Ekstra torrent filmliste

De 10 bedste ekstratorrentalternativer, der fungerer i 2023

Bemærk: Mens torrenting er tilladt i de fleste lande, er det ulovligt at downloade og distribuere ophavsretligt beskyttet materiale. Vi anbefaler kraftigt, at du kontrollerer regler og forskrifter i dit land, før du begynder at torrenting.

Extratorrent proxy: Opdateret * 100% arbejde * proxy af ekstratorrent

Der er en masse torrent -søgemaskiner, men ekstratororrent er for det meste dedikeret til at finde dig de nyeste film og underholdning, der frigives.

Det hjælper dig med at finde din yndlingsunderholdning og hygge dig. Extratorrent har også andre filer, der er delt så godt som software og andre produkter, der kan downloades. Det er et af de berømte torrent -websteder på nettet, hvor en masse websteder bare kommer og går, men denne har været i stand til at gøre en indflydelse, der har gjort det til et af de mest berømte websteder.

Ligesom de andre torrent -websteder er dette ikke helt tilgængeligt.

Man skal bruge proxies og VPN -tjenester for at sikre, at de kan få adgang til webstedet. Der er også spejlsteder, der let kan hjælpe med at få adgang til denne ekstratorrent -søgemaskine.

Nogle af de ekstratoriske proxier eller spejlsteder er ekstratorrenter.CH/, EXTRATRORTRENT2.Net/, med disse proxier, kan man let være i stand til at downloade deres yndlingsfilm.

BEMÆRK: Vi opdaterer den ekstratoriske proxy -liste hver uge. Hvis proxyserveren ikke fungerer, så tjek tilbage senere … vi opdaterer det nye link så hurtigt som muligt ✔✔ ..

Bemærk: Her er en liste over 5 bedste VPN’er anbefalet af eksperter at fjerne blokering af den officielle ekstratorrent.CC øjeblikkeligt!

Extratorrent proxy/spejl URLS -liste Status
Extratorrent proxy 1 https: // gratisproxy.io/ekstratorrent-proxy/
Extratorrent proxy 2 https: // SITENABLE.Top/Extratorrent-Proxy/
Extratorrent proxy 3 https: // freeanimesonline.com/ekstratorrent-proxy/
Ekstratorrent.Mrunblock.ICU https: // ekstratorrent.Mrunblock.ICU/
Ekstratorrent.ProxybiT.arbejde https: // ekstratorrent.ProxybiT.arbejde/
Extratorrent proxy 4 https: // SITENABLE.CH/EXTRATRORTRENT-PROXY/
Extratorrent proxy 5 https: // filesDownloader.com/ekstratorrent-proxy/
Extratorrent proxy 6 https: // SiteGet.net/ekstratorrent-proxy/
Extratorrent proxy 7 https: // SITENABLE.info/ekstratorrent-proxy/
Extratorrent proxy 8 https: // SITENABLE.co/ekstratorrent-proxy/
Extratorrent proxy 9 https: // SITENABLE.PW/EXTRATRORTRENT-PROXY/
Extrators-CC.com https: // ExtraTorrents-cc.com/ (brug VPN)
ekstratorrent.Si https: // ekstratorrent.Si/ (brug VPN)
Ekstratoriske.CH https: // ekstratorrenter.CH/ (brug VPN)
Extratorrents2020.XYZ https: // ExtraTorrents2020.xyz/ (brug VPN)
ekstratorrent.cd https: // ekstratorrent.CD/ (brug VPN)
ekstratorrent.AG https: // ekstratorrent.AG/ (brug VPN)
ekstratorrent.CC http: // ekstratorrent.CC/ (brug VPN)
ekstratorrent.unbl0ck.online https: // ekstratorrent.unbl0ck.online/
ekstratorrent.com http: // ekstratorrent.com (brug VPN)
ekstratorrent.123UNBLOCK.info https: // ekstratorrent.123UNBLOCK.info/
ekstratorrent.Fjern blokeret.tw https: // ekstratorrent.Fjern blokeret.TW/
ekstratorrent.Mrunlock.vinde https: // ekstratorrent.Mrunlock.vinde/
ekstratorrent.Mrunlock https: // ekstratorrent.Mrunlock.dato/
ekstratorrent.prox4you https: // ekstratorrent.prox4you.PW/

Ekstratoriske.CH

Det er en af ​​den berømte ekstratorrent -proxy. Der er masser af nedbørscrawlere, men denne er for det meste forpligtet til at opdage dig de seneste film og afledning, der udledes. Det opfordrer dig til at finde din foretrukne afledning og leve det op.

Dette har forskellige poster også delt som programmering og forskellige genstande, der kan downloades. Det er en af ​​de anerkendte nedbørswebsider på nettet, hvor et ton af steder dybest set går frem og tilbage, men alligevel har denne haft mulighed for at have en effekt, der har gjort det til et af de mest kendte sted. Meget det samme som de andre oversvømmelsessteder, dette er ikke helt åbent.

Dette er den bedste måde at få adgang til ekstra torrentsmovies.CC Unblocked . Man skal bruge formidlere og VPN -administrationer for at sikre, at de kan komme til webstedet. Der er også spejldestinationer, der effektivt kan komme til denne nedbørswebcrawler.

En del af de formidlere eller spejl lokaliteter er ekstratorrenter.CH/, EXTRATRORTRENT2.Net/, med disse formidlere, kan man uden meget af en strækning have mulighed for at downloade deres mest elskede film.

Se også: Prøv grammatikcheck for hurtigt at rette dine dokumenter eller til korrekturlæsning skal prøve Analisi Logica .

ExtraTorrent2.net

Det er en af ​​de anerkendte formidlere. Der er alligevel en enorm mængde stormcrawlere. Det giver dig energi til at opdage din foretrukne omdirigering og have det sjovt.

Det er en dejlig måde at unblock123 Ekstrators. Dette har forskellige poster også delt som programmering og forskellige ting, der kan downloades. Det er en af ​​de anerkendte virvelvind -sider på nettet, hvor en kolossal andel af mål i en generel forstand går frem og tilbage, men alligevel har denne haft beslutningen om at have en indflydelse, der har gjort det til en af ​​de mest vidunderlige webside. Meget forholdsmæssigt med de ledsagende virvelvindområder, dette er ikke helt åbent.

Dette er den mest ideelle tilgang til at styre få til ekstra torrentsmovies.CC Unblocked. Man skal bruge go-betweens og VPN-forholdet for at garantere, at de kan komme til stedet. Der er også reflekterende mål, der kan komme til denne Tempest Web Crawler med succes.

En knivspids af midterste mennesker eller spejldistriktet er ekstratoriske.CH/, EXTRATRORTRENT2.net/, med disse go-betweens, kan man uden en stor del af en strækning have valget om at downloade deres mest ansete film. Dette har forskellige poster også delt som programmering og forskellige ting, der kan downloades.

Det er en af ​​de anerkendte stormsider på nettet, hvor en enorm mængde destinationer grundlæggende går frem og tilbage, men alligevel har denne haft alternativet til at have en indflydelse, der har gjort det til et af de mest fremragende websteder. Meget ækvivalent med de næste stormlokaler, dette er ikke grundigt åbent. Dette er den mest ideelle tilgang til at få adgang til ekstra torrentsmovies.CC Unblocked.

Man skal bruge go-betweens og VPN-organisationer for at garantere, at de kan komme til stedet. Der er også reflekterende mål, der kan komme til denne oversvømmelsescrawler med succes. Lidt af de midterste mennesker eller spejldistrikter er ekstratorrenter.CH/, EXTRATRORTRENT2.Net/, med disse mæglere, kan man uden en smule strækning have valget om at downloade deres mest elskede film.

Extrators-CC.com

Det er en meget brugt torrent -søgemaskine til at downloade film og finde dem hurtigt. Det er en af ​​de anerkendte mellemmennesker. Der er et kolossalt mål for Tempest Webcrawlere, under alle. Det stimulerer dig i at finde din foretrukne omdirigering og har en utrolig tid.

Det er en anstændig metode til at have ekstratorrenter.CD -blokeret . Dette har forskellige poster også delt som programmering og forskellige ting, der kan downloades. Det er en af ​​den anerkendte Tempest -side på nettet, hvor et enormt mål for mål i generel forstand går frem og tilbage, men alligevel har denne valgt at have en effekt, der har gjort det til et af de mest bemærkelsesværdige sted. Meget forholdsmæssigt med de følgende stormregioner, dette er ikke helt åbent.

Dette er den bedste måde at håndtere med at komme til ekstra torrentsmovies.CC Unblocked. Man skal bruge go-betweens og VPN-foreninger for at sikre, at de kan komme til stedet.

Her er også reflekterende mål, der effektivt kan komme til denne stormwebcrawler. Et strejf af de midterste individer eller spejlområdet er ekstratorrenter.CH/, EXTRATRORTRENT2.net/, med disse go-betweens, kan man uden meget strækning have beslutningen om at downloade deres mest værdsatte film.

Der er mange VPN -tjenester, som man skal bruge, da proxierne kan spore dig, og det kan forårsage et problem. Det anbefales derfor at bruge en ordentlig VPN -service.

Mens du bruger torrents, prøver at holde en kontrol på den fil, du downloader, da den kan føre til nogle gange indtræden af ​​et virus- eller malware -program.

Der er også reflekterende mål, der kan komme til denne Tempest Web Crawler tilstrækkeligt. Dette har forskellige poster også delt som programmering og forskellige ting, der kan downloades. Det er en af ​​de anerkendte Tempest -sider på nettet, hvor et enormt mål for mål i generel forstand går frem og bagud, men alligevel har denne valgt at have en effekt, der har gjort det til et af de mest usædvanlige sted.

Andre proxies -websteder

Ansvarsfraskrivelse: Torrents proxywebsite er oprettet til kun uddannelse og underholdende formål. Dette webstedindhold er 100% lovligt og unikt skrevet af forfattere. Vi fremmer ikke privatliv eller ulovligt indhold. Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige og læringsformål.

De 10 bedste ekstratorrentalternativer, der fungerer i 2023

VPN Shield -ikon, forstørrelses- og desktop -computer på en let baggrund

Extratorrent var en af Største Torrent -websted der nogensinde eksisterede. Webstedet var populært takket være dets enorme og ofte opdaterede bibliotek med film, tv-shows, e-bøger, videospil og meget mere.

Extratorrent findes ikke længere. Men der er mange P2P Torrent -steder der gør store ekstratorrentalternativer. Torrent -websteder som:

 1. The Pirate Bay: Bedste samlet torrent site
 2. 1337x.Til: Bedst til software, film og tv -shows
 3. Rarbg: bedste sted for HD -indhold
 4. YTS: Bedst til film
 5. Lemetorrents: Bedst til Seneste torrents
 6. Nyaa.SI: Bedst til anime
 7. EZTV: Bedst til TV-shows
 8. Torlock: Big Library med gode frø
 9. Torrentz2: Største Torrent søgemaskine
 10. Torrentfunk: Stor Database overtorrents

Da mange lande blokerer torrent -steder helt, er det en klog idé at bruge en VPN. Bortset fra at fjerne blokering af torrents, sikrer VPN’er også dine oplysninger og krypterer dine data, hvilket generelt giver bedre sikkerhed.

Nordvpn

I nedenstående artikel dykker vi ned i hvert af disse ekstratororrentalternativer og gennemgår dem.

Extratorrent blev lukket ned i maj 2017, og selvom det har været et stykke tid siden da, er mange stadig på udkig efter pålidelige alternativer til torrenting -platformen.

Det skabte en masse alternativer, især populære som ekstratorrenter.CC, selvom de for det meste blev brugt til ondsindet aktivitet, såsom til phishing eller til spredning af malware.

Vi testede en række torrent -websteder for at finde de bedste ekstratorrentalternativer, der ikke er skadelige og har eksisteret i et stykke tid. I denne artikel vil vi tale om de 10 bedste ekstratororrentalternativer, der er aktive og kører i 2023.

Er ekstratorrentalternativer sikre?

Når ekstratorrent lukkede ned i 2017, er det Tørrede sin database ren og tog sine officielle spejlsider ned. Som resultat, Copycat -websteder og spejlsider skåret op for at drage fordel.

Det er vigtigt at passe på kloner eller copycats, der foregiver at være ekstratorrent. Inden webstedet gik ned i 2017, sendte de endda en besked, der bad brugerne om at undgå forfalskninger, før stedet blev lukket ned.

Vi anbefaler fast, at du undgår alle steder, der bruger et lignende domænenavn til ekstratororrent og i stedet stoler på de sikre ekstratorrentalternativer, som vi har fremhævet.

Bemærk: Mens torrenting er tilladt i de fleste lande, er det ulovligt at downloade og distribuere ophavsretligt beskyttet materiale. Vi anbefaler kraftigt, at du kontrollerer regler og forskrifter i dit land, før du begynder at torrenting.

De 10 bedste ekstratorrentalternativer

Extratorrent var populær på grund af dens enorm og ofte Opdateret bibliotek, pålidelighed, og brugervenlighed. Efter at have undersøgt snesevis af torrent -websteder, afrundede vi de 10 bedste alternativer til ekstratororrent baseret på disse kriterier.

1. The Pirate Bay: Bedste samlede torrent -sted

Skærmbillede af Pirate Bay webstedets hjemmeside

Piratbugt er populært kendt som King of Torrent websteder. Det kan prale af et massivt bibliotek med musik, bøger, film, TV-shows, Software, Videoer, og alt derimellem.

Webstedet er let at bruge og navigere på grund af dets Søgfunktion og Filtreringsmuligheder. For eksempel kan du filtrere indhold på webstedet med “Top 100,”Hvilket er nyttigt at se, hvad alle er i, og du kan også Gennemse torrents efter kategorier som film.

Pirate Bay adskiller sig blandt fremtrædende ekstratorrentalternativer, fordi det gør det nemt at finde sikre torrent -downloads. Hver fil har en farvekodet kranium tildelt. EN grøn kranium midler betroet, mens en lilla kranium betyder VIP, der angiver, at torrenten er verificeret og sikkert at downloade.

Desværre er piratbugten stadig blokeret I over 20 lande, herunder Brasilien, Argentina, Belgien og Italien. Hvis du ikke kan få adgang til webstedet, kan du bruge en VPN til at gøre det. Nordvpn kan hjælpe dig med at ændre din IP -adresse og den virtuelle placering og få adgang til Pirate Bay let.

Vores valg
Deal spar stort med 68% rabat på et to-årigt abonnement + tre måneder gratis!

2. 1337x.Til: Bedst til software- og tv -shows

Skærmbillede af 1337X webstedets hjemmeside

1337x.til har en lang historie med kontrovers, ligesom nogen gør Peer-to-peer Torrent Service der har overlevet tidens test. Fra at være forbudt af søgemaskiner som Google At være inficeret med malware, 1337x.at have haft sin rimelige andel af problemer. Så hvorfor er det på vores liste over ekstratorisk alternativer?

I oktober 2016 tog stedet en ny vending, det var redesignet med et friskt udseende og alt malware blev fjernet. I dag har torrentstedet en Brugervenlig grænseflade, Ingen reklamer, og et stort bibliotek med Opdateret indhold. Dette P2P-torrent-sted er især kendt for de nyeste udgivelser.

Selvom den i modsætning til Pirate Bay ikke har en direkte identifikator for sikre torrents. Men du kan stadig identificere Ægte uploadere Ved at klikke på deres brugernavn og kontrollere deres uploadhistorie.

Jo længere uploadhistorik, jo mere autentisk vil deres uploads sandsynligvis være. Så med lidt omhu, når du downloader torrent -filer, skal du ikke have nogen problemer med at bruge 1337X.

3. Rarbg: Stort bibliotek med opdaterede torrents

Skærmbillede af RARBG -webstedets hjemmeside

Rarbg er en p2p Fildelingsnetværk der blev grundlagt i Bulgarien, men har siden udvidet internationalt På grund af dens popularitet. Det populære torrent -sted er kendt for sit film af høj kvalitet og TV-shows Men indeholder også andre medier såsom bøger og videospil.

Peer -netværkets layout svarer til det for ekstratororrent og andre torrent -websteder, hvilket gør det Enkel at gennemse Populære downloads på tværs af flere kategorier på én gang. Det har også en Høj frø/peer -forhold til nye film og tv -shows, der giver brugerne mulighed for at Download dem hurtigt.

Flere lande, herunder Indien, Portugal og Tyrkiet, har forbudt rarbg. For at adgang.

4. YTS: Et af de bedste ekstratorrentalternativer til film

Skærmbillede af YTS -webstedets hjemmeside

YTS er Enkleste og mest brugervenlige Torrent -websted. Det er enkelt, fordi det fokuserer på film alene. Det er rigtigt, ingen tv -serier, ingen videospil, bare film.

Du kan gennemse de nyeste film lige på hjemmesiden, Filtrer med 4K, Eller klik på “Gennemse film” for flere anbefalinger. Torrent -filerne er tilgængelige i 720p, 1080p, 2160p og 4K -opløsninger. YTS blev utroligt populær, da det tilbød topudgivelser i relativt små filstørrelser – drastisk reduktion af downloadtider.

Torrent -webstedet er også uvurderligt for Tidløse klassikere såsom Casablanca, som du kan downloade i HD. På trods af selve webstedet Ikke vært for annoncer, Det åbner dem i stedet i en ny fane, når du klikker på en filmtitel.

Men husk det Download af ophavsretligt beskyttet materiale gratis, såsom dem, der er vært på YTS, er ulovligt. Og afhængigt af din placering kan dette resultere i betydelige bøder eller fængselstid. Vi fraråder at downloade ethvert usanktioneret ophavsretligt beskyttet materiale.

5. Lemetorrents: Bedst til de nyeste torrents

Skærmbillede af Heletorrents webstedets hjemmeside

Limetorrents har en intuitiv og let at navigere brugergrænseflade. Når du lander på webstedet, har hjemmesiden en stor Søgfelt For at hjælpe dig med hurtigt at finde det, du leder efter. Hvis du ikke leder efter noget specifikt, er der kategorier såsom spil, film, anime og apps Under søgefeltet kan du klikke på for at se de forskellige emner i den kategori.

Webstedet har også en Kolossal database hovedsageligt fordi det er ikke vært for sine egne torrents Men i stedet linker til torrents på andre websteder. Det er stolt af at være en Familiesikkert site og er ikke vært for voksent materiale. Limetorrents er fantastisk til at downloade de nyeste torrents, men på grund af en Mangel på et anstændigt frø/peer -forhold, Det er upålideligt for ældre torrents.

6. Nyaa.SI: Bedst til anime

Skærmbillede af NYAA -webstedets hjemmeside

Anime fans, vi fik dig! Nyaa er en af Mest populære anime-relaterede torrentwebsteder på internettet. Det har et stort anime -bibliotek, der ofte opdateres for dets 46 millioner månedligt besøgende. På grund af et højt frø/peer -forhold, Downloadhastigheder er hurtige.

Det Anime -episoder er kategoriseret i fire sektioner efter farver:

 • Rød for Engelsk-oversat
 • Grå til Anime-Raw
 • Brun til live-action, Engelsk-oversat
 • Grøn for Ikke-engelsk oversat episoder

Som du allerede har gættet fra navnet, er webstedet øst-asiatisk-baseret, dermed Overvejende servering af torrents Den appellerer til regionen. Men desværre, Anime er normalt beskyttet copyright, Så der er en stor mængde ulovligt indhold på stedet. Fortsæt med omhu og Download kun hvad dit lands lov tillader.

7. EZTV: Bedst til tv -shows

Skærmbillede af EZTV -webstedets hjemmeside

Mens piratbugten er den samlede konge af torrents, er EZTV King of TV -shows. Brugergrænsefladen svarer til ekstratoriske, Men mere rodet. Det organiserer dog sit indhold på en unik og nyttig måde. På hjemmesiden er tv -shows for eksempel kategoriseret som: Seneste tilføjede, Fuld sæsonpakker, og 20 mest podede torrents, giver dig mulighed for at finde det, du leder efter, eller noget nyt hurtigt.

Torrent -webstedet er berømt for Uploading af episoder straks Efter at have sendt. For ikke at nævne, downloadhastighederne er ret gode. Lige Glem ikke at bruge en VPN Til ekstratorrentsalternativer, især hvis EZTV er blokeret i din region.

8. Torlock: Stort bibliotek med forskellige torrents

Skærmbillede af Torlock -webstedets hjemmeside

Torlock er stolt af at være en No-Fakes torrent site. En måde det opretholder denne påstand er af Betaler brugere for at rapportere malware Fundet på stedet. Det har over 9 millioner torrents med tusinder tilføjet dagligt. Nye torrents dukker op på den første side, og du kan også gennemse filer efter forskellige kategorier eller top 100 placeringer.

Webstedet er relativt hurtigt, og de fleste torrentkategorier er lette at finde på startsiden. Desværre havde det en nylig opdatering, der gjorde annoncerne på webstedet virkelig irriterende. Hvis dette ikke ændrer sig snart, overvejer vi at udskifte det med andre alternativer til ekstratorrenter.

9. Torrentz2: Største torrent -søgemaskinealternativ til ekstratorrenter

Skærmbillede af torrentz2 webstedets hjemmeside

Torrentz2 er en Reinkarnation af den populære Torrent -søgemaskine Torrentz, som først kom ud i 2003. Det er også et af de bedste ekstratrentalternativer. Det Indekser over 31 millioner aktive torrents Fra over 125 millioner sider på 50 domæner, hvilket gør det til en af ​​de største torrent -søgemaskiner.

Webstedet har en simpel brugergrænseflade med et søgefelt Ligner Google. Det er en Hurtig måde At finde det, du leder efter, fordi det Trækker resultater fra forskellige kilder og fører dig direkte til Download side til stedet.

Ulempen er det Søgeresultater er undertiden upålidelige og uforeneligt med det, du søger efter. På grund af dette Webstedet bruges i kombination med andre ekstratorrentsider.

10. Torrentfunk: Stor database med torrents

Skærmbillede af torrentfunk -webstedets hjemmeside

Torrentfunk viser torrents i en elegant, detaljeret, LIME-Green Brugergrænseflade. Torrent -webstedet markerer Safe torrents som “verificeret” og satser filer som enten gode eller dårlige. Dette er nyttigt, fordi det sørger for Brugere downloader kun sikre filer.

Torrentfunk har en enorm kategori af film, tv -shows, bøger, videospil og meget mere hver med godt helbred og masser af frø. Webstedet har Pålidelig søgefunktionalitet Det giver dig mulighed for at finde det, du vil have hurtigt.

Torrents er også kategoriseret efter dato tilføjet, størrelse, frø, uploader og sundhed. Dette gør det let at Find den bedste fil Sådan downloades som et direkte download- eller magnetlink.

Er torrentende ulovlig?

Det er værd at bemærke det Torrents er ikke ulovlige at downloade. Torrenting er simpelthen en måde at dele filer på. Det er dog ulovligt at dele ophavsretligt beskyttet materiale såsom dine yndlingsfilm, tv -shows, musik og bøger.

Og som du måske ved, sker det ofte. Faktisk tager ulovlig download af copyright-beskyttede filer op til 24% af verdens båndbredde.

Fordi De fleste torrent -filer er ophavsretligt beskyttet, Lande foretrækker at direkte Ban Torrent -websteder. For eksempel, hvis du bliver fanget og downloader torrents i USA, UK, Japan og nogle andre lande, kan du blive bøde. Så på trods af dit overvældende ønske om at downloade den nyeste MCU -film, Vi fraråder stærkt imod det. Dette gælder også for de bedste ekstratorrentalternativer.

For at forblive i sikkerhed skal du sørge for dig Slå op på dit lands love om sagen. Mange mennesker gør det ikke, i betragtning af at de fleste besøg på piratkopieringswebsteder kommer fra USA.

Vi anbefaler yderligere at bruge en God VPN såsom Nordvpn som har servere specifikt beregnet til torrenting. På grund af potentielle malware -infektioner anbefaler vi også, at du bruger en pålidelig antivirus som Norton at scanne dine torrents og forhindre infektioner.