Er avira vpn sikker

Er Avira S VPN en god måde at undgå at blive fanget ulovligt torrenting

Contents

Da jeg spurgte kundesupport, om jeg fik lov til at torrent på VPNs servere, sagde repræsentanten, at de ikke anbefaler det på grund af forskellige landenes lovgivning.

Avira Phantom VPN Review 2023 – Læs dette, før du køber

Avira er et populært navn i cybersikkerhed, kendt for sin selvudnævnte tyske effektivitet. Jeg ville teste, om dens fantom VPN lever op til hype af sine andre produkter, og har de konkurrencedygtige funktioner og evner, som jeg ville forvente af en premium VPN.

Jeg var imponeret over Avira Phantom VPNs evne til at fjerne blokering af streamingplatforme, dens hastigheder på lokale servere og dets sikkerhedsfunktioner. Men det kom til kort i områder som kundeservice, servernetværkssteder og dets lidt bekymrende privatlivspolitik.

Mens jeg elskede, hvor let det var at installere og dets nyttige brugervenlige interface, anbefaler jeg at vælge en VPN, der er kompatibel med flere enheder, da Avira Phantom VPNs kompatibilitet er begrænset.

Kort til tiden? Her er mine centrale fund

 • God streamingydelse. Jeg var dog nødt til at jage efter de rigtige servere. Find ud af, hvilke websteder det fjernede her.
 • Hurtige hastigheder på de fleste servere. Jeg fik gode hastigheder på lokale og nogle langt væk servere, men nogle steder bremsede mig virkelig ned. Se om det er godt til spil.
 • Lille servernetværk. Servernetværket er ekstremt lille. Lær mere om, hvordan det kan påvirke din online oplevelse.
 • Gode ​​sikkerhedsfunktioner på sine pro -planer. Det har 256-bit kryptering og en dræbskontakt, som du kan aktivere i indstillinger. Oplev mere om, hvordan det holder dig i sikkerhed.
 • Vedrørende privatlivspolitik. Selvom Avira Phantom VPN har en no -logs -politik, deler den brugerdata med USA. Find ud af, hvorfor dette overtræder dit privatliv.
 • Tillader torrenting.Det giver dig mulighed for at torrent på dets servere, men da det er baseret i Tyskland, skal du være forsigtig med de filer, du downloader og deler.
 • Let at konfigurere og installere. Det er ekstremt let at konfigurere, og dens apps er brugervenlige. Se hvad det ellers har at tilbyde.
 • 60-dages pengene-tilbage-garanti. Du kan anmode om refusion, hvis du ikke kan lide den, men processen er lidt kompliceret.

Avira Phantom VPN -funktioner – 2023 -opdatering

8.4

&#x1f4b8 Pris 5 USD/måned
&#x1f4c6 Pengene tilbage garanti 60 dage
&#x1f4dd Opbevarer VPN logfiler? Ingen
&#x1f5a5 Antal servere 1400+
&#x1f6e1 Kill switch Ja
&#x1f5fa Baseret på land Tyskland
&#x1f6e0 Support Live chat
&#x1f4e5 Understøtter torrenting Ja

Streaming – Fantastisk præstation

Aviravpn fjernede en håndfuld streamingtjenester, Men jeg havde nogle problemer. Selvom nogle platforme kun var tilgængelige ved hjælp af specifikke servere, var Netflix temmelig konsekvent, da jeg testede den ved hjælp af Windows -appen.

Dog havde jeg gode hastigheder på de fleste af dets servere, så jeg behøvede ikke at tackle buffering eller lange ventetider før mit show.

Unblocks: Netflix, Hulu, HBO Max, Amazon Prime Video, ESPN, Peacock TV og Dazn

Min første test var med sin New York -server, som gav mig øjeblikkelig adgang til Netflix. Det havde solide hastigheder, og jeg så på Hypnotisk med nulbuffering eller forsinkelse.

For at være sikker på, at det ikke kun var en heldig første test, prøvede jeg derefter at se Netflix ved hjælp af serverplaceringer over hele kloden, inklusive Canada og Australien. Jeg kunne komme lige ind i Netflix uden problemer på alle de servere, jeg prøvede.

Fordi jeg havde så gode resultater med sine amerikanske servere, ville jeg se, om Avira Phantom VPN arbejdede også med andre streamingplatforme. De samlede resultater var imponerende, men Jeg var nødt til at skifte servere til forskellige byer, før jeg kunne finde en, der kunne fjerne blokering af Hulu og Amazon Prime Video.

Stadig var dette en god præstation, og det tog mig kun et par forsøg på at finde en server, der fungerede for begge.

Amazon Prime Video var den samme som Hulu – nogle servere arbejdede for at fjerne blokering af den, mens andre ikke gjorde det. Når jeg først havde fundet den rigtige server til at fjerne blokering af platformen, kunne jeg indhente mine foretrukne nye shows uden afbrydelser.

På alle de amerikanske servere, jeg testede, blev HBO Max fjernet med det samme med det samme. Jeg så et par shows og var glad for at finde ud af, at der ikke var nogen buffering eller forsinkelse, og billedkvaliteten var konsekvent god.

Jeg havde også gode resultater, da jeg testede påfugl -tv, ESPN, Dazn og andre populære platforme. Avira Phantom VPN imponerede mig med dets blokerende kapaciteter. Nogle af de amerikanske platforme havde brug for mig til at skifte servere, før jeg kunne få adgang til dem, men det var hurtigt og let at gøre dette, og jeg fandt de rigtige servere på kort tid.

Blokeret af: BBC iPlayer og Disney+

De eneste platforme Avira Phantom VPN kunne ikke fjerne blokeringen under mine test var BBC iPlayer og Disney+.

Jeg havde kun to britiske muligheder til rådighed for mig – Manchester og London, og ingen af ​​dem arbejdede for at omgå BBC iPlayers geoblocks.

Jeg forsøgte også at fjerne blokering af Disney+, men ingen af ​​de landssteder, jeg testede, kunne komme forbi geoblokkene, og jeg havde en sort skærm, da jeg prøvede at logge ind hver gang.

Avira Phantom VPNs samlede testresultater var fremragende, og jeg kan varmt anbefale det Hvis du har brug for en VPN til streaming. Det fjernede de fleste af de platforme, jeg prøvede, gav mig gode hastigheder og ingen forsinkelse eller buffering, selv på langt væk servere.

Hvis du også vil fjerne blokering af Disney+, så kig på disse VPN’er.

Hastighed – Fantastisk på lokale servere

Denne VPN gav mig ganske imponerende hastigheder i mine lokale servertests. Jeg startede med en baseline -læsning (uden en VPN) på 38.78 Mbps downloadhastighed, 9.27 Mbps uploadhastighed og en pinglæsning på 12.

Testning begyndte med 3 lokationer i Europa. Servere i Tyskland og Polen var især hurtige, med dråber på kun 8% og 14%. Hver gang du forbinder en VPN, kan du forvente et fald på 10-20% fra din basishastighed, så jeg var tilfreds med disse resultater. De britiske servere gav mig en dråbe 23%, men det var stadig stærkt med en downloadhastighed på 29.63 Mbps. Du kan streame i Ultra HD med denne hastighed, så det var stadig mere end nok.

Jeg blev sprængt, da jeg testede den canadiske server. Da Canada ligger 3.600 miles fra min nuværende placering, forventede jeg betydelige dråber i hastighed og en himmelhøj pinghastighed. Jeg blev heller ikke og var bedøvet over at have en dråbe på kun 6%og en ping -læsning på 99 ms. Det er stadig nok til komfortabelt at spille online i de fleste situationer og downloade store filer. For en server, der er så langt væk fra mig, er disse resultater alvorligt imponerende.

Australiens server -downloadhastighedsresultat var også overraskende. Australien ligger over 9.000 miles fra min placering, og derfor ville jeg forvente betydelige dråber i ydelsen. I stedet havde jeg en downloadhastighedslæsning af 18.43 Mbps, som stadig ville give mig gode hastigheder til streaming. Jeg testede det, da jeg så Netflix ved hjælp af denne server og havde ingen forsinkelse eller bufferingsproblemer.

Fortsætter mine test på mere fjerne servere, prøvede jeg lokationer i Singapore, Indien, Japan og Chile. Chile gav mig de værste samlede hastigheder med en dråbe 82%. Japans server fungerede ikke for godt Enten giver mig hastighedsfald på 77%og en ping på 258 ms. En pinglæsning på over 100 er et negativt resultat, Og at have en så høj ping ville gøre spil med venner i Japan umulig.

Endelig testede jeg et par af de amerikanske servere. Jeg havde brugt dem i mine streamingtest og vidste, at jeg kunne få et godt HD -billede med dem, men jeg fandt det Mine hastigheder faldt med omkring 50%, da jeg forbandt mig til Avira Phantom VPNs amerikanske placeringer. Den faktiske download, upload og ping -aflæsninger var dog ikke så dårlige generelt. For servere, der er på den anden side af verden fra mig, fungerede dens amerikanske placeringer ikke for dårligt.

Selvom dens resultater var blandet, med dårlige resultater på nogle af de steder, der var længst fra mig, var jeg stadig imponeret over mange af Avira Phantoms serverforestillinger. Dens Canada -server var fremragende, og en række af dens europæiske placeringer gav mig fantastiske hastigheder. Du kan se fulde sammenligninger med mine basishastigheder i nedenstående tabel:

Beliggenhed Download hastighed Upload hastighed Ping
Basishastighed 38.78 Mbps 9.27 Mbps 12 ms
England 29.63 Mbps (23% fald) 8.68 Mbps (6% fald) 14 ms
Tyskland 35.65 Mbps (8% fald) 8.65 Mbps (6% fald) 24 ms
Polen 33.03 Mbps (14% fald) 7.58 Mbps (18% fald) 48 ms
Canada 36.14 Mbps (6% fald 8.09 Mbps (12% fald) 99 ms
Australien 18.43 Mbps (52% fald) 5.94 Mbps (35% fald) 277 ms
Singapore 15.80 Mbps (60% fald) 8.48 Mbps (8% fald) 173 ms
Japan 8.57 Mbps (77% fald) 6.15 Mbps (33% fald) 258 ms
Chile 6.65 Mbps (82% fald) 4.13 Mbps (55% fald) 219 ms
Indien 10.20 Mbps (73% fald) 8.04 Mbps (13% fald) 152 ms
USA (New York) 19.23 Mbps (50% fald) 8.70 Mbps (6% fald) 88 ms
USA (Newark) 16.57 Mbps (57% fald) 8.77 Mbps (6% fald) 82 ms

Afhængigt af hvilket land du har brug for at få adgang til, kan Avira Phantom VPN være en fremragende VPN for dig. Jeg havde konsekvent nok hastigheder til streaming uden forsinkelse eller buffering, ville have været i stand til at spille online i alle undtagen 4 af mine testplaceringer og fået stærke resultater på sine amerikanske servere.

Derfor, Jeg kan bestemt anbefale dets lokale servere til hastighed. Hvis du har brug for servere, der er langt væk fra dig, har du muligvis brug for et mere pålideligt netværk. Prøv en af ​​disse top VPN’er, der fungerer i lande over hele verden.

Servernetværk – Lille, men effektivt

Avira Phantom VPN har kun 1.400 servere i 37 lande. Dette er et ekstremt lille netværk.

Dens serverplaceringer er:

Europa Østrig, Belgien, Bulgarien, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Ungarn, Island, Isle of Man, Irland, Italien, Moldova, Holland, Norge, Polen, Rumænien, Rusland, Slovenien, Spanien, England
Sydamerika Brasilien, Chile, Mexico
Nordamerika Canada, USA
Asien Hong Kong, Japan, Singapore
Oceanien Australien

Hjemmesiden siger, at flere placeringer tilføjes i fremtiden.

Normalt når jeg tester meget små servernetværk, har jeg meget dårlige resultater i mine test. Dette er fordi At have en lille pulje af servere betyder, at de fleste abonnenter forsøger at bruge de samme placeringer på én gang, fører til overbelastning og afmatning. Jeg havde ingen problemer med Avira Phantom VPNs europæiske placeringer, og endda dens servere langt væk fra mig forbundet med det samme. Ingen af ​​dem frakoblet en del af at bruge dem, hvilket er et godt tegn.

Når det er sagt, for mange VPN -brugere er et stort netværk af servere i flere lande vigtig. For at garantere flere pålidelige servere over hele kloden skal du bruge en af ​​mine yndlingsudbydere med et enormt servernetværk.

Sikkerhed – holder dig sikker online

Samlet set har Avira Phantom VPN branchestandardfunktioner til Hold dine data og enheder sikre.

Kryptering og protokoller

Avira Phantom VPN bruger 256-bit kryptering som er den stærkeste på markedet. Det betyder, at det bruger en meget avanceret nøgle til at krybe dine data, og nøglen til at låse op for det er praktisk talt ubeskrivelig. I tilfælde af at en hacker fik fat i dine oplysninger, ville de aldrig være i stand til at finde ud af, hvordan man læser det.

Det tog mig lang tid at finde de oplysninger, jeg havde brug for om, hvilke forbindelsesprotokoller Avira bruger i sine apps. Windows, Mac Desktop og Android -apps bruger OpenVPN med TCP. Dens iOS- og MACOS -versioner bruger IPsec med UDP.

Der er et par forskelle mellem TCP- og UDP -protokoller, hovedsageligt baseret på pålidelighed og hastighed. TCP tilbyder garanteret levering af datapakker, men det kan bremse alt sammen, mens det genindføres og bekræfter, at data har nået sin destination. UDP modtager datapakker uden test eller forsøg, hvilket gør det hurtigere, men mindre pålideligt.

OpenVPN og IPSEC er begge pålidelige protokoller. Dens Android -app har også Wireguard, som er en af ​​de førende protokoller i branchen for sine hurtige hastigheder og sikkerhed. Det ville være dejligt at se Avira Phantom VPN også anvende Wireguard på sine andre apps.

IP, DNS, WebRTC og IPv6 lækker

Jeg kørte et lækketestprogram og fandt det Avira Phantom VPN -servere, jeg prøvede, lækkede ikke mine IP- eller DNS -oplysninger. Dette betyder, at de servere, jeg forbandt til, var fuldt sikre, og min identitet var beskyttet, mens jeg brugte dem.

Ondsindet blokering af site

Der er ingen annonceblokker -funktion med Avira Phantom VPN. Du kan dog indstille det til at blokere alle ondsindede websteder i indstillingerne. Jeg ville teste, om dette havde nogen indflydelse, da jeg gik på ad-tunge steder som The Daily Mail og BuzzFeed, men det foretog ikke nogen ændringer eller blokerede nogen af ​​pop-up-annoncerne. Det betyder at Aviras teknologi stopper kun steder, der vides at bære invasive cybertrusler såsom malware, På samme måde som en antivirus.

Kill switch

Du får adgang til en dræbskontakt med det betalte abonnement. Avira Phantom VPNs Kill Switch er ikke automatisk. Du kan finde det i indstillingsområdet og skifte for at “blokere al internettrafik, hvis VPN -forbindelsen falder.”Jeg testede dette ved at afbryde VPN, da et websted indlæste. Mit internet blev straks udskåret, hvilket betyder, at dræbskontakten fungerede. Denne funktion forhindrer, at din rigtige IP -adresse bliver set, beskytter dig mod hackere og sikrer, at din internetudbyder ikke kan se din internetaktivitet.

Der var intet, der vedrørte mig ved Avira Phantom VPN, mens jeg udførte mine sikkerhedstest. Den bruger moderne protokoller, som, selvom de ikke nødvendigvis er den hurtigste, holder dig beskyttet, mens du er online. Du kan indstille yderligere sikkerhedsfunktioner i dine indstillinger, og selvom nogle brugere kan lide funktioner såsom en dræbskontakt, der skal indstilles automatisk, er det rart at have et ekstra niveau af kontrol over din VPN, og hvordan det fungerer. Men hvis du vil have flere tilpassede sikkerhedsfunktioner, skal du se på disse VPN’er.

Privatliv – sender dine data til USA

Avira Phantom VPN har en streng ingen logs -politik. Det holder ikke nogen oplysninger om, hvad der er adgang til på dens servere.

En bekymring, jeg har, er, at dens kontorer er baseret i Tyskland, hvilket er godt inden for 5 Eyes Alliance. Dette betyder, at hvis VPN havde nogen af ​​dine data, ville det være forpligtet til at udlevere dem, hvis regeringen skulle anmode om det. Privatlivspolitikken hedder, at tjenesten ikke registrerer din browserhistorik, men jeg kunne ikke finde noget, der bekræfter, at den ikke holder din IP -adresse. Det sender også data til USA, som uden nogen sammenhæng er ret alarmerende.

Uden at vide mere om dataoverførslen er det vanskeligt at sige, hvordan dette kan påvirke dit privatliv. Men jeg bruger en VPN for at sikre, at mine data er sikre, og for at undgå datamining af enhver art. Hvis en VPN aktivt deler data med et andet land, såsom brugerplacering, ISP eller abonnementstype, Jeg betragter dette som en unødvendig overtrædelse af mine personlige oplysninger.

Hvis du bruger en VPN i håb om at have absolut privatliv, kan du måske undgå Avira Phantom VPN. I stedet for, hvorfor ikke prøve en af ​​disse førende VPN’er, der har lufttæt privatlivspolitikker på plads.

Torrenting – tilladt, men ikke anbefalet

Avira Phantom VPNs websted siger, at det giver dig mulighed for at torrent Brug af sine servere og giver ubegrænset båndbredde til betalte brugere. Det har også sikkerhedsprotokoller på plads, der holder dine enheder og data sikre, mens du sender filer. Husk, at dens dræbskontakt kun er tilgængelig på de betalte abonnement. Hvis du bruger den gratis plan, anbefaler jeg ikke dig Torrent, især da Avira Phantom VPN indrømmer at dele uspecificerede data med USA.

Da jeg spurgte kundesupport, om jeg fik lov til at torrent på VPNs servere, sagde repræsentanten, at de ikke anbefaler det på grund af forskellige landenes lovgivning.

Dette er bekymrende modstridende, da sit websted siger, at torrenting er helt fint.

Jeg støtter ikke download af ophavsretligt beskyttede materialer gennem torrenting, så sørg altid for at undersøge hver fil, før jeg indleder en download. Desuden adskiller P2P-fildelingslovgivningen sig mellem lande, så det er vigtigt at overholde din regerings regler og undgå eventuelle juridiske spørgsmål.

Fungerer Avira Phantom VPN i Kina? – Ikke sandsynligt

Det er usandsynligt, at Avira Phantom VPN arbejder i Kina. Jeg kunne ikke finde nogen oplysninger om, hvorvidt VPN kan omgå Kinas store firewall, og da jeg kontaktede kundesupport var svaret ekstremt vagt og uhjælpsomt.

På jagt efter yderligere vejledning nåede jeg ud til e -mail -supportteamet. Efter tre dage fik jeg et svar, der nævnte, at der ikke er nogen garanti for, at Avira Phantom VPN ville arbejde i Kina.

Samtidige enhedsforbindelser – Ubegrænset

Under alle sine abonnementsmuligheder, inklusive den gratis version, giver Avira Phantom VPN mulighed for en Ubegrænset antal enheder at være tilsluttet.

Installation og apps

8.6

Enhedskompatibilitet – begrænset til Windows, Android, MacOS og iOS

Avira Phantom VPN er kun kompatibel med Mac- og Windows -desktops, iOS -enheder og Android.

Der er ingen mulighed for at konfigurere den til din router, så du har ikke mulighed for at indstille den til at køre på dit smarte tv (jævn Android og Apple TV’er) eller streaming -enheder som Amazon Fire Stick.

Dette er lidt skuffende, især da Avira Phantom VPN giver alle brugere mulighed for at tilslutte ubegrænsede enheder. Det virker som lidt affald at kun bruge det på et par enheder. Normalt, Jeg foretrækker at vælge en VPN, som jeg kan bruge, når jeg er på familiens spilkonsoller såsom Xbox, PlayStation og Nintendo Switch. En VPN tilføjer et ekstra lag af beskyttelse for dig selv og medlemmerne af din husstand, der spiller online.

Fordi dens enhedskompatibilitet er begrænset, får du muligvis mere fordel, hvis du bruger en af ​​disse VPN’er, der er bevist at arbejde med flere enheder.

Opsætning og installation-ekstremt let

Jeg var imponeret over Avira Phantoms opsætning og installationsproces. På alle de enheder, jeg prøvede, var installationen hurtig, og grænsefladen gav nyttige tip og grafik til at gøre ved hjælp af VPN let, før du endda er færdig med at installere den.

Windows

Tak til Avira Phantom VPNs nyttige grænseflade, Det ville næsten være umuligt at rodet, når du installerer det. Selv komplette teknofober vil sætte pris på de nyttige grafik og uddannelsesmæssige meddelelser, der dukker op under hvert trin i installationsprocessen.

Under installationen gives der nyttige oplysninger, når du klikker gennem skærmene og påpeger, hvor du finder servere, indstillinger og generel information om VPN. Jeg satte pris på dette berøring, som Når installationen var afsluttet, vidste jeg nøjagtigt, hvor man kunne finde alt, Og jeg følte, at jeg ikke havde spildt nogen tid, mens det blev installeret.

Avira Phantom VPN giver dig ekstra kontroller, såsom muligheden for at vælge et mørkt eller let tema. Jeg har kun set en håndfuld af andre VPN -udbydere tilbyde dette – det er åbenlyst ikke en vigtig funktion, men jeg kan godt lide det, fordi du kan få det til at passe ind i dine valgte apper på sociale medier.

Når appen er i gang, kan du foretage eventuelle ændringer, du kan lide til indstillingerne. Dette inkluderer aktivering af dræbskontakten og deaktivering af autoforbindelse, hvis du ønsker det.

At finde den rigtige server er ekstremt let. Bare gå ind i serverområdet og enten rulle, indtil du finder det rigtige land, eller begynder at skrive det navn på det land, du ønsker, og det bringer de tilgængelige servere op.

Alt i appen er klart og let at bruge, og jeg havde ingen afmatning på mit skrivebord. Denne OpenVPN -app er et fremragende valg for Windows -brugere.

Makos

Avira Phantom VPNs desktop -app er den samme på Mac, som det er til Windows. Du har de samme indstillinger og funktioner, inklusive det mørke til lette tema.

Det var let at installere, og jeg havde det i gang med bare et par klik.

Android

Avira Phantom VPN siger, at det er den “bedste gratis VPN til Android.” Selvom vi hovedsageligt testede premium -versionen, kan jeg se, at dens gratis version også har meget at tilbyde, selvom du ikke har drill switch -funktionen, kundesupport og begrænsede data.

Som alle de andre apps, Dens funktioner er rene og brugervenlige, Og det har premium sikkerhedsfunktioner til at holde dine enheder og data sikre. Det er let at downloade fra Google Play Store, og det tog overhovedet ikke at installere.

iOS

IOS -appen er lige så let at finde og installere som de andre tilgængelige apps. Du kan hente den gratis i App Store og få den i gang på din telefon på få minutter.

Funktionsmæssigt har det den samme sikkerhed og servertilgængelighed som andre platforme, herunder sikre internationale servere, der er egnede til spillere.

Tak til Aviras sikkerhedsfunktioner i høj kvalitet og IPsec -protokol, Du kan overføre filer fra din iPhone og iPad uden problemer, selv på offentlig WiFi.

Det er altid lidt skuffende for mig, når en VPN -udbyder giver sine brugere ubegrænset enhedskompatibilitet, men har så ikke en bred vifte af enheder, som du kan bruge den på. Dette er desværre tilfældet med Avira Phantom VPN.

Selvom du kan bruge det på dine desktops og iPhones, iPads og Android -enheder, Det er skuffende, at VPN ikke har nogen routeropsætning. Når en VPN giver dig muligheden for at konfigurere VPN gennem din router, kan du køre den gennem dine smarte tv’er, de fleste spillekonsoller og streaming -enheder. Avira Phantom VPN har endnu ikke udviklet dette til sit produkt, og derfor er det noget begrænsende.

Hvis du vil prøve en VPN med en mere alsidig enhedskompatibilitet, kan du prøve en af ​​disse VPN’er, som du kan bruge på de fleste gadgets.

Er avira vpn sikker

Reddit og dets partnere bruger cookies og lignende teknologier til at give dig en bedre oplevelse.

Ved at acceptere alle cookies, accepterer du vores brug af cookies til at levere og vedligeholde vores tjenester og websted, forbedre kvaliteten af ​​Reddit, personalisere Reddit -indhold og reklame og måle effektiviteten af ​​reklame.

Ved at afvise ikke-væsentlige cookies kan Reddit stadig bruge visse cookies for at sikre den rette funktionalitet på vores platform.

For mere information, se vores cookie -meddelelse og vores privatlivspolitik .

Er VPN’er virkelig sikre?

Udforsk hvorfor VPN er det anbefalede valg for større online sikkerhed og frihed.

Dit privatliv og data er truet, især når du bruger offentlig WiFi. Forsvare dig selv med betroet, gratis Avira Phantom VPN.

Avira gratis Phantom VPN Boxshot

Er VPN’er værd?

Det står for “Virtual Private Network.”Men hvad er det nøjagtigt – og er det sikkert?

 • Uden en VPN
 • Med en VPN
 • Online risici, du undgår

Det sætter dit system i lås ned

Her er hvad der sker, når du får adgang til et websted uden at bruge en VPN:

Du opretter forbindelse først til din internetudbyder (ISP), og de omdirigerer dig til det websted, du har valgt. Alt hvad du laver online passerer gennem dine internetudbydere, så de ved alt om dig. De kan også logge alt, hvad du gør – og overlevere dette til tredjepart som annoncører eller endda statslige agenturer.

KeyVisual Avira Browser Safety for Browser

Og her er hvad der sker, når du bruger VPN:

Din internettrafik omdirigeres via en fjernserver, der skjuler din IP -adresse (din enheds unikke identifikator) og krypterer al din internettrafik. VPN er i det væsentlige en sikker, privat tunnel, gennem hvilken al din kommunikation kører.

Ingen kan få deres hænder på dine private oplysninger, og takket være kryptering på højt niveau kan de ikke læse den, selvom de finder det! Med en VPN er du et online fantom. Du er usynlig, så ingen af ​​dine aktiviteter kan spores tilbage til dig, din enhed eller din placering. Det er dårlige nyheder for hackere, annoncører og snoops, men fantastisk til din online sikkerhed og privatliv.

Online risici, du undgår

Internettet er fuld af svindel, og især at bruge offentlig WiFi uden VPN gør dig sårbar. Her er 4 populære metoder, der bruges til at få adgang til dine data, inklusive adgangskoder og bankoplysninger.

Mand-i-midten (MITM) angreb forekommer, når en ondsindet tredjepart opfanger din kommunikation.

Ved brug af pakke sniffing Software, hackere kan aflytte og logge data, der rejser over et gratis WiFi -netværk. Disse streams af data eller pakker kan downloades og gemmes.

Session kapring Udnytter en sårbarhed med cookies, som er små datafiler gemt af din browser på din enhed. Ved at kapre din browsersession over et offentligt WiFi -netværk, kan hackere nemt fange disse data og logge ind på et websted som dig.

Ondsindede hotspots er hurtige til at blive oprettet og kan se ud som legitime wifi -netværk. De kan let narre dig til at logge ind, og med din enhed tilsluttet deres netværk kan hackere stjæle dine personlige oplysninger.

Skal jeg bruge en VPN?

Hvis du er seriøs med din sikkerhed og privatliv, ja, ja! Selv hvis du ikke har noget at skjule, kan du lide ideen om at blive overvåget og sporet?

En VPN er for alle, men anbefales mest stærkt, hvis:

Du bruger regelmæssigt offentlig wifi

Disse er ikke sikre, og hackere bruger mange metoder til at aflytte din internettrafik. De kan derefter stjæle dine adgangskoder og andre fortrolige data, få adgang til dine private fotos og endda stjæle din identitet.

Du bruger fildelingstjenester

Mange internetudbydere forsøger at begrænse fildelingstjenester, som P2P (peer-to-peer). De begrænser dine valg og kan endda bremse din internethastighed. Brug af en VPN gør det vanskeligt for en internetudbyder at detektere dine filoverførsler og uploads.

Du er journalist eller enhver, der deler følsom info

Hvis du er i en række arbejde, der involverer at sende følsomme oplysninger, er det vigtigt at beskytte dine data, identitet og informationskilder.

Hvad er de andre fordele ved en VPN?

Det gør så meget mere end at skjule eller ændre din IP -adresse.

Brug sikkert offentligt wifi

Offentlig wifi (på restauranter, caféer osv.) er usikker, da andre i dette netværk kan få adgang til dine data. Surfing med en aktiv VPN -forbindelse krypterer alle de modtagne data og sendes, så du er sikker fra hackere.

Fjern blokering af websteder

Ved at skjule din IP -adresse kan du omgå regional censur. Så hvis du er i udlandet, skal du vælge en VPN-server hjemmefra for at se dit yndlingsshow og slå geo-blokering! Og spillere kan lege med verden!

Undgå sporing

Annoncører sporer din IP -adresse for at sende dig målrettede annoncer. Ikke med Phantom VPN! Det tildeler dig en anden IP -adresser med enhver forbindelse, og ingen af ​​dem kan spores tilbage til dig.

Vær sikker på alle dine enheder med vores gratis VPN

Brug Phantom VPN samtidigt på alle dine enheder, inklusive bærbare computere og smartphones. Vores gratis VPN fungerer med Windows, Android, iOS og Mac. Der er også et browser -plugin til tilgængelighed udelukkende med krom.

 • iPhones & iPads (iOS)
 • MacBooks & iMacs (MacOS)
 • Windows -enheder
 • Chrome
 • Android -telefoner og tabletter

Vælg Avira til en sikker VPN

Tilslut sikkert til hotspots og afskær dit privatliv med vores Hurtig, gratis Phantom VPN! Her er en liste over, hvad der gør det til det pålidelige valg:

✔ Bruger den 256 avancerede krypteringsstandard (AES-256), som er den verdensomspændende norm for datakryptering. AES-256 tilbyder så mange krypteringskombinationer, det ville tage milliarder af computere mere end 13 milliarder år at knække dem!

✔ giver dig adgang til 38 serverplaceringer over hele kloden – med kun 2 klik – så ingen ved, hvor du virkelig er.

✔ Arbejder på enhver enhed til Windows, Android, iOS og Mac – der er også et gratis browser -plugin til krom!

✔ En del af en multi-prisvindende softwareportefølje fra en betroet tysk sikkerhedsleder med 30 års erfaring.

Plus, det er gratis!

Avira har mere end 35 års online sikkerhedserfaring

Fra vores bedste kommentarer

For mere sikkerhed online – Download nu.

Overvinde risikoen for offentlig wifi og forbinde sikkert overalt.

Phantom VPN til Windows

Phantom VPN til Mac

Phantom VPN til Android

Phantom VPN til iOS

På udkig efter premium VPN med ubegrænsede data?

Avira Phantom VPN Windows Geräte

Du kan også lide

Alt hvad du ville vide om VPN

IP-adresse. Geo-blokering. Dette er alle udtryk, du måske er stødt på i forbindelse med at læse om et virtuelt privat netværk. Denne korte introduktion til VPNS forklarer, hvordan de kan gøre dit liv bedre.

Snowden anbefaler at bruge en VPN

At surfe på nettet er sjovt, informativt og nyttigt. Men du forlader spor, der er samlet og solgt af annoncører, søgemaskiner og internetudbydere, normalt uden din viden. Det er her en VPN kommer godt med.

En VPN til at få adgang til verdensomspændende indhold

At surfe på nettet er sjovt, informativt og nyttigt. Men du forlader spor, der er samlet og solgt af annoncører, søgemaskiner og internetudbydere, normalt uden din viden. Det er her en VPN kommer godt med.

Hvad er farerne ved offentlig wifi?

Hackere elsker offentlig wifi – det er fordi 75% af dem er sårbare. Men der er en nem måde at forblive sikker på – og det er VPN. Find ud af, hvordan det hjælper dig med at undgå hackingangreb, når du surfer på offentlig wifi.

Fornyelsespriser for visse årsplaner vil stige med virkning den 28. august 2023. Gennemgå den nye prisfastsættelse her: Indlæsning. til Avira Prime – 5 enheder

*Vigtigt abonnement, prisfastsættelse og tilbud detaljer

 • Kontrakttype: Kontrakt for et månedligt eller årligt abonnement, der starter, når transaktionen er afsluttet. Klik her for vores salgsbetingelser.
 • Opsætning: For at få beskyttelsen/tjenesten i gang, skal du downloade og installere på hver enhed og/eller komplet opsætning.
 • Gratis prøveversion: betalingsmetode kræves, hvis tilmelding til en gratis prøve (kun kredit/betalingskort eller PayPal). Når retssagen slutter, starter det betalte abonnement, og det første valgperiode er opkrævet, medmindre det er annulleret før. Specielle tilbud (er) kan udløbe.
 • Fornyelsescyklus: fornyer automatisk hver måned eller hvert år efter den indledende periode, medmindre abonnementsfornyelsen annulleres inden den dag, du skal opkræves på din konto eller ved at kontakte os. Klik her for at lære hvordan.
 • Fornyelsespriser: kan være højere end prisen for den indledende periode og kan ændres. De opkræves op til 35 dage før det årlige abonnement skal fornyes, og vi sender dig en meddelelses -e -mail med fornyelsesprisen før. De opkræves op til 5 dage før det månedlige abonnement skal fornyes.
 • Annullering og refusion: Du kan annullere din kontrakt og anmode om en fuld refusion inden for 60 dage efter købet for årlige abonnementer og inden for 14 dage efter købet til månedlige abonnement. For hver årlig fornyelse eller gratis retssag med betalt årligt abonnement kan du anmode om en fuld refusion inden for 60 dage efter at det blev opkrævet, og efter de 60 dage, en pro-klassificeret refusion af de dage, der er tilbage i din fornyede abonnementsperiode, begynder måneden efter Du anmoder om refusion . For gratis prøve med betalt månedligt abonnement kan du anmode om en fuld refusion inden for 14 dage efter at. Besøg vores annullerings- og refusionspolitik for detaljer. Klik på Hereclick her for at annullere din kontrakt eller anmode om refusion.
 • Opdateringer: Dit abonnement kan omfatte produkt-, service- og/eller beskyttelsesopdateringer og funktioner, der kan tilføjes, ændres eller fjernes, med forbehold af accept af licens- og servicaftalen.
 • Brug: kun til ikke-kommerciel husholdningsbrug. Hvis du har problemer med at tilføje en enhed, bedes du kontakte os.
 • Få hjælp
 • Downloads
 • Avira blog
 • Avira Community
 • Virus Lab
 • Sikkerhedsordbog
 • Produkt livscyklus
 • Avira VDF -opdatering
 • Frivillig aftale
 • Avira Protection Cloud
 • Om Avira
 • Priser og certificeringer
 • Karrierer
 • Referencer
 • Kontakt
 • Trykke
 • Trussel landskab
 • Mobile Banking Malware Infographic
 • Betatest

Partnere & for erhvervslivet

 • OEM
 • Tilknyttede partnere
 • Avira Prime – Business
 • Antivir
 • Fjernelse af adware
 • Antivirus til Samsung
 • Antivirus til Windows 8
 • Antivirus til Windows 10
 • Antivirus til Windows 11
 • Sammenlign produkter og tjenester
 • Avira Prime
 • Avira Internet Security
 • Avira fri sikkerhed
 • Avira Prime Mobile til iOS
 • Avira Prime Mobile til Android
 • Studerendes rabat
 • Studerendes rabat
 • Senior rabat (+55 år)
 • Senior rabat (+55 år)

Enhedssikkerhed

 • Antivirus
  • Windows Antivirus
  • Mac Antivirus
  • Android Antivirus
  • iOS Antivirus
  • Antivirus Pro

  Online privatliv

  • Phantom VPN
   • Windows VPN
   • Mac VPN
   • Android VPN
   • iOS VPN
   • VPN Pro

   Optimering

   • System speedup
    • Windows System Speedup
    • System Speedup Pro

    © 2023 Avira Operations GmbH, en del af Gen Digital Inc. Alle rettigheder forbeholdes.

    • Alt om VPN
    • Skal jeg bruge en VPN?
    • Hvad er fordelene?
    • Vær sikker på alle enheder
    • Hvorfor Avira?
    • Downloads

    Fornyes automatisk, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Fornyes automatisk, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF den første 2 -årige pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF den første 2 -årige pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Abonnementsoplysninger nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på#cma_promo_price# / første#cma_period#(#cma_promo_saved_price#fra den første 2 -årige pris på#cma_promo_standard_price#), og automatisk fornyes til#CMA_PROMO_REENWAL_PRICE# /#cma_renewal_period#, medmindre fornyelserne annulleres, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på#cma_promo_price# / første#cma_period#(#cma_promo_saved_price#fra den første 2 -årige pris på#cma_promo_standard_price#), og automatisk fornyes til#CMA_PROMO_REENWAL_PRICE# /#cma_renewal_period#, medmindre fornyelserne annulleres, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. When trial ends: paid subscription starts at #cma_promo_price# / 1st #cma_period# (#cma_promo_saved_price# off the 1st #cma_period# price of #cma_promo_standard_price#), and automatically renews at #cma_promo_renewal_price# / #cma_renewal_period#, unless the renewal is cancelled. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med 2 x årlig fornyelsespris på # CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / år. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF den første 2 -årige pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med 2 x årlig fornyelsespris på # CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / år. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #: #CMA_PROMO_PRICE # – #CMA_PROMO_SAVED_PRICE #OFF 1ST #CMA_PERIOD #Pris på #CMA_PROMO_STANDARD_PRICE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Besparelser sammenlignet med fornyelsesprisen. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Fornyelser automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Abonnementsoplysninger nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til den første #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud til 1. #CMA_PERIOD #indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / første #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_REENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen annulleres. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Specialtilbud indtil #CMA_PROMO_END_DATE #. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter på #CMA_PROMO_PRICE # / 1ST #CMA_PERIOD #, og fornyes automatisk på #CMA_PROMO_RENEWAL_PRICE # / #CMA_RENEWAL_PERIOD #, medmindre fornyelsen er annulleret. Tilby detaljer nedenfor.*

    Betalingsmetode krævet. Når forsøget slutter: Betalt abonnement starter og fornyes automatisk, medmindre fornyelsen annulleres. Prisen er underlagt ændring.
    Tilby detaljer nedenfor .*

    #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#OFF 1ST#CMA_PERIOD#Pris på#CMA_PROMO_STANDARD_PRICE#. Derefter #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

    #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#OFF DEN FØRSTE 2 ÅRS PRIS PÅ#CMA_PROMO_STANDARD_PRICE#. Derefter #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

    #CMA_PROMO_PRICE# -#CMA_PROMO_SAVED_PRICE#OFF 1ST#CMA_PERIOD#Pris på#CMA_PROMO_STANDARD_PRICE#. Derefter #cma_promo_renewal_price # / #cma_renewal_period #.

    Den resterende værdi, der er tilbage på dit nuværende abonnement, konverteres til yderligere dage i dit nye abonnement.