Cactusvpn -apps til dine yndlingsenheder

Vores specialister er her 24/7 klar til at hjælpe dig. Start bare en live chat, eller send en supportbillet fra klientområdet.

Få din 3-dages gratis VPN-prøve nu!

Intet kreditkort kræves. Ingen hastighed og båndbreddebegrænsninger eller andre begrænsninger.

Vi beklager, men vi kan ikke acceptere gratis prøvegistrering fra din internetudbyder!

Hvis du er tilsluttet VPN/proxy, skal du afbryde forbindelsen og prøve igen.

Hvis du ikke er tilsluttet en VPN/proxy, bedes du kontakte os på [e -mail -beskyttet].

7 VPN
Protokoller

Konfigurer dine forbindelser, men du vil. Vælg mellem OpenVPN (TCP & UDP), Wireguard ®, SSTP, Softher, IKEV2, L2TP/IPSEC og PPTP.

Ingen logfiler
Garanteret

Vi holder overhovedet ikke nogen logfiler (ikke engang din IP -adresse), og vi garanterer, at vi ikke deler dine oplysninger med nogen tredjepart.

Ubegrænsede enheder
på samme tid

Cactusvpn -konto er ikke knyttet til en bestemt enhed. Du kan bruge et ubegrænset antal enheder samtidigt med et abonnement.

Smart DNS
Tjenester

Få adgang til 340+ websteder, der normalt er begrænset til os, UK, Tyskland, Polen, Canada, Frankrig, Sverige, kun Switzerland og Australien.

Gratis proxy
Servere

Hver VPN -server fungerer som en gratis proxyserver, som du kan bruge, når du vil. Denne funktion kommer som en bonus, bare fordi vi elsker dig!

Få mere privatliv
med tilsløring

Brug obfsproxy med cactusvpn til at skjule din VPN -trafik. ISPS og overvågningsbureauer vil tro, at du gennemser internettet som sædvanligt.

Ubegrænset
Båndbredde og hastighed

Vi begrænser ikke din båndbredde og hastighed på nogen måde. Så du vil bruge det maksimale, du kan få fra din forbindelse.

Krypter fuldt ud
Dine DNS -forespørgsler
Brug af DNS-over-HTTPS

Stop hackere fra at misbruge ikke -krypterede DNS -anmodninger, finde ud af, hvilke websteder du gennemser, og målrette dig mod phishing -angreb.

Professionel
24/7 kundesupport

Vores specialister er her 24/7 klar til at hjælpe dig. Start bare en live chat, eller send en supportbillet fra klientområdet.

Brugervenlig
VPN -apps

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken VPN har en gratis prøve?

Cactusvpn tilbyder en helt gratis prøve, du behøver ikke betale noget eller indtaste dine kreditkortoplysninger.

De fleste VPN-udbydere vildleder dig ved at sige, at de tilbyder en gratis prøve, når de i virkeligheden kun tilbyder en pengene-tilbage-garanti. De beder dig om at betale for at teste deres tjenester og bede om refusion, hvis du ikke kan lide dem.

Med Cactusvpn er alt hvad du skal gøre at tilmelde dig en gratis prøve med din e -mail -adresse.

Har din VPN -gratis prøve nogen begrænsninger?

Vores VPN -gratis prøve er nøjagtigt som vores betalte planer. Du har adgang til alle VPN -servere, der bruger alle protokoller, til smart DNS og proxy.

Vi begrænser ikke på nogen måde din båndbredde eller brugte trafik. Med den gratis VPN -prøve har du adgang til vores meget professionelle supportteam. Vi viser ikke nogen annoncer eller nogen anden form for uønsket information. Den eneste forskel mellem det gratis VPN -forsøg og betalte planer er, at det er aktivt i 3 dage fra kontoen tilmelding, da det kun er til prøveperiode.

Hvilke oplysninger skal jeg give for at starte en CactusVPN -gratis prøve?

For at starte en CactusVPN -gratis prøve, behøver du kun at give din e -mail -adresse. Vi beder ikke om kreditkortoplysninger eller andre personlige oplysninger.

Kan jeg bruge Cactusvpn -gratis VPN -forsøget mere end én gang?

Desværre, for at forhindre misbrug af vores prøveperiode, tillader vi kun en prøveperiode.

Cactusvpn -apps til dine yndlingsenheder

Bare log ind, vælg den VPN -server, du vil bruge, og klik på Connect. Alle kan gøre dette!

Let at
Brug smarte DNS

Du kan nemt indstille den foretrukne DNS -server, foretrukne region, og hvor ofte din IP automatisk valideres.

Vælg foretrukket
VPN -protokol

Baseret på hvad du skal gøre, kan du nemt vælge din foretrukne VPN -protokol til optimeret hastighed og sikkerhed.

Få mere privatliv
med tilsløring

Brug obfsproxy med cactusvpn til at skjule din VPN -trafik. ISPS og overvågningsbureauer vil tro, at du gennemser internettet som sædvanligt.

Apps
Killer -funktion

Med vores VPN -app bliver du beskyttet, selvom forbindelsen ikke er stabil. Opret hvilke applikationer der vil blive lukket, når forbindelsen falder.

Internet Kill
Kontakt

Hvis du vil sikre dig, at du ikke surfer online uden at være tilsluttet VPN, skal du bare indstille appen for at stoppe internettrafikken, hvis VPN -forbindelsen falder.

Dele
Tunneling

Vælg hvilke af dine apps,.

DNS lækage
Beskyttelse

Du kan være sikker på, at der ikke vil være DNS -lækage ved at tænde for Build in DNS -lækagebeskyttelsesfunktionen. Og alt hvad du behøver er et et -klik.

Sorter VPN -servere
med hastighed

Skift let VPN -servere eller brug funktionen “Sorter efter hastighed” til at sortere alle servere baseret på deres hastighed, så du kan vælge den hurtigste på ethvert givet tidspunkt.

Let
Konfigurerbare indstillinger

Vi gjorde det meget let at indstille, hvordan VPN -appen vil starte og logge ind, hvordan VPN vil oprette forbindelse og oprette forbindelse igen, hvis forbindelsen falder, og hvilken OpenVPN -protokol og port, du foretrækker.