En fidus, der efterligner Nordvpn, du har brug for at vide om

Contents

Erfaringsdato: 16. februar 2021

Thenordstore anmeldelser

Hej! Med hensyn til tre kjoler, jeg købte fra Nordswear. Jeg spilder ikke mine penge igen. Ikke kun tog det over en måned at komme til mig, det ligner ikke engang de samme kjoler, som jeg betalte penge for. Dette er falsk reklame, og det er ikke værd at få to til prisen for en. Det er en vittighed. Jeg vil ikke anbefale dem, og du får ikke det, du betaler for. Jeg har billeder til at bevise det. Jeg ville også have 3/4 ærmer. Billig version af kjoler.
Image0.Jpegimage1.jpegimage2.Jpeg

Erfaringsdato: 7. juli 2023

Reklame

Vores 2022 -gennemsigtighedsrapport er landet

17. juli 2023

Total fidus betalte 50.00 for en ordre, de ..

Total fidus betalte 50.00 For en ordre, de sagde, var leveret, og det var ikke. Nu er webstedet også nede, Nerver modtog en responering fra mindst 5 e -mails. Ked af Accuweather.com for at tillade et falskt firma at annoncere på deres hjemmeside.

Erfaringsdato: 22. januar 2023

10. mar. 2023

Jeg bestilte tøj tilbage i december

Jeg bestilte tøj tilbage i december, modtog aldrig noget fra dem. Fik en falsk forsendelseskvittering, og da jeg kontrollerede, blev den saidede ordre blev sendt, og angiveligt hentede jeg ikke fra UPS. Hvorfor skulle jeg hente noget fra UPS, da jeg leverede en bestemt leveringsadresse. De skal rapporteres til stater AG og ethvert forbrugerrapporteringsbureau, der kan stoppe for disse falske virksomheder. Bestil ikke noget fra dem, deres navn er falsk, og de leverer bestemt ikke nogen produkter, du betaler for.

Erfaringsdato: 16. december 2022

21. januar 2023

Min frakke ankom meget hurtigt, men var ..

Min frakke ankom meget hurtigt, men var omkring to størrelser mindre end forventet. De kører bestemt små.
Jeg mailede virksomheden med at bede om returproceduren efter at have sendt et foto af frakken plus tags.
Returprocessen blev først forklaret efter flere flere e -mails.
Returadressen er i Italien, så jeg spekulerer på, hvor legitimt dette firma er?
Efter at have læst andre anmeldelser ser det ud til at være en listig måde at narre folk til at skære deres tab.
Undgå for enhver pris.

Erfaringsdato: 19. januar 2023

19. november 2022

Nulstjerner – løgnere og snyderi – Køb ikke fra dem

Dette er virkelig en nulstjerner, men det vil ikke lade mig gøre det. Thenordstore insisterede på, at jeg returnerede $ 158 jakke til Italien – UPS citerede mig næsten $ 300! Thenordstore ville ikke diskutere nogen anden mulighed. Min advokats brev til Thenordstores NY -postadresse (postet på deres hjemmeside) blev returneret “Ingen sådan adresse”. Hvem har brug for/vil gøre forretninger med et firma, der ligger, snyder og ikke har nogen respekt for deres kunder. Del dette så meget som du kan!

Erfaringsdato: 15. november 2022

Reklame
19. mar. 2023

Jeg har ventet 31 dage på denne ordre ..

Jeg har ventet 31 dage på denne ordre og set løbet af dens såkaldte sporing for at se, at den siger, at den blev leveret, hvor jeg spørger mig selv, det er bestemt ikke med mig. Kundeservices banan er ingen hjælp, hvad der nogensinde fortæller dig at være tålmodig, hvor mange mennesker der vil blive svindlet af disse mennesker, indtil der er gjort noget ved det. Jeg er så irriteret, vær venlig ikke at købe noget fra dette sted, de er en definerende fidus

Erfaringsdato: 18. marts 2023

4. juni 2021

Sweater af høj kvalitet

Sweater af høj kvalitet, lavet af akryl og bomuld, super comfy og behagelig, design med smukke lyse farver og mønstre af rensdyr, stilfuld og chic. Varer kommer også hurtigt og meget cool look med jeans. Bare tag dig vil aldrig fortryde!!

Erfaringsdato: 4. juni 2021

17. april 2023

Gør ikke andet end svindlere

Gør ikke andet end svindlere, modtog aldrig det, jeg bestilte på trods af påstande om, at det blev leveret. Selv erklærede de sendte igen, som de hævder, skulle underskrives for tilsyneladende leveret (på en søndag) aldrig modtaget det! FUP

Erfaringsdato: 17. april 2023

12. januar 2023

Undgå dette firma Nordwear …

Undgå dette firma Nordwear ….
Det tog 4 uger at få det, passede ikke, og de lod mig ikke returnere det. Siger, at du selv er nødt til at vende tilbage til Kina, så trækker de forsendelsen (som du betaler) De sagde virkelig dyre .
Hvilken masse idiotiske forretningsprocedurer.
Synd for forbrugerne, din fast ved det, du bestiller, ingen returnering uden refusionstypefirma! Gæt det er en drop ship -butik, og de tørrer hænderne efter klart, efter at du har fået det,
LATTERLIG !!

Erfaringsdato: 10. januar 2023

Reklame
11. mar. 2023

Jeg bestilte tøj fra dem i januar ..

Jeg bestilte tøj fra dem i januar, det er nu marts, jeg modtog ikke noget.
Jeg mailede dem, og de sagde, at det blev leveret til at spørge mine naboer, om de fik min pakke, eller måske var det min mailman -fejl, jeg har kameraer på mit hus, og intet blev leveret.
Jeg beder om mine penge tilbage, og de sagde, at de ikke kunne gøre, at de ville sende min ordre til mig at underskrive for.
Bestil ikke fra dem, det er en fidus.

Erfaringsdato: 8. marts 2023

27. mar. 2021

Denne leverandør svindler kunder

Denne leverandør svindler kunder. Fra det tidspunkt, jeg bestilte en grøftfrakke, indtil det tidspunkt, hvor “Windbreaker” ankom, var vinteren forbi. Baseret på andre kundeanmeldelser er den eneste, der besvarer klager, gizelle. Merchandise er bestemt beskidt. Ingen returproces. Facebook skal blokere denne leverandør.

Erfaringsdato: 27. marts 2021

Opdateret 6. april 2023

Jeg bestilte nogle varer tilbage i november ..

Jeg bestilte nogle varer tilbage i november 2022, modtog en lille kasse, som jeg var nødt til at hente fra postkontoret, som jeg endte med ikke at acceptere, fordi det ikke var den rigtige rækkefølge. De forsikrede mig om, at de ville genoplive varerne. Jeg annullerede ordren i januar og har stadig ikke modtaget min fulde refusion. Og jeg skrev mindst 20 e -mails, jeg vil fortsætte med at e -maile dem hver dag, indtil de giver mig min refusion. Ønsker jeg kan give dem en 0

Erfaringsdato: 29. november 2022

15. januar 2023

Alle 5 -stjernede anmeldelser er “Bull S#*#”

Alle 5 -stjernede anmeldelser er “Bull S#*#” . Min oplevelse svarede til andre 1 -stjernede anmeldelser. Jeg blev bedt om at returnere det stykke billige merchandise til Italien!? Let afkast? Ha. Efter to runder med American Express fik jeg endelig en kredit. Jeg har ikke set virksomheden på FB i lang tid.

Erfaringsdato: 4. maj 2022

Læs 1 mere anmeldelse om Thenordstore
Reklame
18. maj 2022

Pas på – ingen afkast – falske påstande

Pas på – Jeg bestilte en sweater fra Nord, der var lavet af dårligt materiale og skulle returneres. Jeg mailede dem inden for 7 dage efter modtagelse af varen for at starte et afkast, men hørte aldrig fra dem. Jeg prøvede at ringe til dem, men det gik til en indspillet besked om, at alle deres operatører hjalp andre kunder, og så hang de bare på mig. Hjemmesiden siger, at du kan chatte ved at klikke på messenger -knappen nederst til højre på websiden, men der er ingen knap. Fantastiske. Køb ikke noget fra dette websted.

Erfaringsdato: 18. maj 2022

26. oktober 2022

Frygtelig kvalitet af genstande

Frygtelig kvalitet af varer, kundeservice er dårlig, størrelsesdiagram er ikke os størrelse. Virksomheden er i udlandet i Italien. Hvis du har brug for at returnere en vare, skal du sende det tilbage til Italien på din bekostning. Minimumsomkostninger for forsendelse fra os til Italien er $ 20 for 1 pund.

Erfaringsdato: 26. oktober 2022

24. januar 2023

Mistænksom

Jeg ville ønske, jeg havde læst anmeldelserne, før jeg bestilte. Jeg har for nylig afgivet en ordre & min e -mail -adresse havde en skrivefejl. Derfor har jeg ikke modtaget bekræftelse af min ordre. Jeg har kontaktet dem flere gange for at rette fejlen og har ikke modtaget noget svar eller anerkendelse. Jeg begynder at undre mig over, om jeg vil modtage min ordre.

Erfaringsdato: 21. januar 2023

2. maj 2021

Selvom jeg gik glip af tidsrammen for 7 ..

Selvom jeg gik glip af tidsrammen på 7 dage til at vende tilbage på grund af uventede rejser ud af byen, ville de ikke overveje at udveksle for en mindre størrelse. Jakken var enorm. Jeg forventede ikke et behov for en mindre størrelse og tænkte ærligt ikke på, at denne pakke blev sendt til den adresse. Jeg forstår ingen afkast end en udveksling. Materialet føles plast. Jeg ville aldrig bestille fra dem igen.

Erfaringsdato: 02. maj 2021

Reklame
31. august 2021

Frakke blev leveret hurtigt

Frakke blev leveret hurtigt, kurer derhjemme. Frakken er virkelig tung, indtryk af kvalitets ting, håb og at bære. Tæt, anderledes . lidt skinnende. Jeg bestilte en sort, er fuldt ud i overensstemmelse med billedet, absolut identisk. Parametrene: højde 160, skulder 38, OG 87 fra 61 ca. 87 l landsby som stor størrelse. Men af ​​skulder og længden af ​​størrelsen ærmet. Hvis nogen har mere brede skuldre end mig, kan dette have problemer, selv med en hastighed på L.

Erfaringsdato: 31. august 2021

18. februar 2021

Fidus fidus fidus køber ikke af dem

Alle anmeldelser om denne forfærdelige gruppe kaldet Nord -butikken, der kopierede Nordstroms -annoncer og nægtede reelle kundehandlinger er desværre sandt. Efter at have ventet en måned på regnfrakkerne, som jeg nu har lært, er dårlig kvalitet, annullerede jeg min ordre, men desværre modtog den derefter. Mit kreditkortselskab instruerede mig om ikke. Pakken ankom også beskadiget ud over forsinkelsen. Jeg er blevet snydt og håber, at dette firma holder op med at snyde folk.

Erfaringsdato: 18. februar 2021

16. februar 2021

Jeg kan ikke engang begynde at fortælle dig, hvordan ..

Jeg kan ikke engang begynde at fortælle dig, hvor vanskelige afkast er -mest latterlige ting, jeg nogensinde har stødt på. Frakke er af dårlig kvalitet og kjole, jeg bestilte, er så lille, at min 17 barnebarn ikke engang har på sig det!
Som andre har jeg givet op ved at returnere mine varer. Betaler for returporto til Italien eller Kina eller hvor som helst er bare stumt i dag og alder af online shopping. Ikke tages det.

Erfaringsdato: 16. februar 2021

Er dette din virksomhed?

Kræv din profil for at få adgang til TrustPilots gratis forretningsværktøjer og oprette forbindelse til kunderne.

Virksomhedsaktiviteter alle

Ingen historie med at bede om anmeldelser

Folk gennemgår på deres eget initiativ

Vores 2022 -gennemsigtighedsrapport er landet

Er dette din virksomhed?

Kræv din profil for at få adgang til TrustPilots gratis forretningsværktøjer og oprette forbindelse til kunderne.

Reklame

Om thereordstore

Oplysninger leveret af forskellige eksterne kilder

Nord er en online modedestination for kvinder, født af behovet for at give cool og moderne skabsklassikere.

Kategori

TrustPilot -oplevelsen

Vi er åbne for alle

Alle kan skrive en TrustPilot -gennemgang. Mennesker, der skriver anmeldelser, har ejerskab til at redigere eller slette dem til enhver tid, og de vises, så længe en konto er aktiv.

Vi mester verificerede anmeldelser

Virksomheder kan bede om anmeldelser via automatiske invitationer. Mærket verificeret, de handler om ægte oplevelser.

Lær mere om andre slags anmeldelser.

Vi kæmper for falske anmeldelser

Vi bruger dedikerede mennesker og kloge teknologi til at beskytte vores platform. Find ud af, hvordan vi bekæmper falske anmeldelser.

Vi opfordrer til konstruktiv feedback

Vi bekræfter virksomheder og korrekturlæsere

Verifikation kan hjælpe med at sikre, at rigtige mennesker skriver anmeldelser om rigtige virksomheder.

Vi går ind for bias

Det går imod vores retningslinjer for at tilbyde incitamenter til anmeldelser. Vi sikrer også, at alle anmeldelser offentliggøres uden moderation.

Vælg land

Forenede Stater

 • Danmark
 • Österreich
 • Schweiz
 • Deutschland
 • Australien
 • Canada
 • Det Forenede Kongerige
 • Irland
 • New Zealand
 • Forenede Stater
 • España
 • Suomi
 • Belgique België
 • Frankrig
 • Italia
 • 日本
 • Norge
 • Nederland
 • Polska
 • Brasil
 • Portugal
 • Sverige

Om

Fællesskab

Virksomheder

 • TrustPilot Business
 • Produkter
 • Planer og prisfastsættelse
 • Forretningslogin
 • Blog til forretning

Følg os på

 • gyldige
 • Fortrolighedspolitik
 • Vilkår og Betingelser
 • Retningslinjer for korrekturlæsere
 • Systemstatus
 • Moderne slaveri -erklæring

En fidus, der efterligner Nordvpn, du har brug for at vide om

Nordvpns sikkerhedsteam er blevet gjort opmærksom på et fidus -websted, der har efterlignet vores firma i et forsøg på at inficere ofre med malware. Mens de arbejder på at tage webstedet ned, vil vi gerne hjælpe brugerne med at forblive sikre ved at forklare, hvad der foregår.

16. oktober 2020
Врем чтенирillede: 8 минн.

En fidus, der efterligner Nordvpn, du har brug for at vide om

 • Hvordan fidus fungerer
 • Hvad vi gør for at bekæmpe denne fidus
 • Sådan beskytter du dig mod lignende svindel
 • Hvad Nordvpn -repræsentanter ikke gør
 • Hvordan man kontakter en officiel Nordvpn -repræsentant
 • Hvordan man kontrollerer, om Nordvpns websted er legitimt
 • Sådan sørger du for, at din Nordvpn -app er legitimt

Hvordan fidus fungerer

Svindlerne har bygget en kopi af vores side på URL Nord-VPN [.] Club (vi har indsat parenteserne for at undgå at sende den faktiske URL). Dette er ikke en legitim URL, og vi bruger den ikke til at drive forretning.

Webstedet tilbyder en download af, hvad det hævder, er vores Windows -app. Foruden appen vil brugerne dog også downloade en virus – specifikt “” “Win32.Bolik.2 trojan” virus.

”Ved hjælp af denne malware kan hackere udføre webinjektioner, trafikafskærmninger, keylogging og stjæle information fra forskellige bank-klientsystemer.” – Disse indsigter er fra Dr. Web, teamet af antivirusudviklere, der først rapporterede fidus (tak for din årvågenhed!).

Dette betyder, at virussen kan overvåge stort set alt hvad du gør online og stjæle dine online bankoplysninger. Under ingen omstændigheder skal brugere downloade appen fra dette websted eller endda besøge den.

Похожие статьи

Hvad vi gør for at bekæmpe denne fidus

Vores team har allerede taget et par specifikke skridt for at eliminere denne fidus:

 • Vi arbejder for at få det taget offline. Desværre er vi ikke sikre på, hvornår webstedet bliver taget offline, fordi det ikke helt afhænger af os. Vi er dog allerede begyndt på processen. Faktisk er den oprindelige version blevet taget ned, og vores team overvåger nu situationen, bare hvis den dukker op igen.
 • Webstedet er blevet sortlistet af vores trusselbeskyttelsesfunktion. Nordvpn -brugere, der tænder for vores valgfri trusselbeskyttelsesfunktion, vil ikke være i stand til at besøge det pågældende websted. Trusselbeskyttelse fungerer ved at sortlistende ondsindede websteder og forhindre brugere i at besøge dem, når brugerne tænder for det. Fordi denne ændring blev implementeret relativt for nylig, kan det tage et par timer, før vores trusselbeskyttelses sortliste opdateres globalt for alle vores brugere.

Hvis du ikke allerede har Nordvpn, kan du downloade appen her for bedre at beskytte dig selv mod ondsindede websteder.

Opdatering (10. september): Dette websted er taget ned, og vores sikkerhedsteam er på udkig efter andre versioner. Vi kan dog ikke garantere, at disse eller andre svindlere ikke prøver det samme angreb i fremtiden. Læs derfor videre for at lære at identificere og beskytte dig mod disse angreb.

Sådan beskytter du dig mod lignende svindel

Det er let at se, om du er på Nordvpns legitime websted. Her er vores rigtige URL: https: // Nordvpn.com

Den falske Nordvpn URL

Her er den falske fidus -url:

Vores blog har masser af råd om, hvordan man identificerer svindel, så du ikke bliver et offer. Men her er nogle specifikke tip til denne sag:

 • Kontroller altid URL’en. Enhver bruger, der altid tjekker URL’en på det websted, de er på, vil være langt mere tilbøjelige til at se lige gennem denne fidus. URL’en er omhyggeligt valgt til at ligne vores, men det er det ikke. Den eneste gang vi ikke driver forretning på en URL baseret på Nordvpn.com er i lande, der blokerer for vores kernewebsted. Vi bruger andre legitime webadresser i disse lande, så brugere kan downloade vores apps. Hvis du ikke er sikker på, om det websted, du er på, er et legitimt Nordvpn -websted, skal du kontakte vores supportteam.
 • Https sikrer et grundlæggende niveau på sikkerhed, men ikke legitimitet. HTTP -websteder er mindre sikre og kan ofte være et fortællende tegn på en fidus. Disse svindlere har imidlertid HTTPS aktiveret på deres websted, hvilket giver et grundlæggende niveau af kryptering og kan narre ofre til en falsk følelse af sikkerhed. Heldigvis er HTTPS -certifikatet ikke det samme som på Nordvpns websted. Du kan klikke på låseikonet ved siden af ​​URL’en, når du gennemser vores websted for at inspicere vores HTTPS -certifikat. Vi bruger en udvidet validering SSL-certifikat selvsigneret af Tefincom S.EN. Derefter kan du sammenligne dette med certifikatet på ethvert websted, der hævder at repræsentere os, men har en tvivlsom URL. De vil ikke være de samme.

Hvad Nordvpn -repræsentanter ikke vil gøre:

1. Nordvpn -repræsentanter vil aldrig bede om din adgangskode.

Hvis nogen, der udgør en Nordvpn -repræsentant, forsøger at finde ud af din adgangskode, er de sandsynligvis svindlere. Du skal aldrig afsløre det til nogen. Vær også opmærksom på Fake Password Change -e -mails. Dette er en mere avanceret type svindel, der får dig til at ændre din adgangskode på et ondsindet websted (normalt designet til at ligne vores websted). Den svindler, der betjener webstedet, ser din adgangskode og bruger det til deres formål.

Du kan bruge din e -mail til at logge ind på din konto på Nordvpns websted til at gøre følgende:

 • Få særlige tilbud og tilbud
 • skift dit kodeord
 • Skift din betalingsmetode
 • Opdater dine kreditkortoplysninger
 • Annuller din auto-betaling
 • Udvid dit (manuelle) abonnement

På dette tidspunkt ville det også være smart at gøre dig bekendt med andre almindelige svindel, så du kan forblive i sikkerhed.

2. Nordvpn sender dig ikke til det forkerte websted.

Svindlere bruger websteder, der ligner Nordvpn’s til at svindle vores brugere.

Den centrale del af Nordvpns webside -URL vil altid være https: // nordvpn.com/.

Den eneste undtagelse fra denne regel vil være for brugere, der køber Nordvpn i lande, der blokerer for vores kernewebsted. Brugere i disse lande kan være forsynet med andre legitime URL’er, hvor de kan købe officielle Nordvpn -abonnementer. Hvis du ikke er sikker på, om det websted, du ser, er et legitimt Nordvpn -websted, skal du kontakte vores supportteam.

3. Nordvpn foretager ikke telefonopkald.

Nordvpns officielle kommunikationsmidler er e -mail, supportchatten på vores hjemmeside, vores officielle Twitter (@NordVPN) eller vores officielle Facebook -side. Nordvpn ringer ikke til folk via telefon, og vores repræsentanter bruger ikke private sociale mediekonti til at kontakte brugere. Stol ikke på forbindelser uden for disse kommunikationsværktøjer.

4. Nordvpn bruger ikke skitserede e -mail -adresser.

Nordvpn Officiel e -mail slutter med @nordvpn.com og undertiden @nordvpnmedia.com eller @nordvpnbusiness.com. Vi sender ikke e -mails fra adresser som [email protected] eller [email protected].

E -mail -advarselsskilte

Desuden er det også let at forfalskes en legitim adresse. Hackere kan bruge let tilgængelige online værktøjer som http: // deadfake.com/eller http: // anonymailer.net. Flere sofistikerede svindlere kan falske en adresse ved at bruge UNIX- eller PHP -kommandolinjer. Nedenfor er et eksempel på en falsk Nordvpn -e -mail, jeg oprettede med AnonyMailer. Som du ser, advarer Gmail Service dig om, at e -mailen er mistænksom, og det vil også de fleste andre pålidelige e -mail -udbydere. Se altid efter lignende advarselsskilte og ignorere e -mails, hvis de trækker disse advarsler.

Udseendet på e -mailen kan også let forfalskes ved hjælp af forskellige fotoredigeringsværktøjer. Som et resultat kan du få en e -mail, der ser helt legit ud for det blotte øje. For at undgå at få narre, skal du altid kontrollere, om linket i en e -mail -omdirigering til et legitim.com/. Stol ikke på andre mistænkelige links, selvom de måske ligner meget en legitim.

Nordvpn Scam -e -mail

Se på et andet par eksempler. I den første ser vi en dodgy e -mail -adresse, der aldrig bruges af Nordvpn -medarbejdere. Det er en åbenlys fidus -e -mail.

Nordvpn Legit -e -mail

Her er en legitim e -mail. Du får muligvis denne, hvis du har glemt din adgangskode:

Spekulerer på, hvor svindlere fik din e -mail fra? Det er let for svindlere at få din e -mail -adresse fra en af ​​de hundreder af massive overtrædelser, der sker hvert år. Du kan kontrollere, om din e -mail er lækket her.

Sådan kontakter en officiel Nordvpn -repræsentant:

 • Vores kontaktside
 • Vores Facebook
 • Vores Twitter

Hvordan man kontrollerer, om Nordvpns websted er legitimt

 • Kontroller URL’en. Hvis en URL indeholder andet end https: // nordvpn.com/(eller https: // nordvpn.org/), det kan være en falsk side -fidus. Se efter grammatikfejl i domænenavnet eller mistænkelige udvidelser som .teknik eller .Biz.
 • Sørg for, at webstedet har en hængelås ved siden af ​​URL’en. Hvis der ikke er noget hængelås -symbol, vil du modtage en advarsel fra din browser om, at webstedet ikke er sikkert.
 • Slå op i domænealderen. Du kan se, hvor gammel domænet er, og tjek, hvor det er registreret. Hvis du opdager, at et websted kun blev oprettet for et par dage siden, skal du rapportere sådanne svindel med det samme.
 • Kontroller for eventuelle grammatikfejl. Hvis du allerede er på et mistænkeligt sted, skal du inspicere det for grammatikfejl, prangende annoncer eller dårligt design. Normalt investerer hackere ikke for meget tid i polering af hver sætning og illustration
 • Se efter kontaktoplysninger. Hvis du har stødt på en falsk side -fidus, har det sandsynligvis ikke angivet kontaktoplysninger eller vil kun indeholde en generisk e -mail -adresse.
 • Kontroller, om webstedet er kendt for at være vært for malware.Googles gennemsigtighedsrapport giver dig mulighed for at indtaste en URL og se, om webstedet er legitimt.
 • Hvis du stadig er mistænksom. At have tvivl og dobbeltkontrol af alt er en god digital vane at have. Hvis du stadig ikke er sikker på, om du har stødt på et legitimt Nordvpn -websted, skal du bare besøge vores virksomheds sociale mediesider, hvor du finder et link til vores websted. Hellere være på den sikre side.

Sådan sørger du for, at din Nordvpn -app er legitimt

Nordvpn App Store

 • Download det fra din App Store. Hvis du blot søger efter “Nordvpn” på din enheds app -butik, er det første resultat sandsynligvis vores. Dette er ikke en perfekt regel, da Android- og iOS -app -butikkerne har falske versioner af vores apps. Imidlertid kontrollerer vores team dem regelmæssigt for forfalskninger og rapporterer dem. Vores legitime app har også flere downloads og anmeldelser end nogen af ​​disse falske apps. Dette gælder ikke for Windows eller Linux -apps, som ikke tilbydes i deres almindelige appbutikker.
 • Download det fra vores websted. Dette går tilbage til “Kontroller URL’en” -reglen. Hvis du downloader en sidebelastet version af appen eller en til en platform, hvis App Store vi ikke bruger, skal du sørge for, at den er fra os. Du kan finde vores legitime downloads her. Husk bare, at der er masser af stjålne Nordvpn-abonnementer eller deres prøveversioner, der sælges af tredjepart på eBay og andre websteder. Priserne, lavere end Nordvpns allerede overkommelige priser, er for gode til at være sande: Selv de bedste VPN -priser er ikke så lave som disse. Hvis du køber en stjålet konto, ejer du det faktisk ikke, så du kan nemt blive bedraget, og der er intet, du kan gøre ved det. Faktisk er ingen Nordvpn bedre end en falsk Nordvpn -konto crack.
 • Kontakt vores supportteam via e -mail. Brugere i restriktive lande er muligvis ikke i stand til at få adgang til vores kernewebsted eller deres app -butikker. Vi tilbyder mange måder at kontakte support på, men hvis du er i tvivl om, hvorvidt det websted, du ser på, er legitimt, er dit bedste valg at kontakte os via e -mail på [email protected]. De kan give dig en legitim kopi af den app, du vælger eller hjælpe dig med at kontrollere den digitale signatur for alle Nordvpn -apps, du har downloadet.

Online sikkerhed starter med et klik.

Bliv sikker med verdens førende VPN

Тже достуно на седих зыах: Deutsch, engelsk, Français, Nederlands, Polski, Svenska. и друие зыи.

Daniel Markuson

Daniel-энтзиаст васти цифровой конфи циалннноти и эеерт по интернет-бопасностиносттиående. Как редактор бога В Nordvpn, Daniel предоставл eтember конфиденциалность и безопасность.