Hvordan gør jeg torrent sikkert nu, hvor dæmonoid er nede

Løsningen: Hvis du vil bruge en proxy eller VPN, skal du undersøge og finde ud af, hvor engagerede de er for privatlivets fred. Sørg for, at de ikke holder logfiler, og se, hvad deres politik er på at dele oplysninger med tredjepart. Torrentfreak har en fantastisk guide til at finde en engageret VPN -udbyder (og vi har vores egne valg), så jeg anbefaler at starte der, hvis du ønsker at anonymisere din trafik.

Demonoid

Demonoid er en af ​​de største private trackere, der nogensinde har eksisteret, selvom dens effektivitet ved at være “privat” er tvivlsom.

Der var regelmæssigt åbne registreringer og var ekstremt let at komme ind i, hvilket gjorde det venligt til mange brugere, der aldrig har været i en privat tracker før. Oven på at være let at komme ind på, var det meget let at opretholde medlemskab på trackeren på grund af at have ikke nogen forholdskrav.

Med sin enorme overflod af invitationer og mangel på forholdsregler var det bredt kendt som en hybrid mellem samfund, som du ville finde i private trackere og offentlige trackere.

Demonoid led mange nedetid i de vigtigste år sandsynligvis et resultat af, hvor let det var at komme ind på. Den 6. august 2012 blev stedet og tracker officielt lukket af ukriske myndigheder, og der blev overdraget logfiler til den amerikanske regering. Lidt blev hørt i de næste to år, men den 30. marts 2014 bringes webstedet tilbage online med personalebånd til den originale dæmonoid. Alle brugerkonti og torrents var stadig intakte, men på trods af spændingen fra dens tidligere brugere var der en enorm mangel på såning og brugere, der var aktive på hjemmesiden. Som med de fleste opstandelser, kommer det kort i sammenligning med dets tidligere selv.

IRC []

Interne grupper []

Historie & milepæle []

2003 []

21. april – Trackeren blev lanceret

2004 []

2005 []

2006 []

2007 []

9. november – Site går offline i 5 måneder på grund af juridiske trusler

2008 []

16. januar – Pirate Bay tilbyder dæmonoid brug af to servere

11. april – Site kommer tilbage online efter juridiske trusler med en ny administrator

18. oktober – Over 185000 torrenter spores

2009 []

3. januar – over 210000 torrents, der spores

14. september – Websted og tracker går offline på grund af hardwareproblemer

13. december – Site kommer tilbage online med tracker, der kommer tilbage en måned før

2010 []

26. april – oplevede tunge DDoS -angreb

Juli – DDoS -angreb er forsvundet

2. december – Demonoid ændres fra en .com til en .mig domæne, med håb om at undgå den amerikanske regerings anfald

2011 []

16. april – Over 370000 torrents bliver sporet og 142000 medlemmer

2012 []

27. april – Domæne ændres fra .også mig .Ph

1. august – Domæne ændrede sig til omdirigering til et annoncenetværk med rapporter om malware

6. august – Demonoid er officielt lukket af ukrainske myndigheder. Der blev også arresteret personale i Mexico

2013 [ ]

6. november – Meddelelse, der siger “Vi vil genopbygge!”dukker op på .com, .mig og .pH -domæner

2014 []

30. marts – Demonoid genopstår på .pH -domæne

3. december – Domæne ændres fra .ph til .PW

2015 []

Noter []

  • En uofficiel dæmonoid kaldet D2 dukkede op igen den 7. maj 2013, men mislykkedes på grund af mistænkelige brugere blandt andre tekniske problemer med deres lancering. Webstedet blev taget ned den 30. marts 2014, da Officialdemonoid blev lanceret.

Hvordan gør jeg torrent sikkert nu, hvor dæmonoid er nede?

Kære Lifehacker,
Min yndlings private bittorrent tracker, Demonoid, er tilsyneladende gået ned for godt . Jeg var så afhængig af det for dens kvalitet, sikkerhed fra vira og beskyttelse mod nysgerrige øjne. Hvor kan jeg torrent sikkert nu, hvor dæmonoid er væk?

Med venlig hilsen,
Mistet og leeching

Kære tabte,
Dette er et interessant spørgsmål, og svaret vil gå i retninger, som du måske ikke har forventet. Først er vi nødt til at rydde op for et par almindelige misforståelser, om BitTorrent og om dæmonoid specifikt. Vi har allerede anbefalet mere sikre måder at dele filer online – ligesom den meget sikrere Usenet (indstille det i tre lette trin her) eller de virkelig private bittorrent trackere – så jeg vil ikke komme ind i det her. Det vigtigste, du har brug for at vide, er, at dæmonoid, mens et fint sted, sandsynligvis ikke var så sikkert og anonymt, som du sandsynligvis troede.

Er Usenet sikrere end BitTorrent?

Kære Lifehacker, jeg har downloadet torrents i lang tid, og folk fortæller fortsat mig om ..

Faktisk gør mange almindelige bittorrent “sikkerhed” forholdsregler ikke rigtig noget godt.

Demonoid var ikke en privat tracker

Problemet: Demonoid blev ofte opfattet som stor, fordi det blev betragtet som en privat tracker. Du kunne kun downloade torrents på dæmonoid, hvis du havde en konto, og du kunne ikke bare tilmelde dig en konto, når som helst du ville. Du havde enten brug for at blive inviteret af en anden bruger eller vente på en af ​​deres begrænsede “åbne tilmelding” -perioder.

Dog var dæmonoidinvitationer utroligt lette at komme forbi, og der blev ofte afholdt åbne tilmeldinger, hvilket betyder, at næsten enhver kunne tilslutte sig samfundet. De havde få regler for, hvem der fik lov til at deltage, hvilken slags kvalitet var tilladt, og de ville endda undertiden liste torrents fra andre trackere. Alle disse ting sammen gav en falsk følelse af sikkerhed, når nogen i virkeligheden kunne komme ind i og frøvirus, blade uden podning eller – i tilfælde af disse piratkopieringsindhold – track det, du downloadede (potentielt resulterede i et brev til din internetudbyder).

Løsningen: Hvis du vil have hurtigere downloads af høj kvalitet med strenge samfundsregler, kan du tjekke vores guide til private trackere for at få forslag. Bemærk, at de vil være meget sværere at komme ind på, så du bliver nødt til at være tålmodig og klar til at frø dine torrents 24/7.

Kryptering og peerblock beskytter dig ikke mod nysgerrige øjne

Problemet: Mange BitTorrent -brugere, i et forsøg på at skjule deres aktivitet for mediefirmaer, regeringen, hackere eller andre organisationer, krypterer deres trafik og bruger et program kaldet PeerBlock til at blokere kendte snoopere fra at oprette forbindelse til dig. Desværre kan ingen af ​​disse løsninger virkelig skjule dig. Peerblock kan umuligt kende alle, der kunne prøve at snuppe din trafik, og vil kun give dig en falsk følelse af sikkerhed. Mange brugere har fået “fanget” torrenting, mens de bruger peerblock. På samme måde, mens kryptering, der bruges til at beskytte dig mod ISP -throttling, har ISP’er fundet andre midler til at snuppe på din trafik.

Hvad ser min internetudbyder, når jeg downloader torrents?

Kære Lifehacker, jeg har foretaget masser af research om min internetudbyders forhold til ..

Løsningen: Der er ingen skade i at bruge kryptering og peerblock, men de er ikke nok til at holde din trafik skjult. Hvis du virkelig ønsker at holde andre mennesker ude af din virksomhed, skal du bruge en proxy som btguard, en VPN som en af ​​disse eller andre lignende metoder . Og ja, du bliver sandsynligvis nødt til at betale penge for disse tjenester, så hvis du leder efter gratis løsninger, er du for det meste ude af held.

Sådan anonymiseres din bittorrent trafik fuldstændigt med en proxy

BitTorrent er ikke det stille havn, det engang var. I disse dage er alle på udkig efter at smide din ..

Ikke alle VPN’er er skabt lige

Problemet: Til sidst går nogle mennesker til at tilmelde sig en fuldmagt til VPN -service – som er god – men tilmeld dig en, der ikke tager privatlivets fred – hvilket er dårligt. Mange VPN -tjenester, som den meget populære Hidemyass, holder logfiler over al din aktivitet og vil med glæde tilbyde det op til dem, der beder om det . Dette betyder, at dine data næppe er sikrere end hvis du har forladt VPN i første omgang.

Løsningen: Hvis du vil bruge en proxy eller VPN, skal du undersøge og finde ud af, hvor engagerede de er for privatlivets fred. Sørg for, at de ikke holder logfiler, og se, hvad deres politik er på at dele oplysninger med tredjepart. Torrentfreak har en fantastisk guide til at finde en engageret VPN -udbyder (og vi har vores egne valg), så jeg anbefaler at starte der, hvis du ønsker at anonymisere din trafik.

Hvorfor skal du bruge en VPN (og hvordan man vælger en)

Du ved måske, hvad et VPN eller virtuelt privat netværk er; Du bruger sandsynligvis ikke en. Du virkelig…

Det er klart, at den bedste måde at undgå at komme i problemer er ikke at piratere, og den bedste måde at få indhold af høj kvalitet er at gå til den originale, fysiske kilde (hvis muligt). Men desværre er BitTorrent under så meget varme, at selv legitime BitTorrent -brugere har brug for at tage forholdsregler for at undgå throttling, vira og andre problemer, og ovenstående forslag skal hjælpe dig med at gøre det. Mens Demonoid var et bedre sted end de fleste offentlige trackere, var det ikke den hellige gral af BitTorrent -trackers på nogen måde, og du skulle tage denne tid for at sikre dig, at du virkelig er sikker.