Touch VPN Review

Generelt er Touch VPN ganske begyndervenlig, da det kun tilbyder Grundlæggende VPN -funktionalitet. Du har ikke nogen muligheder at tænke på, så det er ret let.

Touch VPN Gennemgang 2023

Touch VPN Review (2023): Gratis og stadig ikke det værd

Touch VPN er en freemium VPN -udbyder oprindeligt lanceret i 2014 og erhvervet af Anchorfree (nu Pango) i 2015. Det startede som en simpel proxy-service og voksede ud til en fuldblæst VPN over tid.

Men med så mange VPN -valg, der er tilgængelige i dag, er det vigtigt at tage den rigtige beslutning. Derfor testede vi Touch VPN i vid udstrækning, inklusive alle dens funktioner, sikkerhedsopsætning, privatliv og hastighed.

Tjek vores endelige resultater i vores Fuld touch VPN -gennemgang under.

Touch VPN: En kort gennemgang

Fordele Ulemper
Gode ​​VPN -protokoller på mobile apps Farlig logningspolitik
AES-256 kryptering Ukendte desktop -protokoller
Gode ​​hastigheder WebRTC og DNS lækker
VAST Server Network Ingen dedikerede IP’er
Torrenting er tilladt På den dyrere side
Ubegrænsede samtidige forbindelser Ingen klar pengene-tilbage-garanti
Begrænset gratis version Subpar kundesupport
Begyndervenlig Med hovedkvarter i USA

Touch VPN er en freemium VPN -service ejet af Pango Inc. (Virksomheden bag Hotspot Shield). Det kan prale af robuste sikkerhedselementer parret med kryptering af militær kvalitet.

Dens loggingspolitik efterlader imidlertid noget at ønske. Det er baseret i USA, som kun er sikkert, hvis VPN’er overholder streng praksis uden logging. I henhold til det officielle websted har Touch VPN 5900 servere i 80+ lande, Hvilket virker imponerende i starten.

Hastighederne er moderat gode, og du vil ikke bemærke nogen større dråber. Appgrænsefladen er minimalistisk og begyndervenlig med meget lave installationstider. Deres kundesupport kunne dog bruge mere arbejde.

Så kan berøre VPN’s fordele opvejer dens mangler? Kan de retfærdiggøre dets prismærke? Vi besvarer disse spørgsmål og dækker meget mere i vores fulde Touch VPN -gennemgang nedenfor.

Specifikationer berører VPN

�� Pris Fra $ 0.99 om måneden
�� Operativsystemer Windows, Mac, iOS, Android
�� Forbindelser Ubegrænset
�� Betalingsmetoder Kreditkort
�� Protokoller OpenVPN, Wireguard, Catapult Hydra
�� Torrent -muligheder Torrenting tilladt
�� Money-Back-garanti
�� Logfiler
�� Arbejder med

Hastighed – hvor hurtigt er touch vpn?

Resultatskala 8/10

Hastighed spiller en vigtig rolle, når man tester en VPN, og bestemmer dens samlede præstation. De hurtigste VPN’er derude kan kryptere din trafik uden at forårsage enorme hastighedsfald.

Disse krypteringsrelaterede dips er ikke alt for problematiske på hurtige netværk. Men hvis din forbindelse er langsommere, bliver disse problemer mere mærkbare.

Det er derfor, vi fremskynder hver VPN, vi gennemgår. Baseret på vores resultater får Touch VPN en 8/10 for hastighed.

Efter vores hastighedstest kom vi til disse konklusioner:

 • Touch VPN tilbyder gode hastigheder med acceptable hastighedsfald.
 • Vi oplevede ikke nogen lammende forsinkelse under vores test.

Hastighedstestresultater for Touch VPN

For denne Touch VPN -gennemgang testede vi dens Windows -klient fra vores hovedkvarter i Holland. Vi bestemte først vores benchmarkhastigheder (uden VPN -forbindelsen) og sammenlignede den med de hastigheder, vi fik på forskellige lokale og fjerne servere.

VPNs præstation hænger sammen med et par faktorer. Så dine resultater kan afvige fra vores, baseret på din forbindelse og aktuelle placering. Derfor er det bedst at Se disse resultater som indikatorer af potentiel ydeevne.

Du kan se resultaterne af vores Touch VPN -hastighedstest i nedenstående tabel.

Server Download (Mbps) Upload (Mbps) Ping (MS)
Ingen VPN 94.62 94.43 3
Optimal server 92.73 92.82 8
Holland 93.85 92.95 3
Tyskland 90.93 93.09 10
England 90.83 93.33 16
USA 40.55 92.53 137
Canada 92.53 93.29 97
Brasilien 41.25 21.75 192
Sydafrika 16.48 91.94 170
Japan 36.41 18.19 230
Australien 32.08 16.78 253

Som du kan se, var Touch VPN temmelig hurtigt. Naturligvis gik hastigheden ned, da vi flyttede væk fra vores placering, og ping fortsatte med at stige. Browsing var dog stadig stort set mulig.

Baseret på disse resultater alene kunne vi sige, at Touch VPN kunne bruges til operationer, der kræver ren hastighed. Dette inkluderer streaming, online spil, torrenting og andre båndbredde-tunge aktiviteter. Det er dog ikke en dedikeret online spil VPN.

Selvom hastigheden er temmelig nominel, er der nogle problemer, vi vil diskutere senere i denne touch VPN -gennemgang.

Hastighed under daglig brug

Dung vores daglige test, vi kunne næppe bemærke, at berøring VPN var på. Vi var i stand til at gennemse internettet og se YouTube -klip uden problemer.

Hvis du er stor på båndbredde-sultne multiplayer-spil, anbefaler vi at holde os til servere tæt på dig. Hvis du bruger en browser med øget privatliv, kan den ekstra kryptering sænke dine hastigheder yderligere.

Sikkerhed – Hvor sikker er Touch VPN?

Score billede, der viser 4/10

Gode ​​VPN’er skal kryptere din online trafik, skjule din rigtige IP -adresse og afstå fra aggressiv logging. Disse faktorer adskiller de bedste VPN’er derude fra tjenester, der kun er VPN’er i navn.

Med det i tankerne gav vi berøring VPN a 4/10 til online sikkerhed. Her er nogle nøglepunkter at huske på:

 • Touch VPNs Android -app understøtter OpenVPN, Catapult Hydra og Wireguard (desktop -protokoller ukendt).
 • Logningspolitikken er tvivlsom og risikabel.
 • Dens Windows -klient har ikke en dræbskontakt.
 • Registreringsprocessen kræver din e -mail -adresse, navn, faktureringsinfo og fakturering af postnummer.

Protokoller

Den fleksibilitet og ydeevne af din VPN afhænger stort set af VPN -protokollerne, som den tilbyder. Mærkeligt nok, berør VPNs Windows -klient Lad dig ikke ændre protokoller. Faktisk er vi ikke engang sikre på, hvilke protokoll (er) den anvender.

På den anden side giver dens Android -app dig mulighed for at vælge mellem:

 • OpenVPN (TCP/UDP)
 • Hydravpn
 • Wireguard

Hydravpn, også kendt som “Catapult Hydra”, er Pangos proprietære protokol. Det er blevet vedtaget af mange andre tjenester, herunder Bitdefender VPN, BetterNet, Cheetah Mobile og McAfee.

Skærmbillede af TouchVPN, mobile protokoller

TouchVPNs websted siger, at tjenesten bruger “bankgrad kryptering”, som normalt henviser til AES-256-chifferen. Denne krypteringsmetode er den bedste chiffer, vi i øjeblikket har, selvom Wireguards Chacha20 ikke er langt bagefter.

Vi rakte ud for at røre VPNs kundesupportteam for at finde ud af mere om VPN -protokollerne, som det bruger, men vi har aldrig fået et svar.

Under vores test Bemærkede nogle WebRTC- og DNS -lækager, Hvilket er et enormt rødt flag til dit online privatliv. Dette kan resultere i, at dine VPN -oplysninger afsløres, så det er ikke ideelt til følsom brug. Vi håber bestemt, at berøring af VPN vil løse dette problem i fremtiden.

Logning og privatliv

I januar 2020 blev Pango erhvervet af Aura, hvilket betyder, at Touch VPN skal overholde os for personlige privatlivslove. I henhold til dens privatlivspolitik, Pango Inc. er underlagt håndhævelsesmyndigheden for den amerikanske føderale handelskommission.

Med sin historie med warrants og gag -ordrer og tilknytning til 5 Eyes Alliance er USA ikke et ideelt sted til at registrere en VPN. Når det er sagt, har det ikke nogen obligatoriske love om opbevaring af data, som i det mindste giver VPN’er mulighed for at opretholde strenge politikker uden logging.

Med det i tankerne, berører VPN -logger følgende oplysninger:

 • Din IP -adresse: Touch VPN registrerer din IP, men det Kan ikke linke det til din online aktivitet Da tjenesten ikke holder aktivitetslogfiler.
 • VPN -brugsdata: Varigheden af ​​dine VPN -sessioner og brug af båndbredde
 • De domæner, som brugerne har fået adgang til: Disse data er anonymiseret så (angiveligt) virksomheden ikke kan se, hvilken bruger der har adgang til hvilket domæne. Det er farligt tæt på aktivitetslogging.
 • Enhedshashes: Disse data bruges til at identificere enheder og knytte dem til andre datapunkter.

Så hvis regeringen anmoder om brugerdata fra Touch VPN, hvad får det?

Din IP -adresse, omtrentlig placering, info om din internetudbyder, enheds hash, varigheden af ​​dine VPN -sessioner og konsumeret båndbredde kan alle afsløres. Tekniske eksperter kan bruge dette til let at identificere en person.

Det er sikkert at afslutte det Touch VPN er ikke en ikke-logging VPN. Det er let slået af andre ikke-logging VPN’er derude. Sandheden er, at de har en masse information at dele, hvis de er tvunget af domstole eller regeringsenheder.

Hotspot Shield, en anden VPN, der ejes af Pango, stod overfor en klage relateret til denne sag, der blev indgivet af CDT (Center for Democracy & Technology) i 2017.

Som det står, Vi kan ikke anbefale denne VPN Hvis du er seriøs med dit privatliv. Sikkerhedsmæssige bekymringer til side, deres logningspolitik lader meget at ønske. Lad os ikke glemme, at kontoperaberingen kræver dit navn og postnummer også.

Kill switch

Hvis din VPN holder op med at arbejde af en eller anden grund, forhindrer en dræbskontakt datalækager ved at blokere din internetforbindelse. Touch VPNs Windows -klient tilbyder ikke en, men dens Android -app gør det.

Det fungerer ikke ordentligt, Men funktionen er nominelt der.

Skærmbillede af Touchvpn, mobil dræbskontakt

Med andre ord bliver du helt ubeskyttet, hvis Touch VPN falder forbindelsen. Dette kan stave problemer for dig, hvis du downloader en torrent, for eksempel.

Fraværet af en pålidelig dræbskontakt (eller enhver dræbskontakt på Windows) er en et stort problem og udsætter berøring af VPN -brugere for betydelig risiko. Du kan i stedet vælge protonvpn og få to forskellige dræbskontakter i en VPN.

Hvilke oplysninger har berøring af VPN?

Bortset fra din e -mail kræver Touch VPN også dit navn, faktureringsinfo og din fakturering af postnummer under registrering. Du behøver dog ikke oprette en konto for at bruge den gratis version.

Men Touch VPN gratis er dybest set ubrugelig, I betragtning af dets mange begrænsninger og irriterende annoncer. Så hvis du ønsker at få noget, der ligner en VPN fra denne service, bliver du nødt til at gå premium.

Vi er ikke fans af afslørende navne, postnumre og anden personlig info, når vi opretter en VPN -konto. Nogle VPN’er, som Mullvad VPN, beder ikke engang om din e -mail, endda gå så langt som at acceptere kontante betalinger for at opretholde brugeranonymitet.

Brugervenlighed-Hvor brugervenlig er Touch VPN?

Score, der viser 5 ud af 10 på skalaen

Touch VPN er en nybegyndervenlig service uden super-avancerede indstillinger. Som sådan er det ikke et godt værktøj til strømbrugere, der leder efter et moderne VPN -dyr som Nordvpn, for eksempel. I sin nuværende iteration skal du berøre VPN får 5/10 for brugervenlighed.

Her er en hurtig oversigt over hovedpunkterne vedrørende dens anvendelighed:

 • Touch VPNs websted er let at bruge, men tilbyder ikke meget i vejen for information.
 • Apps er minimalistiske og begynder-venlige.
 • Installationen er hurtig og enkel.
 • Det er på Dyr side, i betragtning af dets nuværende problemer.
 • Kundesupport mangler alvorligt.

Touch VPNs websted og installationsproces

Touch VPNs websted er ret enkelt og Let at navigere. Desværre mangler en masse information, vi gerne vil se, i det. Det ser hurtigt sammensat ud uden at inkludere så meget information om tjenesten som muligt.

Det er bare en simpel destinationsside uden detaljerede oplysninger om funktioner eller de teknologier, der berører VPN, bruger.

Ved at klikke “Få berøring VPN,”Du kan downloade den gratis version uden at oprette en konto. Du bliver straks ført til download -siden uden popups.

Skærmbillede af TouchVPN, hjemmeside på webstedet

Der er ingen personlig online dashboard med Touch VPN. Det er bare VPN -appen. Dette inkluderer inspektion af dine kontooplysninger, adgang til kundesupport og køb af et premium -abonnement.

Tjenesten understøtter alle større platforme og tilbyder browserudvidelser til Chrome, Firefox og Edge. Disse er ikke særlig brugbare og bestemt ikke i nærheden af ​​de bedste browserudvidelser derude.

Skærmbillede af Touchvpn, understøttede platforme

Her er de trin, der kræves til installation af Touch VPN på Windows:

 1. Gå til Touch VPNs officielle websted.
 2. Klik på “Få berøring VPN”I øverste højre hjørne.
 3. Download Touch VPN -opsætning til din enhed.
 4. Vent på, at appen downloader.
 5. Klik på den downloadede fil for at starte installationen.
 6. Følg instrukserne.

Bemærk, at dette vil installere Gratis version af berøring VPN på din enhed. Hvis du ønsker at købe præmie, skal du klikke på “Abonnement” i klientmenuen og vælge den pakke, der fungerer for dig.

Hvis du ønsker at gå premium, bliver du også nødt til at oprette en konto. Du bliver bedt om at gøre det, når du prøver at købe Touch VPN.

Under det faktiske køb så vi en mulighed, der ikke blev formuleret tilstrækkeligt, efter vores mening. Der er nemlig en mulighed, du kan kontrollere, der siger ”Jeg vil have en refusion, hvis VPN opfylder mit behov.”Det er en skrivefejl, men det taler til deres kvalitetskontrolcheck.

Vi er ikke sikre på, hvad det betyder nøjagtigt, og hvorfor brugerne ønsker en refusion, hvis de er tilfredse med tjenesten.

Skærmbillede af touchvpn, underlig frasering

Angiveligt kan du installere Touch VPN på en Ubegrænset nummer af enheder. Der var naturligvis ingen måde at faktisk teste dette på. Under vores forskning til denne Touch VPN -gennemgang testede vi den på fem enheder uden problemer.

Touch VPNs udseende og brugervenlighed

Touch VPN tilbyder barebones -apps, der er ret lette at navigere. Vi så ikke nogen avancerede muligheder, der var rettet mod strømbrugere. Hvis det ikke var fyldt med mangler, ville dette være en god gateway -service for komplette begyndere.

Hovedskærmen har en fremtrædende tænd/sluk-knap samt oplysninger om din indkommende/udgående (stavet in-app som “Udkommende”) båndbredde og din nuværende server. Der er også en genvej, der giver dig mulighed for at åbne den fulde serverliste.

Skærmbillede af touchvpn, frakoblet

Skærmbillede af Touchvpn, klient tilsluttet

Menulinjen til venstre giver dig mulighed for at inspicere din konto og den aktuelle version af softwaren, adgangsindstillinger og kontakte kundesupport. I Windows har menuen Indstillinger kun en mulighed – Kør på Windows -lanceringen.

Skærmbillede af Touchvpn, indstillinger

Overraskende tilbyder deres Android -klient et par flere muligheder i menuen Indstillinger. Det giver dig mulighed for:

 • Modtag underretninger, når du opretter forbindelse til usikret Wi-Fi
 • Pause Touch VPN Hvis din telefon går i dvaletilstand
 • Aktivér systemdækkende dræbskontakt
 • Vælg en VPN -protokol
 • Aktivér mørkt tema

Det er den første VPN, vi gennemgik, hvis Windows -klient ligner en strippet version af deres Android -app. Applikationerne understøtter også kun engelsk. Vi vil gerne se, at dette også ændrede sig i fremtiden.

Generelt er Touch VPN ganske begyndervenlig, da det kun tilbyder Grundlæggende VPN -funktionalitet. Du har ikke nogen muligheder at tænke på, så det er ret let.

Priser og betalingsmetoder

Touch VPN er en freemium -service. Imidlertid er begrænsningerne ret alvorlige, hvis du bruger den gratis version, og du vil konstant blive bombarderet med påtrængende annoncer.

Skærmbillede af Touchvpn, gratis vs premium

Desuden har du kun 500 MB pr. Dag med den gratis version, Hvilket er meget lidt. Med andre ord, hvis du planlægger at bruge Touch VPN effektivt, bliver du nødt til at gå premium.

Skærmbillede af Touchvpn, gratis version, daglig grænse

Her er de faktiske abonnementsplaner, der tilbydes af Touch VPN:

 • 1 måned: $ 9.99/måned
 • 1 år: $ 1.99/måned (faktureret $ 23.88 hvert år)
 • 3 år: $ 0.99/måned (faktureret $ 35.64 Hvert tredje år)

Skærmbillede af Touchvpn, prisplan

I betragtning af dens problemer er Touch VPN ikke en af ​​de bedste billige VPN’er på nogen måde, især hvis du går til sit månedlige abonnement. Når du kan få surfshark til bare $ 2.30/måned, Der er simpelthen ikke noget incitament til engang at overveje berøring VPN.

Indrømmet, de har et gratis VPN -tilbud, men 500 MB om dagen på en enkelt server er bare ikke nok, og der er også spørgsmålet om non-stop-annoncer, der plager din oplevelse. Der er masser af gratis VPN -tjenester derude med bedre funktioner og løsere begrænsninger.

Touch VPN Accepterer kun kreditkort, hvilket er endnu et fejlagtigt fejl. De bedste VPN’er accepterer alle mulige betalingsmetoder i dag, inklusive PayPal, Bitcoin, Cash og adskillige regionale betalingsmuligheder.

Endelig er Pangos refusionspolitik ganske vilkårlig. I deres TO’er siger de: ”Alle refusion udstedes efter Pangos skøn, og enhver anmodning om refusion kan nægtes af nogen eller ingen grund.”

Med andre ord er det ikke nøjagtigt en garanti; Det er op til personalet at beslutte, om du skal give dig dine penge tilbage eller ej. Det er ikke en god forretningspraksis, og vi håber bestemt, at de ændrer dette i fremtiden.

Kunde service

Touch VPN’er Kundesupport er subpar i enhver forstand af ordet. Deres Windows -klient tilbyder en minimalistisk FAQ, der ikke rigtig svarer noget. Vi så ingen manualer eller fejlfindingsvejledninger på stedet.

Du kan kun nå supportteamet via en e -mail, som du kan sende via VPN -appen. Der er Ingen live chat eller endda en chatbot, for den sags skyld. Hjemmesiden kan prale af 24/7 live support For premium -brugere, men det er helt klart en falsk påstand.

Under vores forskning til denne Touch VPN -gennemgang prøvede vi at kontakte supportteamet og fik faktisk aldrig et svar tilbage.

Skærmbillede af Touchvpn, support

Som det står, er kundesupport endnu et felt, hvor Touch VPN har brug for mere arbejde. Den eneste måde at udligne deres subpar videnbase er ved at tilbyde fejlfri live chat -funktionalitet. Dette er simpelthen ikke der i øjeblikket.

Servernetværk – kan røre VPN fjerne blokeringen af ​​internettet?

Resultatskala 6/10

Generelt resulterer større servernetværk i en bedre VPN -oplevelse. De hjælper dig med at overvinde online censur og omgå geo-blokerende begrænsninger mere effektivt. De forhindrer også serverbelægning og sikrer bedre hastigheder. Desværre berører VPN Tilbyder ikke en masse afblokeringsmuligheder. Som vi allerede har nævnt, taler vi om en smuk barebones VPN. Under vores test opdagede vi også, at nogle krav på det officielle websted simpelthen ikke holder vand.

Med sit nuværende netværk får Touch VPN en 6/10. Den største afhentning her:

 • Touch VPN tilbyder 5900 servere et kors 80+ lande.
 • Touch VPN Kan ikke fjerne blokering af Netflix os eller andre streamingplatforme.
 • Torrenting er tilladt Men hastighederne er så langsomme, at det er næsten uudholdeligt.
 • Dedikerede IP’er er ikke tilgængelige.

Antal servere og placeringer

I henhold til det officielle websted tilbyder Touch VPN 5900 VPN -servere i 80+ lande. Vi tællede kun 53 lande i vores Windows -klient, Så tilsyneladende er der en forskel mellem webstedets krav, og hvad softwaren faktisk leverer.

Hjemskærmen giver dig adgang til den fulde liste over de tilgængelige placeringer. Du Kan ikke filtrere servere Eller opret dine lister over favoritter. Der er heller ingen oplysninger om aktuelle serverbelastninger.

Skærmbillede af touchvpn, premium -servere

Hvis du ikke er sikker på den bedste server til dig, kan klienten vælge en automatisk. Vælg blot “Optimal” på serverlisten, så er du tilsluttet den hurtigste server til dig. Dette vil normalt være serveren tættest på din nuværende placering.

Bemærk, at dette er den eneste serverindstilling for gratis brugere. Alle andre lande vil blive låst, indtil du køber en af ​​premium -pakkerne.

Skærmbillede af Touchvpn, gratis version, et sted

5900 servere er ret imponerende på papiret, men vi har vores forbehold. Hvis webstedet fik antallet af lande forkert, hvad skal man også sige, at servernummeret ikke var oppustet?

Touch VPN har ikke nøjagtigt inspireret en masse selvtillid med os, så vi tager enhver udsagn med et saltkorn. Den aktuelle liste over servere inkluderer følgende lande:

 • Amerika: USA, Mexico, Argentina, Brasilien, Canada, Chile
 • Europa: Tyskland, Danmark, Litauen, Luxembourg, Ukraine, Ungarn, Irland, Estland, Malta, Italien, Spanien, Østrig, Rumænien, Holland, Norge, Rusland, Belgien, Bulgarien, Frankrig, Sverige, Slovenien , Tjekkiet, Polen
 • Asien og Oceanien: Hong Kong, Taiwan, Indonesien, Israel, UAE, Indien, Australien, Vietnam, Japan, New Zealand, Singapore, Cambodja, Korea (siger ikke hvad), Kasakhstan, Thailand, Filippinerne, Pakistan, Tyrkiet
 • Afrika: Egypten, Sydafrika

Der er Ingen specialiserede servere, Selvom webstedet kan prale af servere, der er optimeret til streaming.

Touch VPN og streaming (Netflix, Disney Plus, Hulu, BBC iPlayer)

Under vores test for denne Touch VPN -gennemgang var vi ikke i stand til at fjerne blokering af Netflix os eller nogen anden regional version. Vi var heller ikke i stand til at få adgang til Hulu eller BBC iPlayer. Med det i tankerne kan vi kun sige, at Touch VPN ikke er et godt værktøj til streaming.

Hvis fjernelse af streamingplatforme er en af ​​dine vigtigste grunde til at købe en VPN, anbefaler vi at vælge en fra vores liste over de bedste VPN’er for dette år.

Touch VPN og Torrents

Hvis du ikke kan forestille dig en dag uden at bruge din uTorrent -klient, er Touch VPN ikke tjenesten for dig. Det lykkedes os at få nogle torrents i gang, men Hastighederne blev kraftigt reduceret. Det føltes næsten som Touch VPN spurgte vores P2P -trafik.

Desuden Fravær af en dræbskontakt udgør en yderligere fare. Hvis berøring VPN -fejl i midten af ​​din download, vil din rigtige IP -adresse blive udsat.

Hvis Hurtige P2P -downloads er vigtige for dig, vi anbefaler at vælge en mulighed fra vores liste over de bedste VPN’er til torrenting. Det er også vigtigt at sikre din uTorrent -klient.

Dedikeret IP -adresse

Touch VPN Tilbyder ikke dedikerede IP -adresser. Dette er ganske forståeligt, da vi ikke taler om en funktionstunge VPN. Dedikerede IP’er koster meget at vedligeholde, og ikke mange brugere vælger dem.

Når det er sagt, er der mange fordele, der skal være fra en IP, der er bundet til din konto. Disse inkluderer for eksempel at undgå IP -sortliste (fra Netflix) og Captcha Popups. De er også gode til online bank- og private forretningsnetværk.

Hvis du leder efter en VPN med dedikerede IP’er, anbefaler vi at gå med privat internetadgang.

Konklusion: Vores oplevelse med Touch VPN

Touch VPN føltes som et halvt færdigt produkt under vores forskning og test. Dens problemer opvejer langt de fordele, det måtte tilbyde til sine brugere.

Dens sikkerhedsopsætning er ligefrem farligt og kan udsætte dig for angreb og uvelkomne snooping. Logningspolitikken er heller ikke gennemsigtig og har brug for meget arbejde.

Hastighederne er gode på nogle servere, men der er bogstaveligt talt nul geo-ublokerende potentiale på grund af forskellige lækager. Torrenting fungerer, men med kraftigt reducerede hastigheder.

Som sådan, Vi kunne ikke anbefale denne VPN til nogen i sin nuværende tilstand. Ja, det er hurtigt og begyndervenligt, men det betyder ikke meget, når der er så mange problemer. Oven i det kan begyndere ikke engang stole på pålidelig kundesupport for at løse deres problemer.

Berør VPN -opladninger næsten $ 10 for et månedligt abonnement Og de gør meget lidt for at retfærdiggøre denne prismærke. Efter vores mening skulle du Undgå denne VPN Indtil ting ændrer sig til det bedre.

Touch VPN Review: Ofte stillede spørgsmål

Har flere spørgsmål om Touch VPN? Klik blot på en af ​​de ofte stillede spørgsmål for at udvide svaret.

Er Touchvpn god?

Ikke rigtig. Touch VPN føles som et halvt færdigt produkt med en masse mangler tilbage til at stryge ud. Dens logningspolitik er ligefrem farlig, den har ikke en dræbskontakt, og den lækker privat information.

Det er også ret dyrt i betragtning af sin nuværende tilstand. Ingen af ​​dens fordele kan endda eksternt tip skalaerne til fordel for, som bemærket i vores Touch VPN -gennemgang.

Skjuler berøring VPN din IP?

Ingen! Under vores test bemærkede vi masser af IP -lækager. At udsætte din oprindelige IP for offentligheden besejrer selve formålet med at bruge en VPN. Hvis du vil sikre dig, at din IP forbliver skjult, anbefaler vi at gå med Nordvpn i stedet.

Er Touch VPN sikkert?

Ingen! På trods af sin anstændige sikkerhedsopsætning er Touch VPN ikke en sikker VPN. Det logger for meget data, der kan bruges til at identificere dig. Det lækker identificerende oplysninger, mens de også er aktivt.

Det har heller ikke en dræbskontakt, der kan udgøre alvorlige sikkerhedsmæssige bekymringer. Du kan lære mere om denne service i vores fulde Touch VPN -gennemgang.

Er Touch VPN gratis?

Touch VPN er en freemium -service, hvilket betyder, at den tilbyder en begrænset gratis version af sin premium -software. Den gratis version er langsommere, den inkluderer kun en serverplacering og kan kun installeres på en enhed.

Det har også en 500 MB daglig hætte, som ikke er nok, uanset hvad du gør online. Hvis du har brug for en god VPN på et budget, anbefaler vi at kontrollere vores liste over virkelig gratis VPN’er.

Vil røre VPN bremse min computer?

Touch VPN er temmelig hurtig, men hver VPN vil påvirke din forbindelseshastighed i en udstrækning. Når du vælger en server med højere ping, falder din hastighed. Hvis du har en hurtig forbindelse, er det stadig brugbart, selvom det ikke er vores øverste valg.

Du skal vælge en af ​​de sikrere muligheder fra vores liste over de hurtigste VPN’er for dette år.

Touch VPN Review

Vigtig: Touchvpn er en VPN -udbyder af lav kvalitet. Vi anbefaler, at du bruger Nordvpn i stedet.

Hvis du leder efter en VPN til at beskytte dig, mens du surfer på internettet, vil du naturligvis have den bedste service til en rimelig pris. Eller endnu bedre, gratis! I disse dage leverer nogle VPN -leverandører gratis versioner af deres applikation, så du bliver forkælet efter valg.

Touchvpn er en sådan udbyder, og de garanterer at holde dig i sikkerhed, mens du gennemser internettet. Men spørgsmålet er, hvor pålidelig og sikker er VPN virkelig, og holder de virkelig deres løfte om at beskytte dig?

Fordele

 • Brugervenlig og intuitiv brugergrænseflade
 • Evne til at give feedback
 • Nemme tilmeldingsmuligheder
 • Indstillingen Bedste placering
 • Indbyggede hastighedstestmuligheder
 • Ekstra funktionaliteter (batterioptimering, appsikkerhed osv.)
 • Chrome -udvidelse

Ulemper

 • For mange reklamer i den gratis version
 • Unøjagtig indbygget hastighedstest
 • Dyrt premium -plan
 • Ikke tilgængelig for Ubuntu
 • Lang tid til at oprette forbindelse og afbryde forbindelsen

Resumé

Touchvpn Incorporation trådte ind på markedet i 2014. Derefter, et år senere, blev det købt af Anchorfree, som i 2019 blev omdirigeret til Pango, et USA-baseret firma. Dette kan være dårligt for brugere, da De Forenede Stater følger påtrængende privatlivslovgivning.

Tjenesten tilbydes på 30+ lokationer rundt om i verden og er tilgængelig til Windows, Android, iOS og MacOS. Der er også browserudvidelser til Chrome og Firefox. Ingen Linux -version er dog tilgængelig, hvilket er meget skuffende.

Touchvpns hastighed kunne være bedre. Og mobilapplikationen kan endda tage mere end fem minutter at få forbindelse til den bedste mulighed. Held og lykke streaming med det!

Du kan strejfe anonymt med din touchvpns gratis version, men hvis du vælger at købe premium -versionen, skal du give dine detaljer (husk, indgribende privatlivslovgivning?).

Læs videre for en gennemgang af de mange funktioner og vigtige aspekter, du skal tænke på, når du overvejer, om TouchVPN er VPN for dig.

Funktioner

Nå, hvis det er en gratis VPN, du er på udkig efter, har du sandsynligvis lagt øjnene på touchvpn på et tidspunkt. Men er kvaliteten af ​​deres gratis service op til standarderne for betalte VPN’er? Er Touchvpns premium -tilbud værd at dine penge værd? Nå, resten af ​​artiklen skal adressere det.

Den mobile applikation, desktop -applikation og browserudvidelser koster intet. Som Touchvpn selv fremhæver, er applikationen 100% gratis – intet kreditkort kræves. Og den gratis version er ikke en prøve. Det er gratis for lang sigt.

Touchvpn -hastighed

Det var her jeg først mistede min tillid til touchvpn. Når jeg downloadede applikationen, begyndte jeg at tjekke flere servere, og til min overraskelse foreslog den 100% gratis applikation, at jeg køber premium -versionen til at prøve servere som dem i Australien. Faktisk er kun 17 serverplaceringer gratis.

Touchvpn support

Ikke kun er denne info ikke Inkluderet i TouchVPNs officielle websted, men de narrer faktisk dig ved at sige, at det er 100% gratis, og den mobile applikation gennemsøger med annoncer.

Touchvpn Ass

Det burde ikke overraske, at du skal betale for bedre funktioner. Nogle af de bedste VPN’er på markedet – ExpressVPN, Nordvpn, Surfshark og Cyberghost – behøver ikke at stole på gimmicks for at få brugere til at prøve dem. Selvom disse VPN’er koster lidt mere, tror jeg, de er værd at pengene.

Funktioner

Naturligvis tilbyder gratis VPN’er et begrænset antal funktioner. Med Touchvpn er der ikke engang en dræbskontakt! Så hvis noget går galt med din VPN -forbindelse, vil din sikkerhed og privatliv være sårbar.

Ingen kill switch

Med TouchVPN har du ingen dræbskontakter, hvilket betyder, at hvis noget går galt med din VPN -forbindelse, så vil du være usikker, og dit privatliv udsættes for den ydre verden. Der er ingen måde at stoppe det på.

Placeringer

Sammenlignet med andre VPN’er i branchen har TouchVPN færre serverplaceringer. Som nævnt er kun 17 gratis.

Touchvpn -placeringer

Med hensyn til antallet af lande er disse servere til huse i, hvem ved? Touchvpns modstridende meddelelser, som vist på skærmbilledet ovenfor, efterlader sandsynligvis dig så forvirret som jeg er.

Samtidige forbindelser

Da Touchvpn er gratis, kan du have det på så mange enheder, du ønsker. Men jeg formoder, at dette ændres, når du logger på en konto. Premium -versionen siger, at du kun kan have op til fem samtidige forbindelser.

Ekstra funktioner i den mobile applikation

Touchvpn Mobile App

Med et par flere funktioner klarer TouchVPNs mobile version sig lidt bedre end sin desktop -version. Nogle funktionaliteter giver dig mulighed for at gøre følgende:

Forbedre appens hastighed

Denne funktion fjerner uønskede uønskede filer for at holde enheden kørende.

Touchvpn apphastighed

Få batteriet til at fungere bedre

Denne funktion giver dig mulighed for at spare strøm ved at rengøre batteri-dræningsapps.

Touchvpn -batteri

Dette kan fremskynde din forbindelse ved at rydde applikationer, der forbruger masser af båndbredde.

Sammenlignet med andre højstandard VPN’er på markedet, kommer Touchvpn ikke tæt på. De vigtigste funktioner, der formodes at holde dit privatliv og anonymitet beskyttet, er ikke helt op til par.

Fart

Når man søger efter en VPN -løsning, er hastighed en af ​​de mest kritiske overvejelser.

Skuffende forlader Touchvpn meget at ønske. Der er en standardindstilling til at teste den hastighed, der tilbydes af bestemte servere. Men antallet, der er leveret af standardhastigheden, er alt for generøse, især sammenlignet med dem, der leveres af meter.net.

Her er min standard internethastighed:

Touchvpn -hastighed

Lad os nu kontrollere hastigheden på nogle andre placeringer.

Forenede Stater

Touchvpn USA -hastighed

Tyskland

Touchvpn Tyskland hastighed

Rusland

Touchvpn Rusland Speed

Det Forenede Kongerige

Touchvpn UK -hastighed

Med disse latterligt lave hastigheder, forvent ikke at se streamingsteder som Netflix.

For at nyde uafbrudt streaming på platforme som Netflix, tilrådes det at vælge en pålidelig og højhastigheds-VPN-løsning fra vores liste over de bedste VPN’er til Netflix for at sikre en problemfri visningsoplevelse.

Og lad mig afslutte dette afsnit med en meget trist anmeldelse. Og det var ikke den eneste.

Touchvpn -brugeranmeldelse

Privatliv

Kryptering og protokoller

Normalt afslører VPN -leverandører de krypteringsteknikker og protokoller, der bruges i deres applikationer. Det er dog en anden historie med Touchvpn, der ser ud til at foretrække at holde disse oplysninger hemmelige.

Jeg ville holde tilbage, hvis jeg skulle anbefale Touchvpn til nogen, der tager privatlivets fred meget alvorligt. En væsentlig årsag er, at desktop -applikationen har minimale funktioner til at vælge de bedste protokol- eller krypteringstyper.

I mobilappversionen kan du dog vælge blandt OpenVPN UDP, TCP og HYDRAVPN -protokoller.

For at skifte mellem protokoller i TouchVPNs mobile version, skal du følge disse trin:

1. Gå i menuen til indstillingerne.

Touchvpn -protokoller

2. Tryk derefter på Vælg protokol.

Touchvpn Select Protocol

3. Vælg om du skal bruge Hydravpn, OpenVPN UDP eller TCP.

Pangos privatlivspolitik siger, at alle data, der sendes via VPN -forbindelsen, er krypteret. Det er også understreget, at de leverer sikkerhed på bankniveau. Men det vigtige spørgsmål forbliver: Hvilke specifikke krypteringsteknikker eller sikkerhedsmekanismer bruger de til at opnå “sikkerhed på bankniveau”?

Logning og privatliv

Touchvpns privatlivspolitik, sidst opdateret den 27. maj 2020, kan være vanskelig. De indsamlede oplysninger danner en lang liste! Det kan være nødvendigt at se omhyggeligt på, hvordan de har til hensigt at bruge dine oplysninger.

Det, der overrasker og irriterer mig, er, hvordan Touchvpn indsamler placeringsoplysninger baseret på IP -adresse.

Før du tilmelder dig Touchvpn, skal du omhyggeligt læse afsnit 4 omhyggeligt.3 Under emnet “Tracking Technologies and Cookies.”Hvis du er bekymret for privatlivets fred og frustreret over, at nogle applikationer bruger dine data til analyse og markedsføring, skal du være på vagt over for TouchVPN. Mod alt, hvad en grundlæggende VPN ville stå for, giver TouchVPN lovligt sit brugerindhold til tredjepart med henblik på analyse og markedsføring.

Touchvpn Privatlivspolitik

Support

I betragtning af at Touchvpn er en gratis applikation, er jeg ikke overrasket over, at der ikke er nogen 24/7 live chat -mulighed. Så hvis du har brug for hjælp, skal du sende en e -mail. Og husk, at de kun tilbyder 24/7 e -mail -support til premium -brugere. Som svar på brugeranmeldelser er dette en almindelig refrain:

Touchvpn Inc. 30. juli 2020
Vi er ked af at høre, at du har vanskeligheder med vores app. Hvis du er et premium -medlem, tilbyder vi 24/7 e -mail -support. Kontakt os. Tryk på 3-bar-ikonet, og vælg venligst den anden indstilling, “Send feedback.”

Nå, i det mindste er det en ting, jeg værdsætter: den indbyggede indstilling “Send feedback” i menuen.

Brugervenlighed

Heldigvis er en ting, som Touchvpn har til at gå til det, brugervenlighed. Det er let at navigere gennem den mobile version. Og selvom du er en novice -bruger, skal du ikke have nogen problemer.

Desktop -applikationen er også let at bruge, men det er fordi der næppe er noget at gøre i det. Det har kun en simpel grænseflade, og der er næsten ingen indstillinger. Alt hvad du kan gøre er at vælge et sted og tema (mørk tilstand eller lystilstand).

Lad os gennemgå nogle af grænsefladerne ..

Desktop -applikation til Windows

Selvom dette kan downloades via Microsoft -butikken, har det meget begrænsede funktioner og kun en grænseflade.

Touchvpn -interface

Mobilapplikation

Menuen indeholder disse indstillinger: Log ind, apps -kontrol, opgraderingsplan, touchvpn til krom, del app, send feedback, indstillinger og om.

Touchvpn mobilgrænseflade

Ekstra funktioner understøttet til den mobile applikation

Touchvpn Mobile App

Her er listen over placeringer, du har adgang til:

Touchvpn -placeringsoversigt

I afsnittet Apps -kontrol kan du vælge, hvilke apps der kan bruge VPN -forbindelsen. Dette ligner “split tunneling” -teknikken.

Touchvpn Split Tuneling

Sidste tanker

Touchvpn er faktisk en af ​​de svageste muligheder, du kunne vælge på markedet. Med sine få funktioner og dårlig kvalitet er denne VPN et bevis på udtrykket, ”Du får det, du betaler for.”

Har nogen tanker om at dele om touchvpn eller din egen oplevelse med det? Du er velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor!

Shanika Wickramasinghe er softwareingeniør af erhverv. Hun arbejder for WSO2, et af de førende open source-softwarevirksomheder i verden. Et af de største projekter, hun har arbejdet på, er at bygge WSO2 Identity Server, som har hjulpet hende med at få indsigt i sikkerhedsspørgsmål. Hun er ivrig efter at dele sin viden og betragter skrivning som det bedste medium til at gøre det. Cybersikkerhed er et af hendes yndlingsemner at skrive om.

At være kandidat i informationsteknologi har hun fået ekspertise inden for cybersikkerhed, Python og webudvikling. Hun brænder for alt, hvad hun gør, men bortset fra sin travle tidsplan finder hun altid tid til at rejse og nyde naturen.

Shanika w.
 • Opret forbindelse med forfatteren: