Er uTorrent sikker

Contents

Faktisk indeholder uTorrents installationsfiler uønsket software, den gratis softwareversion inkluderer invasive annoncer, og virksomheden har en historie med ved et uheld at distribuere malware til brugerenheder.

UTORRENT REVIEW

Hvis du nogensinde har torrentet noget, er der en ret god chance for, at du brugte uTorrent til at gøre det. Selvom de er enormt indflydelsesrige i de tidlige dage af torrenting, har andre BitTorrent -klienter gjort meget for at forbedre sig, mens uTorrent tog den kontroversielle beslutning om at tjene penge på softwaren med annoncer og en betalt version.

uTorrent er langt den mest populære BitTorrent -klient i verden. Det er også en af ​​de få, der bruger en freemium-annonce-understøttet model, og i en kort tid bundtet den en bitcoin-miner med sin desktop-klient-en kendsgerning, der forårsagede en stor kontrovers blandt BitTorrent-brugere. Men hvordan holder Freemium Torrent -klienten op? Denne uTorrent -gennemgang vil svare netop det og mere.

Nøgle takeaways: torrent filer sikkert med uTorrent

 • Hvis alt hvad du behøver er en enkel måde at downloade torrent -filer og ikke er interesseret i meget andet, er uTorrent et tilstrækkeligt valg, men der er langt bedre alternativer derude.
 • Den gratis version understøttes af annoncer, der kan deaktiveres gennem en lidt besværlig proces. Den betalte plan låser op for funktioner som torrent -streaming og automatisk filkonvertering, men ingen af ​​disse fungerer så godt som de burde.
 • uTorrent er en god mulighed, hvis du har en Android -enhed og vil bruge en torrent -klient på tværs af alle dine enheder.

μtorrent – ofte benævnt uTorrent (da de fleste ikke har græske bogstaver på deres tastaturer) – forsøger at pakke meget mere funktionalitet end bare en simpel torrent -klient, især hvis du vælger den betalte pro -version af softwaren.

Ikke alle disse funktioner fungerer så godt som vi havde håbet, så det er lidt af en blandet taske. Hvis du allerede har læst vores liste over de bedste torrent -klienter, ved du, at vi ikke er meget imponeret over uTorrent, og denne anmeldelse skal hjælpe med at forklare hvorfor.

Hvis du aldrig har torrented før, anbefaler vi at tjekke vores forklaring på, hvad torrenting er, såvel som vores hvordan man torrent guide, da det vil give dig en bedre forståelse af de vilkår, der er brugt i denne anmeldelse. Men hvis du allerede har en forbipasserende fortrolighed med torrents, kan vi komme i gang og grave i, om uTorrent fortjener sin plads som kongen af ​​torrent -klienter.

  Hvad er problemet med uTorrent?

Det største problem med uTorrent er, at dens gratis version understøttes, og softwaren er ikke open source. Det sætter også visse funktioner, som torrent -streaming, bag paywalls, når andre klienter tilbyder det gratis. Imidlertid forladte mange brugere uTorrent, fordi det begyndte at bundle en bitcoin -miner med softwaren, som den derefter stoppede med at gøre efter et par måneder på grund af tilbageslag.

Ja, uTorrent er i øjeblikket sikkert at bruge, så længe du beskytter dig selv med en VPN, hvis du downloader copyrightmateriale. Det pakker ikke længere en bitcoin -miner, som det gjorde i et par måneder i 2015.

uTorrent og BitTorrent (klienten) har været funktionelt identiske (udover farveskemaet) siden 2007. Hvilken du vælger kommer ned på, om du foretrækker grøn eller lilla.

UTORRENT REVIEW: Styrke og svagheder

 • Let at bruge funktioner
 • Fjernadgang
 • Android -app
 • Scheduler
 • RSS Support
 • Annoncer i gratis version
 • Browser kun søgemaskine
 • Ingen torrent -streaming på gratis version
 • Ingen sekventielle downloads på gratis version
 • Pro indeholder næppe arbejde
 • Separat betalt version til uTorrent Classic & UTorrent Web
 • Mangler sikkerhedsfunktioner
 • Frygtelig kundesupport

Brugervenlighed

90 % – Fremragende

Hvis alt hvad du leder efter er en enkel måde at downloade torrents, og du er ligeglad med for meget om alle klokker og fløjter, er uTorrent et anstændigt valg. Faktisk oprettede uTorrent, hvad der nu er blevet den standard BitTorrent -brugergrænseflade, der bruges af mange andre klienter.

Desværre er uTorrent bundtet med flere stykker uønsket software, herunder McAfee Antivirus og RAV Endpoint Protection. Det plejede endda at inkludere en kryptominer i en kort periode i 2015, skønt den blev afbrudt på grund af intens tilbageslag.

Efter installation af UTorrent Classic kan du køre installationsvejledningen, der tester dit netværk og enhedsfunktioner for at justere klienten til de optimale indstillinger.

uTorrent Classic

Der er to hovedversioner af uTorrent. Den første kaldes uTorrent Classic og er den old-school desktop version af softwaren. Selvom dens layout har gennemgået nogle mindre justeringer gennem årene, ser det stort set ud som det altid har (ligesom stort set alle andre torrent -klient derude).

uTorrent inkluderer en søgemaskine i menulinjen øverst på sin klient, som du kan konfigurere til enhver søgningsudbyder, du ønsker (for eksempel et torrent -sted som Pirate Bay). Imidlertid åbner søgning simpelthen et browservindue med den pågældende søgemaskine, hvilket hæmmer dens anvendelighed markant.

uTorrent Web

uTorrent Web er for det meste en kulkopi af den klassiske version, bortset fra at den kører i din webbrowser. Når.

Dette kan dog være lige op i din gyde. Hvis du ikke er interesseret i at konfigurere din torrent -klient til at være perfekt optimeret til dit system eller forbindelse og bare vil have noget, der fungerer, er uTorrent Web muligvis ikke en dårlig idé. Når det er sagt, fungerer uTorrent Web kun på Windows og MacOS.

uTorrent på mobil

En af de største styrker, som uTorrent bringer til bordet, er, at den har en officielt vedligeholdt mobilapp. Forudsigeligt er det kun tilgængeligt på Android, da Apple tager en hård holdning til BitTorrent -klienter i sin App Store. Appen giver dig ikke kun mulighed for at kontrollere uTorrent på dit desktop eksternt, men også downloade torrents direkte til din Android -enhed.

Fjernadgang

UTORRENT tilbyder også fjernadgang gennem en webbrowser, ikke at forveksles med den fuldt udbyggede webklient, vi diskuterede tidligere. Dette giver dig adgang til din installation af uTorrent fra en separat enhed via en browser, men det lader dig ikke downloade filer på den enhed, du opretter forbindelse til.

Sikkerhed og privatliv

I betragtning af at nogle internetudbydere vil slå ned på bittorrent trafik, uanset lovligheden af ​​det, du downloader, er sikkerhed og privatliv af største bekymring for torrent -brugere, især hvis du downloader ophavsretligt beskyttede materialer.

Support til VPN Services & Proxies

Uden tvivl er den bedste måde at beskytte dig selv på, når torrenting kun er ved at gøre det gennem et virtuelt privat netværk (VPN). Ved at bruge en VPN med en streng politik, der ikke er log, sikrer du, at din internetudbyder (og enhver anden, for den sags skyld) ikke er i stand til at se, hvad der sker på din internetforbindelse. Læs vores torrenting VPN -guide til VPN’er, du kan stole på for at beskytte dig.

Selvom dette ikke er noget, som en torrent -klient kan opnå på egen hånd, kan det lette det. Nogle BitTorrent -klienter har evnen til at binde til en netværksgrænseflade (såsom en VPN) for at sikre, at ingen trafik glider ved ubeskyttet. Desværre har uTorrent ikke denne funktion, da den kun giver dig mulighed for at binde til en individuel IP -adresse snarere end en bestemt netværksgrænseflade.

Der er proxyserverstøtte i indstillingerne, men en proxyserver gør næsten intet for at beskytte dig, mens du er torrent, så dette tæller ikke for meget.

Protokolsikkerhed

UTORRENT understøtter heller ikke V2 i BitTorrent -protokollen, der har en forbedret kryptografisk hashfunktion til større beskyttelse mod cyberattacks. Der er en mulighed for at aktivere kryptering, men den indbyggede protokolkryptering til BitTorrent-trafik er notorisk upålidelig og usikker, så du er bedre til at slukke den og bruge en VPN i stedet.

En ganske vist mere nichesikkerhedsfunktion er evnen til at downloade torrents over i2p, som igen uTorrent ikke understøtter. Når det er sagt, understøtter ikke mange torrent -klienter I2P, men Vuze (tjek vores Vuze Review) og Deluge (Læs vores Deluge Review) er bemærkelsesværdige eksempler.

uTorrent Pro Antivirus

Den sidste del af UTorrent Pro’s sikkerhedsfunktioner er antivirusfunktionaliteten. Det er svært at sige nøjagtigt, hvor godt dette fungerer, men angiveligt vil det advare dig, hvis det opdager ondsindede data i nogen af ​​dine torrents. Hvis du har en vane med at downloade torrents af usikker oprindelse, skal du sandsynligvis overveje at få en dedikeret antivirus -software i stedet.

uTorrent har automatiske opdateringer, som kan hjælpe med at forhindre cyberattacks, men desværre gør det meget lidt for at beskytte brugerne, mens du torrenter. Selvom du helt sikkert kan tage alle de skridt, du har brug for for at forblive sikker på egen hånd, gør mange andre klienter det meget lettere at gøre det.

Ydeevne

Brug af så lidt af dine værdifulde systemressourcer som muligt var uTorrents oprindelige raison-d’être (det kaldes teknisk “mikrotorrent” af en grund). Faktisk har applikationen et meget lille fodaftryk, selv efter at have vokset markant i omfang gennem årene.

uTorrent har en downloadstørrelse på kun 1.68 MB og optager en lignende mængde diskplads med sin installationsmappe (afhængigt af antallet af opdateringer og torrents, du har tilføjet).

Med hensyn til systemressourcer er uTorrent utroligt let. Selv med flere torrenter, der kører samtidig, er det sjældent at se en mærkbar indflydelse på andre systemressourcer end måske harddisken, hvis du ikke kører en SSD. uTorrent var stabil omkring 35 MB RAM -forbrug og svævede generelt mellem 1.5% og 3% CPU -brug (på en Ryzen 7 -processor).

Utorrent Pro bruger imidlertid markant mere RAM, da antivirusfunktionen konsekvent optager omkring 300 MB RAM på egen hånd. Det optager også mere plads, med uTorrent Pro Install -mappen ballooning til over 800 MB.

Torrent -downloads

Download og uploadhastigheder afhænger stort set af de enkelte trackers for hver torrent -fil. Når det er sagt, udførte vi nogle hastighedstest og sammenligninger. Til denne test downloadede vi tre separate film fra internetarkivet.

Alle disse havde relativt få men stabile kammerater, og vi brugte en internetforbindelse med en stabil 15 Mbit/s downloadhastighed, som skulle sikre de mest konsistente resultater mulige resultater.

Film: Tid
Night of the Living Dead (201mb) 3m25s
Charlie Chaplin (319MB) 5m58s
Nosferatu (741MB) 11m55s

Som du kan se, gjorde uTorrent rimeligt godt i betragtning af betingelserne, og vi ville ikke kalde det langsomt. Som vist i vores uTorrent vs QBitTorrent -sammenligning tager uTorrent imidlertid markant mere tid end den har brug for.

Funktioner

Når du først åbner uTorrent og ser på indstillingspanelet, ville du blive tilgivet for at føle dig øjeblikkeligt overvældet. Spredt gennem 18 separate faner er indstillinger og præferencer, som du kan finjustere, dækker alt fra basale ting som hastighedsgrænser til muligheden for at overføre filer direkte fra torrent -klienten til parrede eksterne enheder.

Caps, Queuing & The Scheduler

uTorrent giver dig mulighed for at sætte grænser for din forbindelse på flere forskellige måder. Du kan begrænse, hvor mange jævnaldrende du kan være forbundet til på et givet tidspunkt eller pr. Torrent, indstille en maksimal båndbredde til uploads eller downloads, eller definere et podningsforhold eller en minimumstid, som uTorrent skal nå, før den stopper uploading eller lukker helt ned fuldstændigt.

Du kan også aktivere UTP (eller μTP, kort til mikrodransportprotokol), som vil sikre, at klienten ikke tager al din tilgængelige båndbredde. Dette gør det muligt at bruge internettet med andre programmer, mens du downloader på en begrænset forbindelse.

Hvis du vil have torrents til at køre kun i bestemte tidspunkter af dagen – om natten, kan du bruge planlæggeren. Dette værktøj opdeler ugen i en-times bidder, som du kan indstille til en af ​​fire statuser: fuld hastighed, begrænset, kun podning og slukket. Endelig kan du indstille en hård overførselshætte til uploads eller downloads (eller begge dele), som uTorrent ikke overstiger.

Bittorrent -protokolindstillinger

uTorrent understøtter DHT (distribueret hash -tabel) og peer -udveksling. Disse hjælper begge med at kammerater med at kommunikere med hinanden om andre kammerater, hvilket reducerer afhængigheden af ​​en central tracker placeret inde i torrentfilen eller magnetlink.

Lokal peer Discovery (som ser efter kammerater på dit lokale netværk uden at gå gennem din internetudbyder) understøttes også, men dette er kun virkelig nyttigt, hvis du er på et stort delt lokalt netværk, såsom i studentboliger eller et hotel. På dit lokale netværk giver uTorrent dig mulighed for at justere indstillinger for portfremad og aktivere både UPNP og NAT-PMP-portkortlægning.

Der er også et fuldt udbygget Torrent Creation -værktøj, der giver dig mulighed for.

RSS Downloader

Du kan abonnere på et torrent RSS -feed gennem uTorrent, som giver dig mulighed for automatisk at downloade torrents uden manuelt at tilføje fil- eller magnetlink hver gang. Du kan tilføje parametre og argumenter til RSS -feeden for at filtrere indhold efter kvalitet, episodetal og titel. Du kan tjekke vores guide til, hvordan du downloader torrents automatisk for at lære at konfigurere den.

Etiketter og katalogkortlægning

Udover automatiske RSS -downloads har uTorrent flere funktioner, der hjælper dig med at automatisere din torrent og filstyring. Hver torrent kan tildeles en etiket, som derefter har et bibliotek, der er knyttet til den. Torrents kan tildeles etiketter enten automatisk af RSS -downloaderen eller manuelt fra en dropdown, når du tilføjer torrent- eller magnetfilen.

BitTorrent Speed ​​& BTT -tokens

Rainberry Inc., Udvikleren bag uTorrent blev købt af et blockchain -fundament kaldet Tron tilbage i 2018, og formålet med denne erhvervelse blev hurtigt gjort klart, da de lancerede BitTorrent -tokenet (eller BTT for kort).

Ideen bag BTT er, at når du frø populære torrents, tjener du BTT, som du kan bruge for at fremskynde din båndbredde på andre downloads.

Desværre, fra det, vi kunne fortælle, tjener du betydeligt mindre BTT fra podning, end det koster at få “øget båndbredde” senere. Selvom dette er en potentielt interessant idé, især hvis du er i cryptocurrencies, føles det lidt modsat til den grundlæggende filosofi om, at BitTorrent -netværket er et sted for lige og fri distribution af information.

Det faktum, at BTT indbygget i uTorrent -klienten heller ikke er stor fra et anvendelighedssynspunkt. Utorrent-punktet har altid været så minimalistisk som muligt (deraf “mikro” -delen), men med dets nye ejerskab tager dette helt klart en bagsæde for at engagere sig i krypto-evangelisering til en allerede etableret (og enorm) brugerbase.

uTorrent Pro: Media Player, Streaming & File Conversion

Endelig kommer vi til Pro -sektionen af ​​uTorrent’s funktioner. Udover at fjerne annoncer (som du teknisk set kan gøre dig selv ved at finpusse den gratis version), er uTorrent Pro’s overskriftfunktioner medieafspilleren, evnen til at streame torrents, mens de downloader og automatisk konverterer filer til formater, der understøttes af andre enheder.

Desværre er alle disse funktioner meget mangelfulde og begrænsede. Medieafspilleren fungerer kun med visse typer videofiler, især ekskluderer alt, der er kodet i X265 – hvilket er et stadig mere almindeligt format for video -torrents – og det samme gælder for filkonverteringen.

Fordi torrent-streaming kun fungerer med den indbyggede medieafspiller, betyder det, at det har nøjagtigt det samme kompatibilitetsproblem.

I slutningen af ​​dagen har uTorrent de kernefunktioner, den skal have. Dets største problem nu er manglen på streaming af torrent på sin gratis version (tjek vores QBitTorrent Review for et eksempel) og det faktum, at alle dens Pro -funktioner ikke fungerer så godt som de burde.

UTORRENT FUNKTIONER OVERSIGT

Priser og support

20 % – forfærdeligt

uTorrent er noget af en sjældenhed blandt torrent -klienter, idet det faktisk har en betalt version. Selvom det oprindeligt var en helt gratis download, blev en “plus” -version introduceret i 2011, der fulgte med en indbygget filkonverter, antivirus og medieafspiller. Næsten nøjagtigt et år senere i 2012, uTorrent 3.2.2 frigivet, hvad der var den første version, der har annoncer for gratis brugere.

Heldigvis er det muligt at finpusse uTorrent -indstillingerne under hætten for at deaktivere annoncerne og erstatte dem med et tomt rum. Det er stadig ret besværligt at gøre det og sandsynligvis vende tilbage med hver opdatering.

uTorrent Web vs uTorrent Classic

Den første ting at være opmærksom på, hvis du overvejer at købe uTorrent Pro, er, at der er to separate produkter – UTORRENT Classic og UTORRENT WEB – og at købe en Pro -licens for den ene får dig ikke adgang til den anden.

Priserne nedenfor er uden lokale skatter, der varierer afhængigt af din faktureringsadresse.

Er uTorrent sikker?

JP Jones er vores CTO. Han har over 25 års softwareteknik og netværksoplevelse og fører tilsyn med alle tekniske aspekter af vores VPN -testproces.

 1. Guider
 2. Torrenting & fildeling
 3. Er uTorrent sikker?

Vores dom

Du kan bruge uTorrent sikkert i forbindelse med en VPN, men det er ikke sikkert som andre torrent -klienter som Qbittorent. Utorrent i sig selv er ikke en virus, men applikationen inkluderer bloatware og invasive annoncer. Det har også distribueret maleware og kryptomining software til brugerne i fortiden.

Er uTorrent sikker

uTorrent er en velkendt torrenting klient, oprindeligt frigivet af Rainberry, Inc (tidligere BitTorrent, Inc) i 2005.

Det sneer Den mest populære torrenting klient uden for Kina, med over ti gange Bittorrents markedsandel. UTorrents webapplikation tæller mere end en million daglige aktive brugere og Over 2 milliarder samlede installationer.

Der har dog været mange Bekymringer om sikkerhed og privatliv Omgivende uTorrent gennem årene. Af denne grund satte vi utrent-applikationen gennem dybdegående sikkerhedstest for at finde ud af, om uTorrent er virkelig sikker at bruge eller ej.

EKSPERTRÅD: For ekstra sikkerhed skal du bruge en sikker torrent VPN med uTorrent, som Expressvpn. Det skjuler din IP -adresse og torrentaktivitet, og du kan Prøv det risikofri i 30 dage.

Vores forskning fandt det uTorrent er ikke iboende farlig, Men det udgør Flere risici for dit privatliv og sikkerhed.

Faktisk indeholder uTorrents installationsfiler uønsket software, den gratis softwareversion inkluderer invasive annoncer, og virksomheden har en historie med ved et uheld at distribuere malware til brugerenheder.

Mens du kan downloade og bruge uTorrent sikkert, anbefaler vi at bruge en sikrere torrent-klient som QBitTorrent, som er open source.

Hvad er der i denne guide

 • Er uTorrent -appen?
 • Hvordan man bruger uTorrent sikkert
 • Sådan konfigureres uTorrent sikkert
 • Sikre alternativer til uTorrent

Hvad er der i denne guide

 • Er uTorrent -appen?
 • Hvordan man bruger uTorrent sikkert
 • Sådan konfigureres uTorrent sikkert
 • Sikre alternativer til uTorrent

Er uTorrent -appen sikker at bruge? (Fuld test og resultater)

Torrenting præsenterer altid nogle risici for din sikkerhed, uanset hvilken klient du bruger. Du kan dog udligne disse risici med forsigtighed.

uTorrent er enormt populært, og det er teknisk set ikke usikkert. Applikationen indeholder i øjeblikket ikke malware, og den downloader og distribuerer effektivt torrent -filer.

Utorrent er dog ikke den sikreste torrentende klient, der er tilgængelig på markedet.

Der er to versioner af uTorrent til din computer:

 • uTorrent Classic: Dette er desktop -klienten, der er tilgængelig til Windows, Mac og Linux. Det er designet til bulk -downloads, med en funktion til at slukke for appen eller din pc, når den er færdig med at downloade, og en planlægning til downloads. Det understøtter samtidige torrent -downloads.
 • uTorrent Web: Dette giver dig mulighed for at downloade torrents og spille film i din browser, mens de stadig downloader. Det inkluderer en sikker torrent -scanner, der hjælper dig med at finde sikre torrents, når du søger på nettet. Hvis du bruger macos med Catalina 10.5 eller nyere skal du bruge uTorrent Web. Der er ingen desktop -applikation.

Vi sætter begge versioner af uTorrent gennem en række sikkerhedstests. Vi fandt, at begge versioner er sikre at downloade.

Sammenlignet med QBitTorrent udgør uTorrent imidlertid en højere risiko for dit privatliv og sikkerhed.

Vi fandt uønsket software bundtet i uTorrent sammen med invasive annoncer. Torrent-klienten er heller ikke open source, hvilket betyder, at den ikke kan inspiceres uafhængigt af sikkerhed.

Nedenstående tabel opsummerer uTorrents styrker og svagheder:

 • Premium -abonnementet inkluderer malware -blokering, antivirus og cyberghost VPN
 • Understøtter IP -binding for at forhindre din offentlige IP -adresse i at lække
 • Integreret support til SOCKS5 proxy
 • Installation inkluderer uønsket software
 • Gratis version inkluderer annoncer
 • Annonce blev brugt til at distribuere malware i 2018
 • Ikke open source
 • Brugere skal betale for den sikreste softwareversion

Nedenfor er en mere detaljeret oversigt over, hvad der gør utrent potentielt utrygt at bruge:

uTorrent installerer uønsket software (bloatware)

Flere forskellige applikationer er blevet samlet med uTorrent siden 2009.

I 2010 bundtet uTorrent Conduit Engine Adware. Brugere rapporterede, at det blev installeret uden tilladelse og var svært at fjerne.

I 2015 kom uTorrent bundtet med software kaldet “SearchProtect”, som var på samme måde svært at fjerne eller fravælge.

Mens den bundlede software har ændret sig i årenes løb, har politikken ikke det. Når du installerer uTorrent, skal du være forsigtig med at undgå uønsket bloatware.

Under installationsprocessen blev vi tilbudt McAfee WebAdvisor og Adaware Web Companion. Hvis du accepterer at installere disse programmer, ændrer de din hjemmeside, standardsøgemaskine og nye faner til Bing.

Mens disse websikkerhedsapplikationer er legitime, er de unødvendigt bundtet med uTorrent. Nogle antivirusprogrammer markerer dem også som potentielt uønskede programmer (hvalpe).

uTorrent gør det bevidst vanskeligt For at fravælge disse ekstra downloads:

uTorrent Bloatware

uTorrent gør det vanskeligt at fravælge yderligere downloads.

Samtykkeformularer er forklædt for at ligne en del af utrentinstallationsprocessen, som bevidst er vildledende.

Derudover er der Bloatware, du ikke kan undgå. uTorrent installerer lydløst DLIVE- og TRONTV -streamingfunktionerne.

Yderligere programmer har deres egne privatlivspolitikker og mekanismer. Med andre ord kan de potentielt overvåge og optage dine downloads og opførsel inden for applikationen.

uTorrent inkluderer annoncer og deler dine personlige data

uTorrent inkluderer annoncer i de gratis versioner af sin klassiske software.

For at fjerne annoncer fra skrivebordsklienten skal du købe et abonnement. Eller du kan manuelt slå dem fra i indstillingerne. Hvis du bruger uTorrent Web dig Kan slet ikke deaktivere annoncer.

Annoncer er risikable, fordi de kan bruges til at distribuere malware. I 2017 blev en annonce i uTorrent kompromitteret og brugt til at distribuere malware kaldet Meadgive, som forsøgte at bruge en sårbarhed i Flash til at installere ransomware.

Inklusive annoncer i softwaren rejser også spørgsmål om, hvem der sporer din opførsel. UTorrents privatlivspolitik siger, at Rainberry, Inc Deler dine personlige data med sine reklamepartnere Til personlig reklame.

Derudover gør annoncerne klienten langsommere end den plejede at være.

Her er en oversigt over UTORRENTs fire abonnementsniveauer og deres reklamepolitik:

Der er også en uTorrent Android-app, der understøtter bulk-downloads, musik og videoafspilning og en WiFi-kun-tilstand for at gemme dine mobildata.

Du kan bruge Android -appen til fjernt at tilføje torrents til uTorrent Classic på Windows. Appen er gratis, men du kan Betal $ 2.99 for at fjerne annoncer og adgang til strømbesparende funktioner.

uTorrents tidligere sikkerhedssårbarheder

I 2018 fandt Google Security -forsker Tavis Ormandy en sårbarhed i uTorrent, der gjorde det muligt for en hacker at plante malware på en brugers computer.

uTorrent skabte en løsning, men den adresserede ikke fuldt ud sikkerhedssårbarheden. I stedet for at løse klientens fejl, blokerede de Ormandys udnyttelse.

Sårbarheder og pletter er en kendsgerning i livet i softwareudvikling. Software er kompleks, og fejl glider ind.

Desværre håndterede uTorrent ikke denne sårbarhed godt (eller hurtigt), hvilket rejser tvivl om deres engagement i brugersikkerhed.

Er uTorrent en virus eller malware?

Utorrent i sig selv er ikke en virus, men tredjeparts sikkerhedssoftware markerer det ofte. Dette skyldes sandsynligvis klager over, at uTorrent tricks brugerne til at installere uønsket software.

Vi kørte den uTorrent -klient gennem populær antivirus -software og 28 ud af 66 markeret uTorrent som ondsindet.

Desuden blev installationsprogrammet til webklienten også markeret som ondsindet af 11 ud af 58 virusscannere.

EKSPERTRÅD: Selvom uTorrent ikke er en virus, kan der være ulovlige kopier af softwaren, der indeholder vira eller malware. For at være sikker skal du altid downloade fra det officielle uTorrent -websted.

Inkluderer uTorrent en kryptominer?

En kryptominer er en applikation, der bruger din computers processorer til at mine cryptocurrency.

Cryptominers bruger din computers ressourcer, hvilket betyder, at de kan bremse din enhed markant.

I 2015 bundede uTorrent den episke skala kryptominer i version 3.4.2. Det udvindede Litecoin og sendte valutaen til en ukendt ejer.

Nogle brugere hævdede, at episk skala blev installeret i baggrunden uden tilladelse. Andre oplyste, at der var en prompt under UTORRENT -opsætningsprocessen.

Fra antallet af brugerklager, processen var helt klart ikke gennemsigtig nok. uTorrent annullerede senere sin aftale med episk skala og Det bundter ikke længere kryptomineren.

uTorrent er ikke open source

uTorrent er proprietær software, og kildekoden er ikke tilgængelig til inspektion.

Derfor kan tredjepartssikkerhedsforskere ikke undersøge kodekvaliteten eller kontrollere, hvordan klienten bruger dine personlige data, medmindre uTorrent giver dem adgang.

Utorrents lukkede karakter var en af ​​motivationerne for QBitTorrent -projektet, der giver et open source-alternativ.

Er uTorrent lovlig?

uTorrent er lovlig at downloade og bruge i de fleste lande, herunder USA, UK, Australien, New Zealand, Canada og de fleste europæiske lande.

Brug af uTorrent til at downloade ophavsretligt beskyttede film, musik og software er imidlertid ulovlig.

Når du downloader torrents (leeching), deler din Torrent -klient også (frø) indhold til andre at downloade. Du kan blive truet med retssager eller en bøde, hvis du bliver fanget distribuerende ophavsretligt beskyttet materiale, hvilket er ulovligt i de fleste lande.

Hvordan man bruger uTorrent sikkert

Uanset hvilken torrenting klient du bruger, er torrent selv risikabelt.

Ud over de uTorrent -sårbarheder, vi har fremhævet ovenfor, kan du også være i fare for:

  Udsætter din IP -adresse: Copyright Trolls kan se, at du er torrent og truer dig med retssager gennem din internetudbyder.

Hvis du er bekymret for din anonymitet og sikkerhed, mens du er torrenting, er her en oversigt over, hvordan du bruger uTorrent sikkert og sikkert:

1. Download uTorrent fra det officielle websted

Uofficielle kopier af uTorrent Circulating Online kan omfatte malware, vira eller anden uønsket software. Hvis du vil downloade uTorrent sikkert, skal du sørge for at downloade applikationen fra det officielle uTorrent -websted.

2. Deaktiver annoncerne i uTorrent

Du kan købe et abonnement på at deaktivere uTorrent -annoncer på skrivebordet og Android -klienter. Priserne starter ved $ 4.95 om året på skrivebordet og $ 2.99 på Android. Du kan ikke deaktivere annoncer på uTorrent Web.

Hvis du vil have en version af uTorrent, der overhovedet ikke inkluderer annoncer, kan du også downloade version 2.2.1. Dette var den sidste version, der ikke skulle inkludere annoncer, og den forbliver populær i det torrentende samfund.

Der er tre risici ved at gøre dette:

 • Den gamle version er ikke tilgængelig fra UTORRENT -webstedet, så du skal sørge for at downloade fra en pålidelig kilde som OldVersion.com.
 • Version 2.2.1 blev frigivet i 2011, så det har sandsynligvis sikkerhedssårbarheder, der siden er blevet lappet. Der kan også være uforeneligheder med nylige opdateringer af operativsystemet.
 • Den gamle version af softwaren understøttes ikke af uTorrent selv.

Selvom uTorrent version 2.2.1 indeholder ikke annoncer, den er 10 år gammel og kan derfor være sårbar over for gamle udnyttelser, der siden er blevet lappet. Den sikreste version af uTorrent er normalt den seneste iteration med annoncerne fjernet ved at abonnere.

Du kan bruge indstillingerne til Sluk for annoncerne i den gratis version af uTorrent Classic.

At slukke for annoncerne i uTorrent:

 1. Vælg Muligheder i menulinjen og vælg Præferencer.
 2. Vælg Fremskreden I vinduet til venstre.
 3. Ved hjælp af filterboksen skal du søge efter følgende indstillinger, vælge dem og derefter vælge Falsk i bunden for at slukke dem. Hvis en mulighed allerede er falsk, skal du lade den indstille som falsk:
  • GUI.show_plus_upsell
  • tilbud.sponsoreret_torrent_offer_enabled
  • tilbud.Left_rail_offer_enabled
  • tilbud.sponsoreret_torrent_offer_enabled
  • GUI.show_notorrents_node
  • tilbud.content_offer_autoexec
  • Bt.Enable_pulse
 4. Vælg ansøge.
 5. Genstart uTorrent.

Dette fjerner annoncerne fra den gratis version af uTorrent Classic. Det fjerner dog ikke linkene til Dlive og Tron TV.

EKSPERTRÅD: Nogle VPN’er såsom Surfshark Medtag en annonceblokker, men disse er usandsynligt, at de er effektive mod annoncerne i uTorrent. De kan dog hjælpe med at blokere forbindelser til ondsindede websteder.

3. Brug en sikker VPN med uTorrent

Et virtuelt privat netværk (VPN) skjuler din offentlige IP -adresse, så copyright -trold og andre brugere i den torrentende sverm kan ikke identificere dig.

VPN’er krypterer også din internetforbindelse, så din internetudbyder ikke kan overvåge dine downloads. Brug af en VPN er vigtig for anonym torrenting med Hver torrenting klient, inklusive uTorrent.

Sådan bruger du en VPN med uTorrent:

 1. Abonner og download en sikker VPN -applikation. Vi anbefaler Expressvpn.
 2. Vælg en VPN -server på et nærliggende sted for optimale hastigheder.
 3. Aktivér VPN Kill Switch og eventuelle manuelle lækagebeskyttelsesindstillinger.
 4. Test for datalækager ved hjælp af et VPN -lækage -testværktøj.
 5. Aktivér uTorrent.
 6. Download dine torrent -filer.
 7. Hold din VPN på Indtil din torrenting -klient er slukket helt. Klienten kan dele filer, når du er færdig med at downloade.

Nogle VPN -tjenester tillader kun torrenting på udvalgte servere. For eksempel har Avast Secureline et begrænset antal P2P-optimerede servere. Hvis din VPN ikke fungerer med uTorrent, skal du forlade den torrentende klient og prøve at oprette forbindelse til en anden VPN -server.

Hvis dette ikke fungerer, skal du finde en VPN, der er kompatibel med P2P -aktivitet.

EKSPERTRÅD: For at teste din IP -adresse i uTorrent skal du trykke på F5 for at vise ‘detaljerede oplysninger’ og derefter vælge ‘Peers’. Du kan se din IP -adresse med IP -adresserne fra andre brugere i din sverm, og de kan også se din. Hvis du bruger en sikker VPN, ser du IP -adressen på din valgte VPN -server.

UTorrents topabonnementsniveau inkluderer Cyberghost VPN. Mens Cyberghost er en sikker VPN, er det ikke en, vi anbefaler til torrenting.

I vores test fandt vi Cyberghosts torrenthastigheder til at være for langsomme. Det er en gennemsnitlig bitrate på 3.9mib/s er markant langsommere end ExpressVPNs 9.4mib/s.

Hvis ExpressVPNs pris er for høj, er billigere torrent VPN’er som Surfshark et godt alternativ.

EKSPERTRÅD: Vi anbefaler at abonnere på en VPN separat til uTorrent. Dette giver dig mulighed for at bruge en VPN, der bedre opfylder dine internetbehov, og ikke behøver at betale for et uTorrent -abonnement.

4. Skift din torrenting opførsel

Uanset hvilken torrent -klient du bruger, er det kritisk, at du torrent sikkert og følg sikkerhedsretningslinjerne nedenfor:

 • Kontroller kommentarer, frøantal og uploader, før du downloader en torrent -fil. Dette vil hjælpe dig med at undgå ved et uheld at downloade en fil, der er inficeret med malware. Torrents med mange seedere er sandsynligvis mere pålidelige.
 • Kontroller, at torrentfiler er i det format, du forventer, såsom MP3 eller FLAC til lyd, eller MP4 eller MOV til film. Download .exe eller .Bat -filer er ekstremt risikabelt. Selv ZIP-, PDF- og Microsoft Office -filer kan udnytte sårbarheder på din computer.
 • Kontroller også filstørrelser. HD -video er ca. 105 MB pr. Minut, og Ultra HD eller 4K -video er 320MB pr. Minut. Hvis du downloader en film, og filstørrelsen er lille, er det mistænkeligt.
 • Hvis du downloader noget, der ser galt ud, skal du slette det uden at åbne det.

5. Brug betroet antivirus -software

Når du torrent filer, er der en risiko, som visse filer er inficeret med vira eller malware.

Derfor har uTorrent tilføjet malware og virusblokeringsfunktioner, men Kun i sine premium -produkter.

For at være sikker, især hvis du bruger uTorrents gratis software, anbefaler vi at bruge pålidelig tredjeparts antivirus-software til at reducere risikoen for ved et uheld download af malware.

Tabellen nedenfor anbefaler gratis antivirus -software til Windows, MacOS og Android:

Platform/os Gratis antivirus -software
Windows Microsoft Defender, Avira Free Antivirus eller Malwarebytes
makos Malwarebytes
Android Malwarebytes eller Sophos aflyt x

Husk den antivirus -software Fanger ikke altid alle nye vira. Nye sårbarheder kan udnyttes af malware, før antivirusunderskrifter opdateres.

Sådan konfigureres UTorrents sikkerhedsfunktioner

UTORRENT har nogle indbyggede sikkerhedsfunktioner, der kan hjælpe med at beskytte dit privatliv og sikkerhed, herunder kryptering, SOCKS5 proxy-support og IP-binding.

I dette afsnit forklarer vi de sikreste uTorrent -indstillinger, og hvordan du konfigurerer dem, så du kan bruge uTorrent sikkert.

Hvordan man krypterer trafik i uTorrent

uTorrent anvender grundlæggende kryptering via BitTorrent -protokollen, som er mindre sikker end VPN -kryptering.

UTORRENTs kryptering forklarer torrenttrafik som normal browsingaktivitet, men maskerer ikke, hvilke filer der bliver torrented.

Bram Cohen, opfinderen af ​​BitTorrent -protokollen, der blev brugt af uTorrent, har sagt:

”Den såkaldte” kryptering ”af BitTorrent-trafik er ikke rigtig kryptering, det er tilsløring. Det giver overhovedet ingen anonymitet, og kun midlertidigt fratræder trafikformningen.”

Med andre ord kan uTorrents kryptering hjælpe med at undgå ISP -throttling, men det gør dig ikke anonym.

BitTorrent -protokollen er ikke særlig sikker, og internetudbydere vil stadig være i stand til at identificere din torrentingaktivitet gennem mønstre i dataene.

Hvis du bruger en VPN, er du behøver ikke at kryptere din P2P -trafik ved hjælp af uTorrent.

Følg disse trin for at tænde Utorrents kryptering:

 1. Brug genvejen Ctrl+P til at gå direkte til menuen ‘Præferencer’.
 2. Vælg ‘BitTorrent’ i vinduet til venstre.
 3. I henhold til ‘Protokolkryptering’ skal du vælge ‘Aktiveret’ for udgående forbindelser.
 4. Marker afkrydsningsfeltet ‘Tillad indgående ældre forbindelser’.
 5. Tryk på ‘OK’.
 6. Genstart uTorrent.

UTORRENT -krypteringsindstillinger

Du kan aktivere kryptering i uTorrents præferencer menu.

Sådan oprettes en SOCKS5 -proxy i uTorrent

SOCKS5 (SHADOWSOCKS) Proxies Route Your Torrenting Traffic gennem en proxyserver, der skjuler din IP -adresse.

Maskering af din IP -adresse beskytter dit privatliv, men Det krypterer ikke din trafik eller sikre din forbindelse.

Forskellig til en proxy skjuler VPN -software din IP -adresse og krypterer din P2P -trafik samtidig.

UTORRENT -klienten har oprindelig støtte til SOCKS5. For at bruge det har du brug for legitimationsoplysninger til en SOCKS5 -proxy -service, som torrenting VPN’er som PIA tilbyder.

Følg disse trin for at konfigurere sokker5 i uTorrent:

 1. Brug genvejen Ctrl+P til at gå til menuen ‘Præferencer’.
 2. Vælg ‘Forbindelse’ i vinduet til venstre.
 3. Under ‘Proxy Server’ skal du vælge ‘SOCKS5’ i rullemenuen.
 4. I feltet ‘proxy’ skal du indtaste adressen på din proxyserver.
 5. Indtast brugernavnet og adgangskoden til din proxyserver.
 6. Marker afkrydsningsfelterne for at aktivere godkendelse, hostname-opslag og peer-to-peer-forbindelser.
 7. Marker afkrydsningsfelterne for at deaktivere lokale DNS -opslag, funktioner, der lækker personlige oplysninger og forbindelser, som SOCKS5 ikke understøtter.
 8. Tryk på ‘OK’.
 9. Genstart uTorrent.

UTORRENT AKTIVE SOCKS

uTorrent har oprindelig support til sokker5 proxies.

Du kan også bruge Windscribe til torrenting med indfødt support til sokker5.

Sådan binder du din IP i uTorrent

uTorrent understøtter IP -binding, som begrænser dine torrents til En bestemt IP -adresse.

Du kan bruge denne funktion til at binde din forbindelse til din VPN- eller proxy -IP -adresse, hvilket forhindrer, at din sande IP -adresse lækker, hvis begge mislykkes.

Kort sagt, IP -binding er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, hvis din VPN Kill Switch mislykkes.

IP -binding er tilgængelig i Windows Classic UTORRENT -klienten, men er ikke tilgængelig til Mac eller Android.

For at konfigurere IP -binding i uTorrent skal du følge disse trin:

 1. Opret forbindelse til din VPN- eller proxy -service.
 2. Når den er tilsluttet, skal du kontrollere din IP -adresse og notere den.
 3. Åbn uTorrent og brug genvejen Ctrl+P til at gå til menuen ‘Præferencer’.
 4. Vælg ‘Avanceret’ i vinduet til venstre.
 5. I feltet ‘filter’ skal du søge efter net.bind_ip.
 6. Indtast din IP -adresse i feltet ‘værdi’.
 7. Tryk på ‘Set’.
 8. I feltet ‘filter’ skal du søge efter net.udadvendt_ip.
 9. Indtast din IP -adresse i feltet ‘værdi’ igen.
 10. Tryk på ‘Set’.
 11. Vælg ‘OK’.
 12. Genstart uTorrent.

Sikre alternativer til uTorrent

Du kan bruge uTorrent sikkert ved at følge vores råd ovenfor, men der er flere iboende mere sikre torrent -klienter til rådighed.

Nedenfor viser vi tre sikre alternativer, vi anbefaler over uTorrent:

1. QBitTorrent

Baseret på vores sikkerhedstest anbefaler vi QBitTorrent som den sikreste torrenting klient. Det indeholder ikke malware eller annoncer, det er open source, og det er også helt gratis.

Ligesom uTorrent har QBitTorrent IP -binding og SOCKS5 proxy support. Det er tilgængeligt til Windows, Linux og Mac, inklusive nylige 64-bit versioner af macOS.

2. Smitte

Transmission er en populær torrenting klient, der udvikles til makos. En tidlig preview -version er også tilgængelig for Linux og Windows.

Transmission er let med et lille hukommelsesfodaftryk på trods af at have en grafisk brugergrænseflade.

Torrent -klienten understøtter kryptering, men kun på det samme sikkerhedsniveau som uTorrent. Men fordi transmission er open source, kan udviklere og sikkerhedsforskere let undersøge sin kildekode.

I modsætning til uTorrent har transmission ingen støtte til proxyservere. Men det er helt gratis og tilbyder ikke betalte versioner.

3. BitTorrent

BitTorrent og uTorrent ejes begge af det samme firma, Rainberry, Inc., Så det er ikke overraskende, at de er meget ens.

Med hensyn til risiko er uTorrent og BitTorrent lige så sikre som hinanden. Og ligesom uTorrent har BitTorrent også annoncer. Bittorrent administrerer imidlertid sine annoncer bedre, hvilket resulterer i hurtigere downloadhastigheder.

BitTorrent er ikke plettet med uTorrents skyggefulde historie med malware, som er dens største fordel. Den klassiske version er tilgængelig til Windows, mens BitTorrent Web er tilgængelig til Windows og Mac. Der er også en BitTorrent Android -klient.