Er cyberghost VPN god til torrenting? Lad os udforske

Contents

Trin 7: Endelig skal du vælge dit foretrukne land, Dobbeltklik på det, og klik på tænd / sluk -knap fra kontrolskærmen for at oprette forbindelse.

Er cyberghost godt til torrenting? (Testet i 2023)

Torrenting udsætter din IP -adresse for hackere og kan inficere din enhed med malware, især hvis du downloader fra ikke -verificerede kilder. P2P -websteder kan også være vært for ondsindede annoncer, der installerer spyware for at stjæle dine data, spore dig eller endda få adgang til dit enheds kamera.

Selv at downloade en ulovlig fil ved et uheld kunne få dig arresteret, men En top VPN gør din torrenting sikker og privat. Jeg kondonerer ikke ved hjælp af VPN’er for noget kriminelt, men efter at have testet 40+ leverandører, fandt jeg, at Cyberghost er en af ​​de øverste VPN’er, der holder dig sikker på P2P -netværk.

Cyberghost har servere optimeret til torrenting For at give dig hurtig P2P-fildeling. Dens stærke sikkerheds- og privatlivsfunktioner holder dig sikker mod malware og hackere. Plus, du kan prøv cyberghost gratis med sin 45-dages pengene-tilbage-garanti.

3 lette trin til torrent med cyberghost

 1. Få cyberghost.Installer cyberghost på din yndlings torrenting -enhed fra sin hjemmeside. Langsigtede planer har en 45-dages pengene-tilbage-garanti.
 2. Opret forbindelse til en torrent -server. Vælg menuen “For Torrenting”, og vælg serveren i det land, der er tættest på din rigtige placering, som vil være den hurtigste.
 3. Download P2P. Find den fil, du ønsker på et torrent -sted, og klik på Magnet -linket for at downloade den ved hjælp af en pålidelig klient som uTorrent eller BitTorrent.

Hvorfor er Cyberghost VPN god til torrenting?

Torrent-optimerede servere

Cyberghost er en af ​​de få VPN’er med specialiserede torrent -servere Designet til hurtig, sikker og privat fildeling. De er konfigureret til at understøtte trafik med høj båndbredde, hvilket gør dem ideelle til at downloade store filer på P2P-netværk. Du kan se, hvor langt hver optimeret server er fra din placering, og vælg den nærmeste for at få de hurtigste P2P -hastigheder. Klik derefter på stjernen for at favorisere den for let adgang senere.

Fart

I mine hastighedstest var Cyberghost i gennemsnit 90 Mbps På nærliggende og mellemklasse torrenting-servere i Rusland og Tyrkiet. På længere afstand i USA faldt mine forbindelser til 85 Mbps. Det er en så lav dråbe, at der kun var en 1-minutters forskel i mine downloadtider af en 8 GB testfil, såvel som kun 12% reduktion fra min uploadhastighed.

Baseline hastighed Torrent -serverhastighed % fald fra basen
Rusland 100 Mbps 88 Mbps 12%
UK 100 Mbps 88 Mbps 12%
Japan 100 Mbps 82 Mbps 18%
Australien 100 Mbps 79 Mbps 21%

Cyberghosts torrent-optimerede servere var ca. 12% hurtigere end deres regelmæssige kolleger i de 15 lande, jeg testede. I modsætning til dets standardservere viser den torrenting -menu de eneste servere, der garanteres at arbejde med P2P. Test 5 af dem tættest på mig, jeg var i stand til at downloade de offentlige domænefilm Børn af Hiroshima og Nightmare Castle via uTorrent på kun 10 minutter hver.

Sikkerhedsfunktioner

Cyberghost er en ideel VPN til anonym og sikker torrenting som Det tilbyder den mest avancerede sikkerhed funktioner:

1. Kryptering af militær kvalitet

Torrenting med ikke -krypteret trafik kan udsætte dig for hackere på P2P -netværk. Cyberghost bruger en militær kvalitet 256-bit chiffer til at skjule dine data, skjuler det for nysgerrige øjne. Brugt af regeringer til at beskytte fortrolige oplysninger mod at falde i de forkerte hænder, hver af de øverste VPN’er i branchen tilbyder 256-bit kryptering.

2. Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse

Selv i det usandsynlige tilfælde af, at en angriber får adgang til din unikke krypteringsnøgle, Cyberghost’s Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse sikrer, at ingen kan hacke din forbindelse. Brug af torrentnetværk med cyberghost er som at skifte låse hver gang du forlader huset – det skaber konstant nye nøgler og kasserer dem derefter.

3. Smart WiFi -regler

De smarte wifi -regler giver dig mulighed for at indstille VPN til automatisk at starte Når du opretter forbindelse til internettet, på systemstart, eller når du åbner visse apps. Dette var praktisk, da jeg undertiden glemmer at forbinde VPN, før jeg åbnede uTorrent. Jeg markerede en torrent-optimeret server i Indien som min favorit og valgte den fra rullemenuen Placering under opstartreglerne. Efter at have genstartet min Mac, forbandt Cyberghost mig automatisk til den server.

4. Malware -beskyttelse

Den indbyggede cybersikkerhedssuite til Windows inkluderer intego-drevet antivirus. Dette er en af ​​de bedste mod trusler som nul-dages vira, trojanere, orme, rodkits og ransomware, der kan skjules i torrent-filer. Det stopper også ondsindede annoncer på torrent -websteder i at åbne. Jeg kunne også godt lide sikkerhedsopdateringen, der identificerer forældede apps med sikkerhedsrisici og opdaterer dem automatisk. Dette pletter svagheder, som malware, du downloader fra et torrent -sted, kunne udnytte.

Privatlivsfunktioner

1. No-Logs-politik

Cyberghost har en politik uden logs verificeret af Deloitte, At sikre, at dine torrentingdata forbliver skjult for tredjepart. Revisionsfirmaet bekræftede påstandene i Cyberghosts privatlivspolitik om, at det ikke gemmer dine downloads, torrent -webstedets brugshistorie, betalingsoplysninger eller andre private oplysninger.

2. Kill switch

Hvis din forbindelse går tabt af uventet grund, kan din IP -adresse blive udsat for, mens torrenting. Dette kan lande dig i alvorlige problemer, da det er let at ved et uheld at downloade en ulovlig fil, mens torrenting. Under mistede forbindelser, Cyberghost’s Kill Switch afbryder dig fra internettet for at forhindre, at dine data lækker forbi den krypterede tunnel. Heldigvis udløst det aldrig under mine test, siden VPN forblev 100% stabil.

3. Privatlivsvenlig jurisdiktion

Med hovedkvarter i Rumænien, Cyberghost er baseret i et privatlivsvenligt land uden for efterretningsdelingsnetværket i 5 Eyes Alliance. Landet har ingen politikker til opbevaring af data-men uanset hvad, cyberghost ville ikke have noget at udlevere, da det er en nul-logs service.

4. AD og bot -blokkering

Indholdsblokfunktionsfiltre DNS -domæner, der indeholder annoncer, trackere og malware. Det forhindrede 10+ farlige links fra åbning, da jeg klikkede på annoncer på torrent -websteder. Imidlertid er det kun de ondsindede pop-up-annoncer. Jeg antog, at det ville blokere dem alle, da det er sådan, det annoncerer denne funktion.

Prisfastsættelse

Selvom det er på min top overkommelige månedlige VPNS-liste, tilbyder Cyberghosts 2-årige + 2 måneders plan den bedste værdi med 83% rabat og en månedlig pris på $ 2.19. Det tilbyder også en generøs 45-dages pengene-tilbage-garanti på 2-årige + 2 måneders abonnement, så du kan købe det med tillid til torrent sikkert.

Ofte stillede spørgsmål om torrenting med cyberghost

Er torrent med cyberghost juridisk?

Ja, det er lovligt. Men at bruge det til at downloade ophavsretligt beskyttede filer er ulovligt, og det kondolerer jeg ikke. Du har dog ret til at bruge Cyberghosts sikkerheds- og privatlivsfunktioner til at forblive sikre på torrent -websteder, så længe du ikke deler begrænset indhold.

Nogle lande som Kina bruger landsdækkende firewalls til at begrænse P2P -trafik. Regeringen har dog ikke straffet nogen for det. I stedet blokerer det teknologisk torrenting. Stadig skal du Kontroller dit lands love, inden du torrenter filer Selv med en VPN.

Er der svar på fejlfinding af spørgsmål på fora som Reddit og Toms hardware?

Ja, Cyberghosts forum på Reddit er fantastisk til at finde forespørgsler relateret til torrenting. Jeg fandt tråde på Cyberghosts torrent-optimerede servere, og hvordan man bruger dem. Websteder som Toms hardware er ikke specifikke for cyberghost, men det havde svar på mange fejlfindingsspørgsmål.

Jeg anbefaler at kontrollere Cyberghosts online videnbase Før du går på eksterne fora. Det officielle FAQ -sektion og samfund i Cyberghost er de bedste steder at finde cyberghost -eksperter og medarbejdere, der er udstyret til at håndtere tekniske problemer.

Hvordan bruger jeg cyberghost med en torrent -klient som BitTorrent eller uTorrent?

Først skal du downloade og installere VPN med 3-trins guide til cyberghost torrenting. Derefter:

 1. Besøg et pålideligt og juridisk sted Med det offentlige domæne torrent du ønsker
 2. Klik på Magnet -linket Og hvis du bliver bedt om, skal du åbne den med en torrent -klient som uTorrent
 3. Begynd at downloade filen i uTorrent eller en anden valg af P2P -klient

Er det sikkert at torrent med en gratis VPN i stedet for cyberghost?

Nej, ikke normalt. I stedet kan du bruge en top VPN som cyberghost gratis med sin 45-dages pengene-tilbage-garanti. Indsend bare din anmodning om refusion via live chat, så refunderes du. Jeg fik min refusion i 5 arbejdsdage.

Skærmbillede af en bruger med succes anmodning om refusion fra Cyberghost over live chat med 30-dages pengene-tilbage-garantien

Cyberghost Live Chat -agenten godkendte min refusionsanmodning uden spørgsmål

Der er et udvalgte få sikre, gratis VPN -apps, der fungerer til torrenting sikkert. Men selvom De har alvorlige begrænsninger Som små netværk, datakapsler og langsomme hastigheder. De virkelig dårlige gratis VPN’er kan endda dele dine data med tredjepart eller værre endnu, inficere din enhed med vira og sætte dig i alvorlig risiko.

Torrent med den bedste VPN i dag!

Lige siden jeg torrentede en ondsindet fil, der inficerede min pc, Jeg er begyndt at bruge en kvalitet VPN til at beskytte mig selv. Jeg var nødt til at teste 40+ VPN’er, før jeg shortlistede cyberghost blandt de bedste VPN -indstillinger for sikre P2P -downloads, især med dets inkluderede antivirusbeskyttelse.

Cyberghost har også optimeret servere bygget til lynhurtige og private torrents. Dens netværk bruger avancerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner som DNS-lækageforebyggelse, en dræbskontakt og kryptering af militær kvalitet for at holde dig sikker mod hackere og anonym fra andre kammerater på fildelingsnetværk.

Du kan også prøv cyberghost gratis Med sin pengene-tilbage-garanti. Dens langsigtede planer giver dig 45 dage til at teste det fuldt ud, før du forpligter sig. Det var masser af tid for mig at bruge det til sikkert at downloade den juridiske torrent, jeg havde brug for, så få mine penge tilbage.

Er cyberghost VPN god til torrenting? Lad os udforske!

Er cyberghost VPN god til torrenting

På trods af strenge landelovgivning er download af spil eller film via P2P -netværk ret populært over hele verden. Ikke desto mindre er det vigtigt at have en sikret forbindelse, mens du deler eller downloader nogen torrentfil, og det er her en P2P VPN kommer i spil. Blandt alle de bedste VPN’er til torrenting er Cyberghost en sådan udbyder, der tilbyder avanceret sikkerhedsforanstaltninger til en relativt lav pris. Men er cyberghost VPN god til torrenting?

Vi har testet denne VPN til download af torrent -filer forskellige steder og lært, hvordan Cyberghost fungerer som en torrent VPN, og nu er vi klar til at præsentere for dig vores fund. Så rul ned for at vide, om du kan bruge denne VPN til den maksimale sikkerhed og anonymitet, du har brug for, mens du har brug for torrenting.

Technadu kondonerer ikke brugen af ​​en VPN til ulovlig torrenting. Denne guide er forberedt med den eneste intention om at hjælpe legitim torrent -brug med ekstra sikkerhed.

Understøtter cyberghost VPN?

Ja, Cyberghost VPN understøtter torrenting. Faktisk tilbyder det dedikerede P2P -servere flere steder, der hjælper dig med hurtige og sikre torrent -downloads. Alle indfødte applikationer i Cyberghost leveres med et separat afsnit, hvor du nemt kan finde listen over passende serverplaceringer til download af enhver fil eller indhold. Disse servere er fuldt optimeret til at give høj hastighed og fjerne blokering af ethvert torrentwebsted (E.g., Pirate Bay, Rarbg, 1337X) Du vil have, uanset hvilken torrent klient du bruger.

Er Cyberghost VPN god til torrenting?

Med Cyberghost VPN kan du downloade placeringsbegrænset musik, videoer, film, spil og mere ved at skjule din rigtige IP og placering, mens du bruger en virtuel. Desuden får du flammende hurtige forbindelser, mens du bruger en af ​​disse servere, der hjælper dig med at downloade store filer på få minutter. Og cyberghost-applikationerne viser, om en server er fuld og afstanden til dens placering for at hjælpe dig med let at vælge den mindre krøllede og nærmeste server i henhold til dine krav.

Da det er konstateret, at Cyberghost VPN understøtter torrenting, er det tid til at vide, om du skal bruge denne VPN til det samme.

Er cyberghost VPN god til torrenting?

Ja, Cyberghost VPN er bestemt et godt valg til torrenting. Og her har vi listet 5 grunde til, at Cyberghost VPN er den bedste service at bruge på Windows, iOS, Mac, Android og Linux til download af torrents anonymt. Se.

1. Holder absolut nul logfiler

Baseret i Rumænien er Cyberghost VPN ikke under nogen love om datalagring. Dette betyder, at ingen af ​​dine browsingaktiviteter nogensinde vil blive gemt på deres RAM-servere kun. Ja, denne VPN er designet til at spare brugernes bedste privatlivets interesse, så du forbliver helt anonym, mens du torrenting.

I henhold til fortrolighedspolitikken, der er offentliggjort på Cyberghost Official Website, dine browseroplysninger, online aktivitet, trafikdata, vil intet nogensinde blive logget eller gemt. Selv, uanset hvilken betalingsmetode du vælger, gemmer Cyberghost ikke dine detaljer og linker den til din IP -adresse eller forbinder den med nogen af ​​din online aktivitet. Derfor kan ingen tredjepart, ikke engang cyberghost i sig selv spore dig tilbage til din oprindelige identitet, uanset din region, hvorfra du er torrenting.

Er cyberghost VPN god til torrenting

Cyberghosts oprindelsesland hjælper dog med at overholde deres privatlivspolitik. Da Rumænien ikke er en del af nogen overvågningsalliance, er Cyberghost ikke lovligt bundet til at dele nogen brugerdata med udenlandske efterretningsbureauer. Det er derfor, mens du bruger Cyberghost VPN, din internetudbyder eller regeringen kan ikke spore, hvad du downloader nu eller nogensinde.

Ja, Cyberghost ved ikke, hvornår du får adgang til et websted, og hvilket indhold du ser, downloader eller deler. Dette forbliver sandt for uanset hvilken VPN -server og placering du vælger at oprette forbindelse. Her har vi fremhævet de vigtigste dele af Cyberghost -privatlivspolitikken. Hvis du vil lære mere, skal du klikke her.

Er cyberghost VPN god til torrenting

Cyberghost frigiver også periodisk gennemsigtighedsrapporter for at hjælpe deres brugere med at forstå, hvordan de fungerer og følger med de ikke-log-politikker. Du kan kontrollere dens seneste gennemsigtighedsrapport, før du beslutter, om du vil investere i denne VPN.

2. Tilbyder flammende hurtige servere

Du ved, at de fleste VPN’er er berygtede for at reducere forbindelseshastigheden. Men at være en teknologisk avanceret VPN, mindsker ingen af ​​Cyberghost VPN -serverne din forbindelse i det omfang, mens torrenting.

Hastigheden for alle VPN -servere afhænger af, hvor avanceret det tilsvarende datacenter er. Cyberghost skalererer serverflåden for at forbedre sin basislinjeydelse. Desuden offentliggør de flådeapporter for at dele mere information med brugerne om, hvor meget kapacitet de inkorporerer pr. Fysisk server.

Imidlertid er denne VPN fuldt kompatibel med de hurtigste tunnelprotokoller som Wireguard. Derfor får du mindst 52 Mbps til hastighed, uanset hvilken P2P -server du opretter forbindelse til.

Vi har testet hastigheden på sine P2P -servere i forskellige lande for at finde ud af, hvilken der gør den bedste ydelse, mens torrenting.

Schweiz

Piratkopiering er lovlig i Schweiz og åbner en gigantisk dør til de afslappede downloadere for at få adgang til ethvert indhold, de ønsker. I henhold til en test udført af vores team leverer dets Schweiz -server 64.80 Mbps downloadhastighed på en 100 Mbps linje, der gør det til en kagewalk til torrent -brugere.

Er cyberghost VPN god til torrenting

Det OS

Da Cyberghost har flere servere forskellige steder i USA, opretter flere brugere forbindelse til disse P2P -servere for at undgå overfyldte. Du kan dog forvente en downloadhastighed over 57.91 Mbps, mens du downloader en torrent, uanset hvilken du vælger.

Er cyberghost VPN god til torrenting

Det UK

Nogle af Cyberghost UK -servere leverer også dedikeret P2P -support. Med en relativt lavere ping og omkring 52.37 Mbps downloadhastighed, de britiske servere er ideelle til torrenting såvel som spil.

Er cyberghost VPN god til torrenting

3. Giver ubegrænset båndbredde

Mange VPN -tjenester hævder at give ubegrænset båndbredde, men hæt brugen på andre måder. For eksempel, hvis du bruger en server, der kan rumme op til 5 Mbps brug, får du ikke mere hastighed end det, uanset hvor hurtigt din internetforbindelse er.

Men Cyberghost VPN kommer ikke med nogen sådan skjult intention. I stedet får du næsten ubegrænset båndbredde på alle deres P2P -servere. Ved siden af ​​overvåger Cyberghost konstant hver serversydelse og øger den gennemsnitlige båndbredde med jævne mellemrum for at tilbyde dig maksimal brug og en forbedret torrenting -oplevelse.

Ikke kun det, men du får også den samme hastighed og ubegrænsede båndbredde, mens du opretter forbindelse til deres dedikerede servere til streaming. Så sammen med torrenting kan du streame 4K kvalitetsshow eller film fra et enkelt abonnement.

4. Forhindrer DNS -lækager

DNS -lækager kan udsætte din torrentingaktivitet for din tjenesteudbyder. DNS ligner en offentlig hovedbog, der giver dig adgang til de valgte websteder. ISPS har deres egne DNS -servere, og mens du torrenter din DNS -anmodningsrute gennem din internetudbyders server.

Så hvis du får adgang til et torrent -sted uden VPN eller en privat DNS, vil din internetudbyder have fuldstændig viden om det. Men en VPN eller en privat DNS skjuler din rigtige IP, geolocation og gennemser data fra nysgerrige øjne på nettet. Dog kan gratis torrent VPN’er ikke effektivt beskytte dig mod VPN -lækager.

Heldigvis tilbyder Cyberghost VPN fuldstændig beskyttelse mod DNS -lækager. Ved at bruge Cyberghost VPN, mens du er torrenting, kan du rute dine DNS -anmodninger gennem deres servere. Cyberghost blokerer også IPv6 -anmodningerne om at sikre nul DNS -lækager.

Desuden leveres cyberghost indfødte applikationer på iOS, macOS og Android med automatisk DNS -lækagebeskyttelse, som er fuldt ud taget af DNS IPS på hver VPN -server. Og cyberghost -klienten til Windows kommer med en mulighed for at aktivere eller deaktivere DNS -lækagebeskyttelse i henhold til din præference. Ja, du kan finde denne mulighed fra Privatindstillinger af din klientapplikation. Når du er forbundet til hjemmenetværket, kan du slukke for det ved at slukke for baren under Forhindre DNS -lækager.

Bedste VPN til torrenting

5. Inkorporerer en dræbskontakt

En VPN Kill Switch er en så vigtig faktor, der kan annullere hele dit formål at bruge en VPN, hvis ikke til stede. Og faktum forbliver sandt, selvom du bruger den mest stabile internetforbindelse.

Heldigvis tilbyder Cyberghost VPN Kill Switch på macOS og Windows. Den oprindelige applikation til macOS indeholder en automatisk dræbskontakt, der straks reagerer, når forbindelsen falder – det stopper din trafikstrøm for at beskytte din rigtige IP eller online aktivitet mod utilsigtet eksponering for din internetudbyder, når den sikre tunnel falder.

Derfor, hvis du rejser internationalt og downloader torrents fra en region, hvor piratkopiering af ophavsretligt beskyttede materialer ikke er tilladt, vil dræbskontakten udelade pludselige sårbarheder, mens den bruger Cyberghost VPN.

Imidlertid leveres denne automatiske netværksdrabskontakt med en ekstra mulighed for at aktivere eller deaktivere den på Windows. For at få adgang til denne indstilling skal du udvide kontrolskærmen på din cyberghost -app på Windows, finde Privatindstillinger Og du finder en bar under Automatisk dræbskontakt. Skift stangen eller af I henhold til dine krav.

Bedste VPN til torrenting

Ud over denne liste er der andre grunde til, at cyberghost er den bedste VPN til torrenting. Dens krypteringsprotokol i militær kvalitet, mest generøs pengene-tilbage-garanti og mere er der. Du kan tjekke vores Cyberghost VPN -gennemgang for at vide alt om deres tjenester.

Hvordan man bruger cyberghost til torrenting?

Trin 1: Først skal du få Cyberghost VPN.

Trin 2: Næste, installere og lancere den oprindelige applikation på din enhed.

Trin 3: Log på til din konto med de rigtige legitimationsoplysninger.

Trin 4: Klik nu på pil knap for at udvide grænsefladen og få adgang til alle indstillinger.

Er cyberghost VPN god til torrenting

Trin 5: Under ‘Vælg server‘Afsnit, Windows -brugere kan finde’Til torrenting‘ mulighed.

Er cyberghost VPN god til torrenting

Mac -brugere finder ‘Til download‘Valg her:

Er cyberghost VPN god til torrenting

Trin 6: Klik på denne indstilling for at få alle placeringer Hvor dedikerede P2P VPN -servere er tilgængelige.

Trin 7: Endelig skal du vælge dit foretrukne land, Dobbeltklik på det, og klik på tænd / sluk -knap fra kontrolskærmen for at oprette forbindelse.

Nu kender du den komplette proces med at oprette forbindelse til en P2P -server til anonyme downloads. Så det er tid til at få fat i den bedste aftale på Cyberghost VPN -abonnement.

Er VPN nødvendig til torrenting?

Ja, en VPN er obligatorisk, mens torrenting. Det er fordi P2P -deling åbner dig for ukendte filer fra anonyme kilder, så du kan faktisk ikke være sikker på, om din online identitet vil blive i fare. Derudover, hvis dit land ikke støtter torrenting, skal du muligvis betale en bøde eller få en meddelelse, hvis din internetudbyder finder ud af, at du downloader torrents. En VPN vil beskytte dig mod alle disse uventede problemer ved at forfalskning af din rigtige IP, placering og gennemsøgningsoplysninger. Uden tvivl gør Cyberghost VPN jobbet bedst.

Du kan lære mere om fordelene ved at bruge en VPN, mens du torrrenter herfra.

Vi håber, at vores guide har besvaret dine forespørgsler, og nu kan du forstå, om Cyberghost VPN er god til torrenting eller ej. Hvis du stadig er i tvivl, skal du droppe en besked ved hjælp af kommentar -knappen. Og hvis du vil vide om de nyeste indeslutninger af cyberghost, skal du tjekke vores nyligt offentliggjorte artikel, hvad er nyt i Cyberghost VPN. Tak for at have læst!

Er cyberghost VPN god til torrenting?

Tillader cyberghost VPN

Torrenting uden et virtuelt privat netværk har så stor risiko, at det aldrig kan være en god idé. Der er mange VPN på markedet, der fungerer med torrenting, men i virkeligheden er de ikke gode med hensyn til sikkerhed, privatlivets fred og hastighed. Med denne artikel får du at vide, om Cyberghost VPN er god til torrenting. Vi har lagt VPN gennem sit tempo, så du kan beslutte, om det er fint til torrent, filesharing, P2P -deling.

Indholdsfortegnelse

Cyberghost VPN – En hurtig oversigt

Cyberghost er baseret i Rumænien og har ikke lov om opbevaring af data. Den bruger den højeste krypteringsteknologi og top VPN -protokoller. Desuden med alvorlig optimeret til hastighed og er god til streaming, spil og torrenting.

Cyberghost -funktioner

Cyberghost torrenting -funktioner

 • AES-256-bit stærk kryptering
 • Automatisk dræbskontakt
 • DNS & IP lækagebeskyttelse
 • OpenVPN, IKEV2, Wireguard -protokoller
 • Ingen logfilpolitik
 • Ubegrænset båndbredde
 • Højest mulig VPN -hastighed
 • 24/7 kundesupport

Disse funktioner i Cyberghost passer godt til dem, der vil downloade de begrænsede filer privat og anonymt.

Har jeg brug for en VPN til torrenting?

Som du måske allerede er opmærksom på det faktum, at torrenting er ulovlig af mange forskellige grunde, hvis du downloader noget copyright -indhold. Behovet for VPN -software øges under download af torrent.

Bittorrent -netværket kan tage retssager mod dig, selv din internetudbyder kan gøre det, hvis du bliver fanget og downloader noget ophavsretligt beskyttet indhold fra torrent -websteder.

Cyberghost

Cyberghost 2 -årig aftale – op til 82% Cyberghost -rabatkode

Gem op til 82% rabat på Cyberghost 2 -årig aftale eller 24 måneders plan med Cyberghost -rabatkode, dette tilbud er gyldigt for begrænset tid for nye brugere.

Gem op til 82% rabat på Cyberghost 2 -årig aftale eller 24 måneders plan med Cyberghost -rabatkode, dette tilbud er gyldigt for begrænset tid for nye brugere. Vis mindre

Brug af VPN kan hjælpe dig ved ikke kun at skjule din online aktivitet, men også ved at give mange sikkerhedsfunktioner. Du kan let downloade torrent ved hjælp af Cyberghost VPN.

Er cyberghost sikkert til torrenting?

Under torrenting er den ene ting, der betyder mest, online privatlivets fred og sikkerhed.Cyberghost er en af ​​de bedste og top VPN, der bruges af over 38 millioner verdensomspændende brugere. Den bruger den stærkeste kryptering i.e., AES 256-bit Hvilken topkrypteringsteknologi. Nedenfor finder du også ud af det er Nordvpn god til streaming eller ej.

Med gode VPN -protokoller som OpenVPN, som er en af ​​de fineste i branchen og nogle andre som IKEV2, og den nyeste Wireguard. Med automatisk dræbskontakt og kombinationen af ​​politikken uden loger gør Cyberghost VPN sikker til torrenting.

Årsager til at bruge Cyberghost VPN til torrenting

Fordele med cyberghsot til torrent

 • Skjul og beskyt din IP -adresse
 • Beskyttelse mod online trackers
 • Virksomheden sporer ikke og ser på brugerens aktivitet
 • Forbindelsen er fuldt krypteret og sikker

Torrent Fiends kan bruge denne VPN, da den også understøtter P2P -fildeling og hvad endnu bedre, når Cyberghost -servere er optimeret til torrent. Du kan endda bruge Cyberghost VPN Refferal Code til at kræve rabat på dit Cyberghost -plankøb.

Sådan vælger du en VPN til torrenting?

Der er nogle nøglepunkter, du skal overveje, mens du vælger en VPN til torrenting. Lad os se på det,

Cyberghost

Cyberghost 2 -årig aftale – op til 82% Cyberghost -rabatkode

Gem op til 82% rabat på Cyberghost 2 -årig aftale eller 24 måneders plan med Cyberghost -rabatkode, dette tilbud er gyldigt for begrænset tid for nye brugere.

Gem op til 82% rabat på Cyberghost 2 -årig aftale eller 24 måneders plan med Cyberghost -rabatkode, dette tilbud er gyldigt for begrænset tid for nye brugere. Vis mindre

 1. God hastighed – Under torrenting hastighed er en VPN et af de mest afgørende punkter, der skal overvejes. Se altid efter en VPN, hvis servere er optimeret til torrenting, der kan give dig god downloadhastighed.
 2. Databegrænsning – Din løbende downloadproces er pludselig stoppet på grund af databegrænsningen. Så det anbefales at vide, hvor meget data du får, ubegrænset data og båndbredde foretrækkes til torrenting.
 3. Stærk kryptering – Med stærk kryptering konverteres alle dine online data i et uleseligt format, hvilket gør dig sikker, mens du torrenter. Du skal altid kigge efter den stærkeste VPN -krypteringsteknologi.
 4. Sikkerhedsfunktioner – Der er mange forskellige sikkerhedsfunktioner, som du skal overveje, mens du vælger en VPN til en torrent. Ingen logs -politik, automatisk dræbskontakt, DNS -lækagebeskyttelse er nogle af disse funktioner, som du ikke bør gå glip af.

Hvor meget koster cyberghost?

Nu torrent med cyberghost VPN ved hjælp af nogen af ​​disse planer,

Cyberghost

Cyberghost 2 -årig aftale – op til 82% Cyberghost -rabatkode

Gem op til 82% rabat på Cyberghost 2 -årig aftale eller 24 måneders plan med Cyberghost -rabatkode, dette tilbud er gyldigt for begrænset tid for nye brugere.

Gem op til 82% rabat på Cyberghost 2 -årig aftale eller 24 måneders plan med Cyberghost -rabatkode, dette tilbud er gyldigt for begrænset tid for nye brugere. Vis mindre

Planer Pris
1 måned $ 12.99/måned
1 år $ 3.99/måned
2 år $ 3.49/måned
3 år + 3 måneder (gratis) $ 2.25/måned

Brug cyberghost -kuponkode til at benytte din rabat.

Cyberghost VPN til torrenting – endelig dom

Der er uanset hvilken VPN -service du vil bruge, det, der betyder noget, er, om det understøtter torrenting.

Cyberghost giver fantastiske sikkerhedsfunktioner, understøtter P2P -fildeling med god downloadhastighed. De fleste af serverne er optimeret til torrenting, hvilket betyder, at du ikke står over for nogen problemer under download af indholdet.

Jeg håber ved at læse denne artikel nu kan du bruge Cyberghost VPN bedst til torrenting Med fuld ro i sindet.

Cyberghost

Cyberghost 2 -årig aftale – op til 82% Cyberghost -rabatkode

Gem op til 82% rabat på Cyberghost 2 -årig aftale eller 24 måneders plan med Cyberghost -rabatkode, dette tilbud er gyldigt for begrænset tid for nye brugere.

Gem op til 82% rabat på Cyberghost 2 -årig aftale eller 24 måneders plan med Cyberghost -rabatkode, dette tilbud er gyldigt for begrænset tid for nye brugere. Vis mindre

Torrenter en film ulovlig?

At downloade en film fra torrent -websteder er ikke ulovligt, før den har et copyright -problem, der betyder, at du ikke kan downloade indholdet uden ejerens tilladelse.

Hvordan downloader jeg filer fra uTorrent?

Du kan downloade de film, du ønsker at bruge det downloadbare link. Men husk at bruge en VPN, mens du downloader noget indhold fra disse torrenting -websteder, så din online aktivitet bliver skjult.

Hvad gør en dræbskontakt?

En dræbskontakt er et mægtigt værktøj, der beskytter dig mod at afsløre din identitet på internettet, mens du bruger VPN. Det bryder din internetforbindelse med det samme, hvis VPN -forbindelsen får afbrydelser.

Hej, jeg er græsk bager, en teknisk entusiast og ivrig VPN -bruger. Med min dybdegående viden om VPN-tjenester er mit mål at forenkle processen med at vælge den rigtige VPN til dig og dine behov.

Seneste indlæg af Greek Baker (se alle)

 • Unblocker YouTube 2023 [Croxy Proxy YouTube Unblocked] – 22. september 2023
 • 49er spil live i dag [TV -kanaler, apps og radiostationer] – 18. september 2023
 • NBA Release Plan 2023 [Nøgledatoer og juledagsspil] – 14. september 2023

Nordvpn sidebjælke Expressvpn køb nu

Seneste indlæg

Unblocker youtube for at se begrænsede videoer

Bedste gratis NFL -streams -websteder

NHL 2024 -tidsplan

Fjern blokering af spil på dine skolecomputere

Uklassede spil 66

Vigtig afsløring

Når vi stræber efter at give dig værdifulde oplysninger, samarbejder vi også med tilknyttede virksomheder for at støtte vores websted og team. Gennem dette program tjener vi et par dollars for at holde vores websted kørt glat og sikre, at vores medarbejdere er godt taget hånd om.

Sammenligning

 • Nordvpn vs ExpressVpn
 • Expressvpn vs cyberghost
 • Surfshark vs Cyberghost
 • Cyberghost vs PureVpn
 • Ipvanish vs ExpressVpn
 • Protonvpn vs Surfshark
 • Antivirus vs VPN

Gaming

 • Bedste VPN til PUBG PC
 • Bedste gratis VPN til spil
 • Bedste VPN til at fjerne blokering af Fortnite
 • Bedste VPN til gratis ild
 • Bedste VPN til Warzone
 • Lav ping VPN til PUBG Lite
 • Bedste VPN for Valorant

Streaming

 • VPN for Viki
 • VPN for MX -afspiller
 • VPN for Swift Streamz
 • VPN til bilibili
 • VPN for ESPN Plus
 • VPN til streaming