fem år. Dette inkluderer telefonnumre, e -mail -id’er og IP -adresser, der blev brugt.

Selvom dette kan lyde som en rimelig ting at spørge, når du prøver at slå ned på cyberkriminalitet, er det en enorm krænkelse af online -privatlivets fred for de 850 millioner internetbrugere i Indien. Plus, udbydere som ExpressVPN kører alle RAM-Servers, hvilket gør data logging umulig.

Mange VPN -udbydere har talt mod den indiske regerings mandat, der anser det for et skridt tilbage i kampen for internetfrihed.

Hvordan top VPN -udbydere har reageret på de nye VPN -regler

Desværre har VPN -tjenesteudbydere ikke andet valg end at overholde disse love – ellers er den eneste anden mulighed at lukke servere i landet. Sådan har nogle udbydere reageret.

Expressvpn

ExpressVPN er den bedste premium VPN -udbyder til sikkerhed, privatliv og mange andre anvendelser. Den bruger RAM-baserede servere, hvilket gør det umuligt for VPN-tjenesten at holde løbende logfiler af brugerdata.

Siden den nye VPN -loggingslov bekræftede ExpressVPN at lukke sine fysiske indiske servere i stedet for at overholde loven. Det leverer dog virtuelle servere til Indien gennem servere med base i Singapore og U.K., Så du kan stadig få adgang til en indisk IP -adresse gennem tjenesten. Læs min fulde ExpressVPN -anmeldelse for mere information om VPN.

Nordvpn

Nordvpn er en anden top VPN -udbyder, der tilbyder omfattende sikkerhedsfunktioner som multihop -servere og tilsløringsservere. Ligesom ExpressVPN besluttede Nordvpn at lukke sine servere i Indien snarere end at overholde lovene.

Nordvpn

Dette må have været en stor beslutning for Nordvpn, fordi tjenesten ikke tilbyder virtuelle servere. Dette betyder, at tjenesten ikke længere giver brugerne mulighed for at bruge indiske IP -adresser. Læs min fulde Nordvpn -anmeldelse for mere information om tjenesten.

Windscribe

Windscribe er en af ​​de mest populære gratis VPN -udbydere og tilbyder to servere i Indien, en i Mumbai og en i Pune. Dette canadiske firma har udtrykt sin utilfredshed over for den nye politik og beskriver det som en ”massiv overreaktion på vegne af en såkaldt demokratisk regering.”Windscribe har også lukket sine indiske VPN -servere. Læs vores fulde Windscribe -anmeldelse.

Hvad betyder de nye regler for VPN -brugere?

Du undrer dig sandsynligvis over, hvorfor internetbrugere som dig skal være interesseret i den nye indiske politik.

Den første ting at bemærke er, at denne politik påvirker enhver bruger med det formål at oprette forbindelse til indiske-baserede VPN-servere; jeg.e. Hvis du nogensinde har brug for at bruge en indisk IP -adresse. Loven hedder, at alle VPN -virksomheder skal gemme brugerdata for dem, der får adgang til sådanne servere i mindst fem år, og aflevere dem til regeringen, når de bliver spurgt.

For at bekæmpe dette vil nogle udbydere, som ExpressVPN, have virtuelle servere i nærliggende regioner til at forfalde de indiske placeringer.

Det er også vigtigt at erkende, at den indiske regering hidtil har sagt, at den kun er målrettet mod ”ulovligt” indhold i sin cyberovervågningsindsats. Men hvad er nøjagtigt ulovligt? Vaguenheden ved dette udtryk efterlader masser af grund til bekymring.

Brugere, der fortsætter med at bruge indiske VPN -servere, skal være komfortable med følgende oplysninger, der potentielt leveres til regeringen:

 • Kundenavne, deres fysiske og e -mail -adresse og kontaktnumre
 • Årsagen til hver kundes brug, datoer for brug og “ejerskabsmønster”
 • IP -adressen, der blev brugt til registrering og registreringstidspunktet
 • Alle IP -adresser, der bruges af en kunde under VPN -sessioner og en omfattende liste over alle tilgængelige IP -adresser til det indiske kundegrundlag generelt

Skulle du stadig bruge VPN -servere i Indien?

Den gode nyhed er, at du stadig teknisk kan bruge en VPN i Indien uden konsekvens. Det er stadig lovligt at have en VPN -forbindelse op og køre til dine online aktiviteter. Men vær forsigtig med det, du bruger det til.

Med denne nye regulering har den indiske regering til hensigt at slå ned på VPN -brug for ulovlige aktiviteter. Mens dette nationale direktiv appellerer til ønsket om at bremse ulovlige aktiviteter, mener nogle, at den nye lov er en krænkelse af retten til online privatliv. En fremtid, mere totalitær regering kunne beslutte, hvad der tæller som “ulovlig”.

Mit forslag er at undgå at bruge VPN -servere baseret fysisk i Indien. Hvis du har brug for en indisk IP -adresse, skal du bruge en VPN med virtuelle servere til Indien, som ExpressVPN.

Konklusion

Det er ikke nyt for lande at have internetcensurpolitikker. Det er uheldigt, at Indiens nye politik flytter det tættere på rækkerne af restriktive regimer, ligesom Nordkorea, Cuba, Saudi -Arabien, Syrien og Rusland og væk fra at støtte internetfrihed.

Politikken er blevet kritiseret af dem, der siger, at regeringen krænker sine borgeres ret til privatlivets fred. Selvom VPN’er ofte misbruges, er de også et nyttigt værktøj, der hjælper folk med at beskytte deres privatliv online.

Det er tilbage at se, hvad varig indflydelse på det nye direktiv vil have på branchen.

Hvad tager du på den indiske regerings nye politik? Slip et ord i kommentarerne, og som altid tak for at have læst.

Efterlad et Svar Annuller besvarelse

Lys mørk tilbage til toppen

 • Hvem vi er
  • Hvordan vi arbejder
  • Kontakt
  • Job
  • Tilknyttet afsløring
  • Vilkår og Betingelser
  • Fortrolighedspolitik
  • ExpressVPN Review
  • Nordvpn Review
  • Cyberghost Review
  • Surfshark Review

  © 2007-2023 PrivacyJournal.net – vi er et professionelt gennemgangswebsted, der modtager erstatning fra de virksomheder, hvis produkter vi gennemgår. Vi tester hvert produkt grundigt og giver kun høje karakterer til det allerbedste. Vi ejes uafhængigt, og de udtalelser, der er udtrykt her, er vores egne.