Billigste månedlige VPN

De bedste billige månedlige VPN -planer i 2023

I vores huden.mig anmeldelse Vi blev alvorligt imponeret over den Malaysia-baserede VPNs præstation, og for dem, der kan lide at tænke på deres software, er det en absolut guldmin.

10 Bedst betalte månedlige (Pay As You Go) VPN -planer i 2023

Kort til tiden? Her er den bedst betalte månedlige VPN i 2023:

 • ��Expressvpn -Tilbyder avancerede sikkerhedsfunktioner, opretholder ultrahurtige hastigheder, fungerer med Netflix og 100+ andre streamingplatforme og har meget intuitive apps. Dens månedlige plan starter ved € 12.18 / måned og er støttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
  • Få den bedste månedlige VPN -plan her (ExpressVPN).

  Jeg kan typisk ikke lide at købe langsigtede abonnementer, hvis jeg kan hjælpe det. Selvom de normalt tilbyder den bedste værdi, er jeg ikke altid komfortabel med at være forpligtet til et produkt eller abonnement i flere år. For eksempel har jeg muligvis kun brug for produktet i et par måneder, og jeg vil ikke sidde fast ved at betale for noget, jeg måske ikke bruger. Så jeg kan helt forstå, hvorfor nogen foretrækker at betale for et virtuelt privat netværk (VPN) på måned til måned.

  Imidlertid giver ikke alle VPN’er med månedlige planer god værdi. Der er mange VPN’er, der har meget dyre månedlige planer. Og ud af dem, der har overkommelige månedlige priser, har mange VPN’er langsomme hastigheder, dårlig streaming og torrenting support eller buggy apps.

  Jeg brugte uger på at teste de øverste VPN’er i 2023 for at finde de bedste månedlige planer. Alle VPN’er på min liste er gode muligheder, men ExpressVPN er min favorit, fordi dens månedlige plan kommer med brancheførende sikkerhedsfunktioner, flammende hurtige hastigheder og fremragende streaming og torrenting support.

  Hurtig oversigt over de bedst betalte månedlige VPN’er:

  • 1. ��Expressvpn – Bedst betalt månedlig VPN i 2023.
  • 2. �� Privat Internet Access (PIA) – Fremragende månedlig plan for browsing og torrenting.
  • 3. ��cyberghost VPN-Great Pay-As-You-Go VPN til streaming og spil.
  • 4. Nordvpn – Virkelig god sikkerhed + fleksible månedlige planer.
  • 5. Surfshark-Brugervenlig og sikker månedlig VPN.
  • Plus 5 mere!
  • Sammenligning af den bedste månedlige (betaling som du går) VPN’er i 2023.

  ��1. ExpressVPN – Bedste månedlige (Betal som du går) VPN

  ��1. ExpressVPN - Bedste månedlige (Betal som du går) VPN

  ExpressVPN tilbyder min foretrukne månedlige plan i 2023 -Det inkluderer brancheførende sikkerhedsfunktioner, har de hurtigste hastigheder på markedet og tilbyder intuitive apps til alle større platforme.

  ExpressVPN leveres med fremragende sikkerhedsfunktioner:

  • Ram-kun servere – Data skrives kun til RAM, hvilket sikrer, at hver server nulstiller aftørrer alt.
  • Perfekt fremadrettet hemmeligholdelse – Ændrer krypteringsnøglen for hver VPN -session for at forhindre hackere i at bruge potentielt kompromitteret tidligere eller fremtidige krypteringstaster til at spionere på din browsing.
  • Fuld lækagebeskyttelse -Alle udbyderens apps leveres med indbygget IPv6, DNS og WebRTC lækagebeskyttelse. Jeg kørte lækketest på servere i 10+ lande og oplevede aldrig nogen lækager.
  • Tilsløring – ExpressVPNs tilslørede servere får det til at se ud som om du ikke bruger en VPN, hvilket giver dig adgang til internettet i restriktive lande som Kina og Iran.
  • Trusselchef – Denne funktion blokerer for trackere og forhindrer dig i at besøge websteder, der kan indeholde malware.
  • Bekræftet politik uden logs -ExpressVPNs politik uden logs er blevet uafhængigt revideret og bekræftet flere gange.

  Du får også adgang til split-tunneling, Hvilket giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps der bruger VPN, og hvilke apps, der bruger dit lokale netværk. Splitunneling er tilgængelig på Android, Windows og MacOS (de fleste VPN’er har ikke split-tunneling på macOS).

  ��1. ExpressVPN - Bedste månedlige (Betal som du går) VPN

  En anden cool funktion er ExpressKeys, som er en god adgangskodeadministrator. Det giver dig mulighed for at gemme alle dine adgangskoder, login og personlige oplysninger som kreditkortnumre og dine pasoplysninger i et sikkert hvælving. En af de bedste ting ved ExpressKeys er, at du får brug for det, selv efter dit ExpressVPN -abonnement – på denne måde kan du fortsætte med at bruge det, hvis du kun har brug for VPN i et par måneder.

  Det er også den bedste VPN til streaming Da det kan få adgang til 100+ streamingplatforme, inklusive Netflix, Amazon Prime, Disney+ og Hulu. Plus, ExpressVPN rangerer som den øverste VPN til torrenting, fordi det tillader P2P -trafik på alle servere i 90+ ​​lande, har portforsendelse (giver dig mulighed for klienter. Og hvis du er en spiller, vil du elske ExpressVPN – det inkluderer DDoS -beskyttelse på alle servere, har en indbygget router -app, så du kan bruge VPN på dine spilkonsoller og fungerer med Cloud Gaming Services.

  ExpressVPN er også den hurtigste VPN på markedet. Takket være dens proprietære lightway -protokol havde jeg virkelig hurtige hastigheder på lokale servere i USA, men jeg bemærkede lille forskel i browsing, streaming, torrenting og endda spilhastigheder, mens jeg var forbundet til servere i Europa, Asien og Australien. Websteder indlæste altid med det samme, videoer startede uden næsten nogen forsinkelser, og jeg var i stand til at downloade små og store filer meget hurtigt.

  Jeg elsker også, hvor ekstremt brugervenlig ExpressVpn er. Alle dens apps har et intuitivt design og en enkel grænseflade, der gør det til en leg at navigere og oprette forbindelse til en server. Du får også genveje, der giver dig mulighed for at oprette 1-klik-genveje til apps og websteder-genveje dukker op på din skærm, når du har oprettet forbindelse til en server, hvilket virkelig er praktisk.

  ExpressVPNs månedlige plan koster € 12.18 / måned, men den længste plan er den bedste værdi til € 6.27 / måned (og det inkluderer normalt yderligere måneder gratis). ExpressVPN støtter alle køb med en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

  De bedste billige månedlige VPN -planer i 2023

  Billig månedlig VPN

  Tilmelding til en billig månedlig VPN kan ofte være et smart træk. Mens de bedste priser findes på langsigtede planer, kan mange mennesker ikke lide ideen om at forpligte sig til to eller flere år med den samme udbyder. Hvad mere er, hvis du kun har brug for den bedste VPN i en måned eller deromkring for at få adgang til indhold hjemmefra, mens du er i udlandet, er en månedlig VPN-plan en no-brainer.

  Nogle billige VPN’er i top kvalitet starter på mindre end $ 10 om måneden, så test af et par månedlige VPN’er i rækkefølge for at finde din favorit behøver ikke at være dyre. Og selvfølgelig, når du først har fundet en, du kan lide, kan du låse dig ind i et par år for at sikre den allerbedste aftale.

  Uanset hvad dine grunde til at ønske at pakke en billig månedlig VPN, har vi samlet de bedste kortsigtede VPN-tilbud fra vores lange liste over håndtestede og godkendte udbydere. Alt hvad du skal gøre er at teste dem for at finde ud af, hvad der passer til dig!

  1. Skjule.mig | 1 måned | $ 9.95
  Skjule.Mig er en meget sikker VPN, der scorede en imponerende 4/5 i vores uafhængige test. Det leverer nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder for enhver VPN og inkluderer endda 2TB gratis skyopbevaring. Det er stor samlet værdi, og den aktuelle skjul.mig aftale er Bare $ 9.95 i en enkelt måned.

  2. Ivacy | 1 måned | $ 9.95
  Ivacy er en anden udbyder, der leder anklagen, når det kommer til god værdi, lavt forpligtelse månedlige VPN-planer. Med anstændig streamingydelse, gode hastigheder og en brugbar grænseflade er det værd at overveje at Bare $ 9.95 om måneden.

  ExpressVPN-den bedste VPN tilgængelig på en 1-måneders plan
  Det er ikke den billigste, men hvis du vil have det bedste af det bedste, anbefaler vi helhjertet at ekspressvpn. Scoring 5/5 i vores gennemgang og kommer ind på $ 12.95 om måneden er det ikke langt væk fra konkurrencen – og hvis du Gør vil forpligte dig, kan du Få 3 måneder gratis på en 12-måneders plan.

  De bedste billige månedlige VPN -planer i dag

  Hvorfor kan du stole på Tom’s Guide

  Vores forfattere og redaktører bruger timer på at analysere og gennemgå produkter, tjenester og apps, der hjælper med at finde, hvad der er bedst for dig. Find ud af mere om, hvordan vi tester, analyserer og vurderer.

  1. Skjule.mig

  Mega månedlig værdi fra techies favorit

  Antal servere: 2.000+ | Serverlande: 75 | Pris på en måned: $ 9.95 | 30-dages pengene tilbage-garanti: Ja | Maksimale enheder understøttet: 10 | Unblocks: Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon Prime, Disney+

  +3 måneder gratis
  Skjule.Mig – 24 måneder
  Skjule.Mig – 6 måneder
  Skjule.Mig – 1 måned
  Kraftige, tilpasselige apps
  Fremragende kortvarig aftale
  Apps kunne virke komplekse for afslappede brugere
  Ikke så intuitiv som nogle

  I vores huden.mig anmeldelse Vi blev alvorligt imponeret over den Malaysia-baserede VPNs præstation, og for dem, der kan lide at tænke på deres software, er det en absolut guldmin.

  Med flere tilpasningsmuligheder end næsten enhver anden VPN på markedet er det klart rettet mod et publikum, der ved, hvad det laver. Selvom apps tager nogle vænne sig til, er det stadig et fint valg, hvis du blot vil tilslutte og spille. Tror ikke, at du bliver nødt til at indstille noget fra bunden for at få en god oplevelse.

  Med hensyn til forbindelseshastigheder, skjul.Mig er der oppe med det meget hurtigste. Når det makskes ved 880 Mbps, overgår det de fleste andre VPN’er. Det er også godt til streaming, fjernelse af Netflix, Disney+, BBC iPlayer og mere i vores strenge test.

  Så hvis du er på markedet efter en hurtig, effektiv billig månedlig VPN, skal du skjule.Mig er din bedste indsats.

  Bargain -pris med skjul.Migs 1-måneders aftale
  Lige nu, skjul.Mig er den bedste månedlige VPN på markedet. Til kun $ 9.95 I 30 dages dækning er det uovervindeligt, og du behøver ikke at ofre i processen. Faktisk kan du prøve det risikofri i 30 dage for at sikre dig, at du nyder tjenesten.

  2. Ivacy VPN

  Et anstændigt valg til forhandling af forhandlings -tv

  Antal servere: 5.700+ | Serverlande: 100+ | Maksimale enheder understøttet: 10 | Pris på en måned: $ 9.95 | 7-dages pengene tilbage-garanti: Ja | Unblocks: Netflix, iPlayer, Amazon, Disney+, Hulu

  +2TB Cloud Storage
  Ivacy – 1 år
  Ivacy – 5 år
  Gode ​​privatlivsfunktioner
  Inkluderer malware -beskyttelse
  Fjerner blokeringer af de fleste tv -streamingtjenester
  Variabel garanti
  Ingen revisioner af nogen art

  Ivacy er en af ​​de seneste VPN -tjenester til at rangere på vores guide og tilbyder både god beskyttelse af privatlivets fred og malware -detektion. Din online aktivitet spores ikke på grund af den sikre VPN, men også vira og andre online trusler har ikke en let tid med at inficere din enhed.

  Denne VPN -klient har de vigtige sikkerhedsfunktioner, du har brug for, som en automatisk dræbskontakt og delt tunneling. Ivacy er også anstændigt hurtig. Vores interne tests viste tophastigheder på omkring 630 Mbps, så du skulle ikke være nødt til at bekymre dig om afmatning, mens du er tilsluttet-selvom der er Masser af udbydere, der tilbyder højere spidshastigheder.

  Ivacy har ikke gennemgået nogen tredjeparts revisioner af sine tjenester, som bliver normen for de fleste avancerede VPN-udbydere, men i vores Ivacy-gennemgang så vi anstændige resultater i, hvor sikker det er. Plus det holder ingen poster over dine personlige oplysninger, så der er ikke en måde at spore online aktivitet tilbage til dig overhovedet.

  Et imponerende træk ved Ivacy VPN er antallet af tv -streamingtjenester, det fjerner blokeringer. Dette inkluderer Netflix i næsten hvert land, BBC iPlayer, Amazon, Disney+og Hulu.

  Mens der er nogle få udbydere, vi ville vælge over Ivacy, er dens en månedsplan fremragende værdi, og hvis du kan lide tjenesten, er det en utrolig billig VPN, hvis du ikke har noget imod at tilmelde dig i lang tid-Fem- Fem- Årsplan er omkring $ 1 om måneden.

  3. Bitdefender VPN

  Antivirus Star tager på VPN

  Antal servere: 1.300+ | Serverlande: 48 | Maksimale enheder understøttet: 10 | Pris på en måned: $ 6.99 | 30-dages pengene tilbage-garanti: Ja | Unblocks: BBC iPlayer