Purevpn Review 2023: Lavpris VPN med ulemper

Jeg har været deres kunde i mange år. Deres service og støtte har altid været flakey. De sidste 3 eller 4 år var ikke så dårlige. De har for nylig frigivet en opdatering og tillader dig ikke at bruge en ældre version. Det har problemer og fik min pc til at forsvinde og låse op. Støtt folk sagde undskyld for ulejligheden og sagde, at der ikke var noget, de kunne gøre. Der er noget andet underligt, når du kører den nye version. Appen genererer netværkstrafik på egen hånd. Trafik til og fra flere steder, der ejes af Amazon og Google. Ikke bare lidt. Hvert 10. sekund er der 1 Mbps trafik, der varer 3 til 4 sekunder. Fra 30 til 70 TCP -forbindelser til Google og Amazon. Jeg spurgte støtte, hvorfor er denne trafik der? De ville ikke svare og ændrede emnet. Min gæt er, at de er
Tjener penge på at sælge vores oplysninger til Google og Amazon.

Purevpn ikke pålidelig.

Så så længe jeg kan huske, var jeg i stand til at opdatere min PureVPN VPN -adgangskode. For nylig er denne evne blevet fjernet. Forestil dig, at du fra tid til anden ændrer din adgangskode til sikkerhedsformål. Og pludselig uden nogen som helst grund, fjerner de denne evne. Nu hvis du vil have en ny VPN -adgangskode, skal du kontakte kundesupport, og de sender dig din adgangskode. Hvor latterligt er dette? Forestil dig, at din computer er kompromitteret, når du ser på den adgangskode, de sendte dig eller nogen, lige tilfældigvis installeret en fysisk keylogger, du lånte din adgangskode ud og har nu brug for at sikre den igen osv. Mit punkt er, at dette er meget mistænkt opførsel. Jeg vil ikke fornye mit medlemskab. Måske kan nogen forklare mig, hvorfor dette ikke er en big deal. Ville en kompromitteret VPN -adgangskode føre til, at nogen kan snuse dine data lokalt?

Purevpn Review 2023: Lavpris VPN med ulemper

Purevpn Review

Purevpn har haft sine op- og nedture gennem årene. I tidligere anmeldelser identificerede vi defekte apps, middelmådige præstationer og dårlig streaming support. Der var også tilfældet med PureVPN -indsamlingsbruger data For en FBI -undersøgelse, alt sammen med at hævde at være en “ingen logfiler” -tjeneste. Selvom det bestemt har lidt af nogle tilbageslag, er tingene måske forbedret i denne seneste opdatering til PureVPN -anmeldelsen.

For at se kørte jeg tjenesten gennem omfattende test og analyserede derefter alle aspekter af VPN for at hjælpe dig med at beslutte, om denne VPN er værd at dine penge. Desværre Testresultater var ikke smukke. Hastighederne var inkonsekvente og langsomme, VPN -apps blev plaget af bugs og forbindelsesfejl, og den samlede kvalitet ser ud til at være blevet værre, siden jeg gennemførte PureVPN -gennemgangen sidste år.

Så lad os starte med en oversigt, inden vi kommer ind i ukrudtet.

Internet side Purevpn.com
Baseret på Britiske Jomfruøer
Logfiler Ingen logfiler*
Pris $ 1.99/mo.
Support E -mail og chat
Tilbagebetale 31 dage

*Mens PureVPN hævder at være en “ingen logfiler” VPN i dag, har den en historie med at logge brugere til FBI, mens han også hævder at være “ingen logfiler” – så slidbane med forsigtighed.

Purevpn Oversigt i 2023

Her er en kort oversigt over mine fund for denne PureVPN -anmeldelse.

+ Fordele

 • Billig prøve på en uge
 • Live chat support
 • Nogle anstændige funktioner

– Ulemper

 • Purevpn -forbindelsesproblemer (ikke tilslutning)
 • Inkonsekvente og langsomme hastigheder
 • Dyre priser for langsigtede abonnementer
 • DNS lækker
 • Clunky VPN -apps
 • PureVPN loggede brugerdata til FBI
 • Fungerer ikke godt med Netflix og streaming

Yderligere forskningsresultater

 • Kørt af Gaditek i Pakistan (med Ivacy VPN)
 • Fungerer PureVpn godt til torrenting?
 • Purevpn sammenligninger

Purevpn Pros

Her er fordele ved PureVpn.

Purevpn-prøveperiode

Med PureVPN kan du få en billig en uges prøve til kun 99 cent. Denne retssag blev tidligere forfremmet på PureVPN -hjemmesiden. Det fremmes ikke længere der, men du kan stadig få det, hvis du bruger linket ovenfor.

Purevpn rabatforsøg

Jeg kontrollerede refusionspolitikken, og hvis du ikke er tilfreds med retssagen, kan du anmode om refusion.

Men der er et problem. Når retssagen udløber, er du låst ind i Et relativt dyrt abonnement til $ 69.95 pr. År ($ 5.83 pr. Måned). På tidspunktet for denne gennemgang var denne pris meget højere end standard 12-måneders plan, der kun kostede $ 3.24 pr. Måned.

Ikke kun er dette ikke en normal gratis prøve VPN, hvor du ikke betaler noget, men det ser også ud til, at det at tage retssagen låser dig ind i et overpris årligt abonnement ..

Purevpn har live chat support

En anden god ting ved Purevpn er live chat -support. Dette er dog almindeligt med de øverste VPN -tjenester. Live chat er tilgængelig 24/7 og tilgængelig via PureVPN-webstedet i nederste højre hjørne.

Jeg testede PureVPNs live chat -support, og jeg blev hurtigt forbundet med en repræsentant.

Purevpn kundesupport

Samlet set var chatrepræsentanterne temmelig lydhøre og hjælpsomme med tilfældige spørgsmål, jeg havde.

Nogle anstændige funktioner

Et andet positivt aspekt af PureVPN, der er værd at nævne, er de funktioner, der følger med et abonnement. Vi dækker dette individuelt, startende med delt tunneling.

Purevpns split tunnelingsfunktion

En delt tunneling VPN -funktion giver dig mulighed for at rute specifikke apps og/eller websteder uden for VPN -tunnelen. Dette kan være nyttigt, hvis du har brug for en bestemt app, såsom en streaming -app, eller et websted, såsom dit bankwebsted, for at omgå VPN. Vi ser denne funktion med både Surfshark og Nordvpn samt Cyberghost og ExpressVPN.

På dette tidspunkt er Split Tunneling tilgængelig på Windows VPN og Android VPN -apps.

Opdel tunneling Purevpn

Med PureVPN giver funktionen dig mulighed for at vælge, hvilke apps der omgår VPN -tunnelen (men ikke websteder).

Purevpn med dedikeret IP

Næste op er muligheden for at tilføje en dedikeret/statisk IP -adresse. En VPN med en statisk IP -adresse kan være fordelagtig i nogle anvendelsessager, men ikke for alle. Nogle mennesker ønsker måske en statisk IP til adgang til online ressourcer, konfigurering af servere eller forsøger at undgå captcha -godkendelsesudfordringer.

Purevpn tilbyder en statisk IP som en ekstra (betalt) tilføjelse, nøjagtigt som vi ser med både Torguard og Nordvpn. Prisen på en Purevpn statisk IP varierer afhængigt af varigheden af ​​det abonnement, du vælger.

Tilsløringsfunktion

En tilsløringsfunktion giver dig dybest set mulighed for at skjule det faktum, at du bruger en VPN ved at skjule (eller tilsløre) VPN -trafikken for at fremstå som almindelig HTTPS -trafik. Dette kaldes undertiden “stealth VPN” med andre tjenester. Vi ser også denne funktion med både Proton VPN og Nordvpn.

Purevpn hævder, at denne funktion vil hjælpe brugerne med at komme rundt i VPN -blokke og begrænsninger. Et eksempel på dette ville være at bruge en VPN til UAE, hvor VPN’er ofte blokeres. Et andet eksempel er at bruge en VPN til Kina, der har strenge firewall -begrænsninger designet til at blokere VPN -trafik.

PureKeep, PurePrivacy og PurenenCrypt

Mange mennesker er på udkig efter den bedste adgangskodeadministrator for at hjælpe med at holde deres data sikre. Mens topvalg kan omfatte NordPass og 1Password, ser det ud til, at PureVPN nu ønsker at deltage i festen. For et ekstra gebyr kan du vælge PureKeep Adgangskodeadministrator, der i øjeblikket koster en ekstra $ 0.85 pr. Måned.

Der er også en mulighed for Pureprivacy, Hvilket tilsyneladende giver dig mulighed for at “scanne dine sociale mediekonti” og overvåge for dataovertrædelser. Denne funktion ligner et dataovertrædelsesovervågningsværktøj, som vi observerede i vores NordPass vs LastPass -sammenligning. Det ser dog ikke ud til aktivt at fjerne data fra Internettet, en funktion, som vi testede i vores inkogni -gennemgang.

Endelig er der også en funktion kaldet Purenencrypt. Som navnet antyder, er dette et “cloud -sikkerhed” -værktøj til at kryptere og gemme dine filer. Det ligner det, vi fandt i Nordlocker -gennemgangen.

Ansvarsfraskrivelse: Vi fandt, at PureVPNs apps var meget buggy i vores test (se nedenfor). Derfor fungerer de ovenfor anførte funktioner eller måske ikke faktisk.

Lad os nu dække nogle af de ulemper, vi opdagede i denne PureVPN -anmeldelse.

Purevpn Cons

Her er nogle af de ulemper, jeg fandt i test og forskning Purevpn.

Forbindelsesproblemer (PureVPN kan ikke oprette forbindelse)

Med den seneste testrunde til denne PureVPN -anmeldelse løb jeg ind i et regelmæssigt problem. Problemet var Purevpn, der ikke forbandt til serverne. Med andre ord klikkede jeg på forbindelsesknappen, og efter lang tid ville VPN timeout og til sidst returnere en fejlmeddelelse.

Et andet forbindelsesproblem, jeg havde med PureVPN, er, at det tilsyneladende ville forbinde, men der ville ikke være nogen båndbredde (100% pakketab). Jeg er ikke sikker på, hvad der forårsager disse forbindelsesproblemer. Forhåbentlig får Purevpn -teamet dem løst snart.

Purevpn langsomme hastigheder

På PureVPN -webstedet hævder de frimodigt at være “Den hurtigste VPN -service nogensinde!

Jeg testede disse påstande med en 500 Mbps internetforbindelse – og resultaterne var ikke særlig gode.

Her var en PureVPN -server i Forenede Stater, giver mig kun 59 Mbps.

Purevpn Speed ​​Test

Ikke en god start. Dette er under 12% af min basisforbindelseshastighed.

Dernæst testede jeg en PureVPN -server i Canada. Endnu en gang var hastighederne ikke meget gode til kun 39 Mbps.

Purevpn Speeds Review

Dette handler om under 8% af min basishastighed. Det er klart, at PureVPN ikke er den bedste VPN for Canada med en forestilling som denne.

Ud over de langsomme downloadhastigheder kan du også se, at latenstid eller ping var usædvanligt høj. Ping burde have været lavere i betragtning af min placering i USA. Med langsomme pinger ville PureVPN ikke være en god VPN til spil.

Dernæst testede jeg PureVPN -servere i Storbritannien, og resultaterne var ens. Her var en PureVPN -server i London Ved kun 18 Mbps.

Purevpn er langsom

Så disse hastighedstest bliver kun værre med PureVPN. Mens servere, der er længere væk fra min fysiske placering, kan være langsommere, skal de ikke være nogen steder tæt på dette langsomme.

Sammenligning med Nordvpn

For at vise dig en hurtig sammenligning, lad os se på Nordvpn. Her er en Nordvpn server i UK med hastigheder af 295 Mbps:

Nordvpn hurtigere end PureVpn

Du kan se, at Nordvpn blæser PureVpn ud af vandet med hensyn til ydeevne.

Lad os nu se, hvor hurtigt Nordvpn var med en server i USA. Her tester jeg en Nordvpn Server i Seattle og få 445 Mbps.

PureVPN -serverhastigheder

Det er klart, at PureVpn har en masse indhentning til at gøre. Det er ikke i nærheden af ​​de hastigheder, du får med toppresterende VPN’er, som du kan se i vores Nordvpn vs ExpressVPN-rapport.

Hvorfor er Purevpn langsom?

Mange VPN’er investerer penge i avanceret serverinfrastruktur, der kan levere de hurtigste VPN-hastigheder til deres brugere. Dette kan forklare, hvorfor PureVPN er langsom: De kører ikke de bedste servere med tilstrækkelig båndbredde til deres brugerbase.

Efter det første abonnement: dyre priser, men udvidede betalingsmuligheder

Purevpn har nogle gode priser på deres længere planer. På under $ 4.00 pr. Måned for begge deres 12-måneders og fem-årig planer, Dette ligner en god billig VPN.

Purevpn pris

Hvis prisen var den eneste overvejelse, kunne PureVPN kæmpe for en plads på vores liste over de bedste billige VPN’er. Hvis du leder efter en god billig VPN, skal du tjekke vores anmeldelse af Surfshark. Og se også Purevpn vs Surfshark -sammenligning.

Og når vi taler om priser, her er et andet problem, jeg har bemærket ..

Udvidede betalingsmuligheder

PureVPN tilbyder et godt udvalg af betalingsmuligheder. ave udvidede mulighederne markant nu. I dag kan du betale for et PureVPN -abonnement med:

 • Kreditkort
 • PayPal
 • Cryptocurrencies som Bitcoin, Litecoin og Ethereum.
 • G Betal

Det gør aldrig ondt at have muligheder, når det kommer til at bruge dine penge eller beskytte din internettrafik.

Purevpn Refusionspolitik

Purevpn -refusionsbetingelserne er ret gode. Her er Purevpn Refusionsbetingelser:

Hvis du ikke er tilfreds med PureVPNs service af en eller anden grund, kan du kræve en refusion inden for 31 dage efter din ordredato.

Husk, vi vil først prøve at løse dit problem med succes, før vi behandler refusionsanmodningen.

Jeg er ikke sikker på, hvordan dette kan være et “ingen spørgsmål stillet, risikofri, stressfri refusionspolitik”, hvis virksomheden vil “prøve at løse dine problemer med succes”, før du giver dig refusion. Refusionspolitikken refererer også til visse betalingsmetoder, der ikke kan refunderes, såsom Google Pay. Fortsæt med forsigtighed.

Purevpn og DNS lækker

I tidligere PureVPN -anmeldelser fandt jeg, at apps skulle lide af datalækager, især IPv6 -lækager. Desværre fik vi ikke bedre resultater denne gang.

Før jeg kørte nogen test, sørgede jeg for, at alle lækagebeskyttelsesindstillinger blev aktiveret, som du kan se nedenfor:

Purevpn DNS lækage

Så teoretisk bør vi ikke finde nogen lækager med PureVPN på dette tidspunkt med alle aktiverede lækagebeskyttelsesindstillinger. Dernæst kørte jeg PureVPN Windows -appen gennem nogle grundlæggende VPN -tests. Men vi fortsatte med at få DNS ​​-lækager.

Bemærk: Disse var aktive lækager Da forbindelsen var stabil.

For at identificere lækager kørte jeg tests, der ændrede følgende variabler:

 • Tilslutning til forskellige PureVPN -servere, inklusive virtuelle placeringer
 • Ændring af “tilstand”, jeg brugte “sikkerhed / privatliv, strøm, internetfrihed osv.
 • Ændring af protokollen

Jeg fandt ikke DNS -lækager med hver server, protokol og “tilstand”, som jeg testede, men der var nogle klare tilfælde, hvor DNS -anmodninger lækkede ud. Dette undergraver effektiviteten af ​​VPN, samtidig med at du udsætter dine data for tredjepart.

PureVPNs VPN -apps

VPN -apps bør ikke gå ned, stoppe eller kræve, at du starter Task Manager for at tvinge programmet til at stoppe. Vi havde mange problemer med PureVPN -apps, og de fungerede ikke godt. Men det kan alle ændre sig. Purevpn har rullet et sæt nye og forbedrede apps ud. Her er den nye Windows Desktop -app:

PureVPN Windows Desktop App

Dette nye design er renere, med et udseende meget lig det fra Nordvpn Desktop -appen.

Mobile apps har også et rent look, inklusive dejlige berøringer som Dark Mode. Du kan se i dette i vores skærmbilleder af Android VPN -appen nedenfor:

Purevpn Android Dark Mode

Purevpn har også udvidelser til forskellige browsere. Dette kan være nyttigt, hvis du har brug for en VPN til krom eller måske en VPN til Firefox, afhængigt af de browsere, du bruger.

Purevpn -loggingshændelse

Som vi har dækket før her om gendannelsesprivacy, er PureVPN et eksempel på en VPN, der blev fanget logging brugerdata og overleveret disse data til FBI.

I årevis har PureVPN hævdet at have en “nul logpolitik” og ikke beholde nogen data. I 2017 brød nyhederne imidlertid om, at PureVPN ikke kun havde logget data om en bruger, de havde også leveret disse data til FBI (Federal Bureau of Investigation) for en straffesag. Registreringerne af dette blev offentliggjort.

Der var en hel del opmærksomhed på PureVPN, efter at denne sag kom ud. Purevpn hævdede, at det var en begrænset begivenhed, men der er ingen måde for os at fortælle, om det er sandt.

Det er også interessant at bemærke, at alt dette skete på trods af at PureVPN er baseret uden for De Forenede Stater, uden nogen juridisk forpligtelse til at overholde de amerikanske myndigheder.

Purevpn afslutter ikke-logs revision

I et forsøg på at genoplive tilliden har PureVPN afsluttet en tredjeparts ikke-logs-revision. Revisionen blev udført af Altius It i juni 2019. Revisorens rapport bekræfter, at PureVPN nu er i overensstemmelse med deres politik uden logs og beskyttelse af personlige oplysninger. Vi diskuterede også revisioner uden logs i den private internetadgang vs Nordvpn-sammenligning.

Selvom dette er gode nyheder for virksomheden og dets kunder, er det uklart, om dette resultat har gjort noget for at redde Purevpns omdømme. Alt, hvad jeg har at sige i øjeblikket, er, at du skal tænke omhyggeligt, før du stoler på din datasikkerhed til PureVPN.

Purevpn fungerer ikke godt med Netflix

Desværre for dem, der ønsker at streame deres yndlingsfilm, fungerer PureVPN ikke godt med Netflix.

Det vigtigste problem, jeg stødte på, da jeg testede PureVPN med Netflix var Buffering. Selvom jeg fandt, at PureVPN kunne få adgang til amerikansk Netflix (ikke blokeret), havde jeg bufferingsproblemer på grund af langsomme hastigheder.

Mens jeg var i “stream” -tilstand, løb jeg ofte ind i bufferproblemer, mens jeg var forbundet til den ene eller den anden af ​​PureVPNs amerikanske servere. Netflix blev ikke blokeret, men hastighederne var så langsomme, at strømmen brugte meget tid på buffering (angivet med en spindende rød cirkel) i stedet for at vise video. Netflix -bufferingsproblemet syntes at forekomme tilfældigt.

Af disse grunde anbefaler jeg ikke PureVPN til streaming. I stedet anbefaler jeg at gå med en af ​​de tjenester, der er anbefalet på min liste over de bedste VPN’er til Netflix.

Bemærk: I betragtning af bufferingsproblemerne testede jeg ikke PureVPNs evne til at ændre Netflix -regioner, så du kan se indhold fra andre lande.

Andre streamingtjenester med PureVPN

Firestick – Mange mennesker bruger Amazon Firestick eller Fire TV til at streame indhold fra forskellige kilder. Indlæsning af en VPN på Firestick giver dig adgang til streams, der kan være geo-begrænset. PureVPN tilbyder en Firestick -app, men de langsomme hastigheder vil stadig være et problem.

Og når du taler om Amazon, spekulerer du måske på, om PureVPN er den bedste VPN til Amazon Prime. Svaret er nej, det fungerede heller ikke godt i vores test her.

Fungerer pureVpn for Hulu? Ifølge nogle mennesker på Reddit er PureVPN ikke den bedste VPN for Hulu på dette tidspunkt. På dette tidspunkt hævder PureVPN, at det er en god VPN for Disney Plus, men vi har endnu ikke testet det ud.

Yderligere forskningsresultater:

Nedenfor er yderligere fund fra min forskning af PureVPN for denne gennemgang.

Purevpn, Gaditek og Pakistan (med Ivacy VPN)

Ifølge PureVPNs websted drives det officielt under virksomheden GZ Systems Limited. I årevis var denne VPN baseret på Hong Kong. I dag er det dog baseret på de britiske Jomfruøer, som vi ser med ExpressVPN.

Hvis du graver lidt dybere, finder du et firma kaldet Gaditek, baseret på Karachi, Pakistan. Purevpn ser ud til at være ejet og drives af Gaditek, der viser PureVPN som et af dens mærker:

Gaditek Purevpn Pakistan

Hvorvidt PureVPN drives i Pakistan betyder ikke rigtig noget fra et juridisk perspektiv, da virksomheden er lovligt baseret på de britiske Jomfruøer, som er den jurisdiktion, den falder under.

Der er også mennesker, der hævder, at Gaditek (PureVPN) driver et netværk af VPN -gennemgangswebsteder, hvor PureVPN konsekvent rangeres som den øverste anbefaling. Se denne rapport for yderligere information.

Er Ivacy en omdirigeret version af PureVPN?

I mange år har der været rygter (og masser af beviser) om, at Ivacy er en omdirigeret (White-Label) version af PureVPN. Dette ville ikke være for overraskende, da PureVPN tilbyder en hvid-label-version af deres produkt, som de annoncerer på deres hjemmeside.

Endelig, i marts 2019, indrømmede Ivacy -personale officielt, at PureVPN har “mindre indsatser” i Ivacy.

Dette er dog ikke for ualmindeligt, da der er andre VPN’er, der ser ud til at være uafhængige, men ejes af den samme enhed:

 • Denne artikel i PCMAG beskriver, hvordan J2 Global ejer ipvanish, StrongVPN og krypteret.mig.
 • Jeg lærte, at moderselskabet i Cyberghost VPN (KAPE) også ejer Zenmate VPN, privat internetadgang og nu ExpressVPN.

Fungerer PureVpn godt til torrenting?

Mange mennesker leder efter en sikker, pålidelig og hurtig VPN til torrenting. Dette skyldes, at torrenting ofte er et gråt område (afhængigt af hvad du er torrent), og dette kan sætte dig i fare for krænkelse af ophavsret.

Så er Purevpn en god mulighed for torrenting?

Jeg vil hævde nej. Purevpn er ikke en god VPN til torrenting, når du undersøger de tre kriterier ovenfor:

 • Sikker – PureVPN lider af datalækager, som kan udsætte dine aktiviteter for din internetudbyder og andre tredjeparter, såsom copyright trolds. Det tager kun en lækket pakke for at udsætte din identitet og online aktiviteter.
 • Pålidelig – Purevpn er ikke særlig pålidelig og lider af forbindelsesproblemer.
 • Hurtig – PureVPN er bestemt ikke hurtig, baseret på mine egne testresultater.

I betragtning af disse faktorer er PureVPN ikke en god VPN til torrenting. Du ønsker måske at overveje andre muligheder.

Purevpn sammenligninger

For dem, der er interesseret i at se, hvordan PureVPN sammenlignet med nogle af vores andre bedst bedømte VPN’er, har vi et par sammenligningsrapporter.

Først op er vores Nordvpn vs PureVPN -sammenligning. I denne rapport ser vi, at Nordvpn slog PureVPN ud i alle hastighedstest, mens vi også tilbyder mere sikre applikationer, bedre støtte til Netflix og en billigere pris. Nordvpn var den store vinder her.

For det andet har vi også en PureVPN vs ExpressVPN -sammenligning. Mens PureVPN kom lidt billigere ud, havde ExpressVPN meget hurtigere hastigheder, bedre streaming support, mere pålidelige apps og en meget bedre track record. Det er klart, at ExpressVpn kom ud på toppen.

Det er det for Purevpn -sammenligninger, men vi har mange andre VPN -sammenligninger, hvis du er interesseret.

Purevpn FAQ

På udkig efter hurtige svar på nogle af de almindelige spørgsmål om PureVPN? Denne FAQ er stedet at finde dem.


Er purevpn god til streaming?

Purevpn er ikke God til streaming. Mens vi undertiden har været i stand til at oprette forbindelse til Netflix eller Amazon Prime-video med PureVPN, er det en hit-or-miss-proces.

Her er links til vores lister over de bedste VPN’er til Netflix og de bedste VPN’er til streaming.


Er purevpn god til torrenting?

Purevpn er ikke God til torrenting. Det lækker undertiden din IP -adresse, hvilket kan resultere i, at du bliver sagsøgt af et kæmpe mediekonglomerat. Plus det er det virkelig langsom.

Her er et link til vores liste over de bedste VPN’er til torrenting.


Er det sandt, at PureVPN logger brugerdata til FBI?

I 2017 lærte verden, at PureVPN havde logget brugerdata til FBI, som derefter blev brugt i en retssag. I 2019 gennemførte PureVPN med succes en revision af deres nye politik uden logs. Vi har ikke set noget bevis for, at PureVPN holder logfiler i dag.

Leverer PureVPN god kundesupport?

Mens vi ikke har haft nogen problemer med PureVPN kundesupport, har en række af vores læsere. Hvis du ruller gennem kommentarfeltet nedenfor denne artikel, vil du se et antal vrede klager over dårlig kundeservice.

Purevpn Review Konklusion

Da jeg begyndte at opdatere denne anmeldelse, håbede jeg, at PureVPN endelig ville have foretaget nogle betydelige forbedringer af deres service. Konkurrencen i VPN -rummet er intenst, og virksomheder er nødt til at fortsætte med at forbedre bare for at undgå at miste terræn til konkurrencen.

Mens virksomheden har opdateret deres VPN -apps, ser jeg ikke meget reel forbedring med PureVPN. Efter min mening fortsætter det med at hænge bag de førende VPN’er og kan godt falde længere bagud i præstationer, sikkerhed og pålidelighed.

Mens der er et par positive aspekter af PureVPN, er den endelige dom, at dette ikke er en VPN, jeg kan anbefale efter at have testet den til denne anmeldelse.

Alternativer til Purevpn

Der er mange VPN -tjenester, der er bedre end PureVPN. For at lære om vores øverste valg blandt alle de tilgængelige VPN -tjenester, se vores guide til de bedste VPN’er.

Relaterede artikler:

 • PureVPN vs Private Internet Access (PIA)
 • Bedste VPN’er med indbygget annonceblokering
 • Cyberghost vs Nordvpn
 • Surfshark vs Cyberghost VPN

Hvis du har brugt PureVPN, er du velkommen til at dele din ærlige anmeldelse (god eller dårlig) nedenfor.

Denne PureVPN -gennemgang blev sidst opdateret om 30. maj 2023.

Om Sven Taylor

Sven Taylor er hovedredaktør og grundlægger af Restury Privacy, en Digital Privacy Advocacy Group. Med en lidenskab for digital privatliv og tilgængelig information skabte han gendannelse af privacy for at give dig ærlige, nyttige og ajourførte oplysninger om online privatliv, sikkerhed og relaterede emner.

Læserinteraktioner

Kommentarer

 1. John 20. august 2023

Purevpn kræver, at brugerne leverer rigtigt navn for at bruge tjenesten! VPN understøtter ikke tæt anvendelse på Windows -standarder! Luk minimerer faktisk, og det fortsætter med at køre. Virksomheden nægter at ændre dette tilbage (bruges til at fungere korrekt) en klar overtrædelse af dine rettigheder som ejer af din pc.

Oscar 25. april 2023

Jeg bruger en delt konto og mens jeg er lidt langsom. Jeg torrent hele tiden. Jeg har aldrig en gang modtaget en ACE- eller DMCA -e -mail fra min internetudbyder i de 5 år, jeg har brugt VPN Unlimited.

Jack 25. februar 2023

de værste servere af alle. tager aldre at oprette forbindelse, hvis overhovedet nogle gange. Brug dem ikke . Sikke et spild. kundeservice ikke ekssistent

Murdock 4. december 2022

Purevpn er ekstremt forfærdelig, jeg købte en plan med yderligere tilføjelse til at være en dedikeret amerikansk IP-adresse med havneforvaltning, og de tildelte mig en dedikeret Canada IP-adresse, som jeg ikke kan bruge. Jeg har kontaktet dem et dusin gange både via supportbillet og live chat, og har endda vist dem et øjebliksbillede, der viser en USA -dedikeret IP -adresse, og de siger “På grund af tekniske problemer kan de ikke ændre den dedikerede IP -adresse”, og Jeg var som Amber på Seth Meyers, “Hvad”? De tog mine penge og gav mig ikke det, jeg bestilte, og vil ikke gøre godt med deres fejltagelse. Desuden prøvede jeg bare at se min VPN med den dedikerede Canada IP -adresse, og jeg får konstant en fejlmeddelelse fra PureVPN -app mod min lokale internetudbyder … som da jeg kontrollerede min internetudbyder, viste det superhurtigt numre. Til sidst ville de ikke kun ikke fjerne den dedikerede Canada IP -adresse og blot tildele mig en dedikeret USA IP -adresse, som jeg betalte for, de var uhøflige og nedladende over det og sagde, at du tidligere har sendt os flere supportbilletter, og vi kan ikke give dig En anden IP -adresse … dybest set som “Kære kunde, jeg ved ikke, hvorfor du prøver så hårdt på at få det, du bestilte, du vil simpelthen ikke få det”. Afslutningsvis anbefaler jeg stærkt, at enhver, der tænker på PureVPN for at holde sig væk fra dem! Jeg ville ønske, at jeg havde gjort mere efterforskning, før jeg købte en 5-årig plan, som jeg nu sidder fast med og ikke kan bruge. Jeg antager, at du til sidst får det, du betaler for, ikke falder for deres billige priser. Jeg går nu med Nordvpn og har bestemt ikke noget imod at betale lidt mere for ro i sindet.

 • Mike. 21. januar 2023

Giv ikke disse skabninger dine penge ! !! ! Hvis deres produkt ikke fungerer på din pc, er det umuligt at få dine penge tilbage eller endda et svar. De ignorerer bare dig.

Ian 8. februar 2023

Brug ikke PureVpn … de stjal penge fra mig.. Jeg prøvede over to måneder at annullere mit abonnement, og de prøvede gentagne gange min bank, indtil den gik ud, og jeg kan ikke komme igennem for at støtte intet … Jeg har været nødt til at åbne en svigssag og få mit kort og redegøre for, indtil jeg kan få dem til Stop med magt med at tage penge, selvom PayPal. De vil ikke stoppe abonnementet og med magt skubbe betaling igennem på PayPal, selvom jeg unistallerede denne VPN for to måned siden efter £ 2 -retssagen og gennem det var en dårlig VPN..Så annulleret, og de tog stadig penge 2 måneder senere. Ingen refusion intet..Og få bare kopi -pasta -e -mail -svar, som de bare er enkle, er ikke ligeglad med det automatiserede system..

Nima 20. oktober 2022

Værd og katastrofe Don.T køb denne VPN, hvordan kan jeg give mine penge er det muligt at retsforfølge dem?

David 3. september 2022

Jeg har været deres kunde i mange år. Deres service og støtte har altid været flakey. De sidste 3 eller 4 år var ikke så dårlige. De har for nylig frigivet en opdatering og tillader dig ikke at bruge en ældre version. Det har problemer og fik min pc til at forsvinde og låse op. Støtt folk sagde undskyld for ulejligheden og sagde, at der ikke var noget, de kunne gøre. Der er noget andet underligt, når du kører den nye version. Appen genererer netværkstrafik på egen hånd. Trafik til og fra flere steder, der ejes af Amazon og Google. Ikke bare lidt. Hvert 10. sekund er der 1 Mbps trafik, der varer 3 til 4 sekunder. Fra 30 til 70 TCP -forbindelser til Google og Amazon. Jeg spurgte støtte, hvorfor er denne trafik der? De ville ikke svare og ændrede emnet. Min gæt er, at de er
Tjener penge på at sælge vores oplysninger til Google og Amazon.

Hr. T 17. juli 2022

Din artikel er ikke for gammel, kun 6 måneder, men jeg ser Purevpn lister sig selv som værende britiske Jomfruøer
Purevpn, Brand of GZ Systems Limited Intershore Chambers P.O Boks 4342, Road Town, Tortola, Britiske Jomfruøer
Virksomhedsregistrering nr. 2039934 Men hvis de har overdraget data til FBI, når de ikke behøvede det, er det en ikke-starter.

 • Ukendt bruger 19. juli 2022

Jeg ved rigtigt?

Ren udtalelse 6. juli 2022

PureVPN proxy – Bedste VPN til Chrome indsamler følgende: 1. Personligt identificerbare oplysninger:
– For eksempel: navn, adresse, e -mail -adresse, alder eller identifikationsnummer;
2. Autentificeringsoplysninger:
– For eksempel: adgangskoder, legitimationsoplysninger, sikkerhedsspørgsmål eller personligt identifikationsnummer (PIN);
3. Beliggenhed:
– For eksempel: region, IP -adresse, GPS -koordinater eller information om ting i nærheden af ​​brugerens enhed; Purevpn, tak for din samlingstjeneste … bare fantastisk! ))

M 15. juni 2022

Jeg dumpede PureVpn i dag. Jeg har brugt dem i årevis. De er snavs billige, hvis du køber flerårige abonnementer. De har aldrig været store, men jeg brugte dem næsten udelukkende til torrents. Som rapporteret i andre indlæg var deres version 8 -app absolut affald. Jeg skulle lige have været hos version 7. Der var heller ingen nedjustering tilgængelig.. Den nye version 9 -app er endnu værre! Avast!, Avira og forsvarer rapporterer tilstedeværelsen af ​​malware og afinstallerer applikationen. Da jeg kontaktede Purevpn -støtte, hævdede de, at det var en falsk positiv og gav mig instruktioner om at omgå beskyttelsen. Um, ingen måde. Så i dag tilmeldte jeg mig Surfshark, der delvis er baseret på gennemgangen fra dette websted. Whoa! Det slår sh ud af rent. Torrents er mindst 10 gange hurtigere, surfing er som lyn til sammenligning, og du kan bruge ethvert sted til P2P/Torrents. Spild ikke din tid. Gå et andet sted. Måske en dag forbedres de, men den dag er det ikke i dag.

 • Ukendt bruger 19. juli 2022

Jeg bruger ExpressVPN, men Surfshark og Nordvpn er også gode muligheder, lidt billigere + flere funktioner.

AC 10. august 2022

Jeg har brugt Surfshark i to år og har nul klager, men har nu brug for en dedikeret IP. Desværre tilbyder de dem ikke.

Mark 2. juni 2022

Spild ikke dine penge, havde intet andet end problemer med PureVpn. Kan ikke bruge computeren korrekt, når PureVPN er tilsluttet.

tidligereAirvpnuser 1. juni 2022

Dato: 1. juni 2022 Hvis du har betalt med PayPal, skal du sørge for at få adgang til din PayPal-konto og “annullere” den automatiske betaling … ellers bliver du automatisk genfyldt …….At give dem mere $ skal du tilbagebetale! Abonnement med AirVPN udløbet, bedste funktion er portforsendelse (torrenting kræver dette). Følte at se sig omkring og overveje en anden udbyder. Airvpn er god, men interface er en smule vundet (kræver langt mere konfiguration end de enkle udbydere som Nordvpn. Fundet PureVPN og købt 2 år gennem min PayPal -konto (køb altid på denne måde, hvis du kan, da købmænd er hurtige til at tilbagebetale ikke at ville forstyrre PayPal). Jeg har ikke bedt om refusion på dette tidspunkt, teknisk fungerer tjenesten hurtigt med Wireguard. (Men hvis jeg så disse anmeldelser inden køb … så ville jeg ikke have købt PureVPN). Vil arbejde med servicen kort tid og derefter sandsynligvis tilbage til AirVPN -fordele:
-Portforsendelse på hjemmesiden
-Tilbyder wireguard til hurtige browsinghastigheder.
-Tilbyder den splittede tunneling, så du kan bruge VPN med kun specifikke apps -ulemper:
Split tunneling fungerer ikke med Wireguard -protokol i deres app, så dette tvinger til at bruge VPN over alle apps/browsere/torrent, hvis du er i os (dit land) og nogle websteder ikke tillader adgang, så skal du vende Fra PureVPN helt for at få adgang til disse websteder.
De andre protokoller UPN, TCP, IKEV2 er meget langsomme, men fungerer med delt tunneling.
Wireguard -protokol vil slå din trådløse printer ud, printeren afbryder – printeren fungerer ikke – printer. Printeren, som du ser med normal brug, vises ikke, før du slukker for PureVPN eller vælger en anden protokol.

Kir 2. maj 2022

De fidus. Ikke muligt stop -abonnement. Jeg blokerer de i banken for online-transaktion 3 gange. 4. gang de gjorde det til off-line-transaktion. Absolutle -fidus. De har en speciel Brocken Annuller formular, og de primiserer i chat og e-mail om dette nogle fejl og abonnement, de annullerer manualy, men du modtager stadig forsøg på at widraw penge fra din kortkonto.

Orson 29. april 2022

Ja, den seneste app kan slet ikke huske min automatiske logon. Jeg er nødt til at logge på via min browser for at oprette forbindelse.

Orson 29. april 2022

Godt sven, jeg er lidt nysgerrig efter din glødende rapport, især 21ms ping. Den eneste gang jeg har set et svar på en 21ms ping er i min egen coutry. Selv mit nærmeste naboland på PureVPNs hurtigste Wireguard -server er på 80+MS Ping. Jeg har kun 8 servere i verden fra tid til anden, der opererer til en pinghastighed på under 100ms. Det er 8 ud af en påstået 6.500. Og som verdensstandarder går, betragtes alt over 100ms som substandard, hvilket betyder, at jeg har oplevet 6.492 understandardforbindelser. Måske har du haft en oplevelse med PureVpn, som ingen andre har, og PureVPN har instrueret it -tjenester til dig, hvorfor vi ikke kan ge det samme niveau af ydeevne..

Orson 29. april 2022

Yeup, min australske server var i Manchester UK.

Orson 29. april 2022

Yeup. Min e-mail mislykkedes også. Og jeg er nødt til at slukke for PureVPN, før jeg starter min WiFi -printer, da den ikke kan fungere via PureVPN.

Orson 29. april 2022

Dine kommentarer er meget generøse, Purevpn er meget værre. Jeg har haft PureVPN i næsten et kedeligt år, og jeg kan sige i al sandhed og ærlighed, at jeg har brugt mere tid på at få det til at arbejde end at surfe. Jeg har skrevet for at støtte uden succes over 100 gange. Før jeg kommenterer tidligere problemer, lad mig tilbyde to af de nyeste: 1. Jeg har min app indstillet til automatisk logon på bagagerummet. Det plejede at arbejde, men nu med den nyeste app går det til en “logon eller opretter en konto” -skærm, der åbner browseren (ikke i appen), du logger ind, og alt det tilbyder (uden nogen forklaring) er et afkrydsningsfelt med “ Brug altid denne app ”eller“ Vælg en anden ”app i en form, der ikke identificerer webstedet har noget at gøre med PureVPN og site og ligner et navnløst virussite. 2. De har netop introduceret “kvantebestandige servere”. Jeg tror, ​​du er nødt til at antage, at henviser til kvanteberegningsbestandige servere, som (under hensyntagen til der ikke er nogen kvantecomputer på markedet, der kan true en server) helt klart ikke kan eksistere, da ingen ved, hvilke specifikationer kommercielle kvantecomputere vil have, når de ankommer Og når de ankommer, vil ikke engang en super computer være i stand til at modstå dem. De har stolt introduceret disse “QR” -servere omkring 12 lokationer, som jeg har testet, og ikke en har arbejdet. Deres app kunne ikke oprette forbindelse til nogen af ​​dem, der viser fejl 8054. Vigtigst af alt for mig er tre på steder, jeg bruger mest, da de er omkring de eneste 3, jeg kan komme på arbejde, og nu er de døde. Når de stiller spørgsmålstegn ved ovenstående, kan de tilsyneladende ikke finde ud af et svar. Min første fiasko med PureVPN var på at installere den. Det virkede simpelthen ikke. Jeg opdagede, at appen installeres med IPV-6 engageret, selvom den ikke kan bruge IPV-6, kun IPV-4. Jeg fortalte dem dette og bad dem om at medtage det i deres instruktioner. De forstod ikke. Det problem, selv opdagede og løst, kunne jeg tænde for PureVPN uden at genstille, og det tilbød cirka 5 minutter langsom hastighed surfing, før jeg faldt ned og dræbte internettet helt (selv efter appen var lukket). Genstart igen. Det siges, at støtte er hurtig og god. Det er hurtigt, men det er ikke godt. Hvis du er som mig, der skulle kontakte support snesevis af gange, du snart finder ud af, at deres støtte tilbyder et lille sæt relativt åbenlyse løsninger, der snart løber tør og begynder at blive gentaget igen og igen. De anbefaler, at deres DNS, der vinder fejlfinding regelmæssigt, ikke er der, eller at det afviser forbindelsen. De tilbyder “Ryan” til fjernbetjening og løser dine problemer. Efter meget ventetid overtog Ryan min computer. Hans arsenal af teknisk assistance var at fjerne appen og installere en anden version … det fungerede (det gør det altid), det er indtil du genstarter, og det går tilbage i tragisk fiasko -tilstand igen. Jeg var ved at annullere min konto, da de introducerede “Wireguard”, og jeg var i stand til at forbinde rimeligt godt (først) og med hastigheder op til 400 Mbps. Og så ville det hele falde igen. Jeg opdagede, at mine indstillinger, der blev indstillet permanent til Wireguard uden tilbagefald, blev ved med at blive ændret tilbage af appen til IKEV-2, som simpelthen aldrig fungerede og ikke fungerer i dag. Jeg sagde Wireguard arbejdede rimeligt godt. Jeg kan se det i timevis at køre i høje hastigheder, men åbn en browser for faktisk. Efter ca. 300 dage efter min konto har jeg haft omkring 10, hvor min forbindelse har fungeret og været acceptabel i hele tiden, jeg ville bruge den. Jeg bruger Oookla til hastighedstest og med monoton regelmæssighed viser PureVPN, at det er forbundet, og den igangværende upload og downloadhastigheder, men Oookla viser “Ingen internetforbindelse tilgængelig”. Windows viser “PureVPN ikke tilsluttet” og “Intet internet”. Så den ubrukelige PureVPN-app viser, at den er tilsluttet og kører, men pc’en har ingen internet, og alle testmetoder viser, at den ikke er tilsluttet, og du har overhovedet ikke nogen internetadgang, før du genbryder. Jeg har fremhævet dette til PureVPN via kommentar, skærmdump og video adskillige gange, der rådgiver, at appen simpelthen ikke fungerer med Windows. Purevpn Support tilbyder sin ultimative grænse for teknisk ved hvordan: “Har du prøvet at installere den nyeste app?”Som sagt tilbyder PureVPN et begrænset sæt supportresponser (som bliver virkelig irriterende efter 30 gange fiasko), men det er klart for mig, intet, som disse spørgsmål ikke kan løse, går længere end en sletknap, der indikerer PureVPN har hverken nogen interesse Ved at løse ethvert problem eller ingen programmering eller fysisk kontrol over, hvad de leverer. Jeg har skrevet adskillige tid til at bede PureVPN om at løse deres app, så den ikke tilfældigt ændrer brugerindstillingerne og gentagne gange påpeger, at deres app simpelthen er næsten helt uforenelig med Windows og ingen direkte respons på problemerne. Jeg har en dedikeret IP. Det har ingen wireguard, og derfor er det penge ned i drænet, da det ikke fungerer. Det bedste, jeg kan forudse, er 5 minutter ved KBPS -hastigheder, men det meste af tiden er det simpelthen ikke i stand til at oprette forbindelse. Support: ”Vi prøvede det, og det fungerer. Har du prøvet at geninstallere appen ”. Min søgning afslørede, at min “dedikerede IP” var en undernet-IP på over 200 undernet-IP’er på samme IP. Tilsyneladende for mange undernet IP’er til den faktiske IP til at håndtere ved båndbredden, de har tilladt. Jeg bruger både Win10 og Win7. Da jeg først installerede det på Win7, fik jeg blæserhastigheder, der næsten nåede 14.4K Dialup i midten af ​​90’erne. Ligesom Lightning kunne du downloade en fuld 10 min 75 MB videofil på kun en times tid (hvis VPN ikke faldt over). En episode på 400 MB Series? Tænk mellem 7 timer og en dag+ PureVPN løste, at: Så snart Wireguard -appen var tilgængelig (det eneste, der muliggjorde rimelige hastigheder), blev appen installeret, bedt om logon, accepteret logon og derefter styrtede ned. Efter 10 forsøg på at geninstallere med det samme resultat blev det klart, at nogen havde gjort noget, der ødelagde kompatibilitet med Win 7. Og flere e -mails, der forsøger at rette op på dette, fik flere hurtige svar: ”Har du prøvet at installere den nyeste app.”Med den sidste kommentar:” Vi håber, at vi løste dit problem. Tøv ikke med at kontakte os igen.”Alt for mig angiver Purevpn har en elendig service både programmeringsmæssigt og serverklogt, som de absolut ikke har kontrol. Gå til “Whatismyipaddress” og se på serverleverandøren. Jeg har set på et par af dem, alle forskellige og nogle med tragiske præstationsregistre nede ved 10 Mbps og mindre. Jeg kiggede engang på min australske serverforbindelse og opdagede, at det var i Manchester England! Mobil Purevpn er interessant. Hvis jeg vil have resultater fra et andet sted, vælger jeg det sted og tænder for PureVPN. Både min kone og jeg har gjort det samme, og når vi genåbner vores browser, er søgningen stadig baseret på vores hjemmeplacering. Så hvad sker der der? Jeg leder i øjeblikket efter en anden udbyder, da jeg nu er klar over, 10 måneder og 100+ e -mails).

Tidus 18. februar 2022

Det kobler konstant og forbinder igen. Vil buffer tilfældigt, når det forbinder. De fleste dage fungerer det okay, men hastigheden kan være langsom. Men selv på de dage, det fungerer, er det buffering. Og igen kobler det konstant. P2P -hastigheder er dog gode, når man torrenter, og har ikke problemer med det. Vil ikke anbefale. Hovedsageligt ønsket det, fordi det blev vært i Hong Kong.

Alan 3. februar 2022

Jeg har haft Purevpn i cirka tre år. Tjenesten har arbejdet for mig, men så bruger jeg det ikke hele tiden, kun til download og torrenting.
For nylig blev jeg bedt om at opdatere fra V7.1.3 til V8.2 af deres app, det gjorde jeg også. Jeg bruger Windows 11. Det forbandt ikke. Det er aldrig forbundet, og prøv som jeg måtte, jeg kunne ikke få det til at gøre noget, så jeg kontaktede ”teknisk support” -folk. De er temmelig håbløse. De giver dig fjollede forudkonfigurerede svar på spørgsmål, du ikke har stillet, og alt hvad de kan gøre er at fortælle dig at ændre protokoller eller geninstallere appen … som jeg alle havde gjort adskillige gange uden resultater. Jeg fortalte dem, at jeg tænkte V8.2 var buggy og gik tilbage til v7.1.3 fordi det i det mindste fungerede. Jeg fik at vide, at jeg ikke skulle, fordi det var “på grund af at være nedlagt”. Derfor perserverede jeg med teknisk support, og de opdagede, at med min Antivrus slukkede, V8.2 tilsluttet ved hjælp af Wiregaurd -protokollen, men ingen andre. I denne tilstand og med AV -slukket lækkede DNS som en seive, men på trods af at de foreslog, at dette var den eneste måde, jeg ville være i stand til at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af PureVPN. Jeg fortalte dem, at det var et latterligt forslag at komme med, og som en løsning på mit problem var det en ikke -starter. Den tekniske supportperson fortalte mig derefter, at han skulle ”undersøge dette” og forsvandt. Jeg mailede dem tilbage samme dag og fortalte dem, at jeg som et resultat af alt dette ikke kunne stole på deres service og ville have en refusion. Derefter fik jeg en e -mail, der fortæller mig at gå tilbage på en chat og bede om en bestemt teknisk supportperson … ingen omtale af en refusion fra dem. Dette gjorde jeg. Han tilsluttede mig til mit system fjernt og forsøgte at oprette forbindelse til VPN. Han kunne ikke. Derefter afinstallerede han appen og geninstallerede en yderligere opdatering, V8.3 og prøvede at oprette forbindelse igen. Igen kunne han ikke. I løbet af de næste tyve minutter gennemgik han alle protokoller, meget langsomt og kom ingen steder. Han sluttede med at geninstallere V7.1.3 Tilbage på mit system og fortælle mig, at der var en fejl i V.8 app, der betød, at den ikke kunne bruges med Windows 11. Jeg fortalte ham, at jeg havde sagt det i uger, men det var faldet på døve ører. Han sagde også, at da jeg fik besked om ikke at bruge V.7 af appen kaldte han det en “misforståelse”. Da jeg satte det til ham, at den nye app var “lidt af en bilulykke”, sagde han simpelthen, at han ville få udviklerne på at finde fejlen og fikse den. Min påstand var, at de skulle have gjort det, før de frigav det til brugerne. Resultatet var, at jeg selv havde brugt dage på at prøve at løse problemet uden held og derefter bruge uger og uger på at gå rundt i husene uendeligt med teknisk supportfolk, der helt ærligt vidste næsten intet om den app, de hævdede at støtte, kun for at ende tilbage tilbage Hvor jeg startede, kørte den gamle version og fik at vide, at du ikke skulle opdatere til den nye!
Så vidt den tekniske støtte går, fair play til den fyr, der indrømmede nederlag og fortalte mig, at problemet ikke havde været i min ende, men det tog mig cirka tre uger med stadig mere opvarmede udvekslinger for at komme til ham. Det første niveau chat “teknik” var alle undtagen ubrugelige, og at tale med dem er spild af tid. De bemærker heller ikke om din sag, hvad der er blevet diskuteret før, for med hver nye fyr, jeg fik, var jeg nødt til at gentage alt, som om det var første gang at fortælle. Deres første niveau teknisk support er befolket med i al sandsynlighed, dårligt betalte mennesker, der kun ser ud til at blive trænet i at læse et kort med forberedte svar på almindeligt stillede spørgsmål fra punterne. Som det gamle ordsprog siger: ”Du betaler jordnødder, du får aber”, og som jeg fandt ud af, var den eneste måde at få fat i nogen, der endda er moderat kompetent, dem med en efterspørgsel efter refusion.
Når mit abonnement løber ud, går jeg et andet sted. At køre PureVpn ligner for meget hårdt arbejde, og det er mere problemer end det er værd.

 • Sven Taylor 3. februar 2022

Wow, du har givet PureVPN masser af værdifuld tid i dit liv, som du ikke får tilbage.

 • Alan 4. februar 2022

Du har ikke forkert. Det er især galning, da jeg vidste, hvad problemet var, før de gjorde, og som resultatet sluttede tilbage, hvor jeg startede, efter at de endelig indrømmede nederlag om spørgsmålet.

Tony 4. februar 2022

Jeg har oplevet næsten nøjagtigt det samme forbindelsesproblem her med den nyeste Windows -app (og jeg bruger Windows 10) på både min bærbare og desktop pc’er. Jeg siger ‘næsten’ det samme, fordi hvis jeg venter længe nok efter at have installeret appen (1 – 2 minutter), kan jeg endelig oprette forbindelser, og hastigheden er god; Men jeg kan ikke banke på det, der ikke er udtænkt, og nogle placeringer er uopnåelige. Version 7.1.3, på den anden side skaber hurtige forbindelser med gode hastigheder. Det har ikke Wireguard, men jeg kan leve uden den ekstra hastighed. Ja, jeg startede på den samme forhindringsløb, som du beskriver, men jeg opgav det, når de ville oprette forbindelse til mit system, da jeg simpelthen ikke stoler på dem, så det er ikke spist dage i mit liv væk. Så længe den ældre version stadig fungerer, er jeg ‘glad’ med den (mere præcist: trak sig tilbage til den) – men jeg vil ikke anbefale PureVPN til nogen anden, medmindre det bare er den eneste VPN, der åbner det bestemte websted de vil have …

 • Alan 7. februar 2022

Jeg forstår din modvilje mod at lade dem fjerne ind i dit system. Jeg så min fyr som en hauk og bemærkede, at han svævede over ting, han ikke havde nogen forretning på at se på, og på et tidspunkt åbnede min e -mail -klient, som jeg straks lukkede. Jeg spurgte ham, hvad han ledte efter … Han sagde “Kontrolpanelet”. Jeg sagde “godt du finder det ikke i mine e -mails”. Derefter fandt han mirakuløst det på det normale sted. Jeg bemærkede også, at han formåede at logge ind på min PureVPN -konto, og jeg spurgte ham, hvordan han havde adgang til min adgangskode. Han fortalte mig, at han ikke gjorde det, og at han havde brugt et systemgenereret adgangskode. Det ringede ikke helt sandt. Jeg har ændret min adgangskode siden, men jeg ved ikke, om der var noget punkt i at gøre det, hvis de ser ud til at have adgang til dem uanset hvad de er, og hvor ofte de er ændret.

Orson 29. april 2022

Dette er nøjagtigt korrekt. Når de har kørt gennem deres standard supportliste, har de intet at tilføje. (Det får mig til at mistænke, at de ikke har nogen faktisk teknisk kontrol med PureVPN.) Du har også ret, deres eksterne tekniske supportperson, Ryan, er begrænset til at afinstallere og geninstallere appen. Hvis det fungerer, er han væk, og når du genstarter, er du tilbage på Square One. Jeg troede, at han var hopløs fra starten, da han ikke gjorde nogen indsats for at se på Windows Internet/Ethernet -indstillinger. Min oprindelige samlede fiasko (og du kan prøve dette, hvis du ikke har det) er at sikre dig i dine internetindstillinger, du har IPV-6 deaktiveret. Purevpn kører ikke med det aktiveret. Jeg fortalte dem, men baseret på deres manglende respons tvivler på en eller anden måde, at det er registreret hos dem. Min erfaring med PureVPN er, at jeg har brugt meget mere tid på at prøve at få det til at fungere end faktisk surfing.

Marko 21. januar 2022

Purevpn er en fidus! VPN fungerer ikke, og de vil aldrig give dig penge tilbage

 • Mark 2. juni 2022

De er svindler, jeg ved det nu
Køb ikke dette produkt, da du konstant vil have problemer og problemer
Der er teknisk side slet ikke god.
Send bare dumme e-mails, der fortæller dig at gøre dette og gøre det, som ikke fungerer. Slet dit system.