Turbo VPN Review: Er det det rigtige valg for dig

Betalingsmuligheder er også desværre begrænsede, med TurbovPN kun accepterer betalinger via Google Play eller App Store. Den gode nyhed er, at dette gør det nemt at afmelde dig – bare navigere til appen i et par vandhaner. Den dårlige nyhed er, at kunder ikke er i stand til at dække omkostningerne ved et abonnement med bitcoin eller betalingsvæg.

Turbovpn anmeldelse

Turbovpn kan prale af en 4.5 Rating på Google Play Store – En imponerende bedrift, når du overvejer, at VPN er blevet gennemgået mere end fire millioner gange.

I denne gennemgang grave vi i detaljerne. Turbovpn er baseret i Singapore og Kina, og som altid med gratis VPN -tjenester er det vigtigt at se nærmere på, hvordan udbyderen genererer sine indtægter. Vi afslørede en række om indsigt – og det komplette fravær af kundesupport gør dette desto mere alarmerende. Fortsæt med at læse for at finde ud af mere. Vi forklarer, hvorfor du skal undgå denne service, i denne detaljerede turbovpn reiveww.

Vores score 2/5 priser fra $ 2.99 Gratis mulighed Tilgængelige samtidige forbindelser 5 Serverplaceringer 50 Arbejder med: Besøg Turbovpn

Pris

1 måned
12 måneder

$ 2.99 betalte $ 35.99 årligt

Turbovpn bruges primært som en gratis service, så det er let at overse det faktum, at der faktisk er en VIP -pakke, der tilbydes. Desværre er det dog ret dyrt. Kunder kan uddele $ 11.99 pr. Måned eller vælg en $ 35.99 årligt abonnement, der fungerer til omkring $ 2.99 pr. Måned.

Betalingsmuligheder er også desværre begrænsede, med TurbovPN kun accepterer betalinger via Google Play eller App Store. Den gode nyhed er, at dette gør det nemt at afmelde dig – bare navigere til appen i et par vandhaner. Den dårlige nyhed er, at kunder ikke er i stand til at dække omkostningerne ved et abonnement med bitcoin eller betalingsvæg.

Generelt vil jeg anbefale imod at betale for denne VPN – og du behøver kun at fortsætte med at læse for at finde ud af hvorfor.

Turbovpns gratis service

Turbovpn leverer en gratis VPN -service, der kan bruges uden begrænsninger. De frie omkostninger ved VPN er virkelig fremragende. Det betyder, at folk på steder, hvor websteder blokke er almindelige, kan fjerne blokeringen af ​​internettet for at genvinde adgang til nyheder eller onlinetjenester, de har brug for.

Størstedelen af ​​gratis VPN -tjenester er en farlig gamble

Selv om det er sandt, at gratis tjenester har en tendens til at være dodgy med hensyn til privatliv (mere om dette senere) – kan gratis planer være yderst nyttige for mennesker, der bor i ustabile politiske miljøer, der kræver adgang til blokerede nyheder, apps eller sociale medietjenester.

Fjern blokeret Netflix?

Som det er tilfældet med de fleste gratis VPN -tjenester, fjerner turbovpn ikke Netflix eller BBC iPlayer.

Hvis du er villig til at betale for Turbovpns premium -plan, vil du være glad for at lære, at det ikke blokerer Netflix os. Derudover er der britiske servere, der også kan fjerne blokering af BBC iPlayer.

Dog har masser af Turbovpn -brugere rapporteret problemer med disse servere. Ofte har kunderne problemer.

Funktioner

Som de fleste udbydere i disse dage tilbyder Turbovpn en gratis plan ud over det betalte VIP -abonnement. Den gratis mulighed har faktisk meget at anbefale det (ubegrænsede data, nogen?) og har vist sig især populær blandt mobile brugere takket være sin let at installere software. Det er dog værd at huske på det Du ser en masse annoncer. Turbovpn hævder, at disse annoncer er nødvendige for at levere en gratis service, der synes fair nok. Men lidt distraherende.

Hvis du vælger VIP-pakken, har du en salig ad-fri oplevelse og kan tage dit valg af en betydelig mængde servere på 50 globale lokationer. Turbovpn har massivt udvidet sit servernetværk i de senere år og tilbyder specialiserede “streaming -servere”, der er bedre til at få adgang til Netflix.

Turbovpn giver mulighed for op til 5 samtidige forbindelser med sin VIP -plan og er kompatibel med Windows, Mac, Android og iOS -enheder. Apps til Chrome -brugere og Amazon Fire TV er også påstået i værkerne.

Hastighed og ydeevne

Efter grundigt testning af hastighedsydelsen for Turbovpns gratis service via et online hastighedstestværktøj, fandt jeg, at det bremsede mine forbindelser med omkring halvdelen. Jeg testede udbyderen ved hjælp af en 50 Mbps Virgin Media Connection i Storbritannien og fandt, at VPN jordede forbindelsen med 26 Mbps.

Det er stadig en temmelig anstændig hastighed, og betyder, at VPN teoretisk er et fint valg til streaming af onlineindhold og fjernelse af YouTube -videoer, der muligvis er begrænset i dit land. Du skal også være i stand til at foretage VoIP -opkald uden ståhej.

IP -lækager

Endnu en gang brugte vi en Virgin Media IPv4 -forbindelse til test for lækager og fandt, at VPN ikke havde nogen – ingen IP -lækager eller WebRTC -lækager. Dette er gode nyheder!

Der er dog også nogle dårlige nyheder. Teststedet (iPleak.net) opdagede 61 DNS -servere i Belgien – som alle var Google DNS. Det er muligt, at VPN proxyerer disse anmodninger, hvilket ville betyde, at Google ikke ved, hvem der laver dem.

På den anden side er det også muligt, at Turbovpn ikke fuldt ud proxyser anmodningerne. Hvis dette er tilfældet, vil Google bestemt vide, hvilke websteder du besøger. En god VPN håndterer DNS-anmodninger med sine egne servere eller i det mindste proxies DNS-anmodninger, før de sender dem til en tredjepartsopløsning som Google.

Igen forsøgte jeg at kontakte Turbovpn via dens feedback -e -mail – ser som Det har ingen kundesupport – for at finde ud af, om det er at fuldføre disse DNS -anmodninger. Jeg fik dog ikke noget svar fra VPN. Så vi kan kun antage, at Google håndterer disse DNS -anmodninger.

Privatliv

Denne kinesiske VPN er registreret i Singapore, som generelt betragtes som god til privatlivets fred. Imidlertid giver dens privatlivspolitik tilladelse til at sende eventuelle data, den indsamler tilbage til servere med base i Kina. Dette er noget bekymrende, fordi den kinesiske regering er en af ​​de mest invasive jurisdiktioner i verden. Derudover skal kinesiske VPN -virksomheder have en licens med regeringen, som giver regeringen adgang til dataene på disse servere. Dette rejser alvorlige bekymringer, især for kinesiske borgere.

Det er muligt, at ved at være en Singapore -baseret VPN, behøver Turbovpn ikke at udtrække data tilbage til Kina. Det faktum, at politikken siger, at data faktisk kan overføres til kinesiske servere, er bestemt et gråt område.

Fortrolighedspolitik

Turbo VPN hævder at slette alle brugslogfiler i slutningen af ​​hver session. Dette er godt, fordi det betyder, at denne VPN sandsynligvis vil give tilstrækkelig sikkerhed til de fleste menneskers behov.

Resten af ​​fortrolighedspolitikken rejser dog nogle alarmklokker, og det er sandt, at du skal stole på, at VPN faktisk sletter logfilerne, den siger, at den ikke holder.

Privatlivspolitikken siger, at ingen personlige data (såsom IP -adresser) deles direkte med annoncører. VPN indrømmer imidlertid, at annoncører muligvis indsamler data om brugere, og at de også kan injicere cookies i din browser. Det betyder, at annoncører realistisk kunne spore, hvad du gør online og få adgang til din IP -adresse uden for selve VPN. Af denne grund må vi antage, at der sker et vist niveau af virksomhedsovervågning, når du bruger Turbovpn.

Nedenfor kan du se et skærmbillede af den slags data, som VPN logger på. Som du kan se, gemmes tidsstempler ved siden af ​​IP -adresser. Dette betyder, at det er muligt at starte et tidskorrelationsangreb på brugerne af Turbovpn. Derudover giver VPN sig tilladelse til at indsamle enorme mængder invasive data om folks enheder, lokalt netværk, ISP, reklameidentifikatorer, enhed, der identificerer numre og meget mere.

Turbovpn Privacy Policy

Det er en enorm mængde dataopbevaring, som bestemt giver Turbovpn adgang til meget flere data, end du håber. Som et resultat finder vi det ekstremt svært at anbefale Turbovpn til at betale kunder. Der er masser af VPN’er på markedet, der gemmer enten ikke-invasive forbindelseslogfiler; eller slet ingen logfiler. Med det i tankerne virker det meningsløst at betale for denne service.

På den anden side, hvis du er nogen, der ikke har råd til et premium VPN -abonnement, og du foretrækker Turbovpn, annoncører (og måske endda den kinesiske regering), for ISP og regering – Denne gratis VPN kan muligvis give dig nogle ægte fordele.

Det er dog muligt, at denne VPN faktisk ikke leverer dette privatliv.

Kryptering

Turbovpn hævder at give OpenVPN på både Android og iOS. Dette virker yderst usandsynligt, fordi langt de fleste iOS VPN -apps ikke giver OpenVPN -kryptering. Ifølge sit websted implementerer det AES-256 kryptering. Men fordi det ikke har .OVPN -filer, og det har ingen kundesupport – vi har været helt ude af stand til at verificere dette.

Vi har ikke været i stand til at finde ud af oplysninger om chiffer, håndtryk, godkendelse eller om perfekt fremadrettet hemmeligholdelse implementeres. Under omstændighederne er jeg ikke i stand til at kontrollere, om den implementerer OpenVPN -kryptering eller ej. Hvis du bruger denne VPN, vil du være helt i mørke om, hvilken sikkerhed du får.

Det betyder, at det er muligt, at denne VPN faktisk ikke krypterer dine data overhovedet, hvilket betyder, at denne VPN muligvis giver dig en falsk følelse af sikkerhed – når din internetudbyder stadig er i stand til at spore alt hvad du gør online.

Kunde service

Turbovpn -webstedet er golde af ressourcer – der er meget lidt information, ingen live chat -support og ingen måde at kontakte udbyderen direkte. I det væsentlige er webstedet en stor annonce.

Turbovpn giver en FAQ -side med poster, der forklarer installationsprocessen såvel som en række andre varme emner. Du kan læse om abonnementsoplysninger her, VPN’s privatlivspolitik, og hvordan du bruger VPN på tværs af forskellige enheder på samme tid. Desværre er der ingen guide til at fjerne blokering af indhold her.

I betragtning af at der ikke er nogen live chat-funktion, mangler et billetbaseret e-mail-system også meget! Som det er, er der i øjeblikket ingen måde at kontakte udbyderen med spørgsmål eller kommentarer.

Dette er ikke en komplet deal breaker, hvis du bruger den gratis service – du betaler trods alt ikke for det. Det er dog en anden grund til ikke at opgradere til et betalt abonnement. Jeg prøvede endda at kontakte feedback -e -mail -adressen i sin privatlivspolitik – men ingen kom tilbage til mig.

En anden detalje, der er værd at huske, er, at Turbovpn ikke tilbyder en pengene-tilbage-garanti. Når du har overdraget dine penge, kan du ikke få dem tilbage, selvom du er mindre end imponeret over tjenesten. Turbovpn tilbyder sine brugere en gratis 3-dages prøve, men du skal først betale for et abonnement.

Brugererfaring

Vi testede både iOS- og Android -versionen af ​​mobilappen og fandt ud. Det er let at downloade disse apps, og du behøver ikke at udlevere en e -mail -adresse eller andre identificerbare data.

Android

I Android -appen kan brugerne vælge mellem OpenVPN -kryptering og IPsec. Brugere kan også vælge at oprette forbindelse automatisk, så snart VPN lanceres.

Vi testede VPN -hastigheder, der er forbundet via IPsec for at se, om dette ville fremskynde mine forbindelser. De forblev identiske, hvilket er noget overraskende. Vi ville have forventet en ændring i forbindelseshastigheder med en anden krypteringsprotokol, dette får mig til at undre sig over, om det virkelig ændrer krypteringsindstillingerne.

På Android kan brugere vælge mellem de 9 servere beliggende i Storbritannien, USA (New York eller San Francisco), Canada, Indien, Singapore, Holland, Frankrig og Tyskland.

iOS

Deres iOS VPN -app kan downloades via iTunes App Store. Turbo VPN downloader hurtigt og ubesværet. Brugere skal vælge mellem enten IKEV2 -protokol (standard), OpenVPN UDP eller TCP. For at bruge app -brugerne skal være enige om fortrolighedspolitikken, men når det er gjort, er oplevelsen temmelig god. Det tjener annoncer, men jeg havde ingen erfaring med at få serveret nogen annoncer, jeg ville have mistanke om, blev serveret på grund af mine browsingvaner.

Desværre får iOS -brugere ikke nogen serverindstillinger. Brugere skal oprette forbindelse til den server, som den tildeler dem til automatisk. For mig var det en server i Tyskland noget af tiden og en server i Holland de fleste gange. Dette giver ikke folk mulighed for at fjerne blokering af specifikt indhold. Det vil dog give forbrugerne mulighed for at undslippe enhver lokal censur, de oplever.

Annoncer serveres næsten hver gang du gør noget i menuen, og disse annoncer tvinger dig til at se i omkring 5 sekunder. Vi testede hastigheder, mens vi var på iOS -appen ved hjælp af IKEV2, og begge OpenVPN -indstillinger; Som på Android fandt vi, at vi ændrede indstillingen gjorde intet til mine hastigheder.

Vi finder dette meget mistænkeligt, og det får os virkelig til at undre os over, om indstillingerne på appen bare er der til show. Hvis det er tilfældet, er det muligt, at denne VPN leverer PPTP -kryptering på hver eneste af dens indstillinger. Det faktum, at så få iOS -apps på markedet (selv ved førende VPN -udbydere) implementerer OpenVPN -kryptering forårsager enorme mængder af mistanke.

Selvfølgelig kan vi håbe, at det leverer IKEV2, hvilket ville være fremragende. Under omstændighederne må vi dog sige, at der bare ikke er nogen måde at sige med sikkerhed, at iOS- eller Android VPN -apps kan stole på til privatlivets fred for privatlivets fred.

Generelt kan vi ikke verificere sikkerheden i Turbovpns kryptering, og vil derfor anbefale, at brugere, der ønsker et sikkert VPN -look andetsteds.

Sidste tanker

Samlet set, som en gratis VPN, der fjerner indhold, er tjenesten bestemt nyttig. Annoncerne, der dukker op, ser ikke ud til at være påvirket af kundernes browservaner, heller. Hvis du graver ind i fortrolighedspolitikken, gør det imidlertid klart, at annoncører kan indsætte cookies i din browser for at indsamle data og udføre virksomhedssporing. Ikke godt.

På trods af dette fandt vi, at Turbovpn kunne få adgang til geo-begrænsede websteder og streamingtjenester uden for meget ståhej. Desværre kan det være vanskeligt at holde kontakten med en server i udlandet og endnu mere overvældende at oprette forbindelse til en server i første omgang.

Privatliv vil være den største bekymring for de fleste kunder – vi er nødt til at stille spørgsmålstegn ved den slags beskyttelse, som Turbovpn leverer. Ganske vist, VPN giver muligvis overhovedet ikke nogen beskyttelse.

Der er så mange ting ved turbovpn, der synes for gode til at være sandt – og det gør os naturligt mistænkelige. Turbovpn er måske en god mulighed for enhver, der ønsker at fjerne blokering af indhold, men mindre for alle, der er interesseret i en sikker, privat browsingoplevelse.

På Android var hastigheder lidt langsommere end iOS. IOS -brugere er dog ikke i stand til at vælge, hvor de opretter forbindelse til – så Android -brugere i sidste ende har fordelen, der.

Vi kan ikke anbefale Turbovpns betalte premium -service -Dårlige privatlivsforanstaltninger, ikke-eksisterende kundesupport, ikke-verificerbare DNS-anmodning om håndteringsprocedurer, mistænkelige krypteringsmuligheder og problemer med serveroptagelsestid gør VPN en dårlig kandidat til daglig brug. Den gratis mulighed er et mere muligt valg, men igen vil vi ikke anbefale at bruge det, hvis du er efter privatliv fra din internetudbyder. Alt i alt mener vi, at der er bedre premium og gratis tjenester tilgængelige, og brugere skal holde sig væk fra Turbovpn, hvis de værdsætter deres privatliv.

Turbo VPN Review: Er det det rigtige valg for dig?

På sin hjemmeside er Turbo VPN meget stolt af antallet af mennesker, der har downloadet sin service – en svimlende 300 millioner brugere over hele verden. Hvis du kigger rundt i Apple App Store og Google Play Store, kan du se masser af gode anmeldelser fra tilfredse brugere.

Som en kritisk forbruger i denne innovative tidsalder kan du dog tvivle på disse kendsgerninger. Lever Turbo VPN virkelig op til alle gode anmeldelser? Sætter dens popularitet til kvalitet?

Du er ved at finde alt dette ud i Vores Turbo VPN -anmeldelse! Læs indtil de sidste ord at udforske!

Indholdsfortegnelse

 • Hvad er Turbo VPN?
 • Turbo VPN -brugervenlighed
  • Design
  • Understøttede enheder
  • Brugererfaring
  • Servere og placeringer
  • Fart
  • Streaming
  • Jurisdiktion
  • Logningspolitik
  • Torrent -politik
  • Protonvpn
  • Windscribe
  • Tunnelbear

  Hvad er Turbo VPN?

  Turbo VPN er udviklet af innovativ forbindelse, der beskriver sig selv på sin hjemmeside som en ”internetstart.”Virksomheden har oprettet en række andre grundlæggende og gratis VPN’er, herunder SNAP Master VPN, VPN Proxy Master, Solo VPN Pro og VPN Proxy Master Lite.

  Direktøren for innovativ forbindelse er Danian Chen – en kinesisk iværksætter, der også er administrerende direktør for Linksure – virksomheden bag WiFi Master Key. Beskrevet som “en af ​​de mest indflydelsesrige unge ledere i Kina” af Forbes, er Chen kun opført i virksomhedsarkiveringer og har ingen offentlig tilknytning til det.

  Hvad er Turbo VPN?

  Turbo VPN er indarbejdet på 38 Beach Road #29-11 South Beach Tower, Singapore, en nation med påtrængende overvågning, regerings snooping og et rapporteret forhold til 5-Eyes-et USA-ledet efterretningsdelingsnetværk. Mere end det viser mange forskning Turbo VPN har en stærk forbindelse med det kinesiske fastland og er ganske klar til at overføre data til myndighederne der.

  Turbo VPN udtaler, at det er villig til at udlevere brugernes personlige oplysninger til juridiske myndigheder ”Hvis den er beordret af en domstol med kompetent jurisdiktion.”Så hvis privatlivets fred er din prioritet, skal du overveje nøje, før du bruger Turbo VPN.

  Turbo VPN -brugervenlighed

  Design

  Turbo VPN er muligvis et gratis VPN -firma, men det ser ikke ud eller føles sådan. Dens grænseflade er ren og intuitiv med let at navigere vinduer og knapper, der sætter alle de oplysninger, du har brug for på spidsen af ​​dine fingre.

  Den har nøjagtige statusbjælker, tilsyneladende knapper og klare ikoner for landets flag og menupunkter. Der er også et yndigt motiv gennem hele designet, som er unikt nok til at skille sig ud og gøre hele oplevelsen lys og munter.

  Understøttede enheder

  Turbo VPN er kun en mobil-VPN, der er tilgængelig på iOS- og Android-enheder. Der er ingen manuelle løsninger til nogen anden platform; Derfor skal du finde en anden udbyder, hvis du vil bruge VPN -tjenester på enhver anden enhed.

  I Turbo VPN-premium-planer kan du oprette forbindelse op til 5 enheder med alle serverplaceringer, hurtigere forbindelse, streaming-servere og ingen annoncer i appen. Desuden kan du tilmelde dig en 3-dages gratis prøve.

  Brugererfaring

  Du kan downloade og installere Turbo VPN -apps uden besvær, og der er ingen grund til at give en e -mail -adresse eller andre detaljer, da den er klar til at gå inden for et par minutter.

  iOS

  Turbo VPNs iOS -app kan downloades via iTunes App Store uden vanskeligheder. Du kan vælge din foretrukne protokol, inklusive IKEV2 (standard), OpenVPN TCP eller UDP.

  Desværre får iOS -brugere ikke nogen serverindstillinger, da de skal oprette forbindelse til den server, som den tildeler dem til automatisk. Desuden vises annoncer næsten hver gang du gør noget i menuen, og de har en tendens til at tvinge dig til at se i omkring 5 sekunder.

  Android

  I Android -appen kan du vælge mellem OpenVPN -kryptering og IPsec. Desuden kan du vælge blandt de ni servere beliggende i USA (New York eller San Francisco), Storbritannien, Holland, Canada, Singapore, Frankrig, Tyskland og Indien.

  Turbo VPN -præstation

  Servere og placeringer

  Turbo VPN har et begrænset servernetværk. Selvom det hævder at have 10.000+ servere på sin hjemmeside, er det meget usandsynligt. Selvom det var sandt, kan det være forbeholdt premium -brugere.

  Turbo VPNs servere og placeringer

  For gratis brugere derude kan de få et valg af syv lande, herunder Canada, Tyskland, Indien, Holland, Singapore, Storbritannien og USA. Kun USA har et valg på byniveau – San Francisco og New York på hver kyst.

  Asien-Stillehavet er kun repræsenteret af Singapore og Indien, og brugere i Afrika og Sydamerika vil blive skuffede over at finde ingen servere overhovedet. Hvis du primært forbinder fra disse regioner, ville du have det bedre med en udbyder som ExpressVPN. Dækker 94 lande er det bestemt at være perfekt til dig.

  Fart

  Turbo VPN siger på sit officielle websted, at det kan forbinde dig med hastigheden på en hare. Imidlertid, Turbo VPNs hastighed kan være temmelig varieret. Generelt ser det ud til, at nærliggende servere er markant hurtigere end fjerntliggende servere, kun falder lidt fra den almindelige ikke-tunnelede hastighed. I mellemtiden kan servere, der er langt væk, falde forbindelseshastigheden med halvdelen, hvilket er massivt skuffende.

  Desuden har premium-plan-serverne mindre trafik end den gratis version, så det er tydeligt, at hastighederne vil være højere på sådanne servere. Nogle gange kan brugerne have svært ved at oprette forbindelse til Turbo VPN -netværket. Årsagerne kan være høj trafikintensitet på det specifikke netværk, eller det er dit cellulære netværk, der har dårlig forbindelse.

  Kort sagt, hvis du gerne vil opleve høje hastigheder, ville du bedre være med med Turbo VPNs premium -planer eller andre VPN -udbydere.

  Streaming

  Den gode nyhed er, at Turbo VPN giver dig mulighed for at få adgang til større streamingplatforme. Imidlertid er den dårlige nyhed, at den kun er tilgængelig for Premium VIP -servere, hvilket efterlader gratis brugere høje og tørre.

  Turbo VPN -sikkerhedsfunktioner

  Turbo VPN bruger OpenVPN -protokol som standard, som er den mest almindelige protokoltype i branchen. For begyndere er protokoller de midler, der bruges til at skabe en “tunnel” mellem internettet og din browsing -enhed. Det er krypteret for at sikre, at ingen kan se din rigtige IP -adresse eller kende din faktiske placering.

  OpenVPN betragtes som en af ​​de bedste tunnelprotokoller på dette tidspunkt. Dette skyldes hovedsageligt det faktum, at det er open source, hvilket betyder, at mange udviklere har sat det til at teste for svagheder. Derudover tilbyder Turbo også IKEV2 -protokol, som er et nyt ansigt, der gradvist vinder et fod i VPN -verdenen.

  Med hensyn til kryptering bruger begge protokolletyper AES 256-bit kryptering, som også bruges af militærer og offentlige agenturer over hele verden. Der er dog lidt i vejen for validering, at disse krypteringshandlinger faktisk finder sted.

  Plus, vi var skuffede over at finde ingen kill switch -funktion i appen, en vigtig sikkerhedsfunktion, der blokerer regelmæssig internettrafik, hvis VPN -forbindelsen falder. Desuden er dine data ikke helt sikre, med Turbo VPN ikke engang opretholder sine egne DNS-servere, hvilket betyder, at din trafik dirigeres gennem tredjepartsservere, selv når du er tilsluttet VPN.

  Turbo VPN -privatliv og politikker

  Jurisdiktion

  Som nævnt ovenfor er Turbo VPN baseret på Singapore og Kina. Singapore hører til 14-Eyes Intelligence Network, som kan rejse nogle bekymringer for tilsyn fra vestlige regeringer.

  Værre er det, at Kina ikke holder privatlivets fred som en ret. I virkeligheden skal alle VPN’er i landet være regeringsmandet, så Turbo VPN kan have meget mere statsligt engagement, end du tror.

  Logningspolitik

  Du kan finde Turbo VPNs privatlivspolitik, en ekstremt kort læst i App Store. Virksomheden kalder sig selv et “no-log-netværk”, der ikke tager nogen oplysninger som tildelte IP-adresser eller browservaner.

  Den hedder imidlertid, at nogle oplysninger kun indsamles i løbet af din VPN -session for at hjælpe med at “forbedre” tjenesten. Ingen detaljer nævnes med hensyn til, hvad denne type information er. Derudover afslører et hurtigt kig på appens indstillinger, at Turbo VPN kræver adgang til din identitet, enhed, filer, medier, fotografier, blandt andet, før du kan bruge den. Hvis Turbo VPN kan få adgang til disse ting, kan det se, indsamle og dele alle oplysninger i teorien.

  Kort sagt, Turbo VPNs logningspolitik er virkelig tvivlsom.

  Torrent -politik

  Vi vil gerne understrege, at tjenesten er en kun mobil-app. I mellemtiden bruger de fleste brugere deres stationære computer eller bærbare computer til at downloade torrents i stedet for mobile enheder. Ikke desto mindre vil vi kontrollere, om denne VPN -udbyder er god til torrenting med henblik på denne gennemgang.

  Heldigvis understøtter Turbo VPN torrenting og P2P -aktivitet. Men overvej grundigt, før du bruger på grund af sin påtrængende logningspolitik og alvorlig mangel på privatlivsfunktioner. Turbo VPN siger også klart på sin FAQ -side, at brugerne ikke skal få adgang til BitTorrent, mens de er tilsluttet, eller deres konto kan blokeres.

  Turbo VPN kundesupport

  Turbo VPN hævder på sin hjemmeside for at levere sømløs døgnet rundt, men virkeligheden er en polær modsat polær.

  Turbo VPN kundesupport

  Dens online ressource nytter ikke, som inkluderer nogle meget generiske oplysninger og ikke giver nogen opsætningsvejledning eller fejlfindingstips. Turbo VPNs app består af en FAQ -side, men den er meget grundlæggende og kan ikke løse de fleste problemer.

  Hvis du klikker på “F” -symbolet på webstedet, bliver du omdirigeret til virksomhedens Facebook -side, hvor du kan finde deres e -mail -adresse. Men mange brugere rapporterede, at selv når de prøvede at kontakte via e -mail, fik de intet svar.

  Turbo VPN -prisplaner

  Turbo VPN er en gratis service finansieret gennem annoncer, men der er også en betalt mulighed med nogle mere avancerede funktioner. Dette inkluderer evnen til at få adgang til VIP -servere og streaming -websteder, for eksempel.

  Her er hvad en turbo VPN koster dig:

  • 1-ugers plan: $ 9.99/ uge
  • 1-måneders plan: $ 11.99/ måned
  • 1-årig plan: $ 2.99/ måned (faktureret $ 35.88 pr. År)

  Turbo tilbyder en tre-dages gratis prøve, hvilket er fantastisk at teste farvande. Men du skal huske at annullere retssagen; Ellers trækker de automatisk midlerne fra din konto.

  Fordi tjenesten kun er tilgængelig via Google Play Store og Apple App Store, er den eneste betalingsmetode, du har, debet/ kreditkort, der er tilsluttet dine Google- eller Apple -konti. Der er ingen måde at betale gennem PayPal, cryptocurrency, forudbetalte kort eller kontanter.

  Fordele og ulemper ved at bruge Turbo VPN

  Fordele:

  • Tilbyder top-of-the-line-protokoller og kryptering
  • Ingen lækager detekteret
  • Arbejder med streamingsteder på VIP -servere
  • Tillader torrenting

  Ulemper:

  • Tvivlsom loggingspolitik
  • Problematisk jurisdiktion
  • Begrænset enhedssupport (kun på mobile enheder)
  • Begrænset servernetværk
  • Ingen avancerede sikkerhedsfunktioner
  • Dårlig kundesupport

  Alternativer til Turbo VPN

  Protonvpn

  Antag, at du leder efter et Turbo VPN -alternativ, der giver dig ubegrænsede data, et anstændigt antal servere over hele verden og god hastighed. I dette tilfælde er protonvpn vores top anbefaling.

  Hvad gør protonvpn unik?

  • Protonvpn har hovedkontor i Schweiz, hvilket betyder, at du er beskyttet af de stærke privatlivslove.
  • Det er meget let at downloade og installere protonvpn
  • Det kan fjerne blokering af streamingsteder
  • Dens sikre kerneservere giver et ekstra krypteringslag
  • Det accepterer cryptocurrency og kontante betalinger

  Windscribe

  Windscribe er et andet fremragende alternativ til Turbo VPN, der tilbyder fremragende funktioner. Mens der er en cap på 10 GB data hver måned, er det ganske rimeligt, da du kan få adgang. Husk dog, at du i modsætning til Turbo VPN skal oprette en konto på Windscribe for at bruge dens gratis service.

  Hvad gør Windscribe unikt?

  • Windscribe giver mulighed for ubegrænsede enheder til en licens til en licens
  • Det tilbyder også en gratis version
  • Dens privatlivspolitik er gennemsigtig

  Tunnelbear

  TunnelBear er primært en premium VPN, men det tilbyder et gratis niveau med 500 MB databegrænsning om en måned. Vi ved, at databegrænsen er relativt lav i sammenligning med Turbo VPNs ubegrænsede datatilladelse. Du kan dog få top-notch-funktioner på TunnelBear, som ikke findes på Turbo VPN.

  Hvad gør TunnelBear unik?

  • TunnelBear har en streng politik uden logging
  • Ingen lækager detekteret
  • Det tilbyder avancerede sikkerhedsfunktioner
  • Dens kundesupport er lydhør og grundig
  • Du kan også bruge dens gratis plan med fremragende funktion

  Bundlinjen

  I et nøddeskal ville Turbo VPN ikke være vores første valg.

  Vi kan overse det relativt begrænsede antal servervalg og enhedsstøtte med Turbo VPN, men vi har reelle bekymringer over dens privatlivspolitik.

  Manglen på avancerede sikkerhedsfunktioner og logningspolitik gør det svært at anbefale denne VPN til enhver, der er fjernt bekymret for deres privatliv. Der er så mange bedre premium VPN’er derude, som vi gerne vil anbefale dem i stedet. Så hold dig opdateret med vores blog for mere information!

  Billedbeskrivelse

  Haley er en indholdsskaber hos MagePlaza. Når hun ikke arbejder, bruger hun tid på rejseeventyr, bøger og madsmagning. Som vokser op, vil hun læse, lære og opleve flere ting for at tilpasse sig til denne stadigt skiftende verden.