Er tunnelbear sikkert

TunnelBear VPN -gennemgang

TunnelBears finurlige gode udseende strækker sig til sin MACOS VPN -applikation. Til denne test brugte vi en MacBook Pro, der kørte MacOS Ventura.

TunnelBear VPN Review [Reddit Review]

Jeg er temmelig erfaren med VPN’er, har brugt dem i den bedste del af 5 år nu til at streame og torrent. Jeg har prøvet de fleste af dem – nogle er virkelig gode, nogle er grusomt dårlige.

Problemet er, at en masse folk på Reddit stadig synes at være opmærksom på at skubbe de skøre ned på folks hals. Hvorfor har jeg ingen idé. Men for at hjælpe dig med at komme ud, besluttede jeg at skrive en hurtig tunnelbear VPN -anmeldelse.

*Spoiler Advarsel – Det er forfærdeligt. Men her går vi alligevel ..

Tunnelbear hastighed?

Langsom. Meget værre end andre VPN’er, jeg har brugt.

Logfiler?

Netflix?

Tunnelbear -omkostninger?

Kun $ 5 pr. Måned. 10/10 om prisfastsættelse.

Velrenommeret?

Ja. Har været i 8 år og grundlagt af et par dudes, der plejede at arbejde på Microsoft. Kan ikke argumentere på denne front.

Er tunnelbear sikkert?

Ja. De bruger AES-256-kryptering, som er hænderne ned blandt de bedste i branchen (alle de øverste VPN’er bruger dette).

Gratis forsøg?

Faktisk er der en helt gratis version, der tilbydes, men du får kun 500 MB båndbredde pr. Måned. Det vil gøre for nogle mennesker, men hvis du vil have torrent eller stream? Se andre steder.

Kill switch?

Let at bruge?

P2P?

Til sidst bruger jeg altid denne artikel til reference, og hvis en VPN ikke er opført i top 3, er det ikke værd at gider: https: // torrentfreak.com/anonym-vpn-service-provider-review-2015-150228/

Overordnet dom om denne TunnelBear VPN -gennemgang

TunnelBear er virkelig billig, men simpelthen ikke værd at besværet.

PS Jeg elsker faktisk navnet TunnelBear. Bare en skam, som tjenesten er gennemsnitlig i bedste fald

TunnelBear VPN -gennemgang

Siden min start i 2008 har jeg dækket en lang række emner fra rummissioner til faxtjenesteanmeldelser. Hos PCMAG har meget af mit arbejde været fokuseret på sikkerheds- og privatlivstjenester samt et videospil eller to. Jeg skriver også de lejlighedsvise sikkerhedskolonner med fokus på at gøre informationssikkerhed praktisk for normale mennesker. Jeg hjalp med at organisere Ziff Davis Creators Guild Union og fungerer i øjeblikket som sin enhedsstol.

Sikkerhedsanalytiker
Min erfaring

Som PCMAG -sikkerhedsanalytiker rapporterer jeg om sikkerhedsløsninger såsom adgangskodestyrere og forældrekontrolsoftware samt privatlivets fred som VPN’er. Hver uge sender jeg sikkerhedswatch -nyhedsbrevet fyldt med online sikkerhedsnyheder og tip til at holde dig og din familie sikker på Internettet.

Opdateret 22. september 2023
https: // www.PCMAG.com/anmeldelser/tunnelbear-vpn

TunnelBear VPN -logo

(Kredit: TunnelBear VPN)

Bundlinjen

Glem komplicerede apps og rodet grafik, og lad den søde-men-magtfulde tunnelbear VPN forsvare din webtrafik. Det er let at bruge og beskytter hele din husstand med kun en konto.

Pr. Måned starter ved $ 9.99
$ 120 for tre-årig Plan TunnelBear VPN
$ 359.64 Spar $ 239.64
$ 120 for 3-årig Plan TunnelBear VPN
$ 359.64 Spar $ 239.64
$ 4.99 pr. Måned 1 årsplan
Spar 67% 3-årig plan for $ 120 TunnelBear VPN
Flere priser

PCMAG -redaktører vælger og gennemgår produkter uafhængigt. Hvis du køber gennem tilknyttede links, kan vi tjene provisioner, som hjælper med at støtte vores test.

Fordele

  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • Fremragende privatlivspolitikker
  • Årlige uafhængige revisioner
  • Venlig, tilgængelig design (med bjørne!)

Ulemper

  • Ingen multi-hop-forbindelser
  • Opdel tunneling, der ikke er tilgængelig på alle platforme
  • Databegrænsning på gratis abonnement

TunnelBear VPN -specifikationer

På internettet ved ingen, at du er en hund – eller en bjørn. Det plejede at være tilfældet, alligevel. I disse dage ved annoncører, virksomheder og regeringer meget om dig. Brug af en VPN gør det sværere for spioner, din internetudbyder og annoncører at spore dig online. Blandt de bedste VPN’er, vi har testet, er TunnelBear VPN, en overraskende finurlig app, der brister med design charme. Mere vigtigt er det, at det har en enestående holdning til gennemsigtighed og forbrugernes privatliv, og dens vedtagelse af ubegrænset samtidige forbindelser gør det endnu mere attraktivt. Det er især velegnet til førstegangs VPN-abonnenter, der tjener det til en PCMAG-redaktørers valgpris.

Hvor meget koster TunnelBear VPN?

TunnelBear VPN er en af ​​de få udbydere, vi har gennemgået, der tilbyder en virkelig gratis VPN -service. Imidlertid begrænser det gratis abonnementsniveau dig kun 500 MB data pr. Måned. Du kan tjene flere data ved at tweete om virksomheden, der hæver din grænse til 1.5 GB i en måned. Du kan gentage denne proces hver måned for at modtage bonusen. TunnelBear VPN tilbyder yderligere gratis båndbredde til brugere i lande med undertrykkende internetpolitikker. Generelt foretrækker vi Proton VPNs gratis tilbud, fordi det ikke lægger nogen begrænsninger for data. Imidlertid begrænser denne service dig til kun et par serverplaceringer, mens TunnelBear VPN lader gratis abonnenter bruge hele servernetværket.

Vores eksperter har testet 17 produkter i VPN -kategorien i år

Siden 1982 har PCMAG testet og bedømt tusinder af produkter, der hjælper dig med at tage bedre købsbeslutninger. Se hvordan vi tester.

Hvordan en VPN fungerer

Hvis du beslutter at betale for TunnelBear VPN, rammer det ikke din tegnebog for hårdt. En ubegrænset plan koster $ 9.99 pr. Måned – Bare en krone og et nikkel over $ 9.84 pr. Måned gennemsnit for en VPN, vi har testet. TunnelBear VPN har også langsigtede abonnementer: en årlig plan, der koster $ 59.88, som er mindre end de gennemsnitlige $ 66.28 om året blandt VPN’er, vi har testet, og en treårig plan, der kører $ 120. Du kan stadig få en fremragende VPN til mindre end tunnelbear VPN. Redaktørers valgvinder Mullvad VPN koster for eksempel kun 5 euro pr. Måned ($ 5.40 fra denne skrivning).

Selvom besparelserne af et langsigtet abonnement lokker, anbefaler vi stærkt at starte med virksomhedens gratis eller månedlige planer, så du kan teste TunnelBear VPN i dit eget hjem for at sikre, at det fungerer for dig.

Lignende produkter

Proton VPN

Fremragende

Nordvpn

Surfshark VPN

Cyberghost VPN

Expressvpn

Privat internetadgang VPN

Fremragende

Mullvad vpn

IVPN

Mozilla VPN

Du kan købe et TunnelBear VPN -abonnement med et større kreditkort. Et par andre VPN -tjenester tilbyder flere anonyme betalingsmuligheder. Mullvad VPN og IVPN, begge redaktørens valgvindere, accepterer betalinger kontant. TunnelBear VPN -websted siger Det accepterer krukker af honning, men at bruge denne betalingsmetode kan være en udfordring i praksis.

Hvad får du for dine penge med TunnelBear VPN?

TunnelBear VPNs nylige ændring af dens abonnementsstruktur ændrer dramatisk dens værdiproposition. Nu placerer Tunnelbear VPN ingen grænse for samtidige forbindelser sammenlignet med et gennemsnit på kun fem forbindelser, som vi har set i hele branchen. Dette betyder, at familier eller personer med adskillige enheder kan beskytte alt med en enkelt konto. Det slutter sig til en voksende kader af VPN’er, der har forladt forbindelsesgrænser, herunder Atlas VPN, Avira Phantom VPN, IPVanish VPN, privat internetadgang VPN og redaktørens valgvinder Surfshark VPN.

(Redaktørens note: IPVanish VPN ejes af Ziff Davis, PCMAGs moderselskab.)

(Kredit: TunnelBear VPN)

På trods af denne forbedring er TunnelBear VPNs største ulempe ikke ændret – tjenesten tilbyder ikke meget ud over VPN -beskyttelse. Redaktørers valgvindere IVPN, Mullvad VPN, Nordvpn og Proton VPN er blandt de få VPN’er, der tilbyder multi-hop-forbindelser, der bruger en anden VPN-server til ekstra sikkerhed. Et par tilskudspresseknapadgang til det gratis tor anonymiseringsnetværk. Tunnelbear VPN har hverken funktion.

Tjenesten inkluderer også delt tunneling, som giver dig mulighed for at udpege, hvilken trafik der skal passere gennem VPN eller omgå VPN. Dette understøttes i øjeblikket kun på Android, iOS og MacOS.

En funktion TunnelBear VPN tilbyder er tilsløret forbindelser, en funktion, som virksomheden kalder Ghostbear. Når det er aktiveret, forklarer denne VPN -trafik som HTTPS -trafik, hvilket gør det mere sandsynligt at snige sig forbi restriktiv censur. Andre VPN -tjenester leverer lignende tilsløring, men mærker det anderledes. Bemærk, at denne funktion kun fungerer, når du bruger VPN -protokoller end Wireguard.

Nogle VPN’er har udvidet deres anvendelsesområde ud over at sikre webtrafik. Nordvpn og Surfshark VPN tilbyder nu antivirusfunktioner (selvom vi heller ikke var alt for imponeret over). Et Proton VPN -abonnement giver alle abonnenter adgang til virksomhedens krypterede e -mail og cloud -lagringstjeneste. På samme tid begynder etablerede antivirusfirmaer at tilføje deres egne VPN -produkter til massive produktsuiter. På sin side tilbyder TunnelBear VPN kun en gratis, fristående tracker -blokkering til Chrome -browseren.

VPN’er gør et godt stykke arbejde med at holde din online aktivitet privat, selv fra din internetudbyder, men der er mange avancerede måder at spore dine bevægelser online. En VPN vil også gøre dyrebart lidt for at beskytte dig mod phishing og malware. Vi anbefaler stærkt, at alle aktiverer multi-faktor-godkendelse, hvor det er muligt, bruger antivirus-software og opretter unikke adgangskoder med en adgangskodeadministrator.

Hvilke VPN -protokoller tilbyder TunnelBear VPN?

Tunnelbear sikrer din forbindelse med OpenVPN -protokollen på Android, iOS, MACOS og Windows. IKEV2 er også tilgængelig for iOS- og Windows -klienter. Vi har længe foretrukket OpenVPN, fordi det er open source og kan skures for potentielle sårbarheder.

TunnelBear VPN støtter nu Wireguard-den open source arving, der er åbenbar til OpenVPN-i dens iOS, MACOS og Windows Apps, og vi får at vide, at støtte snart kommer til Android.

(Kredit: TunnelBear VPN)

TunnelBear VPNs servere og serverplaceringer

TunnelBear VPN har servere i 47 lande. Det er nogensinde så lidt under det gennemsnit, vi har set på tværs af de produkter, vi gennemgår. Denne samling dækker de væsentlige placeringer og er udvidet til at omfatte mere af Sydamerika og Afrika – to kontinenter, der ofte ignoreres af andre VPN -virksomheder. Tunnelbear VPN har stadig kun en begrænset tilstedeværelse i regioner med undertrykkende internetpolitikker, mangler servere i Rusland, Tyrkiet eller Vietnam, for eksempel. TunnelBear flyttede også sine servere ud af Hong Kong og Ukraine.

Mange VPN -virksomheder bruger virtuelle servere, enkelt hardware -servere, der spiller vært for flere virtuelle servere. Nogle servere kan også konfigureres til at vises som om de er i et andet land – hvad vi kalder virtuelle placeringer. Det er heller ikke iboende problematisk, men vi kan godt lide at se virksomheder være gennemsigtige om deres anvendelse.

(Kredit: TunnelBear VPN)

En repræsentant fortæller os, at virksomheden ikke bruger virtuelle placeringer. Hvis du bruger TunnelBear VPN, er dine data nøjagtigt, hvor de skal være. Virksomheden fortalte os, at det bruger en blanding af fysiske og skybaserede servere. Det ejer heller ikke sin serverinfrastruktur, som ikke er usædvanlig. En virksomhedsrepræsentant fortalte os, at TunnelBear VPN bygger og bestemmelser sine servere, og at tredjepartsudbydere ikke har adgang til serverkode eller data.

Vi fik at vide af en Tunnelbear VPN -repræsentant, at virksomheden har taget skridt til at begrænse skaden, som et vellykket angreb på sin serverinfrastruktur kan forårsage. Serverne indeholder ingen identificerbare brugeroplysninger, og drevene er krypteret. Nogle virksomheder, inklusive Nordvpn og Surfshark VPN, kører nu deres servere på RAM-kun indstillinger, som ikke skriver nogen data til disken.

Dit privatliv med TunnelBear VPN

Ud over sine magtfulde bjørne er Tunnelbear VPNs største styrke dens holdning til privatlivets fred. Det har en af ​​de bedste privatlivspolitikker, vi har set, forklarer detaljeret og med almindeligt sprog nøjagtigt, hvilke data det indsamler, og hvorfor. Det inkluderer også diskussionsafsnit, hvor virksomheden forklarer, hvordan det ankom til en bestemt beslutning. Andre VPN -virksomheder skal være opmærksom på denne tilgang.

Virksomheden siger, at det ikke vil videregive, sælge eller handle med personlige oplysninger med tredjepartsfirmaer. Derudover bekræftede en virksomhedsrepræsentant TunnelBear VPNs eneste indtægtskilde er abonnementer – ikke data mining eller annoncering. Virksomheden siger, at det ikke indsamler oplysninger om brugernes webaktivitet eller butik, der stammer fra IP -adresser, tidsstempler eller DNS -forespørgsler. Virksomheden er afhængig af et kontosystem, så det kræver nogle personlige oplysninger. Mullvad VPNs usædvanlige system bruger ikke konti og kræver næsten ingen brugeroplysninger, som vi værdsætter.

For gratis abonnenter registrerer TunnelBear VPN den samlede båndbredde for at håndhæve dens datatæt. Dette nulstilles til nul i slutningen af ​​hver måned.

(Kredit: TunnelBear VPN)

Virksomheden er baseret i Toronto, Canada og indarbejdet i Delaware. I 2018 blev virksomheden købt af Antivirus Developer McAfee. Canada og USA har ikke obligatoriske love om opbevaring af data. Virksomheden siger, at det har juridiske teams til at svare på juridiske anmodninger om data, men “vi har ingen oplysninger, der kan forbinde kunder til brug, så vi er ikke i stand til at give retshåndhævelse noget ikke i vores privatlivspolitik.”Vi har fået at vide, at den mest information, virksomheden kan give, er, om en bestemt e -mail -adresse blev brugt til at åbne en konto. Det er fremragende.

Virksomheden udsendte en robust gennemsigtighedsrapport for 2020 i 2021, som bekræftede, at den ikke havde givet oplysninger til retshåndhævelse ud over at bekræfte, at en person havde en konto hos virksomheden. Vi vil gerne se, at virksomheden snart udsteder en ny rapport. Tunnelbear VPN opretholder ikke en Warrant Canary – et værktøj, der er beregnet til at advare om retshåndhævelsesforanstaltninger, hvor målet er forbudt at afsløre handlingen. Kun et par VPN’er opretholder garantier.

Derudover har TunnelBear VPN den bemærkelsesværdige sondring af at have afsluttet ikke kun en, men fem uafhængige revisioner og offentliggjort resultaterne af disse revisioner. Det er fremragende, og vi er glade for at se, at TunnelBear VPN er forpligtet til en årlig offentlig gennemgangsproces. En virksomhedsrepræsentant beskrev disse revisioner til os som “sikkerhedsrevisioner af hele vores stak, der inkluderer vores backend -servere, vores VPN -servere og VPN -klienter.”Flere virksomheder skal have denne investeringsgrad i gennemsigtighed.

Hands on med TunnelBear VPN til Windows

Vi testede Windows -klienten på en Intel Nuc 11 (Nuc11phki7c, ‘Phantom Canyon’) desktop, der kører den nyeste version af Windows 11. TunnelBear VPN tilbyder også browser-plug-ins til Chrome, Firefox og Opera, der fungerer som fuldmagter (adskilt fra VPN’er) til at omdirigere din trafik gennem en Tunnelbear VPN-server.

Tunnelbear VPN -appen er en af ​​de mest charmerende VPN -oplevelser derude. En nylig opdatering strømlinede grænsefladen, og appen er snappere og mere lydhør. Heldigvis er det stadig sød og farverig uden nogensinde at være forbibjørning eller cloying. For eksempel, når du opretter forbindelse til en VPN -server, vises en anmeldelse med en bjørn med en hatrepræsentant for dette land. Udsøgt. TunnelBear VPN har allerede et vindende design, så disse justeringer omkring kanterne hjælper med at holde det frisk.

(Kredit: TunnelBear VPN)

Appen er bygget omkring et centralt kort over verden, der viser virksomhedens serverplaceringer, vist som Mario-esque rør. Vælg den ønskede placering fra menuen ovenfor, eller klik på kortet for at tænde beskyttelse på, og du behandles med en overraskende glat animation af en bjørneunneling væk fra din nuværende placering og dukker op fra et rør på dit valgte sted. Alle TunnelBear VPN -apps bruger det samme design, så du får en velkendt oplevelse, uanset hvor du går med TunnelBear VPN.

At skifte VPN vælger automatisk, hvad appen synes er den bedste serverplacering. At klikke på dropdown -boksen til højre afslører den fulde liste over indstillinger. En nylig opdatering giver dig mulighed for at vælge byer i USA og Canada. Det er et godt træk, men vi vil gerne se TunnelBear VPN finde en dygtig og enkel måde at lade kunderne vælge specifikke servere.

Tunnelbear VPN-appen inkluderer nogle nyttige yderligere funktioner, såsom betroede netværk, som er en hvidliste af Wi-Fi-netværk, du har tillid til. Et andet vigtigt værktøj er VigilantBear, der fungerer som en dræbskontakt og forhindrer data i at glide igennem, når du bliver koblet fra VPN. Ligesom Ghostbear er VigilantBear uforenelig med Wireguard.

(Kredit: TunnelBear VPN)

En ny tilføjelse, som vi er især glade for at se, er en indstillingsmulighed for at vælge en VPN -protokol manuelt. Standard er Wireguard, og de fleste mennesker behøver aldrig at ændre det, men det er stadig godt at se og et tegn på, at TunnelBear VPN prøver nye ideer.

Når vi tester VPN’er, kontrollerer vi for at bekræfte vores IP -adresseændringer, og navnet på vores internetudbyder er skjult. Vi bruger også DNS ​​-lækage -testen for at se, om DNS -oplysninger er, ja, lækker. Tunnelbear VPN bestod let alle disse tests, men vi kontrollerede kun en server. Andre servere kunne blive forkert konfigureret.

I vores test var vi i stand til at streame Netflix-indhold, mens vi var forbundet til en amerikansk-baseret server. Det var sandt, hvornår vi Testet tjenesten, men din kilometertal kan variere – som altid er tilfældet, når du prøver at bruge en VPN med Netflix.

TunnelBear VPN Speed ​​Test Results

Uanset hvilken VPN du vælger, vil du sandsynligvis se et fald i download- og uploadhastigheder og en stigning i latenstid. For at få en fornemmelse af denne påvirkning kører vi en række tests med og uden hver VPN ved hjælp af OOKLA Speed ​​Test Tool Tool. Vi sammenligner derefter disse tal for at finde en procentvis ændring. Vi har en hel funktion om, hvordan vi tester VPN’er, så læs den for mere om vores metodologi og grænserne for vores test.

(Redaktørens note: Ookla ejes af Ziff Davis, PCMAGs moderselskab.)

I vores seneste runde med hastighedstestning gik TunnelBear VPN ikke så godt, som det tidligere gjorde. Vi fandt ud af, at det bremsede download og uploadede resultater med 42.6% og 63.Henholdsvis 3%. Tunnelbear VPN øgede latenstid med 48.9% i vores test. Ingen af ​​disse resultater var bedre end medianen i hver kategori.

Du kan se, hvordan TunnelBear VPN sammenligner i nedenstående diagram.

Hastighederne er en flerårig bekymring for forbrugerne, men vi afskrækker nogen fra at bruge hastighedsresultater alene som benchmark for at vælge en VPN -tjeneste. Resultaterne afhænger af tid og sted og er ikke næsten lige så vigtige som en VPN’s funktioner eller den samlede værdi. Husk også, at den præstation, du oplever, sandsynligvis vil afvige fra vores.

Hands on med TunnelBear VPN til macOS

TunnelBears finurlige gode udseende strækker sig til sin MACOS VPN -applikation. Til denne test brugte vi en MacBook Pro, der kørte MacOS Ventura.

TunnelBears app til macOS inkluderer en liste over lande, hvor servere er placeret, samt et kort, der viser alle serverplaceringer. Appen inkluderer også webstedsniveau split tunneling, der kaldes SplitBear. Ved test kunne denne funktion ikke fungere, da forsøg på at skifte den kun nulstille serverforbindelsen uden at give mig mulighed for at tilføje websteder til serveren BlockList. En anden funktion er VigilantBear, den auto-genforbindelse mulighed, der er til stede i alle andre versioner af appen.

(Kredit: TunnelBear VPN)

Vi besøgte Dnsleaktest.com og kørte en udvidet test for at se, om TunnelBear VPN lækkede vores sande IP -adresse eller DNS -anmodninger. Vores test, der er forbundet til en server i Slough, UK, viste ingen lækager.

For at afgøre, om en tilfældig VPN -serverforbindelse er hurtig nok til videostreaming, så vi en YouTube -video om svampens oprindelse, mens vi er forbundet til en TunnelBear -server i Canada. Vi oplevede ikke nogen buffering eller andre videoafbrydelser, mens vi så videoen. Vi besøgte også Twitch.TV og så en musiker spille et live sæt for sine seere. Strømmen startede øjeblikkeligt, og den havde ikke nogen forbindelsesproblemer i hele varigheden af ​​vores 10-minutters visningsoplevelse.

Hænderne med TunnelBear VPN til iPhone

TunnelBear VPNs iPhone -app er sød og let at bruge. Til denne test brugte vi en iPhone XS, der kørte iOS 16.5.1.

Den farverige brugergrænseflade til TunnelBears iPhone VPN -app har et interaktivt kort befolket med animerede tunnelbjørne, og du kan bruge den til at vælge din VPN -serverplacering. I modsætning til Proton VPN, tillader TunnelBear VPN dig ikke at vælge individuelle servere. I stedet tilbyder det en liste over lande, hvor servere er placeret. Hvis du vil bruge en server i USA eller Canada, kan du vælge mellem specifikke byer. En hvid knap i bunden af ​​appvinduet angiver, om enheden er tilsluttet en VPN. Tryk bare på skiften for at tænde og slukke for VPN.

(Kredit: TunnelBear)

Som med Mullvad VPNs iPhone -app, er TunnelBear VPNs funktionsliste også kort og sød på iPhone. Appen mangler en kill switch, app-niveau split tunneling eller avancerede netværksindstillinger. Der er dog to funktioner i note. Den første er SplitBear, som giver dig mulighed for at gennemse udvalgte websteder, uden at din trafik dirigeres gennem VPN. Den anden er VigilantBear, der lyder ædel, men det er bare en auto-genforbindelse.

Andre funktioner inkluderer bjørnelyde, som er bjørne-lignende lydeffekter, der spiller, når du opretter forbindelse eller afbryder forbindelsen fra en VPN-server, og et udvalg af søde og farverige appikoner.

Vi besøgte Dnsleaktest.com og kørte en udvidet test for at se, om TunnelBear VPN lækkede vores rigtige IP -adresse eller DNS -anmodninger. Der blev ikke fundet lækager under test af en server i Washington, DC.

Mens vi var forbundet til en TunnelBear VPN -server, så vi en PBS eons -video om udviklingen af ​​den menneskelige diæt på YouTube om udviklingen af ​​den menneskelige diæt uden pauser eller afbrydelser på grund af en ustabil eller langsom forbindelse. For at teste live streaming -kapaciteterne så vi en streamer -spille gennem Diablo IV. Strømmen indlæste øjeblikkeligt, og vi så ingen spring eller buffering.

Hands on med Tunnelbear VPN til Android

TunnelBears VPN -app til Android tilbyder lige så meget brugervenlighed og sjovt design som iOS -versionen, men med en nyttig forskel: Brugere på Android får adgang til split tunneling. Vi testede med en Samsung Galaxy A71 5G Running Android 13.

TunnelBears muntre og søde brugergrænseflade har et interaktivt kort, der er hjemsted for en animeret bjørn, hvis eneste formål er at vise dig placeringen af ​​din VPN -server. Ligesom iOS -appen tilbyder TunnelBear VPNs Android -app en liste over lande, hvor servere er placeret, men du kan vælge mellem en liste over byer, når du vælger fra Canada eller US Server -lister.

(Kredit: TunnelBear VPN)

En skift i bunden af ​​appvinduet angiver, om enheden er tilsluttet en VPN. Android-appen mangler en kill switch, men tilbyder app-niveau split tunneling, som er fraværende i iOS-versionen. VigilantBear er indstillingen Auto-Reconnect, og Ghostbear får din VPN-forbindelse til at vises som almindelig internettrafik, når VPN-aktivitet er blokeret. Selvfølgelig kan vi ikke glemme at nævne de elskelige bjørnelydeindstillinger i menuen Indstillinger – Roars, der spiller, hver gang du opretter forbindelse eller afbrydes fra en VPN -server.

Vi besøgte Dnsleaktest.com og kørte en udvidet test for at se, om TunnelBear VPN lækkede vores rigtige IP -adresse eller DNS -anmodninger. Vi fandt ingen lækager, mens vi testede en server i Slough, UK. Vi tilsluttede også en server i Grækenland, åbnede YouTube -appen og så en video af en mand, der grimaser, mens han indtog flere kasser med kyllingebud, der er belagt med ekstremt varm sauce. Selv når showet blev afbrudt af annoncer for BetterHelps mentale sundhedsydelser mellem smertefulde bid, forblev VPN -forbindelsen stabil uden afbrydelser. Mens vi var forbundet til den samme server i Grækenland, så vi en Twitch Streamer spille Mario Kart 8 Deluxe. Strømmen startede straks og stammede ikke eller lagde i hele synsperioden.

Hands on med TunnelBear VPN til Chrome OS

TunnelBear fortsætter sin kørsel som den sødeste VPN -service på markedet med sin Chromeos -applikation. For at se ud over den visuelle appel og se, hvor godt den fungerer på Googles operativsystem, testede vi det på en Dell Chromebook 3100.

I modsætning til Android- og iOS -apps, inkluderer TunnelBears app til Chromeos ikke en liste over lande, hvor servere er placeret. Du kan indtaste et landnavn i en søgefanen i fanen Forbindelsen, men vi foretrækker en dropdown -liste over lande.

Chromeos-appen inkluderer app-niveau split tunneling, der kaldes SplitBear. Bemærk, at iOS -versionen mangler dette særlige værktøj (og bjørn). Andre tilbudte funktioner er VigilantBear, Auto-Reconnect-indstillingen og Ghostbear, der får din VPN-forbindelse til at vises som almindelig internettrafik i tilfælde, hvor VPN-aktivitet er blokeret.

Vi besøgte Dnsleaktest.com og kørte en udvidet test for at se, om TunnelBear VPN lækkede vores rigtige IP -adresse eller DNS -anmodninger. Vi fandt ingen lækager, mens vi testede en server i Athen, Grækenland.

At se YouTube -videoer og Twitch -streams for at afgøre, om en tilfældig VPN -serverforbindelse er hurtig nok til at gøre de ting, som de fleste mennesker gør online, er normalt vores foretrukne del af VPN -test. Desværre var TunnelBears VPN -forbindelse i Spanien ikke hurtig nok til at indlæse YouTube.com eller rykk.TV ved hjælp af Google Chrome Browser. Forbindelsen var også for langsom til at indlæse YouTube -appen på vores Chromebook. Nogle VPN -servere kan dog være hurtigere end andre. For at se, om andre TunnelBear VPN -servere var brugbare, forbandt vi til en server i Portugal, og vi var i stand til at se videoer og live streams uden afbrydelser.

Denne VPN er helt rigtig

TunnelBear VPN lykkes, fordi det våger at være let. Virksomheden har altid sat en præmie på design og brugeroplevelse, som er meget nødvendig i al digital sikkerhed. Og dens ekspertise er ikke kun hud-dyb: TunnelBear VPN tilbyder en robust service og stærke gennemsigtighedsprincipper. Andre VPN’er kan have flere klokker og fløjter end TunnelBear, men denne geniale VPN passer muligvis perfekt ind i dit liv og forbliver en PCMag -redaktørens valgvinder, især for begyndere.