Nordpass Premium det værd

Reddit og dets partnere bruger cookies og lignende teknologier til at give dig en bedre oplevelse.

Nordpass Review

Virksomheden, der lavede Nordvpn, er kommet ind på markedet for adgangskodeadministrator med sin nye NordPass -applikation. Det har stadig meget at bevise, men det er forbedret betydeligt siden dens oprindelige udgivelse. Der er meget at tale om i vores NordPass -gennemgang nedenfor.

Nordvpn har været øverst på VPN -markedet i lang tid nu, rangeret meget i vores VPN -sammenligning. Derefter i 2019 frigav den ambitiøse Nord Security en adgangskodeadministrator kaldet Nordpass. Vi dækker denne adgangskodeadministrators seneste udvikling i vores NordPass -gennemgang nedenfor.

Nøgle takeaways:

 • Oplysninger, der er gemt af Nordpass, inkluderer adgangskoder, kreditkort, sikre noter og personlige oplysninger.
 • I stedet for industristandard AES-256-kryptering, bruger Nordpass XChacha20-kryptering.
 • Nordpass giver sine brugere mulighed for sikkert at dele krypterede data med hinanden. Uden kryptering kunne hackere aflytte disse data.

Nord Security beviste sit engagement i stærk sikkerhed med Nordvpn (læs vores Nordvpn Review) og fortsætter med at innovere sikkerhedsfunktioner med Nordpass. Adgangskodeadministratoren leverer solid sikkerhed ved at bruge en unik krypteringsalgoritme, der giver mulighed for hurtig og sikker adgangskodedeling, så der er meget at lide ved denne applikation.

Imidlertid er Nordpass begrænset på nogle andre områder, da vi diskuterer mere detaljeret i denne artikel. Fortsæt med at læse for den fulde gennemgang, og hvordan det sammenlignes med andre adgangskodestyrere.

Nordpass Video Review

NordPass Review: Er det bedre end LastPass?

NordPass Review: Er det bedre end LastPass?

05/23/2022 Fakta kontrolleret

 • Kan Nordpass stole på?

Nordpass er en sikker applikation, der klæber til en nul-viden sikkerhedsmodel og bruger Xchacha20-kryptering. Der er ingen måde for virksomheden at se dine adgangskoder eller lække dem i en dataovertrædelse, fordi de ikke har adgang til dine private data i første omgang.

Nej, Nordpass er et separat produkt fra Nordvpn.
Ja, Nordpass er en simpel applikation, som enhver kan bruge let.

NordPass er en sikker adgangskodeadministrator -applikation, og Nordvpn er et virtuelt privat netværk. De førstnævnte gemmer dine adgangskoder i et krypteret format, mens sidstnævnte krypterer og skjuler din internetforbindelse.

Nordpass Review: Alternativer

$ 2.99 / måned (alle planer)
$ 0.83 / måned (alle planer)
$ 1.66 / måned (spar 16%) (alle planer)
$ 2.75 / måned (spar 21%) (alle planer)

Nordpass: Styrker og svagheder

 • Krypteret deling
 • Opbevaring af ubegrænset adgangskode
 • XCHACHA20 -kryptering
 • Lav pris
 • Multifaktor-godkendelse
 • Auto Sync på tværs af enheder
 • Butikker kun 4 typer data
 • Grundlæggende adgangskode Sundhedskontrol

Funktioner

Nordvpn havde få funktioner, da det først blev lanceret i 2019 og har haft nogen tid til at indhente siden da. Imidlertid er dens unge alder stadig tydelig. Nordpass er en god grundlæggende adgangskodemanager med overkommelig prisfastsættelse, men det er stadig ikke så fuldt udstyret som de fleste af sine store mærket konkurrenter.

NordPass -appen giver dig muligheden for sikkert at gemme adgangskoder, noter, kreditkortoplysninger og personlige oplysninger. Kategorien “Personlige oplysninger” er en relativt ny tilføjelse og bestemt en velkommen, da det giver dig mulighed for sikkert.

Vi vil gerne se support til flere kategorier af oplysninger i fremtiden, som bankkontooplysninger og pasinfo, men LastPass dækker alt, hvad en god adgangskodeadministrator har brug for.

Opbevaring af adgangskoder

Opbevaring af adgangskoder i Nordpass er let. Klik bare på “Tilføj vare” for at registrere oplysninger for en af ​​de fire kategorier, og vælg “Adgangskode.”Følgende menu viser felter til en titel, din adgangskode, e -mail eller brugernavn, det relevante websted og et valgfrit noterfelt.

Herfra kan du sortere dine eksisterende adgangskoder i mapper eller oprette nye mapper. Nordpass fortæller dig, om din adgangskode er en stærk eller svag. Det giver dog ikke en detaljeret sundhedsresultat som mange andre adgangskodestyrere – dens vurdering er begrænset til “svag”, “moderat” og “stærk.”

Uanset om du vælger at bruge Nordpass -mobilappen eller desktop -appen, synkroniserer NordPass automatisk alle dine adgangskoder på tværs af flere enheder. Nordpass -mobile apps er tilgængelige til Android- og iOS -enheder.

Nordpass adgangskodegenerator

En adgangskodeadministrator ville ikke være komplet med en adgangskodegenerator. I det nederste venstre hjørne af appen under “Værktøjer” finder du en adgangskodegenerator, der er tilgængelig for både premium- og gratis brugere. Adgangskodegeneratoren producerer stærke legitimationsoplysninger i henhold til de specifikationer, du har indstillet til adgangskodelængde og den type tegn, der skal inkluderes.

NordPass tilbyder dig muligheden for at oprette to typer adgangskoder: den ene bestående af en række tilfældige tegn og den anden bestående af fulde ord. Den karakterbaserede adgangskodemulighed giver brugeren mulighed for at specificere antallet af tegn i adgangskoden, og om adgangskoden skal indeholde specialtegn, tal eller store bogstaver.

Den ordbaserede adgangskodeindstilling giver dig mulighed for at vælge en adgangskodelængde på tre til 10 ord. Du kan vælge at adskille ordene med mellemrum, bindestreger, perioder, understregninger eller kommaer. Som med den karakterbaserede mulighed, kan du vælge, om adgangskoden skal indeholde store bogstaver eller tal.

Adgangskodegeneratoren viser en adgangskodesundhedsvurdering for hver oprettet adgangskode. Det fortæller dig, om din adgangskode er svag, moderat eller stærk, men igen giver det ikke en detaljeret numerisk score som andre adgangskodestyrere gør.

Krypteret deling

Nordpass holder dine adgangskoder sikre ikke kun i hvile, men også i transit. Med applikationens delingsfunktion har du muligheden for at sende krypterede adgangskoder til andre Nordpass -brugere, så ingen – ikke engang Nord Security selv – kan se dine mest følsomme data.

Uden ende-til-ende-kryptering, kan deling af adgangskoder gennem usikre applikationer udsætte dine legitimationsoplysninger for online trusler såsom angreb fra mand-i-midten.

Vi dækker Nordpass’s kryptering mere detaljeret i sikkerhedsafsnittet nedenfor. Vi foreslår at læse vores beskrivelse af kryptering, hvis du ikke er i hastighed på, hvad kryptering er, og hvad det gør.

Begrænset adgang

Nordpass tilbyder en masse kontrol over, hvor meget information du udsætter, når du deler data med andre brugere. Du kan give modtageren fuld adgang til at give dem fuld frihed til at se, redigere og bruge de krypterede oplysninger, eller du kan give et begrænset udvalg af tilladelser.

Med begrænset adgang kan du deaktivere redigering og sorte adgangskoden ud, mens du stadig giver adgang til adgangskoden. Dette betyder, at du kan lade en anden autofill din adgangskode i deres browser uden at lade den person faktisk se den. Adgang tildeles, men kun i den tid, du specificerer.

Omvendt kan du gøre en anden til ejeren af ​​en given vare. At gøre en anden bruger til en ejer giver dem ikke kun fuld adgang til at se og redigere den tildelte vare, men tilbagekalder også tilladelser fra andre brugere. Brug denne funktion med forsigtighed.

Nordpass Browser Extension

Browserudvidelsen er temmelig grundlæggende. Med udvidelsen kan du få adgang til dine adgangskoder uden at åbne desktop -appen og Autofill -adgangskoder direkte i din browser. Ud over det gør det ikke meget andet. Browser -udvidelser er tilgængelige til Chrome, Firefox, Edge, Brave, Opera og Safari.

Data overtrædelse af scanner

Overtrædelse af dataovertrædelse er en af ​​hjørnestenene i en god adgangskodeadministrator, og Nordpass springer ikke ud på det. Nær bunden af ​​sidebjælken på desktop -appen under “Tools” er en dataovertrædelsesscanner, der vil kontrollere alle dine gemte e -mail -adresser mod en database med kendte dataovertrædelser.

Hvis NordPass registrerer kompromitterede adgangskoder, skal du blot klikke på den berørte e -mail -adresse for at se en liste over de websteder, der har spildt dine login -legitimationsoplysninger. Nordpass organiserer webstederne i kategorier af “høj prioritet” og “lav prioritet”, så du kan se, hvilke der kræver den mest presserende opmærksomhed.

Multifaktor-godkendelse

Aktivering af multifaktor-godkendelse (MFA) vil befæste din kontos sikkerhed endnu mere. NordPass giver brugerne et udvalg af autentificeringsapps, såsom Google Authenticator, Authy, Microsoft Authenticator, samt muligheden for at tilføje en anden.

Alternativt kan du etablere MFA med en USB eller din smartphones sikkerhedsnøgle. NordPass anbefaler at oprette en autentikator -app, før du aktiverer en sikkerhedsnøgle for at undgå at blive låst ud af din konto, da sikkerhedstaster ikke altid fungerer på alle netværk.

Prisfastsættelse

90 % – Fremragende

Nordpass har muligvis ikke de fleste funktioner, men dens overkommelige prisplaner giver det en stor fordel i forhold til mange andre adgangskodestyrere. Du har et valg mellem at bruge den gratis version, opgradering til NordPass Premium Plan eller bruge familieplanen.

Den gratis version fungerer som en gratis prøve på premiumplanen i de første 30 dage. Efter at de 30 dage er ope, mister du adgang til premium -funktioner, såsom deling, nødadgang, overvågning af adgangskode og dataovertrædelse.

Som diskuteret ovenfor mangler funktionen til sundheds sundhed detaljeret en detaljeret analyse, men at miste de andre premium -funktioner ville være et større tab. Desværre er den gratis version ikke god nok til at gøre den på vores gratis adgangskodelister.

Nordpass Premium Plan -abonnementer begynder ved $ 1.49 pr. Måned, ned fra den forrige pris på $ 3 pr. Måned. Alle premiumfunktioner er inkluderet i denne plan for en enkelt bruger. Familieplanen, pris til $ 4.99 pr. Måned tilbyder alle premiumfunktioner for op til seks brugere. Både NordPass Premium og Family Planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Nordpass forretningsplaner

Der er tre yderligere planer for virksomheder: Nordpass Business, Nordpass Enterprise og Nordpass Managed Service Providers. For at tilmelde dig disse planer, skal du have en e -mail -adresse, der er vært på et gyldigt forretningsdomæne.

Nordpass Business og NordPass MSP har alt inkluderet i premium -planen plus ledelsesmæssige kapaciteter. Disse inkluderer indstilling af virksomhedsdækkende adgangskodepolitikker, styring af alle medarbejders adgangskoder fra et enkelt instrumentbræt og integration med Google Workspace Single Sign-On (SSO).

NordPass Enterprise -abonnenter får alt det ovenstående såvel som SSO med Active Directory Federation Services (ADFS). ADFS udvider SSO’s sikkerhed for at give sikker adgang til alle ressourcer i en organisations Active Directory, inklusive dem, der er placeret uden for virksomhedens egne systemer.

Gratis

 • Dataimport, alle kernefunktioner, ubegrænset opbevaring

Er Nordpass gratis med Nordvpn

Reddit og dets partnere bruger cookies og lignende teknologier til at give dig en bedre oplevelse.

Ved at acceptere alle cookies, accepterer du vores brug af cookies til at levere og vedligeholde vores tjenester og websted, forbedre kvaliteten af ​​Reddit, personalisere Reddit -indhold og reklame og måle effektiviteten af ​​reklame.

Ved at afvise ikke-væsentlige cookies kan Reddit stadig bruge visse cookies for at sikre den rette funktionalitet på vores platform.

For mere information, se vores cookie -meddelelse og vores privatlivspolitik .