Hvad er de mest populære og bedste DD-WRT-routere i år

Contents

For at være ærlig er denne DD-WRT-kompatible router et siddende dyr. Med en kraftfuld 1 GHz dual-core processor og rigelig flashopbevaring behøver du ikke at bekymre dig om at gemme firmware, indstillinger og adgangskoder. Desuden tager dens højhastighedsydelse, enkle opsætning og øget kontrol sammenlignet med dens konkurrence routeren øverst på min liste.

7 Bedste DD-WRT-routere i 2023 [prøvet & testet]

Mens kapaciteterne i DD-WRT-firmwaren kan løfte restriktionerne af lagerfirmwaren på din router, kan du ikke installere open source-firmware på en tilfældig enhed. Og hvis du har besluttet at tage kontrol over dit hjemmenetværk ved at installere DD-WRT, skal du få en kompatibel router. Men hvilken?

Kompatibilitet med DD-WRT er et vigtigt aspekt, før du blinker DD-WRT på en router. Men det er ikke den eneste faktor, der skal undersøge. Der er mange andre ting at overveje, såsom hastighedsfunktioner, dækningsområde osv. Så jeg testede 24 routere kompatible med DD-WRT og kvalificerede de 7 bedste muligheder for 2023, der markerer alle kasser:

 1. Bedste samlede: Netgear Nighthawk X6
 2. Bedste open source: Linksys WRT3200ACM
 3. Bedst til mellemstore hjem: D-Link DIR-882-US
 4. Bedste WiFi-serie: ASUS RT-AC68U
 5. Bedst til streaming: Netgear R6700
 6. Bedste budgetrouter: TP-Link A7
 7. Billigste mulighed: Linksys E2500 N600
 • Har du brug for DD-WRT?
 • 7 Bedste DD-WRT-routere i 2023
  • 1. Bedste samlede: Netgear Nighthawk X6
  • 2. Bedste open source router: Linksys WRT3200ACM
  • 3. Bedst til mellemstore hjem: D-Link DIR-882-US
  • 4. Bedste WiFi-dækning: ASUS RT-AC68U
  • 5. Bedst til streaming: Netgear Nighthawk R6700
  • 6. Bedste budgetrouter: TP-Link Archer A7
  • 7. Bedst til hjemmebrug: Linksys E2500 N600

  Har du brug for DD-WRT?

  Næsten enhver moderne trådløs router har lagerfirmware, der giver dig mulighed for at optimere dit trådløse netværk, indstille forældrekontrol osv. Der er dog visse begrænsninger, hvis du er interesseret i at bruge din routers hardware til det fulde potentiale, har du muligvis brug for DD-WRT-firmware. Men hvis du har det godt med de funktioner, der leveres af aktiefirmware, behøver du ikke.

  Installation af open source firmware som DD-WRT, tomat, openwrt osv. Får din router et helt arsenal af funktioner og værktøjer til at finjustere, kontrollere og optimere din netværksbrugserfaring. Funktioner som indholdsfiltrering og forældrekontrol, online privatlivsbeskyttelse, avanceret optimering til separate online aktiviteter og malware -beskyttelse er bare en dråbe vand i et stort hav.

  7 Bedste DD-WRT-routere i 2023

  For at give mine læsere de bedste routere, der understøtter DD-WRT, installerede jeg den på 24 modeller og observerede dem mod flere aspekter. Det inkluderer egnethed med DD-WRT, trådløse og kablede hastigheder og dækning og listede dem, der passerede med flyvende farver.

  Før vi starter, lad mig nævne, at DD-WRT-routere kan være dyre. Men jeg forstår, at mine læsere ønsker muligheder, der er egnede til forskellige behov og budgetter. Jeg er gået på en betydelig liste for at lade dig få din ideelle enhed. Så uden videre, lad os komme ind i det.

  1. Bedste samlede: Netgear Nighthawk X6

  Netgear Nighthawk X6 AC3200

  • Trådløs standard: Wi-Fi 5 (802.11ac)
  • 2.4 GHz hastigheder: 600 Mbps
  • 5GHz Hastighed: 1300 + 1300 Mbps
  • WiFi Range: Op til 3.500 m²
  • Antal understøttede enheder: 50
  • Processor: 1 GHz dual-core
  • Ram & Nand hukommelse: 256 MB + 128MB

  Netgear Nighthawk X6 er en alsidig og pålidelig router, der skiller sig ud i rummet med DD-WRT-routere med sine tri-band-operationer og indbygget Genie-software. Desuden var jeg ekstremt imponeret over dets lette installation og den samlede præstation, den leverer sammen med at prale af høj kvalitet. Disse skulle ikke ses i sin foregående model, Nighthawk R7000.

  Hvorfor er det et passende valg?

  For at være ærlig er denne DD-WRT-kompatible router et siddende dyr. Med en kraftfuld 1 GHz dual-core processor og rigelig flashopbevaring behøver du ikke at bekymre dig om at gemme firmware, indstillinger og adgangskoder. Desuden tager dens højhastighedsydelse, enkle opsætning og øget kontrol sammenlignet med dens konkurrence routeren øverst på min liste.

  Det, der gør det til en god router til DD-WRT, er dens lette installation, takket være den sofistikerede GEMOSE-softwareopsætning-guiden. Efter instruktionerne kan du installere og konfigurere firmwaren inden for få minutter. Tilslut din router til webstedet, og lad guiden gøre magien. Når det er gjort, skal du være klar til at udforske en hel masse funktioner.

  Kom godt i gang med sikkerhed, får du de mest ajourførte funktioner, inklusive WPA/WPA2 Enterprise-kryptering sammen med NAT- eller netværksadresseoversættelse Firewalls og Stateful Packet Inspection, blandt andre. Som et resultat handler det ikke kun om den populære VPN -forbindelse.

  Også installation af DD-WRT-firmwaren gør det meget lettere at kontrollere routeren. Du kan skifte gennem de tilgængelige sikkerhedsfunktioner ved hjælp af appen ud over at tjekke gennem de tilsluttede enheder og regulere andre af dets aspekter.

  Trådløse hastigheder

  Integrering af yderligere 5GHz -bånd, denne Netgear Router tilbyder meget mere på hastighedsfronten. Med maksimale kapacitetshastigheder på 3.2 Gbps, det virker fair at parre enheden med alle internetplaner med Gigabit -hastigheder.

  Og ved at gøre det samme udtrækkede jeg download og uploadhastigheder ved henholdsvis 970 Mbps og 215 Mbps på 5GHz -båndet. Det ekstra bånd lettede et par ekstra MBP’er ved at rydde overbelastningen og tage dataene gennem tilgængelige kanaler, hvilket førte til hurtigere dataoverførsel. Desuden hjalp Mu-Mimo-teknologien også i denne henseende.

  På den anden side den alt for overbelastede og lavfrekvente 2.4GHz -bånd har en respektive hastighedsudgang på 525 Mbps og 115 Mbps til downloads og uploads. Hastighederne virkede helt fine til håndtering af båndbredde-intensive opgaver som online spil, 4K-streaming og videokonferencer, sender e-mails og gennemser sociale medier.

  WiFi -dækning og forbindelseskapacitet

  Bortset fra hastighed fandt jeg, at enheden udmærker sig i dets dækningsaspekt. Med 6 kraftfulde antenner kan router. Udover funktioner som Beamforming+, Mu-Mimo og Advanced QoS, får du 5 signalstænger på de enheder, du opretter forbindelse til.

  Jeg tilsluttede 28 enheder til min fars arbejdsområde uden at opleve nogen hastighedsfald. At tage enhederne lidt højere ville fungere, men der kan være et fald i et par Mbps, hvilket er nok, især til opgaver med lav båndbredde som at e-maile og gennemse sociale medier.

  Ports & Connectivity

  Netgear har ikke været mild i at give havne ud, og med 4 Gigabit Ethernet -porte er der en mulighed for dig at oprette en Ethernet -backhaul. Det giver dig en ekstra mulighed for at øge dine hastigheder et hak og lade dine båndbredde-hogging-enheder nyde et par ekstra Mbps og køre med en konstant gennemstrømning.

  Konklusion

  Afslutningsvis er Netgear Nighthawk X6 en pålidelig router, der leveres med nogle avancerede funktioner til at kvalificere sig som den bedste DD-WRT-router. Nem installation, flere tilpasninger, større hastigheder, dækning og andre får det til at klatre til toppen af ​​min liste. Den eneste ulempe ved denne enhed ville være dens pris, som er meget højere end andre routere på min liste.

  Hvad er de mest populære og bedste DD-WRT-routere i år?

  Hvad er de mest populære og bedste DD-WRT-routere i år?

  DD-WRT er et open-source router firmwareopgraderingsprojekt oprettet for at forbedre ydelsen og funktionerne hos forbrugernes trådløse routere. Det bruges af mange netværkskyndige brugere til at forbedre trådløs routerstabilitet, privatliv og (vigtigst af alt) netværkssikkerhed.

  Kan jeg bruge Wi-Fi 6/Wi-Fi Axe med DD-WRT?

  Desværre er DD-WRT ikke kompatibel med Wi-Fi 6-routere, da de har forskellige chipsæt end dem, der arbejder med firmwaren. Derudover er DD-WRT-udviklingen stoppet, så hvis du ønsker at drage fordel af de nyeste trådløse funktioner, anbefaler vi en af ​​følgende muligheder:

  Flint WiFi 6 AX1800 VPN Router af Flashrouters - Front View

  Flint Wi-Fi 6 VPN Router af Flashrouters-Understøtter WiFi 6 (Wireless-Ax) Hastighed / inkluderer Wireguard Fast VPN-protokolstøtte / funktioner indbygget ad-blok & DNS-kryptering UDSALGSPRIS: $ 229.99 $ 299.99 | KØB NU

  ASUS RT-AXE7800 FLASHROUTER

  ASUS RT-AXE7800 Wi-Fi 6 FlashRouter-Easy Router Setup via ASUS App / Blazing-Fast Wi-Fi 6 (Wireless-Axe) Hastighed / Wireguard Support / Elevated VPN Setup + Implementeringsmuligheder UDSALGSPRIS: $ 429.99 $ 499.99 | KØB NU

  Bedste DD-WRT trådløse routere

  På udkig efter blinkede DD-WRT-routere? Disse er de bedste! Deltag i routerrevolutionen nu!

  Netgear R7000 DD-WRT Flashrouter-Fantastisk til mellemstore hjem / perfekt til 6-10 enheder / værker med alle internetudbydere og understøttede VPN’er / 1 GHz dobbelt-core Broadcom-processor UDSALGSPRIS: $ 259.99 $ 299.99 | KØB NU

  Vores ekspert interne teknikere har testet de øverste forbrugerroutere til rådighed for at give dig listen over de bedste DD-WRT-routere i år. Disse modeller er blevet udført i vid udstrækning af vores specialister for at sikre en glat og problemfri oplevelse ved hjælp af DD-WRT. Vores routereksperter dyrlæge hver router for at sikre optimal ydelse og give hver bruger en personlig installationsvejledning.

  Hvad er dd-wrt router firmware?

  DD-WRT er et Linux-baseret firmwareprojekt, der er udviklet til at forbedre ydelsen og funktionerne i trådløse internetroutere. Denne open source firmwareopgradering erstatter den inkonsekvente og buggy bestandsfirmware, der kommer på routere som standard. Ændring af en router til DD-WRT løfter begrænsninger indbygget i standardfirmwaren, hvilket giver avancerede muligheder for at gøre dit internet og hjemmenetværk mere kontrollerbart og alsidig.

  I det væsentlige dd-wrt Lås op for dyre funktioner, der normalt er begrænset til avancerede forretningsroutere og kører dem lige på populære forbrugermodeller. For at få disse avancerede funktioner skal du have en DD-WRT installeret router.

  Derudover har DD-WRT en række VPN & ikke-VPN-relaterede funktioner til at imødekomme de almindelige og niche-behov hos enhver bruger.

  På udkig efter en VPN? Prøv en af ​​vores favoritter!

  Ipvansk kupon

  $ 3.99 pr. Måned
  1.500+ VPN -servere på 75+ lokationer

  Hvad er de bedste DD-WRT-routere fra 2023?

  Det er nok forklaring, nu videre til de gode ting. Her er vores bedste dd-wrt trådløse routere tilgængelige lige nu.

  Netgear R7000 DD-Wrt Flashrouter

  $ 259.99
  $ 299.99

  • Fantastisk til mellemstore hjem
  • Perfekt til 6-10 enheder

  Vi har endda routere, der understøtter næste generations VPN-protokoller som Wireguard!

  Hvad er funktionerne og fordelene ved DD-WRT-router-firmware?

  • FAQS
  • Avancerede DD-WRT-funktioner
  • Funktioner og tutorials
  • DD-WRT ofte stillede spørgsmål

  FAQS

  Har spørgsmål

  Få de nyeste oplysninger om DD-WRT-ofte stillede spørgsmål, avancerede funktioner og mere!

  Avancerede DD-WRT-funktioner

  • Router firmware bagdøre, bugs & rettelser
  • Forbedret netværksstabilitet og netværksoplysninger
  • Avancerede trådløse tilstande: Adgangspunkt (AP), Wireless Client Bridge & Repeater -tilstande
  • VLAN (Virtual LAN) support
  • Justerbare antenneoverførselsindstillinger – Forøg trådløs styrke og dækning
  • Politikbaseret routing – Vælg segmenter af internetaktivitet baseret på websted, enhed, trådløst netværk osv.
  • VPN Client/Server Integration – OpenVPN, Wireguard & More.
  • Dynamic DNS (DDNS) Service Integration
  • SPI Firewall/ IP -tabeller
  • IPv6 support
  • Avanceret portvideresendelse – Opret portforsendelser, omdirigeringer og triggere med inkluderet UPNP (Universal Plug and Play).
  • NAT (netværksadresseoversættelse) support
  • Adgangsbegrænsninger – Brugerdefineret tid, websted, app & brugerbaserede begrænsninger
  • DNS -speditør – DNSMASQ med lokale værtsnavne, domænenavne og internetadresse cache
  • Båndbredde grafering/statistik: Realtid, daglig og månedlig
  • DHCP -server – Brug af DNSMASQ med dynamisk og statisk DHCP -lejekontrakter
  • WPS deaktiveret
  • Wi-Fi hotspot-integrationer: Opret hotspots til virksomheder med en verifikationsside ved hjælp af den integrerede chillispot eller NocatsPlash -system
  • Wake-on-Lan – Remote Network Access
  • Samba File-Share/CIFS-klient
  • Wds: Trådløst distributionssystem alias trådløs brodannelse
  • Telnet/SSH support
  • Radius -godkendelse: Virksomhedsniveau trådløs sikkerhed
  • JFFS2 Support

  Funktioner og tutorials

  • VPN-konfiguration-DD-WRT understøtter VPN Client & Server Integration
  • Omfattende VPN -protokolstøtte – OpenVPN, Wireguard & More (PPTP understøttes ikke længere af de fleste udbydere)
  • Indbygget kvalitet af service (QoS) funktioner-prioriterer visse trafik, streaming video/musiktjenester eller VoIP
  • Sluk for Wi-Fi-angivelig Wi-Fi-forbindelse helt
  • Portforsendelse – Send netværkstrafik til specifikke enheder
  • PPPOE (Point-to-Point-protokol over Ethernet)-forbind til DSL over Ethernet
  • Support til mobil hotspot-Tilslut alle dine enheder til 3G/4G/5G mobile hotspot-enheder, når du er på farten
  • Deaktiver netværk SSID – Lad ikke andre mennesker se dit netværk
  • Support til flere netværkskonfigurationer – Wireless Repeater, Network Extender, Client Bridge & More
  • DNSMASQ – Store adressen på specifikke websteder lokalt for en hurtigere browsingoplevelse
  • Overvågning af båndbredde – Spor din brug af netværksbåndbredde
  • REPEATER Bridge Setup-Brug en DD-WRT-router til at udsende dit netværkssignal til at forbinde både kablede og trådløse enheder
  • WOL (vågner på LAN) – Allow Fjernadgang til din enhed, selvom den ikke er tændt
  • Gæstetværk-Indstil et separat Wi-Fi-netværk for alle, du ikke ønsker at have fuld adgang til dit netværk

  DD-WRT ofte stillede spørgsmål

  Hvordan sammenlignes DD-WRT med min routers aktiefirmware?

  Producenter udvikler routere med ikke-tekniske brugere i tankerne, hvilket gør dem enkle og lette at bruge, mens de begrænser deres effektivitet som en web-access gateway. DD-WRT transformerer en personlig klasse router med begrænset funktionalitet til en kraftfuld, flerbrug, forretningsklasse router. Med DD-WRT kan en routers virksomhedspotentiale låses op til en hjemmebrugerpris.

  Hvilke fordele bringer DD-WRT til mit netværk?

  Fordelene spænder fra overlegen netværksstabilitet/ydeevne til at være i stand til at kryptere hele dit netværk ved at tunnelere al trafik gennem en VPN -forbindelse, samt evnen til at skabe fuldstændigt flere segmenterede WiFi -netværk og meget, meget mere. Brugere sætter også pris på den ro i sindet, der kommer fra en samfundsrettet og testet firmware, der konsekvent opdateres og opgraderes, og fjerner frustrerende bugs såvel som potentielle bagdøre.

  Hvordan sammenlignes DD-WRT med anden populær router-firmware?

  DD-WRT har imponeret brugere siden starten i 2005 og er den alternative router-firmware på grund af dens levetid for eksistens og støtte fra den største række enheder. Derfor kan DD-WRT kræve det største samfund af brugere. Det er rygraden i det, vi gør her hos flashrouters. Vores team vælger højtydende trådløs routerhardware og superpladser eller “blinker”, det med DD-WRT for at det kan blive den bedst mulige version af sig selv.

  Understøtter DD-WRT OpenVPN og PPTP?

  Ja. OpenVPN og PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol) er to forskellige protokoller til logning i VPN’er (virtuelle private netværk) for at sikre din identitet og kryptere din forbindelse.

  OpenVPN er en fuldt udstyret SSL VPN-løsning, der kan rumme en lang række konfigurationer. Disse inkluderer hjemme-, kontor- og campus -telekommunikation, adgang til vejkriger, WiFi -sikkerhed, Secure Branch Office -linking og mere.

  PPTP er en anden metode til implementering af VPN’er. PPTP bruger en kontrolkanal over TCP og en GRE -tunnel, der opererer for at indkapsle PPP -pakker. Før OpenVPN var det standarden for VPN’er. De fleste VPN -udbydere understøtter imidlertid ikke længere PPTP på grund af sikkerhedsmæssige bekymringer, der er forbundet med protokollen. Nyere protokoller som OpenVPN og Wireguard, betragtes nu som normen.

  Hvor kommer navnet DD-wrt fra?

  DD-WRT forgrenede Sveasofts arbejde, når de begyndte at begynde at opkræve for deres firmware og frigav sin første version i begyndelsen af ​​2005. En del af navnet på den indledende router, WRT (trådløs modtager/sender) blev fusioneret med DD, den tyske bil nummerplade for Dresden, hjemsted for projektets grundlægger Brainslayer.

  Projektet var vellykket nok til, at DD-WRT er blevet grundlaget for anden firmware oprettet af routerproducenter selv.

  Understøtter DD-WRT Wireguard?

  Vores DD-WRT-flashrouters tilbyder støtte til den ultrahurtige Wireguard VPN-protokol.

  Understøtter DD-WRT Lightway?

  Hvad er de største grunde til at bruge en DD-WRT flashrouter?

  1. Forinstalleret DD-WRT firmware til let opsætning

  Flashrouters tager højdrevet hardware med forbrugerkvalitet med lagerfirmware og ved at tilføje forbedret DD-WRT-firmware, forvandler en trådløs router på $ 50- $ 400. Dette erstatter forældede og sårbarhedsriddlede lagerfirmware og tilføjer funktioner og sikkerhed til din enhed.

  At blinke en router med DD-WRT kan være en frustrerende opgave for nogle, der involverer en masse research, finde den rigtige model, fil, prøve og fejl osv. der let kan føre til at gøre en router ubrugelig. Blinkende routeren forkert kan resultere i en død router eller en “mursten.” Betydning, alt dette arbejde ville være for intet og ugyldigt enhedens producentgaranti. Indkøb fra flashrouters eliminerer besværet og potentiel bekymring for at opgradere din enhed på egen hånd.

  2. Open source firmwaregaranti

  Som vi lige har nævnt, blinker en router med open source firmware til producentens garanti. Af denne grund tilbyder vi vores kunder en open source-garanti på hver Flashrouter vi sælger.

  Flashrouters er specialiseret i test, opgradering og understøttende DD-WRT firmware-routere over hele verden. Vores team vælger kun de toppresterende routere med den bedste variation af DD-WRT-firmware til brugernes behov og leverer dem lige til din dør. Skulle din routers hardwarefejl i garantiperioden dog, vil flashrouters udstyre dig med en fuldt testet udskiftningsenhed.

  3. VPN Setup & Network Integration

  Forsøger at fjerne blokering af indhold fra din yndlingsmusik- og filmstrømningstjenester, mens du rejser eller flytter til arbejde? Brug af en router, der er blinket med DD-WRT, giver dig også mulighed for at bruge en VPN-service til at ændre din IP-adresse på alle dine enheder med en enkelt opsætning!

  Flashrouters arbejder med førende VPN -udbydere for at hjælpe brugerne med at forbedre deres netværkssikkerhed. Og flashrouters gør det superenkelt for brugere at oprette forbindelse til VPN -udbyderen efter eget valg. Alle brugere skal gøre er at indtaste deres legitimationsoplysninger, når de modtager deres tilpassede router. Og hvis du leder efter forslag til udbyder, skal du tjekke en af ​​vores favoritter:

  Expressvpn -kupon

  $ 6.67 pr. Måned
  3.000+ VPN -servere i 90+ ​​lande

  4. Kommer inkluderet i vores flashrouters VPN -privatlivsapp

  Flashrouters ønsker at forenkle sikkerheden for brugere, hvorfor vi har frigivet flashrouters -appen for privatlivets fred. Det Flashrouters VPN Privacy App er en let, gratis og brugervenlig måde at få adgang til og konfigurere dit trådløse netværk på. Vores app kører direkte fra enhver internetbrowser på desktop eller mobile enheder.

  Dette giver mulighed for nem finjustering og VPN -konfiguration, herunder men ikke begrænset til:

  • Nem enhedsstyring.
  • Kill switch og VPN bypass efter enhed
  • Sømløs VPN -serverskift.
  • Optimeret brugergrænseflade i enhver browser eller mobiltelefon.

  5. Ingen grund til at ændre din nuværende opsætning

  Brug af en af ​​de bedste routere fra 2021 betyder ikke, at du bliver nødt til at udskifte din nuværende routeropsætning. Brug af vores populære Dobbelt routeropsætning Du kan Daisy-Chain din VPN-konfigurerede flashrouter til et eksisterende modem eller modem/router. Betydning, du kan have en dedikeret VPN-forbindelse, der arbejder side om side med enhver nuværende router, ISP-router/modem eller ADSL-router/modem.

  6. Robust Help Center

  Uanset om det hjælper med opsætning af din router, opdatering af din firmware, eller hvordan du bruger de nyeste flashrouters privatlivsappfunktion, har flashrouters hjælpe Center svaret har svaret!

  7. Tilpasselige serviceplaner

  Vælge Dit foretrukne niveau af teknisk hjælp lige fra e-mail-assistance til live support chat til en fjerntliggende 1-til-1-session med vores ekspert USA-baserede specialister. Bedst af alt, ved, at du chatter med et rigtigt levende menneske.

  Vores venlige supportpersonale er klar til at hjælpe med fejlfinding, firmwareopdateringer og alle andre problemer, du måtte have. Uanset om du er en teknisk whiz eller en netværks -rookie, har flashrouters en perfekt prissat supportmulighed til dig.

  Serviceplaner

  Flashrouter -serviceplaner

  For at få mest muligt ud af din flashrouter skal du vælge, hvilket niveau af løbende eksperttjeneste/teknisk support der passer til dine behov.

  Månedlige

  BRONZE

  Faktureret $ 15

  • Support teambilletter
  • FlashRouter -appopdateringer
  • Hjælp centeradgang
  • Add-on support session +$ 75

  SØLV

  Faktureret: $ 30

  3 måneder gratis

  • Alle bronzefunktioner, plus
  • 48 timers responstid
  • Live chathjælp
  • Retur & reparationstjeneste
  • Yderligere sessioner +$ 50

  GULD

  Faktureret: $ 60

  Faktureret $ 30

  • Alle sølvfunktioner plus
  • 24 timers responstid
  • En 1-til-1 support session
  • Yderligere sessioner +$ 25

  Årligt

  BRONZE

  Faktureret $ 48

  Faktureret: $ 18

  • Support teambilletter
  • FlashRouter -appopdateringer
  • Hjælp centeradgang
  • Add-on support session +$ 75

  SØLV

  Faktureret: $ 96

  Faktureret: $ 66

  • Alle bronzefunktioner, plus
  • 48 timers responstid
  • Live chathjælp
  • Retur & reparationstjeneste
  • Yderligere sessioner +$ 50

  GULD

  Faktureret: $ 144

  Faktureret $ 114

  • Alle sølvfunktioner plus
  • 24 timers responstid
  • En 1-til-1 support session
  • Yderligere sessioner +$ 25

  FAQS

  Er serviceplanen et engangs køb, eller fornyes den?

  Alle FR -serviceplaner fornyes automatisk kvartalsvis eller årligt baseret på udtrykket oprindeligt købt. En påmindelse e-mail sendes en uge før fornyelse. I dit FlashRouter -kontopanel kan du til enhver tid annullere planen for at stoppe yderligere fornyelser.

  Indeholder serviceplanen et VPN -abonnement?

  På dette tidspunkt yder vores serviceplaner opsætning og konfigurationsbistand til brugere, der allerede har deres egen VPN -service. Hvis du leder efter VPN -servicemuligheder, skal du tjekke vores fulde liste over understøttede VPN -udbydere.

  Skal jeg købe en serviceplan?

  Vores routere er prissat for de tilpassede opgraderinger, der udføres på vores lager, testudgifter og holder flashrouter -appopdateringen til dato.

  Vores serviceplan har tre niveauer som en valgfri tilføjelse med dit køb for at få fortsat direkte hjælp fra vores team. Dette er især nyttigt for kunder, der er mindre teknisk kyndig og ønsker direkte adgang til vores supportteam for at sikre, at deres netværk kører nøjagtigt, hvordan de ønsker. Sådan er disse planer forskellige

  Bronze – Grundlæggende e-mail-support
  Sølv – E-mail og live chat support.
  Guld – E-mail, live chat og fjerntliggende en-til-en-sessioner

  Hver situation og bruger har forskellige behov og ekspertise. Vores team af USA-baserede supportagenter er højtuddannede specialister i VPN og DD-WRT routeropsætning. Fra firmwareopdateringer til netværkskonfiguration/fejlfindingsløsninger er formålet med vores serviceplaner at hjælpe vores kunder på det niveau, de finder nødvendige.

  Tilbyder flashrouters telefonsupport?

  På dette tidspunkt leverer vi ikke telefonstøtte med vores serviceplaner. Vi har testet telefonsupport til netværksfejlfinding i fortiden, men har fundet ud af, at vi i gennemsnit fik os til at hjælpe mindre kunder på en mindre effektiv måde. Med et køb af en guldtjenesteplan kan kunder imidlertid planlægge 1-til-1 fjernsupport-sessioner via TeamViewer med vores ingeniører, og de vil give en praktisk, personlig løsning til eventuelle problemer, du måtte stå over for.

  Har jeg brug for en serviceplan til en firmwareopgradering?

  Firmwareopgraderinger er gratis for enhver flashrouter -kunde!

  Du kan besøge vores supportcenter og vælge din specifikke routermodel for at opgradere din firmware baseret på de angivne anbefalinger.

  Hvis du vil have hjælp fra vores supportteam til at hjælpe med denne opgradering, kan du altid tilmelde dig vores guldserviceplan og planlægge en 1-mod-1 TeamViewer-session, hvor vores uddannede ingeniører vil tage sig af opgraderingen for dig!

  Kan jeg købe en router uden en serviceplan og abonnere senere?

  Ja, du kan til enhver tid købe en serviceplan. Vi kan dog ikke garantere nogen prisfastsættelse eller anvende tidligere tilbudte rabatter eller specifikke funktioner på det senere tidspunkt.