Btguard Review 2015

Contents

Switchvpn er blandt de hurtigst udviklende VPN -udbydere, der hurtigt foder solide trin i VPN -byen, der forbedrer sine tjenester og har mere for sine brugere. Denne USA-baserede VPN-service er økonomisk med en fremragende døgnkundesupport og er fri for streng overvågning eller dataovervågning Læs mere.

Bedste VPN -anmeldelser

Virtuelt privat netværk eller simpelthen VPN tilbyder beskyttelse af deres privatliv, anonymitet og uklakket tilgængelighed til millioner af abonnenter over hele verden – et meget tiltrængt krav i denne æra. Hver VPN -tjenesteudbyder er forskellig med hensyn til funktioner, ydeevne og brugeroplevelse. VPN -analyse bringer dedikeret dig bedste VPN -anmeldelser af de førende tjenesteudbydere, der hjælper med at afbøde sårbarheden ved at blive offer for cyberkriminalitet og hackingangreb. Ekspertteknologier fra VPN -analyse har rangeret udbydere med hensyn til servicekvaliteten; Hvor med succes skjuler de din identitet, hvor effektivt de sikrer dine online data, og hvor effektivt de giver dig tilgængelighed til geo-begrænset websted. Læs VPN -anmeldelserne af de bedste udbydere nedenfor – Bliv kendt for dets fordele og ulemper – vælg derefter den, der passer bedst til dig.

Mullvad Review 2018 – Hvor sikker er Mullvad VPN?

$ 5 OM MÅNEDEN

Windscribe Review 2018 – Sådan downloades Windscribe

$ 7.50 OM MÅNEDEN

Airvpn Review 2019 – Hvor sikker er AirVPN?

$ 7 OM MÅNEDEN

Cactus VPN Review 2019 – Cactus Speed ​​Test, Server List og fuld funktionsanmeldelse

$ 6.99 OM MÅNEDEN

TunnelBear Review 2019 – er TunnelBear Safe?

$ 4.99 OM MÅNEDEN

IVPN Review 2019 – Fjerner IVPN -blokering Netflix

$ 8.33 OM MÅNEDEN

ExpressVPN Review – 2017 -opdatering

Denne ExpressVPN -gennemgang vil dække alle fordele, mangler, hastighedstest, funktioner, serverspredning og opsætning af tjenesteudbyderen. Virksomheden træder ind i den konkurrencedygtige VPN -industri i år 2009 med et karakteristisk mål at tilbyde stabil Læs mere.

$ 6.67 OM MÅNEDEN

Privat internetadgangsanmeldelse 2017

Privat internetadgang er en anonym VPN -tjenesteudbyder med det største antal server spredt over hele kloden. Online brugere ‘, der ønsker at beskytte deres privatliv og maskere deres oprindelige identitet eller ønsker at fjerne blokering af censur Læs mere.

$ 3.33 OM MÅNEDEN

VPNArea Review 2018 – er VPNArea sikkert og sikkert?

VPNArea er en VPN -udbyder etableret i Bulgarien, men udfører sin drift fra Schweiz. Det er en logfri VPN -udbyder, der bekymrer sig om brugernes privatliv og anonymitet. VPNArea tilbyder fantastiske funktioner som Auto IP -skifter, Internet Kill Switch, DNS -lækagebeskyttelse og meget mere. Læs mere.

$ 4.91 OM MÅNEDEN

Shellfire VPN Review 2019 – er shellfire -boksen sikker?

Lad os se på nogle grundlæggende kendsgerninger. Denne shellfire VPN -review -læsere skal bemærke, at den blev grundlagt i 2002 af Max Behr og Florian Gattung.Det er placeret i Bad Vilbel, Tyskland. Læs mere.

$ 3.00 OM MÅNEDEN

Nordvpn Review 2019

Nordvpn er det bedste valg, hvis du er bekymret for sikkerhed. Det tunnel-up din internettrafik via PPTP, L2TP/IPSEC, OpenVPN og Double VPN-krypteringsprotokoller for at sikre, at din anonymitet forbliver intakt. Bitcoin support Læs mere.

$ 2.75 OM MÅNEDEN

Tuvpn Review 2018 – Hvor sikker er tuvpn?

Tuvpn er baseret på de britiske Jomfruøer. Tjenesten er populær på grund af sin dedikation til befrielsen af ​​en stabil og hurtig VPN -service, der imødekommer behovene i sin verdensomspændende forbrugerbase. Læs mere.

$ 1.95 OM MÅNEDEN

Skjule.ME VPN Review 2019 – Skjul.mig VPN vs proxy

Når det kommer til at vælge en VPN, er nogle af de fremtrædende ting, der kommer til enhver potentiel købers sind, servere, ingen logfiler og sikkerhed. Uden tvivl viser kvalitet i disse og andre relative aspekter af en VPN, at det er på indbegrebet af ekspertise. Læs mere.

$ 5.42 OM MÅNEDEN

Tillid.Zone VPN Review 2018 – er tillid.Zone VPN pålidelig?

Tillid.Zone er en frisk udfordrer tilføjet i VPN -udbyders verden. Selvom det er et nyt firma, men det har allerede oprettet bemærkelsesværdigt netværk kombineret med pro-brugertjenester. Fair prisfastsættelse og særlig overvejelse for brugernes privatliv er dens fremtrædende funktioner, på den anden side Læs mere.

$ 2.99 OM MÅNEDEN

Overplay VPN Review 2016

Overplay er dybest set nyt for VPN og er måske ikke alle bekendt med sine tjenester. Kan være de andre mennesker, der har brugt VPN -overspil -tjenester, har andre synspunkter eller oplevelser, men for det er en af ​​de mest innovative VPN -udbydere, der i øjeblikket er på markedet i dag. Læs mere.

$ 9.95 OM MÅNEDEN

ONEVPN Review 2016

OnEVPN er langt den mest overkommelige VPN på markedet og tilbyder sin årlige pakke til så lavt som $ 1/måned. Denne nye VPN har fodet i VPN -byen ved at give en række funktioner, ingen logpolitik, udbredte serverplaceringer og vigtigst af alt en døgn Læs mere.

$ 1.00 OM MÅNEDEN

Torguard VPN Review 2018 – Fjerner Torguard Netflix?

Torguard VPN har været den foretrukne VPN -service for torrentelskere siden lanceret den 15. november 2012. Dette amerikanske baserede firma sigter mod at levere god sikkerhed og anonymitet, mens du bruger BitTorrent. Virksomheden værdsætter kundernes privatlivets fred for at holde nogen logfiler af brugere sammen med tilbud Læs mere.

$ 4.99 OM MÅNEDEN

VPN Unlimited Review 2016

I dag ser det ud til, at livet er ufuldstændigt uden et godt VPN -værktøj. Bare spørg enhver teknisk nørd eller nogen, der er bekymret for online privatliv, og personen vil helt sikkert fortælle dig om risikoen for datatyveri og hacks. Læs mere.

$ 2.08 OM MÅNEDEN

Slickvpn Review 2016

Virksomheden har ikke afsløret sin nøjagtige virksomhedsstrukturhierarki, men det har vist, at dens primære markedsføringsenhed er baseret i De Forenede Stater. Den primære operationelle enhed er også baseret på Nevis (Caribbean Island.) Læs mere.

$ 4.00 OM MÅNEDEN

ACEVPN Review 2016 – Detaljeret indsigt

ACEVPN er en amerikansk-baseret VPN-udbyder, der blev lanceret i 2009. De har et spektakulært servertælling, der leverer 7 dages pengene tilbage -garanti. ACEVPN -udbyder respekterer deres kunders privatlivets fred for en god service uden logpolitik. De tilbyder stealth VPN -servere, gratis smart DNS Læs mere.

$ 3.89 OM MÅNEDEN

WorldVPN Review 2016

WorldVPN er baseret i Letland. Det tilbyder en række forskellige IP -adresser, der stammer fra 100+ lokationer over hele kloden. Tjenesten er kendt for at tilbyde nogle fantastiske prisplaner, der er gode for de brugere, der ikke har brugt en VPN -service før. Læs mere.

$ 2.49 OM MÅNEDEN

PureVPN Review 2019 – PureVPN Support and Feature Review

Purevpn har oprettet i 2006, med hovedkvarter i Hong Kong og fokuseret på at levere funktionskrikede VPN -tjenester til utroligt lav prisklasse. Hvad der giver dem en banebrydende over førende VPN-tjenesteudbyder i branchen Læs mere.

$ 2.87 OM MÅNEDEN

VPNSecure Review 2019 – Er VPNSecure god til torrenting?

VPNSecure er en af ​​de mest fremtrædende tjenester i VPN -branchen, der leverer aggressive funktioner til sine brugere til en meget overkommelig pris. Det store udvalg af servere og ‘Zerolog’ -politik gør det til en nøglespiller på markedet. Læs mere.

$ 5.41 OM MÅNEDEN

Hidemyass Review 2018 – Hvad bruges Hidemyass til?

Hidemyass sætter en ære som den største VPN -tjenesteudbyder i verden, der serverer mere end 8 millioner abonnenter pr. Måned, langt mere end nogen anden tjenesteudbyder på markedet Læs mere.

$ 4.99 OM MÅNEDEN

IPVanish Review 2018 – er ipvansk sikker og privat?

IPVanish leverer tjenester til tusinder af kunder i løbet af de sidste 15 år; Definitivt har det noget interessant, fleksibelt, brugervenligt og overkommeligt at tilbyde. Ellers er det ikke let at opretholde på det konkurrenceprægede marked så længe, ​​mens du har et antal klienter, der bruger tjenester i alle hjørner af verden. Læs mere.

$ 6.49 OM MÅNEDEN

Ivacy VPN Review 2016

Ivacy VPN er et Hong Kong -baseret selskab, der blev grundlagt i 2007. På markedet for stærke VPN -udbydere; Ivacy VPN har et værdigt sted, der tilbyder 250 servere på 100 forskellige steder sammen med strålende nye tilføjelser i sin seneste debut i 2015. Læs mere.

$ 1.50 OM MÅNEDEN

TotalVPN Review 2016

I denne TotalVPN -gennemgang giver vores team ved VPN -analyse grundig vurdering af funktioner, ydeevne, hastighedstest sammen med deres prispakker, det kan siges, at det er en af ​​de bedste VPN med fordele og tjenester. Læs mere.

$ 4.99 OM MÅNEDEN

Safervpn Review 2018 – er Safervpn faktisk sikker?

SaferVPN tilbyder en gratis prøve for brugere, der er ivrige efter at evaluere tjenesterne, inden de vælger specifik abonnementsplan; Denne prøvekonto har en begrænset gyldighed på 24 timer, der starter fra det tidspunkt, du tilmeldte VPN -kontoen. Læs mere.

$ 4.99 OM MÅNEDEN

LE VPN Review 2016

At være relativt en ny deltager i VPN -branchen, viser LEVPN sig at være en fremragende VPN -tjenesteudbyder, der giver sine kunder et udbredt servernetværk og en fremragende kundesupport.Funktioner som SmartDNS og Hybridvpn Service gør denne VPN -udbyder Læs mere.

$ 4.95 OM MÅNEDEN

Liberty VPN Review

Liberty VPN er en solid og pålidelig VPN -udbyder i VPN -branchen. Denne VPN kan få dig adgang til selv de lande, der ofte blokerer VPN -brugere. Med sin høje kompatibilitet med alle større platforme og enheder har Liberty VPN en betydelig position blandt forskellige VPN -giganter på markedet. Læs mere.

$ 8.99 OM MÅNEDEN

Vyprvpn Review 2018 – Vypervpn Feature Review

Vyprvpn er et produkt af Golden Frog og Giga News. Golden Frog er en berømt global onlineudbyder, der blev grundlagt i 1994, med base i Schweiz. Vyprvpn blev lanceret i 2010; Siden da fortsætter det med at vokse og tilføje robuste funktioner til at forbedre online -sikkerhed uden at gå på kompromis med din internethastighed. Læs mere.

$ 5.00 OM MÅNEDEN

VPNGHOST Review 2016

VPNGHOST er anstændig VPN -service designet til fortrolighedsbevidste brugere ‘. Denne Canada -baserede VPN er selv. Accepterer også den mest anonyme betalingsmulighed I.e. Bitcoin. Læs mere.

$ 2.95 OM MÅNEDEN

Blackvpn Review

Blackvpn er en velkendt og ingen log VPN -udbyder, der har et værdigt sted i hjertet af sine kunder. Det tilbyder en række abonnementspakker at vælge imellem, så brugere nøjagtigt kan få det, de ønsker ved blot. Deres fremragende service er koblet med 14-dages pengene tilbage-garanti og tilbyder også 3 samtidige forbindelser Læs mere.

$ 9.36 OM MÅNEDEN

Surfeasy Review 2019 – Hold Surfasy hold logfiler?

Surfeasy VPN – Som navnet angiver giver en let og glat surfing over internettet. Denne VPN -udbyder blev grundlagt tilbage i 2011. Det har hovedkontor i Canada og er nu blevet et operasoftwarefirma I.e. En del af operaen browsing -familien. Læs mere.

$ 6.49 OM MÅNEDEN

LiquidVPN Review 2019 – Hvor god likvidvpns kundeservice?

LiquidVPN er en USA -baseret VPN -udbyder, der tilbyder de smarteste funktioner og topologier til fuldt ud at beskytte brugernes privatliv uden kompromiser. Det har rigelig række sikkerhedsløsninger og funktioner som Liquid Lock, Comodo Firewall, Modulating IP, Smart Streaming -funktion og mange flere Læs mere.

$ 7.00 OM MÅNEDEN

KEPARD VPN Review 2016- PROS & CONSE Diskuteret

Vores eksperter ved VPN -analyse har omhyggeligt skrevet denne KEPARD VPN -gennemgang, hvor vi har drøftet om produktet, prisen og tjenester, der tilbydes af denne VPN. Det tilbyder sine servere i 9 lande. Kepard VPN tilbyder også 1-dages gratis Læs mere.

$ 2.90 OM MÅNEDEN

Switchvpn Review

Switchvpn er blandt de hurtigst udviklende VPN -udbydere, der hurtigt foder solide trin i VPN -byen, der forbedrer sine tjenester og har mere for sine brugere. Denne USA-baserede VPN-service er økonomisk med en fremragende døgnkundesupport og er fri for streng overvågning eller dataovervågning Læs mere.

$ 6.66 OM MÅNEDEN

NVPN Review 2016

NVPN er en over gennemsnitlig VPN -udbyder, der kommer ind i VPN -industrien i 2010 med et mål at give deres kunder solid sikkerhed og privatliv på internettet. Det er en No Log VPN, der tilbyder 3-dages pengene tilbage-garanti og tillader ubegrænset båndbreddeområde plus god kompatibilitet Læs mere.

$ 6.00 OM MÅNEDEN

Hotspot Shield Review 2018 – Hotspot Shield VPN eller Proxy Server?

Hotspot Shield VPN har hovedkontor i Amerikas Forenede Stater drevet af en af ​​de mest lovende virksomheder, der er ankerfrit, som er bakket op af Goldman Sachs, de mest berømte investorer. Læs mere.

$ 2.50 OM MÅNEDEN

Ironsocket Review 2018 – er Ironsocket sikker og privat?

Ironsocket tilbyder de mest omkostningseffektive prisplaner, du finder online. I en verden, hvor hver anden VPN -udbyder tilbyder brugerne verden på et sølvfad, Læs mere.

$ 4.16 OM MÅNEDEN

Bolehvpn Review 2018 – Fjerner Boleh VPN?

Bolehvpn har oprettet nye tendenser til introduktion af forskellige servere, der er optimeret til forskellige formål. Denne Malaysia -baserede VPN -udbyder Bolehvpn respekterer sine kunders privatlivets fred og holder ingen aktivitetslogfiler. Det tillader torrenting og P2P -filharing og er fri for os eller EU -jurisdiktioner. Læs mere.

$ 6.66 OM MÅNEDEN

Buffered VPN Review 2018 – Fungerer Buffered VPN med Netflix?

Buffered VPN er en hurtigt udviklende VPN -udbyder, der blev lanceret i 2014 med et meget potentiale til at stå op i VPN -rummet, der foreslår meget berigede funktioner og pålidelig forbindelse. Virksomheden er baseret i Budapest, Ungarn, der betragtes som et stort plus, da landet er langt væk fra os og britiske jurisdiktioner! Læs mere.

$ 8.25 OM MÅNEDEN

VPN.AC Review 2019 – VPN.AC -serverliste og fuld gennemgang af funktioner

VPN.AC er en Rumænien -baseret VPN -udbyder, der blev lanceret i slutningen af ​​2012. Støttet af et team af højt kvalificerede cybersikkerhedseksperter med mere end et årti med erfaring, VPN.AC overraskede os af dets vidunderlige funktioner og service. Læs med for en detaljeret gennemgang af VPN.Ac. Læs mere.

$ 4.80 OM MÅNEDEN

VPN.Asia Review 2019 – er VPN.Asien privat og sikker?

VPN.Asien blev officielt en del af VPN -branchen i 2014. Denne torrent-venlige, Belize-baserede VPN-udbyder lover at være en Tier-1 VPN-tjeneste, der giver fair priser, hurtige hastigheder, ingen logfiler, 3 dage gratis prøve og stealth VPN-tilstand til sine kunder. Læs mere.

$ 4.80 OM MÅNEDEN

Privatevpn Review – Pros, Ulemper og bundlinje

Privatevpn er en svensk VPN-udbyder, der tilbyder gode funktioner som Connection Guard, Port Forwarding og understøtter P2P-fildeling på nogle af dens servere. Det tilbyder i alt 34 servere i 21 lande og har en glat brugergrænseflade. Læs mere.

$ 7.78 OM MÅNEDEN

Securevpn.Pro Review 2018 – er SecurEVPN.Pro virkelig sikker?

Securevpn.Pro er ny i VPN -industrien, men hurtigt at vinde navn med øgede sikkerhedsfunktioner og forbedrede krypteringsprotokoller inklusive PPTP, L2TP/IPSEC, OpenVPN og især DoubleVPN. SecurEVPN tilbyder 20 VPN -servere at oprette forbindelse til – de har også nul logpolitik for at sikre, at din anonymitet Læs mere.

$ 8.00 OM MÅNEDEN

Btguard Review 2019 – Hvor sikker er Btguard?

8 ud af hver 10 personer, jeg kender, bruger torrents til et eller andet formål. Selvom jeg ikke bruger torrents selv, har jeg tilstrækkelig know-how om det. Mens der er mange VPN -udbydere, der tilbyder deres brugere mulighed for at bruge torrents, er der ingen Læs mere.

$ 9.95 OM MÅNEDEN

Shadeyou VPN Review 2019 – Er Shadeyou VPN Privat og sikker?

Shadeyou VPN er omkostningseffektiv og multi-purpose. Med 13+ VPN -servere i 11 lande inklusive USA, UK, Canada, Hong Kong; ShadeDu er en perfekt løsning til at omgå geo-begrænsninger. Stærk kryptering forsynet med populære protokoller PPTP, L2TP/IPSEC og OpenVPN. Shadeyou VPN blev fremragende Læs mere.

$ 2.17 OM MÅNEDEN

Hola -udvidelse – er Hola en VPN og er det sikkert?

Hola er en freemium -applikation til web- og bærbare enheder. Hola er et Israel -baseret websted, der blev grundlagt i 2008 af Ofer Vilenski og Derry Shribman. Hola VPN hævder at give ubegrænset internetadgang med hastighed, privatliv og sikkerhed. Læs mere.

Btguard Review 2015

Gennemgang af ExpressVPN VPN Service. Find ud af, hvordan ExpressVPN sammenlignes med andre konkurrenter i 2014

Bedste VPN -apps til Android

1. oktober 2014 21. september 2014 af Marcus

Der er mange VPN -apps til Android, men kun et par af dem er virkelig solide, pålidelige og går ikke ned af tilfældige grunde.

Bedste VPN’er til popcorn -tid

8. december 2014 20. september 2014 af Marcus

Popcorn -tid er en innovativ applikation, der gør video, der ser meget lettere, men ikke sikrere. Du skal stadig beskytte din identitet. Her er nogle af de bedste VPN -udbydere at bruge med popcorn -tid

IPREDATOR REVIEW

11. december 2020 11. juni 2014 af Marcus

Vores gennemgang af IPREDATOR VPN, en svensk VPN -service, der er seriøs med brugernes privatliv

Bedste VPN’er til privatlivets fred 2015

28. marts 2015 7. juni 2014 af Marcus

Vi har sammensat en liste over de bedste privatlivsfokuserede VPN-tjenester, vi brugte hidtil, og kunne lide mest i vores 2014-test

Btguard VPN -gennemgang

11. december 2020 3. juni 2014 af Marcus

Btguard er en VPN -tjenesteudbyder med base i Toronto, Canada, ejet af virksomheden Netcrawled LLC. De tilbyder både SOCKS5 proxy og VPN (PPTP og OpenVPN) på flere servere på 3 lokationer. Btguard annoncerer deres tjenester som ”Anonyme BitTorrent Services”. Lad os grave dybere.

Nordvpn Review (2014)

9. december 2020 30. maj 2014 af Marcus

OPDATERING (marts, 2017): Tjek her vores ajourførte gennemgang af Nordvpn Nordvpn er en af ​​de nyere VPN -udbydere, der drives af et firma i Panama. Tefinkom Co s.EN. er virksomheden bag tjenesten, og ifølge deres om side har de været i webhosting-forretning i over 6 år. Funktioner De har VPN -gateways … Læs mere

Sådan installeres OpenVPN på Debian/Ubuntu Linux VPS

29. april 2014 af Marcus

En guide til at installere OpenVPN på din egen VPS -server, der kører Debian eller Ubuntu Linux.