De bedste gratis torrent -klienter til 2023: hurtigere, sikrere downloads til pc og Mac

Mainline Dht, Kort til den distribuerede hash -tabel, er en alternativ mekanisme til trackers, som nogle bittorrent klienter bruger til at finde kammerater til fildeling. BitTorrent introducerede hovedlinjen DHT -systemet og bruges nu med flere populære torrent -klienter, herunder uTorrent.

uTorrent til vinduer

uTorrent

uTorrent, Udviklet af BitTorrent Inc., Er gratis software til fildeling og peer-to-peer-aktiviteter. Det fungerer som en torrent -klient, der gør det muligt for brugere at Hent og Del torrent -filer ubesværet. Denne alsidige applikation letter Download af forskellige typer indhold, inklusive spil, videoer, e -bøger, film og meget mere.

På grund af sine imponerende egenskaber har uTorrent vundet betydelig popularitet som en førende BitTorrent -klient. Dens bemærkelsesværdige funktioner inkluderer enestående hastighed, et let design og en Brugervenlig grænseflade. Desuden henvender denne klient sig til en lang række brugere ved at tilbyde kompatibilitet med forskellige platforme, herunder Android og Mac, og giver endda en bærbar version for ekstra bekvemmelighed.

Funktioner af uTorrent

uTorrent inkluderer alt, hvad du ville forvente af en komplet, Pålidelig Torrent Downloader—Høj detaljeret statistik, støtte til RSS -feeds, automatisk nedlukning, en Download planlægning, og mere. Denne software mangler et par ting-et fuldt torrent-søgeværktøj og en indbygget afspiller til at forhåndsvise dine downloads.

Denne software giver dig mulighed for Spil medier i Streaming, mens du downloader, bedømmer og kommenterer torrent -filer, træk og slipper filer for at dele dem og Deaktiver UDP -trackeren.

Ideel til alle brugerniveauer

uTorrent er let nok til at bruge til alle, uanset deres niveau for computerekspertise. Stadig inkluderer det også Dusinvis af konfigurationsindstillinger Det vil glæde de mest tekniske kyndige brugere. Det har også flere begynderorienterede guider for at sikre, at alle kan få mest muligt ud af det.

Dette program er klar efter en hurtig installationsproces, selvom der er ganske mange anmodninger om at installere browser-tilføjelser osv. Plus, en praktisk Indbygget hastighedstest forenkler den indledende indstilling. Programmet optager en minimal harddisk og pc -ressourcer, som giver dig mulighed for at have en god mængde torrents download og stadig være i stand til at bruge din pc uden nogen forsinkelse.

Hvordan man bruger uTorrent

uTorrent er en softwareklient, der giver dig mulighed for at sende og modtage filer ved hjælp af BitTorrent-protokollen, en teknologi udviklet specifikt til at dele filer på en peer-to-peer-basis. Når du har installeret denne software på din pc, er det Standardindstillinger lanceres automatisk Hver gang du får adgang til en torrent -fil på Internettet. For grundlæggende brug behøver du ikke at gøre noget andet.

Sådan downloades ved hjælp af uTorrent

Find en torrentfil på nettet, og klik på den for at downloade torrent -filen. Det er i det væsentlige et sæt instruktioner til uTorrent at begynde at lokalisere og downloade indholdet fra en lang række peer -kilder rundt på internettet. Bemærk – du skal kun downloade indhold, der er lovligt tilgængeligt for dig. Foss Bytes opretholder en liste over lovligt tilgængelige torrents.

Hvorfor er uTorrent så langsom?

Nogle gange downloader uTorrent meget langsomt, og det kan være frustrerende. Dette skyldes normalt langsomme netværksforbindelser eller overbelastning-nogle offentlige Wi-Fi-udbydere blokerer eller rate-limit torrent adgang, som kan bidrage til problemet. Dette program kræver også undertiden en masse CPU -strøm og båndbredde, og hvis du har en masse andre applikationer, der kører og konkurrerer om båndbredde, kan ting virkelig bremse.

Hvordan man fremskynder uTorrent

Heldigvis er der flere muligheder for at fremskynde uTorrent. Sådan får du uovertrent download hurtigere i de fleste tilfælde. For mere dybdegående instruktioner, se på denne komplette guide til, hvordan man fremskynder uTorrent-downloads.

Tildel mere båndbredde til torrenten. Bare højreklik på den fil, du vil prioritere og justere båndbreddefordelingen til høj.

Tilføj nye trackere. Dette tilføjer nye frø og kammerater til din torrent -download og vil øge utrent downloadhastighed i de fleste tilfælde.

Opret forbindelse direkte til frø med UPNP – Vælg “Aktivér UPNP -portkortlægning” fra menuen Forbindelser i menuen Præferencer for at give direkte forbindelser til Seedere.

Hvad er podning i uTorrent?

Frø involverer Deling af torrentfiler med andre personer ved at holde din Klientkonto åben. Selv efter at have downloadet Torrent -filerne, bliver de fortsat distribueret til andre klienter. Ved at overlade din torrent til frø bidrager du desuden til at dele disse filer blandt Flere brugere. Podning af dine filer indtil upload-til-download forholdet når mindst 1.00 betragtes som en fremragende torrenting praksis.

Hvordan man slukker for podning i uTorrent

BitTorrent-klienter er afhængige af peer-to-peer-deling, så det kan være vanskeligt at finde en mulighed for at forhindre deling. Hvis du vil undgå at uploade eller podning fra dit system med uTorrent, skal du ændre antallet af upload -slots pr. Torrent til nul i båndbreddeindstillingerne.

Hvad er Mainline DHT?

Mainline Dht, Kort til den distribuerede hash -tabel, er en alternativ mekanisme til trackers, som nogle bittorrent klienter bruger til at finde kammerater til fildeling. BitTorrent introducerede hovedlinjen DHT -systemet og bruges nu med flere populære torrent -klienter, herunder uTorrent.

Hvad gør uTorrent Web?

uTorrent Web præsenterer en Web-baseret version af den velkendte uTorrent Torrent-klient. Denne version giver dig mulighed for at downloade og håndtere torrent -filer direkte fra din webbrowser, hvilket eliminerer behovet for separat softwareinstallation. Desuden tilbyder det den praktiske kapacitet til Stream mediefiler, mens du downloader. En bemærkelsesværdig fordel ved at bruge uTorrent Web er dens brugervenlige karakter, kendetegnet ved en intuitiv og ligetil interface.

Er uTorrent sikker?

På trods af sit potentiale for digital piratkopiering er et aspekt, der er værd at fremhæve om uTorrent Lovlighed som software. Softwaren er helt lovlig og uden malware, At sikre en sikker og privat oplevelse, hovedsageligt når det bruges sammen med en VPN. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne software Tilbyder ikke beskyttelse mod download ondsindede filer Det kan kompromittere sikkerheden på din enhed. Derfor er udøvelse af forsigtighed ved valg og udtrækning af torrents afgørende for at beskytte dit system.

Sådan stopper Utorrent i at åbne ved opstart i Windows 10?

UTORRENT stiller sig op som standard til at starte, når Windows starter, men nogle gange er dette uønsket. For at slukke for dette skal du gå til Generelt afsnit af vinduet Præferencer under indstillingsmenuen. Derefter fjerne markeringen Start uTorrent, når Windows starter Valgmulighed i sektionen Windows Integration.

Er der en anden mulighed end uTorrent?

Hvis du har brug for en alternativ klient, kan du overveje QBittorent, Vuze, Transmission-QT, Deluge, Frostwire og BitComet. Dette er alle levedygtige muligheder for at opfylde dine behov.

Er uTorrent det værd?

uTorrent tilbyder omfattende funktioner, herunder detaljeret statistik, support til RSS -feeds, automatisk nedlukning og en downloadplanlægning. Softwaren er velegnet til brugere af alle niveauer med brugervenlige aspekter og avancerede konfigurationsindstillinger. uTorrent Web er en browserbaseret version, der muliggør direkte torrent filstyring og streaming, mens du downloader, mens du downloader. Mens uTorrent er lovlig og sikker, bør der udvises forsigtighed ved valg og udtrækning af torrents.

  • Brugervenlig grænseflade
  • Handy forbindelsestest for hurtigere opsætning
  • Omfattende torrent -downloadoplysninger
  • Lille fodaftryk på drivrum og systemressourcer

De bedste gratis torrent -klienter til 2023: hurtigere, sikrere downloads til pc og Mac

Bedste gratis torrent -klienter qbittorrent på en bærbar computer mod en grå techradar -baggrund

De bedste gratis torrent-klienter på pc og Mac vil gøre det lettere at downloade og stressfrit. At gribe filer direkte fra en server kan være frustrerende, da du ofte beskæftiger dig med lange ventetider og langsomme hastigheder. Ikke kun fordi du bare har at gøre med en enkelt kilde, men også fordi du muligvis konkurrerer med andre brugere om båndbredde.

På den anden side gør en torrent -klient hurtigere downloadhastigheder og kortere downloadtider mulige. Det skyldes, at klienten vil gribe dele af denne fil fra flere kilder og samtidig downloade de forskellige bits og derefter sætte filen sammen som en puslespil til brug.

Heldigvis er der fremragende gratis torrent -klienter derude, der tilbyder deres downloadtjenester uden at opkræve en enkelt krone. Og da vi har brugt, testet og gennemgået mange af dem, troede vi, at vi ville dele de bedste i denne vejledning for din bekvemmelighed. Der er muligheder nedenfor, der er strømlinet for dem, der bare ønsker at komme i gang uden ståhej såvel som dem med mere avancerede funktioner.

Vi har fremhævet, hvad vi kan lide og ikke lide med hver for at pege dig på den, der imødekommer dine behov bedst. Det inkluderer at overveje brugeroplevelse, bloatware eller annoncer, som du undertiden kan omgå med nogle af de bedste VPN’er til torrenting og endda integration med andre apps. For at lade dig finde ud af mere om hvert valg, har vi endda inkluderet links til vores anmeldelser.

Uanset hvilken gratis torrent -klient du vælger, forbedrer de downloadtider, især på større filer. Og så længe du har plads nok i din interne eller eksterne harddisk til at gemme dit digitale træk, er du gylden.

Bliv sikker med en VPN

Hvorfor kan du stole på Techradar

Vi bruger timer på at teste hvert produkt eller den service, vi gennemgår, så du kan være sikker på, at du køber det bedste. Find ud af mere om, hvordan vi tester.

Den eneste måde at holde dig selv sikker og anonym, når torrenting er at bruge en VPN. En VPN krypterer al din internetaktivitet og passerer den gennem en sikker tunnel, så ingen kan se, hvad du læser eller downloader – ikke engang din internetudbyder eller selve VPN -tjenesten. Et klik, og du er beskyttet. Dette giver dig også mulighed for at fjerne blokering af websteder som Pirate Bay eller få adgang til udenlandske versioner af Netflix. Den bedste VPN -service i henhold til vores test er ExpressVPN, der effektivt koster kun $ 6.67 pr. Måned og har en risikofri 30-dages pengene-tilbage-garanti.

ExpressVPN – Bedste VPN -service
Expressvpn
er vores foretrukne VPN generelt. Det er pris lidt højere end de fleste, men hvad du får til gengæld er det værd. Ekstraordinær privatliv, over gennemsnittet hastigheder og 24/7 support bare for at nævne nogle få.

Nordvpn – det største navn i branchen
Et af de mest kendte navne i branchen er også et af de bedste. Med Nordvpn, Du får gode hastigheder, brugervenlige apps og rigelig kundesupport.

Surfshark – Let at bruge VPN, der er stor værdi
Vil hurtigt? Vi er hurtige. Surfshark topper vores liste over hurtigste VPN’er og bringer også andre gode funktioner med. Tjenesten bliver stadig bedre og bedre, apps er rene og kortfattede, og prisen? Det er svært at slå.

De bedste gratis torrent -klienter til 2023

1. QBitTorrent

En balance mellem hastighed og enkelhed: den bedste gratis torrent -klient

Operativ system: Windows, MacOS, Linux | Funktioner: Indbygget RSS-feed support, indbygget søgemaskine

Ingen reklamer
Handy ekstra værktøjer
Ingen bundtet software
Færre udvidelser end nogle

qbittorrent er det perfekte kompromis. Nogle torrent -klienter tilbyder enhver, der kan forestilles enhver funktion, mens andre holder tingene så enkle som muligt. Denne gratis torrent -klient sidder på den anden side lige i midten med det formål at “imødekomme de fleste brugers behov, mens de bruger så lidt CPU og hukommelse som muligt.”

Det kan prale. Det tilbyder også en minimalistisk og annoncefri brugergrænseflade, som vi syntes at være let at bruge og downloade indhold fra internettet. Under vores test er det også vist at være sikkert, hvilket ikke er overraskende, fordi det er open source-software. Hvis du leder efter en tværplatform torrent-klient, der dækker det væsentlige uden at blive for kompliceret, er QbitTorrent fantastisk.

2. Vuze

En funktionspakket torrent-klient, hvis du ikke har noget imod annoncerne

Operativ system: Windows | Funktioner: Indbygget søgefunktion

Klar, godt designet interface
Udvideligt via plugins
Indeholder annoncer
Bundled antivirusforsøg

Vuze (tidligere Azureus) hævder at være den mest magtfulde BitTorrent -klient på jorden. Vi er ikke sikre på, hvordan det rangerer på andre planeter, men det er bestemt en alvorlig konkurrent til den titel. Der er to varianter: det strippede Vuze-spring og det fuldt udbyggede Vuze Plus. Begge tilbyder torrent -download, medieafspilning og support til magnetfillink, men Vuze Plus tilføjer integreret virusbeskyttelse og muligheden for at få vist mediefiler.

Et af Vuzes vigtigste salgssteder er dens grænseflade, som vi fandt under test for at skære gennem jargon og gøre selv de mere avancerede funktioner tilgængelige for nye brugere. Faktisk er det ekstremt let at indstille Vuze. Vuze tilbyder også begrænsning af båndbredde, IP -filtrering og alle de andre funktioner, du ville forvente af en robust torrent -klient. Absolut en af ​​de første muligheder at overveje.

3. Oversvømmelse

En tilpasselig klient, der kan være så mager eller kraftfuld, som du vil

Operativ system: Windows, MacOS, Linux | Funktioner: Kan tilpasses i vid udstrækning med forskellige plugins

Cross Platform
Udvideligt via plugins
Browserintegration
Interface er lidt sparsom

Deluge har eksisteret for evigt, og det kan være så simpelt eller så magtfuldt, som du vil have det, hvilket gør det til en af ​​de mest alsidige gratis torrent -klienter derude. Det er fordi det kan udvides via plug-ins. Under testning fandt vi, at det var dens største styrke at kunne tilpasses ved hjælp af forskellige plugins. Det giver dig effektivt mulighed for at opbygge din egen personaliserede version af Deluge.

Har du lyst til noget, der ligner uTorrent uden den uønskede software? Intet problem. Ønsker at tilføje alfabetisk download, flyt downloadede filer til specifikke mapper i henhold til filtypen, juster hastigheden i henhold til netværksbetingelser, opret smukke grafer, planlæg alt, integreret med Chrome eller Firefox eller batch-rename-downloads? Det er heller ikke et problem. Og selvom det kan se almindeligt og let forældet ud, især ved siden af ​​Vuze og andre rivaler, giver dens enkle grænseflade og vidtgående funktioner det mulighed for at holde sin egen.

4. uTorrent

En utrolig let klient vedligeholdt af Bittorrent selv

Operativ system: Windows, MacOS, Android

Download planlægning
Meget lille
Kører på nettet
Indeholder annoncer
Yderligere bundtet software

uTorrent, også kendt som µtorrent, har eksisteret siden 2005, og det er den mest anvendte gratis torrent -klient uden for Kina. Det har imidlertid tiltrukket en vis kritik gennem årene: Det er annonceret, og mange brugere hævder, at de seneste versioner er lidt for tunge på reklamen og bundtet softwarefront. Sørg for at læse hvert trin i installationsprogrammet omhyggeligt og fjerne markeringen af ​​den software, du ikke ønsker at installere.

Bortset fra, uTorrent er nyttig, effektiv og gabbler ikke for meget af dit systems ressourcer: hele appen kører hovedsageligt i din webbrowser. Selvom det ikke er den officielle BitTorrent -app, er den vedligeholdt af BitTorrent i det sidste årti.

Det er værd at bemærke, at uTorrent har en oversigt over sikkerhedsproblemer, hvoraf den seneste havde potentialet til at lade hackere kontrollere nøglefunktioner hos klienten og spionere på brugernes downloads. BitTorrent har siden frigivet en patch for sårbarheden.

5. BitTorrent

BitTorrents egen klient, med webbaseret podning og kommentarer

Operativ system: Windows, MacOS, Android

Enkel at konfigurere
Download planlægning
Meget lille
Indeholder annoncer

Du undrer dig måske over, hvorfor BitTorrent har sin egen torrent -klient, når den også opretholder uTorrent – især når BitTorrent -appen er en omdirigeret version af uTorrent.

Følger du stadig os? Mens apps er funktionelt identiske, er der dog et par centrale forskelle: BitTorrent tilbyder webbaseret såning, kommentering og gennemgang, og du kan opleve, at BitTorrent-klienten er velkomne af private trackere, der ikke kan lide uTorrent.

Stadig, hvis du leder efter en gratis torrent -klient, er uTorrent en fantastisk mulighed – kan være et godt valg, hvis du er ny til at torrenting og vil have en klient, der giver dig en nem introduktion. Vi fandt, at det var meget enkelt og let at bruge så godt under testning, der drager fordel af en ren, men alligevel visuelt tiltalende grænseflade med masser af muligheder. I mellemtiden hjælper imponerende præstationsniveauer med at skabe en fornøjelig oplevelse.

Er torrents lovlige?

Torrents har et dårligt ry på grund af piratkopiering, men de er ikke ulovlige i sig selv og har masser af legitime anvendelser, herunder download af open source-software og materiale, der er i det offentlige rum.

Det hele afhænger af det indhold, du downloader. Forudsat at copyright indehaveren har givet tilladelse til, at filen deles på denne måde, det er fint, men at bruge torrents til at downloade indhold, du ellers skal betale for, er ikke lovligt.

Techradar nyhedsbrev

Tilmeld dig for at modtage daglige brud på nyheder, anmeldelser, mening, analyse, tilbud og mere fra tech -verdenen.

Ved at indsende dine oplysninger accepterer du vilkår og betingelser og privatlivspolitik og er 16 år eller derover.