Hvordan man sikkert torrent med Mullvad VPN

PIA er den hurtigste VPN, du kan få.

Forbedre langsomme hastigheder fra throttling

Hvis du oplever langsom internettrafik, kan det skyldes, at din internetudbyder (ISP) engagerer sig i båndbredde throttling. Denne guide forklarer, hvad det er, og hvad du kan gøre for at afbøde problemet.

Hvad er båndbredde throttling?

Båndbredde throttling opstår, når din internetudbyder (ISP) med vilje bremser eller gashåndtag, din internettrafik.

Mullvad indkapsler din trafik i en VPN -tunnel, det betyder, at din internetudbyder ikke kan prioritere baseret på det indhold, du får adgang til.
De kan dog stadig gashåndtag baseret på VPN -protokollen, der bruges til at oprette forbindelse til vores server eller kigge til vores server.

Hvorfor ville min internetudbyder aktivt gashåndter min trafik?

Der er forskellige grunde til, at din internetudbyder kan gøre dette:

 • For at undgå overbelastning i spidsbelastningstider for internetbrug
 • Fordi du transmitterer store mængder data (torrent -deling, videostreaming, spil)
 • at spare båndbredde og derfor penge
 • Fordi du har krydset en bestemt tærskel for dataforbrug
 • Fordi deres forbindelse simpelthen ikke kan håndtere mængden af ​​trafik, der passerer igennem.

Hvad kan jeg gøre for at mindske throttling?

Først og fremmest, hvis din internetudbydertrafik på bestemte timer, eller fordi du har brugt en masse data, eller fordi deres forbindelse bare ikke er stor nok, er der et par ting, du kan prøve.

Skift serverplaceringer

Skift til en anden server, der bruger en anden udbyder, kan i nogle tilfælde hjælpe.

UDP og TCP

UDP og TCP er to typer netværksprotokoller. UDP transmitteres ofte hurtigere, hvorfor det bruges til videostreaming, torrents og online spil. Men det betyder, at nogle internetudbydere har en tendens til automatisk at smadre denne type trafik.

Så at bruge en VPN, der giver dig mulighed for at tvinge al din trafik til at bruge TCP, er en måde at afbøde dette problem på.

Sådan får du hurtigere hastigheder

Prøv at skifte til TCP. Det er ret let og kan forbedre din forbindelseshastighed markant.

I Mullvad VPN -appen

 • Klik på Indstillinger , Klik på VPN -indstillinger , Klik på OpenVpn Under tunnelprotokol
 • Klik på OpenVPN -indstillinger
 • Vælge TCP Fra under transportprotokol.

En rød pil, der peger på TCP -indstillingen til netværksprotokol i menuen Avanceret indstillinger i Mullvad VPN -appen

iOS, Android og andre platforme

Vælg TCP 443 i rullemenuen Port

Download nye konfigurationsfiler, der har TCP 443 Valgt i de avancerede indstillinger (TCP 443 har en større chance for at arbejde end TCP 80).

Wireguard®

Min hastighedstest leverede gode resultater, men jeg får stadig langsom trafik. Hvad giver?

Det er muligt for internetudbydere at opdage hastighedstest og derfor prioritere din trafik over alle andres og derved få sig til at se temmelig godt ud. Den samme udbyder kan derefter smadre din torrenttrafik, hvilket giver dig indtryk af, at de ikke er den skyldige.

Går Mullvad gashåndteringstrafik?

Og mens overbelastede VPN -servere kan være en gyldig bekymring for dig, opererer vi faktisk på overkapacitet, da vi ofte tilføjer flere servere.

Giver information til Mullvad

Hvis du ikke kan løse dit problem, kan du kontakte [email protected]. Du er velkommen til at give os en sporrute til vores VPN -server ved at gøre følgende. Send os derefter resultatet som tekst, ikke et skærmbillede.

Frakobl først fra Mullvad og kør derefter følgende kommando (udskift servernavnet med den, du bruger):

Windows i en kommandoprompt: Tracert SE1-Wireguard.Mullvad.net

Linux i en terminal: MTR -WBZRC10 SE1 -Wireguard.Mullvad.net

MacOS i terminalappen: Traceroute SE1-Wireguard.Mullvad.net

“Wireguard” er et registreret varemærke til Jason A. Donenfeld.

Hvordan man sikkert torrent med Mullvad VPN

Callum Tennent fører tilsyn med, hvordan vi tester og gennemgår VPN -tjenester. Han er medlem af IAPP, og hans VPN -råd har vist sig i Forbes og Internet Society.

 1. Guider
 2. Torrenting & fildeling
 3. Hvordan man sikkert torrent med Mullvad VPN

Vores dom

Mullvad er en sikker VPN, du kan stole på for at skjule din torrentingaktivitet fra din internetudbyder. Du kan torrent på alle 655 af dets P2P-optimerede servere, og trafik er krypteret ved hjælp af AES-256 eller Chacha20-chifferet. Den eneste store ulempe er Mullvads langsomme og inkonsekvente torrenthastigheder på flere servere.

Grafisk illustration af Mullvad -molen, der graver gennem VPN -tunneler for at nå en videresendet port

Når du torrent uden VPN, kan enhver se de filer, du har downloadet fra din IP -adresse. Dette inkluderer din internetudbyder, retshåndhævelse og andre tredjeparter.

Til torrent sikkert har du brug for en VPN, der er optimeret til torrenting. Ved at oprette forbindelse til en VPN -server deler du en IP -adresse med hundreder af andre brugere. Dette forhindrer, at din P2P -aktivitet er knyttet til dig.

Mullvad er en god VPN -service, der sikrer din trafik ved hjælp af betroede krypteringschifre, DNS -lækagebeskyttelse og en pålidelig VPN -dræbskontakt.

Det fandt vi Mullvad er en særlig god til torrenting. Det kommer med en Kill switch For at beskytte dine personlige data, a Privat loggingspolitik at anonymisere din aktivitet og en malware -blokering For at beskytte dig på usikre torrent -websteder.

At sige det, Mullvad er ikke den absolut bedste VPN til torrenting, vi har testet. Dens hastigheder er langsomme på nogle servere, og dets avancerede funktioner er vanskelige at indstille.

EKSPERTRÅD: Privat internetadgang (PIA) er en bedre torrent VPN end Mullvad. Det har lettere at bruge apps, en politik uden logs og mere konsistente hastigheder. Prøv PIA VPN risikofri i 30 dage.

I denne vejledning viser vi dig nøjagtigt, hvordan du bruger Mullvad til torrenting. Vi forklarer, hvordan vi konfigurerer VPN for at maksimere dens sikkerhed og hastighed.

Mullvads torrenting -præstation: med et øjeblik

Torrenting -vurdering Gennemsnitlig torrenting bitrate P2P -servere Portvideresendelse Logningspolitik Jurisdiktion
9.1 9.8mib/s 655 Ingen Ingen identificerende data Sverige (14 øjne medlem)

Hvad er der i denne guide

 • Sådan torrent er med Mullvad
 • Er Mullvad godt til torrenting?
 • Hvordan sammenlignes Mullvad med andre torrenting VPN’er?

Hvad er der i denne guide

 • Sådan torrent er med Mullvad
 • Er Mullvad godt til torrenting?
 • Hvordan sammenlignes Mullvad med andre torrenting VPN’er?

Sådan torrent er med Mullvad

Opsætning af en VPN til torrenting involverer mere end blot en standardserverforbindelse. Hvis du ikke konfigurerer Mullvad ordentligt, risikerer du stadig at lække din IP og afsløre din P2P -aktivitet.

I nedenstående trin fortæller vi dig nøjagtigt, hvordan du konfigurerer Mullvad for at maksimere VPN’s hastighed, sikkerhed og privatliv.

Hurtig guide: Sådan bruges Mullvad til torrenting

 1. Download en sikker torrent -klient: Vi anbefaler qbittorrent.
 2. Tilmeld dig Mullvad og download appen på din enhed.
 3. Konfigurer Mullvad -appen for maksimal sikkerhed: Tænd for sin annonceblokker, Kill Switch og IPv6.
 4. Bind Mullvad til din torrent -klient.
 5. Kontroller for IP- og DNS -lækager.

1 Vælg en sikker torrent -klient

Intet operativsystem leveres med en indbygget P2P-klient. Du skal installere tredjepartssoftware.

Vi anbefaler stærkt QBitTorrent som den bedste torrent -klient. Det er open source, sikkert og inkluderer ikke annoncer. Det tillader også netværksbinding, for ekstra sikkerhed.

Andre populære muligheder inkluderer Vuze, Deluge, UTORRENT og BitTorrent. Uanset hvad du vælger, skal du sørge for at downloade det fra dets officielle websted

2 Download Mullvad VPN -appen

Download Mullvad på den enhed, du vil torrent på. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du abonnere på Mullvad for $ 5.50 om måneden. Mullvad tilbyder ikke nogen rabatter på længere sigt planer.

For større privatlivets fred foreslår vi at betale via kontanter eller cryptocurrency. På denne måde er det ikke muligt at linke din Mullvad -konto tilbage til dig.

3 Aktivér alle Mullvad -sikkerhedsindstillinger

Før Mullvad er oprettet med maksimal sikkerhed, inden du opretter forbindelse til en server.

Heldigvis tillader Mullvad ikke dræbskiftet. En dræbskontakt er den vigtigste sikkerhedsfunktion til torrenting, men der er stadig nogle væsentlige funktioner, der ikke er aktiveret som standard.

For at ændre VPN’s sikkerhedsindstillinger skal du åbne Mullvad -appen og klikke på Indstillinger COG -ikonet øverst til højre.

Vi anbefaler dig at aktivere følgende Mullvad -sikkerhedsindstillinger:

 • Bloker annoncer, trackers, malware: Utraddige torrent -websteder har ofte masser af annoncer og indeholder undertiden malware. Aktivér denne indstilling for at forhindre vira og malware, der installeres på din computer.
 • IPv6: Hvis dit netværk understøtter IPv6, er det muligt, at det kan lække og udsætte din IP -adresse. Med denne indstilling tændt, erstattes din IPv6 -adresse med en fra VPN -serveren. Dette reducerer drastisk risikoen for utilsigtede lækager.
 • Kræver altid VPN: Denne indstilling forhindrer din computer i at etablere en internetforbindelse, indtil du opretter forbindelse til Mullvad. Dette garanterer, at din torrentingaktivitet er beskyttet, især hvis du er nogen, der glemmer at vende VPN på hver gang.

Mullvad

Mullvad inkluderer mange sikkerhedsindstillinger, der er velegnet til torrenting.

4 Bind Mullvad til din torrentende klient

For yderligere sikkerhed skal du binde Mullvad til din torrentende klient. Ved at aktivere dette vil Torrent Files kun downloade, når du er tilsluttet en Mullvad VPN -server.

I praksis fungerer dette på samme måde som en dræbskontakt. Hvis forbindelsen til VPN falder, eller du ved et uheld afbrydes, vil din torrentfil stoppe med at downloade, og din sande IP -adresse forbliver skjult.

Se videoen nedenfor for at se, hvordan vi indstiller dette. Vi brugte QBitTorrent, men processen er den samme for mest populære torrenting -klienter.

Sådan binder du Mullvad til din torrentende klient:

 1. Åbn QBitTorrent. Klik på Indstillingerne COG -ikonet øverst til højre.
 2. Vælg Fremskreden fra venstre sidebjælke. Klik på dropdown -listen ved siden af Netværksgrænseflade og noter alle de anførte indstillinger. Klik derefter på Afbestille.
 3. Åbn Mullvad -appen og opret forbindelse til den server, du vil torrent fra.
 4. Vende tilbage til qbittorrent og Klik på Indstillingerne COG -ikonet. Klik på Netværksgrænseflade Dropdown -liste igen. Se efter en mulighed, der ikke var der tidligere. Vælg det derefter.
 5. Trykke ansøge, derefter Okay.
 6. Din torrent -klient er nu bundet til IP -adressen på Mullvad -serveren.

5 Test din forbindelse for lækager

Det sidste trin er at sikre, at din VPN- og Torrent -klient er indstillet korrekt.

For at gøre dette skal du bruge vores Torrent IP -lækage -testværktøj. Det kontrollerer, at du ikke ved et uheld lækker nogen IP- eller DNS -oplysninger gennem VPN -tunnelen.

Hvis værktøjet ikke registrerer nogen lækager, er du klar til at downloade torrent -filer, som du normalt gør.

Er Mullvad godt til torrenting?

Ud af alle de 55 VPN’er, vi testede, rangerer vi Mullvad som den fjerde bedste for sikker torrenting.

Mullvad bruger stærk AES-256 eller Chacha20-kryptering, den indsamler ikke nogen bruger- eller aktivitetslogfiler, og den downloader torrent-filer ekstremt hurtig.

For at konkurrere med de allerbedste torrenting VPN’er, skal Mullvad forbedre pålideligheden af ​​dens hastigheder. Vi ønsker også, at det stadig havde havneforvaltning, for at maksimere torrenthastigheder.

Her er et resumé af Mullvads styrker og svagheder ved torrenting:

Fordele Ulemper
P2P -trafik understøttet på alle servere Inkonsekvent hastighedsydelse
Hurtige torrenthastigheder på de fleste steder Fjernet portvideresendelsesfunktion
Stærk dræbskontakt og andre sikkerhedsfunktioner
Bruger bedst i klassen protokoller og kryptering
Logger ikke nogen aktivitetsdata
Accepterer kontante betalinger

Mullvad QBitTorrent Test

Mullvad downloader torrent -filer hurtigt og sikkert.

I nedenstående afsnit forklarer vi dybtgående de funktioner, der gør Mullvad godt og dårligt for P2P-fildeling.

Mullvad er hurtig nok til torrenting

De mest populære torrent -websteder distribuerer indhold med ekstremt store filstørrelser, som film og tv -shows. En hurtig VPN kan gøre forskellen mellem ventende minutter eller timer på en fil til download.

Hastighed er det vigtigste område, hvor Mullvad udmærker sig. Når vi bruger det, kunne vi downloade torrent -filer næsten lige så hurtigt som uden VPN.

Mens vi bruger sin New York -server, faldt vores hastighed fra 10mib/s til 9.8mib/s. Dette er et af de hurtigste resultater, vi nogensinde har registreret.

Det eneste problem er, at Mullvads torrent hastigheder ændres afhængigt af den server, du bruger. Når det er forbundet til sin placering i New Jersey, faldt vores download -bitrate til 2.1mib/s. Dette betød, at vores filer tog næsten fem gange så lang tid at downloade.

Her er vores resultater, når man tester Mullvads torrenting bitrate, når de er tilsluttet nærliggende servere:

Mullvad Server Download bitrate Tid til at downloade 50 GB Torrent -fil
Ingen VPN 10mib/s 1 time 19 minutter
New York Server 9.8mib/s 1 time 21 minutter
New Jersey Server 2.1mib/s 6 timer 18 minutter

På grund af variansen i ydelsen anbefaler vi kraftigt at prøve flere Mullvad -servere og holde os til den, der giver dig de hurtigste hastigheder. Ellers venter du måske længere, end du har brug for, at dine filer kan downloade.

Med det sagt er Mullvads hastighedsydelse meget imponerende på langt de fleste servere. Det er endnu hurtigere end de fleste top torrenting VPN’er, som ExpressVPN og PIA.

Mullvad er en af ​​de mest pålidelige VPN’er

Mullvad kan have tillid til at holde din torrentingaktivitet skjult for din internetudbyder og andre tredjeparter.

Her er hvad der gør Mullvad til en af ​​de mest private VPN’er til torrenting:

 • Indsamler ikke nogen aktivitetslogfiler. Mullvad bevarer ikke din IP -adresse, trafik eller noget, der kan bruges til at identificere dig fra din webaktivitet.
 • Open-sourced apps. Alle kan se kildekoden til Mullvads apps og sikre, at der ikke er skjult sikkerhedssårbarheder i appen.
 • Ingen e -mail kræves og accepterer kontanter og cryptocurrency betalinger. Mullvad er en af ​​de eneste VPN’er, der giver dig mulighed for at bruge dens service helt anonymt uden at give nogen personlige oplysninger.
 • Ingen kontroverser siden lanceringen i 2009. I modsætning til mange andre VPN -tjenester har Mullvad aldrig været involveret i nogen skandaler. Det har aldrig overdraget brugerdata og har altid beskyttet sine brugers privatliv og sikkerhed.

Den ene ulempe er Mullvads base i Sverige. Sverige er en del af de 14 Eyes Intelligence -delingsalliansen såvel som EU. Som et resultat deler Sverige overvågningsdata med andre lande.

Dog dette er ikke et stort problem Da Mullvad ikke logger personligt identificerbare data. Mullvad har ingen oplysninger at give, hvis det nogensinde er anmodet om.

Faktisk er Mullvads beskyttelse af personlige.

Selvom det ikke var offentligt kendt, fortalte en repræsentant for Mullvad os, at ”da vi ikke har nogen VPN -aktivitetslogfiler […] har vi ingen oplysninger, der kan hjælpe deres undersøgelse.”

Real-verden tests som denne er den bedste måde at vurdere en VPN’s troværdighed. Du kan være sikker på, at Mullvad beskytter din følsomme P2P -aktivitet.

Stærke krypterings- og sikkerhedsfunktioner

Mullvad inkluderer alle de sikkerhedsindstillinger, du kunne forvente af en top torrenting VPN.

Det understøtter AES-256 og Chacha20-krypteringschifre, afhængigt af om du bruger OpenVPN eller Wireguard. Appen inkluderer også en systemomfattende dræbskontakt, IP-lækagebeskyttelse og en malware-blokkering. Vi forklarer nødvendigheden af ​​disse i instruktionsafsnittet på denne side.

Mullvads serverinfrastruktur og apps er også revideret af en tredjepart. Ingen oplysninger om privatlivets fred blev opdaget under revisionen. Imidlertid var den seneste af disse i 2021, som ikke er så nylige, som vi gerne ville have.

For at kontrollere, hvor godt Mullvad krypterer trafikken, testede vi den selv ved hjælp af Wireshark. Vi inspicerede pakker med data for at sikre, at intet var synligt i almindelig tekst.

Mullvad krypterede med succes vores DNS, HTTP, TCP og UCP -anmodninger. Al information inden for VPN -tunnelen blev tilsløret.

Test af Mullvad

Mullvad krypterede al vores internettrafik.

Ubegrænset torrenting på hver server

Mullvad giver dig mulighed for at torrent på alle 655 af dets servere. Alle dens servere er optimeret til P2P-fildeling og har ubegrænset båndbredde.

Mullvad

Torrenting understøttes på hver Mullvad -server.

Mullvad er også imponerende gennemsigtig med sit servernetværk. For ekstra sikkerhed kan du se dens serverliste for at sikre dig, at du er tilsluttet en server, der er helt ejet af Mullvad.

Støtter ikke længere portforsendelse

Fra juli 2023 understøtter Mullvad ikke længere portforsendelse på nogen af ​​dens apps.

VPN -tjenesten annoncerede fjernelse af portforsendelse på sin hjemmeside og forklarede, at nogle brugere havde misbrugt funktionen til at være vært for ondsindet og ulovligt indhold.

Dette førte til, at Mullvad modtog retshåndhævelsesundersøgelser såvel som flere af deres IP -adresser blev blokeret.

Som resultat, Du kan ikke længere bruge portforsendelse til at forbedre Mullvads torrentinghastigheder.

Hvis du har brug for en VPN til videresendelse.

Hvordan sammenlignes Mullvad med andre torrenting VPN’er?

Selvom Mullvad fungerede godt i vores torrenting -tests, er der stadig bedre muligheder.

Andre VPN -tjenester, som PIA VPN, Tillad dig at downloade torrent -filer hurtigere, log mindre data og er lettere at bruge.

Her er Mullvads torrenting -præstation sammenlignet med de bedst betalte og gratis VPN’er til torrenting:

Attribut Mullvad Pia Windscribe gratis
Hastighedsvurdering 8.7 9.7 8.8
Billigste månedlige pris $ 5.50 $ 2.19 Gratis
Datahætte Ubegrænset Ubegrænset 10 GB
Portvideresendelse Ingen Ja Ingen
Torrenting bitrate 9.8mib/s 9.6mib/s 6.3mib/s
P2P -servere 655 17.087 11
Politik for privatlivets fred og logning Ingen identificerende data Ingen logfiler Ingen identificerende data

Mullvad er bestemt en stor VPN til torrenting. PIAs politik uden logs og enklere grænseflade gør det imidlertid til den bedre mulighed for de fleste brugere.

Windscribe er et værdigt gratis alternativ, men Mullvad slår det i enhver metrisk.

Privat internetadgang: Den bedste samlede VPN til torrenting

Brug af privat internetadgang til at downloade en torrent -fil

PIA er den hurtigste VPN, du kan få.

Privat internetadgang er en fremragende VPN til sikker torrenting. Det er hurtigt, dets privatlivspolitik er fremragende, og den er tilgængelig til billig på langsigtede planer.

PIA VPN er meget lettere at bruge end Mullvad. Dens funktioner er tydeligt mærket, og dens apps er ligetil at navigere.

I modsætning til Mullvad har PIA også portforsendelse af funktionalitet.

PIA tillader P2P -trafik på alle 17.087 af dets servere over 84 lande.

På den anden side har Mullvad bare 655 servere i 43 lande.

Som sådan er det mere sandsynligt, at du finder en tæt server med PIA, plus serverbelastning er mindre sandsynligt. Begge disse faktorer betyder hurtigere og mere pålidelige torrenting -downloads.

Imidlertid, PIA tillader dig ikke at port fremad på amerikanske servere. Det er også dyrere end Mullvad, hvis du betaler måned for måned.

Kort sagt, Privat internetadgang Er vores foretrukne VPN til torrenting, men Mullvad er stadig et godt valg, hvis du er baseret i USA eller betaler månedligt.

Windscribe: Gratis VPN -alternativ til torrenting

Brug af Windscribe til at skjule vores plagende aktivitet

Windscribe -fri er meget langsommere end Mullvad.

Windscribe er et værdigt alternativ til Mullvad, hvis du ikke ønsker at betale for et VPN -abonnement. Som du kunne forvente af en gratis service, er det dog værre end Mullvad på alle måder.

VPN leveres med en 10 GB månedlig datakap. Efter vores erfaring var dette ofte ikke nok til at downloade en film i høj opløsning. Det er kun brugbart til torrentende film i en lavere opløsning, individuelle episoder af tv -shows eller musik.

VPN -beskyttelsen stopper, så snart du bruger 10 GB kvoter, så sørg for at aktivere dræbskontakten i appens indstillinger. Ellers lækker din sande IP -adresse.

Det er også 36% langsommere end Mullvad for torrenting. Ved hjælp af det registrerede vi en gennemsnitlig bitrate på 6.3mib/s. Dette resultat er fint til en gratis service, men det kommer ikke tæt på Mullvad eller Pias hastigheder.

Generelt er der ingen grund til at vælge Windscribe over Mullvad, medmindre du prioriterer værdi frem for alt andet.