Hotspot Shieldfor Mac

Opret en konto til at linke op til 5 enheder, inklusive din telefon, tablet og tv

Download Hotspot Shield VPN til macOS

Hotspot Shield er “verdens hurtigste VPN”, som verificeret af Ooklas Speedtest. Ved at oprette forbindelse til en af ​​vores 3.200+ VPN -servere i 80+ lande – inklusive 35+ byer rundt om i verden – er din internettrafik krypteret. Dette sikrer, at du kan gennemse internettet sikkert og privat, holde dine følsomme data beskyttet.

Hvordan downloader jeg en macOS VPN?

Følg disse enkle fire trin for let at downloade en VPN til Mac på få sekunder.

 • Trin 1 Download Download Hotspot Shield VPN på din Mac
 • Trin 2 Vælg placering Vælg VPN -serverplacering, du ønsker at oprette forbindelse til
 • Trin 3 Tilslut åbne Hotspot Shield -appen, og klik på “Tilslut”
 • Trin 4 Du er klar Nyd dit yndlingsindhold med ro i sindet

Funktioner til macOS

Kryptering af militær kvalitet

Privatliv og sikkerhed, der også blokerer 57 millioner malware- og phishing -websteder om dagen

Global internetadgang

Vi tilbyder 3.200 servere i 80+ lande, inklusive 35+ byer over hele verden

Patenteret HYDRA -protokol

Hotspot Shields proprietære Hydra VPN -protokol verificeres af eksperter som den hurtigste, mest sikre på markedet

Ubegrænset båndbredde

Få premium i dag og stream så meget som du vil. Ubegrænset båndbredde betyder, at du aldrig behøver at stoppe.

24/7 live teknisk support

Vi er her for at hjælpe premium -medlemmer med spørgsmål eller problemer. Vi er med dig på få sekunder, ikke minutter eller timer.

45-dages pengene-tilbage-garanti

Vi er så sikre på, at du vil elske alt ved hotspot-skjold, du kan prøve det helt risikofri i 45 dage

Link op til 5 enheder

Opret en konto til at linke op til 5 enheder, inklusive din telefon, tablet og tv

Privatliv kan du stole på

Folk elsker hotspot Shield VPN til Mac

En af de mest betroede og sikre VPN’er

Mask din IP-adresse, gennemsøg anonymt, etabler en krypteret forbindelse og sikker offentlige Wi-Fi-hotspots.

– Abir m.
Altid pålidelig

Jeg kan godt lide, hvor brugervenligt det er, og hvordan det fungerer lydløst i baggrunden uden at bremse min bærbare computer.

– linda g.
Vigtigt for ro i sindet

Med alle online sikkerhedsmæssige bekymringer i dag, er dette en app, som alle skal have på enhver enhed, der er forbundet til internettet!

– Rick f.

Hvorfor vælge Hotspot Shield VPN til Mac

Få adgang til internettet uden grænser

En af grundene til Hotspot Shields uovertrufne VPN -ydelse er størrelsen på vores netværk – mere end 3.200 VPN -servere. Hotspot Shield Premium -abonnenter kan vælge at oprette forbindelse gennem værtswebsteder i mere end 80 lande, herunder 35+ specifikke byer rundt om i verden. Uanset hvor du rejser, kan du få adgang til din foretrukne streamingtjeneste uden at bekymre dig om geografiske begrænsninger. Du kan undgå firewalls og andre indholdsfiltre for at få adgang til de websteder og tjenester, du har brug for. Hotspot Shields avancerede kryptering giver dig mulighed for at se det indhold, du ønsker hvor som helst i verden.

“Langt den hurtigste VPN”

Få adgang til internettet uden grænser

En af grundene til Hotspot Shields uovertrufne VPN -ydelse er størrelsen på vores netværk – mere end 3.200 VPN -servere. Hotspot Shield Premium -abonnenter kan vælge at oprette forbindelse gennem værtswebsteder i mere end 80 lande, herunder 35+ specifikke byer rundt om i verden. Uanset hvor du rejser, kan du få adgang til din foretrukne streamingtjeneste uden at bekymre dig om geografiske begrænsninger. Du kan undgå firewalls og andre indholdsfiltre for at få adgang til de websteder og tjenester, du har brug for. Hotspot Shields avancerede kryptering giver dig mulighed for at se det indhold, du ønsker hvor som helst i verden.

“Langt den hurtigste VPN”

Verdens hurtigste VPN, verificeret af eksperter

De fleste af de førende VPN -udbydere bruger alle den samme forældede open source -teknologi. Hotspot Shield er anderledes. Vi byggede vores egen patenterede HYDRA-protokol fra bunden af, og den leverer en langt mere konsekvent VPN-forbindelse-for ikke at nævne hastigheder over 2x hurtigere end den nærmeste konkurrence, når den er tilsluttet langdistance-servere. Faktisk fandt Speedtest Hotspot Shield faktisk forøget downloadhastighed med mere end 26.2% sammenlignet med når man ikke bruger en VPN, mens alle andre udbydere faldt hastigheden med mindst 42.5%.

“2019 mest innovative sikkerhedsfirma”

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste gratis VPN til Mac?

Techradar rangerer hotspot -skjold som den bedste gratis VPN til Mac. Vi tilbyder en gratis og betalt version af vores VPN -app. Vores gratis app, kaldet hotspot Shield Basic, er ideel til dem, der blot ønsker at sikre, at deres forbindelse er krypteret, og deres data er sikre.

For flere funktioner – såsom 115+ virtuelle placeringer, ubegrænsede data, hurtigste VPN*, 24/7 teknisk support og meget mere – tilbyder vi Hotspot Shield Premium, den hurtigste VPN* til streaming og sikker internetadgang.

* De hurtigste VPN’er i 2023

Hvad er den bedste VPN til bærbare computere?

Hotspot Shield er kompatibel som en VPN til Windows PC eller som en VPN til Mac. Uanset hvilken bærbar computer du har, er vores VPN let at bruge og giver dig den adgang, du har brug for.

Efter at have tilsluttet din Hotspot Shield -app, kan du nu vælge mellem 80+ VPN -serverplaceringer for at få adgang til nyt indhold fra hele verden. Dette er især nyttigt, når du rejser og vil se dine lokale streamingtjenester, som Netflix, for eksempel.

Hvordan opretter jeg forbindelse til en VPN -server på Windows?

Med Hotspot Shield tilsluttet, skal du blot klikke på fanen “Virtuelle placeringer” fra appen fra appen. Dette åbner en liste over 80+ lokationer at vælge imellem – inklusive 35+ byplaceringer over hele kloden. Vælg blot dit land (og by, hvis relevant) og hotspot -skjold, vil automatisk forbinde dig til VPN -serveren på dette sted.

Hotspot skjold til mac

Hotspot Shield

Ved hjælp af et virtuelt privat netværk (VPN) kan du få overlegne niveauer af privatlivets fred og anonymitet, mens du gennemser internettet. Hvis du leder efter en VPN -service med avancerede funktioner til din Mac, vil Hotspot Shield VPN være et godt valg. Mens den gratis version kommer med begrænsede funktioner, trumfer premiumversionen næsten enhver anden konkurrent.

En godt betroet sikkerhedssoftware!

En brugervenlig software fyldt med adskillige funktioner.

Hotspot Shield er en af ​​de mest populære VPN -tjenester, der er tilgængelige på markedet. Flere nøgleparametre har gjort det til en effektiv pakke, hvorved folk fra hele verden opfordrer tjenesten til at bruge tjenesten. Til at begynde med har Hotspot Shield VPN en meget lavere latenstid end konkurrenter som TunnelBear og ExpressVPN. Derudover har mange uafhængige laboratorier rapporteret, at tjenesten har høje ondsindede URL -detektionsfrekvenser.

Mens den gratis version er lidt langsommere, tilbyder premium -versionen stor streaminghastighed. Faktisk har det overhalet populære tjenester som Norton Wi-Fi og Avast. Med yderligere funktioner som flere serverforbindelser, kompatibilitet med globale servere og automatisk sletning af IP -adresser er hotspot Shield VPN nøjagtigt hvad du har brug for til din Mac.

Enkel og ren grænseflade

Med sit brugervenlige design tilbyder Hotspot Shield en problemfri brugeroplevelse. Alt hvad du behøver er et enkelt klik for at aktivere VPN -forbindelser. I tilfælde af at en server mislykkes, er der en dræbskontakt til øjeblikkeligt at afbryde din Mac fra Internettet. Som sådan afsløres din IP -adresse og anden information aldrig.

Brug din konto på flere enheder

En af de mest fantastiske fordele ved Hotspot Shield VPN er, at du kan bruge en enkelt konto på op til 5 enheder. Dette giver dig adgang til globale servere fra Mac, iOS, Android og Windows -operativsystemer. Derudover leveres VPN -tjenesten med 24/7 live teknisk support, der løser dine klager og problemer hurtigt.

Ekstraordinær hastighed for at vinde løbet

Hvad er en VPN uden god hastighed? Mens den gratis version af Hotspot Shield er lidt langsommere end dets betalte modstykke, ville du stadig være tilfreds. Med over 2.500 globale servere i 25 lande giver Hotspot Shield VPN dig mulighed for at nyde usædvanligt hurtig mediestreaming.

Faktisk sikrer de rigelige globale servere, at et netværk altid vil være tilgængeligt. Med sådan universel forbindelse rangerer hotspot endnu højere med hensyn til torrent downloadhastigheder. Kl. 0.54 megabyte i sekundet, den populære VPN -service er også en af ​​de hurtigste. Det slår endda store konkurrenter som Nordvpn og Avira Phantom VPN Pro.

Hvor kan du køre dette program?

Hotspot Shield VPN er tilgængelig for en lang række operativsystemer, herunder macOS, iOS, Android og Windows. For Mac anbefales det at bruge High Sierra, El Capitan, Sierra og Yosemite.

Er der et bedre alternativ?

Mens Hotspot Shield VPN er en god service, kan du tjekke et par alternativer. Med sin to-lags beskyttelse og kryptering af militærlasse giver Nordvpn dig mulighed for at gennemse blokerede tjenester og websteder anonymt. Dens hurtige hastighed giver dig mulighed for at streame alle slags medier uden problemer. Nordvpn følger en streng nul logpolitik og holder ikke styr på din aktivitet. Der er kun et problem! Sammenlignet med Hotspot Shields premium -version er Nordvpn lidt langsommere.

Et andet godt valg er ipvansk. Med mere end 1.000 servere i 60 lande har tjenesten over 40.000 delte IP’er. Ipvanish pålægger ikke nogen datagrænser, så du kan gennemse så meget, som du vil. Med 256-bit AES-kryptering holder den din internetforbindelse sikker. Derudover forbyder Ipvanish ikke dig at downloade torrents. Det eneste problem er den ikke reagerende kundesupport.

Vores tag

Udviklet af Anchorfree, der har arbejdet på flere softwarepakker, er hotspot Shield VPN et fremragende valg til din Mac -enhed. Dens hurtige hastighed, globale servere og muligheden for at bruge en enkelt konto på flere enheder har gjort tjenesten ret populær over hele verden. Det er allerede blevet downloadet over 600 millioner gange og fører pakken med en lang margin. Mens premiumversionen er det bedre valg, er den gratis ikke langt bagefter. Du kan endda vælge den 7-dages gratis prøve for at vænne dig til tjenesten.

Skulle du downloade det?

Ja helt sikkert! Mens Hotspot Shield VPN er perfekt til it -fagfolk og udviklere, er det lige så nyttigt for personer, der ønsker at gennemse internettet anonymt. Med hensyn til ISP -begrænsninger pålægger tjenesten ikke nogen grænser og giver dig mulighed for at bruge en enkelt konto på op til 5 enheder. Med en 45-dages pengene-tilbage-garanti er der nok grunde til at gå videre med download.

 • Enkelt konto for op til 5 enheder
 • Arbejder med over 2
 • 500 globale servere
 • Støtt højhastighedsmediestreaming
 • Tilbyder 7-dages gratis prøveversion af premium-versionen
 • Langsommere hastighed på den gratis version
 • Gratis version fungerer kun med amerikanske servere