De fleste private VPN’er

Hvilke VPN -udbydere virkelig tager privatlivets fred i 2023

1. Nej, vi deler ikke nogen brugeroplysninger med nogen tredjepart. Vi gemmer eller logger ikke nogen oplysninger om, hvilke brugere der har adgang til hvilke domænenavne eller IP -adresser. Vi logger ikke kundernes IP -adresser.

De fleste private VPN

Jeg overvejede at sende i R/VPN, men regnede med, at fokuset på min forespørgsel virkelig er privatlivets fred over generel VPN -brug.

Jeg har prøvet et par år i årenes løb og lang historie kort Mange af de store navne har tvivlsomt ejerskab, inklusive eller malm specifikt Nordvpn, der beder om en opdatering af værktøjer. Bortset fra at oprette min egen på en VPS, kiggede jeg på Mullvad og IVPN .

For mig er ingen logfiler nøglen såvel som servere uden for 14 øjne, hvis jeg har brug for dem. Crypto -betaling er også en bonus, men ikke væsentlig og klar ejerskabsinfo vigtig. Spekulerede på, hvad du havde opdaget og fandt fordelagtigt?

Hvilke VPN -udbydere virkelig tager privatlivets fred i 2023?

At vælge den rigtige VPN kan være en vanskelig bestræbelse. Der er hundreder af VPN -tjenester derude, der lover at forbedre brugernes privatliv, men nogle er mere private end andre. For at hjælpe dig med at vælge den bedste til dine behov, bad vi snesevis af VPN’er om at detaljere deres logningspraksis, hvordan de håndterer torrent -brugere, og hvad de ellers gør for at holde dig så anonym som muligt.

privat lås

VPN -industrien blomstrer, og potentielle brugere har hundreder af muligheder at vælge imellem. Alle hævder at være de bedste, men nogle er mere privatlivets bevidste end andre.

VPN -gennemgangsvirksomheden blomstrer også. Bare foretag en tilfældig søgning efter “Bedste VPN -service”Eller“VPN Review”Og du vil se snesevis af websteder fyldt med anbefalinger og foretrukne valg. Nogle VPN -virksomheder har endda egne gennemgangswebsteder.

Hos TF ønsker vi ikke at fremsætte nogen anbefalinger. Når det kommer til privatlivets fred og anonymitet, kan en outsider ikke tilbyde nogen garantier. Sårbarheder lurer altid rundt om hjørnet, og selv med den mest sikre VPN er du stadig nødt til at stole på VPN -selskabet med dine data.

I stedet sigter vi mod at give en ikke -urolig oversigt over VPN -udbydere, hvor vi stiller spørgsmål, vi mener er vigtige. Mange af disse spørgsmål vedrører privatlivets fred og sikkerhed, og de forskellige virksomheder besvarer dem her med deres egne ord.

Vi håber, at dette hjælper brugerne med at træffe et informeret valg. Vi understreger dog, at brugerne selv altid skal sikre, at deres VPN -opsætning er sikker, fungerer korrekt og ikke lækker. Vi råder også folk til korrekt at undersøge virksomheden bag VPN -tjenesten. Denne artikel er ikke en anbefaling af nogen art.

Årets spørgsmål og svar er anført nedenfor. Vi har inkluderet alle VPN -udbydere, vi kontaktede, som ikke holder omfattende logfiler eller blokerer lovlig torrenttrafik på alle deres servere. Udbydernes rækkefølge er vilkårlig og har ingen værdi.

Bemærk: Nedenstående svar blev modtaget i 2023. Nogle virksomheder reagerede ikke og er derfor udelukket.

1. Holder du (eller deler med tredjepart) eventuelle data, der giver dig mulighed for at matche en IP-adresse og en tidsstempel til en nuværende eller tidligere bruger af din service? I bekræftende fald, nøjagtigt hvilke oplysninger har du/deler du, og hvor længe?

2. Hvad hedder det, under hvilken din virksomhed er inkorporeret (+ moderselskaber, hvis relevant), og under hvilken jurisdiktion driver din virksomhed opererer?

3. Hvilke værktøjer bruges til at overvåge og afbøde misbrug af din service, herunder grænser for samtidige forbindelser, hvis disse håndhæves?

4. Bruger du nogen eksterne e -mail -udbydere (E.g. Google Apps), analyse eller supportværktøjer (E.G Live Support, Zendesk), der har oplysninger fra brugere, der leveres af brugere?

5. I tilfælde af at du modtager en DMCA-nedtagningsmeddelelse eller en ikke-amerikansk ækvivalent, hvordan håndteres disse?

6. Hvilke skridt vil blive taget, hvis en domstol beordrer din virksomhed til at identificere en aktiv eller tidligere bruger af din service? Hvordan ville din virksomhed svare på en retsafgørelse, der kræver, at du logger aktivitet for en bruger fremover? Har disse scenarier nogensinde spillet ud i fortiden?

7. Er BitTorrent og anden fildelingstrafik tilladt på alle servere? Hvis ikke, hvorfor? Leverer du portvideresendelsestjenester? Er nogen porte blokeret?

8. Hvilke betalingssystemer/udbydere bruger du? Tager du nogen foranstaltninger for at sikre, at betalingsoplysninger ikke kan knyttes til kontoforbrug eller IP-tildelinger?

9. Hvad er den mest sikre VPN -forbindelse og krypteringsalgoritme, du vil anbefale til dine brugere?

10. Leverer du værktøjer som “Kill Switches”, hvis en forbindelse falder og DNS/IPv6 lækagebeskyttelse? Understøtter du dobbelt stack IPv4/IPv6 -funktionalitet?

11. Er nogen af ​​dine VPN -servere, der er vært af tredjepart? I bekræftende fald, hvilke foranstaltninger tager du for at forhindre, at disse partnere snooper på enhver indgående og/eller udgående trafik? Bruger du dine egne DNS -servere?

12. I hvilke lande er dine servere fysisk placeret? Tilbyder du virtuelle placeringer?

Vigtig note: Tjenester, der tilbyder dedikerede eller faste IP-adresses er ofte i stand til at knytte en IP-adresse til en brugerkonto, uanset svaret på spørgsmål 1.

Tip: Her er en liste over alle VPN -udbydere, der er dækket her, med direkte links til svarene. Nogle links i denne artikel er tilknyttede links. Dette koster dig ikke mere, men det hjælper os med at holde lysene på. Bemærk, at ulovlig aktivitet er strengt forbudt på disse tjenester. Der inkluderer krænkelse af ophavsret.

Alle VPN’er

Nordvpn

Nordvpn -logo

1. Vi holder ikke forbindelseslogfiler eller tidsstempler, der kan give os mulighed for at matche kunder med deres online aktivitet.

2. Moderselskab er Nordvpn s.EN., driver under Panamas jurisdiktion.

3. Vi bruger et automatiseret værktøj, der begrænser det maksimale antal samtidige forbindelser til seks pr. Kunde og et system, der automatisk suspenderer kontoen, hvis et specifikt forbindelsesmønster genkendes, e.g. Hundredvis af forbindelser til forskellige servere på en meget kort periode. Dette gøres for at afbøde webskrabning. Bortset fra det bruger vi ikke andre værktøjer.

4. NORDVPN bruger tredjepartsdataprocessorer til e-mail-tjenester og til at indsamle Basic Website og APP Analytics. Vi bruger Iterable og SendGrid til korrespondance, Zendesk til at levere kundesupport, Google Analytics til at overvåge websted og appdata samt crashlytics, Firebase Analytics og AppSflyer til at overvåge applikationsdata. Alle tredjepartstjenester, vi bruger, er bundet af en kontrakt med os om aldrig at bruge vores brugers oplysninger til deres egne formål og ikke til at videregive oplysningerne til nogen tredjepart, der ikke er relateret til tjenesten.

5. Nordvpn er en transmissionstjenesteudbyder, der opererer i Panama. DMCA -nedtagningsmeddelelser gælder ikke for os.

6. Hvis ordren eller stævningen udstedes af en panamansk domstol, skulle vi give oplysningerne, hvis vi havde nogen. Vores politik uden log betyder dog, at vi ikke gemmer oplysninger om vores brugers online aktivitet-kun deres e-mail-adresse og grundlæggende betalingsoplysninger. Indtil videre har vi ikke haft sådanne sager.

Nordvpn bemærker på sin hjemmeside, at det “kun vil imødekomme anmodninger fra udenlandske regeringer og retshåndhævende myndigheder, hvis disse anmodninger leveres i henhold til love og forskrifter.”Det tilføjer, at det“ aldrig logger [bruger] -aktivitet, medmindre den er beordret af en domstol på en passende, juridisk måde.”

Nordvpn fortæller os, at den almindelige politik uden logging forbliver på plads. Det vil udfordre eventuelle logginganmodninger, indtil alle muligheder er opbrugt og vil bruge alle midler til at holde kunderne informeret. På samme tid ønsker virksomheden at adskille sig fra dårlige aktører i VPN -branchen, mens de sender en klar besked til terrorister og kriminelle om, at det ikke vil fungere som en sikker havn for kriminalitet.

7. Vi begrænser ikke nogen bittorrent eller andre fildelingsapplikationer på de fleste af vores servere. Vi har optimeret en række af vores servere specifikt til båndbredde-sultne aktiviteter. I øjeblikket tilbyder vi ikke portforsendelse og blokerer udgående SMTP 25 og Netbios -porte.

8. Vores kunder er i stand til at betale via alle større kreditkort, regionalt lokaliserede betalingsløsninger og cryptocurrencies. Vores betalingsbehandlingspartnere indsamler grundlæggende faktureringsoplysninger til betalingsbehandling og refusionsformål, men disse data kan ikke tilsluttes en internetaktivitet af en bestemt kunde. Bitcoin er den mest anonyme mulighed, da den ikke forbinder betalingsoplysningerne til brugeridentiteten eller andre personlige oplysninger.

9. Alle vores protokoller er sikre, men den mest avancerede kryptering bruges af Nordlynx. Nordlynx er baseret på Wireguard®-protokollen og bruger Chacha20 til kryptering, Poly1305 til godkendelse og integritet og Curve25519 til elliptisk-kurve Diffie-Hellman nøgleaftaleprotokol.

10. Vi leverer automatiske dræbskontakter og DNS -lækagebeskyttelse. Dobbelt-stack IPv4/IPv6-funktionalitet understøttes endnu ikke med vores service; Imidlertid tilbyder alle Nordvpn -apps en integreret IPv6 -lækagebeskyttelse.

11. De fleste af vores servere er lejet, men vi øger gradvist vores kollokerede servernetværk. Når det er sagt, er sikkerheden i vores infrastruktur vores højeste prioritet. På grund af vores specielle serverkonfiguration er ingen i stand til at indsamle eller opbevare data, hvilket sikrer overholdelse af vores politik uden logs. Vores politik uden logs er blevet revideret og verificeret af Deloitte-et brancheførende store fire revisionsfirma. Vi har vores egne DNS -servere, og alle DNS -anmodninger rejser gennem en VPN -tunnel. Vores kunder kan også manuelt konfigurere enhver DNS -server, de kan lide.

12. Vi tilbyder ikke virtuelle placeringer, vores servere er placeret på steder, vi siger, at de er. I skrivende stund har vi over 5500 servere i 60 lande.

Expressvpn

1. Nej, ExpressVPN opbevarer ikke nogen forbindelse eller aktivitetslogfiler, herunder aldrig logge browserhistorie, dataindhold, DNS -anmodninger, tidsstempler, kilde IP’er, udadvendte IP’er eller destination IP’er. Dette sikrer, at vi ikke kan undersøge, om en given bruger var forbundet til VPN på et bestemt tidspunkt, påtog en bestemt udgående IP -adresse eller genererede nogen specifik netværksaktivitet.

KPMG gennemførte også for nylig en uafhængig revision, der bekræftede, at vores VPN -servere er i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Det betyder, at brugere kan være sikre på, at vi aldrig vil vide, hvad de gør online, når de er forbundet med vores service, og at vi ikke har så følsomme oplysninger at dele, selvom vi er tvunget til.

2. Express Technologies Ltd er en British Virgin Islands (BVI) Company. At være under BVI -jurisdiktion hjælper med at beskytte brugernes privatliv, da BVI ikke har nogen lov om opbevaring af data, er ikke part i nogen 14 øjne efterretningsdelingsaftaler og har en dobbelt kriminalitetsbestemmelse, der beskytter mod lovlig overreaktion. (Fra september 2021 er ExpressVPN en del af KAPE Technologies Group).

3. Vi forbeholder os ret til at blokere specifik misbrugstrafik for at beskytte servernetværket og andre ExpressVPN -kunder. Med hensyn til grænser for antallet af enheder, der samtidig er tilsluttet, er ingen tidsstempler eller IP -adresser nogensinde logget; Vores systemer er blot i stand til at identificere, hvor mange aktive sessioner en given licens har på et givet tidspunkt og bruger denne tæller til at beslutte, om en licens får lov til at oprette en yderligere session. Denne tæller er midlertidig og spores ikke over tid.

4. Vi bruger Zendesk til supportbilletter og Snapengage til live chat -support; Vi har vurderet begge sikkerhedsprofiler og betragter dem som sikre platforme. Vi bruger Google Analytics og Cookies til at indsamle markedsføringsmetrics til vores websted og flere eksterne værktøjer til indsamling af crashrapporter (kun hvis en bruger vælger at dele disse rapporter).

5. Da vi ikke holder nogen data eller logfiler, der kan knytte specifik aktivitet til en given bruger, har ExpressVPN ikke evnen til at identificere eller rapportere brugere.

6. Juridisk set er vores virksomhed forpligtet til at respektere stævninger og retsafgørelser, når de stammer fra den britiske jomfruelige øer eller sammen med BVI -myndigheder via en gensidig juridisk bistandstraktat. Med hensyn til et krav om, at vi logger aktivitet fremover: skulle nogen nogensinde fremsætte en sådan anmodning, ville vi nægte at genudvikle vores systemer på en måde, der krænker den beskyttelse af privatlivets fred, som vores kunder har tillid til os til at opretholde.

Vi gemmer aldrig nogen data, der kan matche et individ til specifik netværksaktivitet eller adfærd. Således kan vi kun informere retshåndhævelse om, at vi ikke har logfiler med forbindelser eller brugeradfærd, der kan knytte en specifik slutbruger til en krænkende IP-adresse, tidsstempel eller destination. Dette blev bevist i en højprofil , var forbundet på et givet tidspunkt.

7. Vi tror ikke på at begrænse eller censurere nogen form for trafik på nogen af ​​vores VPN -servere, herunder BitTorrent -trafik. Vi støtter ikke videresendelse af port.

8. ExpressVPN accepterer alle større kreditkort, PayPal og et stort antal lokale betalingsmuligheder. Vi accepterer også Bitcoin, som vi anbefaler for dem, der søger maksimalt privatliv i forhold til deres betalingsform. Da vi ikke logger brugeraktivitet, IP -adresser eller tidsstempler, kan hverken ExpressVPN eller nogen ekstern part linke betalingsoplysninger, der er indtastet på vores websted med en brugers VPN -aktiviteter, inklusive IP -opgaver.

9. Som standard vælger ExpressVPN automatisk den protokol, der er bedst egnet til dit netværk afhængigt af en række faktorer. F.eks.2 på UDP eller TLS 1.3 til TCP og SHA256 underskrifter for at autentificere trafik.

10. Ja, vores Network Lock -funktion, der som standard tændes. Vi støtter i øjeblikket ikke IPv6 -routing gennem VPN -tunnelen. ExpressVPN beskytter også brugere mod datalækager på flere måder.

11. Vores VPN -servere er vært i betroede datacentre med stærk sikkerhedspraksis, hvor medarbejderne i datacentret ikke har serveroplysninger. Lejet vs samlokaliseret er ikke den fremtrædende faktor i bestemmelsen af ​​sikkerhed.

De bestræbelser, vi tager for at sikre vores VPN -serverinfrastruktur, er omfattende og inkluderer (blandt andet) vores proprietære betroede server -teknologi, unikke taster pr. Server, VPN -servere, der ikke gemmer brugerdata, og konstruerede omhyggeligt vores apps og VPN -servere til kategorisk at eliminere kategorisk eliminere følsomme oplysninger. Vi kører vores egne logløse DNS på hver server, hvilket betyder, at ingen personligt identificerbare data nogensinde er gemt. Vi bruger ikke tredjeparts DNS. Senest var vi den første VPN -udbyder, der trak vores servere fra Indien på grund af de nylige direktiver, der krævede, at alle VPN -udbydere skulle gemme brugeroplysninger i mindst fem år.

For at sikre, at vi leverer de bedste beskyttelser til brugerne, inviterede vi også for nylig både KPMG og Cure53 til separat gennemførelse af uafhængige revisioner på vores systemer og kerne -serverteknologier.

12. ExpressVPN har servere i 94 lande, og også for nylig opgraderet til 10 Gbps -servere for hurtigere hastigheder og mere pålidelige forbindelser. For mere end 95% af vores servere er den fysiske server og de tilknyttede IP -adresser placeret i det samme land. For lande, hvor det er vanskeligt at finde servere, der opfylder ExpressVPNs strenge standarder, bruger vi virtuelle placeringer. De specifikke lande offentliggøres på vores hjemmeside her.

Privat internetadgang

Privat internetadgang

1. Vi gemmer ikke nogen logfiler, der vedrører trafik, session, DNS eller metadata. Der er ingen logfiler, der er holdt for nogen person eller enhed, der matcher en IP -adresse og en tidsstempel til en nuværende eller tidligere bruger af vores service. Sammenfattende logger vi ikke, periode. Privatliv er vores politik.

2. Privat internetadgang, Inc. er et Indiana Corporation, under moderselskabet KAPE Technologies plc, en førende ‘Privacy-First’ forbrugersoftwareudbyder.

3. Vi har et aktivt, proprietært system for at hjælpe med at afbøde misbrug. Vi er dog glade for at kunne meddele, at vi tidligere på året rullede ud ubegrænsede samtidige enhedsforbindelser for alle vores brugere for at hjælpe PIA med at levere endnu bedre værdi med et abonnement og give kunderne mulighed for at drage fordel af privatlivets fred og sikkerhed for en VPN på tværs af alle deres enheder.

4. Vi bruger Google Apps Suite og Google Analytics på vores hjemmeside kun med interesse og demografi sporing af handicappede og anonymiserede IP -adresser aktiveret. Vi bruger Zendesk til vores supportteam.

5. Primært understreger vi, at vores service ikke er beregnet til at blive brugt til ulovlige aktiviteter og krænkelser af ophavsret, og vi beder vores brugere om at overholde dette, når vi accepterer vores brugsbetingelser. I denne henseende som i alle andre er vi forpligtet til at beskytte vores kunders privatliv, mens vi følger lovens brev.

6. PIA har en streng 100% politik uden brug af log, der to gange er blevet bevist i retten. Sidste år gennemgik vores No Logs -politik også en uafhængig revision af Big Four -firmaet, Deloitte, som fandt, at PIAs serverkonfigurationer er i overensstemmelse med interne privatlivspolitikker og bekræftede, at vores infrastruktur ikke er designet til at identificere brugere eller præcisere deres aktiviteter. Som en del af vores forpligtelse til gennemsigtighed giver vi en halvårlig rapport, der indeholder detaljer om eventuelle nylige anmodninger til vores juridiske afdeling. Som altid har PIA intet at dele som svar på disse forespørgsler, da vi ikke holder nogen logfiler af vores kunder. Vores virksomhed ville bekæmpe en retsafgørelse, der kræver, at vi foretager nogen form for logning.

7. Bittorrent og fildelingstrafik diskrimineres ikke eller gashåndteret. Vi censurerer ikke vores trafik, periode. PIA tilbyder port-forwarding, og information om, hvordan man muliggør portforsendelse, kan findes her.

8. Vores nuværende betalingsudbydere/metoder inkluderer Stripe, PayPal, BitPay, Apple/iTunes, GooglePlay, Amazon og Paygarden. Betalingsoplysninger er kun knyttet til konti til faktureringsformål. IP-opgaver og anden brugeraktivitet på vores VPN-servere kan ikke knyttes til specifikke konti eller betalingsoplysninger på grund af vores strenge og demonstrerede ikke-log-politik.

9. I øjeblikket ville den mest sikre og praktiske VPN-forbindelse og krypteringsalgoritme, som vi anbefaler vores brugere. Mere information til kunder kan findes på vores supportportal.

10. Vores brugere får adgang til en overflod af yderligere værktøjer, herunder men ikke begrænset til en robust dræbskontakt, IPv6 -lækagebeskyttelse og DNS -lækagebeskyttelse. PIAs Mace-funktion er også inkluderet som standard og tilbyder en DNS-baseret annonceblokker, der hjælper med at beskytte brugere mod annoncer, trackere og malware. PIAs andre sikkerhedsfunktioner inkluderer identitetsvagt, så brugerne kan overvåge, om deres e-mails har været involveret i dataovertrædelser, og et valgfrit privatlivets første antivirusprodukt, der giver brugerne yderligere sikkerhed online.

11. Vores blotte metalservere er placeret i tredjepartsdatacentre, der drives af betroede forretningspartnere, som vi har afsluttet alvorlig due diligence. Hvis lande eller datacentre ikke opfylder vores høje privatlivsstandarder, fjerner vi vores VPN -server -tilstedeværelse. Ofte i disse tilfælde ville vi i stedet være i stand til at tilbyde virtuelle serverplaceringer, hvor den registrerede IP -adresse matcher det land, du har valgt at oprette forbindelse til, mens serveren er fysisk placeret i et andet land, normalt i nærheden. Derudover er alle vores servere kun RAMT, så alle oplysninger, der er gået gennem dem, slettes hver gang serveren genstarter.

12. PIAs servernetværk dækker 84 lande og 140+ lokationer, herunder i alle 50 amerikanske stater. Vores fulde liste over serverplaceringer kan findes her. Vi har opgraderet vores servere til Superior NextGen -servere med 10 Gbps netværkskort, som hjælper med at give reduceret server nedetid, bedre hastigheder og sikkerhed for vores brugere. Alle vores servere selv er fysiske. Vi tilbyder også virtuelle placeringer som forklaret ovenfor.

Torguard

Torguard -logo

1. Torguard har altid overholdt en streng politik uden loger for alle dens brugere. Hverken tidsstempler eller IP -logfiler opretholdes på nogen VPN eller godkendelsesserver. De eneste data, som Torguard besidder, er netværksstatistiske data. Denne information hjælper med at vurdere serverbelastning. Derudover registrerer Torguard fakturerings- eller betalingsmetoderne, når en bruger erhverver vores tjenester.

2. Torguard er en del af VPNetWorks LLC, som i sig selv er et datterselskab af databeskyttelsestjenester. Alle vores operationer udføres inden for De Forenede Staters lovgivningsmæssige rammer. Torguards originalitet og engagement i dets kerneværdier bevares, da det fortsætter med at fungere under dets oprindelige ejerskab – VPNetWorks LLC og databeskyttelsestjenester. Det er bemærkelsesværdigt at nævne, at Torguard altid har været tro mod sin oprindelse, aldrig har ændret ejerskabet og fortsætter med at fungere under regeringsførelsen og principperne, der er fastsat af dets grundlæggende virksomheder.

3. Vi bruger en forenklet udgave af Nagios til at føre tilsyn. Torguard håndhæver en realtidsgrænse på otte samtidige forbindelser for hver bruger, og hver session ryddes øjeblikkeligt, så snart brugeren afbryder. I tilfælde, hvor en bruger undlader at afbryde forbindelsen eller bliver utilsigtet frakoblet, har vores system mulighed for automatisk at kassere disse forældede sessioner inden for få minutter.

4. Vi er vært for vores egen analyse ved hjælp af Matamo, en open source-platform, og har sikret, at den ikke bevarer henvisnings IP-adresser. Vi bruger anonymiserede data fra Matamo Analytics til at forbedre vores forståelse og optimere vores websted og servicetilbud. Alle kundesupportprocesser styres internt uden brug af tredjepartsværktøjer. Hvad angår levering af e -mail, administreres det via SendGrid.

5. I tilfælde af at modtage en legitim meddelelse om DMCA -fjernelse, ville vores juridiske team være ansvarlige for at tackle det. På grund af vores strenge no-log-politik og delt IP-netværk er det umuligt for os at videresende sådanne anmodninger til en bestemt bruger.

6. Når vi modtager en retsafgørelse, udsættes den straks for en gennemgang af vores juridiske team for at validere dets jurisdiktions legitimitet. I tilfælde, hvor ordren er valideret, ville vores juridiske repræsentation blive tvunget til at uddybe detaljerne i vores delte IP -netværk og vores faste politik mod at gemme eventuelle identificerbare logfiler eller tidsstempler. I betragtning af designet af vores netværk og den betydelige mængde trafik, det kan rumme, er eventuelle ændringer til registrering af brugeraktivitet uundværlig. Dette er en situation, vi aldrig har været nødt til at konfrontere i løbet af vores operationer.

Vores netværk hos Torguard er specifikt konstrueret til at fungere med minimale serverressourcer, hvilket gør det iboende ude af stand til at fastholde brugerlogfiler. Strukturen af ​​vores delte VPN -servere og den høje trafikmængde, der cirkulerer gennem vores netværk, gør det næsten umuligt at opretholde sådanne logfiler.

7. Alle servere, med undtagelse af dem, der er placeret i USA og på vores bolig- og streaming -IP -netværk, tillader torrenttrafik. Udelukkelsen af ​​BitTorrent -trafik på USA -servere er en foranstaltning, der er truffet som svar på en juridisk afvikling i 2022. Desuden leverer Torguard portforsendelse til alle porte, der overstiger 2048. Den eneste port, vi begrænser udgående, er SMTP -porten 25, som en foranstaltning til at forhindre misbrug.

8. Vi anvender Stripe til at behandle kredit- eller betalingskorttransaktioner og har vores eget BTCPay -system til håndtering af bitcoin- og Litecoin -overførsler. Torguard accepterer også alle typer cryptocurrency gennem nowpayments, og Paymentwall bruges til gavekortbetalinger og lokale bankoverførselsmuligheder. For at sikre den største beskyttelse af vores brugers privatliv har Torguard taget betydelige skridt, herunder omfattende ændringer af vores faktureringssystem, for at imødekomme forskellige betalingsudbydere.

9. For forbedret sikkerhed foreslår vi at implementere OpenVPN med AES-256-GCM-SHA512, der indeholder vores Stealth VPN-protokol som et yderligere beskyttende lag. Dette kan gøres gennem Torguards desktop eller mobile applikationer.

10. Faktisk har vores Kill Switch et unikt design, der dirigerer al trafik til et ‘sort hul’, hvis brugeren oplever tilslutningstab, eller hvis applikationen går ned af en eller anden grund. Vi udvikler i øjeblikket en dobbeltstak til IPv4/IPv6, som vil blive lanceret, når IPv6-adoption bliver mere udbredt blandt brugerne.

11. Mens vi laver værtsservere på tredjepartssteder, vælger vi kun disse websteder efter en grundig gennemgang baseret på strenge sikkerhedskriterier. Vi anvender diskkryptering og betjener en del af netværket på virtuelle RAM -diske. Regelmæssige revisioner udføres på vores servere, og vi sikrer, at der ikke opbevares nøgler på de slutpunkter, der kan risikere trafikpromis. Desuden er enhver fjernadgang, som IPMI, enten deaktiveret eller strengt begrænset og overvåget. Vi tilbyder sikre offentlige DNS, men vi møbler også vores interne DNS på hvert slutpunkt, der direkte spørger Root VPN -servere.

12. I øjeblikket opretholder vi tre virtuelle placeringer: Taiwan, Grækenland og Rusland. Selvom Torguard generelt foretrækker at undgå virtuelle placeringer, er der tilfælde, hvor vi ikke kan finde et bare-metal datacenter, der opfylder vores strenge sikkerhedskriterier. I sådanne tilfælde vælger vi ikke at gå på kompromis med sikkerhed.

Protonvpn

Protonvpn

1. Hver gang en bruger opretter forbindelse til tjenesten, opnår vi kun en tidsstempel for det sidste vellykkede loginforsøg. Dette bliver overskrevet, hver gang en bruger med succes logger ind. Dette indeholder ikke nogen identificerende oplysninger, såsom IP -adresser eller placeringer. Vi beholder denne begrænsede information for at beskytte brugerkonti fra adgangskode Brute Force -angreb. Vi deler dog ikke nogen af ​​disse data med tredjepart.

3. Brugere er forpligtet til at oprette en konto for at bruge vores service. Vi holder regnskabsdata for at se, hvor mange sessioner der åbnes af en given bruger for kun at tillade antallet af sessioner, der svarer til deres abonnerede plan.

4. Vi bruger Zendesk til at samle og svare på supportanmodninger eller bugrapporter.

5. Vores anti-misbrug og juridiske team undersøger de klager, vi modtager i den henseende med alle tilgængelige beviser, og træffer en beslutning om, hvorvidt der er god grund til at tro, at de nævnte konti er involveret i sådanne aktiviteter, i hvilket tilfælde de er suspenderet. Vi bruger altid schweizisk lov som vores reference til sådanne klager.

6. Denne type anmodning er aldrig blevet fremsat til proton VPN. Når det er sagt, er Proton VPN baseret i Schweiz, hvilket betyder, at det ville være ulovligt for os at samarbejde med enhver udenlandsk retshåndhævelse eller domstol, medmindre de specifikt anmodes om at gøre det af de schweiziske myndigheder. Selv i dette scenarie ville de eneste oplysninger, vi ville have adgang til, være brugernavnet, e -mail -adresse og faktureringsoplysninger for eksisterende brugere. Disse data slettes, når en konto slettes.

7. Nogle af vores servere er optimeret til P2P -fildeling. Denne funktion leveres med hurtige downloadhastigheder og ubegrænset båndbredde.

8. Vi tillader brugere at betale med kreditkort, betalingskort, PayPal, Bitcoin eller Cash. Vi er afhængige af tredjepart for at behandle kreditkort- og PayPal -transaktioner, og vi gemmer ikke fulde kreditkortoplysninger.

9. Vi bruger kun kryptering af højeste styrke og vil anbefale andre at gøre det samme. Dette betyder, at al netværkstrafik er krypteret med AES-256, nøgleudveksling udføres med 4096-bit RSA, og HMAC med SHA384 bruges til meddelelsesgodkendelse. Vi bruger kun VPN -protokoller, der vides at være sikre – IKEV2/IPSEC, OpenVPN og Wireguard. Proton VPN har ingen servere, der understøtter PPTP og L2TP/IPSEC, selvom de er mindre dyre at betjene.

10. Alle vores klienter understøtter dræbskwitch-funktionalitet.

11. Mens vi ejer vores sikre kerneindtastningsservere, bruger vi også lejet infrastruktur. Vi bruger kun fysiske servere, som vi fuldt ud kan kontrollere i modsætning til virtuelle servere, hvilket betyder, at hardware udelukkende er dedikeret til proton VPN, hvilket giver os en højere grad af kontrol og gør det mere sikkert. Alle lejede Proton VPN-servere er sikret med diskkryptering på blokniveau. Ved at implementere kryptering på fuld disk på alle vores servere kan vi beskytte vores certifikater og afbøde risikoen for MITM-angreb. Og ja, alle vores servere implementerer DNS -servere.

12. Som en del af Proton AG deler vi med Proton Mail kerneinfrastrukturen, hvor vores websteder og databaser er vært for. Denne infrastruktur er vært i Schweiz og ejes af Proton AG. Som en del af VPN -infrastrukturen ejer vi VPN Secure Core -servere og lejer dedikerede fysiske VPN -servere over hele kloden.

Airvpn

AirVPN -logo

1. Nej, vi opbevarer eller deler ikke med tredjepart nogen data, der giver os mulighed for at matche en IP -adresse og en tidsstempel til en nuværende eller tidligere bruger af vores service

2. Airvpn i Italien. Ingen moderselskab/virksomheder.

3. Ingen overvågningsværktøjer bruges. For at begrænse mængden af ​​samtidige forbindelser fra en enkelt konto opbevares en tæller. Hver ny forbindelse øger tælleren, og hver nye afbrydelse mindsker tælleren. Hvis tælleren overstiger mængden af ​​tilladte samtidige forbindelser (købt til en konto), nægtes en ny forbindelse. På denne måde er ingen logging eller inspektionsaktivitet nødvendig.

4. Nej, vi bruger ikke nogen eksterne e -mail -udbydere, analyser eller supportværktøjer, der indeholder oplysninger, der leveres af brugere.

5. De ignoreres, hvis de vedrører P2P, de behandles, verificeres og håndteres i overensstemmelse hermed (afvises eller accepteres), hvis de vedrører websteder (eller FTP -tjenester osv.) vært bag vores VPN -servere.

6. a) Vi vil samarbejde efter bedste evner, selvom vi ikke kan give de oplysninger, vi ikke har. b) Vi er ikke i stand til at overholde på grund af tekniske problemer og begrænsninger. c) Scenariet i ‘Case B’ har aldrig fundet sted. Scenariet i ‘Case A’ har fundet sted flere gange, men vores infrastruktur overvåger ikke, inspicerer eller logger kundernes trafik, så det er ikke muligt at korrelere kundeoplysninger (hvis vi havde det) med kundernes trafik og vice versa.

7. A) Ja, BitTorrent og anden fildelingstrafik er tilladt på alle servere. Airvpn diskriminerer ikke nogen protokol eller anvendelse og holder sit netværk så agnostisk som muligt. b) Ja, vi leverer fjerntliggende porteforsendelse. c) Udgående port 25 er blokeret.

8. Vi accepterer betalinger via PayPal, større kreditkort, Apple Pay, Google Pay, Giropay, Ideal, EPS og Bancontact. Vi accepterer også Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Doge og Monero. Ved at acceptere direkte forskellige cryptocurrencies uden formidlere slipper vi af med yderligere gebyrer og frem for alt privatlivsproblemer, herunder sammenhænge mellem IP -adresser og betalinger. Ved at acceptere Monero tilbyder vi også muligheden for vores kunder at betale via en cryptocurrency, der beskytter transaktioner med et indbygget lag med anonymitet.

9. Chacha20-Poly1305 og AES-256-GCM

10. Vi leverer netværkslås i vores gratis og open source-software. Det kan forhindre trafiklækager (både IPv4 og IPv6 – DNS -lækager inkluderet), selv i tilfælde af anvendelse eller systemprocesser forkert binding, i tilfælde af UPNP forårsagede lækager, forkerte indstillinger, WebRTC og andre stun -relaterede metoder, og selvfølgelig i tilfælde af uventet VPN -afbrydelse. b) Ja, vi giver DS IPv4/IPv6 -adgang, inklusive IPv6 over IPv4, Pure IPv4 og Pure IPv6 -forbindelser. På denne måde kan selv kunder, hvis internetudbyder ikke understøtter IPv6, få adgang til IPv6 -tjenester via AirVPN.

11. Vi ejer ikke vores datacentre, og vi er ikke en transitudbyder, så vi køber trafik fra niveau 1, niveau 2 og kun lejlighedsvis Tier 3 -udbydere og vi huser servere i forskellige datacentre. De vigtigste modforanstaltninger er: eksklusiv adgang til IPMI osv. Via vores egne eksterne IP -adresser eller en bestemt VPN til IPMI osv.; genstartinhibering; USB -support elimineret fra kerne; Alle data, der er gemt på RAM -disken, og nogle andre metoder, som vi foretrækker ikke at videregive. Men hvis serverlinjer er wiretapped eksternt og gennemsigtigt, og server -manipulation ikke forekommer, er der ingen måde inde i serveren til at forhindre eller være opmærksom på, vedvarende wiretapping. Wiretapping-forebyggelse skal opnås med andre metoder på klientsiden (nogle af dem er integreret i vores software), for eksempel VPN over Tor, Tor over VPN osv.

12. Nej, vi tilbyder ikke virtuelle placeringer og/eller VPS. Vi erklærer kun rigtige placeringer af ægte “bare metal” -servere.

Oeck

Oeck

1. Ingen. Vi opbevarer ikke nogen forbindelse / afbryd tidsstempler eller lignende oplysninger. Vi forklarer nøjagtigt, hvad vi ikke logger på, og hvad vi overvåger i vores privatlivspolitik.

2. Oeck Limited. Vi er registreret i Hong Kong, da lovene om datalagring stadig er til fordel for VPN -virksomheder, og placeringen er stadig venlig over for VPN -tjenester. Hvornår og hvis vi har brug for det, kan vi hurtigt flytte Oeck til Singapore, hvis noget i Hong Kong ændrer sig.

3. Selvom vi tillader kontordeling for vores kunder, begrænser vi deres samlede samtidige forbindelser til seks. Dette overvåges i realtid, og der er overhovedet ingen logning af disse oplysninger. Vi beder også om, at vores kunder bruger en udpeget P2P -region, hvis de skal lave noget torrenting eller anden P2P -aktivitet.

4. Vi bruger AWS til vores udgående e -mail – dog bruges e -mail aldrig til korrespondance. Vi har et supportbilletsystem, som vores kunder skal bruge til at kommunikere med os, som er skræddersyet og en del af vores websted. Billetter slettes 48 timer efter opløsningen. Vi bruger Matomo til vores analyse. Vi gik ned ad denne sti, da Matomo er vært for os, og ingen anden part har adgang til den.

5. Hvis det er muligt, suspenderer vi midlertidigt brugen af ​​porten på VPN -knudepunktet, der er specificeret i klagen. Det er alt, hvad vi kan gøre, da der ikke er nogen måde for os at matche noget til nogen kunde. Suspensionen af ​​den specificerede port på den specificerede server løftes efter 31 dage.

6. Dette er aldrig sket med os. I dette tilfælde ville vi dog kun være i stand til at angive en kundes brugernavn, e -mail -adresse og eventuelle faktureringsoplysninger fra vores betalingsudbydere (betalingskvittering osv.). Faktureringsoplysninger vil være umulige, hvis kunden har valgt at betale kontant. Hvis vi blev tvunget af myndighederne til at logge aktivitet fremad, ville vi simpelthen slukke for vores servere i den berørte jurisdiktion. Vi ejer al vores egen hardware (endda routerne i datacenteret) og vores udgangsnoder kører uden opbevaringsmedier. Vi slukker simpelthen switch. Vi bruger også en Warrant Canary.

7. Ja. Vi tillader vores kunder at torrent via vores torrentregion, da den er optimeret til den teknologi. Selvom vi ikke blokerer for torrenting i vores andre regioner, foreslår vi, at brugere bruger torrentregionen, når de torrenting. Vi leverer en meget avanceret portviderende service til alle vores kunder. Ingen porte er blokeret.

8. Vi bruger Stripe, PayPal og Coinbase Commerce til online betalinger. Vi accepterer også kontanter i posten. Den eneste detalje, vi har, er, hvis en kunde har betalt deres konto eller ej. Hvad angår hvad betalingsudbydere logger – de logger alt, hvad de muligvis kan. Vi opfordrer til betalinger via kontanter, hvis det er muligt.

9. Vi tilbyder OpenVPN med RSA-4096 og AES-256-GCM.

10. Vores apps leveres med en kill-switch-funktion. For brugere, der vælger ikke at bruge vores apps og bruge en tredjepart OpenVPN-klient i stedet, har vi stillet til rådighed SOCKS5-proxier, der fungerer ligesom en dræbskwitch. Disse kan kun fås adgang via vores VPN. De kan bruges via en browser, app eller systemdækkende proxy.

11. Ingen. Alle vores hardware ejes af os. Selv routerne ejes af os. Vi logger ikke nogen VPN -aktivitet. Vores VPN-udgangsnoder har ikke harddiske eller andre lagerkapaciteter, alt løber ud af RAM. Vores opstrømsudbydere har ikke adgang til vores netværk, da vores ting begynder på vores egne routere. Vi bruger kun nogensinde vores egne DNS -servere.

12. Vi har en realtidsmonitor på vores servere. Det er en liste over vores tilgængelige VPN -regioner, som brugerne kan oprette forbindelse til. Grafen viser oplysningerne som en visning per region. Dette skyldes, at vi noder balance med vores servere, så brugere har altid den bedste forbindelse. Selvom vi ikke tilbyder virtuelle placeringer, tilbyder vi bolig IP -proxier som en del af vores service. Der er over 30 tilgængelige regioner, og disse bruges til vores smarte routingfunktion.

Perfekt privatliv

Perfekt privatlivslogo

1. Vi gemmer eller logger ikke nogen data, der vil indikere identiteten eller aktiviteterne hos en bruger.

2. Virksomhedens navn er Cyberdock IT Solutions GmbH, og jurisdiktion er Tyskland.

3. Antallet af forbindelser/enheder på samme tid er ikke begrænset, fordi vi ikke sporer det. I tilfælde af ondsindet aktivitet over for specifikke mål blokerer vi IP -adresser eller intervaller, så de er ikke tilgængelige fra vores VPN -servere. Derudover har vi grænser for nye udgående forbindelser til protokoller som SSH, IMAP og SMTP for at forhindre automatiserede spam- og brute force -angreb. Vi bruger ikke andre værktøjer.

4. Vores websteder bruger Google Analytics til at forbedre kvaliteten af ​​brugeroplevelsen, og det er GDPR -kompatibel med anonymiserede IP -adresser. Du kan forbyde sporing med kun et enkelt klik på et angivet link i fortrolighedspolitikken. Hvis en kunde har et problem med Google, har han muligheden for at deaktivere sporing af alle Google -domæner i TrackStop. Jeg tror, ​​vi er den eneste VPN -udbyder, der giver denne mulighed. Alle andre løsninger som e-mail, support og endda vores tilknyttede program er internt software og under vores kontrol.

5. Fordi vi ikke er vært for nogen data, påvirker DMCA -meddelelser os ikke direkte. Vi besvarer dog generelt forespørgsler. Vi påpeger, at vi ikke holder nogen data, der giver os mulighed for at identificere en bruger af den brugte IP -adresse.

6. Hvis vi modtager en tysk retsafgørelse, er vi tvunget til at give de data, vi har. Da vi ikke logger nogen IP-adresser, tidsstempler eller andre forbindelsesrelaterede data, er det eneste trin på vores side at informere den forespørgselspart om, at vi ikke har nogen data, der tillader identifikation af en bruger baseret på disse data. Skulle vi nogensinde modtage en juridisk bindende retsafgørelse, der kræver, at vi logger aktiviteten for en bruger fremover, vil vi hellere lukke serverne i det pågældende land end at gå på kompromis med vores brugers privatliv.

Der har været hændelser i fortiden, hvor perfekte privatlivsservere er blevet beslaglagt, men ingen brugeroplysninger blev kompromitteret på den måde. Da der ikke gemmes logfiler i første omgang, og derudover kører alle vores tjenester inden for RAM -diske, vil et serverbeslag aldrig gå på kompromis med vores kunder. Selvom vi ikke er underlagt USA-baserede love, er der en Warrant Canary Page tilgængelig.

7. Med undtagelse af vores amerikanske servere og franske servere er BitTorrent og anden fildelingssoftware tilladt. Vi tilbyder videresendelse af port og blokerer ikke for nogen porte.

8. Vi tilbyder Bitcoin, PayPal og kreditkort til brugere, der foretrækker disse optioner og over 60 andre betalingsmetoder. Det er selvfølgelig garanteret, at betalingsoplysninger ikke er forbundet med nogen IP -adresser. Det eneste, du ved om en person, er, at han eller hun er kunde med perfekt privatliv, og hvilken e -mail -adresse der blev brugt.

9. Den mest sikre protokol, vi anbefaler, er stadig OpenVPN med 256-bit AES-GCM-kryptering. Med vores VPN -manager til Mac og Windows har du også muligheden for at oprette kaskader over fire VPN -servere. Denne multi-hop-funktion fungerer tunnel i tunnel. Hvis du vælger lande til humle, der er kendt for ikke at samarbejde med hinanden, så får du ideen. Oven i det kan du aktivere vores neurorouting -funktion, der ændrer routingen afhængigt af destinationen for det besøgte domæne og vælger dynamisk forskellige humle til den udgående server for at sikre, at den er geografisk tæt på den besøgte server.

10. Ja, vores servere understøtter fuld dobbelt stack IPv4/IPv6 -funktionalitet, selv når din internetudbyder ikke understøtter IPv6. Vores VPN -manager har en “Kill Switch”, der har konfigurerbar beskyttelse med tre sikkerhedsniveauer.

11. Vi kører dedikerede bare-metal-servere i forskellige datacentre over hele verden. Mens vi ikke har nogen fysisk adgang til serverne, kører de alle kun inden for RAM -diske og er fuldt krypterede.

12. I øjeblikket tilbyder vi servere i 25 lande over hele verden. Alle servere er placeret i byen, der vises i værtsnavnet – der er ingen virtuelle placeringer. For detaljerede oplysninger om alle servereplaceringer, tjek vores serverstatuswebsted, da vi konstant tilføjer nye servere.

Skjule.mig

1. Nej, vi holder ikke nogen logfiler. Vi har udviklet vores system med øje på vores kunders privatliv, så vi oprettede en distribueret VPN -klynge med uafhængige offentlige noder, der overhovedet ikke gemmer kundedata eller logfiler.

2. Skjule.ME VPN drives af Eventure Limited og er baseret i Malaysia uden nogen juridisk forpligtelse til at gemme nogen brugerlogfiler overhovedet.

3. Vi begrænser eller overvåger ikke individuelle forbindelser. For at afbøde misbrug implementerer vi generelle firewall -regler på nogle servere, der gælder for specifikke IP -områder.

4. Vores websted inkluderer ikke tredjepartssporingsværktøjer. For live support integrerer vi Zendesk i en privatlivsvenlig to-klik-løsning, så den indlæses ikke som standard, og ingen personlige data deles.

5. Da vi ikke gemmer nogen logfiler og/eller vært krænkende copyright -materiale på vores tjenester, svarer vi på disse meddelelser i overensstemmelse hermed.

6. Selvom det aldrig er sket i et sådant scenarie, kan vi ikke underholde domstolens ordrer, fordi vores infrastruktur er bygget på en måde, det ikke gemmer nogen logfiler, og der er ingen måde, vi kan forbinde nogen bestemt cyberaktivitet til enhver bestemt bruger. I tilfælde af at vi er tvunget til at gemme brugerlogfiler, foretrækker vi at lukke ned i stedet for.

7. Der er ingen effektiv måde at blokere fildelingstrafik uden at overvåge vores kunder, hvilket er imod vores principper og ville være endda ulovligt. Normalt anbefaler vi kun vores kunder for at undgå de amerikanske og britiske placeringer til fildeling, men det er på et selvregulerende grundlag, da disse lande har stærke love mod copyright på plads.

8. Vi støtter en bred vifte af populære betalingsmetoder, herunder alle større cryptocurrencies som Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash, Monero, PayPal, kreditkort og nankoverførsel. Alle betalinger håndteres af eksterne betalingsudbydere og er knyttet til et midlertidigt betalings -id. Dette midlertidige betalings -id kan ikke tilsluttes brugerens VPN -konto/-aktivitet. Når betalingen er afsluttet, fjernes det midlertidige betalings -ID permanent fra databasen.

9. Når alt kommer til alt betragtes moderne VPN -protokoller, som vi alle støtter – som Wireguard, IKEV2, OpenVPN, Softhervpn og SSTP, som er sikre, selv efter NSA -lækagerne. Vi følger kryptografiske standarder og konfigurerede vores VPN-servere i overensstemmelse hermed for at understøtte en sikker nøgleudveksling med 8192-bit nøglestørrelse og en stærk symmetrisk kryptering (AES-256) til dataoverførslen.

10. Vores desktop -klient understøtter sikkerhedsfunktioner såsom multihop dobbelt VPN, dræbskontakt, firewall for at begrænse apps til VPN, firewall for at begrænse alle forbindelser til VPN, split tunnel, auto -forbindelse, automatisk genforbindelse osv., Som sørger for, at forbindelsen altid er sikker. Frem for alt har vi lagt nogle yderligere lag af sikkerhed, som inkluderer standardbeskyttelse mod IP- og DNS -lækager.

Skjule.Mig er en af ​​de få VPN -udbydere, der understøtter dobbelt stack IPv4 og IPv6, så vores kunder behøver ikke at bekymre sig om potentielle IP -lækager.

11. Vi driver vores egne ikke-logging DNS-server til at beskytte vores kunder mod DNS-kapring og lignende angreb. Vi ejer ikke fysisk hardware, men i tilfælde af at der er indtrængningsdetektion og andre forskellige sikkerhedsforanstaltninger på plads for at sikre integritet og sikkerhed for alle vores enkelt servere. Desuden vælger vi alle tredjeparts-hostingudbydere meget omhyggeligt, så vi kan forsikre, at der er visse sikkerhedsstandarder på plads (ISO 27001), og ingen uautoriseret person kunne få adgang til vores servere. Blandt vores velrenommerede partnere er Nforce, M247, Psychz Networks og mange flere.

I lighed med Apples private relæ giver vores dynamiske multihop -dobbelt VPN -funktion os mulighed for at rute tunnelen forbindelsen over flere serverplaceringer. Hverken den indkommende eller udgående server kan matche brugernes aktivitet, som giver et ekstra lag af sikkerhed.

12. Vores servere er beliggende i lande over hele verden.

Tillid.Zone

Trustzone -logo

1. Tillid.Zone gemmer ikke nogen logfiler. Derfor har vi ingen data, der kan knyttes og tilskrives den nuværende eller tidligere bruger. Alt, hvad vi har brug for fra kunder, er en e -mail til at tilmelde sig.

2. Tillid.Zone er under Seychelles jurisdiktion. Virksomheden drives af Internet Privacy Ltd.

3. Vores system kan forstå, hvor mange aktive sessioner en given licens har på et givet tidspunkt. Denne tæller er midlertidigt placeret i RAM og aldrig logget eller gemt overalt.

4. Tillid.Zone har aldrig brugt nogen tredjepartsværktøjer som Google Analytics, Live Chat-platform, supportværktøjer eller andre.

5. Hvis vi modtager nogen form for DMCA -anmodninger eller overtrædelsesmeddelelser om krænkelse af ophavsret – ignorerer vi dem. Tillid.Zone er under offshore jurisdiktion, ud af 14 Eyes Surveillance Alliance. Der er ingen lov om opbevaring af data i Seychellerne.

6. En retsafgørelse ville ikke kunne håndhæves, fordi vi ikke logger oplysninger, og der er derfor intet at have fra vores servere. Tillid.Zone understøtter Warrant Canary. Tillid.Zone har ikke modtaget eller været underlagt nogen søgninger, anfald af data eller krav til at logge nogen handlinger fra vores kunder.

7. Bittorrent og fildelingstrafik er tilladt på al tillid.Zone -servere. Desuden begrænser vi ikke nogen form for trafik. Tillid.Zone gab ikke eller blokerer for nogen protokoller, IP -adresser, servere eller nogen form for trafik overhovedet. Vi tilbyder videresendelse af port for at øge downloadhastigheder til torrents.

8. Alle større kreditkort accepteres. PayPal, Alipay, Wire Transfer og mange andre typer betalinger er tilgængelige. Da vi ikke gemmer nogen logfiler, er der ingen måde at linke betalingsoplysninger med en brugers internetaktivitet

9. Vi bruger de mest anbefalede protokoller i VPN -branchen – Wireguard, OpenVPN, IKEV2/IPSEC, L2TP/IPSEC, Softher, SOCKS5 Proxy Trust.Zone bruger AES-256 kryptering som standard.

10. Tillid.Zone understøtter en kill-switch-funktion. Vi ejer også vores DNS -servere og giver brugerne mulighed for at bruge vores DNS for at undgå DNS ​​-lækager. Alle funktioner, der er anført ovenfor, er også tilgængelige med vores gratis plan, som ikke kræver et kreditkort for at starte. Vi giver også brugerne yderligere anbefalinger for at være sikre på, at der ikke er nogen WebRTC -lækager, DNS -lækager eller IP -lækager.

11. Vi har en blandet infrastruktur. Tillid.Zone ejer nogle fysiske servere, og vi har adgang til dem fysisk. På steder med lavere udnyttelse er vi normalt vært for tredjepart. Men det vigtigste punkt er, at vi kun bruger dedikerede servere i dette tilfælde med fuld kontrol fra vores netværksadministratorer. DNS -forespørgsler går gennem vores egne DNS -servere.

12. Vi opererer med 200+ dedikerede servere i 100+ geo-zoner og vokser stadig. Vi giver også brugerne dedikerede IP -adresser og videresendelse af port. Det fulde kort over serverplaceringerne er tilgængeligt her.

Windscribe

Windscribe -logo

1. Ingen.

2. Windscribe Limited. Ontario, Canada.

3. Byte-antal af al trafik sendt gennem netværket i en måneders periode samt et antal parallelle forbindelser på ethvert givet tidspunkt.

4. Ingen. Alt er selvhostet.

5. Vores gennemsigtighedspolitik er tilgængelig her.

6. I henhold til canadisk lov kan et VPN -selskab ikke tvinges til Wiretap -brugere. Vi kan være lovligt tvunget til at give de data, vi allerede har (i henhold til vores TOS), og vi bliver nødt til at overholde en gyldig canadisk retsafgørelse. Da vi ikke gemmer nogen identificerende info, der kan knytte en IP til en konto, er det faktum, at e -mails er valgfrit til at registrere, og tjenesten kan betales med cryptocurrency, ingen af ​​det, vi gemmer, identificerer.

7. Vi tillader P2P -trafik på de fleste steder. Ja, vi leverer portforsendelse til alle Pro -brugere. Kun porte over 1024 er tilladt.

8. Stripe, PayPal, Coinpayments, Paymentwall. IP -adresser på brugerne er ikke gemt eller knyttet til betalinger.

9. Krypteringsparametrene er ens for alle protokoller, vi understøtter. AES-256 Ciffer med SHA512 Auth og en 4096-bit RSA-nøgle. Vi anbefaler at bruge IKEV2, da det er en kernepladsprotokol, der er hurtigere end OpenVPN i de fleste tilfælde. Vi støtter også Wireguard.

10. Vores desktop-apps har en indbygget firewall, der blokerer al tilslutning uden for tunnelen. De har også delt routing (pr. Proces eller netværksniveau), MAC -adresse -forfalskning og ekstern DNS -serverstøtte. I et tilfælde af et forbindelsesfald mislykkes det lukket – der skal gøres noget. Firewall beskytter mod alle lækager, IPv4, IPv6 og DNS. Vi understøtter kun IPv4 -forbindelse på dette tidspunkt.

11. Vi lejer servere i over 150 forskellige datacentre over hele verden. Nogle datacentre implementerer netværksovervågning med henblik på DDoS -beskyttelse. Vi anmoder om at deaktivere det, når det er muligt, men dette er ikke muligt på alle steder. Selv med det på plads, da de fleste servere har snesevis/hundreder af brugere, der er forbundet til dem på ethvert givet tidspunkt, går din aktivitet “tabt i mængden”. Hver VPN -server driver en rekursiv DNS -server og udfører al DNS -opløsning lokalt.

12. Vores serveroversigt er tilgængelig her. Vi tilbyder ikke virtuelle placeringer.

Mullvad

Mullvad

1. Nej, alle detaljer forklares i vores datapolitik uden logging.

OPDATERING: April 2023: Mullvad var underlagt en søgekendelse, men virksomheden rapporterer, at kundedata ikke blev kompromitteret.

2. Mullvad VPN AB – svensk. Moderselskabet er Amagicom AB – svensk.

3. Vi mindsker misbrug ved at blokere for brugen af ​​porte 25, 137.139 og 445 på grund af e -mail -spam- og Windows -sikkerhedsproblemer.

OpenVPN: Antal forbindelser: Hver VPN -server rapporterer til en central service. Når en kunde opretter forbindelse til en VPN -server, beder serveren den centrale service om at validere kontonummeret, uanset om kontoen har nogen resterende tid eller ej. Hvis kontoen har nået sit tilladte antal forbindelser, og så videre. Alt udføres kun i midlertidig hukommelse; Ingen af ​​disse oplysninger gemmes permanent på disken.
Wireguard: Antal forbindelser: Hver VPN -server rapporterer offentlige nøgler, der er forbundet til en central service. Hvis en nøgle misbruges, tilbagekaldes den.

Vores servere sender to typer data til vores overvågningssystem: aggregerede applikationsdata, såsom det samlede antal aktuelle VPN -forbindelser, og generiske systemmetrikker, såsom CPU -belastning pr. Kerne og total båndbredde, der bruges af serveren.

Vi logger den samlede sum af hver af disse statistikker for at overvåge sundheden for hver enkelt VPN -server. Vi sikrer, at systemet ikke er overbelastet, og vi overvåger serverne for potentielle angreb, bugs og netværksproblemer. Vi overvåger også realtidstilstanden for samlede forbindelser pr. Konto, da vi kun tillader fem forbindelser samtidigt. Da vi ikke gemmer disse oplysninger, kan vi for eksempel ikke fortælle dig, hvor mange forbindelser din konto havde for fem minutter siden. For Wireguard har vi en grænse på maksimalt 5 nøgler (i.e. 5 enheder).

4. Vi har overhovedet ingen eksterne elementer på vores hjemmeside, bortset fra at trække eksterne elementer, når kunderne vælger stribebetalinger. Disse elementer er ikke indlæst, før brugeren vælger “Betal ved” og en metode, som Stripe leverer. Vi bruger en ekstern e -mail -udbyder; For dem, der ønsker at e -maile os, opfordrer vi dem til at bruge PGP -kryptering, som er den eneste effektive måde at holde e -mailen noget privat. Det dekrypterede indhold er kun tilgængeligt for os.

5. Som forklaret her er der ingen sådan svensk lov, der gælder for os.

6. Fra tid til anden bliver vi kontaktet af regeringer, der beder os om at videregive oplysninger om vores kunder. I betragtning af at vi ikke gemmer aktivitetslogfiler af nogen art, har vi ingen oplysninger til at give ud. Worst-Case Scenario: Vi ville afbryde serverne i de berørte lande. Den eneste information, som vi overhovedet har til.

7. Al trafik behandles lige, derfor blokerer vi ikke eller gashåndtering eller andre fildelingsprotokoller. Port -videresendelse er tilladt (Opdatering maj 2023, det er nu deaktiveret).

8. Vi accepterer kontanter, Bitcoin, Bitcoin Cash, Bank Wire, Credit Card, PayPal, Giropay, EPS Transfer, Bancontact, Ideal, Przelewy24 og Swish. Vi opfordrer anonyme betalinger via kontanter eller en af ​​cryptocurrencies. Vi kører vores egen fulde knude i hver af blockchains og bruger ikke tredjepart til noget trin i betalingsprocessen, fra genereringen af ​​QR -koder til tilføjelse af tid til konti. Vores websted forklarer, hvordan vi håndterer betalingsoplysninger. Du kan også betale in-app i Apple Store ved hjælp af Mullvad iOS-appen.

9. Vi tilbyder OpenVPN med RSA-4096 og AES-256-GCM. Og vi tilbyder også Wireguard, der bruger Curve25519 og Chacha20-Poly1305.

10. Vi tilbyder en dræbskontakt og DNS -lækagebeskyttelse, som begge understøttes i IPv6 som IPv4. Mens Kill Switch kun er tilgængelig via vores klient/app, leverer vi også en SOCKS5 -proxy, der fungerer som en Kill Switch og kun er tilgængelig via vores VPN.

11. Kl. 14 af vores lokationer (4 i Sverige, 1 i Danmark, 1 i Amsterdam, 2 i Norge, 1 i Storbritannien, 2 i Finland, 1 i Tyskland, 1 i Paris, 1 i Zürich) Vi ejer og har fysisk kontrol over Alle vores servere. På vores andre steder lejer vi fysiske, dedikerede servere og båndbredde fra omhyggeligt udvalgte udbydere. Husk, at vi har 3 lokationer i Storbritannien og 3 i Tyskland, de servere, vi fysisk ejer, er dem, der er vært af 31173.SE (de starter med GB-LON-0* og DE-FRA-0*, og GB4-Wireguard, GB5-Wireguard, DE4-Wireguard og DE5-Wireguard). Alle servere er 10 Gbps.

Ja, vi bruger vores egne DNS -servere. Al DNS -trafik, der er dirigeret via vores tunnel. Bortset fra hvis du har oprettet DNS over HTTPS eller DNS over TLS, eller hvis du bruger en brugerdefineret DNS i vores app.

12. Vi har ikke virtuelle placeringer. Alle placeringer er anført her.

IVPN

IVPN -logo

1. Ingen. Vi mener, at ikke logning af VPN -forbindelsesrelaterede data er grundlæggende for enhver privatlivstjeneste uanset sikkerheden eller de politikker, der er implementeret for at beskytte logdataene. Specifikt logger vi ikke: trafik, DNS -anmodninger, forbindelsestidsstempler og varighed, båndbredde, IP -adresse eller enhver kontoaktivitet undtagen samtidige forbindelser.

2. Privatus Limited, Gibraltar. Ingen forældre eller holdingsvirksomheder.

3. Vi begrænser samtidige forbindelser ved at opretholde en midlertidig tæller på en central server, der er slettet, når brugeren kobles fra (vi detaljerer denne proces i vores privatlivspolitik).

4. Ingen. Vi tog en strategisk beslutning fra første dag om, at ingen virksomhed eller kundedata nogensinde ville blive gemt på tredjepartssystemer. Alle vores interne tjenester kører på vores egne dedikerede servere, som vi opretter, konfigurerer og administrerer. Ingen tredjeparter har adgang til vores servere eller data. Vi er ikke vært for nogen eksterne scripts, web trackers eller sporing af pixels på vores hjemmeside. Vi nægter også at deltage i reklame på platforme med overvågningsbaserede forretningsmodeller, som Google eller Facebook.

5. Vores juridiske afdeling sender et svar om, at vi ikke gemmer indhold på vores servere, og at vores VPN -servere kun fungerer som en ledning til data. Derudover informerer vi dem om, at vi aldrig gemmer IP -adresserne til kunder, der er forbundet til vores netværk, og heller ikke er vi lovligt forpligtet til at gøre det. Vi har en detaljeret retningslinje for juridisk proces, der er offentliggjort på vores hjemmeside.

6. Hvis vi bliver bedt om at identificere en kunde baseret på en tidsstempel og/eller IP -adresse, ville vi faktisk svare på, at vi ikke gemmer disse oplysninger. Hvis der er lovligt tvunget til at logge aktivitet fremover, ville vi gøre alt, hvad vi kan for at advare de relevante kunder direkte (eller indirekte gennem vores Warrant Canary).

7. Vi blokerer ikke for nogen trafik eller porte på servere. (OPDATERING: Port -videresendelse fjernes gradvist.)

8. Vi accepterer Bitcoin, Cash, Monero, PayPal og kreditkort. Når du bruger kontanter, er der ingen link til en brugerkonto i vores system. Når du bruger Bitcoin, behandles transaktionen gennem vores selvhostede btcpay-server. Vi gemmer bitcoin -transaktions -id’er i vores system. Hvis du ønsker at forblive anonym til IVPN, skal du tage de nødvendige forholdsregler, når du køber Bitcoin. Vi accepterer Monero direkte til vores selvhostede tegnebog, og ingen tredjepart har adgang til betalingsoplysninger. Når man betaler med PayPal eller et kreditkort, gemmes et token, der bruges til at behandle tilbagevendende betalinger, men dette er ikke knyttet til på nogen måde til VPN -kontobrug eller IP -opgaver.

9. Vi tilbyder og anbefaler Wireguard, en højtydende protokol, der bruger avanceret kryptografi. Alternativt tilbyder vi også OpenVPN med RSA-4096 / AES-256-GCM, som vi også mener er mere end sikkert nok til de formål, som vi leverer vores service.

10. Ja, IVPN -klienten tilbyder en avanceret VPN -firewall, der blokerer for enhver type IP -lækage, inklusive IPv6, DNS, netværksfejl, WebRTC -stun osv. Vores VPN-klienter arbejder på en dobbeltstak IPv4/IPv6, men vi støtter i øjeblikket kun IPv4 på vores VPN-gateways. Fuld IPv6 -support er i rørledningen.

11. Vi bruger bare metal dedikerede servere, der er lejet fra tredjepartsdatacentre i hvert land, hvor vi har en tilstedeværelse. Vi installerer hver server ved hjælp af vores egne brugerdefinerede billeder og bruger fuld diskkryptering for at sikre, at hvis en server nogensinde er beslaglagt, er dataene værdiløse.

Vi driver også et eksklusivt multi-hop-netværk, der giver kunderne mulighed for at vælge en post- og exit-server i forskellige jurisdiktioner, som ville gøre opgaven med lovligt at få adgang til servere på samme tid markant vanskeligere. Vi driver vores eget netværk af log-fri DNS-servere, der kun er tilgængelige for vores kunder gennem VPN-tunnelen.

12. Vi har servere i 32 lande. Ingen virtuelle placeringer. Den fulde liste over servere er tilgængelig her.

Atlasvpn

Atlasvpn

1. Hvis spørgsmålet vedrører VPN -serverens IP -adresse og en brugers online aktivitet, mens det er tilsluttet VPN, er svaret ikke noget.

2. Atlas VPN er indarbejdet under Peakstar Technologies Inc. Vi opererer i Delawares (USA) jurisdiktion.

3. Vi bruger et automatiseret system, der overvåger antallet af samtidige forbindelser pr. Konto. Alligevel gemmer vi ikke disse oplysninger. Den gratis version af vores service er begrænset til 2 samtidige forbindelser. Værd at bemærke, at vores premiumabonnement ikke begrænser antallet af samtidige forbindelser.

4. Vi bruger hovedsageligt Zendesk til at kommunikere med vores brugere. Vi bruger også Google Analytics og AppSflyer til at overvåge applikations- og webstedsdata.

5. Atlas VPN betragtes som en transmissionstjenesteudbyder i henhold til § 512 (a) i Digital Millennium Copyright Act (DMCA) og ikke en opbevaringstjenesteudbyder. Transmissionstjenesteudbydere har ingen forpligtelser til at reagere på take-down-meddelelser eller aktivere mod-notices.

6. Vi ville overholde en berettiget retsafgørelse på en måde, der ville blive anset for passende efter høring med juridisk rådgiver. Det afhænger naturligvis af retsafgørelsen på, hvilke skridt vi skulle tage for at sikre overholdelse. For så vidt angår logning af fremtidig aktivitet, ville vi gøre, hvad det kræver for at beskytte vores brugers privatliv. Vi kan ikke sige, hvordan processen ville udfolde sig, da vi aldrig har modtaget nogen retsafgørelse af denne art.

7. Ja, det er tilladt. Der leveres ingen portforsendelser. SMTP -porte er blokeret for at forhindre misbrug af e -mail.

8. Stripe (såvel som Google Pay for vores brugers bekvemmelighed), PayPal såvel som forhandlertjenester, såsom Google Play og App Store. Detaljerne kan være knyttet til kontoforbrug, så vidt appanalyser går. De kan knyttes til løbende sessioner. Denne forbindelse slettes, når VPN -sessionen afsluttes.

9. Det afhænger af platformen for applikation. Vi bruger IPSEC/IKEV2-protokollen, og afhængigt af platformen anbefaler vi Diffie Hellman Group 20 og 256-bit Chacha20/Poly1305 med 128-bit ICV.

10. Ja, disse implementeres ved hjælp af platformværktøjer. Vi understøtter funktionalitet med dobbelt stack.

11. Alle vores servere er vært af tredjepart. Vi udfører ordentlig due diligence for at sikre, at partnerne er pålidelige. Selv hvis partnere prøvede at snuppe, ville de ikke være i stand til det, da indgående og udgående trafik fra klienten er krypteret. Vi bruger vores egne DNS -servere.

12. De er placeret i de lande, der er vist i vores applikationer til enhver tid. Der tilbydes ingen virtuelle placeringer.

Speedify

Speedify

1. Nej, vi deler ikke nogen brugeroplysninger med nogen tredjepart. Vi gemmer eller logger ikke nogen oplysninger om, hvilke brugere der har adgang til hvilke domænenavne eller IP -adresser. Vi logger ikke kundernes IP -adresser.

2. Connectify, Inc. – Opererer under amerikansk jurisdiktion.

3. Vi overvåger med et sæt selvhostede, open source-værktøjer inklusive Prometheus og Grafana.

4. Vi bruger ikke tredjepartsanalyseværktøjer. Vores helpdesk er bygget på HelpCout. Meddelelser slettes automatisk efter en periode.

5. Vi svarer høfligt, at vi ikke indsamler nok information til at være til nogen nytte.

6. Vi reagerer korrekt på retshåndhævelse og tilbyder de oplysninger, der er i vores logfiler. Hvilket som tidligere nævnt ikke er nyttigt til at forbinde brugere til aktivitet. Vi ville bekæmpe enhver ordre, der forsøgte at tvinge os til at logge en brugeraktivitet fremover. Vi har modtaget stævninger for information om forskellige IP -adresser før. Vi er aldrig blevet bedt eller beordret til at forsøge at logge oplysninger om enhver bruger fremover.

7. Speedify har dedikerede servere til P2P -trafik. De fleste af vores servere tillader ikke bittorrent trafik. Vi leverer portforsendelse og statiske IP -adressetjenester med vores dedikerede VPN -servere. Kun port 25 er blokeret som ikke -krypteret SMTP er farlig og usikker selv for afsenderen og har ingen legitim brug.

8. Speedify tilbyder forskellige måder at betale på, herunder Apple App Store, Google Play Store, Recurly, PayPal og Fastspring. Køb via Apple App Store og Google Play Store giver os ikke nogen oplysninger om køberen, medmindre brugeren leverer det direkte til os.

9. Vi er standard til 256-bit AES-kryptering. De, der er bekymrede for sikkerhed.

10. Ja, vi støtter Killswitch. Det er ikke som standard, men det er tilgængeligt i menuen Indstillinger. Ja, vi har indbygget DNS og IPv6 lækagebeskyttelse. Softwaren understøtter dobbelt stack IPv4/IPv6, men ikke alle vores implementerede servere er på IPv6. Det ruller ud til flere og flere servere, når vi taler.

11. Speedify VPN -servere er vært af tredjepart. På VPN -siden krypteres trafikken helt. Internettrafik fra klienter køres gennem en TCP-proxy på serversiden for at slette antydninger i IP- og TCP-overskrifter som RTT, som en sofistikeret modstander ellers kunne bruge til at drille fra hinanden trafik fra forskellige operativsystemer. Så er trafikken nateret sammen, ofte 1000 brugere, der deler en enkelt IP -adresse, for at gøre enkeltpersoner umulige at spore. Vi proxy DNS, før vi videresender den til betroede, privatorienterede DNS-partnere.

12. Vores servere ændrer sig konstant: I områder med få brugere vil vi bruge virtuelle servere, men i de fleste tilfælde vil vi bruge hardware -servere.

Cyberghost

Cyberghost -logo

1. Cyberghost har en streng politik uden logs, så ingen af ​​vores trafik- eller DNS-servere logger eller gemmer brugerinfo. Kunder kan være sikre på, at vi absolut ikke holder nogen logfiler på nogen af ​​vores kunders aktiviteter.

2. Cyberghost har været en del af KAPE Technologies, en førende ‘Privacy-First’ forbrugersoftwareudbyder, siden 2017.

3. Vores dedikerede team overvåger hele tjenesten og infrastrukturen for enhver misbrug af tjenesten. Vi har flere værktøjer på plads, fra CDN -beskyttelse til firewalls og vores eget serverovervågningssystem. Samtidige forbindelsesgrænser overvåges og håndhæves også via vores systemer for at undgå sådanne typer misbrug.

4. Vi bruger Google Analytics til webstedsanalyse, Zendesk til kundesupport og iterable til kundekommunikation.

5. Tilbage i 2011 var vi de første i VPN -branchen, der offentliggjorde en gennemsigtighedsrapport. Det er noget, vi stadig gør i dag, når vi lancerer vores rapporter kvartalsvis. Vores seneste gennemsigtighedsrapport for 1. kvartal 2023 kan findes her. Uanset antallet af DMCA -nedtagningsmeddelelser eller juridiske anmodninger, vi modtager, er vores svar altid det samme: Vi holder ingen brugerlogfiler, og derfor kan vi ikke imødekomme anmodningen.

6. Da vi ikke gemmer logfiler, påvirker sådanne anmodninger os ikke. I henhold til rumænsk lov er datalagring ikke obligatorisk. Dette giver os mulighed for at give vores ‘Ghosties’ komplette digitale privatliv.

7. Mange af vores servere støtter BitTorrent og Cyberghost tilbyder servere, der er optimeret til privat og sikker fildeling og sikker og anonym adgang til torrent-websteder til juridiske downloads. I nogle lande forhindrer lokal lovgivning os i at tilbyde tilstrækkelig service til torrenting. Andre placeringer har præstationsbegrænsninger. Vi understøtter i øjeblikket ikke portforsendelsestjenester. Hvad mere er, specifikke porte relateret til e-mail-tjenester er også blokeret som en anti-spam-sikkerhedsforanstaltning.

8. Vores nuværende betalingsudbydere er CleverBridge, Stripe, Bitpay, Braintree og Paddle. Vi gemmer ikke betalingsoplysninger. Disse håndteres af vores betalingsudbydere, som er helt betalingskortindustriens datasikkerhedsstandardkompatible.

9. Vi favoriserer generelt AES-256-krypteringsplatformen og protokollen bred for sin gode balance mellem ydeevne og sikkerhed.

10. Cyberghost har en automatisk integreret kill switch som en robust og pålidelig sikkerhedsfunktion. Dette er som standard tændt, at beskytte brugere, hvis deres VPN -forbindelse nogensinde bliver forstyrret. Cyberghost understøtter ikke dobbelt stak.

11. Vi bruger diskkryptering for at sikre, at ingen tredjepart kan få adgang til indholdet af vores VPN -servere. Desuden har vi yderligere serverens autenticitetstest på plads for at eliminere risikoen for angreb mellem mellemmanden. Vi bruger selvstyrede DNS-servere for at sikre E2E-beskyttelse af onlineaktivitet.

12. De fleste af vores servere er fysisk placeret inden for grænserne i det specificerede land. Vi tilbyder også virtuelle placeringer til lande eller placeringer, hvor fysiske servere ikke er mulige. Vores serverflåde dækker nu over 90 lande og over 115 forskellige steder, så vores brugere kan gennemse sikkert og anonymt over hele verden. Flere detaljer er tilgængelige her.

Hurtigstvpn

hurtigstvpn

1. Ingen oplysninger deles med nogen tredjepart bortset fra metoden til betalinger gennem vores tilknyttede program. De eneste oplysninger, der er hurtigstvpn -processer, er e -mail -adresser og betalingsmetoder. Ingen mængde identificerbare data gemmes, der kan føres tilbage til nogen bruger.

2. Hurtigste teknologier er moderselskabet, der opererer under Cayman -øers jurisdiktion. At blive placeret under dette sted gør det lettere at beskytte brugernes privatliv og forhindre datalopbevaring under bundne politikker. Vores jurisdiktion er ikke blandt nogen af ​​14-Eyes Country Alliances.

3. Det maksimale antal forbindelser, som hurtigstvpn tillader, er 10 multi-forbindelser. Hvis, eller hvornår, vores system registrerer et usædvanligt antal afmeldte forbindelser med vores service, underrettes brugeren, og kontoen er midlertidigt suspenderet, indtil en løsning opdrages. Her er de værktøjer, vi bruger:

– MaxMind for falske betalingsdetektor
– CloudFlare til websteder for at forhindre DDoS -angreb
– Bugsnag for fejllogning
– Radius til begrænset forbindelseskontrol

4. Poststempel til transaktions -e -mails, Google Analytics til webstedsovervågning, tawk til for kundeservices og bugsnag gemmer ikke identificerbare data. Alle tredjepartstjenester, der er tilknyttet os, er bundet af lovlig kontrakt til aldrig at misbruge eller kompromittere nogen lagrede minutdata.

5. Det kommer aldrig til at blive håndteret på grund af, at DMCA -meddelelser ikke finder anvendelse på Cayman Islands jurisdiktion.

6. Det har det ikke. Vi gemmer hverken eller deler følsomme data fra vores brugere. Vi har RAM-baserede servere, der aldrig gemmer nogen mængde data modtaget. Alle vores servere revideres også af et uafhængigt firma Altius IT, som har sikret, at vi ikke holder brugernes data.

7. Nej, hurtigstvpn begrænser ikke adgangen til BitTorrent eller P2P-baserede tjenester og understøttes på de fleste af vores servere. Imidlertid tilbyder vi det ikke på spørgsmålet om portforsendelse.

8. Fastestvpn bruger en betalingsmetodetjeneste fra Fastspring, der er en velkendte betalingsgateway -tjenesteudbyder Vi sørger for, at detaljerne i de betalinger, der er taget fra vores brugere, opkræves fuldstændigt for brugerens samtykke og beslutning. Vi sikrer, at alle betalinger udstedes i henhold til abonnementet, som en bruger har valgt.

9. Som standard har hurtigstvpn Auto Protocol aktiveret, som igen afhænger af den server, du vælger, og i henhold til den netværksforbindelse, du har aktiveret. Vores auto-protokolindstilling registrerer og forbinder dig med den bedste protokol til dit netværk. Bortset fra det er alle apps og protokoller sikret med AES 256-bit kryptering med inkluderingen af ​​vores seneste Wireguard-teknologi.

10. Ja, hurtigstvpn understøtter en Kill Switch -indstilling til alle vores apps. Vi støtter også DNS/IPv6 lækagebeskyttelse. Lige nu understøtter hurtigstvpn -apps begge ved at konvertere IPv6 til IPv4, hvilket betyder, at hvis vi modtager en IPv6 -forbindelsesanmodning, konverterer vi den til IPv4

11. Vi har fysisk vært for servere i større lande, få servere er virtuelle, men RAM-baserede. Dette betyder, at ingen data kan opretholdes eller logges på hver side. Bortset fra det, ja, har vi vores egne DNS -servere.

12. Vi har fysiske servere i 40+ lande, herunder USA, UK, Canada, Australien, Tyskland, Frankrig og alle de store lande. Vores virtuelle servere er i Indien, Rusland og UAE.

Azirevpn

Azirevpn -logo

1. Nej, vi registrerer eller gemmer ikke nogen logfiler, der er relateret til vores tjenester. Vi logger ikke trafik, brugeraktivitet, tidsstempler, IP -adresser, antal aktive og samlede sessioner, DNS -anmodninger eller lignende data.

2. Det registrerede firmanavn er NetBouncer AB, og vi opererer under svensk jurisdiktion. Der er ingen love om opbevaring af data for VPN -udbydere i Sverige.

3. Vi tager ekstra sikkerhedstrin for at hærde vores servere: De er forberedt ved at fjerne deres harddiske. Deres brugerdefinerede basisbillede kører i RAM. Operativsystemet er hærdet med en metode, vi kalder blind operatør 2.0, hvilket betyder, at lokal (TTY) eller fjern (SSH) adgang er blokeret. Serverne er helt hovedløse efter implementering, og det er ikke muligt at logge ind på dem. Hvad angår overgreb som indgående DDoS -angreb, bruges filtrering på angriberens kildeport til at afbøde dem.

4. Nej, vi er ikke afhængige af og nægter at bruge tredjepartsleverandører. Vi kører vores egen e -mail -infrastruktur og opfordrer folk til at bruge PGP -kryptering, når vi kontakter os. Tickets supportsystem, webstedsanalyse (Matomo med anonymiseringsindstillinger) og andre værktøjer er alle open source eller brugerdefineret software, der er vært i huset.

5. Vi informerer afsenderen om, at vi ikke opbevarer logfiler og ikke kan identificere en bruger.

6. En domstol kan udstede en ordre, der kræver, at vi identificerer en bruger. I dette tilfælde sikrer vi først, at ordren er gyldig. Vi vil derefter informere den anden part om, at vi på grund af vores unikke infrastruktur ikke kan identificere nogen nuværende eller tidligere bruger af vores service. Hvis de tvinger os til at give dem fysisk adgang til en server, vil de ikke være i stand til at gøre noget. Årsagen til dette er, at serverne blokerer for lokale (TTY) og fjernbetjening (SSH) adgang som en del af den blinde operatør 2.0, hvilket gør det umuligt at logge på en server.

Til dato har vi aldrig modtaget en retsafgørelse og har aldrig givet nogen personlige oplysninger.

7. Ja, BitTorrent, peer-to-peer og fildelingstrafik er tilladt og behandlet det samme som enhver anden trafik på alle vores servere. Vi tilbyder ikke portforsendelsestjenester endnu, men vi arbejder på det og forventer at frigive det i de kommende uger.

8. Anonyme betalingsmetoder inkluderer cryptocurrencies eller afsendelse af kontanter via mailen. Tilgængelige cryptocurrencies inkluderer Bitcoin, Litecoin, Monero og et par andre. Traditionelle betalingsmetoder såsom PayPal (med eller uden tilbagevendende betalinger), kreditkort (Visa, MasterCard og American Express via Stripe) og Swish accepteres.

Vi gemmer ikke følsomme betalingsoplysninger på vores servere, kun en intern referencekode til ordrebekræftelse. Alle transaktionsoplysninger slettes fra vores database efter seks måneder.

9. Vi anbefaler brugen af ​​vores Wireguard -servere. Wireguard er en let og kraftfuld moderne VPN -protokol. Vores brugerdefinerede applikationer er tilgængelige til Windows, Android, MacOS og iOS. Ellers foretrækkes det at bruge officielle værktøjer på Linux, MacOS og Routers (ved hjælp af OpenWRT eller DD-WRT).

10. Vi leverer brugervenlige og lignende udseende brugerdefinerede VPN-applikationer til Windows, Android, MacOS og iOS, der ikke kræver nogen konfigurationsfilmanipulation. Vi planlægger at tilføje en dræbskontakt og DNS -lækagebeskyttelse til vores desktop -applikationer i fremtiden.

Vi giver vores brugere en fuld dobbelt IPv4+IPv6 -stak på alle servere. Dette eliminerer behovet for løs IPv6 -lækagebeskyttelse. I de kommende uger vil det også være muligt at oprette forbindelse til vores Wireguard -servere via en native IPv6 -linje.

11. Vi ejer fysisk alle vores servere på alle de steder, vi tilbyder. Vores team sender dem til datacentre, der opfylder vores strenge kriterier, såsom tilgængeligheden af ​​neutrale og privatlivsbevidste internetudbydere og lukkede stativer for sikkerhed. Vi er også vært for vores ikke-logging lokale DNS-servere på hvert sted; Vores VPN -tunneler bruger dem som standard. Statiske DNS -servere er også tilgængelige.

12. Vi har i øjeblikket 78 servere på 25 lokationer. I det forløbne år har vi tilføjet nye servere i Finland, Hong Kong, Singapore og 3 nye placeringer i USA. Der er ingen virtuelle placeringer.

Guardian

Guardian

1. Vi gør ikke.

2. DnSfilter, Inc. Amerikas Forenede Stater.

3. Ingen grænser for samtidige forbindelser, skønt vi muligvis introducerer båndbredde throttling, hvis vi bemærker, at der forbruges enorme mængder. Vi sporer stadig ikke, ville bare begrænse hastigheder i sådanne tilfælde.

4. Zendesk, så hvis du sender en e-mail til støtte, vil den have en hjælpbillet til den forespørgsel, du har sendt. Ingen analyser.

5. Vi blokerer blot den havn, som de hævder, var i brug. Vi beholder ikke nogen nyttige poster og har derfor ingen yderligere handlinger til at tage.

6. Vi har ikke fået en sådan sag til at forekomme. Hvis man skulle ske, ville vi samarbejde med vores juridiske råd om, hvordan man kæmper.

7. Vi har i øjeblikket ingen vilkår for eller imod specifikke typer trafik. Hvis der indgives en DMCA-anmodning og siger, at en bestemt port bruges til fildelingsaktivitet, blokerer vi for havnen.

8. Vi bruger Apples købssystem i i-appen på iOS og Stripe på nettet. Vores betalingsgodkendelsessystemer er adskilt fra vores VPN -legitimationssystemer.

9. Vi tilbyder IKEV2, som nævnt ovenfor, men tilbyder nu også Wireguard og opfordrer vores brugere til at overveje at bruge det.

10. Vi støtter i øjeblikket kun IPv4 med IPv6 på vores køreplan. Vi støtter ikke, hvad der kan betragtes som en “kill switch” i traditionel forstand på grund af begrænsningerne i iOS.

11. Vi bruger 1.1.1.1 til DNS, og vi bruger bare-metal-servere (ikke delte VM’er) på vores hostingudbyder. Vi er i færd med at oprette vores egne datacentre.

12. Vi har servere beliggende i USA, Canada, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Schweiz, Storbritannien, Japan, Singapore og Australien.

Ovpn

OVPN -logo

1. Vores hele infrastruktur og VPN -service er bygget for at sikre, at der ikke kan gemmes nogen logfiler – hvor som helst. Vores servere er låst i skabe og fungerer uden harddiske. Vi bruger en skræddersyet version af Alpine, som ikke understøtter SATA -controllere, USB -porte osv.

2. OVPN Integritet AB (org nr. 556999-4469). Vi opererer under svensk jurisdiktion. I maj 2023: OPVN blev erhvervet af Pango.)

3. Vi overvåger ikke misbrug. For at begrænse samtidige forbindelser validerer vores VPN -servere kontooplysninger ved at indgive en anmodning til vores websted. Vores webserver holder styr på antallet af tilsluttede enheder. Dette gemmes som en værdi på 0-4, hvor den øges af en, når en bruger forbinder og faldt med en, når en bruger kobler.

4. For webstedsindsigt bruger vi Matomo/Piwik, en open source -løsning, som vi er vært for os selv. De sidste to byte af besøgende ‘IP -adresser er anonymiseret; Derfor kan ingen individuelle brugere identificeres. Automatiske e -mails fra webstedet sendes ved hjælp af poststemplet. Intercom bruges til støtte.

5. Da vi ikke gemmer oplysninger, gælder sådanne anmodninger ikke for os.

6. OVPN har bevist for retten, at der ikke er gemt logfiler. Desuden ville en domstol ikke være i stand til at kræve logning i vores jurisdiktion – men i tilfælde af at det ændrer sig i fremtiden, ville vi flytte virksomheden i udlandet. OVPN har forsikring, der dækker juridiske gebyrer som et ekstra lag af sikkerhed, som giver os de økonomiske muskler til at tilbagevise eventuelle anmodninger om information.

7. Vi foretager ikke nogen trafikdiskriminering. Som sådan er BitTorrent og anden fildelingstrafik tilladt på alle servere. Vi leverer portforsendelsestjenester, da indgående porte er blokeret som standard. Det tilladte havneområde er 49152 til 65535. For andre porte anbefaler vi brugere at købe vores offentlige IPv4-tilføjelse.

8. PayPal, kreditkort (via Braintree), Bitcoin (via Coinpayments), Ethereum (via Coinpayments), Monero (via Coinpayments), kontanter i konvolutter samt et svensk betalingssystem kaldet Swish. Vi logger aldrig IP -adresserne på brugerne, så vi kan ikke korrelere en IP -adresse til en betaling.

9. OVPNs standardindstilling er at bruge Wireguard som VPN -protokol.

10. Vores desktop -klient leverer en dræbskontakt såvel som DNS -lækagebeskyttelse. Alle vores servere understøtter dobbeltstak IPv4 & IPv6. Vores browserforlængelsesblokke WebRTC lækker.

11. Vi ejer alle de servere, der bruges til at betjene vores service. Alle VPN -servere kører uden harddiske – i stedet bruger vi TMPFS -opbevaring i RAM. Skrivningstilladelser til OpenVPN -processer er blevet fjernet såvel som syslogs. Vores VPN -servere understøtter ikke fysisk konsoladgang, adgang til tastaturet eller USB -adgang. Serverne er kolokeret i forskellige datacentre, der opfylder vores krav. OVPN lejer ikke fysiske eller virtuelle servere. Vi driver vores egne DNS -servere.

12. Vi tilbyder ikke nogen virtuelle placeringer. Alle vores regioner er anført her. Vi har fotos af vores servere på alle steder, som kan ses ved at klikke på regionnavne

Ivacy

Ivacy

1. Ivacy VPN holder ingen personligt identificerbare oplysninger om nogen af ​​sine brugere. Da vi ikke opbevarer sådanne oplysninger, er der ingen måde at dele private oplysninger med tredjepart. Den eneste bit af oplysninger, vi indsamler, er e -mail -adresse, som kontoen er bundet til, og betalingsoplysninger, der er nødvendige for at udstede et betalt abonnement. Plus vi tilbyder også mere anonyme måder at foretage en transaktion på, hvis du er bekymret for dit privatliv som cryptocurrencies.

Hvad angår hvilke oplysninger der indsamles, indeholder ingen nogen identificerbare oplysninger eller brugerdata som DNS -anmodninger, trafikdetaljer eller IP -adresser. Det eneste, der er kendt, er de lande, hvor brugerne stammer fra.

2. Virksomheden er registreret som Ivacy VPN og er en del af PMG PTE. Ltd. Ivacy fungerer hovedsageligt fra Singapore med nogle fjerntliggende ressourcer, der arbejder fra andre dele af verden. Som sådan er vi kun ansvarlige for Singaporean -love.

3. Vi bruger et par vigtige værktøjer, som er som følger: Firebase Crashlytics, Google Analytics og iTunes.

4. Bortset fra de ovenfor nævnte værktøjer, bruger vi også tredjepartsværktøjer som Zendesk (kundeservice og supportbilletter) og LiveChat (Helpdesk-software).

For at yde enestående kundesupport og hurtig levering af service fører vi en oversigt over al vores korrespondance. Dette inkluderer en fortegnelse over klager, spørgsmål og komplimenter, der indsendes via vores websted, udvidelser eller apps.

5. Når en bruger forbinder med ivacy, bliver han/hun anonym. Derfor kan vi ikke forbinde specifikke aktiviteter med specifikke brugere, da vi ikke opbevarer logfiler eller poster. Hvis der imidlertid videresendes en sag til vores juridiske afdeling, vil der straks blive truffet passende foranstaltninger for at løse problemet.

6. Som nævnt tidligere holder Ivacy VPN ikke nogen personligt identificerbare oplysninger om nogen af ​​dens brugere, som også er i overensstemmelse med GDPR. På grund af dette har vi ingen oplysninger at give til nogen, selvom det er en retsafgørelse. Sådanne scenarier har aldrig spillet ud i fortiden, fordi Ivacy VPN er en GDPR -klage VPN -udbyder.

7. Ja, BitTorrent og anden fildelingstrafik er tilladt på vores P2P-optimerede servere. Ivacy stræber også efter at forbedre sit produkt, og som sådan vil nye P2P -servere inden for det samme land, og nye lande med P2P -protokoller fortsætter med at tilføje i fremtiden. Imidlertid er alle porte som standard blokeret og skal aktiveres af brugere i henhold til deres behov og krav.

8. Ivacy VPN bruger følgende betalingssystemer/udbydere: Debit/kreditkortm, PayPal, BitPay, Coingate og PerfectMoney. Bemærk, at IVACY VPN bruger tredjeparts betalingsprocessorer. Disse tredjeparts betalingsprocessorer evalueres regelmæssigt, hvilket sikrer, at vores brugers data ikke bruges til noget andet formål undtagen til behandling af betalinger.

Det er dog vigtigt at bemærke, at betalingsdataene hviler på de respektive betalingsprocessorer. Derfor overføres det i de tilfælde, hvor vi behandler data, til processoren uden at føre nogen registrering af det i vores ende.

9. OpenVPN med AES-256-GCM krypteringsalgoritmen.

10. IVACY VPN leverer værktøjer som Internet Kill Switch, IPv6 Leak Protection, Secure DNS, Public Wi-Fi Security, Split Tunneling og flere andre avancerede sikkerhedsfunktioner. Disse funktioner sikrer, at vores brugere forbliver sikre og anonyme på alle tidspunkter, mens de er tilsluttet vores VPN -servere.

11. Vores servere er vært på Tier-4-datacentre, og ja, vi ejer DNS-servere.

12. Ivacy tilbyder ikke virtuelle placeringer, og alle de anførte placeringer er faktiske, fysiske placeringer. Vores komplette liste over fysiske servere kan findes herover.

*Bemærk: Nordvpn, ExpressVPN og privat internetadgang er Torrentfreak sponsorer. Vi reserverer de første tre pletter for dem som høflighed. Denne artikel inkluderer også et par tilknyttede links, der koster læsere intet andet end at hjælpe os med at betale regningerne. Vi sælger aldrig positioner i vores gennemgangsartikel eller gebyrudbydere for en fortegnelse.

Den mest private VPN i 2023

De fleste private VPN

Online privatliv er mere en bekymring end nogensinde, og det første skridt mod digital anonymitet er at hente den mest private VPN. Ved at ændre din IP -adresse og kryptere din trafik tilbyder den bedste VPN en hurtig og nem måde at beskytte din trafik på – men ikke enhver udbyder er så privat, som de gør ud til at være.

På denne side har vi kørt de top 5 udbydere, som vi mener tilbyder den mest anonyme VPN -oplevelse. Vi har testet hver tjeneste grundigt, gravet rundt i privatlivspolitikker og testede dræbskontakter til brudspunkt for at bestemme, hvilke udbydere du kan stole på med dine data.

Hvad gør den mest private VPN?

Der er et par meget vigtige funktioner at kigge efter i den mest private VPN. For det første skal du overveje, hvor din valgte VPN er baseret – dem i lande som USA og store dele af Europa er underlagt dataopbevaringslove, selvom der er undtagelser.

Du vil også sikre dig, at den har en vandtæt ikke-logging-politik. Det betyder, at ingen registreringer af, hvordan du bruger VPN, opbevares, og hvis nogen kræver dem, vil de ikke være der for at udlevere.

Det er også værd at overveje, hvilke betalingsmetoder du kan bruge – accepterer din VPN Bitcoin, måske endda kontanter, eller skal du bruge PayPal? Endelig kræver næsten alle VPN’er, at du bruger en e -mail, men hvis du bruger en sikker e -mail -service som Proton Mail, kan du også holde den private og uidentificerbare.

Når vi overvejer alle disse punkter og mere, har vi udnævnt ExpressVPN som den mest private VPN, der er tilgængelig i dag-der er ingen ofre med hensyn til privatlivets fred eller brugbarhed, og det har en rock-solid og fuldt revideret politik uden logging, der har været bevist i praksis. Der er dog nogle andre stærke udfordrere, så læs videre for at finde ud af de fem mest private VPN’er, der er tilgængelige i dag.

1. ExpressVPN – den mest private VPN på nettet
Hvis du vil beholde dine data og gennemse de nysgerrige øjne fra Googles trackers, Facebooks algoritmer og datahøstere, er ExpressVPN det perfekte valg. Du har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, Og du kan også kræve Tre måneder gratis Gennem Tom’s Guide.

2. Nordvpn-velkendt for at holde dig privat
Privatliv er Nordvpns hele shtick, og det er en alvorligt effektiv måde at holde dine private data virkelig private. Du har gode apps til masser af enheder, en enorm mængde servere at vælge imellem, og bedst af alt er det heller ikke så pricy.

3. Surfshark – Stor værdi og fremragende privatliv
Hvis de to ovenfor er lidt pricy, tilbyder Surfshark et billigt alternativ. Selvom det ikke kan tilpasses som Express, leverer Surfshark alle de grundlæggende og derefter nogle – og for mindre end $ 2.50 om måneden, Der er ikke meget mere, du kan bede om.

De mest private VPN’er tilgængelige i dag

1. Expressvpn

Den mest private VPN på markedet

Uafhængig revision: Ja | Crypto -betalinger: Bitcoin | Baseret på: Britiske Jomfruøer | Rigtigt navn nødvendigt: Nej | Penge tilbage -garanti: 30 dage

+3 måneder gratis
Expressvpn 12 måned
Expressvpn 6 måned
Expressvpn 1 måned
Bekræftet ingen logning
100% RAM-kun servere
Fremragende hastigheder
Lidt dyrt

Topping af denne liste er ExpressVPN, og det er fordi den ikke kun giver en stor pakke med privatlivsfunktioner, men leverer også en utrolig intuitiv, men alligevel fuldt udstyret brugeroplevelse.

Fra off er det gode nyheder, da Express er baseret på de britiske Jomfruøer, en jurisdiktion, der ikke har obligatoriske love om datalagring-og det er ikke medlem af de fem, ni eller 14-eyes alliancer. Express leverer også på den ikke-logging-front, efter at have foretaget en uafhængig revision temmelig for nylig med positive resultater.

Dette styrkes af ExpressVPNs brug af RAM-kun servere, kendt som TrustedServer. Kort sagt betyder det, at disse servere ikke bruger harddiske og ikke kan gemme nogen data efter at have slukket. Express er en af ​​de få VPN’er til at gøre dette skridt, og det er et vigtigt skridt hen imod at være virkelig nul-logging.

Du kan også undgå at overdrage alle identificerende oplysninger, når du tilmelder dig. ExpressVPN har fuld bitcoin-support-men desværre ikke Ethereum, Monero, Ripple eller andre-og selvom du har brug for en e-mail, er det ikke svært at få en gratis konto med en anstændig privatlivsfokuseret udbyder.

Så udtrykke flåter alle privatlivskasser, men hvad der virkelig sætter det foran pakken er det faktum, at det hele er pakket ind i en sådan glat pakke. I vores test for vores ExpressVPN -gennemgang leverede den fremragende hastigheder på over 600 Mbps og var i stand til at fjerne blokering af tonsvis af streamingsteder – fra Netflix og BBC iPlayer til Disney+ og Amazon Prime Video.

Dens live chat -support var også en fornøjelse at bruge, og da vi stillede dem vanskelige spørgsmål, var de i stand til at levere handlingsmæssige råd, der løste vores problemer.

Hvis vi havde noget problem med Express, ville det være, at det er lidt dyrere end nogle andre muligheder, men i dette tilfælde får du virkelig det, du betaler for, og du får også en 30-dages pengene-tilbage-garanti For at sikre dig, at du kan lide tjenesten, før du forpligter dig.

Få 3 måneder fri for den mest private VPN
Toms guide -læsere kan kræve en mega 3 måneder fri for ExpressVPN, der arbejder på 15 måneder til prisen på 12. Du kan betale via kreditkort, PayPal eller Bitcoin, og hvis du ikke er tilfreds med tjenesten, vil du være i stand til at få en refusion uden quibble inden for 30 dage.

2. Nordvpn

Veletableret privat VPN med en enorm følgende

Uafhængig revision: Ja | Crypto -betalinger: Bitcoin, Ethereum, Ripple | Baseret på: Panama | Rigtigt navn nødvendigt: Nej | Penge tilbage -garanti: 30 dage