Er Cyberghost VPN sikkert

Og da cyberghost er sikker og sikker, repræsenterer disse servere en god mulighed for Forøg din online sikkerhed endnu mere. Den eneste ulempe er, at de er baseret i Rumænien, så at omgå geo-blokke er ikke deres primære anvendelse.

Cyberghost VPN: Sikker wifi

Nyd absolut frihed og privatliv online med den bedste VPN til Android: Cyberghost VPN! ��
Lad os skjule din IP -adresse, kryptere din internetforbindelse med en sikker proxyserver og holde dig sikker online.

Få den bedste internetsikkerhed på Android med Cyberghost VPN – en privat IP -adresse placeringsskifter.

�� Efterlad ikke spor online
Har en sikker internetforbindelse! Vi har en bevist track record for at holde nogen logfiler, og vores brugere over hele verden har tillid til os for at beskytte deres digitale privatliv. Få øjeblikkelig databeskyttelse, når du bruger vores sikre VPN: ingen logfiler – ingen spor.

�� Få den bedste mobile VPN
Et tryk er alt hvad du behøver for at få øjeblikkelig internetbeskyttelse med Cyberghost Super Secure VPN -service! Og alt om Android VPN-appen er intuitiv og brugervenlig.

�� verdensomspændende internetadgang
Få sikker adgang fra hele verden. Vores omfattende virtuelle private netværk har over 7.000 af de hurtigste VPN -servere beliggende i 90 lande. Har total internet privatliv og frihed!

�� Sikker forbindelse
Vi holder dig altid sikker og sikker online, selv når du bruger offentlige wifi -netværk, kan du gennemse anonymt! Vores sikre hurtige VPN ruter din trafik gennem vores krypterede VPN-tunnel, der får enhver Wi-Fi-adgang til en sikker WiFi.

�� IP -adresse placering skifter
Hold din aktivitet privat med den bedste VPN til IP -beskyttelse.

�� Nyd en premium VPN
Få maksimalt online privatliv med avancerede protokoller som Wireguard®, og nyd alle de avancerede funktioner i Cyberghost VPN-appen!

�� Start din gratis VPN -prøve
Oplev Cyberghosts VPN -app med uovertruffen fleksibilitet og brug den til IP -beskyttelse.

�� Hvis du har brug for os, er vi lige her. Cyberghost VPN tilbyder 24/7 kundesupporttjenester på engelsk, tysk, fransk og rumænsk.

Eksperter ❤ Cyberghost VPN -service – Ingen logfiler, ingen spor og en sikker internetforbindelse!

”I lang tid spekulerede jeg på, hvordan skjuler jeg min IP -adresse? Med denne hurtige, enkle VPN -app til Android kan jeg endelig! Tak Cyberghost!” – CJ Teknisk fyr

“Samlet set kan jeg ærligt sige, at Cyberghost er den bedste VPN -udbyder, jeg har brugt til dato. […] De fleste VPN -udbydere tilbyder bare et lag anonymitet og beder dig om at gå med og bruge tjenesten.
Men cyberghost bryder sig faktisk. Med deres fantastiske serverplaceringer, fantastiske serveropsætning, krypto og meget mere er Cyberghost den bedste VPN, jeg nogensinde har brugt.” – Brandon Stosh, frihedshackere. ️

“Selv førstegangs VPN-brugere vil hurtigt forstå, hvordan man bruger Cyberghost, og hvad det kan tilbyde sine kunder. Brugere kan vælge at oprette forbindelse til den server, de kan lide på ethvert sted, de ønsker, med ubegrænsede data.” – Thevpnlab.

“En glat fuldt fremhævet VPN med en grænseflade, der.” – TechAdvisor.

Ikke en Ghostie endnu? Prøv Cyberghost med en 3 -dages prøve, og tilmeld dig og vælg Cyberghost VPN -planen, der passer til dine behov.

Er Cyberghost VPN sikkert

О этой странице

Ы зареοистрирykkeаи подозрителный трафик, иходий из Вашей сетии. С помdщ. Sl?

Эта страницabet которые наршают уовиånden. Страunde. Эо этоia.

Источникомапросов может сить вредносноærdighede по, подаred м н н и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и edet. ызапросов. Если вы используете общий доступ в Интернет, проблема может быть с компьютером с таким же IP-адресом, как у вас. Обратитес к своiel. Подробнfe.

Проверка по сову может таже поvende з € е ы п п п пember, еи вы водит U iel.

Er cyberghost sikker og sikker? Lad os finde ud af det!

Nogle folk – en sjælden race – tror, ​​at VPN’er er en fidus. Mens nogle af dem faktisk er det meste af tiden, taler vi om lovlige og 100% sikre tjenester. Mange af jer har hørt om Cyberghost – en service med en lang historie med succes på markedet. Men stadig vil nykommere undre sig – er cyberghost sikker og sikker?

Svaret på dette spørgsmål er ja, og i dagens artikel vil vi analysere alle privatliv/sikkerhedsaspekter af denne VPN for at bevise, at det, vi sagde, er sandt. Faktisk taler vi om en meget pålidelig udbyder i 2023.

Du kan finde mere information om det i vores Cyberghost Review. Men i det væsentlige er det legitimt, da det er et søsterfirma af endnu en populær service, ExpressVPN. Hvis du stadig ikke er overbevist, så lad os grave dybere og forklare, hvad denne fantastiske service har at tilbyde.

Er cyberghost sikkert at bruge? Undersøgte sikkerhedsfunktioner

For at se, om Cyberghost er sikkert og sikkert og bevise for dig, at det ikke er en fidus, er vi nødt til først at undersøge dens sikkerhedsfunktioner. Der er ganske mange af dem, så lad os skynde os og ikke spilde et sekund mere af vores dyrebare tid.

AES-256 kryptering

Naturligvis skal en premiumudbyder som denne tilbyde kryptering af militær kvalitet. I tilfælde af at du spekulerer på, kaldes det 256-bit AES-kryptering og repræsenterer den stærkeste, mest pålidelige kryptering, du kan få i en VPN. Nu spørger du, om hackere kan bryde det.

Og svaret er nej – et stort, fedt INGEN. Denne kryptering er uigennemtrængelig og giver dig mulighed for at gennemse internettet uden ISP -overvågning eller båndbredde throttling. Denne kryptering bruges i alle protokoller, så din sikkerhed kompromitteres aldrig på baggrund af protokollens valg.

Forskellige sikkerhedsprotokoller

Apropos protokoller, Cyberghost skimpede ikke på dem. Det er en helt sikker og sikker service med protokoller som:

Wireguard er vores yndlingsprotokol her. Det er ekstremt hurtigt og er bygget med færre kodelinjer, hvilket gør det nemt at vedligeholde og opgradere. For ikke at nævne det er let med hensyn til batteriforbrug på din telefon, hvilket gør det ideelt til at gennemse internettet i en hel dag uden frygt for at miste strømmen.

OpenVPN- og IKEV2-protokoller er old-school, men alligevel er det stadig store. De er pålidelige med hensyn til sikkerhed og privatliv, der tilbyder solide, omend ikke hurtigere hastigheder end Wireguard. Uanset hvad er disse protokoller sikre, og du har ikke problemer med hyppige afbrydelser eller ustabilitet.

Kill switch

En dræbskontakt er et must-have i VPN’er! Det deaktiverer al trafik, hvis du mister din VPN -forbindelse, og sørg for, at du ikke lækker din IP ved et uheld. Er cyberghost sikkert med hensyn til at have en pålidelig dræbskontakt? Absolut. Det er miles foran Surfshark, for eksempel, hvis dræbskontakt undertiden ikke fungerer.

I denne VPN reagerer det straks på forbindelsesproblemer, så du ikke behøver at bekymre dig om at afsløre din identitet online. Dette er vigtigt i stærkt censurerede lande, hvis du downloader torrents eller går på det mørke web, for eksempel.

Opdel tunneling

Opdel tunneling er ikke en sikkerhedsfunktion i sig selv, men den bruges ofte af mange VPN -brugere. Det giver dig mulighed for at vælge, hvilke websteder/apps du skal rute gennem VPN -tunnelen, og hvilke du skal udelukke. Vi bruger det til at udelukke vores bankapps og lokale shoppingwebsteder fra at bruge VPN.

Cyberghost undtagelser

På denne måde fungerer disse apps normalt og noterer sig ikke vores ændrede online placering. Cyberghost fungerer begge veje – på apps og domæner, og sørg for, at du er dækket helt.

Ad Blocker

Ad Blocker i Cyberghost er endnu en legitim og sikker funktion. Vi kan godt lide det ikke kun fordi det kan blokere annoncer, men også ondsindede websteder! Som et resultat får du yderligere sikkerhed ved at undgå websteder, der kan skade dit privatliv på nogen måde – det være sig phishing eller blot at bruge sporing af cookies.

DNS/IP -lækagebeskyttelse

DNS og IP -lækagebeskyttelse er vigtig af åbenlyse grunde. Du ønsker ikke at lække din DNS eller IP -adresse til andre mennesker online, da disse oplysninger er nok til at opdage din identitet. Heldigvis udfører udbyderen et fænomenalt job med at holde dig sikker online.

Cyberghost -annonceblokker

Ikke kun det, men det beskytter også IPv6 -adresser mod lækkende, som mange gratis VPN’er ikke gør! Men hey, du kan stadig bruge cyberghost gratis med vores trick, så sørg for at teste det, hvis du kan lide denne service.

Privat DNS

Privat DNS er Cyberghosts proprietære DNS -server. Det bruges til at håndtere dine DNS -anmodninger og sørge for, at de går igennem dette i stedet for din internetudbyders DNS -server. Dette sikrer, at internetudbyderen ikke kan spore dine DNS -forespørgsler, Det i stedet rejser til Cyberghosts server i stedet.

Dens DNS-server overholder en politik, der ikke er logging, hvilket betyder, at den ikke sporer dine DNS-anmodninger. Det sporer heller ikke din browserhistorie og IP -adresse og giver dig en helt anonym onlineoplevelse.

Ram-kun servere

Cyberghosts servere er baseret på Random Access Memory (RAM) i stedet for harddiske. Dette gør serverne hurtigere, men en mere bemærkelsesværdig fordel er privatlivets fred. Med hver genstart slettes hver smule info fra serveren, da RAM kun gemmer data.

Når strømmen er afskåret, mister RAM alle data, hvilket forhindrer, at enhver personlig info gemmes i længere perioder. Plus, Cyberghost har en politik, der ikke er logger på nogen måde, og RAM-baserede servere er bare en anden metode til at sikre dine data derudover.

Nospy -servere

Nospy -servere er også her! I stedet for at være tredjepartsservere, ejes og drives de af Cyberghost. Vi finder dette meget værdifuldt, da ingen tredjepartsfirmaer vil påvirke det niveau af privatlivets fred og sikkerhed, du får.

Cyberghost Nospy -servere

Og da cyberghost er sikker og sikker, repræsenterer disse servere en god mulighed for Forøg din online sikkerhed endnu mere. Den eneste ulempe er, at de er baseret i Rumænien, så at omgå geo-blokke er ikke deres primære anvendelse.

Antivirus (valgfrit)

Er cyberghost sikkert og legitimt? Vi tror, ​​du allerede kender svaret. Men alligevel er vi nødt til at nævne dets antivirus, som er en valgfri bonusfunktion, der er betalt yderligere. Hvis du beslutter at få det, kan du forvente fantastisk virus/malware -beskyttelse til din pc.

Vores test viste, at denne funktion fungerer godt og er på niveau med Nordvpns antivirus inkluderet i trusselbeskyttelse. Læs mere om Nordvpn -sikkerhedsanalysen her.

Opretter cyberghost -butikslogfiler? Analyse af dens privatlivspolitik og jurisdiktion

Nu hvor vi fuldt ud undersøgte alle dens sikkerhedsfunktioner, lad os se, om Cyberghost er sikker med hensyn til logningspraksis og dens jurisdiktion.

Hvor er virksomheden baseret?

Som nævnt er Cyberghost en rumænsk VPN. Virksomheden er hjemmehørende i Rumænien og nyder mange fordele. Dette land har ingen love om opbevaring af data, hvilket betyder, at myndighederne ikke tvinger det til at gemme brugerrelaterede oplysninger på serverne.

Dette giver på sin side udbyder. Sammenlignet med USA-baserede tjenester er virksomheden meget sikrere, da mange VPN’er fra dette land er kendt for påtrængende logningspraksis.

Nogle af dem inkluderer by VPN, ipvanish i fortiden og et par andre.

Er cyberghost sikkert med hensyn til logningspraksis?

Cyberghost ingen logs politik 1

Vi tror, ​​at dette uddrag fra fortrolighedspolitikken er nok til at bevise alle vores påstande. Udbyderen gemmer absolut ingen logfiler i din browserhistorie, DNS -anmodninger, IP -adresse, tidsstempler, kreditkortinfo, betalingsdata og anden følsom information.

Lang historie kort, cyberghost gemmer kun nødvendige oplysninger, såsom din e -mail og brugernavn. Naturligvis gemmes betalingsoplysninger, når du abonnerer, men dette bruges kun til at opkræve dig for det abonnement, du har valgt.

Derudover kan Cyberghost gemme anonyme oplysninger, som det kalder ikke-personlige data. Disse data er valgfri, og du kan fravælge, hvis du ikke ønsker at give disse oplysninger til Cyberghost. Det inkluderer din OS -version, skærmstørrelse, foretrukne sprog osv. Osv.

Denne info er igen i en anonym form og kan ikke spores til dig. Men alligevel, hvis du ikke ønsker at give det til cyberghost, er det let at fravælge under installationsprocessen.

Tredjepartsrevision

For at svare på, om Cyberghost er sikkert og sikkert, er vi nødt til at nævne dens tredjepartsrevision fra 2022. Virksomheden, der revideret Cyberghost, er Deloitte, og det er det samme firma, der for nylig offentliggjorde revisioner om Nordvpn og Surfshark.

Denne revision er meget vigtig for virksomheden, da Deloitte fokuserede på at undersøge dens privatlivspolitik og dens gennemførelse. Bortset fra det undersøgte Deloitte også hele VPN -infrastrukturen, fra konfiguration og protokoller til dedikeret IP- og hændelsesstyring.

Revisionen endte med at få succes, da Cyberghost let bestod alle testene og beviste dens sikkerhed og sikkerhed. Derfor er udbyderen ikke en fidus og er helt sikker og pålidelig. Derudover offentliggøres der gennemsigtighedsrapporter hver 3. måned, hvilket yderligere øger gennemsigtighed og pålidelighed.

IP & DNS lækketest: Lad os se, om der er nogen lækager

Før vi afslutter vores cyberghost -sikkerhedsanalyse, lad os hurtigt kontrollere for IP- og DNS -lækager. I starten er det sådan, vores oprindelige IP/DNS -lækage -test ser ud, når de ikke bruger en VPN.

Ip lækage test indfødt

Til denne test brugte vi den amerikanske server til at se, om vi skulle opleve lækager.

Cyberghost ip læk 1

Som du kan se, når du bruger iPleak.Netwebstedet, resultaterne er fænomenale. VPN beskyttede vores IP- og DNS -adresser og sikrede, at de ikke lækkede til det offentlige øje. Faktisk, når du bruger et andet sted – BrowserLeaks.com – resultaterne var de samme.

Cyberghost ip læk 2

Endnu en gang er vores DNS og IP -adresser baseret i USA og ikke Beograd (indfødt). Dette beviser for den 1.000. Gang, vi taler om en høj kvalitet og pålidelig udbyder.

Så er cyberghost sikkert at bruge?

Okay, det er også cyberghost sikkert at bruge? Det er åbenlyst, og hvis du synes, det er en fidus, bliver du nødt til at tænke igen. Som du lærte i dag, er dette en af ​​de bedste VPN’er, dine penge kan købe i 2023. Bortset fra at være sikker og sikker, tilbyder det faktisk masser af andre funktioner.

Nogle af dem inkluderer streaming/torrenting -servere, apps eller alle platforme og 7 samtidige forbindelser. Hvad mere er, cyberghost er også meget overkommelig, Og til denne pris får du ikke en bedre service. Virksomheden tilbyder endda en eksklusiv rabat via vores websted!

Hvis du bruger knappen nedenfor, kan du kræve den lige nu. Denne VPN har en 2-årig plan på lige omkring $ 2 om måneden med en enorm 45-dages pengene-tilbage-garanti! Ved hjælp af den røde knap kan denne plan være din og tro på mig, dette er mere end en rimelig pris for det kvalitetsniveau, du får.