Har jeg brug for en VPN på Firestick

Surfshark er overkommelig (starter ved $ 2.30), tilbyder gode hastigheder til en problemfri streamingoplevelse og har masser af ekstra funktioner som delt tunneling, en dobbelt VPN og privat DNS.

Har jeg brug for en VPN til Firestick? [Årsager og anbefalinger]

Techjury støttes af sit publikum. Når du køber via links på vores websted, kan vi tjene en tilknyttet provision. Lær mere.

Annonceringsoplysning

Denne side kan indeholde links til vores partners produkter og tjenester, som giver os mulighed for at holde vores websted bæredygtigt. Тechjury.net kan modtage en kompensation, når du tilmelder dig og / eller køber et produkt eller en service ved hjælp af vores links. Som Amazon -associeret tjener vi provision fra kvalificerede køb. Dette kommer uden ekstra omkostninger for dig. Tværtimod tillader os ofte at give dig rabatter og lavere priser. Imidlertid er alle udtalelser, der er udtrykt på vores side, udelukkende vores, og dette indhold er på ingen måde leveret eller påvirket af nogen af ​​vores partnere.

Indholdsfortegnelse

 • Er en VPN nødvendig for Firestick?
  • Geo-begrænset indhold
  • ISP throttling/flaskehals
  • Gratis streaming -apps
  • Privatliv og sikkerhed
  • Expressvpn
  • Surfshark
  • Nordvpn
  • Vyprvpn

  Hvis du ønsker at omgå geo-begrænsninger og online censur, er en VPN din bedste indsats.

  Men i betragtning af at Amazons enhed er tilgængelig på de fleste steder rundt om i verden, undrer du dig måske: ”Har jeg brug for en VPN til Firestick ?”

  Du har muligvis brug for en VPN for at forhindre din internetudbyder i at se, hvad du ser, og for at få adgang til geo-begrænset indhold.

  Her er alt hvad du behøver at vide.

  Er en VPN nødvendig for Firestick?

  Du har ikke brug for en VPN for at bruge din Fire TV -stick -enhed.

  Men du har brug for det for at beskytte dit online privatliv og forbedre din streamingoplevelse.

  Geo-begrænset indhold

  En af de vigtigste grunde til, at de fleste beslutter sig for en VPN, er at omgå geo-begrænsninger om populære streamingtjenester .

  Disse begrænsninger findes på grund af licensaftaler. Platformer som Netflix og Hulu licenserer det indhold, de streamer, og disse aftaler dikterer nøjagtigt, hvor de kan og ikke kan gøre det. (Læs mere om geo-blokering her .)

  Nogle gange er indholdet blokeret som et resultat af regeringscensur, ligesom den “store firewall” i Kina, der blokerer for alt, hvad den kinesiske regering finder upassende (inklusive nogle VPN’er.)

  En god VPN kan let hoppe gennem disse bøjler ved at forbinde dig til en server på et sted, hvor det indhold, du vil få adgang til på din Fire TV -stick -enhed.

  Bemærk, at en VPN kan bremse din internetforbindelse, især hvis du bruger en gratis VPN. Dette skyldes, at din trafik gennemgår et ekstra skridt for at komme til det websted, du besøger.

  På flip side ses faldet i hastighed sjældent med de bedste VPN’er på markedet .

  ISP Throttling/Flaskehals

  Internetudbydere (internetudbydere) kan bevidst bremse brugernes forbindelseshastighed til at styre netværksoverbelastning og en af ​​måderne, de beslutter, hvis trafik bliver gashåndet er baseret på brugernes online aktiviteter.

  Hvis din internetudbyder ikke kan følge med på båndbredde-kravene, vil det først gå efter brugere, der deltager i båndbredde-tunge aktiviteter, som 4K streaming og spil.

  ISPS kan også gashåndteres specifikke slags indhold, som at gennemse det mørke web.

  En VPNs kryptering forhindrer din internetudbyder i at overvåge dine online aktiviteter, så de vil ikke være i stand til at se, om du spiller spil, streaming af film eller download. Da de ikke kan læse dine internetoplysninger, kan de ikke smadre din hastighed.

  Gratis streaming -apps

  Gratis websteder som FLIXTOR lader brugere se film og tv -shows uden at skulle forpligte sig til et abonnement, men de kommer med et vigtigt advarsel: Dette indhold er beskyttet af copyright -love.

  Disse websteder kan undgå juridiske problemer i lang tid, fordi de faktisk ikke er vært for indholdet på deres websted.

  De er bygget på BitTorrent -teknologi og indsamler videolink fra andre kilder, men de har også en medieafspiller, der kan afspille disse videoer, så du kan streame dem direkte på webstedet uden at skulle downloade dem først.

  Det er ikke at sige, at de ikke kan stå over for retssager på et tidspunkt – og det samme gælder for deres brugere. Hvis du er fanget i streamingindhold, der direkte krænker copyright -loven, vil du være juridisk ansvarlig for dine handlinger.

  Det er langt mindre sandsynligt at ske, hvis du bruger en VPN, fordi den skjuler din IP -adresse og trafik.

  Bemærk : Vi kondonerer ikke ved hjælp af en VPN til at dække ulovlig aktivitet. I teorien skal en VPN gøre dem så uundværlige, men som enhver anden teknologi kan det være underlagt udnyttelse eller fiasko, så du bør ikke betragte dig selv som forventer af ophavsretlig lov, bare fordi du bruger et VPN -værktøj.

  Privatliv og sikkerhed

  Sidst men ikke mindst er en VPN et godt værktøj til at beskytte dig selv mod snoopers og andre farer, der lurer i skyggerne af online arbejde.

  Når du er online, kan enhver prøve at snuppe på din trafik, inklusive hackere, der kan stjæle dine personlige oplysninger. Dette gælder især, når du er forbundet med en offentlig Wi-Fi, som typisk er et let mål for dårlige skuespillere.

  En god VPN kan reducere disse chancer betydeligt.

  Et VPN -værktøj krypterer din trafik, hvilket gør den ulæselig – inklusive dem, der formår at bryde ind i din forbindelse -; skjuler din IP, hvilket gør det vanskeligt for websteder at finde ud af din placering; Og nogle VPN’er leveres endda med antivirus -software, hvilket betyder, at de kan beskytte dig mod malware -angreb over en usikret forbindelse.

  Bedste VPN’er til Firestick

  For at se dine yndlings -tv -shows og film privat og sikkert har du brug for et solidt VPN -værktøj.

  Her er vores top fire VPN’er til Firestick.

  Expressvpn

  ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN’er til streaming af indhold på en brand -tv -pind, fordi det er en af ​​de hurtigste VPN’er på markedet.

  VPN har et stort netværk på 3.000 servere i 94 lande, bruger OpenVPN-protokol med AES-256-bit kryptering og har en politik uden logs.

  Det låser op Geo-blokeret indhold på populære streamingtjenester såsom Netflix eller BBC iPlayer og understøtter flere enheder, inklusive routere.

  Sammenlignet med andre VPN -tjenester er ExpressVPN på den dyrere side, der starter ved $ 8.32 om måneden, men det er det værd.

  Surfshark

  Surfshark er overkommelig (starter ved $ 2.30), tilbyder gode hastigheder til en problemfri streamingoplevelse og har masser af ekstra funktioner som delt tunneling, en dobbelt VPN og privat DNS.

  Det understøtter flere enheder, leveres med en veldesignet Native VPN-app til Fire TV Stick, og alle dens protokoller fungerer på Fire TV.

  Oven i dette begrænser Surfshark ikke antallet af samtidige forbindelser, hvilket betyder, at du kan bruge det på så mange enheder, som du har brug for, og kommer med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

  Nordvpn

  Nordvpn er en af ​​de mest populære VPN’er på markedet – med en god grund.

  Med over 5.000 streamingoptimerede servere i 59 lande over hele kloden og en brugervenlig Fire TV-app, som du kan downloade fra Amazon App Store, gør denne VPN det perfekte valg for både begyndere og mere avancerede VPN-brugere.

  Derudover har Nordvpn sin egen protokol, kaldet Nordlynx, som er meget hurtigere end mainstream -protokol og har dedikerede IP -adresser, der kan fjerne blokering af indhold på tjenester som Netflix.

  VPN kan prale.

  Vyprvpn

  Vyprvpn tilbyder den nyeste VPN -teknologi i en pakke, der leveres med fremragende global dækning.

  Det har mere end 700 servere i over 50 lande over hele kloden, som er optimeret til bedre hastighed og strømkvalitet, hvilket gør denne VPN til et fremragende valg til streaming i HD og 4K på din Fire TV -stick -enhed.

  Hvis du ønsker at omgå geo-begrænset indhold, er Vyprvpn et solidt valg-det kan prale af mere end 300.000 tilgængelige IP-adresser, hvilket betyder, at der er masser at gå rundt, selvom den streamingplatform, du vælger.

  Vyprvpn tilbyder en tre-dages retssag for alle, der vil prøve det.

  Bundlinie

  Selvom din Fire TV -stick ikke har brug for en VPN for at aflevere sine løfter, kan en VPN enormt forbedre din samlede visningsoplevelse. En toppresterende VPN forhindrer din internetudbyder i at snuppe på dine online aktiviteter og throttling din hastighed, åbne flere streamingmuligheder ved at give dig adgang til geo-begrænset indhold og forbedre dit privatliv og sikkerhed.

  Har jeg brug for en VPN på Firestick?

  Dataprot understøttes af sit publikum. Når du køber gennem links på vores websted, kan vi tjene en provision. Dette påvirker dog ikke evalueringerne i vores anmeldelser. Lær mere .

  Tilknyttet afsløring

  Dataprot er et uafhængigt gennemgangswebsted dedikeret til at give nøjagtige oplysninger om forskellige cybersecurity -produkter.

  Dataprot forbliver økonomisk bæredygtig ved at deltage i en række tilknyttede partnerskaber – det er besøgende klik på links, der dækker udgifterne til at køre dette websted. Vores websted inkluderer også gennemgang af produkter eller tjenester, som vi ikke modtager monetær kompensation.

  Dataprots interne skrivningsteam skriver alt webstedets indhold efter dybdegående forskning, og annoncører har ingen kontrol over de personlige meninger, der er udtrykt af teammedlemmer, hvis job er at forblive tro mod sandheden og forblive objektiv.

  Nogle sider kan omfatte brugergenereret indhold i kommentarsektionen. De udtalelser, der er udtrykt i kommentarsektionen, afspejler ikke dataprot.

  I dag er der næppe nogen med en fungerende internetforbindelse, der ikke har oplevet glæden ved at streame. Mange streaming fans har vendt sig til Amazons Firestick, som gør det muligt for dem at se alt fra Hulu og Netflix til sport og tusinder af niche -kanaler på deres tv.

  Men den online trafik genereret af Firestick er også synlig for internetudbydere, hvilket får mange til at stille et åbenlyst spørgsmål: Har jeg brug for en VPN på Firestick? I denne korte guide hjælper vi dig med at veje fordelene og evaluere de potentielle risici.

  Hvorfor bruge en VPN?

  Når du prøver at finde ud af, om du skal installere en VPN på din ildsted, er der to nøglefaktorer, der skal overvejes. Den første er niveauet for adgang til apps og indhold, der kan forbedre din streamingoplevelse. Det andet er privatlivets fred, eller rettere sagt afskærmning af dine online aktiviteter fra nysgerrige øjne.

  Geo-begrænsninger

  Omgås geo-blokeret indhold er en af ​​de primære funktioner i en VPN. Nogle VPN -udbydere dedikerer betydelige dele af deres servernetværk for at give brugerne mulighed for at få adgang til det indhold, de ønsker overalt i verden.

  Så hvis du ønsker at se shows og film, der udelukkende er tilgængelige i populære streaminglande som USA, UK og Canada, er det et must at bruge en VPN, mens du streamer på Firestick.

  Husk, at i nogle lande som Iran, Rusland og Kina er VPN’er strengt forbudt. Disse stater anvender omfattende ressourcer til at blokere VPN -brug, og der er juridiske følger for dem, der ikke overholder reglerne.

  Privatliv

  Hovedårsagen til, at du har brug for en VPN til Firestick, er online privatliv. En Firestick skal tilsluttes Internettet, hvilket gør din browsing og andre online aktiviteter sårbare over for sporing af internetudbydere, marketingtøj, statslige agenturer og hackere.

  Disse potentielle trusler forklarer bestemt, hvorfor mange mennesker over hele verden føler, at de mangler kontrol over deres personlige oplysninger.

  En VPN kaster et krypteringsgardin over din placering, identitet og andre personlige data. Blandt de mange grunde til, at Firestick -brugere har brug for en VPN, er at forhindre, at deres internetudbyder drager deres forbindelseshastigheder, hvilket er især vigtigt, når man prøver at se HD -indhold.

  Det er vigtigt at bemærke, at VPN -brugere vil opleve en let dukkert i deres forbindelseshastighed, fordi det at sende de krypterede data gennem en sikker VPN -server tager mere tid.

  Latens kan være forårsaget af lange afstande mellem brugeren og VPN -serveren, for mange brugere er tilsluttet en enkelt server eller kvaliteten af ​​krypteringen. Dette betyder ikke, at brug af en VPN oversættes til kompromitterende forbindelseshastigheder.

  Faldet i hastighed er ofte næppe mærkbare. Vi har gennemført vores eget sæt af test for at give dig en bedre fornemmelse af, hvornår kan du bedst bruge en VPN på din Fire Stick:

  1. Dette er internethastigheden, før du opretter forbindelse til serveren.
   Hastighedstest, der viser downloadhastighed 15,52 Mbps
  2. Dernæst kontrollerede vi internethastigheden på Ookla efter at have oprettet forbindelse til en VPN -server i Frankrig.
   Hastighedstest, der viser downloadhastighed 2,73 Mbps
  3. Dette er hastighedsresultatet for en anden VPN -server i Storbritannien.
   Hastighedstest, der viser downloadhastighed 2,34 Mbps

  Hvis hastigheden falder markant, kan du enten Genstart din VPN eller prøv at Opret forbindelse til en anden server.

  Hvordan fungerer VPN’er?

  VPN står for virtuelt privat netværk. Som navnet antyder, hjælper det dig med at skabe en sikker, sikker og uovervåget vej til din enhed til at gennemse internettet. Dette opnås ved at etablere en virtuel punkt-til-punkt-forbindelse gennem dedikerede kredsløb eller ved at stole på tunnelingsprotokoller over servernetværk. Og selvom du ikke har brug for en VPN specifikt til Firestick, er det stadig nyttigt til at holde dig sikker online.

  Bedste VPN’er til Amazon Firestick

  At finde en kompatibel VPN til din Firestick -enhed kan være udfordrende, hvorfor vi har givet dig de bedste muligheder.

  Her er vores top tre anbefalede VPN -tjenester til Firestick:

  Cyberghost

  PRISKLASSE: $ 2.29– $ 12.99/måned

  Tilgængelig på: iOS, MacOS, Linux, Android, Windows

  NØGLEFUNKTIONER: Strenge politik uden logs || AES 256-bit kryptering || Wi-Fi-beskyttelse || Stort servernetværk || Hurtig og nem opsætning || Understøtter op til syv enheder på et enkelt abonnement

  Vores øverste valg, Cyberghost, tilbyder en omfattende række hurtige servere til at imødekomme dine streamingbehov. Ud over at holde dine data private, omgår de geoblocking. Det integreres problemfrit med Firestick for at levere en enestående streamingoplevelse.

  Expressvpn

  PRISKLASSE: $ 8.32– $ 12.95/måned

  Tilgængelig på: iOS, MacOS, Linux, Android, Windows

  NØGLEFUNKTIONER: AES 256-bit kryptering || Superior Connection Stability || Højhastighedsservernetværk || Unblocks Populære streamingtjenester || No-Logs Policy || Ubegrænset båndbredde

  ExpressVPN skiller sig ud takket være sit enorme og højhastighedsservernetværk, der strækker sig over mere end 90 lande. Det er et godt værktøj til at omgå geoblokering af de mest populære streamingplatforme og er let at bruge. Det betyder, at du kan installere og køre ExpressVPN på din ildsted på ingen tid.

  Surfshark

  PRISKLASSE: $ 2.49– $ 12.95/måned

  Tilgængelig på: iOS, MacOS, Linux, Android, Windows, Chrome, Netflix

  NØGLEFUNKTIONER: Ubegrænsede enheder || Højeste niveau af kryptering || Multihop VPN || Kill switch || Fjerner blokering af os Netflix || No-Logs-politik

  Dette er den mest overkommelige mulighed på vores liste. For kun $ 2.49, Surfshark beskytter et ubegrænset antal enheder, inklusive tv’er og konsoller. Det leverer store hastigheder og anvender de mest avancerede sikkerhedsfunktioner. Det leveres også med en annonceblokker.

  * For mere om VPN’er, se vores omfattende guide

  Konklusion

  At finde ud af, om du skal bruge en VPN på din Firestick, kommer ned på dine behov og bekymringer om privatlivets fred. Hvis du vil streame indhold, der ikke er tilgængeligt på din nuværende placering, og du ikke ønsker, at nogen sporer dine aktiviteter, har du brug for en VPN.

  Er en VPN nødvendig for Firestick

  О этой странице

  Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

  Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

  Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

  Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.