Hotspot Shield

Mask din IP-adresse, gennemsøg anonymt, etabler en krypteret forbindelse og sikker offentlige Wi-Fi-hotspots.

Download VPN til Windows

Hotspot Shield er “verdens hurtigste VPN”, som verificeret af Ooklas Speedtest. Ved at oprette forbindelse til en af ​​vores 3.200+ VPN -servere i 80+ lande – inklusive 35+ byer rundt om i verden – er din internettrafik krypteret. Dette sikrer, at du kan gennemse internettet sikkert og privat, holde dine følsomme data beskyttet.

Hvordan downloader jeg en Windows VPN?

Følg disse enkle fire trin for let at downloade en VPN til Windows PC på få sekunder.

  • Trin 1 Download Download Hotspot Shield VPN på din Windows -pc
  • Trin 2 Tilslut åbne Hotspot Shield -appen, og klik på “Tilslut”
  • Trin 3 Vælg placering Vælg VPN -serverplacering, du ønsker at oprette forbindelse til
  • Trin 4 Du er klar Nyd dit yndlingsindhold med ro i sindet

Funktioner til Windows PC

Kryptering af militær kvalitet

Privatliv og sikkerhed, der også blokerer 57 millioner malware- og phishing -websteder om dagen

Global internetadgang

Vi tilbyder 3.200 servere i 80+ lande, inklusive 35+ byer over hele verden

Patenteret HYDRA -protokol

Hotspot Shields proprietære Hydra VPN -protokol verificeres af eksperter som den hurtigste, mest sikre på markedet

Ubegrænset båndbredde

Få premium i dag og stream så meget som du vil. Ubegrænset båndbredde betyder, at du aldrig behøver at stoppe.

24/7 live teknisk support

Vi er her for at hjælpe premium -medlemmer med spørgsmål eller problemer. Vi er med dig på få sekunder, ikke minutter eller timer.

45-dages pengene-tilbage-garanti

Vi er så sikre på, at du vil elske alt ved hotspot-skjold, du kan prøve det helt risikofri i 45 dage

Link op til 5 enheder

Opret en konto til at linke op til 5 enheder, inklusive din telefon, tablet og tv

Privatliv kan du stole på

Folk elsker hotspot Shield VPN til Windows

En af de mest betroede og sikre VPN’er

Mask din IP-adresse, gennemsøg anonymt, etabler en krypteret forbindelse og sikker offentlige Wi-Fi-hotspots.

– Abir m.
Altid pålidelig

Jeg kan godt lide, hvor brugervenligt det er, og hvordan det fungerer lydløst i baggrunden uden at bremse min bærbare computer.

– linda g.
Vigtigt for ro i sindet

Med alle online sikkerhedsmæssige bekymringer i dag, er dette en app, som alle skal have på enhver enhed, der er forbundet til internettet!

– Rick f.

Hvorfor vælge Hotspot Shield VPN til Windows

Få adgang til internettet uden grænser

Med 3.200+ VPN -servere i 80+ lande – inklusive 35+ byer rundt om i verden – har det aldrig været lettere at få adgang til indhold fra hele verden. Uanset om du rejser til udlandet og vil se din yndlings streamingtjeneste, som om du var hjemme, eller om du har brug for at få adgang til websteder og tjenester, der er begrænset i dit område, betyder hotspot Shields sofistikerede kryptering, at du kan få adgang til det indhold, du ønsker, Når du vil have det.

“Langt den hurtigste VPN”

Få adgang til internettet uden grænser

Med 3.200+ VPN -servere i 80+ lande – inklusive 35+ byer rundt om i verden – har det aldrig været lettere at få adgang til indhold fra hele verden. Uanset om du rejser til udlandet og vil se din yndlings streamingtjeneste, som om du var hjemme, eller om du har brug for at få adgang til websteder og tjenester, der er begrænset i dit område, betyder hotspot Shields sofistikerede kryptering, at du kan få adgang til det indhold, du ønsker, Når du vil have det.

“Langt den hurtigste VPN”

Verdens hurtigste VPN, verificeret af eksperter

De fleste af de førende VPN -udbydere bruger alle den samme forældede open source -teknologi. Hotspot Shield er anderledes. Vi byggede vores egen patenterede HYDRA-protokol fra bunden af, og den leverer en langt mere konsekvent VPN-forbindelse-for ikke at nævne hastigheder over 2x hurtigere end den nærmeste konkurrence, når den er tilsluttet langdistance-servere. Faktisk fandt Speedtest Hotspot Shield faktisk forøget downloadhastighed med mere end 26.2% sammenlignet med når man ikke bruger en VPN, mens alle andre udbydere faldt hastigheden med mindst 42.5%.

“2019 mest innovative sikkerhedsfirma”

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste gratis VPN til pc?

Techradar rangerer hotspot -skjold som den bedste gratis VPN til Windows PC. Vi tilbyder en gratis og betalt version af vores VPN -app. Vores gratis app, kaldet hotspot Shield Basic, er ideel til dem, der blot ønsker at sikre, at deres forbindelse er krypteret, og deres data er sikre.

For flere funktioner – såsom 115+ virtuelle placeringer, ubegrænsede data, hurtigste VPN*, 24/7 teknisk teknisk support og meget mere – tilbyder vi hotspot shield premium, den hurtigste VPN* til streaming og sikker internetadgang.

* De hurtigste VPN’er i 2023

Hvad er den bedste VPN til bærbare computere?

Hotspot Shield er kompatibel som en VPN til Windows PC eller som en VPN til Mac. Uanset hvilken bærbar computer du har, er vores VPN let at bruge og giver dig den adgang, du har brug for.

Hvordan bruger jeg en VPN til Windows?

Det er let at bruge en VPN til Windows. Tryk blot på “Tilslut” i din VPN-app, og din Wi-Fi-forbindelse er øjeblikkeligt krypteret og sikker. Følg disse enkle trin for at få en VPN til vinduer.

Trin 1: Download Hotspot Shield VPN til Windows
Trin 2: Åbn appen og log ind
Trin 3: Tryk på “Connect”
Trin 4: Du er klar! Din internetforbindelse er nu krypteret

Efter at have tilsluttet din Hotspot Shield -app, kan du nu vælge mellem 80+ VPN -serverplaceringer for at få adgang til nyt indhold fra hele verden. Dette er især nyttigt, når du rejser og vil se dine lokale streamingtjenester, som Netflix, for eksempel.

Hvordan opretter jeg forbindelse til en VPN -server på Windows?

Med Hotspot Shield tilsluttet, skal du blot klikke på fanen “Virtuelle placeringer” fra appen fra appen. Dette åbner en liste over 80+ lokationer at vælge imellem – inklusive 35+ byplaceringer over hele kloden. Vælg blot dit land (og by, hvis relevant) og hotspot -skjold, vil automatisk forbinde dig til VPN -serveren på dette sted.

Hotspot Shield

Hotspot Shield -ikon

Adgang til blokerede og forbudte websteder sikkert uden for din region.

Hotspot Shield Oversigt

Hotspot Shield er en alsidig internetsikkerhed og privatlivsløsning. Ud over at beskytte dig mod farlige online trusler beskytter det også dit privatliv og giver dig adgang til alle blokerede websteder og indhold. Hotspot Shield opretter et virtuelt privat netværk (VPN) mellem din enhed og dens internet gateway. Denne uigennemtrængelige tunnel sikrer din forbindelse på både dit hjemmeinternet netværk og offentlige internetnetværk (både kablet og trådløs) og beskytter din identitet ved at sikre, at alle dine webbrowsing -aktiviteter, instantmeddelelser, downloads, kreditkortoplysninger eller noget andet, du sender over Netværket er sikret via HTTPS. Funktioner:

– Fjern blokering af websteder Hotspot Shield VPN giver dig mulighed for at omgå internetfiltre og få adgang til ethvert websted, du ønsker som en anonym bruger. – Anonym surfing Ved at oprette en krypteret tunnel mellem din computer og hotspot -skjold -servere giver Hotspot Shield dig mulighed for at surfe på nettet anonymt uden at blive sporet eller spioneret på. – Beskyt din IP -adresse Hotspot Shield VPN giver dig mulighed for at beskytte din IP -adresse, så du kan nyde privat browsing og forhindre hackere og spammere i at overvåge dine online aktiviteter. – Privat og sikker browsing Hotspot Shield VPN tilbyder et forbedret sikkerhedsniveau online og sikre dine data, online shopping og personlige oplysninger online med kryptering. – WiFi Security Hotspot Shield VPN sikrer din webbrowsing -session og holder dine private data betydeligt mere private, når du på en offentlig wifi -hotspot. – Malware -beskyttelse Hotspot Shield VPN tilbyder nu komplet malware -beskyttelse for at beskytte dine enheder mod malware -angreb.

NY

Kan omfatte uspecificerede opdateringer, forbedringer eller fejlrettelser.

Hotspot Shield Information

Underkategori
Operativsystemer
Windows XP/Vista/7/8/10
Systemkrav

– Windows XP 32 bit servicepakke 2 eller højere
– Windows Vista ™ 32- eller 64-bit eller højere
– Windows 7 32- eller 64-bit (alle servicepakker)
– Windows 8

– 400 MHz Pentium -processor eller tilsvarende (minimum)
– 1GHz Pentium -processor eller tilsvarende (anbefalet)

– 512 MB (minimum)
– 1 GB (anbefalet)

Windows-baserede browsere (Internet Explorer 7 og derover, Firefox, Chrome og Opera)