TunnelBear VPN Priser og planomkostninger

Contents

Mange VPN’er kan kun fjerne blokering af Netflix -originaler; TunnelBear omgår disse begrænsninger

TunnelBear Review 2023 – Gratis plan, men er det godt og sikkert?

TunnelBear er en nybegyndervenlig VPN, der tilbyder en begrænset gratis version. Den bruger industristandard sikkerhedsfunktioner og har en uafhængigt revideret politik uden logs. Men er det nok til at konkurrere med nogle af de bedste VPN’er, der er tilgængelige i dag?

Jeg testede grundigt tunnelbear For at finde ud af, hvor hurtigt det er, og hvor godt det er for at fjerne blokering af indhold. Jeg prøvede alle dens apps og sikkerhedsfunktioner og kontrollerede, om det fungerer til spil og torrenting.

Efter omfattende tests, Jeg kan bekræfte, at TunnelBear er en god VPN med stort potentiale. Det er ligetil at bruge, fungerer med de fleste streamingtjenester og leverer imponerende hastigheder over korte afstande. Det har også en gratis plan, der inkluderer 2 GB data. Det har dog ikke live chat support eller en pengene-tilbage-garanti.

Kort til tiden? Her er mine centrale fund

Fordele

 • Fremragende hastigheder. Tunnelbear reducerede mine hastigheder med mindre end 5% på nærliggende servere. Se mine detaljerede testresultater her.
 • Gode ​​fjernelse af evner. Jeg kunne få adgang til næsten enhver streamingtjeneste, jeg testede. Find ud af, hvilke platforme TunnelBear der arbejder med her.
 • Brugervenlig grænseflade. VPN er fantastisk til begyndere med sit bjørnetema design og ukomplicerede apps. Lær, hvor let det er at downloade TunnelBear her.
 • Strenge politik uden logs. TunnelBear har en uafhængigt revideret politik uden loger og deler ikke dine data med nogen. Læs resultaterne af dets uafhængige revisioner her.
 • Anstændig gratis version. TunnelBears gratis version leveres med de samme sikkerhedsfunktioner som premium -niveau. Find ud af, hvor sikker tunnelbear er her.
 • Ubegrænsede enhedsforbindelser. Du kan bruge TunnelBear (både gratis og betalt) på et ubegrænset antal enheder på samme tid. Se hvilke enheder TunnelBear understøtter her.

Ulemper

 • Nr. 24/7 live chat support. Du kan kun kontakte TunnelBear ved at udfylde en webformular, der fjerner det venlige billede. Se hvor hurtigt støtte svarede på mine anmodninger her.
 • Ingen standard pengene-tilbage-garanti. TunnelBear udsteder kun tilbagebetaling fra sag til sag. Find ud af, hvad der skete, da jeg bad om refusion her.

TunnelBear VPN -funktioner – 2023 -opdatering

9.0

&#x1f4b8 Pris 3.33 USD/måned
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 5000+
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Canada
&#x1f6e0 Support 24/7 live chat
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Streaming – Arbejder med de fleste streamingtjenester

9.6

TunnelBears premiumversion fjerner det meste af de streamingtjenester, jeg testede. Jeg kunne også nemt streame i HD takket være dets hurtige hastigheder. VPN virkede ikke med mange streamingplatforme i fortiden, men det er forbedret dramatisk. Selvom det ikke fjerner så mange biblioteker som ExpressVPN eller leverer streamingoptimerede servere som Cyberghost og PIA, er det stadig et solidt valg til streaming.

Skærmbillede af en fejlmeddelelse på Amazon Prime -video, mens du prøver at streame med TunnelBear

Med kun 2 GB data, kan du ikke se en fuld film

Mens den gratis plan ikke fungerer med Amazon Prime -video, fik jeg adgang til Netflix med en gratis konto. Gratis VPN’er fungerer normalt ikke med streamingtjenester, så dette overraskede mig ikke. Derudover skal du se Prime Video i den bedste videokvalitet bruger over 6 GB i timen, så du ville løbe tør for data på kun 20 minutter.

Ublokeret: Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Hulu, RTL+, ESPN, BBC iPlayer, Showtime, Discovery Plus og Peacock TV

Jeg fjernede fuld Netflix -biblioteker med TunnelBears premium -version. Jeg kunne fjerne blokering af Netflix os og Netflix Frankrig. Desværre fungerer VPN ikke med Netflix på alle sine servere. Jeg blev blokeret for at få adgang til biblioteker fra Japan, Australien, Tyskland og Storbritannien.

Skærmbillede af Netflix -afspiller -streamingekstraktion 2, mens den er tilsluttet TunnelBear

Mange VPN’er kan kun fjerne blokering af Netflix -originaler; TunnelBear omgår disse begrænsninger

Jeg var også glad for at se det Premium -servere kan fjerne blokering af Amazon Prime -video. Det er en af ​​de hårdeste tjenester at få adgang til, så det er klart TunnelBear har virkelig forbedret sine blokerende evner.

Streaming Pulp Fiction på Amazon Prime -video, mens du er forbundet til TunnelBear

Jeg så Pulp Fiction i den højeste kvalitet, mens jeg var forbundet med Los Angeles

Den store streamingkvalitet, jeg fik på hver platform, imponerede mig også. Med hver service, jeg så, indlæste videoer næsten øjeblikkeligt i den bedste kvalitet. Jeg har aldrig været nødt til at beskæftige mig med buffering. Dette var også sandt med Disney+. Mens jeg blev blokeret på Washington D.C. Server I min første test kunne jeg få adgang til den med masser af andre servere.

Skærmbillede af Disney+ Player Streaming Aladdin, mens den er tilsluttet TunnelBear

Jeg kunne også se Disney+ med servere fra Norge, Storbritannien og USA

De fleste andre streamingtjenester, jeg testede, arbejde med TunnelBear. jeg så Gå hårdt eller gå hjem på BBC iPlayer, mens du er forbundet til TunnelBears britiske server. Jeg fik også adgang til alle 4, ITV -hub og Hulu.

Blokeret af: Skytv og Sky Sports

De eneste platforme, jeg ikke kunne få adgang til, var Sky TV og Sky Sports. Desværre vil du ikke være i stand til at se Penny frygtelig På Sky TV eller jubel for dit foretrukne Premier League -hold på Sky Sports. Hvis du ønsker at få adgang til platforme i landet, skal du få en af ​​de bedste VPN’er, vi testede for Storbritannien. Ellers er TunnelBear et solidt valg til streaming.

Hastighed – Fremragende hastigheder på nærliggende servere

9.8

TunnelBear har gode hastigheder på lokale servere, men det er ikke så hurtigt på fjerne. Det er ikke usædvanligt, at dine hastigheder falder, når du bruger en VPN, da din forbindelse dirigeres gennem VPN -servere og krypteres.

Når jeg analyserer hastighedstestene, er jeg opmærksom på følgende:

 • Ping/latenstid. Dette måler, hvor hurtigt dine data rejser. Det er meget vigtigt under spil, fordi en høj ping resulterer i forsinkelse.
 • Download hastighed. Dette måler den tid, du har brug for for at downloade filer og oplysninger fra internettet. Det er vigtigt for ting som streaming eller indlæsning af websteder.
 • Upload hastighed. Dette måler, hvor lang tid det tager at sende filer fra din enhed til et andet sted – inklusive meddelelser, billeder og videofiler.

Vi tester alle VPN’er fra den samme britiske placering og forbindelse med den hurtigste protokol (Wireguard i dette tilfælde). For at sikre, at resultaterne er fair, kører vi omkring 10 test pr. Server.

Graf, der viser TunnelBear VPN -hastigheder på forskellige servere

Det reducerede mine hastigheder med 5% på nærliggende servere og 50% på fjerne

For at få den hurtigste forbindelse kan du bruge den hurtigste tunnelfunktion. Det forbinder dig til den bedste server til din placering. Det, der overraskede mig, var, at de gratis og betalte versioner har lignende hastigheder. Nu hvor den gratis plan er steget fra 500 MB til 2 GB data, kan du bruge TunnelBears gratis version til at streame korte videoer uden buffering.

Skærmbillede af OOKLA -hastighedstest med og uden tunnelbear

Mit værste resultat var et hastighedsfald på 53% på en server i Japan

Tidligere var denne VPNs dårlige hastigheder en af ​​dens største ulemper. Imidlertid, TunnelBear har foretaget nogle betydelige forbedringer på dette område. Det er en af ​​de hurtigste VPN’er, vi har testet på nærliggende servere. Dens langdistancehastigheder er heller ikke dårlige på de fleste servere. Jeg kunne let se det blive en af ​​de hurtigste VPN’er.

Gaming – godt til spil på lokale servere

8.0

Med pinghastigheder under 25 ms på alle servere i Europa er TunnelBear fremragende til spil. Jeg spillede CS: Gå på disse nærliggende servere uden engang at bemærke, at jeg var forbundet med en VPN. Brug af den “hurtigste” indstilling fra servermenuen gav mig de bedste hastigheder.

Skærmbillede af at spille CS: Gå med TunnelBear VPN

Min pinghastighed gik fra 7ms til 8ms på den nærmeste server, hvilket er imponerende

Desværre er pinghastighederne på fjerne servere ikke så gode. Min ping var over 230 på servere i Australien og Japan, hvilket gør det umuligt at spille ethvert konkurrencedygtigt spil. Det er dog ret almindeligt. Jeg har ikke fundet nogen VPN’er, der giver dig gode ping -resultater i disse afstande, så TunnelBear er super imponerende på dette område. Der er heller ingen mulighed for at installere TunnelBear på en router eller spilkonsol, så Du kan kun bruge det til spil på din pc.

Servernetværk – 5.000 servere i 47 lande

9.8

TunnelBear tilbyder et anstændigt netværk. Serverne er spredt over hele verden, men de fleste er i Europa og Nordamerika (Canada, USA og Mexico). For eksempel er der kun servere i 3 lande i Afrika. Du får også adgang til flere placeringer på byniveau i USA og Canada, men kun med premium-planen. Den gratis version giver dig mulighed for at få adgang til alle de tilgængelige lande med den betalte plan, som jeg virkelig satte pris på, da det ikke er meget almindeligt.

Skærmbillede af tunnelbear

Dette betyder, at du ikke kan vælge en server, der er tættest på dig for at få de bedste hastigheder

Alle dens servere er fysisk placeret i deres respektive lande, så der er ikke nogen virtuelle servere. TunnelBear ejer også alle sine servere, hvilket er godt til privatlivets fred Fordi der ikke er nogen tredjepartsinddragelse.

Sikkerhed – solid sikkerhed, men få yderligere funktioner

9.6

Selvom det ikke har så mange funktioner som de øverste VPN’er, TunnelBear er helt sikker at bruge. Det bestod alle mine lækketest, hvilket gjorde det til et godt valg for alle nye for VPN’er, der ønsker en problemfri service.

Skærmbillede af en lækketest udført på iPleak.net, mens du er tilsluttet TunnelBear

Disse tests har aldrig detekteret nogen IP, DNS eller WebRTC lækager på servere over hele verden

Jeg kan også godt lide det Det tilbyder en gratis annonceblokker som en krombrowserforlængelse. Dette er dog ikke teknisk en del af VPN (du downloader det separat).

Kryptering og protokoller

Som de fleste premium VPN’er bruger TunnelBear AES-256 krypteringsniveauet. Det er de samme teknologiske regeringer, der bruger til at kryptere deres filer, hvilket gør VPN meget sikker. Du er beskyttet med kryptering af militær kvalitet På både sine gratis og betalte versioner.

TunnelBear bruger også de sikreste tilgængelige sikkerhedsprotokoller. VPN -protokoller kan beskrives som et sæt regler, der bruges til sikkert at forbinde dig til en VPN -server. TunnelBear vælger automatisk en protokol til dig, men du kan også vælge. Dette er dine muligheder:

 • OpenVpn. Den brancheførende open source-protokol, der i øjeblikket betragtes som den sikreste VPN-tunnel. Det er den eneste protokol, der fungerer med Ghostbear, TunnelBears tilsløringsfunktion, der hjælper dig med at omgå VPN -blokke og hårde firewalls.
 • IKEV2. Dette er en af ​​de mest populære sikkerhedsprotokoller, og det leveres med en auto-forbindelsesfunktion. Det er meget nyttigt på mobile enheder, da det automatisk kan genoptage din VPN -forbindelse, når du skifter mellem netværk.
 • Wireguard. Dette er en nyere protokol, der giver den bedste balance mellem hastighed og sikkerhed.

Desværre tilbyder TunnelBear ikke de samme protokoller på tværs af alle platforme:

Auto OpenVpn IKEV2 Wireguard
Windows
Mac
iOS
Android

Imidlertid, Jeg værdsætter, at TunnelBear tilbyder OpenVPN til alle enheder, Da det er den sikreste protokol og min topvalg for sikkerhed. VPN kører også alle sine servere gennem sine egne private DNS for ekstra sikkerhed.

VigilantBear Kill Switch

TunnelBear’s VigilantBear Kill Switch stopper din internettrafik, hvis VPN pludselig kobles fra. For eksempel, når du skifter servere eller din enhed går i dvaletilstand, kan du muligvis blive frakoblet. Så for at forhindre datalækager anbefaler jeg at tænde for VigilantBear i appens forbindelsesindstillinger.

Kill -kontakten er tilgængelig på Windows, Mac og Android, men ikke på iOS. Mens det er almindeligt, at VPN’er har færre funktioner på iOS, er der et par udbydere, der tilbyder dræbskontakter til det operativsystem. Det er en af ​​de vigtigste sikkerhedsfunktioner, så jeg anbefaler at tjekke denne liste over de bedste VPN’er til iOS, hvis en iPhone er din hovedenhed.

TCP -tilsidesættelse

TCP -tilsidesættelsestilstand er nyttig, hvis din forbindelse er ustabil efter at have forbindelse til VPN. Funktionen er kun tilgængelig for Windows og MacOS, og det fungerer ved at tvinge TunnelBear til at bruge TCP -protokollen i stedet for UDP (versioner af OpenVPN). TCP -protokollen er lidt langsommere, men mere pålidelig – den kontrollerer hvert stykke data for konsistens, før de passerer det igennem. UDP -protokollen er hurtigere, men den udfører ikke disse kontroller.

Ghostbear

Ghostbear gør det lettere at omgå VPN -firewalls. Ved at aktivere Ghostbear kan du få dine krypterede data til at se mere ud som almindelig trafik, så du er mindre tilbøjelig til at blive blokeret. Funktionen kan kun aktiveres, hvis du bruger OpenVPN -protokollen, og den er ikke tilgængelig på iOS.

Krypteret klient Hej (ECH)

Den krypterede klient hej hjælper dig med at nå TunnelBear -webstedet på begrænsede netværk. Dette er en opdateret version af sin krypterede servernavn Indikator (ENI) -funktion (som den stadig også bruger). Grundlæggende kan nogle lande muligvis bruge blokering på DNS-niveau for at forhindre dig i at få adgang til TunnelBears websted. Ech bruger kryptering til at hjælpe dig med at undgå disse blokke. Det understøttes i øjeblikket kun på Android -enheder, men en version til Windows arbejdes på.

SplitBear

Denne funktion er kun tilgængelig for mobile enheder og Det giver dig mulighed for at vælge de apps, du vil udelukke fra din TunnelBear -forbindelse. Det har yderligere muligheder for iOS – du kan også vælge websteder og underdomæner, du vil få adgang til med din rigtige IP -adresse. Dette kan være nyttigt til streaming af dit lokale Netflix -bibliotek, mens resten af ​​din telefontrafik forbliver beskyttet.

Privatliv – gemmer ikke eller deler brugsdata

8.0

TunnelBear er en privat VPN. Det logger kun den mindste mængde data, der kræves til at køre tjenesten, og det deler ikke disse oplysninger med nogen. Jeg elsker også, hvor enkel og gennemsigtig dens privatlivspolitik er.

Skærmbillede af tunnelbear

Jeg kan godt lide den tunnelbear lader dig vide, hvorfor det har brug for disse data for at køre VPN

Du kan anmode om adgang til dine personlige data, og du kan bede TunnelBear om at slette dem. VPN offentliggør også en gennemsigtighedsrapport, der lader dig vide, at den aldrig har givet andres oplysninger, selv når det er blevet anmodet om

Opbevarer tunnelbear logfiler? Ingen

VPN logger ikke din browserhistorik, IP -adresse eller forbindelsestidsstempler. Imidlertid logger næsten alle VPN’er nogle tekniske data, og TunnelBear gør også. For eksempel logger det din e -mail -adresse og betalingsoplysninger, da det kræves for at oprette din konto og aktivere dit abonnement. Jeg håber, det giver dig mulighed for at betale med cryptocurrency i fremtiden, så du kan betale anonymt.

Det gemmer også din OS -version, TunnelBear -appversionen, du bruger, hvis du har været aktiv denne måned (1 eller 0), og hvor meget data du har brugt om en måned. Operationelle begivenheder som at oprette en konto, foretage en betaling eller opgradering er også logget. Dette gør det muligt at opdage, at du er en Tunnelbear -bruger, men Ingen kan se, hvad du laver, mens du er forbundet til dens servere.

Var tunnelbear revideret? Ja

Ja, TunnelBear er blevet revideret 6 gange. Alle dens revisioner blev udført af Cure53, et velrenommeret tysk cybersikkerhedsfirma. Disse VPN offentliggør disse årlige rapporter på sit websted og bruger dem til at forbedre dens sikkerheds- og privatlivspraksis.

Mens der ikke var nogen alvorlige sårbarheder afsløret i tidligere rapporter, var den seneste revision i 2022 mere grundig. Dette gjorde det muligt for Cure54 at identificere nogle problemer, der ikke var blevet opdaget før. Heldigvis, Tunnelbear løste enhver sårbarhed, der blev fundet i sin seneste revision.

Baseret i Canada

Med sit hovedkvarter i Toronto, Canada, er TunnelBear underlagt 5 Eyes -aftalen. Det betyder, at virksomheden ikke kun er forpligtet til at udlevere dine data til myndighederne, hvis de anmodes om, men også at disse data derefter vil være tilgængelige for alle de 5 øjne lande. Dette inkluderer Canada, USA, Storbritannien, Australien og New Zealand.

Derudover er virksomheden købt af det amerikanske antivirussoftwarefirma McAfee, hvilket betyder, at TunnelBear også er underlagt amerikanske love. Dette er dog ikke en enorm aftale på grund af TunnelBears fremragende privatlivspolitik. Det gemmer ikke nogen identificerbare oplysninger, så det kan ikke dele noget, der vil kompromittere dit online privatliv

Fungerer tunnelbear i Kina? Usikker

Tilgængeligheden af ​​tunnelbear i Kina forbliver usikker. Når de undersøgte med en kundesupportagent, var deres svar noget tvetydig. Mens TunnelBears Ghostbear -funktion specifikt er designet til at omgå geoblokke, er det beklageligt, at Jeg kan ikke med sikkerhed bekræfte dens effektivitet i Kina.

Skærmbillede af et svar fra Tunnelbear kundesupport vedrørende brug af VPN i Kina

Jeg spurgte også om Iran, Rusland og Tyrkiet, men fik ikke et konkret svar

Kina blokerer konstant nye VPN’er, og VPN’er arbejder altid på at vedtage nye teknologier for at undgå disse blokke. Imidlertid går den kinesiske regering sjældent efter enkeltpersoner til brug af VPN’er. Vi kondonerer ikke nogen ulovlige aktiviteter, så vi anbefaler at læse op om lovene i uanset hvilken region i verden du er i øjeblikket i. Hvis du beslutter at bruge en VPN i landet, kan du tjekke denne liste over udbydere, der i øjeblikket arbejder i Kina.

Torrenting – sikkert og hurtigt på alle servere

8.2

Du kan torrent på alle tunnelbear -servere. For at få de bedste downloadhastigheder foreslår jeg at oprette forbindelse til nærliggende servere med den hurtigste serverfunktion. VPN har en streng og revideret politik uden logs og sikkerhedsfunktioner i høj kvalitet, så der er ingen grund til at bekymre dig om din sikkerhed, mens du torrenter.

Jeg havde ingen problemer med at downloade Night of the Living Dead mens jeg er forbundet til min hurtigste server. Jeg kan normalt afslutte denne 1.62 GB -fil på 20 minutter, og den tog kun 25, mens den var tilsluttet TunnelBear, hvilket er et fantastisk resultat.

Kundeservice rådgiver, at for at opnå de bedste P2P -hastigheder, skal man bruge servere beliggende i Canada, USA, Storbritannien, Rumænien, Holland, Tyskland eller Sverige. Selvom handlingen med torrenting er lovligt, er det ikke at downloade ophavsretligt beskyttet materiale. For at forblive inden for lovens grænser anbefaler jeg at begrænse dine downloads til filer, der er i det offentlige rum.

Installation og apps

9.0

TunnelBear er let at installere og bruge. Plus, hele sit websted og alle dens apps er fyldt med yndig bjørne ordspil. VPN har ikke mange komplicerede funktioner, hvilket gør det til et godt valg for begyndere. Dog dækker det stadig alle de væsentlige ting.

Skærmbillede af tunnelbear

Jeg kan godt lide, at det kan minimeres til bare en skift af skift og servervalg

Den gratis app ser den samme ud som premiumversionen. Den eneste forskel er, at det viser, hvor meget gratis data du har tilbage, som jeg værdsætter. Jeg er blevet fanget overraskende at løbe tør for data med andre VPN’er, der ikke tilbyder denne fantastiske funktion.

Opsætning og installation

Du kan installere TunnelBear på et par sekunder. Jeg klikkede på Get TunnelBear på VPNs websted og valgte derefter den gratis version. Det begyndte automatisk at downloade den relevante app til mit operativsystem.

Skærmbillede af tunnelbear

For mobile enheder finder jeg det lettere at downloade apps fra den relevante butik

Da jeg var færdig med at teste den gratis app og købte et abonnement, behøvede jeg ikke at gøre noget andet. Min app blev automatisk opdateret til premium -versionen, og jeg kunne bruge alle de ekstra funktioner, der følger med den betalte plan.

Enhedskompatibilitet

TunnelBear er kompatibel med de mest populære operativsystemer. Det har oprindelige apps til Windows, Mac, iOS og Android samt browserudvidelser til Chrome og Firefox. Da TunnelBear er konkurrencedygtig med de øverste VPN’er, forventede jeg, at det i det mindste støtter routere. Desværre gør det ikke. Oven i det er jeg også lidt frustreret over, at der ikke er nogen nem måde at forbinde smarte tv’er på, streaming -enheder (som Rokus) eller spilkonsoller.

Desktop – Apps til Windows og Mac, og begrænset Linux -support

TunnelBears desktop-apps er enkle og brugervenlige. Der er små forskelle. For eksempel kan du ikke skifte mellem protokoller på Mac.

Alt andet er det samme. Medmindre du vælger en bestemt placering, VPN forbinder dig automatisk til den hurtigste server. Du kan vælge en anden server fra rullemenuen eller klikke på det land, du vil have direkte på hovedskærmens kort.

Du kan få adgang til alle yderligere indstillinger ved at klikke på COG -ikonet. Fanen Generelt indeholder enkle muligheder som lancering ved opstart og meddelelser. Yderligere sikkerhedsmuligheder kan findes under fanen Forbindelse. Jeg kan også godt lide, at der er spørgsmålstegn ved siden af ​​hver funktion, der linker dig til hjælpsomme artikler Fra Tunnelbear -stedet.

samlet set, TunnelBear tilbyder solide desktop -apps til begyndere. Den eneste ulempe er, at der ikke er nogen Linux -indfødt app, men du kan installere den manuelt. Hvis du leder efter en brugervenlig mulighed for Linux, anbefaler jeg at få en VPN med en native Linux-app i stedet.

Android og iPhone (iOS)

Mobilapps ligner desktops, men har færre indstillinger. Som med de fleste VPN’er er iOS -appen især begrænset. I modsætning til Android -appen inkluderer den ikke en dræbskontakt eller tilsløring. Android -appen har ikke TCP -tilsidesættelse (tilgængelig på Windows og Mac), men leveres med delt tunneling. Tidligere blev dens bjørnelyde automatisk aktiveret på mobile apps. Jeg er glad for, at dette nu er slukket som standard, fordi det kan være lidt skurrende at høre et uventet brøl, når du opretter forbindelse.

Browserudvidelser til Chrome og Firefox

TunnelBears browserudvidelser er meget enkle. Du kan kun vælge servere og oprette forbindelse eller afbryde forbindelsen. Der er ingen yderligere sikkerhedsindstillinger. For at forblive fuldt beskyttet anbefaler jeg at undgå browserudvidelser og installere apps, der kan beskytte hele din enhed og ikke kun din browsertrafik.

Samtidige enhedsforbindelser

TunnelBear giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dens servere på et ubegrænset antal enheder samtidigt. Dette er fantastisk, da de fleste premium VPN’er kun kan bruges på op til 5 enheder på samme tid. Hvis du vil dele dit abonnement med andre, men ikke føler dig godt tilpas med at afsløre din konto logininfo, kan du få en holdplan. Alle brugere får stadig ubegrænsede enhedsforbindelser.

TunnelBear VPN Priser og planomkostninger

TunnelBear - Produkthovedbillede

TunnelBear -logo - Produktlogo

Når det kom til TunnelBears abonnementsmuligheder, havde vi tre at vælge imellem, hvoraf to er designet til enkeltpersoner, og hvoraf den ene er designet til teams, sandsynligvis som en del af en virksomhed. Da vi ønskede at teste TunnelBear til personlig brug, gik vi med den ubegrænsede plan, så vi ikke ville have det loft på databrug, men den gratis mulighed gjorde heller ikke ondt.

Planlæg omkostninger

Tunnelbear planer Månedlige omkostninger
Gratis $ 0.00
Ubegrænset $ 3.33
Hold $ 5.75/bruger

Gratis abonnement

TunnelBear er en af ​​de bedste gratis VPN’er, som vi har testet, på trods af dens begrænsninger; Planen giver kun mulighed for 500 MB data, så det er en god måde at teste den ud, før du køber VPN. Den gratis plan har den samme mængde enheder, du kan bruge med VPN, som er fem. Den eneste anden forskel fra den betalte plan, bortset fra databegrænsen, er kundesupport; Med vores betalte abonnement blev vores kundesupportanmodninger først besvaret. Ellers er tjenesterne nøjagtigt de samme!

Vidste du: TunnelBears gratis abonnement har en levetid på 500 MB data, der oversættes til 21 timers surfing på nettet eller ser fem episoder af tv på din telefon. 1

For virksomheder

TunnelBear tilbyder også et abonnement, teams, der fungerer godt til kommerciel brug, så længe din virksomhed har to eller flere brugere. Igen har forretningsplanen ubegrænsede data og fem tilsluttede enheder pr. Bruger, men den kaster også en dedikeret kontoadministrator ind og sætter al fakturering og styring på et praktisk sted.

Forretningsplanen koster $ 5.75 pr. Bruger pr. Måned, lidt mere end den personlige plan, der koster $ 3.33 månedligt. Det, du virkelig betaler for, er bekvemmelighed; Bekvemmeligheden ved kontoadministratoren, hvis du har spørgsmål, plus bekvemmeligheden ved ikke at skulle holde styr på flere VPN -konti.

Prismæssigt falder TunnelBear langt under branchens gennemsnit, med personlige abonnementer, der koster $ 0 til $ 3.33 om måneden. De har ikke nedsat årlige planer, men med priserne så lavt synes de ikke nødvendige; Plus, vi elskede den fleksibilitet i månedens abonnement. Oven i det lader TunnelBear holdene prøve sin service i syv dage, helt gratis. Ingen klager her!

Rabatter

TunnelBears priser er allerede lave, men der er et par måder at gøre dem endnu lavere på, hvis du er studerende eller en del af en non-profit organisation, der beskytter internettet mod censur. Lad os gå i detaljer.

Studerende

Hvis du er i skole og en del af Student Beans-netværket, 2, som er gratis, kan du få 70 procent rabat på et to-årigt abonnement på TunnelBear, som ikke ville sætte et loft på data. Vi kunne ikke se nøjagtigt, hvad denne prisfastsættelse ville være, da vi ikke er i skolen og derfor ikke kan tilmelde sig studerende bønner, men i betragtning af TunnelBears allerede overkommelige priser, vi er sikre på, at dette er en dejlig dag for studerende, der don ‘Jeg vil betale fuld pris for en VPN.

Non-profit mod internetcensur

Der er mange grunde til, at nogen ville downloade en VPN som TunnelBear i første omgang, som vi lærte i vores årlige VPN -brugsforskning; Faktisk arbejder otte procent af VPN -brugere inden for journalistik, forskning, varslere eller aktivisme og ønsker at skjule deres aktiviteter for deres internetudbydere. Derudover ønsker ni procent af mennesker at omgå begrænsninger, hvad enten de er fra et universitet, skole eller kontor, mens yderligere ni procent ønsker at omgå regeringens webcensur specifikt. Sammenfattende er VPN’er et værktøj til at kæmpe mod internetcensur af enhver art, og det er virkelig vigtigt for TunnelBears mission.

Bemærk: Lande som Kina, Indonesien, Iran, Saudi -Arabien, Syrien, De Forenede Arabiske Emirater og Yemen Censor Online Politisk indhold, 3 Så VPN’er er en fantastisk måde at omgå disse filtre og få adgang til hele internettet i disse lande.

Hvis du er en del af en organisation, der hjælper journalister eller menneskerettighedsaktivister med at bekæmpe internetcensur, kan du få dit team gratis årlige abonnementer til TunnelBear. Organisationer som Open Technology Fund, Interne og AccessNow er en del af dette program, og TunnelBear er altid på udkig efter nye NGO -partnere.

Mere sikkerhed.org -anbefalinger

Tjek flere af vores foretrukne VPN’er.

Redaktørens vurdering:

9.7 /10

Redaktørens vurdering:

9.5 /10

Redaktørens vurdering:

9.4 /10

Hvad vi kunne lide

Priser til side, vi kunne virkelig godt lide TunnelBear, efter at vi testede det af flere grunde:

Tunnelbear VPN Kill Switch

 • Kill switch: WiFi på vores kontor kan være plettet, men da det gik ud en morgen, sørgede TunnelBear for, at vores webbrowsere også gjorde det, og holdt vores trafik sikkert og beskyttet.
 • Torrenting: Selv med tunnelbear fast tændt, tændte vi torrent -tv og film uden at bekymre os om at komme i problemer (ikke at vi selvfølgelig gjorde noget ulovligt)).
 • Stærk kryptering: Vi følte os i sikkerhed ved at vide, at vores webtrafik var krypteret med militær kvalitet, 256-bit kryptering.
 • Dynamiske IP -adresser: Hver gang vi tilsluttede os til TunnelBear, fik vi en ny IP -adresse. Det er som en ny forklædning, hver gang vi gik ud af huset, hvilket gjorde os sværere at blive sporet.
 • Gratis mulighed: Selvom der er en 500 MB-datagrænse, er TunnelBears gratis mulighed en risikofri prøve, som vi havde det sjovt at drage fordel af.
 • Fair prisfastsættelse: Selv den betalte abonnementsmulighed gjorde ikke meget skade på vores tegnebøger på kun $ 3.33 om måneden.
 • Fleksible kontrakter: TunnelBear fik os ikke til at forpligte os til længere end en måned, hvilket er godt for os, da vi er engagement-fober, når det kommer til teknologi.
 • Ubegrænsede data: Den betalte plan lod os bruge så mange data, som vi ville, mens vi var forbundet til TunnelBear, hvilket lader os fri til at streame, surfe og shoppe online uden at bekymre os om en grænse.
 • Ubegrænsede serverafbrydere: Vi sprang også på så mange servere, som vi kunne lide, som kom godt med, da vi rejste i Filippinerne og Polen.

Mere digital sikkerhed fra TunnelBear

TunnelBear stopper ikke med deres VPN. De har også to andre tjenester til rådighed, en adgangskodeadministrator og en sporingsblokker. Mens vi heller ikke testede for os selv, leverede vi nogle grundlæggende oplysninger om disse tjenester nedenfor.

Husk

Vi er enorme fans af internettet, men hvad vi ikke er enorme fans af er at huske titusinder af brugernavne og adgangskoder. Men hvis vi brugte den samme adgangskode til hver konto, ville det ikke være godt til vores digitale sikkerhed, hvorfor vi elsker adgangskodestyrere. Adgangskodeadministratorer gemmer alle vores brugernavne og adgangskoder i et krypteret hvælv; De sørger for, at alle vores adgangskoder er lange, komplicerede og unikke for hver konto, og de genererer nye adgangskoder til os, når vi har brug for dem.

Tunnelbear -appen

TunnelBear’s overtagelse af adgangskodeadministratoren kaldes Remembear. Med erindring, i stedet for at indtaste adgangskoder, kunne vi enten bruge en adgangskode,. Remembear er tilgængelig på Androids, iOS -enheder, Windows og Mac -computere; Der er også browserudvidelser til Chrome og Firefox, mens husket er installeret automatisk på Mac Safari -appen. Remembear kommer med en gratis 30-dages prøve. Derefter skal du betale for en plan på et eller to år, men priserne er temmelig rimelige.

Term længde i årevis Månedlige omkostninger Samlet beløb, der er faktureret Opsparing
1 $ 3 $ 36 $ 0
2 $ 2.50 $ 60 $ 12

Mens vi ønsker, at de tilbød en månedlig plan, er disse priser super lave sammenlignet med andre adgangskodestyrere på markedet.

Tunnelbear Chrome Blocker

TunnelBear tilbyder også en gratis Chrome -udvidelse, der blokerer for annoncesporing og cookies. Mens browsing ikke er anonym, da vores internetudbyder stadig kunne se de websteder, vi har besøgt, og vores private IP -adresse, kan blokeringen være god for nogen, der ønsker lidt mere privatliv uden at downloade en hel VPN. Hej, privatliv er et spektrum!

Brug for hjælp?

Lad os indse det: Vi har alle brug for hjælp nogle gange, hvad enten det er med en kærlighedsinteresse eller med at forbinde til en VPN. Hvis det er sidstnævnte, kan TunnelBear hjælpe. Deres websted indeholder en hjælpesektion med en masse artikler om opsætning af din konto, betaler for den og fejlfinding af problemer. Hvis disse artikler ikke er nok, kan du kontakte support ved at logge ind på din konto og e -maile support direkte. En anden mulighed er at bruge den live chat på deres hjemmeside, selvom du vil tale med en bot fra Zendesk, som ikke er ideel. TunnelBear tilbyder ikke en telefonlinje, men desværre er dette tilfældet for de fleste moderne VPN -virksomheder.

Tunnelbear kundesupport

TunnelBear: Bag kulisserne

Medstiftere Daniel Kaldor og Ryan Duchok startede Tunnelbear i 2011; Syv år senere købte softwaregiganten McAfee den. På det tidspunkt havde VPN -selskabet over 22 millioner kunder over hele verden. To år senere er TunnelBear stadig baseret i Toronto, Canada, med servere i 22 lande.

Forkert os ikke; Vi elsker Toronto (og vi er enorme Drake -fans til at starte). Men fordi Canadas del af de fem øjne internationale overvågningsallianser, ønsker vi, at det var baseret et andet sted. En del af medlemskabet betyder, at TunnelBear kunne tvinges til at udlevere kundedata til den føderale regering. Selvom virksomheden ikke logger vores webtrafik eller IP -adresser, når vi opretter forbindelse til deres service, logger de visse kontodata såsom:

 • Email adresse
 • Twitter (valgfrit)
 • Betalingsudløbsdato
 • Operativsystemversion
 • App version
 • Om vi ​​var aktive hver måned eller ej
 • Samlede data, der bruges hver måned
 • Enhedstype
 • IP -adresse på betalingstidspunktet (som kunne være på den samme enhed, som vi tilmeldte os til TunnelBear på).

Dette er bestemt lidt flere data end absolut nødvendigt, da det blotte minimum ville være vores betalingsoplysninger og e -mail. Så hvis du vil være så privat som muligt, kan TunnelBears Toronto -hovedkvarter og logningspolitikken fjerne det fra at være en udfordrer.

Betalingsmetoder accepteret

For at betale for TunnelBear brugte vi et mastercard, selvom de også accepterer:

Tunnelbear -betalingsmuligheder

 • Mastercard
 • Visum
 • American Express
 • Bitcoin

Hvilke enheder kan jeg bruge med tunnelbear?

TunnelBear har apps til iPhones, iPads, Macs, Androids og Windows -enheder. De har også browserudvidelser til opera, Firefox og Chrome. Men hvis du har en Linux -enhed eller ønsker at kryptere din webtrafik direkte fra din router, er TunnelBear muligvis ikke den bedste VPN for dig.

Annullering af tunnelbear

Når det kommer til at annullere TunnelBear, er virksomheden lidt mindre sød end honning, hvilket giver mening i betragtning af deres gratis og månedlige muligheder. Grundlæggende, når vi først betalte for TunnelBear, kunne vi ikke gå tilbage og annullere det for en refusion; Det ville dog forhindre, at betalingen tilbagevenden.

Se hvordan TunnelBear måler sig i branchen

For et nærmere kig på, hvordan TunnelBear fungerer, sammenlignede vi det med andre populære VPN’er.

 • Tunnelbear vs. Nordvpn
 • Tunnelbear vs. Expressvpn

Konklusion

TunnelBears prisfastsættelse er rigtig, fra helt fri til kun $ 5.95 pr. Bruger om måneden med forretningsplaner og $ 3.33 om måneden med personlige planer. For at lære mere skal du læse vores TunnelBear Review, hvor vi går dybt ind i vores testproces og i INS og OUTS af VPN -appen.

Ofte stillede spørgsmål til tunnelbear

TunnelBear har en gratis abonnementsmulighed, men den er begrænset til 500 MB data. Ud over det koster personlige abonnementer $ 3.33 om måneden, mens forretningsabonnementer koster $ 5.75 pr. Bruger pr. Måned.

TunnelBear er generelt sikker; De logger ikke vores webaktivitet eller IP -adresse, når vi logger på, men da virksomheden er baseret i Canada, kunne de blive tvunget til at udlevere kundedata til den føderale regering.

TunnelBear er gratis i op til 500 MB data, men for ubegrænsede data er omkostningerne $ 3.33 om måneden til personlig brug eller $ 5.75 pr. Bruger pr. Måned til individuel brug.

TunnelBear er ikke god for Netflix, da Netflix har blokeret mange af sine servere. TunnelBear tillader dog torrenting, som kunne bruges som et alternativ til Netflix.