Dine BitTorrent -film

Grundlagt som Mybittorrent I 2003 er YourBitTorrent et generelt torrent -sted med alle slags indhold.

Sådan downloades film online ved hjælp af BitTorrent -software

Denne artikel blev medforfatter af Gonzalo Martinez. Gonzalo Martinez er præsident for CleverTech, en teknisk reparationsvirksomhed i San Jose, Californien, der blev grundlagt i 2014. Clevertech LLC er specialiseret i reparation af Apple -produkter. CleverTech forfølger miljøansvar ved at genanvende aluminium, displayenheder og mikrokomponenterne på bundkort for at genbruge til fremtidige reparationer. I gennemsnit sparer de 2 kg – 3 kg mere elektronisk affald dagligt end den gennemsnitlige computerreparationsbutik.

Wikihow Tech -teamet fulgte også artiklens instruktioner og bekræftede, at de fungerer.

Denne artikel er blevet set 584.052 gange.

BitTorrent er et softwareprogram, der giver dig mulighed for at downloade en enkelt fil fra mange mennesker på én gang. Når du downloader en fil ved hjælp af BitTorrent, uploader du også de dele af den fil, du allerede har downloadet til andre mennesker. [1] x Forskningskilde

Yourbittorrent

Yourbittorrent.com Screenshot

Grundlagt som Mybittorrent I 2003 er YourBitTorrent et generelt torrent -sted med alle slags indhold.

 • Film
 • Tv
 • musik
 • Spil
 • Software
 • Anime
 • E -bøger
 • Xxx

YourBitTorrent Search
http: // yourbittorrent.com
Webstedsstatus online i 700 dage
Torrent Site Type Download Torrents uden registrering

 • YourBitTorrent proxy 2
 • Noter og opdateringer 1
 • Twitter / FB

Yourbittorrent.com proxy

Få adgang til din BitTorrent med disse proxier, når din Bittorrent.com er blokeret af din internetudbyder, virksomhed eller universitet. Find flere torrent -proxier sorteret efter hastighed på YourBitTorrents proxy -liste.

 • https: // www.Yourbittorrent.forening
 • http: // yourbittorrent.Goblockt.com
 • YourBitTorrent Proxy List (2 Proxies)

Fjern blokering af torrent -websteder med en torrent proxy

Yourbittorrent er blevet blokeret af internetudbydere over hele kloden. Torrent -proxier og spejle er vært i lande, hvor din bittorrent ikke er blokeret (endnu).

Yourbittorrent alternative websteder

Legit og gem dine bittorrent -websteder

Der er dine bittorrent proxy -websteder, alternative URL’er og spejlsider. Nogle af dem er legitime og pålidelige, mens andre kan skade en besøgende computer eller forsøge at tjene penge ved at vildlede brugere til ondsindede annoncer.

Hvordan ved du, hvilket ditbittorrent -sted du kan bruge sikkert?

Kontroller de officielle IRC -kanaler, reddits, Twitter- eller Facebook -profiler, eller se simpelthen på statussiden, der giver en liste over verificerede links.

Statusopdateringer og noter

Mybittorrent fortsætter som din bittorrent

Efter stedet er Mybittorrent lukket ned igen med et nyt brand: Yourbittorrent.

Links

YourBitTorrent @wiki

Yourbittorrent websteds historie på Wikipedia.

Yourbittorrent

Om Mybittorrents relancering på torrentfreak.

Statusside

YourBitTorrents statusside, der viser webstederne aktuelle online status og officielle proxywebsted.

YourBitTorrent på Twitter og Facebook

Kender du en YourBitTorrent -profil? Lad det være i kommentarerne.

YourBitTorrent Torrent -websted

Yourbittorrent Torrent -websted er en hurtig, sikker, gratis og kraftfuld torrent -søgemaskine. I sin database er det ikke muligt at uploade .Exe -filer, der kan være skadelige for din computer, men du kan altid downloade her af høj kvalitet musik og film -torrents. YourBittorrent -film opdateres altid med de nyeste udgivelser og korte torrentfilbeskrivelser. Yourbittorrent.com Har et simpelt design, der ligner mange andre populære torrentwebsteder som Torlock og Limetorrents.

var bredde = vindue.Innerbredde || dokument.Dokumentelement.klientbredde || dokument.legeme.klientbredde; if (bredde> 976) < document.write('

* Besøgsdata fra lignendeweb.com
* Alexa og lignendeweb globale rangeringsdata

Ved siden af Yourbittorrent Film, du nemt kan downloade tv -serier, spil, anime og e -bog -torrents. Site’s brugervenlighed er på højt niveau, men med lidt irriterende reklamer. Dette websted har nogle problemer med ophavsret, og det er blokeret i lande som Portugal og Storbritannien.

Den sikreste mulighed, hvordan man fjerner blokering Yourbittorrent Webstedet ville bruge VPN -tjenester eller ikke så sikre for dig at søge nogle proxy -adresser. Alligevel bruges dette websted månedligt af millioner af mennesker, og det kan være et godt alternativ til at finde noget, du leder efter lørdag aften og downloade fra Yourbittorrent.com gratis.