Er dotvpn sikker

Hvis du leder efter den bedste streaming VPN, anbefaler jeg ExpressVPN-det giver lynhurtige hastigheder og fungerer med alle de bedste streamingtjenester.

Dotvpn anmeldelse (2023) – er det noget godt?

DOTVPN beskytter ikke dine data og privatliv, og du bør undgå alle omkostninger. Der er meget bedre muligheder på markedet i dag, inklusive vores bedst bedømte VPN’er som ExpressVPN, privat internetadgang eller protonvpn.

Hvad der er mest alarmerende ved dotvpn er, at det lækker din IP -adresse, hvilket betyder, at websteder, du besøger, ved, hvor du bor. En anden alvorlig fejl er, at DOTVPN ikke har en dræbskontakt, så dine data er sårbare over for at lække på nettet, hvis din VPN -forbindelse falder uden din viden.

Og desværre slutter ulemperne ikke der. DOTVPN logger din IP -adresse (midlertidigt), fungerer ikke med de fleste streamingtjenester, tillader ikke torrenting og har ikke apps til Windows eller Mac. Plus, dets mobile apps er glitchy, dets servernetværk er lille, dets annonceblokker blokerer ikke annoncer, dens hastighedstest er unøjagtig, dens kundesupport er elendig, og det tillader kun 3 samtidige forbindelser.

DOTVPN har en gratis plan og betalt månedlige og årlige planer, der er støttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti-men kun hvis du bruger mindre end 10 GB data og under 100 samlede forbindelser.

�� Samlet rang #72 ud af 98 VPN’er
�� Antal servere 1000+
�� Antal enheder 3
�� Startpris € 2.81 / måned
�� Gratis plan Ja
�� Money-Back-garanti 30 dage (så længe du bruger mindre end 10 GB og 100 forbindelser)

Dotvpn fuld gennemgang

Dotvpn fuld gennemgang

Jeg testede og undersøgte dotvpn for at se, hvordan det matchede nogle af de øverste VPN’er på markedet, og helt ærligt faldt det godt kort. Mens det har 128-bit AES-kryptering, gode hastigheder og undertiden fungerer med Netflix, er dette de eneste ting, der er gode ved det.

Når det kommer til sikkerhed, beskytter DOTVPN dig ikke mod IP-adresselækager, fortrolighedspolitikken er ikke specifik om logning, der er ingen dræbskontakt, der er ingen avancerede sikkerhedsfunktioner, og der er ingen split-tunneling-og et par af ekstramateriale, der faktisk er inkluderet som annonceblokkeren og hastighedstesten fungerer ikke så godt.

Derudover tillader DOTVPN ikke torrenting, det er ikke i stand til at få adgang adressere sikkerhedsproblemer.

Alt i alt kan jeg ikke anbefale at bruge dotvpn på grund af dets privatliv og sikkerhedssårbarheder samt en lang række andre røde flag.

DOTVPN -funktioner

DOTVPN har 128-bit AES-kryptering, som ikke er så sikker som 256-bit AES-kryptering, men det er stadig meget sikkert-og du får også en 4096-bit-nøgle (en almindeligt anvendt krypteringschiffer). DOTVPN hævder at bruge 128-bit AES, fordi det er hurtigere (hvilket det skal være, da det involverer mindre kryptering). Dotvpn hævder dog også, at 256-bit AES-kryptering har kendt sårbarheder, men der er ingen beviser for at sikkerhedskopiere dette.

Dotvpns privatlivspolitik efterlader meget at ønske og fortolket. Intetsteds siger det, hvis VPN logger på de websteder, dit besøg eller de filer, du downloader, og det siger, at din IP -adresse er gemt i 24 timer – Selvom dette ikke er lang tid, er der ingen grund til, at en VPN overhovedet skal gemme din IP -adresse! Alle de udbydere, der er opført i vores top 10 VPN’er i 2023, har strenge politikker uden logs, og mange af dem har haft deres politikker,.

Dotvpn mangler også er en dræbskontakt, Hvilket lukker din internetforbindelse, hvis VPN -forbindelsen går tabt – dette forhindrer dine data i at lække på internettet. Så hvis din DOTVPN -forbindelse falder, og du ikke er opmærksom på det, er alle dine data sårbare over for at blive udsat på nettet. ExpressVPN og privat internetadgang har begge dræbskontakter for de fleste af de store operativsystemer.

DOTVPN viser ikke, hvilke lækagebeskyttelse det har, så jeg kørte lækketest på en server i hver af DotVPNs 12+ servere. Mine testresultater viste ingen problemer med TLS- eller DNS -lækagerne, men DOTVPN mislykkedes mine WebRTC- og IPv6 -lækage -tests. Dette betyder, at min IP -adresse blev udsat, mens jeg brugte browsere og websteder, der understøtter IPv6 -trafik.

Når det kommer til protokoller, bruger DOTVPN IPSEC til iOS -appen og OpenVPN til Android -appen. Begge er gode og sikre, men IPSEC er hurtigere end OpenVPN. Når det er sagt, er Wireguard hurtigere end både IPsec og OpenVPN – og mange top VPN’er som privat internetadgang, protonvpn og Cyberghost VPN bruger alle Wireguard og har nogle af de hurtigste hastigheder på markedet.

Der er et par ekstra funktioner tilgængelige på apps og browserudvidelser, herunder:

DOTVPN -funktioner

  • Ad Blocker. DOTVPN inkluderer en annonceblokker, men det virkede ikke i mine test-jeg stødte stadig på bannerannoncer og helside-annoncer, der dækkede hele min skærm. Hvis du leder efter en meget god annonceblokker, kan du tjekke privat internetadgang og protonvpn, som også både blokerer for at blokere og ondsindet websteder.
  • Båndbredde Saver. Dotvpn siger, at denne funktion kan spare op til 30% af din datatrafik. Dette kan være nyttigt for dem, der får begrænset båndbredde fra deres internetudbyder. Jeg fandt ud af, at jeg fik en lille stigning i hastigheder, mens dette blev skiftet på.
  • Firewall. Denne funktion beskytter din enhed fra hackere, der kan inficere din enhed med malware eller stjæle dine personlige oplysninger. Det er automatisk aktiveret som standard.
  • Hastighedstest. Browser-appen leveres med en indbygget hastighedstest, der kører automatisk, når du opretter forbindelse til en server. Dette er en dejlig funktion, men mine test viste, at de viste hastigheder typisk var slukket med 20+ Mbps, da jeg brugte andre tredjeparts hastighedstestsider. ExpressVPN har en brugervenlig og nøjagtig hastighedstest på sine Windows og MacOS-apps.

Dotvpn privatliv og sikkerhed

Dotvpn har en skitseret privatlivspolitik – Det hævder at være en nul-logging-service, men det siger aldrig, at det ikke logger din online trafik. De fleste VPN’er siger helt klart, at de ikke logger de websteder, du besøger eller filer, du downloader.

Hvad er værre, DOTVPN siger klart, at det gemmer din IP -adresse i 24 timer fra sidste gang du bruger tjenesten. Dette er uacceptabelt, da der ikke er nogen grund til en VPN til at gemme din IP -adresse i nogen længere tid, selvom bare i 24 minutter.

I stedet foretrækker jeg VPN’er, der har klare, strenge og gennemsigtige politikker uden logs, der ikke logger din IP-adresse og browserhistorie (og mange top VPN’er som ExpressVPN og Protonvpn har haft deres no-logs-politikker uafhængigt revideret og bekræftet).

Dotvpn privatliv og sikkerhed

Dotvpn er baseret i Hong Kong, der ligger uden for 5/9/14 Eyes Alliances (en gruppe lande, der deler efterretningsdata). Dette er godt, men Dotvpn siger, at det vil dele personlige data og brugerforbindelse, hvis det kræves af Hong Kong -domstolen.

Generelt angiver DOTVPNs privatlivspolitik ikke klart, om den indsamler brugerbrowser trafik, den logger IP -adresser, og det vil udlevere brugerdata til Hong Kong -domstolen, hvis det anmodes om.

Dotvpn Speed ​​& Performance

Jeg kørte hastighedstest på servere med base i de 12+ amter, der tilbydes af DOTVPN ved hjælp af Chrome Browser Extensions. De lokale servere gav mig overraskende store hastigheder, og de fjerne servere var anstændige.

Først kørte jeg en hastighedstest uden VPN tilsluttet for at finde mine basishastigheder:

Dotvpn Speed ​​& Performance

DOTVPN har et auto-forbindelsesværktøj, der forbandt mig til en server i Storbritannien (mit hjemland). Her er mine hastigheder:

Dotvpn Speed ​​& Performance

Og her er mine hastigheder, mens jeg er forbundet til USA:

Dotvpn Speed ​​& Performance

Generelt var jeg imponeret over DOTVPNs hastigheder, især på servere, der var i nærheden.

De lokale servere øgede faktisk mine hastigheder med ca. 24%, Og jeg havde lignende oplevelser forbundet med servere i andre europæiske lande som Irland og Frankrig. Webbrowsing var hurtige, og Netflix -shows startede med det samme uden buffering.

Jeg oplevede dråber på ca. 78%, når jeg blev tilsluttet servere i USA eller Japan – Websteder tog et par sekunder at indlæse, og videoer tog op til 8 sekunder at starte, men spillede temmelig glat, når de begyndte.

Dotvpn er dog intetsteds så hurtigt som de hurtigste VPN’er på markedet, inklusive ExpressVPN og privat internetadgang.

DOTVPN -servere & IP -adresser

Dotvpn har 1000+ servere i 12+ lande (Canada, Tyskland, Frankrig, Japan, Holland, Singapore, Spanien, Sverige, Schweiz, Rusland, Storbritannien og USA). Dette er et lille netværk sammenlignet med nogle af de øverste VPN’er som ExpressVPN (3.000+ servere i 90+ ​​lande) eller Cyberghost VPN (9.400+ i 90+ ​​lande).

Jeg kan godt lide, hvordan DOTVPN viser ping (mængden af ​​tid det tager et internetsignal at rejse fra din enhed til VPN -serveren) til browserudvidelser – men ikke mobilapps – efter du har oprettet forbindelse til en server. Jeg ville dog ønske, at det viste ping, før du har tilsluttet dig en server, så du kunne finde de hurtigste servere (som privat internetadgang).

Hvis du ønsker at dele filer, skal du se andre steder. Dotvpn tillader ikke torrenting på nogen af ​​dets servere – Overvej ExpressVPN og privat internetadgang til den bedste P2P -oplevelse.

Generelt er Dotvpns netværk mindre end mange af sine konkurrenter, og det understøtter ikke torrenting.

Dotvpn streaming & torrenting

Dotvpn er ikke god til streaming – Langt de fleste streamingsteder blokerede mig for mine konti, inklusive Amazon Prime Video, Disney+og BBC iPlayer. Når det er sagt, fungerer dotvpn undertiden med Netflix, og det er i stand til at få adgang til nogle andre mindre kendte lokale websteder som frafald og funimation.

Hvis du leder efter den bedste streaming VPN, anbefaler jeg ExpressVPN-det giver lynhurtige hastigheder og fungerer med alle de bedste streamingtjenester.

Dotvpn streaming & torrenting

Dotvpn tillader ikke torrenting på nogen af ​​dets servere. Hvis du har brug for en god VPN til torrenting, anbefaler jeg ExpressVPN, der tillader P2P -trafik på alle 3.000+ servere.

Generelt fungerer DOTVPN ikke med de mest populære streamingtjenester (bortset fra Netflix), og torrenting er ikke tilladt på nogen af ​​dets servere.

DOTVPN Planer og priser

DOTVPN har en gratis plan såvel som månedlige og årlige premium -planer. Hver plan tillader kun 3 samtidige forbindelser, som er under branchens gennemsnit på 5 – ExpressVPN tillader 8 forbindelser, protonvpn og privat internetadgang, der hver tillader 0 forbindelser, og IPVanish tillader ubegrænsede forbindelser.

Den gratis plan inkluderer ubegrænsede data og adgang til firewall, men det gabes dine hastigheder, begrænser dine serverplaceringer til bare Frankrig og USA, og tillader ikke streaming. Hvis du kun er på markedet efter en gratis VPN, anbefaler jeg protonvpn, som har ubegrænsede data, hurtige hastigheder og fremragende sikkerhedsfunktioner.

Opgradering til DOTVPNs premium -planer, der starter ved € 2.81 / måned, låser adgang til alle servere, hurtigere hastigheder, streaming support og alle funktionerne. Mens DOTVPNs priser er rimelige, tilbyder det ikke den samme værdi som de øverste VPN’er på markedet i 2023.

DOTVPN accepterer PayPal, lokale betalingssystemer som Alipay og Santander Argentina, såvel som for cryptocurrencies. Jeg er dog skuffet over, at det ikke accepterer kredit-/betalingskort.

Dotvpn støtter hvert køb med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, men din trafik må ikke overstige 10 GB, eller du kan ikke have mere end 100 forbindelser for at kræve refusion.

DOTVPN Brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

DOTVPN Brugervenlighed: Mobile & Desktop Apps

DOTVPN har apps til Android og iOS samt browserudvidelser til Chrome, Firefox og Opera – men der er ingen indfødte apps til Windows og MacOS (Selvom det står på webstedet, at apps kommer til disse platforme i 2016!).

Installation af de mobile apps og browserudvidelser var let og tog mindre end et minut i hvert tilfælde.

Jeg kan dog ikke lide de mobile apps. Det tog lang tid at oprette forbindelse til en server, og der var også flere lejligheder, hvor appen automatisk ville begynde. For en fejlfri VPN-oplevelse anbefaler jeg at tjekke vores liste over de bedste Android og iOS VPN’er i 2023 (ExpressVPN har den bedste app til hvert operativsystem).

Browserudvidelserne er meget pænere end de mobile apps – Du får en sjov grænseflade, der viser et billede, der er fra hver serverplacering (for eksempel har den franske server et billede af Eiffeltårnet), hver server inkluderer ping, du kan sortere servere efter region og oprette forbindelse til et Serveren er meget hurtig.

Generelt er browserudvidelserne hurtige og lette at bruge, men mobilapps er lidt glitchy, og der er ingen desktop -apps (Klik her for at se de bedste VPN’er til Windows eller her for at tjekke de bedste MacOS VPN’er).

DOTVPN kundesupport

DOTVPN kundesupport

Dotvpns kundesupport er forfærdelig – Det er begrænset til meget basale og forældede guider og e -mail -support, og der er ingen 24/7 live chat.

E -mail -support er en vittighed. Jeg sendte 8 forskellige e -mail -meddelelser, men modtog aldrig et svar. Konkurrenter som ExpressVPN og privat internetadgang svarer på alle e -mails, svar inden for 6 timer og inkluderer altid nyttige oplysninger.

Dotvpns websted har få guider, der er alvorligt forældede, Nogle henvisninger til uopfyldte planer fra midten af ​​2016.

Hvis du leder efter brancheførende kundesupport, kan du tjekke ExpressVPN, privat internetadgang og Cyberghost VPN, som alle tilbyder 24/7 live chat, responsiv e-mail-support, et omfattende bibliotek med fejlfinding og installationsguider og tutorials.

Er dotvpn god nok i 2023?

DOTVPN har nogle betydelige sikkerheds- og privatlivsproblemer -For eksempel lækker det din IP-adresse, mangler en dræbskontakt og har ikke en streng eller klar ikke-logs-politik. Alt dette sætter dine data og personlige oplysninger i fare, hvorfor jeg ikke anbefaler at bruge dotvpn af en eller anden grund overhovedet.

Dotvpn har mange andre problemer. Det registrerer din IP -adresse i 24 timer efter hver VPN -session, det er ikke godt til streaming (men det fungerer undertiden med Netflix), den understøtter ikke P2P -trafik, og det mangler indfødte desktop -apps. Derudover er dens mobile apps buggy, dens annonceblokker blokerer ikke for mange annoncer, og dens hastighedstest er ikke pålidelig. Hvad mere er, dens kundesupport er dybest set ikke-eksisterende, du får kun 3 forbindelser, og 30-dages pengene-tilbage-garantien er kun gyldig, hvis du ikke overstiger 10 GB.

Ofte stillede spørgsmål

Fungerer dotvpn med Netflix?

Dotvpn fungerer ikke konsekvent med Netflix. Under min test havde jeg en vis succes med at få adgang til Netflix, men nogle servere virkede ikke. Jeg har også ikke adgang til andre top streamingtjenester som Disney+, Amazon Prime og BBC iPlayer.

Hvis du vil have en VPN, der fungerer med Netflix hele tiden, anbefaler jeg ExpressVPN, der har lynhurtige hastigheder og også fungerer med 65+ andre streaming-apps.

Er dotvpn sikker?

Ikke rigtig. Desværre har DOTVPN nogle større sikkerheds- og privatlivsproblemer. Det har ikke en dræbskontakt (dette betyder, at du er sårbar over for datalækager, hvis VPN -forbindelsen falder), det lækkede konstant min IP -adresse, og det gemmer din IP -adresse i 24 timer.

For en sikker VPN-oplevelse anbefaler jeg ExpressVPN og privat internetadgang, som begge inkluderer alle branchestandard VPN-sikkerhedsfunktioner som 256-bit AES-kryptering, en dræbskontakt, en streng (og verificeret) politik uden loger og fuld Lækbeskyttelse. Begge VPN’er leveres også med avancerede sikkerhedsfunktioner som RAM-kun servere (ingen af ​​dataene gemmes på harddisken, og det hele slettes, hver gang serveren nulstilles) og perfekt fremadrettet hemmeligholdelse (ændrer din krypteringsnøgle for at forhindre fortid eller fremtidige nøgler fra at blive kompromitteret).

Hvilke browsere fungerer dotvpn med?

Dotvpn har browserudvidelser til Chrome, Firefox og Opera. Disse udvidelser er lette at installere og intuitive med en visuelt behagelig grænseflade. Desværre fungerer mange af de funktioner, de kommer med, ikke som de burde – for eksempel blokerer annonceblokkeren ikke mange annoncer. Dotvpn har også en app til Android og iOS (skønt de er buggy), men der er ingen indbyggede desktop -apps.

ExpressVPN er min øverste anbefaling til browserudvidelser. Det har udvidelser til Chrome, Firefox og Edge, og udvidelserne leveres med WebRTC-lækagebeskyttelse, er funktionsrige (og alle funktionerne fungerer som forventet) og er meget lette at installere og bruge.

Er dotvpn gratis?

Dotvpn har en gratis version. Gratis brugere får ubegrænsede data, adgang til servere i USA og Frankrig og en firewall, men du er nødt til at opgradere til DOTVPNs månedlige eller årlige plan for at tilføje alle servere, hurtigere hastigheder, annonceblokeringen og lyd/videostreaming.

For meget budgetbevidste brugere, der kun leder efter en gratis VPN, tilbyder ProtonVPN den bedste gratis plan derude-det har ubegrænsede data, adgang til servere i USA, Holland og Japan, hurtige hastigheder og avanceret sikkerhed funktioner.

Men for den bedste oplevelse foreslår jeg at købe en billig VPN som ExpressVPN eller privat internetadgang. De har begge førsteklasses sikkerhedsfunktioner, meget hurtige hastigheder og fremragende streaming og torrenting support.

Er dotvpn sikker

Reddit og dets partnere bruger cookies og lignende teknologier til at give dig en bedre oplevelse.

Ved at acceptere alle cookies, accepterer du vores brug af cookies til at levere og vedligeholde vores tjenester og websted, forbedre kvaliteten af ​​Reddit, personalisere Reddit -indhold og reklame og måle effektiviteten af ​​reklame.

Ved at afvise ikke-væsentlige cookies kan Reddit stadig bruge visse cookies for at sikre den rette funktionalitet på vores platform.

For mere information, se vores cookie -meddelelse og vores privatlivspolitik .