UNCOCATOR -anmeldelser

Svar fra Unlocator

Hvad er Unlocator & er det sikkert til streaming af indhold?

Redaktørens vurdering:

Brugervurderinger: (12)

Hvad er Unlocator? Er det en VPN? En smart DNS -service? Giver det online anonymitet, eller er det kun godt til streaming af Netflix? Alle disse er fair spørgsmål, fordi ikke mange mennesker ved om Unlocator og hvad det gør. Det har ikke så meget markedsføringsreklame som tjenester som Nordvpn eller ExpressVPN, og alligevel er det klassificeret i samme kategori og har en tendens til at modtage positive anmeldelser.

Kort sagt er Unlocator den software, du har brug for, hvis du kan lide at streame indhold uden nogen begrænsninger. I dag ønsker folk at få adgang til underholdning på farten. De vil se serier og film på deres bærbare computere, tablets og mobiltelefoner.

Desværre er de fleste VPN’er næppe perfekte til denne score. Du er muligvis i stand til at streame indhold fra Netflix, for eksempel, men det afhænger af, hvor du er placeret, hvilken server du er tilsluttet og et par andre faktorer. Ingen VPN har en 100% succesrate, når det kommer til at forbinde brugere til streamingtjenester.

Det er her Unlocator kommer ind. Det er den bedste måde at streame indhold på uden geo-begrænsninger og for at undgå andre problemer, som du kan opleve, når du bruger en almindelig VPN-service. Du kan se indhold på næsten enhver enhed og fra ethvert sted på kloden.

Indholdsfortegnelse

1. Hvad er Unlocator?

Denne gennemgang vil se på alt at gøre med Unlocator DNS og VPN -service.

Unlocator er en smart DNS -streamingtjeneste. Det giver brugerne adgang til mere end 190 geo-låste streamingkanaler.

Unlocator beskrives også som en VPN -service. Det tilbyder faktisk et vist niveau af privatlivets fred online, men sammenlignet med giganterne som Nord VPN, Express VPN og andre, gør det bare ikke klippet.

Den vigtigste styrke ved denne service er at fjerne blokering af indhold. Med det kan brugerne hurtigt få adgang til indhold på Netflix, Hulu, Amazon Video, Apple TV og mange flere. Det giver dig mulighed for at streame og også downloade film og serier.

Hvis du leder efter et robust sikkerhedsværktøj, er Unlocator ikke svaret. Det er dog en fremragende service for enhver, hvis primære interesse er overkommelig online underholdning.

2. Hvordan fjerner Unlocator -indhold?

I lande som Rusland, Cuba, Saudi -Arabien og Kina tager regeringerne aktive skridt for at begrænse indholdet; Du kan kun se, hvad de ansvarlige synes er acceptabelt. Når du kommer inden for grænserne i sådanne lande, er du straks begrænset med hensyn til hvad du kan få adgang til via din bærbare computer, tablet eller mobiltelefon.

Hvordan er en regering i stand til at forhindre dig i at finde det, du søger efter online?

De sporer DNS -servere. Hver gang du indtaster en forespørgsel, overføres den til en DNS -server, der overfører dit spørgsmål til andre servere, der får svaret og bringer det tilbage på din skærm. ISPS -kontrolservere, og der er millioner af dem over hele verden.

I lande, hvor der er indholdsbegrænsninger, holder regeringerne styr på servere. De definerer nøjagtigt, hvilket indhold der kan overføres mellem dem. Hvis du søger efter indhold, der er markeret som begrænset, er søgningen ikke afsluttet, og du er ikke i stand til at få det, du leder efter. Værre endnu, dine søgninger kan bruges til at spore din placering.

UNCOCATOR overvinder dette ved at ændre serveridentitet. I stedet for at lede din søgeforespørgsel gennem en server i en forbudt region, leder den den til en i en region, hvor det indhold, du leder efter, ikke er forbudt.

Din computer er “dupet” til at tro, at du ikke er det sted, du faktisk er. Enhver, der ser din online aktivitet, vil ikke være i stand til at se, hvad du søger, eller hvilke servere du er rettet mod. På denne måde kan du få adgang til blokeret indhold sikkert og uden frygt for at blive sporet.

3. Beforklarende hastighed

Så længe du ikke prøver at bruge Unlocator som VPN, vil du være tilfreds med hastighederne. Vi testede det flere steder, og vi fik stabile hastigheder overalt, bortset fra et par gange, hvor forbindelsen udmattede.

Dette kan dog forventes, da du har brug for at huske, at din forbindelse til enhver server afhænger af flere faktorer: hvor du er, hvor langt den nærmeste server er, den slags enhed, du bruger og så videre.

Beforlængelseshastigheder

30-dages pengene tilbage-garanti

Uplocatorens hastighed er prisværdig; Det er ikke så højt som nogle af de bedste VPN’er, men det er ret godt, og der er meget få timeouts.

Men hvis du bruger Unlocator og en VPN på samme tid, falder hastigheden. Hvis du bruger det uden en VPN, vil du være i stand til at streame og downloade indhold hurtigere.

Den anden ting, vi bemærkede, er, at med Unlocator, sommetider streaming hastigheder faktisk går op.

4. Logningspolitik

Når du tilmelder dig en gratis prøve eller betaler for et abonnement, indsamler virksomheden nogle detaljer: navn, e -mail, adresse, IP -adresse, kreditkortoplysninger og cookieoplysninger. I henhold til deres websted slettes disse data efter 24 timer. Det bruges internt i virksomheden til at forbedre tjenesten og hjælper også med at spore og indeholde ondsindet aktivitet.

Virksomheden holder ikke brugslogfiler.

Beforklarende-privacypolicy

5. IP & DNS lækker

Beforklarende er sikkert at bruge, og det lækker ikke oplysninger. Vi udførte en række tests, inklusive en virustest, og vi fandt alt til vores tilfredshed.

Hvad angår sikkerhed, er virksomheden ikke meget kommende om, hvilke foranstaltninger der er på plads, og vi var nødt til at grave rundt på en hel del (dette er et almindeligt tema med Unlocator; det fungerer meget godt til det tilsigtede formål, men det gør det ikke gå i detaljer om, hvordan det gør ting).

Unlocator Smart DNS og VPN Service understøtter OpenVPN, IKEV2, L2TP/IPSEC og IKEV1/IPSEC. Protokollerne er enhedsspecifikke: OpenVPN og IKEV2 til Windows, OpenVPN til OS X, IKEV2 og IKEV1/IPSEC til iOS og Open VPN til Android og Amazon Fire Devices. Platforme, der har PPTP, kan også bruge det let.

Tjenesten bruger 256 bankgradekryptering med AES-256-chiffer.

Alt dette lyder måske meget kompliceret, men alt det betyder er, at hvis du bruger et usikret netværk som offentligt Wi-Fi eller usikret hjemme-Wi-Fi, er du sikker; Ingen nysgerrige øjne vil se, hvad du streamer, eller endda om du streamer.

Tjenesten har en dræbskontakt for at forhindre datalækager, hvis du er kompromitteret.

6. Er Unlocator en VPN -service?

Dette er ikke et let spørgsmål at besvare; Faktisk er svaret både ja og nej. Ideelt set giver Unlocator en vis grad af VPN -beskyttelse, men meget lidt. Hvis du leder efter en anonym browsertjeneste, er dette ikke svaret. Som en VPN-tjeneste er det meget langsomt, det holder logfiler, og det falder inden for 9-Eyes jurisdiktion.

Hvis du er efter en smart DNS -service, er Unlocator den bedste. For en VPN anbefaler vi dog, at du ser på tjenester som Express VPN, IP Vanish, Nord VPN, VYPRVPN, Hidemyass og andre.

Du kan læse vores indlæg om de bedste VPN’er for et dybtgående kig på, hvordan man kan være anonym online.

7. Hvilke enheder til Unlocator?

Når du streamer indhold, vil du være i stand til at se det på enhver enhed; TV, telefon, tablet, bærbar computer eller desktop. Unlocator er kompatibel med en lang række enheder.

billeder

Det understøtter 58 enheder og platforme. Du kan bruge det på medieafspillere (Amazon Fire TV, Apple TV, Boxee, Nexus Player og mere), Gaming Consoles (PlayStations 3, 4, PS Vita, Wii, Xbox 360 og mere), Smart TVS (LG, Panasonic, Phillips , Samsung og mere) og telefoner og tablets (All Android og All iOS, Windows Phone 8).

8. Antal placeringer

Denne service har meget få servere – kun 40 i 37 lande. Det er ikke underligt, at det ikke klarer sig så godt som en VPN -service. Du kan vælge den specifikke server, du ønsker, og du kan også bogmærke den for lettere adgang i fremtiden.

Unlocator er baseret i København, Danmark. Det blev oprettet i 2013 som en smart DNS -service og tilføjede først for nylig en VPN -komponent.

Danmark falder med 9-Eyes jurisdiktion, hvilket er en anden grund til, at denne service ikke fungerer godt som en VPN. For streaming betyder placeringen dog ikke rigtig så meget, som servere er maskeret, så der er intet, som myndighederne kan bruge mod dig.

9. Beforklarskanaler

Vi har allerede nævnt, at Unlocator kan bruges til at fjerne blokering af mere end 100 kanaler, men du spekulerer måske på, hvad du nøjagtigt får. Et spørgsmål, der almindeligt stilles, er “Arbejder Uncocator fungerer med Netflix?”Svaret er ja; Du kan bruge Unlocator til at fjerne blokering af Netflix os.

Det er ikke alt. Her er et glimt af andre kanaler, som du kan få adgang til ved hjælp af denne software: AMC, Apple TV, BBC America, BBC iPlayer, Amazon Instant Video UK og Tyskland, Prime Video, Discovery Channel, Disney, DSTV, Epix, ESPN, E! Underholdning, Fox, Food Network, Fox Sports, Hulu, ITV, HBO, MTV, NBC, Showtime – Listen er uendelig.

Beforklarende kanaler

10. Opsætning og brugervenlighed

En af de ting, vi bedst kunne lide ved Unlocator, er, hvor let det er at konfigurere og bruge. Hjemmesiden giver en omfattende guide til, hvordan man opsætter forskellige typer enheder, og hvis du følger guiden, skal du være i gang på kort tid.

UNCOCATOR-UserInterface

Din IP tilføjes automatisk til din konto, når du tilmelder dig, selv til en gratis prøve. Ved registrering ledes du igennem, hvordan du ændrer et par netværksindstillinger, og så er du god til at begynde at streame.

Hvis du sidder fast, er der en omfattende tutorial såvel som en supportplatform, der hjælper med at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

11. Beforklarende kundeservice

Unlocator har en live chat, og der er en omfattende videnbase på hjemmesiden, der har en liste over populære artikler og opsætningsvejledninger.

Vi prøvede den live chat og blev oprindeligt mødt af en bot. Inden for få minutter blev vi dog overdraget til en ordentlig supportperson, og de var i stand til hurtigt at besvare vores spørgsmål med dybdegående information.

UNCOCATOR-CUSTROMERSUPPORT

Du kan også kontakte supportteamet via e -mail.

12. Hvor meget er Unlocator?

Unlocator har en gratis prøve, der ikke kræver nogen betaling fra dig; Bare tilmeld dig og brug tjenesten i de første 7 dage gratis. Fordi du ikke har brug for et kreditkort til den gratis prøve, er der intet at annullere bagefter.

Efter vores mening er Unlocator godt prissat for den værdi, den tilbyder. Du kan vælge Unlocator Smart DNS, i hvilket tilfælde du kun får adgang til streamingtjenesterne. Det har 4 pakker:

 • $ 4.95/måned for et månedligt abonnement
 • $ 4.58/måned for et 6-måneders abonnement
 • $ 4.16/måned for et 12-måneders abonnement
 • $ 3.29/måned for et 2-årigt abonnement

Du kan betale mere, hvis du gerne vil have Unlocator Smart DNS + VPN:

 • $ 9.99/måned for et månedligt abonnement
 • $ 8.17/måned for et 6-måneders abonnement
 • $ 6.58/måned for et 12-måneders abonnement
 • $ 4.96/måned for et årligt abonnement

UNCOCATOR-PROCING

30-dages pengene tilbage-garanti

Det er sandt, at sammenlignet med mainstream VPN -tjenester, kan disse tjenester virke lidt dyre, men tænk på alt det indhold, du kan få adgang til, og hvor let streaming er. At få så meget indhold på nogen anden måde ville koste dig meget mere, og adgang ville sandsynligvis involvere mange forhindringer.

Hvordan er Unlocator VPN?

I henhold til Unlocator -webstedet tilbyder tjenesten en “kraftfuld VPN”, der kan “tilføje privatliv og sikkerhed til din online oplevelse”. Mens de fleste mennesker, der køber denne service, leder efter streaming -software, er der nogle, der ønsker en ordentlig VPN, eller en kombination af begge dele.

Vi har allerede nævnt, at Unlocator som VPN ikke er særlig god. Når det er sagt, er der flere ting, som det gør godt:

 • Relativt hurtig og stabil
 • Giver en vis grad af online anonymitet
 • Har ikke IP- eller DNS -lækager
 • Har en temmelig stærk sikkerhedsprotokol
 • Leveres med en dræbskontakt

Imidlertid er disse funktioner ikke nok til at sammenligne det med top VPN -tjenester såsom Express VPN, Nord VPN, Hotspot Shield og andre.

Det største problem med at stole på Unlocator VPN for online sikkerhed er, at virksomheden har meget få servere, hvilket betyder, at forbindelser vil være langsomme. VPN og Smart DNS-tjenesten er i Danmark, som er i 9-Eyes jurisdiktion, og det faktum, at det logger nogle data, gør det en høj risiko for brug som VPN.

Konklusion

Beforklarende fylder en niche, der bestemt mangler. Ikke alle vil have en VPN, der giver sikkerhed i Fort-Knox-niveau. For mange mennesker er et moderat niveau af online beskyttelse alt, hvad de har brug for, men på samme tid ønsker de at være i stand til at streame tv -serier og film efter behov.

Med denne software er du i stand til at få begge disse ting. Det er sandt, at det ikke er så sikkert som de bedste VPN’er, men hvis du ikke har brug for så meget sikkerhed, er der intet at bekymre dig om.

Det faktum, at softwaren er let at installere og bruge, og er pålidelig, er et stort plus.

Brugeranmeldelser

Jonathan Thackray elsker det:

“Ustoppelig. Hastighed ændrer sig ikke, fungerer på alle enheder undtagen Xbox og har en lille, men effektiv VPN til at stoppe DNS -kaprere, når det er nødvendigt. Bremser dig aldrig, medmindre du bruger VPN på caféer og offentlige steder til beskyttelse. En smart DNS er vejen at gå, hvis du har brug for adgang til alt.”

James siger, at det er den bedste DNS, han nogensinde har brugt:

”Jeg elsker VPN -unlocator …Vi bruger det til MLB Blackout. Fantastisk og let at installere … følg bare unlocator -instruktionerne og vigtigst af alt, jeg tror, ​​du kun kan bruge dette på en bærbar computer og ikke din iPad KC.”

Mark McDermott’s familie er glad for, at han købte Unlocator:

“Uplocator fungerer godt på alle mine enheder. Jeg har installeret det på min router, og nu ser hele familien, hvad de end vil.”

UNCOCATOR -anmeldelser

Pludselig stoppede Unlocator -tjenesten med at arbejde. Jeg bruger Unlocator med MLB, men nu åbner MLB ikke på mit smarte tv eller min pc med Unlocator -kørsel. Og Unlocator er ikke i stand til at løse dette problem, selvom jeg bruger det på netop den måde, de annoncerer. De har rådet mig om, at de har givet op. Sikke en skam. De leverede tjenesten i flere år, men nu er de tilsyneladende ikke i stand til det. Jeg var nødt til at annullere tjenesten.

Erfaringsdato: 31. august 2023

Svar fra Unlocator

Hej Terry, vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores service! Overvej venligst at kontakte os på [email protected] så vi kan undersøge problemet yderligere, og vi kan forsikre dig om, at vi vil gøre vores bedste for at løse det.

Læs 3 flere anmeldelser om Unlocator
Reklame

Vores 2022 -gennemsigtighedsrapport er landet

7. september 2023

Abonnement refunderet

Jeg abonnerede på en anden plan, min fejltagelse, og jeg var nødt til at annullere mit abonnement og få refusion. De var hurtige til at svare på min anmodning om annullering og tilbagebetaling.

Erfaringsdato: 7. september 2023

Svar fra Unlocator

Hej,
Tak for din gode anmeldelse! Hvis du har brug for hjælp til vores service, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

23. august 2023

DSTV -streaming fra Europa -spørgsmål, der er løst

I juli rapporterede jeg et spørgsmål om ikke at være i stand til at se DSTV Africa fra Europa, og de fortalte mig, at de ville undersøge. Jeg troede faktisk, at de kun havde glemt problemet for at modtage en e -mail i dag om, at det er blevet løst, jeg prøvede igen, og det fungerer. Ser i øjeblikket bbnaija allstars

Erfaringsdato: 23. august 2023

Svar fra Unlocator

Hej,
Tak for dit gode svar! Hvis du står over for problemer med vores service, så tøv ikke med at kontakte os på [email protected] .

23. august 2023

Fungerer godt for MLB.tv

Har brugt Unlocator i mange år primært for at få adgang til MLB.TV til at se på markedsspil. Blackouts er de værste. Fungerer generelt fejlfrit, men nogle gange kommer det ud af slyngen, og jeg er nødt til at arbejde med kundeservice for at løse problemet. De er altid meget lydhøre og opmærksomme på deres kunder.

Erfaringsdato: 23. august 2023

Svar fra Unlocator

Hej,
Tak for dit gode svar! Hvis du står over for problemer med vores service, så tøv ikke med at kontakte os på [email protected] .

26. august 2023

Har brugt denne løsning til at se … MLB.Tv

Har brugt denne løsning til at se sort-out MLB.TV -spil i tre år. Der var et problem i aften, og de leverede en løsning inden for 3 minutter via e-mail. Vil anbefale denne løsning for bestemt at spare $$ og skære kabelledningen!

Erfaringsdato: 25. august 2023

Svar fra Unlocator

Hej,
Tak for din gode anmeldelse! Hvis du har brug for hjælp til vores service, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

Reklame
26. august 2023

UNCOCATOR OG MLB-VORKER STORE

Jeg har brugt Unlocator i årevis for at blive sortt spil på MLB.Tv. Deres kundeservice er fremragende-de løser altid problemet (få problemer, men lejlighedsvis) og fikser dem. Anbefaler dem meget.

Erfaringsdato: 25. august 2023

Svar fra Unlocator

Hej,
Tak for din gode anmeldelse! Hvis du har brug for hjælp til vores service, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

Læs 1 mere anmeldelse om Unlocator
27. august 2023

Unlocator er et hjemmekørsel!

Jeg har brugt Unlocator DNS i et par år for at få adgang til sort MLB -spil. Jeg havde for nylig et problem, men de løste det meget hurtigt. Tak!

Erfaringsdato: 25. august 2023

Svar fra Unlocator

Hej,
Tak for din gode anmeldelse! Hvis du har brug for hjælp til vores service, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

15. september 2023

Jeg havde et hurtigt svar, og mit problem var ..

Jeg havde et hurtigt svar, og mit problem blev løst
Tak

Erfaringsdato: 14. september 2023

Svar fra Unlocator

Hej,
Tak for din gode anmeldelse! Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, så tøv ikke med at kontakte os igen på [email protected]

Opdateret 21. august 2023

Stille et spørgsmål

OPDATERING: Unlocator har tilsyneladende nu en ny betalingsudbyder, der ikke ser ud til at få adgang til min betaling, så desværre bliver jeg nødt til at stoppe med at bruge Unlocator – det er en trist situation, og forhåbentlig mister de ikke for mange kunder på grund af dette problem: – (

Jeg har ikke brug for at kontakte kundesupport ofte, men når jeg gør det (som det var tilfældet i dag), mailede jeg dem, og de svarede ekstremt hurtigt. Jeg synes niveauet for kundeservice er fremragende. 10/10 ��

Erfaringsdato: 15. august 2023

Svar fra Unlocator

Hej,
Tak for din gode anmeldelse, vi værdsætter det meget!
Hvis du har brug for at kontakte os igen i fremtiden, så tøv ikke med at gøre det!

Reklame
25. august 2023

En glad 5 -årig abonnent.

Jeg har været sammen med Unlocator VPN i 5 år nu og har været meget tilfreds. Det giver mig mulighed for at streame sportsbegivenheder uden at blive “sort ud.”Og de få gange, jeg havde brug for hjælp/teknisk support, var deres svar meget hurtige.

Erfaringsdato: 24. august 2023

Svar fra Unlocator

Hej,
Tak for din gode anmeldelse! Hvis du har brug for hjælp til vores service, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

26. august 2023

Fantastisk service!

Jeg har brugt Unlocator i flere år; Det fungerer meget godt langt de fleste af tiden, og når der er et problem, løser supportpersonalet problemet straks. Jeg har anbefalet Unlocator til mange af mine venner.

Erfaringsdato: 24. august 2023

Svar fra Unlocator

Hej,
Tak for din gode anmeldelse! Hvis du har brug for hjælp til vores service, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

27. august 2022

Jeg har brugt deres service til flere ..

Jeg har altid brugt deres service i flere år til min tilfredshed. Ethvert problem, der opstår, behandles hurtigt og effektivt. Deres smarte DNS fungerer fejlfrit uanset om jeg er i Nord- eller Sydamerika.
Det samme vigtige er det første opsætning, idet instruktionerne er
kortfattet, klar og meget let at følge. Kort sagt, god service, som jeg vil varmt anbefale.

Erfaringsdato: 27. august 2022

Svar fra Unlocator

Hej der, jeg er mere end glad for at høre det. Forhåbentlig bliver vi bedre og bedre, når tiden går. Bliv sikker og nyd!!

6. februar 2023

Fantastisk støtte

Jeg skiftede over for at låse torrent op på grund af høje ratings fra en af ​​mine venner. Han fortalte mig, at kundesupport var hurtig og meget kyndig. Jeg fandt ud af, at dette var sandt, da jeg havde brug for kundesupport, fordi jeg ikke er teknisk savy, og Anna var fantastisk med at hjælpe mig. VPN fungerer som annonceret, og prisen er også stor. Du bliver ikke skuffet, hvis du skifter til Unlocator.

Erfaringsdato: 02. februar 2023

Svar fra Unlocator

Tak for din fantastiske anmeldelse! Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for nogen hjælp.

Reklame
12 anmeldelser
10. mar. 2023

Ægte ærlige selskab, der leverer en god service

Jeg har haft en konto hos Unlocator i de sidste 2 år . Det har været en god service, der altid bare fungerer i baggrunden .
Hvis du beslutter at annullere den service, det er let at opnå, er der ingen gimmicks bare et ærligt firma, der leverer en god service .
Jeg har intet andet end gode ting at sige om dette firma

Erfaringsdato: 10. marts 2023

Svar fra Unlocator

Hej, tak for den gode feedback! Fortæl os det, når du har brug for hjælp.

18. august 2022

Havde brugt det i et år uden ..

Havde brugt det i et år uden problemer. Pludselig kunne jeg ikke få adgang til et bestemt land i Europa. En anden VPN gav det samme resultat, blokeret.
Kontaktede kundesupport, og de fikseret noget. I dag ser jeg med perfekt forbindelse. Tak fordi du fikseret det og også rettidig support.

Erfaringsdato: 18. august 2022

Svar fra Unlocator

Hej der, tak fordi du forlod denne fantastiske anmeldelse. Du er velkommen til at kontakte os om eventuelle bekymringer!

28. mar. 2023

Lykkes, hvor mange VPN’er mislykkes

Jeg havde brug for en løsning for at få adgang til streamingindhold på et sted, der er notorisk vanskeligt at fjerne blokering af. Prøvede mange VPN’er, der mislykkedes. Unlocator Smart DNS arbejdede oprindeligt og stoppede derefter med at arbejde i flere måneder med et par supportanmodninger derimellem. For nylig fungerede det igen og stoppede derefter med at arbejde et par dage senere. Jeg rejste en anden støtteanmodning, men begyndte at være i tvivl om, hvorvidt en ordentlig løsning kunne findes. Sæt Unlocator til side og fandt en VPN -løsning fra en anden udbyder. I dag prøvede jeg Unlocator Smart DNS igen og blev behageligt overrasket over at finde det til at fungere. Her er et firma, der ikke opgav, selv når jeg gjorde det. Jeg har nu to arbejdsløsninger til adgang til det indhold, som jeg har brug for, og vil ikke tøve med at fornye den, der fortsætter med at arbejde for mig. Jeg håber, at Unlocator vil være den, der ledsager mig til målstregen og være en livslang ledsager til mine streamingbehov.

Erfaringsdato: 29. marts 2023

Svar fra Unlocator

Tak for din anmeldelse! Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for nogen hjælp.