Black Metal (GER)

Købes med gavekort

Blod til blod torrent

Købes med gavekort

Køb digitalt spor € 1 EUR eller mere

Du ejer dette

Send som gave

Køb det fulde digitale album Vis det fulde digitale album

Jewel Case CD

Compact Disc (CD) + Digital Album

Albummet leveres med en 12 -siders pjece og fuld kunstværksdesign. Begrænset til 500 eksemplarer på CD.

Inkluderer ubegrænset streaming af Anthem af forfald via den gratis Bandcamp-app, plus download af høj kvalitet i MP3, FLAC og mere.

Black Metal (GER)

Blod torrent

Blod torrent blev grundlagt i 2005. Opstillingen skiftede hurtigt til et 5-mandsband, og fra tid til anden var der nogle lineup-ændringer. Dog h.EN.V.O.C og erebos var konsistente medlemmer af bandet. I hele denne tid var der altid aktiv sangskrivning og forestillinger med genre -storheder som Dark Fortress, Eisregen, besat eller 1349. Som fans af den første bølge af black metal, heavy metal og hård rock fra 70’erne og 80’erne, udviklede bandmedlemmerne deres egen individuelle musikstil: Black Metal med progressive elementer og påvirkninger af klassisk hardrock og punk.

Navnet er afledt af tanken om, at blod er livets hemmelighed og oprindelse. Blod betyder fødsel og transformation. Ofre og død. Så længe blod strømmer, er eksistensen i flux. Lyrisk indeholder sangene elementer og temaer fra forskellige kunstnere og forfattere såsom Leonardo da Vinci eller George Orwell og adresserer eksistentiel teori, misantropi, undergravning, socialt og systemkritisk indhold og handler også med emner som mentale sygdomme eller forholdet mellem menneskeheden og natur.