De 29 bedste RARBG -alternativer, der arbejder lige nu (2023)

Contents

Hvis du regelmæssigt har brugt den vildt populære RARBG til at downloade torrents, kan du sidde fast i et alternativ. Vi har undersøgt og testet over 100 rarbg -alternativer. Fra dette har vi samlet 29 af de bedste torrent -websteder, du kan begynde at bruge lige nu. Du finder hver af dem nedenfor med detaljer om, hvad der gør hver af dem værdifulde alternativer!

Verdensomspændende torrents er nede for alle fra en uge

Verdensomspændende torrents lider mere end en uges nedetid

Verdensomspændende torrents, en af ​​verdens mest populære og største torrent -websted er igen nede, men denne gang lider det af udvidet nedetid uden officiel opdatering fra operatøren, rapporterer torrentfreak.

For dem, der ikke er klar over, har Worldwide Torrents (WWT) lanceret for omkring tre år siden efter nedlukningen af ​​Kickasstorrents (KAT), har et dedikeret efterfølgende og et aktivt samfund, der inkluderer brugere og uploadere af Kat og endda ekstratorrent.

Selvom det er almindeligt, at websteder kan lide nedetid i et par timer eller dage eller taget ned til vedligeholdelse af webstedet, har forsvinden af ​​verdensomspændende torrents i over en uge nu efterladt mange brugere urolige.

Brugere, der har besøgt de verdensomspændteorrenter.Til domænenavn bliver mødt med en CloudFlare 522 -fejlkode i stedet for det sædvanlige søgefelt.

Problemet begyndte i midten af ​​juni, da WWT gik offline for første gang. Det vendte dog midlertidigt tilbage om to uger. Men nedetid er fortsat i den sidste uge.

Torrentfreak, der kontaktede operatøren af ​​webstedet for at vide, at status endnu ikke har modtaget et svar.

Nemesis43, en produktiv uploader af tegneserier på WWT, fortalte Torrentfreak, at personlige problemer fra webstedets operatør sandsynligvis kunne være grunden til nedetid på webstedet. I mellemtiden er Nemesis43 begyndt at overføre alle sine uploads til ETTV som en midlertidig løsning. I betragtning af nedetid mener uploaderen imidlertid, at dette sandsynligvis kan blive et permanent svar.

WWT -webstedet havde lidt en lignende nedetid sidste sommer, hvor det var forsvundet i flere uger uden en officiel opdatering kun for at vende tilbage efter at have skiftet til en ny hostingudbyder.

I øjeblikket vides det ikke, om WWT vil vende tilbage eller ej.

Læs også-

 • 10 bedste torrent -klienter eller torrent -downloader til Windows
 • 10 bedste anime torrent websteder
 • 10 bedste torrent-websteder til at downloade e-bøger gratis
 • 10 bedste musik torrent -websteder

De 29 bedste RARBG -alternativer, der arbejder lige nu (2023)

Trofæ, forskellige downloadikoner, mand med den bærbare computer, der sidder på en af ​​dem og en stationær computer med RARBG -webstedets illustration på skærmen

Rarbg lukket ned i begyndelsen af ​​2023, Med teamet bag det annoncerede deres afgang på Reddit. Brugere delte lignende følelser – skuffelse over at miste en af ​​de bedre torrentingmuligheder.

Rarbgs nedlukning betyder ikke, at du ikke kan finde steder med et omfattende katalog over indhold og hurtige downloadhastigheder. Vi undersøgte og testede over 100 torrentingsteder, og vi har kurateret Top 29 rarbg alternativer for dig.

Her er top ti:

 1. Piratbugt: Det bedste samlede rarbg -alternativ
 2. 1337x: Fremragende platform til at finde film- og musik -torrents
 3. Yts: No-frills platform til download af film
 4. Nyaa: Bedste torrenting site til anime
 5. EZTV: Det ideelle torrent -sted til download af tv -shows
 6. Lemetorrents: Fremragende torrent -site til nye udgivelser
 7. Torlock: Sikkert sted med knap falske torrents
 8. Torrentz2: Bedste torrent søgemaskine
 9. Torrends: En intuitiv torrent -søgemaskine
 10. Torrentdownload: Fremragende kilde til at finde gamle og sjældne filer

Husk, at torrent -websteder kan indeholde malware og udsætte din identitet. For at forblive sikker skal du bruge et virtuelt privat netværk (VPN), da det kan kryptere din trafik og skjule din sande placering og personlige data.

Vi anbefaler Nordvpn takket være dens avancerede krypteringsevne, hurtige hastigheder og robuste malware -blokering.

Nordvpn

Læs hele artiklen for at opdage alle de 29 torrenting -websteder, der er de bedste RARBG -alternativer.

Hvis du regelmæssigt har brugt den vildt populære RARBG til at downloade torrents, kan du sidde fast i et alternativ. Vi har undersøgt og testet over 100 rarbg -alternativer. Fra dette har vi samlet 29 af de bedste torrent -websteder, du kan begynde at bruge lige nu. Du finder hver af dem nedenfor med detaljer om, hvad der gør hver af dem værdifulde alternativer!

Hver gang du vil få adgang til et torrent -sted, er det imidlertid klogt at Beskyt dig selv mod malware og andre online trusler. Den bedste måde at gøre det på er med en VPN. Vi meget Anbefal Nordvpn, Som baseret på vores omfattende tests har det aldrig skuffet os og Holdt vores følsomme oplysninger sikre mens du blokerer ondsindet software fra at nå vores enheder.

Vigtig:

VPNOverView kondonerer ikke piratkopiering eller download af copyright -indhold.

De 29 bedste RARBG -alternativer

Download alternativerikon

De bedste RARBG -alternativer vil tilbyde dig lignende, hvis ikke det samme, funktioner, som platformen gjorde tidligere. En bred vifte af indhold, såsom spil, tv -shows, film, musik og mere, kan let findes i de fleste af de muligheder, vi inkluderer nedenfor.

Men inden du går videre med alternativer til RARBG, skal du tage vores råd – Få en VPN (Virtual Private Network). Det forhindrer din IP -adresse i at blive udsat, og din placering sendes til skyggefulde tegn på disse usikrede websteder.

Nordvpn er den bedste VPN til torrenting og P2P -fildeling. Dens hurtige, optimerede servere tillader problemfri P2P -fildeling og Trusselbeskyttelse Holder dig sikker mod malware.

Vores valg
Deal spar stort med 68% rabat på et to-årigt abonnement + tre måneder gratis!

Fortsæt med at læse nedenfor for at finde ud af, hvad vi har opdaget om de RARBG -alternativer, vi har testet.

1. The Pirate Bay: Det bedste samlede RARBG -alternativ

Skærmbillede af PirateBay -hjemmesiden med Nordvpn tilsluttet

Hvad vi kunne lide

 • Millioner af tilgængelige downloads
 • Højdepunkter sikre filer
 • Indhold grupperet i let at følge kategorier

Hvad vi ikke kunne lide

 • Annoncer på webstedet
 • Blokeret af mange lande, inklusive U.K., Spanien, Tyskland og Italien

Uanset om du leder efter de nyeste actionfyldte thrillere eller et spil til din PS5, er Pirate Bay stedet at se på. Ved en landmile er det mest populære torrenting site, Med millioner af film -tv -shows, musik, applikationer, e -bøger, videoer og billeder.

Mens vi testede piratbugten, kunne vi godt lide det Indholdsbibliotek blev grupperet i kategorier og at søgeknappen gjorde det muligt for os at filtrere vores resultater baseret på videokvalitet.

Sørg for kun at downloade filer markeret med et eller flere af følgende: En lyserød kranium (angiver betroet indhold) og En grøn kranium (Angiver et Pirate Bay VIP -medlem).

Skærmbillede af PirateBay -webstedet

Pirate Bay er en veletableret torrenting platform, der har eksisteret siden 2003 og giver brugerne mulighed for at downloade filer ved hjælp af BitTorrent -protokol. Der har været flere forsøg på at lukke Pirate Bay ned, men det faktum, at det stadig er omkring, er bevis nok til, at det er her i lang tid.

Webstedets vigtigste ulempe er, at det er blokeret i mange lande, herunder U.K., Italien, Spanien og Tyskland. Du kan dog fjerne blokering af piratbugten ved hjælp af en VPN.

Nordvpn har 5.400 servere over hele verden og er et blokerende kraftcenter. Det gjorde det muligt for os at omgå Pirate Bays geo-blokke på få minutter.

2. 1337x: Fremragende platform til at finde film- og musik -torrents

Skærmbillede af 1337X webstedets hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Kæmpe bibliotek med film og musik
 • Hurtige downloadhastigheder
 • Ad-fri interface

Hvad vi ikke kunne lide

 • Ikke det bedste til ældre pc -spil

Besøg: 1337x

1337x er et andet fremragende rarbg -alternativ, især hvis du leder efter film, TV-shows, serie, og musik. Dens filmbibliotek indeholder ofte for nylig udgivne film og tv -show -episoder. Mens vi for eksempel gennemgik platformen, inkluderede 1337Xs trendeliste populære shows som The Blacklist, WWE Friday Night Smackdown og Storbritanniens Got Talent.

Hvis du ikke har nogen særlig film i tankerne, kan du tjekke sektioner med navnet “Trending torrents,”Og“Top 100 torrents.”Vi kunne også godt lide 1337Xs bibliotek til Musik torrents. Du vil også elske det, især hvis du har noget for klassikere fra kunstnere som Bob Dylan og Bruce Springsteen.

1337x Torrent -downloads er hurtige takket være dets over 120 millioner frøer. Under vores test downloadede vi torrents på omkring 3-4 Mbps. Plus, der er Ingen annoncer At forstyrre din oplevelse, gøre 1337x til et af de bedste torrent -steder rundt.

3. YTS: no-frills platform til download af film

Skærmbillede af YTS -webstedets hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Stort udvalg af nye og gamle film
 • Filer af høj kvalitet i små størrelser
 • Nem at bruge interface

Hvad vi ikke kunne lide

 • Full af annoncer
 • Kun film er tilgængelige

Besøg: Yts

YTS (Yify Torrent Solutions) konkurrerer let de filmsamlinger, som Rarbg plejede at tilbyde. Faktisk Tilbyder kun film Torrents – Ingen tv -shows, musik, spil eller installationsfiler, og det er derfor, vi mener, det er et af de bedste alternativer til RARBG.

YTS har film i Forskellige genrer, inklusive komedier, biografier, animationer, musicals, rædsel, romantik og sci-fi-film. Vi kunne virkelig godt lide dens bruger -venlige interface, som var Velorganiseret og intuitiv Og kom endda med smukke filmomslag.

Webstedets største salgsargument er, at det giver dig mulighed for at Download filer af høj kvalitet i små størrelser. Dette inkluderer 720p, 1080p, 2160p 4K og 3D -film. Som et resultat anbefaler vi ytter torrents, hvis du Har ikke masser af plads på din enhed.

Vores vigtigste greb med ytter var, at hver gang vi klikkede på noget på webstedet, åbnede det en Ny fane med annoncer. Hvis du ikke har en annonceblokker, er dette ret frustrerende, da du skal gennemgå et par annoncer, før du får din download i gang. Vi brugte Nordvpns annonceblokker gennem dens trusselbeskyttelsesfunktion, og det fungerede som en charme.

4. Nyaa.SI: Bedste torrenting site til anime

Skærmbillede af NYAA -webstedets hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Har millioner af anime og manga torrents
 • Engelsk oversat animes
 • FAQ og kommentarer til de fleste torrent -filer

Hvad vi ikke kunne lide

 • Noget indhold er kun på japansk
 • Ingen kategorier

Besøg: NYAA

Er du en anime -fan? Nå, så skal NYAA være din marmelade. Torrenting -stedet er hjemsted for millioner af anime -film og manga Fra Østasien, især Japan. Du finder alt fra populære anime-serier som Pokemon og Demon Slayer til mindre kendte som min hjemmehelt. NYAA er også et godt alternativ, hvis du ikke kan få adgang til Crunchyroll.

Når vi går gennem webstedet, bemærkede vi, at noget af indholdet er på japansk, men det meste er det Engelsk-oversat, Gør det let at følge. Vi anbefaler at læse gennem Ofte stillede spørgsmål og kommentarer til hver torrent -fil For at bekræfte, om det er godt at downloade.

NYAA’er Søgningsknappen er intuitiv. Du kan finde alle de anime -serier, du ønsker med et klik. Platformen kunne dog gøre med forskellige kategorier for at gøre det lettere at sile gennem animes. Husk det De fleste anime er copyright-beskyttede, Så fortsæt med forsigtighed og download kun torrents dit land tillader det.

5. EZTV: Det ideelle torrent -sted til download af tv -shows

Skærmbillede af EZTV -webstedet

Hvad vi kunne lide

 • Over 8.000 tv -serier
 • Du kan konfigurere søgeresultater

Hvad vi ikke kunne lide

 • Fyldt med annoncer

Besøg: EZTV

Hvis du leder efter den nyeste tv -serie eller en gammel klassiker til at binge på, er EZTV en fantastisk mulighed. Det er et af de mest populære torrenting -websteder og har et af de største biblioteker med tv -shows rundt, med over 50.000 film og Næsten 8.000 serier. Dette er en af ​​grundene til, at vi har inkluderet det på vores liste over de bedste RARBG -alternativer.

Mens vi testede webstedet, bemærkede vi, at Søgningsknappen var også let at bruge, Som vi kunne søge efter indhold ved hjælp af forskellige tags, herunder genre og vurdering. Du kan også arrangere resultater, afhængigt af hvilken der er den seneste, ældste eller har flere downloads.

Mens vi brugte EZTV, bemærkede vi, at det undertiden krævede dig at Kontroller, at du er menneske Før du giver dig adgang. Plus, det var vi bombarderet med annoncer, gør det til en vanskelig platform at bruge nogle gange. Nordvpn har en indbygget annonceblokker-en anden grund til, at det er vores øverste valg til torrenting.

6. Lemetorrents: Fremragende torrent -site til nye udgivelser

Skærmbillede af Lemetorrents -webstedet

Hvad vi kunne lide

 • Har ofte torrents til nye udgivelser
 • Hurtige downloads
 • Torrents opdelt i sektioner

Hvad vi ikke kunne lide

 • Invasiv reklame
 • Ældre film har ikke nok seedere

Skrabe dit hoved, hvor du kan finde en nylig film eller spiludgivelse? Limetorrents er svaret. Efter at have kigget over forskellige torrentingsteder, bemærkede vi, at limetorrents har Bedste samling af nye udgivelser. Dens “Seneste Torrents” -afsnit indeholder de seneste torrent -udgivelser, og det opdateres af minuttet, hvilket gør det til et godt alternativ til RARBG.

Vi observerede, at lemetorrents har et godt forhold mellem frø og leech, Især til pc -spil. Dette betyder, at du vil være i stand til at downloade pc -spil hurtigere end normalt.

Vi anbefaler ikke limetorrents til ældre film, da du næppe finder nogen frøer til dem. Baseret på vores erfaring vil du sandsynligvis støde på annoncer, mens du også navigerer. Glem ikke at bruge en VPN, når du torrenting. Nogle af de bedste gratis VPN’er til torrenting er bestemt bedre end ingen beskyttelse.

7. Torlock: Sikkert sted med knap falske torrents

Skærmbillede af torlock -webstedets hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Download direkte fra webstedet
 • Verificerer alle torrents

Hvad vi ikke kunne lide

 • Inkluderer annoncer

Besøg: Torlock

Hvis sikkerhed er din største bekymring, mens du torrent, anbefaler vi at bruge Torlock som et alternativ til RARBG. I stedet for magnetlink, giver Torlock dig mulighed for at Download filer direkte fra deres websted, inklusive film, anime, applikationer og spil. Dette reducerer dine chancer for at ende på skyggefulde steder og downloade malware.

Endnu mere imponerende implementerer Torlock En torrent-adfærdspolitik uden fake. Det dobbeltkontrollerer og verificerer alle torrents på platformen, hvilket giver brugerne ekstra tillid til, at de ikke downloader dodgy filer. Derudover, hvis en bruger finder falske torrents, er Torlock villig til at betale $ 1 pr. nøjagtig rapport – hvilket hjælper med at holde legitime filer i spidsen.

8. Torrentz2: Bedste Torrent -søgemaskine

Skærmbillede af Torrentz2 -webstedet

Hvad vi kunne lide

 • Søgninger gennem hundreder af torrent -websteder
 • Giver et resumé af hver fil

Hvad vi ikke kunne lide

 • Du kan ende med fiskeagtige torrentingsteder
 • Indeholder masser af annoncer

Hvis du mangler millioner af titler, som Rarbg plejede at tilbyde, kan Torrentz2 tilbyde et endnu bredere udvalg af søgeresultater. Det er ikke et torrent -sted i sig selv, men det er En torrent søgemaskine. Når vi testede webstedet, var alt, hvad vi havde brug for.

Hvis dit foretrukne torrenting -sted ikke har de filer, du leder efter, kan Torrentz2 være en sidste grøft mulighed. I stedet for at kontrollere forskellige torrent -websteder manuelt, kan Torrentz2 gøre det hårde arbejde for dig. Bemærk, at Torrentz2 ikke bestemmer downloadhastigheden på dine filer – der kommer fra det websted, du downloader fra.

Med alle de torrent -websteder, som denne søgemaskine kunne føre til, kan du ende med nogle dodgy. Så du vil bestemt sikre din forbindelse med en VPN, som Nordvpn, og have premium antivirus på slæb.

9. Torrends: En intuitiv torrent -søgemaskine

Hvad vi kunne lide

 • Giver dig mulighed for at søge på de store torrenting -websteder
 • Du kan indstille webstederne til at søge

Hvad vi ikke kunne lide

 • Indeholder annoncer

Besøg: Torrends

Ligesom Torrentz2 er Torrends en søgemaskine til at finde torrent -filer på tværs af flere torrenting -websteder. Tænk på det som google til torrent -filer. Det er ikke vært for filer, men Tilvejebringer et indeks for de mest populære torrentingsteder, inklusive piratbugt, limetorrents, NYAA og 1337X.

Hvis du ikke finder dine foretrukne torrenting -websteder på platformen, kan du tilføje dem til de websteder, som Torrends skal søge efter, når du foretager en forespørgsel. Torrends kan spare dig tid, når du søger efter filer, da du ikke behøver at søge på forskellige websteder selv. Plus, du kan hurtigt gennemgå og vælge de mest populære filer på én gang.

10. TorrentDownloads: Superb Source til at finde gamle og sjældne filer

Skærmbillede af TorrentDownloads -webstedet

Hvad vi kunne lide

 • Vintage film og spil
 • Velorganiseret og brugervenlig interface

Hvad vi ikke kunne lide

 • Inkluderer annoncer

TorrentDownloads er et velrenommeret Torrent -websted, hvor du kan downloade film, anime, musik, og bøger og et af de bedste RARBG -alternativer. Vi elskede virkelig det faktum, at det indeholder vanskelige at finde klassiske film, videospil og bøger. For eksempel var vi i stand til at finde Vintage spil Ligesom Super Mario, Pac-Man og Tetris på torrentdownload.

Når vi undersøgte torrentdownloads, bemærkede vi også, at det har en Stort bibliotek med asiatiske film. Så hvis du elsker koreanske film, kan du finde en hel del der. Som med mange torrent -websteder tjener torrentdownloads penge gennem annoncer på sin hjemmeside, så vær klar til at støde på et godt antal af dem. På grund af dets indholdsvariation kan du dog også bruge dette sted som et piratbugtalternativ.

11. IPTORRENTS: Privat torrent -klient til sikre og hurtige downloads

Skærmbillede af Iptorents -websted, hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Ingen annonceindtrængning
 • Hurtige downloadhastigheder
 • Stort indholdsbibliotek

Hvad vi ikke kunne lide

 • Du skal give en donation for at komme ind

Iptorrents er en Privat torrenting site, Og du har brug for en invitation til at komme ind. Bortset fra en invitation, skal du foretage en betaling eller donation, da Iptorrent kalder det. Selvom det er vanskeligt at komme ind i iptorrents, giver det flere fordele.

Først og fremmest har iptorrents et stort bibliotek af film, spil og bøger uden annoncer. Plus, det kan prale et aktivt samfund hvor du kan finde hjælp og interagere med andre brugere. Chancerne for, at ondsindede aktører, der kommer ind i iptorrents, er også meget lavere.

Af afgørende betydning sikrer det private torrenting -sted, at brugerne nyder Højere end gennemsnittet downloadhastigheder. Det er stort set fordi brugerne får podningskvoter til at mødes, hvilket sikrer meget hurtigere hastigheder. Hvis du vil være med i Iptorrents, skal du sende en e -mail for at hjæ[email protected].

12. Myanonamouse: Et privat torrent -sted for musikelskere og læsere

Skærmbillede af myanonym hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Omfattende samling af e -bøger
 • Indeholder lydbøger, musik og radioindhold
 • Hurtige downloads

Hvad vi ikke kunne lide

 • Inviter kun platform

Udover et sjovt spil på ord, har Myanonamouse meget at gøre for det som et rarbg -alternativ. Det er et fantastisk sted at downloade torrents, inklusive e -bøger, lydbøger, Musikmaterialer, og radioindhold. Men det er Et privat torrenting -sted, Så du har brug for en invitation til at få adgang til den. I skrivende stund var der kun invitationer og oplysninger tilgængelige i 25-timers lange tidsundersøgelser:

 • Lørdag 8:00 (GMT) til søndag 9:00 (GMT)
 • Onsdag 8:00 (GMT) til torsdag 9:00 (GMT)

Brug Myanonamouse, hvis du er en Bogelsker Da det har en omfattende samling af e -bøger (inklusive tegneserier/grafiske romaner) og lydbøger. Det er også et ressourcefuldt sted for musikelskere og musikere, Takket være sin trove af musikark, instruktionsmedier og radiosektion.

Bare fordi Myanonamouse er privat, betyder det ikke, at du er mere sikker. Sørg for at bruge en sikker VPN som Nordvpn for at beskytte dig selv. Malware og datatyveri kan stadig ske på private torrent -websteder.

13. Fitgirl -pakninger: Torrent -websteder med adskillige komprimerede spil Torrents

FitGirl pakker hjemmesiden hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Komprimerede filer
 • Hurtigere at downloade
 • Indeholder adskillige spil -torrents

Hvad vi ikke kunne lide

 • Torrent -filer kan tage længere tid at installere

Som du måske allerede har gættet, indeholder Fitgirl -pakninger en stor række af pakninger. Torrent -filer er ofte store filer og tager et stykke tid at downloade, især hvis dit netværk er langsomt. Ompakningerne, komprimerede versioner af torrent -filer, er meget mindre og hurtigere at downloade, hvilket gør dette til et godt alternativ til rarbg.

Komprimeringen kan dog have utilsigtede konsekvenser: Installation af filer kan tage et stykke tid. Nogle gange tog det os over en time at installere visse legitime spilfiler.

Vi var dog imponeret over antallet af spilpakninger på FitGirl. Faktisk er dette en af ​​grundene til, at det er nummer et på vores bedste spil -torrent -websteder. Så hvis du leder efter spil -torrents, fra Vale til Repella fella, er Fitgirl -pakninger stedet at se på.

Men husk at bruge en top VPN -udbyder, som Nordvpn, når du får adgang til torrent -websteder for at forblive anonyme og tilbageholde dine følsomme data fra nysgerrige øjne.

14. Torrentfunk: En god kilde til magnetlink

Skærmbillede af Torrentfunk -webstedet

Hvad vi kunne lide

 • Over 19 millioner torrent -filer
 • Organiseret i nyttige kategorier

Hvad vi ikke kunne lide

 • Indeholder annoncer

Torrentfunk er et velrenommeret torrent -sted, der også er et af de bedste RARBG -alternativer. Dets indholdsbibliotek inkluderer En lang liste med film, Animes, spil, musik, Software, og bøger. Ved det sidste antal var der omkring 19 millioner torrent -filer, som omfattede næsten 10 millioner verificerede torrents.

Vi fandt en liste over Top 50 trending torrents på hjemmesiden. Dette er et godt sted at starte, hvis du ikke er sikker på, hvilke film du skal downloade. Vi kunne også søge efter filer ved hjælp af søgeknappen eller rulle gennem kategorierne for at finde vores ønskede magnetlink.

15. Idope: Great Torrent Site til mobile downloads

Skærmbillede af IDOPE -webstedet

Hvad vi kunne lide

 • Torrent søgemaskine, men er vært for torrents selv
 • Gratis mobilapp

Hvad vi ikke kunne lide

 • Sandsynligvis langsomme hastigheder

Besøg: idope

Idope er en anden nyttig Rarbb -erstatning, der blev bygget som En hyldest og alternativ til kickass torrents. Det er en Hybrid torrenting site Da det fungerer som en torrent søgemaskine og er vært for nogle torrents selv. Selvfølgelig er dens torrent -kollektion ikke så enorm som Pirate Bay og 1337X, men du skal være i stand til at finde de mest populære film, tv -shows, animes og spil der.

Idope har en Gratis mobilapp at du kan downloade som en APK -fil på webstedet. Dette gør det til et godt valg, hvis du vil downloade torrents på din telefon i stedet for din stationære enhed. Forfriskende er der ingen ad -omdirigeringer, mens du bruger IDOPE. Vi bemærkede dog, at det har en Lavt frø-til-leech-forhold. Så vær ikke for overrasket, hvis en torrent -download tager et stykke tid.

16. Public Domain Torrents: Bedste torrenting-site til at finde copyright-frie torrents

Skærmbillede af Public Domain Torrents hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Copyright-fri film
 • Masser af klassiske og B-film

Hvad vi ikke kunne lide

 • AD -omdirigeringer
 • Lille filmbibliotek

Public Domain Torrents har en unik niche: det giver torrent links til film, der er helt lovlige at downloade. Dette betyder, at uanset den fil, du downloader, er du sandsynligvis ikke at falde for nogen copyright -love og ende med at blive straffet. Vi anbefaler dette websted til folk, der er nye til torrenting og leder efter et godt RARBG -alternativ.

På grund af sin copyright -overholdelse har Public Domain Torrents masser af klassiske film. Vi kunne finde masser af B-film eller film med lavt budgetter der stadig var underholdende. Før du downloader en torrent -fil, skal du læse kommentarerne under linket, så du ser eventuelle problemer, før du klikker for at downloade.

Den vigtigste ulempe ved torrents for offentlige domæner er, at det har et sparsomt bibliotek. I øjeblikket er der mindre end 1.000 film på stedet.

17. Demonoid: Torrenting -site med en række indhold

Skærmbillede af Demonoid -hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Indeholder over 1 million torrent -filer
 • Let at registrere

Hvad vi ikke kunne lide

 • Platform er begrænset

Besøg: Demonoid

Hvis du leder efter et RARBG -alternativ med en række medieindhold, er Demonoid værd at overveje. I øjeblikket har det Over en million torrents til rådighed Til downloads, inklusive film, musik, bøger og musik. I skrivende stund var Demonoid imidlertid kun begrænset til medlemmerne. Virksomheden hævder, at det i øjeblikket er i vedligeholdelsestilstand og ønsker at forhindre tunge belastninger.

Når det er sagt, Demonoid Registrering er meget lettere end de fleste private torrenting -steder. Du kan registrere dig ved at udfylde et antal felter, inklusive dit køn, land, brugernavn og adgangskode. Plus, du behøver ikke at betale for at tilmelde dig.

18. Rød: En eksklusiv torrenting platform for musikelskere

Skærmbillede af redigeret hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Indeholder musikindhold til musikere og producenter
 • Har software, lydbøger og e -bøger
 • Velfrøede torrents

Hvad vi ikke kunne lide

 • Vanskelig interviewproces

Besøg: Rød

Rød blev oprettet i 2016 som en erstatning for hvad.CD, en populær musik tracker. Redacted har et stort udvalg af musikfiler kodet i forskellige formater. Du finder praktisk talt Hver ressource, du har brug for for at skabe og nyde musik: musikrelateret software, lydbøger og e-bøger. Hvis du er musiker, producent eller bare en musikfan, er redacted værd at tjekke ud og er et godt alternativ til RARBG.

Dog er rød En invitation-platform. Din bedste indsats at deltage i er at få en invitation fra nogen, der allerede er der. Ellers bliver du faktisk nødt til at videregive et interview for at komme ind. For at passere skal du have viden om forskellige musikaspekter, herunder brændende, Ripping, torrenting, Musikformater, og transkodning.

19. Dirty Torrents: En brugervenlig torrent-søgemaskine

Skærmbillede af Dirty Torrents hjemmeside med Open Nordvpn

Hvad vi kunne lide

 • Nem at bruge søgemaskine
 • Bred vifte af indhold

Hvad vi ikke kunne lide

 • Er ikke vært for filer

Dirty Torrents er et barebones rarbg -alternativ. Det er ikke vært eller gemmer torrents, men det er en simpel søgemaskine, der kan hjælpe dig med at finde de torrent -filer, du har brug for. Indtil videre har webstedet indsamlede otte millioner torrent -indekser, Gør det til en af ​​de hurtigste måder at finde filer på én gang.

Under vores gennemgang af Dirty Torrents bemærkede vi, at tilgængeligt indhold inkluderede tv -shows, lyd, film, applikationer, spil og voksenindhold. Vi kunne filtrere filer ved hjælp af fanerne “nylige” eller “mest populære” faner.

Der er ikke rigtig mange annoncer, men beskidte torrents beder dig om at donere til sit websted, så det kan fortsætte. Uanset om du vælger at donere eller ej, finder du dig selv med links til torrent -websteder som 1337x, torrentdownloads og lemetorrents. Lige Vær forsigtig, hvis du ser et ukendt navn dukke op På denne søgemaskine i tilfælde af at den indeholder malware, som spyware.

Men for at være helt sikker og have ro i sindet, hvis du klikker på et link ved et uheld, er det bedst at få en VPN til all-round beskyttelse. Nordvpn bruger robuste AES 256-bit kryptering til at sikre dine data.

20. Watchsomuch: Nyttigt torrenting site, der tillader streaming

Skærmbillede af ur så meget hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Over en million film og tv -shows
 • Streamingssektion

Hvad vi ikke kunne lide

 • Indeholder annoncer
 • Begrænset gratis version

Watchsomuch forsøger at leve op til sit navn. Det har Næsten 1.5 millioner filer af film, og nogle af de bedste Netflix viser, at du kan binge på. Vi bemærkede dog, at nogle af Watchsomuchs Funktionerne var begrænset til dets betalte niveauer. Du kan ikke nyde nogen annoncer, hurtigere streaming, prioriteret support og direkte downloads, når du betaler, starter fra $ 2.86 månedligt.

Bortset fra det torrenting -sted, har Watchsomuch Et dedikeret streamingsted. Du kan streame ca. 200.000 timers HD, 4K og HDR10 indhold. Det understøtter Chromecast og har kastet til tv -support. Du kan se film med flere undertekster og uploade brugerdefinerede undertekster.

21. Bibliotik: Et privat websted til download af e -bøger og lydbøger

Skærmbillede af Bibliotik websted, hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Tusinder af e -bøger og lydbøger
 • eLearning -apps tilgængelige

Hvad vi ikke kunne lide

 • En invitation-platform

Hvis du undersøger et college -papir eller bare har brug for en nyttig lydbog til at lytte til under kørsel, er Bibliotik stedet at se på. Det har en af ​​de største samlinger af e -bøger og lydbøger, og du finder også tegneserier, Tidsskrifter, og magasiner. Det kan være lidt anderledes end andre alternativer til Rarbg, men det er værd at nævne.

Vi kan også godt lide det faktum, at Bibliotik har eLearning -apps ledig. Du kan finde installationsfiler til mange eLearning -apps til større operativsystemer, herunder mobile enheder, tablets og desktop -enheder.

desværre, Bibliotik er en inviteret platform, Så du bliver nødt til at kende nogen der for at få en invitation. Du kan også hænge rundt på en Bibliotik Reddit -side for at få information om den private ebook tracker.

22. Torrentgalaxy: Et torrent -sted med et anstændigt indholdsbibliotek

Skærmbillede af torrent galakse hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Indeholder film og tv -shows
 • Har en god samling af dokumentarer og anime

Hvad vi ikke kunne lide

 • Indeholder annoncer

Torrentgalaxy er En pared-down version af 1337x, som vi kiggede på tidligere i denne artikel. Det har ikke helt indholdsbiblioteket med film og tv -shows, som Rarbg plejede at have, men du skulle finde nogle få få.

Vi kiggede over Torrentgalaxys bibliotek og bemærkede, at det har Masser af nyligt frigivne film. Det har også et dejligt udvalg af dokumentarer og anime.

Desværre er Torrentgalaxys side fyldt med annoncer. De er dog ikke så påtrængende som andre torrent -websteder, der omdirigerer dig til en anden side, når du klikker på links.

23. PCGamestorrent: Et fremragende spilfokuseret torrenting-sted

Skærmbillede af pc -spil torrent hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Spil i en lang række genrer
 • Hurtige downloads
 • Få annoncer

Hvad vi ikke kunne lide

 • Fokuseret på kun pc -spil

Chancerne er, at du er keder og leder efter et spil til at spille på din pc. Måske er du en ivrig spiller på jagt efter det næste spil for at kildre din fantasi.

Uanset hvilken side af gangen du er på, finder du En lastbilbelastning af pc -spil På dette rarbg -alternativ. Som navnet antyder, giver PCGamestorrent Installationsfiler udelukkende til desktop -enheder.

PCGamestorrents lagre dækker spil i forskellige genrer, herunder action, eventyr, RPG, Hack og Slash, Open World/Sandbox, Racing, Sport og VR -spil.

24. Isohunt: Betydelig samling af indhold på brugervenlig side

Skærmbillede af Isohunt -webstedet, hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Rent layout
 • Gode ​​downloadhastigheder

Hvad vi ikke kunne lide

 • AD-pop-ups og omdirigeringer

Besøg: Isohunt

Isohunt er ikke det største torrent -sted, da det hævder. Det har dog En betydelig samling af film, serie, software, anime, bøger og spil. Når vi gik gennem stedet, observerede vi, at dets grænseflade var ren og uden rod, så vi kunne Søg let efter de filer, vi ønskede. Downloadserne var også hurtige i vores oplevelse, hvilket gjorde dette til et godt alternativ til Rarbg.

Når det er sagt, når du bruger Isohunt, vil du bemærke mange popup -annoncer, der kan påvirke brugeroplevelsen. Når du forsøger at downloade filer, skal du muligvis arbejde igennem Flere ad -omdirigeringer, Hvilket er en frustrerende oplevelse. Dette kan også bære risici også, hvis disse omdirigeringer installerer en form for ondsindet program, som en computervirus.

Det er her Nordvpns trusselbeskyttelsesfunktion kommer ind. Det scanner de filer, du downloader, og advarer dig, hvis nogen af ​​disse indeholder farlige programmer.

25. Torrentleech: Privat Torrent -site med en massiv indie -biblioteksdatabase

Skærmbillede af torrenleech hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Stort udvalg af indiefilm
 • Flere sprog
 • Hurtige downloads

Hvad vi ikke kunne lide

 • Betaling krævet

Torrentleech er en massiv websteds tracker, der giver dig adgang til tusinder af torrent -filer. Efter at have kigget over webstedet, bemærkede vi, at det har en Massiv samling af indiefilm. Der er selvfølgelig masser af studiefilm på stedet, men hvis du er fan af Uafhængige film, Du kan nyde Torrentleech. Det er tilgængeligt i Flere sprog Og tilbyder hurtige downloadhastigheder.

Torrenleech er et privat sted, og du bliver nødt til at betale for at deltage. I skrivende stund var det Tilbyder en rabat til ex-rarbg-medlemmer. Brug koden “Refugeerarbg” til at få en rabat, mens du tilmelder dig.

26. Bitport: Tillader sikre torrent -downloads til skyen

Skærmbillede af bitport hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Anonyme torrent -downloads
 • Gemmer torrents til skyen
 • Ad-fri medieafspiller

Hvad vi ikke kunne lide

 • Betaling krævet

Besøg: Bitport

Bitport er En betalt cloud -service der kan hjælpe dig med at downloade torrents anonymt. Alt hvad du skal gøre er at indsætte en .Torrent -link eller magnetlink til din Bitport -side, og serverne downloader det anonymt.

Hver download Sparer til din Bitport Cloud Storage, Og du kan streame den på enhver enhed, inklusive din telefon, bærbar computer og tablet. Du kan spille filerne på Bitport’s Ad-fri medieafspiller.

Bitport scanner alle filer inden downloads, Hjælper med at beskytte din sikkerhed. Plus, din IP -adresse er på ingen måde involveret i hele processen. Kombiner dette med Nordvpns trusselbeskyttelsesfunktion, og du har et kraftfuldt forsvar mod malware.

27. Solidtorrents: Velorganiseret torrent-søgemaskine, der tillader streaming

Skærmbillede af solid torrents hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Ren interface
 • Millioner af torrent -filer

Hvad vi ikke kunne lide

 • Næppe nogen spil på webstedet

SolidTorrents indekserer millioner af film, tv -serier, videoer, musik og software, og det er derfor, vi har inkluderet det på vores liste over de bedste RARBG -alternativer. Det har også tusinder af animes, at du kan streame online. Vi kunne også godt lide, at SolidTorrents har en Top 100 -liste For at hjælpe dig med at komme i gang. Vi fandt Websted velorganiseret, ren og utroligt let at navigere.

Du kan tænke på SolidTorrents som Et mini-streaming-sted. Du er i stand til at se nogle af filmene online uden at skulle downloade filerne. Bemærk, at streamingindstillingen ikke er tilgængelig i de fleste af filmene. Spillere kan også opleve, at deres spilkatalog lader meget at ønske.

28. Glotorrents: Handy Torrent -site for alle slags indhold

Glotorrents websted

Hvad vi kunne lide

 • VAST indholdsbibliotek
 • Regelmæssige opdateringer
 • Anstændige frø/jævnaldrende

Hvad vi ikke kunne lide

 • Site forsøger at åbne masser af pop-ups
 • Viser en masse grafiske porno -annoncer

En anden RARBG -erstatning, der er værd at nævne, er glotorrents. Dens Indholdsbibliotek er omfattende Nok til at give dig mulighed for at finde dine yndlingsfilm, musik og apps. Heldigvis opdaterer webstedet regelmæssigt sit indhold, så du skal være i stand til at finde nylige udgivelser. Webstedet har en anstændigt frø-til-leech-forhold for at sikre hurtige hastigheder, som vi observerede under vores test.

Dog er glotorrents fyldt med annoncer. Selv når du ikke prøver at åbne voksent indhold, viser webstedet masser af porno -annoncer. Enhver, der ønsker at undgå grafiske billeder.

29. Rutracker: Russisk-baseret torrenting-site med et stort indholdsbibliotek

Skærmbillede af Rutracker -webstedets hjemmeside

Hvad vi kunne lide

 • Masser af seedere og brugere
 • Omfattende katalog

Hvad vi ikke kunne lide

 • Hjemmesiden er på russisk

Rutracker er Et russisk-baseret torrent-sted Med et betydeligt torrentkatalog, inklusive alt fra film til apps. Du skal dog tilmelde dig for at deltage i dens over 15 millioner registrerede medlemmer At bruge tjenesten. Heldigvis behøver du ikke betale, før du tilmelder dig tjenesten.

Webstedet er på russisk, men Google Translate -versionen fungerer lige så godt. Du skal være i stand til at finde din vej rundt på webstedet og downloade de torrent -filer, du er interesseret i. Der er masser af frø og brugere, så forvent Hurtige downloadhastigheder.

I betragtning af det anstrengte forhold mellem Rusland og andre lande anbefaler vi altid at udøve forsigtighed på russiske steder. Sørg for, at du ikke besøger Rutracker uden Nordvpn.

Hvorfor har du brug for et VPN -ikon

Hvorfor har du brug for en VPN til RARBG -alternativer?

Torrenting er en aktivitet med høj risiko der udsætter dig for et større antal internettrusler. Hvis du vove dig til alternativer til RARBG – eller et andet torrent -sted – uden VPN, er din økonomiske og online sikkerhed i fare.

Cybersikkerhed

Cyberkriminelle er almindeligt målrettet mod torrent -steder. De kan uploade malwareRiddlede filer For dig at downloade ved en fejltagelse. På et usikret domæne kunne de læse din IP -adresse – din placering – og webtrafik. Nordvpn krymper din forbindelse med kryptering, Gør din online trafik ulæselig og tildeler dig en anonym IP -adresse. Nord tilbyder også trusselbeskyttelse i realtid mod malware.

Anonymitet og privatliv

En VPNs kryptering og IP-cloaking-funktioner forhindrer også din internetudbyder (ISP), regeringsorganer eller andre tredjeparter i at overvåge dine online aktiviteter, herunder torrenting. De bedste VPN’er har også strenge, uafhængigt verificerede politikker uden log. Dette betyder, at ingen registrering af dine aktiviteter gemmes på deres servere.

Vigtig:

Nej -logs -politikker og kryptering betyder, at din aktivitet ikke spores online. Men husk, at myndighederne kan spore enhver online med nok motivation og ressourcer.

Omgås geo-begrænsninger

Nogle af de bedste Rarbg -alternativer, som Pirate Bay, er forbudt eller begrænset i visse lande. Din internetudbyder kan nægter dig adgang til dem. Med en VPN kan du nemt omgå online censur og begrænsninger. Du kan ikke blokeres fra websteder, og din internetudbyder kan ikke se din browsingaktivitet.

Ved test af vores RARBG -alternativer brugte vi Nordvpns lufttæt sikkerhedssuite til at beskytte vores forbindelse, privatliv og enhed.