Sådan løsnes websteder: trin-for-trin-instruktioner

Det hele er en del af børnenes internetbeskyttelseslov, som Kongressen vedtog i 2000, 6 omkring det tidspunkt, hvor internettet blev bredt tilgængeligt.

Top 10 mest blokerede websteder på en computer eller telefon

Speechify er den #1 lydlæser i verden. Kom igennem bøger, dokumenter, artikler, PDF’er, e -mails – alt hvad du læser – hurtigere.

Vist i

Få tale gratis til en play -knap som denne på hvert websted, du besøger. Også e -mails, pdfs, alt hvad du læser.

Af Cliff Weitzman Dyslexia & Accessibility Advocate, CEO/grundlægger af Salefi i produktivitet på 29. november 2022

Har du nogensinde spekuleret på, hvad de 10 mest blokerede websteder på en computer eller telefon er? Lad os nedbryde hvilke websteder der lavede listen, og hvorfor.

Indholdsfortegnelse

Top 10 mest blokerede websteder på en computer eller telefon

Der er over en milliard websteder på hele internettet, og kun omkring 20% ​​af dem er aktive. Blandt disse websteder er nogle usikre at bruge eller bære malware. Skoler, forældre og arbejdspladser sætter ofte disse websteder på bloklister.

Blokerede websteder er dog ikke altid usikre, men bare distraherende. Mange mennesker installerer værktøjer til at blokere websteder for at stoppe med at spilde tid og øge deres produktivitet. Men hvad er de 10 mest blokerede websteder på en computer eller telefon? Her er alt hvad du har brug for at vide om blokerede websteder.

Hvad får et websted til at blive blokeret?

Et websted kan blive blokeret af Google Safe Browsing -funktionen, som er det mest effektive filter til websteder med ondsindet indhold. Blokerede websteder kapres ofte af hackere, ikke ondsindede af naturen. Din enheds firewall kan også forhindre adgang til visse usikre websteder.

Imidlertid er en stor procentdel af blokerede steder sociale medieplatforme. Disse websteder og mobile apps er ikke farlige, men er utroligt distraherende.

Forældrekontrolsoftware -grænser sætter tidsgrænser til brug af websteder på sociale medier. Du kan også bruge apps til at begrænse skærmtid for dine børn. Du kan endda integrere nogle blokerende funktioner i din Wi-Fi-router.

Top 10 blokerede steder

Du kan sandsynligvis gætte i det mindste nogle af de mest almindeligt blokerede websteder, men lad os diskutere de top 10 skyldige, der enten distraherer dig fra vigtige opgaver eller indeholder malware.

Youtube

Mange skoler og arbejdspladser blokerer YouTube. Det er for let at bruge timer på at se videoer om stort set alt, så YouTube ofte går først på bloklisten.

Facebook

Facebook er stadig en af ​​de mest populære sociale medieplatforme over hele verden. Fordi det undertiden er for fristende at se, hvad andre har op til på Facebook, går denne platform på listen over blokerede websteder.

Twitter

Rulning gennem Twitter kan stjæle timer af din tid, uden at du engang bemærker det. Du kan sidde fast efter en Twitter -tråd og glemme vigtige opgaver, du skal gøre i livet.

Reddit

Hvis du er en del af Reddit -samfundet, ved du, hvor lang tid man kan bruge på at læse alle Subreddit -indlæg og besvare spørgsmål. Det er ikke underligt, at Reddit ofte er blokeret i skoler og universiteter.

Netflix

Måske arbejder du hjemmefra og vil se en kort episode af dit yndlingsshow på Netflix. Men det bliver til fem episoder, og nu er du i problemer. Mange mennesker vælger at blokere Netflix. Hulu, Prime Video og andre streamingplatforme for at undgå at spilde tid.

Roblox

Denne online spilplatform er trendy, især blandt teenagere og unge voksne. Af den grund forbyder forældre og skoleadministrationer normalt adgang til dette websted.

Instagram

At sende Instagram-historier og indhente indlæg er sjovt, men tidskrævende. Mange websteder og appblokkere tilbyder indstilling af tidsgrænser til Instagram -browsing.

Tiktok

Tiktok er sandsynligvis den værste af alle sociale medieplatforme med hensyn til at miste oversigt over tid. Du hopper fra den ene sjove video til den næste og mister fokus. Du kan blokere adgangen til Tiktok -appen og webplatformen.

Pornhub

Mange forældre blokerer voksne websteder for at sikre, at deres børn ikke udsættes for upassende indhold. Pornhub er et af de største websteder, så det fortjener et sted på denne liste. En webstedsblokker kan dog forhindre adgang til websteder med lignende indhold.

Amazon

Online shopping er sjovt, men ofte vanedannende. Hvis du leder efter distraktioner, vil Amazon gå til at gennemse produkter føre til distraktion. Derfor vælger mange at blokere Amazon, især i åbningstiden.

De mest populære webstedsblokkere

Du spekulerer måske på, hvordan du blokerer for distraherende websteder på dine Microsoft Windows, Chromebook, Android, iOS eller MacOS -enheder.

Heldigvis begrænser mange appblokkere og værktøjer adgangen til specifikke websteder. Her er de få mest populære løsninger, der hjælper dig med at konfigurere din enhed og blokere websteder.

 • Kold tyrker -Dette er et funktionsrigt værktøj til websted og app-blokering til Windows og MacOS-brugere. Det leveres med en hvidlistefunktion og en tidsspildende tracker. Det låser endda din computer i en periode for at sikre, at du tager pauser.
 • Selvkontrol – Mac -brugere kan stole på denne webstedsblokker og arbejde uden distraktioner. Du kan oprette en liste over websteder, du vil blokere
 • Rescuetime – Dette er en produktivitetsrapporteringsapp, der blokerer websteder. Du kan sætte mål og alarmer samt anmode om specifikke rapporter. Du kan bruge det med Firefox, Chrome og ethvert operativsystem.
 • Mindful browsing -Hvis du vil have et gratis og open source Google Chrome-udvidelsesværktøj til at blokere apps og websteder, er dette løsningen. Den “blokerende” del er mere subtil og beder dig i det væsentlige om at tage mere opmærksomme beslutninger i stedet for at spilde tid.
 • Stayfocusd – Det er en anden populær løsning for Chrome -brugere. En gratis version er tilgængelig og leveres med kraftfulde blokerende kapaciteter.
 • Nul viljestyrke – Dette er et ligetil websted og appblokker til safari -browser og iOS -mobile enheder. Det er let at installere og leveres med en integreret timer.

Øg din produktivitet yderligere med Salefi

At opnå arbejdsproduktivitet er udfordrende for mange. Der er for mange distraktioner og ofte utilstrækkelig tid til at læse alt hurtigt. Men din produktivitet øges ved hjælp af pålidelig tekst til tale -software som tale.

Speechify læser websider og alle tekstfiler højt ved hjælp af naturlige klingende stemmer. Du kan gennemgå sider og sider meget hurtigere end at læse.

Speechify tilbyder fem forskellige læsehastigheder, en bred vifte af mandlige og kvindelige stemmer, og kan læse 15+ sprog. Du kan bruge Speechify på Windows, MacOS og iPhone og iPad og endda installere Safari- og Chrome -udvidelserne. Prøv tale gratis i dag, og øg din produktivitet på kort tid.

FAQ

Hvordan blokerer jeg for 18+ steder?

Du kan blokere 18+ websteder ved hjælp af forskellige webstedsblokeringsværktøjer, såsom webbrowserudvidelser og apps. Android- og iOS -brugere kan finde mange effektive 18+ webstedsblokkere.

Hvilke websteder er blokeret på skolecomputere?

Skoler og universiteter blokerer ofte på sociale mediewebsteder som Tiktok, Instagram, Twitter og Facebook. De blokerer også for voksne indholdswebsteder og specifikke websteder med upassende indhold.

Hvordan ser jeg blokerede websteder?

Der er nogle måder, du kan få adgang til et blokeret websted eller app. De mest almindelige løsninger inkluderer brug af en proxy- eller VPN -service eller ændring af DNS.

Hvorfor vil jeg blokere websteder?

Folk blokerer websteder af forskellige grunde. Ofte ønsker de at skabe et distraktionsfrit arbejdsmiljø, og konstante meddelelser eller kontrol af websteder på sociale medier gør det umuligt. Arbejdspladser og skoler blokerer også for voksne indholdswebsteder, videospilplatforme og distraherende websteder for at sikre bedre produktivitet og opmærksomhed.

Sådan løsnes websteder: trin-for-trin-instruktioner

Aliza Vigderman

Antivirus guide

Det kan være frustrerende, når du er på et bestemt netværk – som på din skole eller arbejde – og administratorerne har besluttet, at visse websteder er uden for grænserne. Hvordan skal du se, hvad din yndlingsindholdsskaber har til middag, hvis du ikke kan komme på Instagram? Hvordan skal du vide, hvor mange mennesker kunne lide den brand -selfie, du tog på stranden den sidste weekend?

Enkel – Brug en VPN.

VPN’er eller virtuelle private netværk, giver dig mulighed for at forfalde din digitale placering og skære igennem den ordsprogede bureaukrati, der blokerer dig for visse websteder. Og dette gælder også for desktops, bærbare computere og mobile enheder. Du kan ændre din iPhone -placering med en VPN lige så let som du kan bruge din hjemmecomputer.

Der er mange grunde til, at du måske vil gøre dette. For det første kan det at ændre din YouTube -placering med en VPN hjælpe dig med at få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt i dit geografiske område. Sig, at du rejser internationalt for arbejde og ikke rigtig ønsker at se italiensk Netflix, en VPN kan få netværket til at tro, at din enhed er placeret i U.S.

Der er dog et par overvejelser at tænke igennem, før du bruger en VPN, og et par skridt, du skal tage for at udføre denne lille manøvre med succes. Bare rolig, vi har alle oplysningerne lige her.

Lad os nu komme ind i det pynte, hvordan man fjerner blokering af websteder.

Pro tip: Enhver god VPN kan hjælpe dig med at fjerne blokering af websteder, men nogle gør det bedre end andre. Med stærk kryptering og overkommelige priser er privat internetadgang en af ​​de bedste VPN’er til at fjerne blokering af websteder. Lær om dets unikke funktioner i vores private internetadgangsanmeldelse.

Hvordan man fjerner blokering af websteder i skole, arbejde eller hjemme

Skolens netværk blokerer YouTube? Arbejdet lader dig ikke tjekke sociale medier? Bare rolig, vi har dig dækket, uanset om du er på en telefon, computer eller tablet. Ved at skjule din IP-adresse kan VPN’er hjælpe dig med at omgå site-blokkere og internetcensur. Det er let at indstille en VPN og tager kun et par minutter. Her er nogle af vores højest rangerede VPN’er, som vi har testet:

Redaktørens vurdering:

9.7 /10

Redaktørens vurdering:

9.5 /10

Redaktørens vurdering:

9.4 /10

Sådan oprettes en VPN

En trin-for-trin-liste til opsætning af en VPN

 1. Vælg en VPN. Vores VPN -købsguide er et godt sted at starte. Eller, hvis du er studerende, så tjek de bedste VPN’er til skolen.
 2. Download enten VPN -appen. Når du er aktiveret, vil du være i stand til at ændre din enheds IP -adresse og komme rundt på alle webstedsblokkere. Bemærk, at hvis du er på en skolecomputer, vil browserudvidelser sandsynligvis være en bedre mulighed.
 3. Log ind med dit brugernavn og din adgangskode.
 4. Opret forbindelse til en VPN -server. Se efter serverplaceringer i nærheden af ​​dig for optimale hastigheder.

Nu hvor din IP -adresse er ændret, skal du være i stand til at komme rundt på internetcensur, selv i lande som Kina, som har nogle af de mest strenge internetcensur på planeten. Apropos – Hvis du er i Hong Kong, skal du læse om de bedste Hong Kong VPN’er. Der er et par overvejelser, du skal gøre for at komme rundt i den store firewall.

Nu hvor både din IP -adresse er ændret, skal du være i stand til at komme rundt på internetcensur, selv i lande som Kina, som har den store firewall (og hvis du er i Hong Kong, skal du læse om de bedste Hong Kong VPN’er). Både din IP -adresse og din internettrafik vil blive krypteret, hvilket giver dig adgang til ethvert websted, du vælger, endda begrænsede websteder og dem, der indeholder blokeret indhold.

De bedste VPN’er til at fjerne blokering af websteder er dem med dynamiske IP -adresser, hvilket betyder, at du får en ny IP -adresse, hver gang du opretter forbindelse til Internettet. Vi anbefaler at læse vores ExpressVPN -gennemgang, privat internetadgangsanmeldelse og IPVanish Review for at lære mere.

Når det er sagt, er VPN’er ikke den eneste måde at få adgang til blokerede websteder.

Hvad er proxyservere?

Hvis du kun ønsker at kryptere IP -adressen på en enkelt webside, kan du bruge en gratis proxy i stedet for en VPN. Den største fordel ved fuldmagter versus VPN’er er, at proxier normalt er gratis og dækker kun et enkelt websted eller apps. VPN’er på den anden side krypterer al webtrafik på tværs af din enhed, ikke kun din IP -adresse.

For studerende, der bruger skoleejede enheder, kan fuldmagter være en bedre mulighed. Medarbejdere, der prøver at omgå arbejdspladsbegrænsninger, skal se efter en offentlig web -proxy. Husk dog, at din arbejdsplads muligvis også har blokeret disse websteder.

Pro tip: Vi anbefaler ikke at bruge disse taktikker til at overtræde betingelserne for din ansættelse. Hvis du bruger proxy -servere eller en VPN til at få adgang til materialer, skal du ikke på arbejdsenheder, din it -afdeling muligvis ender med at have et ord med dig.

Nogle gange er det dog så simpelt som at fjerne et bestemt websted som fiddling med dine enhedsindstillinger.

Skift enhedstilladelser

Hvis du har de administrative privilegier til at gøre det, kan du nogle gange fjerne blokering af et bestemt websted ved at justere indstillingerne på din computer.

For at deaktivere Microsoft Defender Firewall:

 1. Klik på knappen Start.
 2. Klik på Indstillinger.
 3. Klik på Update & Security.
 4. Klik på Windows Security.
 5. Klik på Firewall & Network Protection.
 6. Vælg din profil.
 7. Rul til Microsoft Defender Firewall.
 8. Skift indstillingerne til slukket. 1

Derudover kan du muligvis fjerne blokering af steder på krom. På en computer:

 1. Åbn Chrome.
 2. Klik på mere.
 3. Klik på Indstillinger.
 4. Rul ned til privatlivets fred og sikkerhed.
 5. Klik på webstedsindstillinger.
 6. Skift indstillingen efter eget valg.

På en Android -enhed:

 1. Åbn Chrome.
 2. Gå til et websted, du vil fjerne blokering af.
 3. Klik på mere.
 4. Klik på Info.
 5. Klik på tilladelser.
 6. Klik på Nulstil tilladelser.

Endelig på en iPhone eller iPad:

 1. Åbn Chrome -appen.
 2. Klik på mere.
 3. Klik på Indstillinger.
 4. Klik på Indholdsindstillinger.
 5. Klik på den tilladelse, du vil ændre. 2

Så lad os sige, at ingen af ​​ovenstående fungerede. Du er ikke sunket endnu. Du har stadig den nukleare mulighed.

Tor browser

Tor Browser er en open sourced webbrowser, der skjuler både en brugers placering og deres internetaktivitet, en velsignelse for online anonymitet. Ved at skjule din placering, kan du muligvis omgå firewalls, selvom du muligvis ikke kan downloade TOR på skole- eller arbejdsejede computere eller i lande som Kina.

BEMÆRK: Tilbringer du det meste af din tid på en Mac? Vi anbefaler at bruge en iOS VPN og lære at konfigurere en VPN på en iPhone.

Før du tager på din sorte hat og begynder at pirke rundt på det mørke web, kan du dog tjekke og sørge for, at dine tidsgrænser ikke er dit problem.

Sluk for skærmtidsgrænser

Måske kan du ikke få adgang til et websted, ikke fordi webstedet er blokeret, men på grund af skærmtidsgrænser. Hvis du er i stand til det, kan deaktivere disse grænser give dig mulighed for at lade dine drømme.

 1. Åbn dine indstillinger.
 2. Klik på skærmtid.
 3. Klik på Fortsæt.
 4. Vælg enten dette er min enhed, eller dette er mit barns enhed.
 5. Indtast din adgangskode, hvis du bliver spurgt.
 6. Klik på indholds- og privatlivets begrænsninger.
 7. Indtast din adgangskode, hvis du bliver spurgt.
 8. Slå indhold og privatliv fra. 3
 1. Gå til g.CO/Yourfamily.
 2. Log ind.
 3. Vælg det barn, du har indstillet til skærmtidsgrænser for.
 4. Vælg mere.
 5. Klik på Deaktiver. 4

Med alt dette i tankerne er der en håndfuld andre måder at omgå webblokkere på – især hvis de ikke er opsat godt.

Andre metoder til usofistikerede blokkeere

Det er alle de bedste måder at fjerne blokering af websteder, men hvis du har at gøre med en meget grundlæggende blokering, kan et par andre metoder også fungere.

 • Brug en IP -adresse: Nogle software blokerer kun domænenavne og ikke IP -adresserne bag websteder, så hvis du skriver IP -adressen i URL -linjen, kan du få adgang til webstedet. Brug WHOIS til at finde ud af websteders webadresser. 5
 • Skift fra HTTP til HTTPS: En anden metode er at indtaste URL’en med enten HTTP eller HTTPS. Måske blokerer softwaren kun den ene eller den anden, så skift kan få dig til at få adgang til. Fortsæt dog med forsigtighed, da websteder, hvis URL’er begynder med HTTP, er mindre sikre end websteder, hvis URL’er begynder med HTTPS.
 • Brug en cache -version: Cache opstår, når din browser holder kopier af steder lokalt for hurtigere belastning. Du kan kun blive blokeret fra et originalt sted og ikke dets cache -version. For at få adgang til den cache -version af et websted på Chrome:
  1. Gå på Google.
  2. Søg efter det websted, du vil besøge.
  3. Til højre for URL’en skal du klikke på pilen nedad.
  4. Klik på Cache.
 • Brug en URL -forkortning: Endelig kan du muligvis fjerne blokering af websteder ved hjælp af forkortede versioner af deres webadresser. Vi foretrækker bitly som vores URL -forkortelse.
  1. Kopier den URL, du vil besøge.
  2. Gå til Bitly -webstedet.
  3. Indsæt URL’en i boksen, der siger at forkorte dit link.
  4. Kopier den korte URL.
  5. Indsæt URL’en i din browser.

Hvorfor er websteder forbudt?

For dem af os, der er imod internetcensur, kan det være en frustrerende oplevelse at løbe ind på blokerede websteder, men der er mange grunde til, at websteder er forbudt, nogle legitime og nogle ikke.

Skoler

Skoler, fra folkeskoler til gymnasier, forbyder websteder for at censurere, hvad børn kan se. Dette er en juridisk nødvendighed for enhver skole, der modtager rabatter på internetadgang og forbindelser gennem det føderale E-rate-program. Disse skoler skal overholde internetsikkerhedspolitikker, der blokerer og filtrerer internetadgang til skadeligt materiale.

Det hele er en del af børnenes internetbeskyttelseslov, som Kongressen vedtog i 2000, 6 omkring det tidspunkt, hvor internettet blev bredt tilgængeligt.

Vidste du: Visse offentlige skoler i U.S. er juridisk forpligtet i henhold til børnenes internetbeskyttelseslov for at blokere uanstændighed, børnepornografi og andre billeder, der er skadelige for mindreårige.

Bortset fra føderale forpligtelser, kan skoler muligvis blokere websteder for at afskærme børn fra uanstændigt indhold og holde dem sikre mod cybermobning, som vores cybermobning -forskning har vist, påvirker en ud af fem børn. For at beskytte børn online betyder normalt websteder og søgeudtryksbegrænsninger.

Regeringer

Visse regeringer som dem i Kina og Rusland blokerer websteder for at dæmpe politisk modstand, uafhængige journalister og menneskerettighedsorganisationer. Regeringer kan også begrænse websteder for at beskytte national sikkerhed, blokere børnepornografi eller forhindre krænkelse af ophavsret eller varemærke. 7

Arbejdsgivere

Arbejdsgivere blokerer websteder af et par grunde, og nej, det er ikke kun at irritere dig.

Den ene, de ønsker at forhindre medarbejdere i at bruge internettet af personlige grunde, ellers kendt som “cyberloafing” eller “cyberslacking” 8 (hej, vi har alle været der). En undersøgelse fra bemandingsfirmaet Officeteam fandt, at medarbejderne i gennemsnit spilder 56 minutter om dagen online, hvilket udgør næsten fem timer om ugen. 9 Tidstyveri er ægte, folkens, og derfor er du muligvis ikke i stand til at gennemse sociale medier på din arbejdscomputer. Rotter.

En anden grund til, at arbejdsgivere blokerer websteder, er at forhindre, at medarbejderne forårsager dataovertrædelser eller cyberattacks. Desværre er menneskelig fejl årsagen til mange dataovertrædelser. En undersøgelse fandt nogle ret chokerende medarbejdertrends, når det kommer til digital sikkerhed og adgangskodehygiejne:

 • En tredjedel af medarbejderne gemmer adgangskoder på lister på deres computere eller mobile enheder i stedet for at bruge krypterede adgangskodestyrere.
 • En ud af fem ansatte bruger den samme adgangskode til hvert login.
 • Elleve procent af de ansatte, der modtog phishing -e -mails, blev offer for dem.
 • Kun 41 procent af organisationerne rapporterede, at alle deres eksterne medarbejdere overholder politikkerne strengt om, hvordan man gemmer og bortskaffer fortrolige oplysninger. 10

Ved at blokere visse websteder kan arbejdsgivere genvinde et eller.

Er det lovligt at fjerne blokering af websteder?

Hvorvidt det er lovligt at fjerne blokering af websteder eller ej, afhænger af, hvilket land du er i, blandt andre faktorer. Autoritære lande som Kina og Rusland forbyder visse websteder, så det er ulovligt at fjerne blokering af dem. På den anden side, hvis du bruger en skolecomputer, der falder ind under børnenes internetbeskyttelseslov, er det også ulovligt at fjerne blokering af websteder.

Nu fjerne blokering af websteder på din arbejdsplads? Det er teknisk lovligt, men det er også teknisk lovligt at affyre dig for at omgå din arbejdsgivers arbejdspladspolitik. Ønsker du virkelig at blive dåse til at se en 2007 Vine -samling? Tænk hårdt på det, før du trækker i udløseren.

Sammenfattende

Der har du det; Alt, hvad vi ved om, hvordan man fjerner blokering af websteder, og hvorfor de er blokeret i første omgang.

Vi er tilhængere af et gratis og åbent internet, så vi håber, at det at bruge en VPN var nok til at få dig forbi firewalls. Men bemærk, at hvis du er i et land som Kina, er du blokerende websteder på din egen risiko. Mens du bruger en VPN er lovlig i u.S., Det er ikke tilfældet overalt, så frem for alt skal du fortsætte med forsigtighed.

FAQS

Da internetcensur (og at komme omkring det) er et så stort emne, har vi besvaret de spørgsmål, vi får mest nedenfor.

Du kan fjerne blokering af et sted ved at oprette forbindelse til en VPN. En VPN ændrer din IP -adresse, som kan hjælpe dig med at komme rundt i en firewall.

 1. Åbn Chrome -appen.
 2. Vælg mere til højre (de tre lodrette prikker).
 3. Klik på Indstillinger.
 4. Gå til privatlivets fred og sikkerhed.
 5. Vælg webstedsindstillinger.
 6. Fjern det ønskede websted.

Men hvis du mangler administratorrettigheder, skal du muligvis bruge en VPN på din enhed eller en VPN -browserudvidelse for at fjerne blokering af websteder.

For at åbne blokerede websteder uden VPN, kan du prøve at bruge en proxyserver i stedet. Du kan også ændre dine enhedsindstillinger, hvis du har administratorkontoen, eller bruge Tor -browseren.

Den nemmeste måde at fjerne blokering af en app, som en administrator blokerede, er at oprette forbindelse til en VPN på din enhed. VPN vil skjule din enheds IP -adresse og erstatte den med en ny, som skal lade dig komme rundt i firewalls.

 1. Microsoft Support. Tænd Microsoft Defender Firewall til eller fra.
  support.Microsoft.com/en-US/Windows/Turn-Microsoft-Defender-Firewall-on-or-Off-Ec0844f7-AEBD-0583-67FE-601ECF5D774F
 2. Google Chrome hjælp. (2021). Skift webstedstilladelser.
  support.Google.com/krom/svar/114662?hl = da & co = Genie.Platform%3dios & oco = 1
 3. Apple support. (2021). Brug forældrekontrol på dit barns iPhone, iPad og iPod touch.
  support.æble.com/en-US/HT201304#Set-begrænsninger
 4. Google til familier hjælp. (2021). Administrer dit barns skærmtid.
  support.Google.com/familier/svar/7103340?HL = En#Zippy =%2Cdisable-Screen-Time-Limit
 5. Domaintools. (2021). Hvem er opslag.
  hvem er.Domaintools.com/
 6. Federal Communications Commission. (2019). Børns Internet Protection Act (CIPA).
  FCC.Gov/forbrugere/guider/børne-internet-beskyttelse-handling
 7. Electronic Frontier Foundation. Indholdsblokering.
  Eff.org/problemer/indholdsblokering
 8. BBC. (2020). Cyberloafing: linjen mellem foryngelse og spild tid.
  BBC.com/arbejdsliv/artikel/20200206-Cyberloafing-the-Line-Between-ReJuvenating-and-Wasting-Time
 9. Robert Half. (2017). Arbejder hårdt eller arbejder næppe? Medarbejdere spilder mere end en dag om ugen på aktiviteter, der ikke er arbejde.
  rh-us.medieværelse.com/2017-07-19-arbejdende-hard-eller-hårdtarbejdende-arbejdspladser-wasta-mor-end-en-dag-en-uge-på-ikke-arbejde-aktiviteter
 10. Shred-it. (2020). Databeskyttelsesrapport 2020.
  billeder.lære.Shredit.com/web/shreditinternationalInc/%7bbe75755b-977c-4d5b-8e12-55fc5c40ac47%7d_shredit_2020-data-protection-report_us.PDF?utm_campaign = Sit%20DPR%202020%20AUTO%20Response%20USA & UTM_MEDIUM = e -mail & utm_source = Eloqua
 • Fortrolighedspolitik
 • Vilkår og Betingelser
 • Tilgængelighed
 • Sælg/del ikke mine personlige oplysninger
 • Begræns brugen af ​​mine følsomme personlige oplysninger