Avast throttling internethastighed? Sådan løser du det

Din IP -adresse:

Fejlfinding af forbindelseshastighedsproblemer med webskjold i avast antivirus

Web Shield er i øjeblikket den mest sofistikerede sikkerhedskomponent i Avast antivirus, og overvåger alle netværksaktiviteter. Web Shield Kan lidt påvirke hastigheden på din internetaktivitet på grund af dens høje funktionalitet, men forskellen er generelt umærkelig.

Internethastighedstest kan blive påvirket under scanning for forbindelseshastighed, hvis webskjold er aktiveret, da testen kan forvirre webskjoldaktivitetshastighed med internethastighed og lokal hardware.

Hvorfor er min højhastighedsforbindelse langsommere med webskjold på?

Forbindelser med høj hastighed større end 20MBITS/s kan se mærkbare forsinkelser under visse betingelser, mens webskjoldet er aktiveret. For eksempel, hvis en harddisk har en I/O -hastighed på 30 mbits/s, kan webskærmen reducere belastningshastigheden på en webside, fordi harddisken I/O -operationer er fordoblet under aktive scanninger. I dette tilfælde overstiger internetinput på 20MBITS/s kombineret med 20MBIT/s WEBSCANNER -dataudgang derefter den maksimale harddiskevne og kan føre til mærkbare forsinkelser.

Er der specifikke enheder, der har kompatibilitetsproblemer med webskjold?

Nogle netværkskomponenter eller forbindelsestyper kan være uforenelige med en del af Avast Antivirus eller Web Shield især, da standardindstillingen for nogle routere og ADSL -modemer kan forvente en anden forbindelse eller pakketype. Denne uoverensstemmelse kan forårsage nulstillinger og timeouts til forbindelser. Web Shield -scanninger kan også forårsage, at en enhed er tid, hvis enheden har en kort timeout -indstilling.

Avast Monitors -rapporter om specifikke enheder og kontakter enhedsleverandører om hyppige problemer med foreslåede kodningsløsninger eller løsninger. Imidlertid er mange spørgsmål relateret til specifikke indstillinger inden for webskjold og kan deaktiveres uden at fjerne din beskyttelse.

Er der nogen løsninger til at forbedre webpræstation, når man bruger webskjold?

Du kan tilpasse din webskjoldkonfiguration for at forbedre webhastigheden. Dette vil have mindre indvirkninger på din sikkerhed.

At justere Web Shield Indstillinger:

 1. Åbn Avast Antivirus -brugergrænsefladen og gå til ☰ MenuIndstillingerBeskyttelseCore Shields.
 2. Rul ned til Konfigurer Shield -indstillinger og vælg Web Shield Fanen.
 3. Fjern kassen ved siden af Aktivér HTTPS -scanning For at deaktivere indstillingen. Når det er aktiveret, beskytter HTTPS -scanningen dit system mod malware, der leveres over HTTPS -forbindelser. Når de er deaktiveret, scanner File Shield stadig alt downloadet indhold, før du kører nogen filer.
 • Avast Premium Security 22.x
 • Avast gratis antivirus 22.x
 • Microsoft Windows 11 Home / Pro / Enterprise / Education
 • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32 /64 -bit
 • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32 /64 -bit
 • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32 /64 -bit
 • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 med praktisk rollup -opdatering, 32 /64 -bit

Avast throttling internethastighed? Sådan løser du det!

Avast throttling internethastighed

Er du frustreret over den svage hastighed, du oplever, når du bruger Avast? Du er ikke alene. Utallige brugere har udtrykt deres bekymring over faldet i hastighed, mens de er forbundet til enten Avasts VPN eller dens antivirus -software. Hvis du undrer dig over, hvorfor Avast forårsager dette frustrerende internet -throttling, er du kommet til det rigtige sted.

Undervurder ikke alvoret i dette spørgsmål. Problemet med avast hastighed er ikke en isoleret ulempe. Hvis du står over for dette problem, kan du støde på en hel række andre problemer, der er knyttet til det. Forestil dig dette: Du bruger AVAST VPN, og ikke kun er dine hastigheder langsommere end nogensinde, men du kæmper også med websider, der nægter at indlæse og programmer, der tager for evigt at starte op. Lyder velkendt, gør det ikke?

I denne vejledning vil vi gå i dybden med grundene til Avasts hastighedsspidsspørgsmål og give dig effektive løsninger til at løse det. Så spænd op og gør dig klar til at genvinde din internethastighed og nyde en problemfri onlineoplevelse igen.

Hvorfor er avast throttling internethastighed?

 1. Der er nogle tilfælde, hvor hvis du har andre former for sikkerhedssoftware installeret på din enhed end en VPN, kan det kollidere og få enten hastighederne til at bremse eller programmerne til at fungere lidt langsommere end normalt.
 2. Opdateringer af både browser, og VPN spiller en afgørende rolle. Plus, nogle gange afhænger det også af, om du bruger en ny version af VPN på en ældre modelenhed. Sørg for, at du kører opdateringer regelmæssigt for en opdateret præstation.
 3. Du kan også opleve problemet “Avast, der bremser dit internethastighed” på grund af, at din enhed ikke har nok plads nok. Installer ikke Avast -softwaren, hvis din enhed mangler gratis diskplads.
 4. Fik alle firewalls, antivirus, VPN’er, tilføjelser eller udvidelser tændt? Det kan forårsage en svag eller større konflikt med avast, der løber side om side.

Hvordan løser vi “avast -bremser internethastighed” -problemet?

Avast tilbyder både antivirus og VPN -appen. Da vi testede det, stødte jeg også på nogle forfærdelige hastighedsproblemer. Til det er der et par rettelser eller fejlfindingsforanstaltninger, som du kan bruge til at løse det avast throttling internethastighedsproblem. Lad os starte med den første:

Fejlfinding Fix nr. 1 – Se på din routerkonfiguration for at sikre, at det ikke er årsagen til hastigheden nedslidt

Vi nævnte ovenfor, at der er en række grunde til, at avast -hastighedsspidsspørgsmål finder sted. Så med det sagt kan du ikke helt bebrejde det på Avast Antivirus -programmet, før du undersøger det. Den første løsning involverer dig til at gennemgå din routerkonfiguration og kontrollere, om dine internethastigheder er langsomme eller ej.

Kontroller for at se, om WiFi -signalerne når enheden, eller se for at se, om serveren er nede. Med det vil du være i stand til at fortælle, hvad der blokerer internettet og dets hastigheder fra indlæsning af sider. Så i fremtiden, hvis du støder på det avast -throttling -internethastighedsproblem, skal du bare sørge for at undersøge routerindstillingerne først.

Fejlfinding af fix nr. 2 – Deaktiver eller opsiger eller opsiger alle baggrundsapps, hvis de kører sammen med Avast

Under de fleste omstændigheder har du et par versioner af Avast -applikationen, der ofte kører lignende programmer i baggrunden, uden at du muliggør det. Du kan sige, at de kører, så snart du downloader Avast på din enhed, eller prøver at geninstallere eller opdatere den. Dette får igen dine internethastigheder til at arbejde langsommere eller din båndbredde for at blive forvrænget. Du kan undgå dette ved bedre at styre og afslutte alle baggrundsapps, mens Avast kører.

Lad os tage din Windows -enhed til at begynde med. Hvis du har Avast-appen installeret på den, og lige siden da begyndte dine internethastigheder at køre langsommere end normalt, eller ikke-eksisterende til et punkt, der er noget, du kan prøve at gøre. Hit på “CTRL, ESC og Shift” -taster sammen for at starte vinduet Task Manager. Derfra går du til fanen Process. Du kunne løse problemet som dette.

Problemet opstår også, når du bruger den gratis version af Avast. Hvis du tænker, er Avast Premium -abonnementet over dit budget, der er andre mere pålidelige VPN’er, som du kan overveje. Vi har fremhævet dem alle på vores bedste VPN -tilbudsside.

Fejlfinding af fix nr. 3 – Lav hyppig scanning en høj prioritet for at undersøge

Nogle gange scanner en hel masse websider eller filer på dit system, Avast kan udtømme internetressourcer og eller udbrænde brugen af ​​din CPU. En grund som dette kan få dit internet til at køre langsommere end normalt. Imidlertid kan løsningen på at få internethastigheder tilbage til en normal eller en bedre konsistens, du kan ændre, hvordan regelmæssig avast kører sine scanninger.

For at gøre dette skal du trykke på “Windows -knap og x” på samme tid, gå til vinduet “Kommandoprompt”. Der vil være et rumkommandofelt, hvor du kan skrive “C: \ Programdata \ Avastsoftware \ Avast” og derefter klikke på “Enter.”

For at finde filen skal du indtaste Avast.INI eller et andet navn afhængigt af hvad du har, og ændre værdien af ​​frekvensen til 999. Gem ændringerne, og genstart din enhed.

FAQS

Kan en VPN øge internethastigheden?

For dem, der kun fik Avast VPN, fordi du troede, det ville drastisk øge din internethastighed – du er i en trist opvågning. Her er tinget, jeg ville ikke sige, at en VPN kan øge Internets -hastigheden, men hvad jeg kunne sige, er, at en VPN hjælper med at holde hastigheder konsistente.

Der er noget, der hedder ISP -throttling, hvor din internetudbyder ofte får og styrer din båndbredde. Det betyder, at de selektivt kan ændre, hvor hurtigt eller langsomt et bestemt websted eller sidebelastning. Det samme gælder for, når du streamer film på en bestemt app. Dette er især nedslående, når du betalte for hurtige internethastigheder, og alt ser ud til at arbejde langsommere end normalt.

Med dette er en VPN en af ​​de bedste løsninger, men ikke bare nogen VPN. Du skal være forsigtig med, hvilken udbyder du går med. For mig har personligt stødt.

Er avast vpn gratis?

Nej, Avast VPN er ikke gratis, men det tilbyder en meget begrænset 7-dages gratis prøveperiode. Med det behøver du ikke at betale noget, men vil blive opkrævet efter den 7 dages periode slutter.

At konkludere

Tillykke! Du har nået det til slutningen af ​​vores guide, og nu har du alle de værktøjer, du har brug for til at tackle det frustrerende avast -throttling -problem eller det frygtede avast antivirus -afmatningsproblem – uanset hvilket navn du foretrækker at give det. Med de ligefremme løsninger, vi har leveret, vil du være i stand til at tackle den grundlæggende årsag til disse hastighedsproblemer. Men hey, hvis alt andet mislykkes, skal du ikke miste håbet! Der er masser af andre pålidelige softwaremuligheder derude, som du kan udforske. Må ikke nøjes med mindre end den problemfri internetoplevelse, du fortjener.

Advarsel!

Dine data overvåges af de websteder, du besøger!

Din IP -adresse:

Ashburn, USA

Din internetudbyder:

Alle dine oplysninger kan spores eller overvåges online, eller annoncer og andre ondsindede websteder kan målrette mod dig, hæmmer dit online privatliv!

Brug af en VPN kan hjælpe med at beskytte dig online, anonymisere dine oplysninger fra websteder, ISP og holde dig sikker på alle tidspunkter! Vi anbefaler Surfshark – testet og rangeret som det bedste til online sikkerhed og privatliv. Beskyt dig selv med dens kryptering af militær kvalitet og sikre dit digitale liv i dag-det er i øjeblikket tilgængeligt på 83% rabat!

Besøg Surfshark

Om Jade Nazareth

Jade er forfatter/redaktør bag Top VPN Service. Hun tester sikkerhedssoftware og skaber indhold for at hjælpe med at holde sit publikum informeret om cyber-sikkerhed og online privatlivets fred.