Er sendit anonym? Hvad forældre har brug for at vide for at holde børnene i sikkerhed

Vi udforsker mere nedenfor for at hjælpe dig med at sikre, at dine børn forbliver sikre online.

Er send det anonymt

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Er sendit anonym? Hvad forældre har brug for at vide for at holde børnene i sikkerhed

En forfatter fra Storbritannien har en grad i engelsk litteratur. Melanie opretter blogindlæg, artikler og indhold i lang form på en lang række emner, med speciale i forældreskab og wellness. Hendes korte fiktion vises regelmæssigt i magasiner og podcasts i Storbritannien, USA, Canada og Australien

Sende det

Som forældre er vi konstant under pres fra vores børn for at lade dem bruge de nyeste apps til sociale medier eller prøve nye online spil. At finde ud af, om sådanne apps er sikre og helt anonyme, kan være vanskeligt, men alligevel er det vigtigt at gøre det afgørende for at holde vores børn i sikkerhed.

Hvis dine børn vil bruge Sendit -appen, har vi alle de oplysninger, du har brug for nedenfor.

Indhold:

 • Hvad er Sendit -appen, og hvordan fungerer den?
  • Hvorfor er Sendit populær blandt børn?
  • Hvordan man kan se, hvem der sendte en sendit?
  • Hvilken type indhold deles på Sendit -appen?
  • Er der aldersbegrænsninger for at bruge Sendit?
  • Overvej at bruge forældrekontrolsoftware til at overvåge dit barns appbrug

  Hvad er Sendit -appen, og hvordan fungerer den?

  Sendit er en populær app på sociale medier udviklet af Snap Kit. Det er designet til at fungere udelukkende med Snapchat og er tilgængelig på Google Play. Appen giver Snapchat -brugere mulighed for at oprette forbindelse til deres konto og Snapchat -venner.

  Sendit -appen kan bruges til at spille Sendit -spil, inklusive augmented reality -spil, og sende anonyme spørgsmål og svar til andre Sendit -brugere. For eksempel vælger brugerne et spil at spille, tage et øjeblik, stille et spørgsmål og derefter invitere deres venner til at sende anonyme svar.

  Hvorfor er Sendit populær blandt børn?

  En vigtig årsag til appens voksende popularitet er det Det giver brugerne også mulighed for at stille personlige spørgsmål og modtage anonym feedback. F.eks. Bare det at være i stand til at stille fjollede spørgsmål og derefter læse de sjove anonyme meddelelser, der er modtaget som svar, er et stort træk for børn, der giver masser af underholdningsmuligheder. Nogle børn kan også godt lide at have evnen til at stille spørgsmål uden at føle sig dømt og være i stand til at udtrykke sig frit.

  Og så er der elementet i at være i stand til at spille sjove Sendit -spil – og hvad børn ikke ville være interesseret i at prøve nye online augmented reality -spil? Men udgør apps som Sendit en anonymitetsrisiko – og er der andre farer, der er knyttet til appen?

  Vi udforsker mere nedenfor for at hjælpe dig med at sikre, at dine børn forbliver sikre online.

  Er Sendit sikkert for børn at bruge? Top spørgsmål til forældre

  Sendit er enormt populært: appen er blevet downloadet over ni millioner gange til dato – og dette antal vokser hver dag. De vigtigste risici ved sendit for børn inkluderer potentialet for cybermobning og chikane—Enonyme meddelelser kan resultere i, at børn sender eller modtager ubehagelige svar, hvilket alvorligt kan påvirke læserens selvtillid og selvtillid. Plus, den anonyme karakter af Sendit -appen gør det svært at spore gerningsmænd, der misbruger platformen og forårsager problemer.

  Og så er det selvfølgelig vigtigt at overveje Privatlivs- og datasimplikationer. Ud over muligheden for overtrædelser af data, er det vigtigt at huske, at anonyme apps ikke forhindrer brugere fra at sende personlige oplysninger, hvis de ønsker det – hvilket kan udgøre en stor risiko.

  Hvordan man kan se, hvem der sendte en sendit?

  Selvom Sendit -appen er beregnet til at være anonym, er der flere måder, som brugerne muligvis kan opdage, hvem der sendte en besked – en hurtig online -søgning afslører, hvordan man skal gøre det. For eksempel, hvis brugernavnet er knyttet til meddelelsen, kan du blot gå til deres profil for at se, om personens kontaktoplysninger er anført. Hvor der ikke findes noget brugernavn, kunne du i stedet prøve at søge efter dem på Snapchat ved hjælp af deres e -mail eller telefonnummer, hvis disse leveres.

  Plus, brugere har mulighed for at betale et månedligt gebyr, som derefter giver dem mulighed for at se et antydning af, hvem der sendte dem en sendit. Det fulde navn vil ikke blive afsløret, men en anelse, der er givet til deres identitet.

  Så som du kan se, En anonym app er måske ikke så anonym! Selvom dette kan være nyttigt til at spore gerningsmændene til cybermobning, betyder det også, at der kan være en chance for, at dit barn kunne identificeres, selv via en tilsyneladende anonym besked.

  Hvilken type indhold deles på Sendit -appen?

  Billeder deles, når du stiller et spørgsmål – dette kan være et billede af brugeren selv eller deres kæledyr, et måltid, de har lavet, et billede, de har trukket, udsigten fra deres vindue eller noget overhovedet.

  Evnen til at sende enhver form for spørgsmål, fjollet eller seriøs, er en af ​​de vigtigste grunde til, at appen er sådan et hit med børn.

  Populære spil, som børn nyder at lege på appen, inkluderer sandhed eller tør, aldrig har jeg nogensinde og sand eller falsk.

  Er der aldersbegrænsninger for at bruge Sendit?

  Desværre bruger eller håndhæver ikke alle platforme aldersbegrænsninger, og Sendit -appen er en af ​​disse. Det App har ikke en minimumsalder, hvilket kan give indtryk af, at det er universelt sikkert. Imidlertid anbefaler de fleste forældrefora, at Sendit -appen ikke er passende for brugere under sytten alder.

  Det er også vigtigt at være opmærksom på det Ingen forældrekontrolværktøjer er indarbejdet i appen sig selv. Så det er helt muligt for et barn i enhver alder at tilmelde sig appen uden at dette er markeret op, og der er ingen indbyggede indholdsbegrænsninger baseret på alder, der kan aktiveres inden for platformen.

  Anonyme apps er farlige for børn, så brug børn360 forældrekontrolsoftware til at beskytte dit barn. Med det ved du, i hvilke applikationer og hvor lang tid dit barn bruger, og du kan også blokere eller begrænse adgangen til farligt indhold.

  Tips til at holde børnene sikre mod anonyme apps som Sendit

  Ledsager apps som Sendit kan virke sikre på grund af deres tilknytning til en større platform, men de kan udgøre en betydelig risiko for børnene. Da appen er populær blandt teenagere og endda yngre børn, er det vigtigt at være opmærksom på de problemer, sådanne anonyme apps opretter. Ikke mindst af disse er muligheden for gruppepress og cybermobning, som alvorligt kan påvirke børnenes selvværd og velvære, og endda føre dem til at opføre sig på måder, der er ude af karakter, muligvis endda farlig.

  Brug tipene nedenfor til at hjælpe dit barn med at navigere i sendit -verdenen så sikkert som muligt.

  Uddann dine børn på risiciene ved anonyme apps

  Når det kommer til at beskytte dine børn mod anonym apprisiko, er det vigtigste du kan gøre Tal dem åbent og ærligt om de potentielle farer. Sørg for, at dine børn ved, at selvom Sendit -appen er anonym, er det absolut vigtigt, at de aldrig deler nogen personlige oplysninger i hverken de spørgsmål eller de svar, de lægger. Hvis de bruger appen til at spille augmented reality -spil, skal du sikre dig, at dine børn forstår, at det er lige så vigtigt ikke at dele personlige detaljer under spillet.

  Du kan reducere risikoen yderligere ved at sikre, at dine børn ved, hvor vigtigt det er at fortælle dig eller en anden betroet voksen, hvis de oplever hændelser med mobning eller chikane. Imponere dine børn på vigtigheden af ​​deres egne handlinger, og at de aldrig bør besvare spørgsmål på en måde, der kan skade andres følelser.

  At tale om Sendit og andre anonyme apps kan skabe en god mulighed for at snakke om online -sikkerhed generelt, herunder styring af svindlere, og den type indhold, det er og er ikke ok at dele.

  Opmuntr dine børn til at søge hjælp, hvis de føler sig ubehagelige

  Når du bruger Sendit og andre apps, er det vigtigt at sikre dig, at dine børn forstår vigtigheden af ​​at søge hjælp – fra dig eller en anden betroet voksen – hvis der sker noget online, der får dem til at føle sig ubehagelige eller urolige.

  Fortæl dine børn, at uanset hvad det er, vil de ikke blive dømt, og situationen kan sorteres ud. Peg dine børn i retning af andre kilder til hjælp og rådgivning, såsom skolevejlederen, så de forstår, at der er masser af støtte til rådighed, hvis det er nødvendigt.

  Lær dine børn at tænke, før du sender på anonyme apps

  Anonyme apps kan virke som en sjov måde at bruge tid på at forbinde med venner, så brugerne kan stille og modtage svar på ethvert spørgsmål, de kan forestille sig, fra hvor meget andre brugere ville bedømme deres tøj til det superhelt deres kat mest ligner! Den anden side af anonyme apps som Sendit er imidlertid, at dit barn kan modtage et foruroligende svar på et personligt spørgsmål. For eksempel, hvis de beder andre brugere om at bedømme deres udseende, kan dette være en opskrift på katastrofe. Og især unge børn er muligvis ikke helt op til hastighed på, hvad der udgør takt.

  Sørg for, at dine børn ved, hvor vigtigt det er at tage et øjeblik at tænke, før de sender svar på spørgsmål, der er sendt på Sendit -appen, og at aldrig sende et svar, der kan skade brugerens følelser. Forklar dem, at hvis de bliver bedt om – siger – hastighed et billede, som en bruger har oprettet, er det bedst at sige intet snarere end noget negativt; Medmindre brugeren har bedt om konstruktiv feedback. Og selv i dette tilfælde lægges vægten på ‘konstruktiv.’Generelt er det sandsynligvis den bedste tilgang at lære dine børn vigtigheden af ​​det gamle ordsprog,’ hvis du ikke kan sige noget godt, skal du ikke sige noget overhovedet ‘. Nogle gange er disse ting klichier af en grund.

  Være støttende og skabe et åbent miljø til diskussion

  Når det kommer til alle sociale medieplatforme, er det afgørende at skabe et åbent og støttende miljø i din husstand. Børn skal opfordres til at dele deres oplevelser med dig, især hvis de er usikre på noget, der er sket, mens online, eller hvis noget har forstyrret dem eller få dem til at føle sig ubehagelige.

  At fremme et miljø, hvor det er en almindelig ting at tale med dine børn om, hvordan de bruger Sendit og andre apps og platforme, hvad enten det er anonymt eller ej, er en af ​​de mest effektive måder at holde dine børn i sikkerhed og sikre, at de nyder en sund Onlineoplevelse.

  Hold dig opdateret om, hvordan dine børn bruger appen, og hvor ofte de skal overvåge, om dette skal adresseres – Apps kan have en tendens til at blive vanedannende.

  Indstil klare regler og forventninger til dit barns brug af Sendit

  Hvis du har besluttet at give dit barn mulighed for at bruge Sendit -appen, er det vigtigt at indstille klare regler og forventninger omkring dette. Disse kan have form af for eksempel den maksimale tid, de har tilladelse til at bruge på appen hver dag, arten af ​​de spørgsmål, de har lov til at stille, eller den type spil, de er i stand til at spille.

  Du kan også kommunikere klare forventninger til standarder for adfærd, og at enhver form for mobning, chikane eller lignende vil resultere i at blive forbudt fra platformen. At forklare de potentielle usete effekter af sådan opførsel er en god ide at hjælpe børnene med at forstå den mulige virkning af deres handlinger – bare fordi et svar er anonymt, kan det stadig have en håndgribelig effekt på nogen i den virkelige verden.

  Det er også vigtigt at lade dine børn vide, at de også har ret til at blive behandlet med respekt, både online og i den virkelige verden.

  Overvej at bruge forældrekontrolsoftware til at overvåge dit barns appbrug

  Ud over at tage de skridt, der er foreslået i denne vejledning for at hjælpe med at holde dit barn i sikkerhed, når du bruger Sendit, kan du også overveje at bruge forældrekontrolsoftware til ekstra ro i sindet. I betragtning af at der ikke er nogen forældrekontrolgrænser, der er inkorporeret i selve Sendit -appen, er det en effektiv måde at holde dig øje med, hvad de er, at implementere en løsning, der giver dig mulighed for at overvåge dit barns brug af platformen, og sætte grænser omkring dette. Gør online.

  Kids360 er en af ​​de bedste forældrekontrolapps på markedet lige nu – du kan nemt finde det til at downloade i app -butikkerne. Dette værktøj giver forældre mulighed for at begrænse den tid, deres børn bruger på visse apps og platforme for at hjælpe med at holde tingene afbalancerede og beskytte mod online-distraktioner mod negativt at påvirke deres barns skolearbejde eller det virkelige verden sociale liv.

  Plus, forældre kan bruge det til at overvåge brugen – og hvis du beslutter dig for, at du overhovedet ikke ønsker, at dit barn skal bruge Sendit -appen? Intet problem; Du kan bruge Kids360 til at blokere det helt. Problem løst!

  Så er sendit anonym, virkelig?

  Altså ja. Og nej. Problemet er, at selvom appen muligvis er anonym, ophører den med at være sådan, hvis brugerne inkluderer personlige eller identificerende oplysninger i de spørgsmål eller svar, de poster. Plus, en hurtig Google -søgning afslører måder at komme rundt på anonymitetsbarrierer og potentielt opdage nøjagtigt, hvem der sendte et svar.

  Anonymitet til side, Sendit-appen kan også forårsage problemer med hensyn til cybermobning og chikane og udgør en alvorlig risiko for et barns selvtillid. Og der er altid risikoen for, at upassende indhold sendes eller ses.

  Sammenfattende er Sendit en af ​​tredjepartsapps, der skal kontaktes med forsigtighed. Mens det generelt anses for at være uegnet for børn under sytten år, bruger mange børn appen til at sende spørgsmål og sende svar eller til at nyde at spille de tilgængelige reality -spil til rådighed.

  Hvis du gerne vil have, at dine børn skal have adgang til Sendit, men er ivrige efter at sikre, at deres oplevelse online er så sikker som muligt, er brug af tipene i guiden ovenfor til at hjælpe – Download Kids360 Forældrekontrolsoftware er også en vigtig måde at beskytte deres brug og sørg for, at det ikke risikerer at overtage deres dag.

  FAQ

  Kan du se, hvem der sender spørgsmål på Sendit?

  Sendit -appen er designet til at være anonym, hvilket betyder, at brugere ikke kan se identiteten af ​​dem, der sender eller svarer på spørgsmål. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der kan være smuthuller, der kan komme omkring dette.

  Kan folk se dit navn på Sendit?

  Navne holdes anonyme på Sendit. En Google -søgning afslører dog måder, det kan være muligt at afsløre identificerende oplysninger på platformen. For eksempel kan brugere betale et månedligt gebyr for at se, hvem.

  Hvad skal jeg gøre, hvis mit barn bliver cyberbullet på Sendit?

  Support er nøglen – det er, at de føler sig elsket og ved, at du er på deres side og klar til at hjælpe. Opmuntr dem til at tage en pause fra Sendit – tænk på måder at hjælpe dem med at slappe af eller gøre noget, der får dem til at føle sig godt, som at have en ven over eller på vej ud til en familievandring. Afhængig af omstændighederne kan det være nødvendigt at rapportere mobning til platformen, og hvis du kender Bully’s identitet, kan det også være en effektiv vej frem for at tale med deres forældre om, hvad der sker.

  Er det muligt at rapportere upassende indhold på Sendit?

  Ja, det er både muligt og opmuntret. Hvis dit barn har set eller modtaget upassende indhold, skal du åbne beskeden og klikke på tommelfinger-ikonet i øverste højre hjørne af skærmen. Nu kan du vælge spam, mobning eller uhyggelig om nødvendigt og derefter vælge at enten informere sendit -teamet, blokere brugeren eller slette beskeden.

  Er der nogen alternative apps til Sendit, der er sikrere for børn?

  Mens der er masser af alternative Sendit -apps, kan alle sådanne lignende apps udgøre de samme risici for børnene, især hvis der er involveret anonyme meddelelser. Det er bedst at tænke meget omhyggeligt, før du giver dit barn adgang til sociale medieplatforme eller apps som Snapchat op for at beskytte deres velbefindende og udvikle sunde online vaner.

  Billedet på forsiden: Postmoderne Studio/Shatterstock.com