Sådan får du en Ipvanish -gratis prøve

Ipvanish VPN er kompatibel med en bred vifte af enheder. Det kan bruges på Windows, Mac og iOS -enheder såvel som Android -telefoner og tablets. Du kan endda oprette forbindelse til internettet ved hjælp af din Fire TV -stick, hvis du vil hjælpe med at afskærme din online streamingaktivitet fra din internetudbyder.

VPN -gratis prøve til Android og iOS

En mand holder sin mobiltelefon og skærmen viser den ipvanske app på valget 'Vælg din plan', mens han tilmelder sig VPN -gratis prøve

IPVanish er en top-klassificeret VPN-service, der hjælper dig med at beskytte dit privatliv online. Med servere på mere end 75 globale lokationer, ubegrænset båndbredde til alle dine enheder og en uafhængigt verificeret politik uden trafik-loger, har vores VPN alt hvad du har brug for for at hjælpe med at holde din online aktivitet privat. Og nu tilbyder IpVanish en VPN -gratis prøve, så du kan prøve tjenesten, før du forpligter dig til at købe den.

IPVanish VPN gratis prøve til mobile enheder

Den IPVanish VPN -gratis prøve er eksklusiv for abonnementer, der er indledt i en mobil app -butik. Du kan finde den ipvanske app i Apple App Store og Google Play Store.

Når du har downloadet IPVanish til din telefon, skal du starte appen for at oprette en konto og starte din gratis prøve. Du bliver bedt om at bekræfte dit IPVANSH -abonnementstilmelding gennem App Store eller Play Store for at godkende din VPN -gratis prøve.

VPN -gratis prøve giver dig mulighed for at prøve, før du køber

Den IPVanish VPN -gratis prøve tilbyder fuld adgang til tjenesten inden betaling for at se, om du kan lide det. Denne periode i starten af ​​dit abonnement giver dig mulighed for at bruge tjenesten i flere dage, hvilket er nok tid til at afgøre, om det er den bedste VPN til din opsætning. Selvom tilmeldingen til prøve behandles via din mobile app -butik, giver den adgang til den fulde IPVanish Software Suite. Så du kan stadig prøve ipvanish på din computer eller streaming -enhed i prøveperioden.

Ipvanish VPN er kompatibel med en bred vifte af enheder. Det kan bruges på Windows, Mac og iOS -enheder såvel som Android -telefoner og tablets. Du kan endda oprette forbindelse til internettet ved hjælp af din Fire TV -stick, hvis du vil hjælpe med at afskærme din online streamingaktivitet fra din internetudbyder.

Du kan til enhver tid annullere ipvanish. Men hvis du annullerer efter din gratis prøveperiode, bliver du opkrævet for den VPN -plan, du abonnerer på.

Sådan får du adgang til den ipvanske VPN -gratis prøve

 1. For at få adgang til den gratis prøve, skal du først downloade appen fra din mobile enheds app -butik.
  • For iOS -brugere skal du downloade ipvanish fra App Store.
  • For Android -brugere skal du downloade ipvanish fra Google Play Store.
 2. Når du har installeret ipvanish på din enhed, skal du gå til Tilmelde At oprette din konto.
 3. Opret en konto med ipvanish ved hjælp af en e -mail -adresse eller brugernavn og adgangskode, og vælg derefter Tilmelde.
 4. Du bliver bedt om at vælge din VPN -planlængde med varsel om længden af ​​din VPN -gratis prøveperiode.
 5. Bekræft din planvalg og behandl abonnementstilladelsen via din mobile app -butik.

Du har med succes afsluttet din IPVANSH -tilmelding, og VPN -gratis prøveperiode er begyndt.

Sådan administreres dit IPVanish -abonnement

Hvis du abonnerer på Ipvanish gennem App Store eller Google Play Store, er det her, du også klarer det fra. Så hvis du ønsker at ændre længden af ​​din plan, medtage service-tilføjelser eller vælge at annullere, skal du lette dette via din mobile enheds app-butik.

IPVanish er ikke i stand til at behandle ændringer til din konto, da hele betalings-, refusions- og annulleringsprocessen styres af din mobile app -butik.

Håndtering af dit IPVanish -abonnement på iPhone og iPad

Køb i appen skal administreres fra din iCloud-konto. Gå til Indstillinger> Administrer abonnementer, Vælg IPVanish, og vælg den passende mulighed. Eventuelle abonnementsændringer træder i kraft ved den næste fornyelse og afspejles først før det tidspunkt.

Håndtering af dit IPVanish -abonnement på Android -telefoner og tablets

Køb i appen skal styres fra din Google-konto. Åbn Google Play -appen på din enhed. Tryk på profilikonet øverst til højre. Gå til Betalinger og abonnementer> Abonnementer. Kontroller listen over abonnementer for ipvansk, og vælg den passende mulighed. Eventuelle abonnementsændringer træder i kraft ved den næste fornyelse og afspejles først før det tidspunkt.

Start den ipvanske VPN -gratis prøve på din telefon eller tablet i dag!

Denne VPN-gratis prøve giver den bedste chance for at prøve den ipvanske tjeneste for dig selv, risikofri. Forsøgsperioden strækker sig over flere dage og tilbyder dig masser af tid til at teste tjenesten og afgøre, om det er den rigtige pasform til dine behov. Download IPVanish til din mobile enhed nu for at sikre din VPN -gratis prøve med fuldstændig adgang til tusinder af servere over hele verden!

På udkig efter den bedste VPN online? Tilmeld dig i dag for at komme i gang.

Sådan får du en Ipvanish -gratis prøve

Simon Migliano er en anerkendt verdensekspert i VPN’er. Han har testet hundreder af VPN -tjenester, og hans forskning har vist sig på BBC, New York Times og mere.

Yderligere forskning fra Harry Ferrigno

 1. Guider
 2. Gratis forsøg og rabatter
 3. Sådan får du en Ipvanish -gratis prøve

Vores dom

IPVanish tilbyder en syv-dages 100% gratis prøve på iOS- og Android-enheder. Heldigvis kan du stadig bruge dine kontooplysninger til at få adgang til IPVanishs desktop -apps i prøveperioden. Alternativt kan du Brug ipvanish VPN risikofri i 30 dage på alle enheder ved at drage fordel af det 100% refusionsløfte.

IPVanish -appen til iPhone

IPVanish -appen til iPhone.

Ipvansk tilbyder en Syv-dages gratis prøve til nye iOS- og Android -abonnenter, der tilmelder sig en årlig plan. I en begrænset periode får du en gratis ipvansk konto, der kan bruges På alle enheder.

Den eneste måde at få Ipvanish VPN gratis i længere tid, Og på alle dine enheder er at drage fordel af sin 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Takket være dets refusionsløfte kan du også Prøv IPVANSH på alle dine enheder I op til 30 dage. Du bliver opkrævet for tilmelding, men du kan få alle dine penge tilbage, så længe du annullerer dit abonnement, før refusionsperioden slutter.

Vil prøve ipvanish i 30 dage? Du kan prøve IPVanish på alle dine enheder risikofri og i 30 dage ved at drage fordel af tjenestens pengene-tilbage-garanti.

Hvad er der i denne guide

 • Få Ipvanish gratis på alle enheder
 • Hvordan man annullerer ipvanish og får refusion
 • Sådan får du en Ipvanish -gratis prøve på iOS og Android
 • Hvorfor vælge IpVanish?

Hvad er der i denne guide

 • Få Ipvanish gratis på alle enheder
 • Hvordan man annullerer ipvanish og får refusion
 • Sådan får du en Ipvanish -gratis prøve på iOS og Android
 • Hvorfor vælge IpVanish?

Sådan får du en Ipvanish -gratis prøve på alle enheder

Du kan Brug ipvanish gratis På alle dine enheder ved at bruge dens risikofri 30-dages refusionsgaranti.

Denne metode fungerer på tværs af alle enheder, da IPVanish tillader ubegrænset samtidige forbindelser med et abonnement.

Med andre ord kan du bruge Ipvanish gratis på Windows, Mac, iOS, Android og Fire TV -enheder.

Vær opmærksom på, at den 30-dages refusionsgaranti er Ikke tilgængelig på betalingsmånedlige planer.

For at kræve 30 dage med IPVanish gratis følg nedenstående trin:

 1. Besøg ipvanish.com og vælg en prisplan. Alle leveres med den samme 30-dages garanti.
 2. Vælg en betalingsmetode, indtast dine detaljer og opret en konto. Du modtager en aktivering -e -mail for at bekræfte din e -mail -adresse.IPVANSH Betalingsmetoder Skærmbillede
 3. Download din enheds app fra apps -området på webstedet.Ipvansk
 4. Installer softwaren, log ind og test den i 30 dage risikofri.Ipvanish MacOS -appen
 5. Hvis du ønsker at stoppe med at bruge ipvansk, skal du annullere dit abonnement, inden de 30 dage er forbi. For at annullere dit abonnement skal du logge ind på My Account -området, klikke på ‘Abonnement’ og derefter ‘Jeg ønsker at annullere mit abonnement’.Det ipvanske kontrolpanel
 6. Bekræft annulleringen på næste side ved at rulle til bunden af ​​siden og klikke på ‘Jeg vil stadig annullere’.Ipvansk annulleringsbekræftelsessideIPVanish behandler automatisk refusion inden for 10 arbejdsdage. Der er ingen grund til at e -maile eller tale med en supportagent. Der er heller ikke behov for at give en grund til at annullere.

EKSPERTRÅD: Tilmeld dig ikke ipvanish via iTunes. Nye iOS-konti er ikke berettiget til IPVanishs 30-dages refusionsgaranti, og Apple udsender ikke refusion på fulde abonnementer.

Få en 30-dages IPVanish-gratis prøve og nyd privat og sikker internetbrug på alle dine enheder.

Hvordan man annullerer ipvanish og får refusion

Som forklaret ovenfor, for at prøve ipvansk risikofri i 30 dage, skal du først abonnere på VPN-tjenesten og derefter Annuller dit abonnement inden for 30 dage.

Nedenfor er en sammenfattelse af Sådan annulleres dit IPVanish -abonnement og få en refusion.

 1. For at annullere dit IPVanish -abonnement skal du logge ind på My Account -området, gå til afsnittet ‘Abonnement’ og derefter trykke på linket ‘Jeg ønsker at annullere mit abonnement’.
  Hvordan man annullerer ipvanish i mit kontoområde
 2. Bekræft på næste side annulleringen ved at rulle til bunden af ​​siden og klikke på ‘Jeg vil stadig annullere’.Ipvansk annulleringsbekræftelsesside
 3. Det er det. Hvis du annullerede inden for 30 dage efter købet, refunderer IPVanishs automatiserede refusionsproces.

Sådan får du en Ipvanish -gratis prøve på iOS og Android

Du kan også få en syv-dages IPVanish-gratis prøve ved at tilmelde dig via Apples App Store eller Googles Play Store.

Trinene nedenfor leder dig gennem, hvordan du får en Ipvanish -gratis prøve via App Store. Processen i Play Store er dog meget ens.

EKSPERTRÅD: Husk, at du kan prøve Ipvanish i 30 dage på alle dine enheder ved at få mest muligt ud af dets 100% pengene-tilbage-garanti.

Vi har altid haft succes med at få vores penge tilbage fra Ipvanish inden for få dage.

 1. Gå til IPVANSH -websted. Eller åbn Apple App Store på din iOS -enhed og søg efter ‘ipvanish’.Ipvansk iOS -downloadside
 2. Download IPVanish iOS -appen, og åbn appen, når installationen er færdig, og åbn appen og tryk på Tilmelde At oprette en konto. Alt hvad du behøver er en e -mail -adresse og en adgangskode. Ipvansk iOS -applog på skærmen
 3. Du har nu fuld adgang til IPVanishs iOS -app i syv dage. Husk at annullere abonnementet på din iTunes -konto, før prøven udløber, eller du vil være opkrævet for en betalt plan.

Husk, at denne gratis prøve kun varer syv dage. For at bruge ipvansk risikofri i længere tid, skal du følge instruktionerne længere op ad denne vejledning.

Hvorfor vælge IpVanish?

Vores IPVanish -test bekræfter, at VPN -tjenesten stadig er en af ​​de bedste tilgængelige VPN’er. Det er Ekstremt sikker For at bruge bruger alle apps AES-256-kryptering, og en streng nul-logs-politik gælder for alle IPVanish’s.

Ipvanish er også meget hurtig. VPN registrerer konsekvent hurtige downloadhastigheder i vores VPN -hastighedstest. VPN’s downloadhastighedstab er kun 5% på kort afstandsforbindelser.

IPVanish er især populær blandt Fire TV Stick, Android og Kodi -brugere. VPN’s Firestick -app er ideel til anonym streaming, og topper i øjeblikket vores Premium Firestick VPN -placering.

Den ipvanske hjemmeskærm på Amazon Fire TV Stick

Den ipvanske hjemmeskærm på Amazon Fire TV Stick.

Derudover tillader hver IPVanish -server P2P -trafik. Kombineret med hurtige downloadhastigheder gør dette også ipvansk til en god VPN til torrenting.

Hvad Ipvanish ikke kan gøre godt er at slå strenge internetfiltre, som dem fra Kinas store firewall.

Det er heller ikke en streaming VPN, vi kan anbefale i øjeblikket. Mens det er begyndt at fjerne blokering af indholdsplatforme igen, har det kæmpet for at opretholde adgangen i lange perioder.

Hvis du vil fjerne blokering af streamingtjenester uden at bruge en krone (eller endda indsende betalingsoplysninger), kan du prøve Cyberghost gratis, i stedet.

Ipvanish er ikke desto mindre en meget god VPN til retssag. Det vil tilfredsstille de fleste brugere af privatlivets fred og sikkerhedsbevidste.