Er avast vpn god reddit

Meninger om Avast VPN fra Reddit

Avast Secureline sport en ren, enkel brugergrænseflade, der er hurtig og let at bevæge sig rundt. At finde de indstillinger og indstillinger, du leder efter, er ikke noget problem. Alt hvad du har brug for er altid et klik eller to væk højst væk. Mens nogle VPN -programmer kan være lidt af en øjnene eller ligne lidt mere end en kommandoprompt, gav Avast sin grænseflade et dejligt lag maling, der får den til at føle sig slank og poleret.

Avast VPN Review (besat på to års præstation)

Jeg bruger Avast i de sidste 2 år, så jeg er fortrolighed siger, at Avast Secure Line VPN er helt værd.

Topfunktioner i Avast Secure Line, som jeg personligt kan lide, og som er grunden til, at jeg bruger Avast Secure Line VPN og ikke andre

  1. Netværkshastighed: Avast VPN giver dig høj netværkshastighed. Jeg har check så mange VPNS -netværkshastighed, de er også gode, men nogle gange suger de, men i avast er det ikke, at de giver god netværkshastighed

2) Let at bruge: Avast VPN er Vany praktisk og let at bruge, selvom du bruger AVAST VPN for første gang det er dumt enkelt.

3) Godt krypteret og sikker: Avast Secure Line VPN tilbyder to protokoller ipsec eller åben VPN på UDP med AES 256 -bits. ).

4) Log: Avast VPN opbevarer ikke vores data (det websted, du besøger, apps, du bruger, eller det indhold, du spiser.

5) Avast VPN giver os adgang til populær streamingplatform.

6) Avast VPN -support i næsten alle enheder

Du kan vælge, hvilken enhed du vil bruge til Avast VPN og også gå med gratis prøve af denne PDF

Avast VPN PDF til gratis prøve

Den bedste måde at få på er at gå med 7 dage gratis prøve, så kan få adgang til avast sikker linje VPN og teste den for dig selv

Meninger om Avast VPN fra Reddit

De fleste af de øverste VPN’er på markedet er fra udbydere, der er specialiserede i netop det; Vpns. Hver gang så ofte finder du en, der er lavet med et velkendt navn. Avast, de samme producenter af den populære antivirussikkerhedssoftware, tilbyder en VPN -tjeneste kendt som Avast Secureline VPN. Det er Avasts forsøg på det ædle mål om Tilvejebringelse af sikkerhed og privatliv online for sine brugere, mens de opretholder hastighed og stabilitet under brug. Men leverer det?

Med denne artikel vil vi gerne gå i dybden med det, der tilbydes fra Avast Secureline og se, om det er værd at din tid og penge, især hvis du er på markedet for en ny eller endda din første VPN -service. Vi tager en Se på dens funktioner Og prisplan i en række tests for at se, hvor godt Avast formåede at udføre med denne service. Vi bruger også reelle forbrugerudtalelser til at sammenligne med vores test fra et lille websted kendt som Reddit.

Hvis du spørger, hvorfor vi vælger at se på Reddit, er svaret enkelt. På Reddit er alt indhold organiseret i forskellige subreddits, der holder deres eget emne. Hvis du ser på en specificeret til VPN’er i sig selv, kan du finde en stor database med VPN -brugere. Disse Reddit -tråde vil være yderst nyttige til at samle synspunkterne fra mange kunder, der faktisk har brugt dette produkt regelmæssigt.

Ikke hver kommentar til Reddit er faktakontrolleret, og ikke alle mening skal tages til hjertet (ja, den ældgamle “internet trold” eksisterer stadig meget), men der er systemer som “bedste kommentarer” og upvotes det hjælpe med at skelne det meningsløse fra det nyttige. Af den grund ser vi på Reddit til vores kundeudtalelser. Et stort knudepunkt af brugere, der har erfaring med at bruge dette program, sandsynligvis mere end nogen af ​​os vil være i stand til, selv i omfattende test.

Nu er det tid til at stille spørgsmålet; hvor god er avast secureline vpn?

Indholdsfortegnelse

  1. Hvad er Avast Secureline VPN?
  2. Den første prøve: hastighed
  3. Den anden retssag: Sikkerhed
  4. Den tredje prøve: Pris
  5. Den sidste prøve: Software
  6. Den endelige dom

What-is-avast-Secureline-VPN

Hvad er Avast Secureline VPN?

Avast Secureline VPN

Vi antager, at hvis du har fundet denne artikel, har du sandsynligvis allerede en god idé om, hvad en VPN er, og måske endda ser på at få en. Men bare i tilfælde af at du har brug for en opdatering, er en VPN -service i det væsentlige en sæt af uafhængige servere Og IPS, som du kan oprette forbindelse til som et midtpunkt for at forhindre online -websteder og tjenester i at være i stand til at spore din rigtige IP -adresse. Dette aspekt giver mulighed for et ekstra lag ekstra sikkerhed, når du gennemser online, og kan give dig mulighed for at gøre ting som bypass geografiske begrænsninger og andre funktioner.

What-is-avast-Secureline-VPN

Avast, producenterne af Avast Antivirus, tilbyder sin egen VPN kaldet Secureline. Det er beregnet til at være en Premium VPN -service At kæmpe med Nordvpn som ExpressVPN. Selvom det ikke er så kendt som de større navne, er det ikke kun en popularitetskonkurrence. Vi vil bruge en række tests til at se på de funktioner, der tilbydes, og se, om det virkelig har det, der skal til for at spille i samme domstol som disse VPN -giganter.

Den første-prøve-hastighed

Den første prøve: hastighed

En VPN vil stort set altid sænke din internethastighed i nogen grad. Det er ikke let for dit internet at oprette forbindelse til et stop på vej til det sted, du prøver at besøge snarere end en direkte forbindelse. Tænk på det som at lave et pit stop. Nogle er hurtigere end andre, men det vil altid tage en vis tid. Så hvor ligger Secureline i denne skala?

Der er to faktorer, der skal undersøge. Den første er placeringer og Antal servere den avast har for sine VPN’er. Jo flere servere, som en service tilbyder, jo bredere span kan de dække, og jo mere sandsynligt vil der være en i nærheden af ​​dig.

Avast secureline vpn har 700 servere spænder over i alt 34 forskellige lande. Disse tal er bestemt ikke noget at spotte på. Men når du sammenligner disse tal med dem som ExpressVPN på 3.000 servere over 94 lande, begynder det at se lidt mindre ud til Avasts fordel. Selv en service som Protonvpn i den nedre ende af premium VPNS har ca. 1.300 servere i 55 forskellige lande. Heldigvis kommer Avast Securelines hastighed ikke fra sit servertælling.

Hvad er den anden faktor? Det ville være en VPNs protokol. Krypteringsprotokollen er i det væsentlige den proces, der bruges til at kryptere dine data, når du opretter forbindelse til VPN. Dette område er, hvor den “private” del af det virtuelle private netværk kommer ind. For at holde dine oplysninger stramme og sikre, skal en god VPN have en solid måde at kryptere og krydre dine data, så ingen kan læse dem undtagen de systemer, du vil være i stand til at læse dem.

Protokoller står imidlertid over for et almindeligt problem. Prioriterer du hastighed eller sikkerhed? At læne sig for langt mod den ene eller den anden kan gøre en VPN ubrugelig. Så hvordan er Avast Lean? Det finder en Dejlig mellemgrund ved at gå efter en afprøvet og ægte OpenVPN -protokol, En af de mest populære protokoller blandt VPN-udbydere med de samme 256-bit AES-krypteringssoftware, der er blevet standard i VPN-industrien.

Denne funktion giver avast secureline vpn nogle anstændige hastigheder uden bekymring for integriteten af ​​dit privatliv og anonymitet, når du bruger det.

Den første-prøve-hastighed

Meninger om Avast VPN fra Reddit

En af de mest imponerende dele ved Avast Secureline er, at mange brugere, såsom Daggaroth her, faktisk ser ud til at Brug det til spil. Det er værd at nævne, fordi høje ping og langsomme hastigheder, som VPN’er typisk er kendt for at forårsage, absolut dræbe oplevelsen af ​​de fleste spil. At være i stand til komfortabelt at bruge de fleste VPN -tjenester, mens spil er ret sjældent.

Fra vores egen test fandt vi internethastigheder for at falde lidt inkonsekvent, varierende temmelig tungt mellem servere. På nogle få af vores nærmeste var downloadhastigheden ikke så dårlig, og uploadhastighederne fik næsten ingen hit overhovedet. På en hastighed på 100 Mbps faldt downloadhastigheden til ca. 60 Mbps, med uploadhastighederne, der forbliver på en temmelig stabil 20 Mbps, temmelig tæt på den originale hastighed. For en VPN -forbindelse er dette slet ikke dårligt.

Second-prøve-sikkerhed

Den anden retssag: Sikkerhed

Dernæst kigger vi på Avast Secureline’s sikkerhed og privatliv. I hastighedsforsøget berørte vi allerede dens protokol. Ved hjælp af et sikkert 256-bit-system kan du hvile let ved at vide, at det er temmelig robust og bør være ret i stand til at håndtere dine dyrebare data, uden at nogen kan få adgang til dem.

Avast Secureline VPN Privacy

Mens det er alt sammen godt og godt, er en af ​​de andre vigtigste komponenter at se på Logning. Dette aspekt er en mærke eller pause for en stor del af VPN -brugere. Logning henviser i det væsentlige til, hvorvidt en udbyder fører registreringer af noget om sine brugere. Det spænder fra tung logning, såsom at føre en oversigt over alt, hvad brugerne besøger med den VPN, til absolut ingen logging overhovedet. Avast’s VPN har på grund af mangel på et bedre udtryk en lille smule logning. Her er et kig på dens VPN -privatlivspolitik:

Second-prøve-sikkerhed

Avast Secureline VPN Privacy

Avast opbevarer ingen oplysninger, der vedrører sine brugers IP -adresser. Det har ingen poster om, hvor du opretter forbindelse til, eller hvem der gør hvad. Det sporer dog VPN -brugen og servicens trafik. Virksomheden hævder, at denne funktion kun er at forbedre tjenestens hastighed og pålidelighed. Mens mange vil blive nervøs af noget mindre end en “streng politik uden logging”, fremsætter bruger XEQTR_INC et godt argument til Avasts fordel:

Meninger om Avast VPN fra Reddit opdateret

De fleste andre VPN -tjenester, så meget som de måske hævder at holde absolut ingen logfiler eller poster over brugeraktivitet, kan faktisk ikke bevise det.

Den tredje prøve-pris

Den tredje prøve: Pris

Prisen på en VPN kan regere over alt det, det har at tilbyde. Det betyder ikke noget, om en udbyder forsøger at tilbyde verden. Hvis ingen har råd til sin prisplan, så er der ligeglad? Så hvordan priser avast deres produkt?

Avast Secureline har en års plan for $ 59.88 ($ 4.99 om måneden), en to-årig plan for $ 95.76 ($ 3.99 om måneden) og en treårig plan for $ 143.64 ($ 3.99 om måneden, underligt ikke rabat fra den toårige plan).

Efter at din første plan er udløbet, forventes du at betale ganske højere satser (ca. 40% mere). Imidlertid for både første gang planer og følgende satser, Avast’s VPN er faktisk en af ​​de dyrere muligheder på markedet.

Den tredje prøve-pris

Det er stadig et billigere alternativ til tjenester som Nordvpn, især når det kommer til satserne efter din første plan, men det er ikke nøjagtigt den billigste mulighed, især med tjenester som Surfshark derude.

At sige det simpelthen, Det er billigt for en avanceret premium VPN, men ganske kostbar sammenlignet med de mere overkommelige navne.

Final-trial-software

Den sidste prøve: Software

At spare det bedste til sidst, vi er kommet til deres software. Mens det måske ikke synes så vigtigt som det, vi allerede har dækket. Det være sig ustabil software eller bare en direkte uattraktiv brugergrænseflade, dårlig software kan dræbe store VPN’er. Heldigvis, Avast har erfaring med at designe software til deres andre cybersikkerhedsprodukter, og det viser.

Avast Secureline VPN -brugergrænseflade

Avast Secureline sport en ren, enkel brugergrænseflade, der er hurtig og let at bevæge sig rundt. At finde de indstillinger og indstillinger, du leder efter, er ikke noget problem. Alt hvad du har brug for er altid et klik eller to væk højst væk. Mens nogle VPN -programmer kan være lidt af en øjnene eller ligne lidt mere end en kommandoprompt, gav Avast sin grænseflade et dejligt lag maling, der får den til at føle sig slank og poleret.

Final-trial-software

Den mere kritiske faktor er måske Programmets stabilitet. Nogle VPN -software kan lide af tendenser til at bremse eller gå ned, især når man forbinder og afbryder forbindelsen mellem servere. Vi havde absolut ingen problemer med dette ved testning.

Forbindelse til servere, selv dem, der var længere væk, var faktisk hurtigere end de fleste premium -tjenester, vi har prøvet. Selv Nordvpn lider af en smule stamming og forsinkelsestid for at få dig tilsluttet til yderligere servere. Avast VPN havde næppe en to-sekunders forbindelsestid Under vores test. Programmet var lynet hurtigt og led af ingen stamming eller styrt af nogen art.

For os var Avasts software til deres VPN en absolut sejr.

Den endelige dom

Så nu, hvor vi har gennemført vores forsøg, er vi sikre på, at du vil have det sidste ord. Denne artikel blev lavet med målet i tankerne om at vise dig alt, hvad Avast virkelig har at tilbyde med denne service. Forhåbentlig har vi gjort et tilstrækkeligt stykke arbejde med at gøre det for at give dig mulighed for at tage beslutningen selv; Er dette den rigtige VPN for dig?

Der er tusind forskellige VPN -tjenester tilgængelige derude. En af de bedste tjenester kan give en mindre end tilstrækkelig oplevelse for en kunde, mens en af ​​de lavest rangerede tjenester kan være den perfekte VPN for en anden kunde. Disse ting varierer, og det er vigtigt at undersøge.

Hvis Avast Secureline VPN lyder interessant for dig, kan vi helhjertet anbefale, at du prøver det. Det har en gratis prøve og giver dig mulighed for at få en fornemmelse af funktionerne og se, hvordan tjenesten fungerer for dig personligt. Det er en service af høj kvalitet og en VPN, som du kan føle dig sikker med online.

Avast VPN Reddit Review

Avast VPN er en populær VPN-udbyder, der tilbyder en række funktioner, herunder “bankgrad” -kryptering, en dræbskontakt og DNS-lækagebeskyttelse. Det har også 700 servere i 34 lande, hvilket er meget mindre end konkurrerende VPN’er.

Med hensyn til sikkerhed er Avast VPN sikker. Den bruger AES-256-kryptering, som er blevet standard på tværs af VPN-rummet. De siger også, at de ikke logger din online aktivitet, men denne politik er ikke blevet revideret efter min viden.

Med hensyn til ydeevne er Avast VPN generelt pålidelig. Det kan dog være relativt langsomt til tider, da der ikke er mange servere tilgængelige på spidsbelastningstider. Dette gælder især, hvis du opretter forbindelse til servere i fjerntliggende lande.

Avast VPN tilbyder også en gratis prøve, så du kan prøve det, før du køber den. De kræver ikke et kreditkort for det, så det er en god prøve. De tilbyder også 10 samtidige forbindelser, hvilket også er ret godt.

Personligt ville jeg give Avast VPN en rating på 3 ud af 5 stjerner. Det er en anstændig VPN, men det er ikke det bedste. Det er lidt på den dyrere side, og mangler funktioner, du kunne forvente af en VPN i prisklassen (som multi-hop support). Hvis du leder efter en sikker VPN til at prøve, er den gratis prøve en god start, men jeg vil ikke personligt anbefale det.

Redigering: fejlagtigt satte de ikke tilbød Wireguard. De gør.